Günaydın kızlar :18:
Gündüz 10-11e kadar uyumayı çok özledim
Kayra 2 gündür gece sık uyanmaya başladı.
Sabahta 4.30da hortluyor.Yanıma alıp tekrar uyut tekrar yatır derken saat 6da gözlerini açıyor.
Ya normalde geç yatılınca geç kalkılır dimi.Dün 7de uyudu,10da ağlama nöbetiyle uyandı ve yarım saat oyun oynadı.Sonra tekrar uyudu.Yani o oynadığı yarım saatlik açığı uykusuna verseydi 6.30da uyanırdı ama nerdeeeee.Çok bilimsel konuştum herhalde
Yok yani saat 9 gibi yatsa sabahta 7-8 gibi kalksa çoook mutlu olacağım ama yokk.Kaçta yatarsa yatsın sabahın köründe aynı saatte hortluyor
Şimdide karşımda oyuncaklarını yiyor.Aşığım ben bu kuzuyaaa
]
Meleğim avent ingilterede üretiliyor diye biliyorum.Orda fiyatlar nasıl ?
Mesela avent pes biberonların fiyatı hakkında bilgin var mı ?
Eğer ucuz ise Belçikadan alabilirim dönerken.
Nasılsınız? Bestenin biraz hırıltısı var ve öksürüyo birazdan dr a götürcem umarım önemli bir şey çıkmaz hepinizi öpüyorum
Günaydınlar efenim,
Bugun yine kelimeleri eksik yazabilir, sizleri okurken bişeyleri atlayabilirim...Şimdiden affola canlar:129:
Türkçe sevenler Teoman'dan uykusuz her gece, yabancı sevenler
Cranberries zombie dilerseniz beni hatırlayın emi,,gece toplam uykuda kalma süremiz 2 saat,,
gerisi mızıldanmaydı :106: Bilmem anlatabildimmi
eheheeee ben bunu hep yaparım ya özellikle üniversitede tamda proje teslim zamanlarımda 2 haftalık uykusuz ve akılsız başımla kaç kez gözlüğümün üzerine oturup sonrada en gerekli zamanda gözlüksüz kalmışımdır ahh ahhh yinede güzel günlerdi okul günleriiibenim gözler 3 numara astigmat ya doktorum zeynoyuda göz doktoruna götürmem gerektiğini söylemişti hamileyken ama hala götüremedim, senin böyle bir düşüncen varmı turuncu kayrayı göz doktoruna falan götürecekmisin?
evet cnm gercekten cok zormuşş..teşekkür ederiz teyzesi uyuyor şimdi uyanınca öpücem...
cnm uyku probleminiz varmış Allahım kolaylık versin inş.
dişş cıkarırken olmustu bızde uyumama ınsan cok yorgun ve bıtkın oluyor..
benım kızda ben ozellikle bişey yapmadım dogdugundan beri gece gunduz ayrımını yapıyor Allahtan..
cnm karnının tok olduğundan emin oluyormusun..aksamları muhallebi yediriyormusun..belki doymuyor olabilirmi..
evet cnm gercekten cok zormuşş..teşekkür ederiz teyzesi uyuyor şimdi uyanınca öpücem...
cnm uyku probleminiz varmış Allahım kolaylık versin inş.
dişş cıkarırken olmustu bızde uyumama ınsan cok yorgun ve bıtkın oluyor..
benım kızda ben ozellikle bişey yapmadım dogdugundan beri gece gunduz ayrımını yapıyor Allahtan..
cnm karnının tok olduğundan emin oluyormusun..aksamları muhallebi yediriyormusun..belki doymuyor olabilirmi..
