2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

planercim kızının saclarına bitiyorum ya cok guzel cok ımrendim maşşallah Zeynep Adaya
küçük tatlı şey öp benim için annesi..

Zada bakıcı bulmana cok sevındım ben şuan ucretsız ızındeyım kıncı donem bakıcı arayacagım eve gelmek ıstemıyorlar

zor duurm keske annem yanımda olsa baksa nerde

Istemiyerek yazdiklarina guluyorum ama valla sinirden cunku artik sunu soylemekten sikildimda, BIZIMKIDE AYNISI Malasef ne diye olman icten danismali takip ediyorlar birbirlerini, anam hastalanirlarken bile pespese oluyorlar varmi boyle birseyAllahada cok dua ediyorum yalan yok, isyan etmiyorum ama biraz buruk kalbim

]

Meleğim avent ingilterede üretiliyor diye biliyorum.Orda fiyatlar nasıl ?
Mesela avent pes biberonların fiyatı hakkında bilgin var mı ?
Eğer ucuz ise Belçikadan alabilirim dönerken.

Cnm orda cok pahali, tr ye geldigim baktim fiyatlara cok abartmislar size lazim olan seyleri bana soylersiniz gelmeden ben size getiririm burda ne varsa, mesal ikili emzik 30 tl idi orda burda sadece 3.99 pounds yani 10 tl civari gibi uc kat daha fazla satiliyor, Evt avent in uretim yeri burasi ve bu yuzden daha cazip fiyatlari, hem orjinal olma ihtimali % 100

Nasılsınız? Bestenin biraz hırıltısı var ve öksürüyo birazdan dr a götürcem umarım önemli bir şey çıkmaz hepinizi öpüyorum

Hay allah sizde mi..pitir pitir dokuluyorlar yavrular..allah sifa verir ins tez vakitte iyilesmeniz dilegiyle cnm

Cok tatlisin yaa. bende bazen eksik ve yanlis yaziyorum, umarim Turk dili ve kurumdan birileri yoktur muhahaha
Uykusuz her gece sarkisini tuttum bende, hadi bize gelsin bari dimi :))

Canım ben de 1 yaşında götürmek istiyorum ama daha erken mi götürülmesi gerekiyor acaba ??
Benim gözler -2 miyop,eşimin gözler -3 miyop.Yani mutlaka göz kontrolüne gitmesi gerekiyor Kayranın ama zamanını bilemiyorum.

Sağol canım, geçecek inşallah Rabbim başka dert vermesin.
Uykuyu sevmiyor bizim şekerpare,,yeme problemimiz yok bizim çok şükür;muhallebi, anne sütü,çorba...
herseyi yiyip içiyor,yalnızca diş çıkartma döneminde yemedi onda da ben ısrar etmedim.
Doymadığını sanmıyorum çünkü açken kesik kesik ağlar benim kız,,diş desen 4 tane var çok şükür,
dr.da kilosunda boyunda sorun yoksa uykusu ona yetiyordur,hareketsiz kalmasın demişti,zaten
hareketsiz olması imkansız Buradan sizlerle paylaştıkça bişeyler deniyorum bende,,öncelikle gündüz
uykularını düzene sokarak başlıycaz, geçecek inşallah.İnsanı çok yıprattığı ise gerçek,çocuk uyumayınca
eşimle birbirimize "senin çocuğun,ilgilensene" der gibi bakıyoruz geceleri

bakıcı bulmanıza çok sevindimm.İnşaallah çok ama çok güzel bakar meleğine
.

