2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Mahir yatagin uzerinde bir guzel tepiniyor, asagiya dogru gidiyor ben ayagimla kolumla surekli yakinima cekiyorum,,,gorseniz halini tam haylaz bu velet yatagin uzerinde ne varsa yere atiyor sonrada siritiyor, cani mi bu oglan ne tobe tobe,neyse o yaramazliklara devam ede dursun bende yavastan yavastan sayfalari okuyup sizlere katiliyim dedim...

Hayirli olsun cnm bunu ssna sormak istiyordum hep unutuyorum, burda cocuk dogmadikca vatandaslik vermiyorlar, mutlaka anne ve babadan biride british olmak zorunda gerci senin vatandasligin varmis ondan Kayrada olabilmis ama Tr de dogmus olmasi sorun degil mi? degilse valla iyimis belcika sartlari sevdim

Gozluk taktigin siralarda bende cok kirmisimdir sonrasi lens kullanimi ve daha sonrasi lazerle ameliyat ve hersey bitti cok sukur sizede oneririm cok rahat ettim

Ohh be cok sevimdim, sonunda bu telasinda bitti ins iyi biri cikarda memnun kalirsin cnm

Biz de ilk balik denememizi yarin yapacagiz ama doktorumuz somon vermeyin demisti burda bir arkadas da yazmisti bir arastirmak lazim

cnm ya bu doktorların bir dediği bir dediğini tutmuyor..bende salı günü doktora gittim hangi balıkları vereyim diye sordum somon çupra levrek verebilirsin dedi..

MELEĞİM VE ÇİÇEK ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
Beste üşütmüş canım burun akıntısı, hırıltı ve öksürük var. Dr ilaç verdi geçmezse tekrar gel dedi. Gündüz öksürmekten sürekli uykuları bölündü. Şimdi uyutuyorum umarım gece de bölünmez. Çiçek size de geçmiş olsun bir türlü düzelemedi kuzucuk inşallah tez vakitte şifa bulur.

çok sevindim,hadi gözün aydın...sıra bende...2 alternatifim var acaba hangisini seçsem bilemiyorum:18::44::44:

saol hayatım hadi inş. sende iyi bir tercih yapar iyi olanını seçersin..

Zada bakıcı bulmana cok sevındım ben şuan ucretsız ızındeyım kıncı donem bakıcı arayacagım eve gelmek ıstemıyorlar

zor duurm keske annem yanımda olsa baksa nerde

teşekkürler cnmcım valla gerçekten cok zor..secmek karar vermek bakabilicekmi soruları...inş cnm sende iyi birini bulursun..Allah hepimzin yardımcısı olsun..

maşşallah cnm geliişimi anlattığına göre çok güzel napalım kimimizde iştahsızlık kimimizde uykusuzluk böyle böyle büyüyecekler..bende bu durumun geçici olduğunu düşünüyorum..tekrar Allah yardımcımız olsun tüm annelerimizin..

bakıcı bulmanıza çok sevindimm.İnşaallah çok ama çok güzel bakar meleğine
.

teşekkürler turuncum..Amin inşallah..

saol cnm gerçekten bebişleri bırakmak cok zor..ama calısmadanda olmuyor..calıstgııım sırkete cok emek verdim şimdi herşeyi bırakıp ayrılamam..malum sartlarda calısmamı gerektiriyor..senin imkanın varken tadını cıkar tatlım doya doya sarıl bebişine..

hayirli olsun zadacim
insallah sen ve Ada memnun kalirsiniz, uzun sure yeni teyzesi bakar tatli kizina :)

Amin cnm inşallah..cok teşekkür ederiz..