Istemiyerek yazdiklarina guluyorum ama valla sinirden cunku artik sunu soylemekten sikildimda, BIZIMKIDE AYNISI Malasef ne diye olman icten danismali takip ediyorlar birbirlerini, anam hastalanirlarken bile pespese oluyorlar varmi boyle birseyAllahada cok dua ediyorum yalan yok, isyan etmiyorum ama biraz buruk kalbim
Cnm orda cok pahali, tr ye geldigim baktim fiyatlara cok abartmislar size lazim olan seyleri bana soylersiniz gelmeden ben size getiririm burda ne varsa, mesal ikili emzik 30 tl idi orda burda sadece 3.99 pounds yani 10 tl civari gibi uc kat daha fazla satiliyor, Evt avent in uretim yeri burasi ve bu yuzden daha cazip fiyatlari, hem orjinal olma ihtimali % 100
masallah sirma sacli zeynoyaa :)))kızlar zeynomun saçlarına bakın akşam eve gittiğimde saçındaki tokayı çıkarmıştı ve lüle saçları harikaydı resimde çok anlaşılmıyor ama yinede çektim işte, arkadaki saçları dökülmüş önler kalmıştı ve uzadı haliylehalil sezai saçları nasıl ama kızımınnn
Eki Görüntüle 582422 Eki Görüntüle 582423
hadi gozunuzaydin canimmKayra nın vatandaşlığı kabul edildi veee pasaportu çıktıı
Eşiminde vizesi çıktııı vee biletler alındı.1 ay sonra Belçika yolcusuyuz.
Çok özledim abimleri ve diğer akrabaları
Kızlar yaa bugün kesin yine eşimin dalga konusu olacağım.Yanlışlıkla gözlüğümün üzerine oturdum ve camı kırıldı.Bu olay ilk olsa dalga geçmezdi ama 2 kere kendi gözlüğümün 1 kere de eşimin gözlüğüne oturmuş biri olarak akşam dalga konusu olacağımdan adım gibi eminim
Şimdi tek cam olarak taktım ve böyle idare etmeye çalışıyorum.Yarın yeni cam taktırırım ama şansıma yarın binada oturma var.Kör kör ne yapacam bilmiyorum
kızlar bugün sonunda bakıcı olayını hallettim..içime sinen birini buldum sonunda..kadın 37 yasında 2 cocugu var biri unv ye gidiomus biride 6. sınıfa..sabah 7:30 dan 2 ye kadar bakacak..2 den sonrada 6 ya kadar annem bakıcak..ohh üzerimden büyük bir yük kalktı valla..inş. iyi bakar sonrasındada devam ederiz..sizinle paylaşmak istedim şeker anneler..
kızlar unnadoda mustela kampanyası var gerçi pek indirimde sayılmaz amatoplu bir alımda işe yarayabilirr belkii:26: ben zeynoma doğduğundan beri mustela kullanıyorum ama geçenlerde töpfer organik saç ve vücut şampuanı aldım ama karar veremiyorum ya yine mustelayamı dönsem acabaa:26: siz ne kullanıyorsunuz şekerlerr?
Ben doğmadan herşeyimizi sebamed almıştım, konak oldu Bübchen önerdiler şampuan için ona geçtik(not:konak şampuandan değil,
bebeğimin zaten olmayan saçına fazlaca kullanmamdan olmuştu). Hala da bübchen kullanıyoruz canım.
meleğim sen de hep yorum yazmıssın ama hikaye yok? mahirim nasıl doğdu çok merak ettim annesi :)!
Ankete baktım şimdi kızlar,,50 kişi kadar açığımız var
yürüteçle mama sandalyesine gidilirrr....
emniyet kemeriyle oynarken(her zamanki gibi)
pattt diye bir ses gelirrr
anne koşar bakarrrrr
bizimc adı mama sandayesini devirmişşş....
anne çorba yaparken kızını yanına mutfağa alır göz önünde olsun diyeeee
mutfak çekmecesii açılırrrrr
kulpu afiyetle kemirilirrrr....
tabi tüm bu anlar fotoğrafla ölümsüzleştirilir....