Bu yaramazlar anlaşmalı gibi aynı dönem yapıyorlar herşeyi
İçinin buruk olması eşinden mi kaynaklanıyor canım ?Yani bebek bakımına çok yardım etmiyor ya o açıdan sordum.
Emzik fiyatına çok şaşırdım yaaaa.Desene aynı şeye 3 katı fazla veriyoruz.Ben de yvesrocher markası var belçikada,ordan çok gzel kokulu losyonlar almıştım ve türkiyedeki fiyatları görünce şok olmuştum.Resmen 3-4 katı fiyata satıyorlar.
Hiç adil değil ama ticaret işte
İnan aklıma sen tr.ye gelmeden önce biberon emzik vs.siparişi vermek gelmişti ama çok çekinmiştim :26:
Senden böyle bir teklif duymak beni çok mutlu etti.
Seviyorum ben seniiii

ZADA! hadi gozun aydin canim cok sevindim,hep dua ederim calisan annelere allah iyi insanlarla karsilastirsin diye,ben uzun zamandir istedigim bankadan gelen is teklifini geri cevirdim ki annem bakacak eger calisirsam yinede birakamiyorum allahim size sabirlar vesin.

BEYKOZ, canim senin yakisikli nasil oldu gectimi hiriltisi,cok sukur bizim hafifledi ama daha tam anlamiyla gecti sayilmaz.

TURUNCU, sabahki kahve teklifime cvp vermedin arkadasim ellimde kahve kapinda kalakaldimmmm

ELADURU, canim sen Adanadamiydin,bende Tarsustayim,olmazsa bizde adana tarsus mersin olarak bir bulusma ayarliyalim ama tabi havalar malum bebisler surekli hasta havalar isininca yapalim hem kuzularimizda buyumus olur biraz nedersin,baska varmiydi buralard a yasayan ark.

PINARDA,canim kizariliklar gectimi kaynagini buldunuzmu,dogayi ve seni kocaman opuyorum.

NAGIS, diyet nasil gidiyor,umarim tez vakitte kurtuluruz bu kilolardan

BIYOLOG ve ANNE ZEYNEP size sordugum veya yazdigim hicbirseye cvp vermiyorsunuz,ben sizi cok seviyorum ama siz beni sevmiyormusunuz ama ben uzuluyorum,eger sevmiyorsaniz ozelden yazin

ILKIM umarim kontrolunuz iyi gecmistir,bizimde biraz atesimiz var diye gittik daha hicbir belirti yoktu yani erken anlayip ilaca basladik ama malesef surece engel olamadim,umarim siz hafif atlatirsiniz.

MELEGIM kizim gecenin bir vakti cok kotu bir sekilde hirildarken aklima hep MAHIR geldi,kuzm yaaa oda ayniydi dimi :-( neyseki atlattiniz.

TATLICADI nerelerdesin o icten ve espirili yazilarini ozledim gecenin bir yarisi okuyup kikir kikir gulmeyi ozledim

Bu arada kizimin hastaligi suresince bana destek oldugunuz icin cok cok cok tsk ederim,ailem gibi oldunuz,hepinizi ayri ayri cok seviyorum

masallah sirma sacli zeynoyaa :)))
ucundan iki tutam kizima verirmi acaba
yeni evinizde simdiden hayirli olsun gule gule oturun planner
yakacik manzarasi ile unlu sizinkide manzaralimi yoksam
ben cok isterdim valla ama bizde yok malesef
hadi gozunuzaydin canimm
ohh geziceksiniz bir guzel..
ailecek iyi gelir size
gozlugune yazik olmus amaaa
bende esiminkini bir kere ezmistim :)
dotumuzle koy yikiyoruz

hayirli olsun zadacim
insallah sen ve Ada memnun kalirsiniz, uzun sure yeni teyzesi bakar tatli kizina :)

yavrukedi ve planner erken cikmaniza sevindimmm
bu havada calisilmaz zati anacim
kahve icilir sohbet edilir

Kizlar bu sampuan olayi benimde su son zamanlarda gundemimde, aslinda biz oglan icin dogdugundan beri johnsons baby in urunlerini kullaniyoruz, simdiye kadar bir sorun gormedim fakat burdan yazilanlardan mustela ve sebamed i duymustum, sonrasinda onlari burada aradim ve tabiki buladim, halbuki amerikada bu urunler satiliyor neden burda yok sizce, yoksa ben mi iyi bakamadim,Baska onerilere acigim bana johnsons sanki cok bos geliyor iyi temizlemiyor gibi geliyorda icime sinmiyor kullanmak daha..

meleğim sen de hep yorum yazmıssın ama hikaye yok? mahirim nasıl doğdu çok merak ettim annesi :)!