kızım bugün ilk defa kar gördüüü
tepkisini merak ederek cama yaklaştırdımmm
ilk önce anlam veremediii
hayretle dışarıyı izlediiii
bana baktı cama baktııııııı
sonra attı kendinii karları yakalamak içinnnn
eminim tutabilse onlarıda kemirirdiiii
anneside bunu kızına ait tuttuğu günlüğe not ettiiii
büyüdüğünde okusun bakalım cadıııı
resmen aşığımmmmmm bu kızaaaaa
hepinizi öpüyoruzzzzzzzzzz
evet ben de merak ediyorum,umarım keyfi yerindedir.kızlar tatlıcadı yok hala ortalarda benmi kaçırdım acaba göremiyorum hiç, kimsede numarası yokmu merak ettim
canım senin kızla benimki yarışır vaziyette,görsen sadece üst taraflar bol bol serpilmiş,ben bile halil sezai olmuş diyorum,maşallah.kızlar zeynomun saçlarına bakın akşam eve gittiğimde saçındaki tokayı çıkarmıştı ve lüle saçları harikaydı resimde çok anlaşılmıyor ama yinede çektim işte, arkadaki saçları dökülmüş önler kalmıştı ve uzadı haliyleHalil sezai saçları nasıl ama kızımınnn
tatlım iyi hoş da benim kızın uykusu geldiğinde hemen ağlama krizine girer beni uyutuuuuuun diye.dolayısıyla tavsiyene uyamıyorum malesef...kizlar bebeleriniz yemek yemek istemiyorsa birde uyku vaktinde yedirmeyi deneyin derim cok sukur ben okisten cok memnunum yemek konusunda kahvalti,corba yada sebze yemegi,yogurt,meyve yer yani bazen inatlastigi olsada aclik durumuna gore yer az oncede ben onun yemegini isitirken baktim bi sessizlesti sonra gozler kuculdusaliverdi kendini uykuya hemen goturdum yemegini yedi ama sanki narkoz yemis gibiydi ve bittikten sonra hemen elini yuzunu normalde yikarim ben ama bu sefer sildim uyumaya devam etti yataginda
eminimki her yolu deniyorsunuzdur ama yinede paylasayim didim di yaaniiii
Hayatim yasin kac?birde dr un nediyorsa o testleri yaptir yani bir zarari olmaz sana bilakis icin ferahlar ama cogunlukla detayli ultrason u ileri yastaki kegelikler icin dr siddetle oneriyor insallah saglikli sihhatli bir melegin olur doya doya tadarsin anneligi 6. Aylarindada gorusuruz inssallah neyse neyse gozun korkmasin simdiden bizim topik in bebecikleri biraz bitirimde ondan hepsinde chip var sanki uyku duzenleri falan hep ayni
Douwn sendromumu oluyor o dedigin canim hay allah yaaa ne sikintili gecmistir gebeligin canim yaaa neyseki saglikli bir yavrun oldu allah im sukurler olsun sana boyle guzel eli ayagi akli sagligi yerinde evlatlar nasip ettin bizlere allah oyle bebeklerin anne babalarina sabir versin kolayliklar versin ve uzun omurler versin o yavrular ne olur yoksa
tatlım şu yastıkta,yüksek bir yerde yedirme olayını ilk ben sunmuştum sana,hatırlatırım
canım okiş kendi odasında uyumuyormuydu :44:
tatlım bana kalırsa gün içerisinde düzensiz uyku uyuduğu için gece yorgunluktan uykuya geçemiyor.eğer gündüz 3 saatte bir düzenli uyursa ve bu alışkanlık haline gelirse belki gece uykularıda düzene girer bilmiyorum.
Yani kendimden örnek veriyorum.kayra gündüz yeterli uyumadığı zaman ve uyku saatini geçirdiğinde gece mutlaka 3-4 kere kalkıyor ve sabahın köründe hortluyor.ama düzeni bozulmazsa daha verimli uyuyor.
Yani bakıcı ayağında sallayarak uyutmayı denese ?
Hiç mi umut yok acaba
ben bübchen ile başladım,sonra yurtdışından getirilen hollanda markalı zwitsal isimli bir markaya başladım.gidince yine stok yaparak getiririm :))
canım üstüne görme değildir bence rahat ol.bende olmuştu o ama sadece 2-3 damla ve 1-2 gün süren lekelenme şeklindeydi.