Sizleri okumak ve yorum yazmak daha tatli geldi bana :))
Cnm aslinda denedim bir kac kez yazmayi ama uzun yazmayi hic sevmem ben, baktik cok devrik cumlelerle dolu yazi oluyor bende yazmamaya karar verdim, zaten pekte oyle ahim sahim bir dogum hikayem olmadi..hastaye gittik az yatis oldu sonrasi sezeryanla Mahir geldi dunyaya.. iste bu kadar oldu bitti cok sukur..

Beylikdüzü çok fena.. her taraf kar trafşk berbat.. yollar buzlanmış..Sabah işe 11 de gelebildim.. akşam erken çıkışla ilgili bir girişim yok henüz Bu gidişle akşam da 11 de eve giderim artık..

Ankete baktım şimdi kızlar,,50 kişi kadar açığımız var

Ayy ne yapsak acaba ben facedeki arkadaslara haber salsam gelirlermi malum bilmiyor olabilirler ...50 Kisiyi ben burdan uye toplayarak tamamlayim en iyisi:)) amma abarttim dimi
Ne yapayim fanatigi oldum buranin vazgecemiyorum hicbirseyinden, geri kalmasina dayanamam

Oyy oyy Asya fistiginin hikayeleri diye bir kitap yap bence, okurken cok egleniyorum yaa , cok sevesim var benim Asya yi, boyle yazdiginda ona ozlemim artiyor

Cnm orda cok pahali, tr ye geldigim baktim fiyatlara cok abartmislar size lazim olan seyleri bana soylersiniz gelmeden ben size getiririm burda ne varsa, mesal ikili emzik 30 tl idi orda burda sadece 3.99 pounds yani 10 tl civari gibi uc kat daha fazla satiliyor, Evt avent in uretim yeri burasi ve bu yuzden daha cazip fiyatlari, hem orjinal olma ihtimali % 100

Canım benimde kardeşim Londrada yaşıyor.. Kaana ordan alışveriş yapıyor her gelişinde birsürü şeyler getiriyor Mothercare orda çok ucuz.. dediğin gibi 5 li zıbın burda 60 TL orda 25 TL ye geliyor.. Sağolsun dün de aradı bir sürü şey almış yine.. Şubatta gelirken getirecek :)

kızlar tatlıcadı yok hala ortalarda benmi kaçırdım acaba göremiyorum hiç, kimsede numarası yokmu merak ettim
evet ben de merak ediyorum,umarım keyfi yerindedir.

canım senin kızla benimki yarışır vaziyette,görsen sadece üst taraflar bol bol serpilmiş,ben bile halil sezai olmuş diyorum,maşallah.
tatlım iyi hoş da benim kızın uykusu geldiğinde hemen ağlama krizine girer beni uyutuuuuuun diye.dolayısıyla tavsiyene uyamıyorum malesef...
tatlım şu yastıkta,yüksek bir yerde yedirme olayını ilk ben sunmuştum sana,hatırlatırım önce benim fikrimdi
tatlım lazerle geçmiyor mu göz rahatsızlığın?
çok sevindim,hadi gözün aydın...sıra bende...2 alternatifim var acaba hangisini seçsem bilemiyorum:18::44::44:

ben türkçe öğretmeniyim ona göre,hımmmm
Bakma takıldığıma bebekli anneler olarak hızlı yazmak durumunda kalıyoruz,ister istemez imla hataları oluyor...

sağol canım benim.henüz geçmedi,az evvel komşu yemek getirdi(yumurtalı köfte ve ben de bayılırım çok da güzel yaparım hani)ona durumu anlatınca kızın ve sen kabıızsanız ondan isilik çıkmıştır dedi.doğru valla ikimiz de özellikle ben kabızım,ondan mı acaba bilemedim:44:şimdi ne yemeli ki kabızlığım geçsin,acilen??