Yoğun kanama olmaz diye biliyorum öyle bir durumda.
Bu arada neler aldın böyle
evet canım biz çok severek evlendik eşimle.hala da onu çok seviyorum ama dediğin gibi araya bebek bakımı ve yorgunluk girince uzaklaşmalar oluyor.
yok yok 2.ci sırada kalacak gibiyiz
merhaba egeayse.bana cevap yazmak için foruma üye olman beni çok mutlu etti.
Teşekkür ederim.
Yerde yastığa yatırıp yedirme yöntemi yanımızda baba varken işimize yaramıştı bir kaç kere.o arkada şebeklik yapıyordu,bende ağzına tepiyordum ama kendim o işi bir türlü beceremiyorum.kayra püre kıvamını sevmediği için genelde koyu çorba kıvamında oluyor yedikleri ve her yeri batırıyoruz.ilgisini çekebilecek her türlü şey sadece ilk 3-4 kaşıkta oyalıyor sonra bitiyor.
Ama bu yöntemi en son 4-5 hafta önce denemiştik.tekrar deneyelim bakalım belki işe yarar.
Tekrar teşekkür ederim.
alınma üzerine biyologum,ben de dün akşam tv karşısında yedirdim
Yedirdiği miktarı görünce gözüm fal taşı gibi açıldı valla.evet çok etkili bir yöntem
yöntemlerini arada bir paylaş ki biz de faydalanalım
Bu arada sizde de var mı yaa,kayra teneke ve metal türü şeylerle oynamaya bayılıyor.geçen anahtarı almış kemiriyor.ben de mutfakta işlerimi yapıyordum çocuk oyuncakları ile oynuyor diye.uzun süre sesi çıkmayınca baktım anahtarı kemiriyor.aldım elinden ama kıyameti kopardı.şimdi bile anahtarın sesini duysa inanılmaz heyecanlanıyor ve ağlıyor.aynı şekilde metal kaşıklara da bayılıyor.
sevsinler senin saçlarınııııı.benim ve eşiminde saçları dalgalı ama kayranın ki pırasa gibi dümdüz.hayalimde saçlarını uzatıp uclarının böyle dalgalı dalgalı olması var ama bakalım
sadece ve sadece ayrıntılı ultrasonu tavsiye ediyorum.
3lü testte down riskim 75/1 çıktı.o korkuyla apar topar farklı şehirdeki bir prof.dan randevu alarak ayrıntılı yaptırdık ve hiiç sorun çıkmadı.
Maaşallah çok sağlıklı bir bebeğim var.
O yüzden ayrıntılı dışında diğer testleri tavsiye etmiyorum.
tatlım lazerle geçmiyor mu göz rahatsızlığın?kayra nın vatandaşlığı kabul edildi veee pasaportu çıktıı
Eşiminde vizesi çıktııı vee biletler alındı.1 ay sonra belçika yolcusuyuz.
çok özledim abimleri ve diğer akrabaları
Kızlar yaa bugün kesin yine eşimin dalga konusu olacağım.yanlışlıkla gözlüğümün üzerine oturdum ve camı kırıldı.bu olay ilk olsa dalga geçmezdi ama 2 kere kendi gözlüğümün 1 kere de eşimin gözlüğüne oturmuş biri olarak akşam dalga konusu olacağımdan adım gibi eminim
şimdi tek cam olarak taktım ve böyle idare etmeye çalışıyorum.yarın yeni cam taktırırım ama şansıma yarın binada oturma var.kör kör ne yapacam bilmiyorum
çok sevindim,hadi gözün aydın...sıra bende...2 alternatifim var acaba hangisini seçsem bilemiyorum:18::44::44:kızlar bugün sonunda bakıcı olayını hallettim..içime sinen birini buldum sonunda..kadın 37 yasında 2 cocugu var biri unv ye gidiomus biride 6. Sınıfa..sabah 7:30 dan 2 ye kadar bakacak..2 den sonrada 6 ya kadar annem bakıcak..ohh üzerimden büyük bir yük kalktı valla..inş. Iyi bakar sonrasındada devam ederiz..sizinle paylaşmak istedim şeker anneler..