kızlar TATLICADI yok hala ortalarda benmi kaçırdım acaba göremiyorum hiç, kimsede numarası yokmu merak ettim

Bende cok merak ediyorum ins sorun yoktur, numarasi yok bende keske olsaydi (

Cnm tv hakkinda bende cok sey okudum ve negatif orneklerinide gordum senin gibi, sana katiliyorum tamamen ama bizlere soyleyip kenara cekilmek kaliyor.. herkes kendi evladindan sorumlu dedigin gibi soyleyerek umarim kimseyi incitmeyiz sadece sozumuz meclisten disari olayi

Bayildim kizz saclarina masallah, sana" yar saclarin lule lule yar benziyor beyaz gule " bu sarkiyi animsatti bana acep sacma mi oldu ne..neyse cok opuyorum seni Zeynos kocaman kocaman

Ahh canıııımmm ben senin davetini görmemişimmm.Gelmezmiyimmmm,seve seveee.Ayyy yalnız içim gitti şimdi var yaa.
Ben kış aylarını çook severim.Dışarda yağan lapa lapa kar.İçerde çıtır çıtır yanan bir soba.Sımsıcak bir ortam,muhabbet ve sıcak bir bardak kahve
Aaaah aahhh

tatlım şu yastıkta,yüksek bir yerde yedirme olayını ilk ben sunmuştum sana,hatırlatırım önce benim fikrimdi

tatlım lazerle geçmiyor mu göz rahatsızlığın?

pınarcım muhtemelen ben o teklifin bizde işe yaramadığını söylemişimdir ve unutup gitmişimdir.:26:
seni seviyorum bennnn
yumurtalı köfteyide çokkk severim.Ben yoğurma kısmını beceremediğim için hep görümcelerim gelince veya oraya gidince yaptırırım.
Kayınvalidemler antepte kalıyor ama urfa kültürü ile yetişmişler.Büyük görümcem ve eşimin bir çok akrabası urfadadır.
Daha önce bunları söylemişmiydim bilmiyorum.Hafızam çok iyi değil bu aralar.Balık burcu ve balık hafızalıyım diyorum kendime

Kayra bizimle masada kremalı somonlu makarna yedi .Makarnasından çok değil ama somonunu ağzını açarak yedi.
Çocuk kremalı somon istiyormuş demek

Biyolog ; canım herhalde eve güvenlik seti almanın zamanı geldi gibi.:18:
Bizim oğlanda boyunun yetiştiği çekmeceyi açıp parmak uçlarına basarak içine bakmaya çalışıyor.Sonra bir eli içindeyken diğer eliyle kapatıyor veeeee parmak sıkışıyor tabi.
En yakın zamanda alaklar listesine eklendi

Ben emzirip gidiyorum cnmOglen biberondan iciyor. Ben de oglenleri sirkette sagiyorum ertesi gunun sutu olarakAksam 5bucukta kavusuyoruz sonra 2kere daha emiyor ama toplamda hergun 500cc bulamiyoruz bu aralar
Canım bildiğim kadarıyla halkalıda akvaryum yok ama varsa da nerde acaba?Florya olabilir mi?
Tatlim googlemapten hizlica bakmistim Ataturk Havaalani civarindaIstanbul gibi yerde ve soguk havada ve haftaici kimseye gucenmem gelemiyor diyeZaten bizim de az zamanimiz olacakAma haber vermek istedim olur ya denk gelir bir kahve iceriz gelip de haber vermedin demeyin sonra :)Biz eskiden cok sk gelirdik bahara dogru baslariz yine

Biz de ilk balik denememizi yarin yapacagiz ama doktorumuz somon vermeyin demisti burda bir arkadas da yazmisti bir arastirmak lazim

yarın malum istanbulda okullar tatil bu tatil emziren anneler içinde geçerlimi diye soruyor..geçen sene dahilmiş..bilenniniz varmı şekerler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…