ben türkçe öğretmeniyim ona göre,hımmmmıstemiyerek yazdiklarina guluyorum ama valla sinirden cunku artik sunu soylemekten sikildimda, bızımkıde aynısı malasef ne diye olman icten danismali takip ediyorlar birbirlerini, anam hastalanirlarken bile pespese oluyorlar varmi boyle birseyallahada cok dua ediyorum yalan yok, isyan etmiyorum ama biraz buruk kalbim
Cnm orda cok pahali, tr ye geldigim baktim fiyatlara cok abartmislar size lazim olan seyleri bana soylersiniz gelmeden ben size getiririm burda ne varsa, mesal ikili emzik 30 tl idi orda burda sadece 3.99 pounds yani 10 tl civari gibi uc kat daha fazla satiliyor, evt avent in uretim yeri burasi ve bu yuzden daha cazip fiyatlari, hem orjinal olma ihtimali % 100
hay allah sizde mi..pitir pitir dokuluyorlar yavrular..allah sifa verir ins tez vakitte iyilesmeniz dilegiyle cnm
cok tatlisin yaa. Bende bazen eksik ve yanlis yaziyorum, umarim turk dili ve kurumdan birileri yoktur muhahaha
uykusuz her gece sarkisini tuttum bende, hadi bize gelsin bari dimi :))
zada! Hadi gozun aydin canim cok sevindim,hep dua ederim calisan annelere allah iyi insanlarla karsilastirsin diye,ben uzun zamandir istedigim bankadan gelen is teklifini geri cevirdim ki annem bakacak eger calisirsam yinede birakamiyorum allahim size sabirlar vesin.
Beykoz, canim senin yakisikli nasil oldu gectimi hiriltisi,cok sukur bizim hafifledi ama daha tam anlamiyla gecti sayilmaz.
Turuncu, sabahki kahve teklifime cvp vermedin arkadasim ellimde kahve kapinda kalakaldimmmm
eladuru, canim sen adanadamiydin,bende tarsustayim,olmazsa bizde adana tarsus mersin olarak bir bulusma ayarliyalim ama tabi havalar malum bebisler surekli hasta havalar isininca yapalim hem kuzularimizda buyumus olur biraz nedersin,baska varmiydi buralard a yasayan ark.
Pınarda,canim kizariliklar gectimi kaynagini buldunuzmu,dogayi ve seni kocaman opuyorum.
Nagıs, diyet nasil gidiyor,umarim tez vakitte kurtuluruz bu kilolardan
bıyolog ve anne zeynep size sordugum veya yazdigim hicbirseye cvp vermiyorsunuz,ben sizi cok seviyorum ama siz beni sevmiyormusunuz ama ben uzuluyorum,eger sevmiyorsaniz ozelden yazin
ılkım umarim kontrolunuz iyi gecmistir,bizimde biraz atesimiz var diye gittik daha hicbir belirti yoktu yani erken anlayip ilaca basladik ama malesef surece engel olamadim,umarim siz hafif atlatirsiniz.
Melegım kizim gecenin bir vakti cok kotu bir sekilde hirildarken aklima hep mahır geldi,kuzm yaaa oda ayniydi dimi :-( neyseki atlattiniz.
Tatlıcadı nerelerdesin o icten ve espirili yazilarini ozledim gecenin bir yarisi okuyup kikir kikir gulmeyi ozledim
bu arada kizimin hastaligi suresince bana destek oldugunuz icin cok cok cok tsk ederim,ailem gibi oldunuz,hepinizi ayri ayri cok seviyorum
kızlar TATLICADI yok hala ortalarda benmi kaçırdım acaba göremiyorum hiç, kimsede numarası yokmu merak ettim
tv konusuna sadece şu açıdan değinmek istiyorum otizmli bir yakınım olduğu için çocukların hipnoz derecece tv karşısında olmasını doğru bulmuyorum
tabiki açık hepimizin evinde ama daha anlamadıkları halde ilgilerini çeken bu nesne anlamaya başladıklarında vazgeçilmez olacak
herşeyin bir ölçüsü vardır o yüzden bu tv konusundada ölçü baz alınmalıdır. bağımlılık oluyorsa dikkat edilmelidir
konuşmayı %100 etkiliyor bu derttende muzdarip bir yakınım var 27 aylık ama konuşmuyor cümle kuramıyor vucut dilini kullanarak bişi anlatmaya çalışıyor
gelişimi yaşıtlarına göre önde ama çok fazla tv izlediği için dr bir sınır koyun ve cocugunuzla iletişim kurun diye uyardı geçen hafta uyarı eksikliği oluyormuş cocuklarda
yani konuşmak için tetikleyen bir unsur olmalıymış v.s.v.s....
ben sadece duyduklarımı ve gördüklerimi belirtmek istedim umarım yanlış anlaşılmadım
kızlar zeynomun saçlarına bakın akşam eve gittiğimde saçındaki tokayı çıkarmıştı ve lüle saçları harikaydı resimde çok anlaşılmıyor ama yinede çektim işte, arkadaki saçları dökülmüş önler kalmıştı ve uzadı haliylehalil sezai saçları nasıl ama kızımınnn
Turuncu canimm nasilsin,forumda ikimiz olunca burden sabah kahvesine gelmisiz birbirimize gibi hissettim,disarda yagmur hafif karanlik sicacik soba miss kokan kahve ve cok hos bir sobettttt,ya cok canim cekti yanina gelesim geldi,bizim minislerde beraber oyuncak kemirirdi artik
tatlım şu yastıkta,yüksek bir yerde yedirme olayını ilk ben sunmuştum sana,hatırlatırımönce benim fikrimdi
tatlım lazerle geçmiyor mu göz rahatsızlığın?
Ben emzirip gidiyorum cnmOglen biberondan iciyor. Ben de oglenleri sirkette sagiyorum ertesi gunun sutu olarakAksam 5bucukta kavusuyoruz sonra 2kere daha emiyor ama toplamda hergun 500cc bulamiyoruz bu aralarHadi yaaa.. çok üzüldüm ama niye döktün ki.. bişey olmamıştır o süte havalar zaten çok soğuk termosta da bir süre sonra soğuyor zaten.. onu dlaba koysaydın.. annen vermeden önce biraz ısıtırdıBu arada ben sabahları işe giteden 5 dk da sağıyorum.. çok pratik pompam..
Tatlim googlemapten hizlica bakmistim Ataturk Havaalani civarindaIstanbul gibi yerde ve soguk havada ve haftaici kimseye gucenmem gelemiyor diyeZaten bizim de az zamanimiz olacakAma haber vermek istedim olur ya denk gelir bir kahve iceriz gelip de haber vermedin demeyin sonra :)Biz eskiden cok sk gelirdik bahara dogru baslariz yineCanım bildiğim kadarıyla halkalıda akvaryum yok amavarsa da nerde acaba?Florya olabilir mi?
Biz de ilk balik denememizi yarin yapacagiz ama doktorumuz somon vermeyin demisti burda bir arkadas da yazmisti bir arastirmak lazimKayra bizimle masada kremalı somonlu makarna yedi.Makarnasından çok değil ama somonunu ağzını açarak yedi.
Çocuk kremalı somon istiyormuş demek
Biyolog ; canım herhalde eve güvenlik seti almanın zamanı geldi gibi.:18:
Bizim oğlanda boyunun yetiştiği çekmeceyi açıp parmak uçlarına basarak içine bakmaya çalışıyor.Sonra bir eli içindeyken diğer eliyle kapatıyor veeeee parmak sıkışıyor tabi.
En yakın zamanda alaklar listesine eklendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?