Kayra bizimle masada kremalı somonlu makarna yedi .Makarnasından çok değil ama somonunu ağzını açarak yedi.
Çocuk kremalı somon istiyormuş demek

ohh afiyet olsun paşama löp löp et olsun vitamin olsun..bizimkide sevdi somonu..bide bizim kız taze soğanı cok seviyor elinden alınca aglıyor..kro kızım benim diyorum bu bebeleri anlamak gercekten zor..

bak sen yaramaza bu cocuklar gerçekten bir alem..öptüm onun o güzel yanaklarından..

valla hayatım aynen bende ohh bee dedim..inş. cnm amin cok saol

Biz de ilk balik denememizi yarin yapacagiz ama doktorumuz somon vermeyin demisti burda bir arkadas da yazmisti bir arastirmak lazim

Biz ilk denememizi levrek ile yaptık.Sebzeler ile karıştığı için çok tepki vermedi.Bir daha ki sefer ayrı vereyim diye düşünürken bugün babamız somon verdi ve ağzını açarak bir parmak boğumu kadar yedi.Yani fazla değil ama ona göre yeterli.
Ben tv.de duymuştum bir prof.tan bebekler için ilk verilecek balıklar hamsi ve somon olmamalı diye ama öte yandan bebek balıklı yemekler tariflerine baktığımda hep somon var.Anlamadım gitti bu işi :44:

Kayra da yatağın üstünde fena tepiniyor ama yere halıya koyunca bas bas bağırıyor al beni diye.Çocuk anası gibi keyfine fazlasıyla düşkün.Bende keyfime çok düşkünümdür
Evet canım belçikada anne veya baba ora vatandaşıysa bebek nerede doğarsa doğsun vatandaşlığı alıyor.Ben ingiltere de öyle diye biliyordum :44:
Ben gözlükten önce 2-3 sene lens kullandım ama bir gün iltihaplanınca gözüm gözlüğe geçtim ve böyle kaldı.
Lazeri sordum ama -2 gibi bir numara için değmez dediler.
Bütçemizi ayarlarsak eşimle beraber lazer istiyoruz ama.

ohh afiyet olsun paşama löp löp et olsun vitamin olsun..bizimkide sevdi somonu..bide bizim kız taze soğanı cok seviyor elinden alınca aglıyor..kro kızım benim diyorum bu bebeleri anlamak gercekten zor..

Oooh yanınada kuru fasülye ayrann
Bu arada sen ne zaman bakliyatlara başlayacaksın ?
Ben korkuyorum valla gaz sıkıntısı olur diye,özelliklede kuru fasülye ve nohuttan tırsıyorum :18:

canlarım bugun beni saglıkocagından aradılar kızamık asısı yapılmalıymıs bugun enesi getirebilirmisin dedi hemsiremiz bende bugun olmaz baska zaman gelsek olurmu dedim hemsirede bana yarın gelin dedi size böyle bişey diyen varmı simdi bizim saglık ocagı tasınacak acaba bu işte bir işmi var anlamadım cvp bekliyorummm

Canim gocmenlerden dolayi salgin varmis o sebeple kizamik asisi one cekilmis,beni aramadilar ama burada saglikocagi tarafindan aranan arkadaslar olmus,bende yarin saglikocagini arayip bilgi alacagim ozaman tekrar yazarim,tabi sana yetisebilirsem

PINARDA, benim kizim su icmeyi hic sevmedigi icin cok fazla kabizlik cekiyor bende simdi gece muhallebisini gunkurusu kayisiyla yapiyorum,hasliyorum hem suyunu hem posasini kullaniyorum,faydasi oluyor,dene istersen,hem sende kayisi suyu ic bol bol.

evet canım urfayla bağlantınız olduğuna değinmiştin hatırladım sen yazınca.bu arada olurda görümcenlere falan gelecek olursan mutlaka ama mutlaka haberim olsunBEN DE SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞIIIIIMMMM.İNSANI MUTLU ETMEYE YETİYOR BU İKİ SİHİRLİ KELİME...

Son düzenleme:

canım suyu minik biberonlara doldurup eline versene öyle içer belki.benim kız öyle yapıyor illa eline istiyor yarısını döküyor yarısını içiyor kendince...

cnm ya bu doktorların bir dediği bir dediğini tutmuyor..bende salı günü doktora gittim hangi balıkları vereyim diye sordum somon çupra levrek verebilirsin dedi..
Somonun cok faydali oldugunu bildigimden vermek icin can atiyordum ben de
neye guvenecegini sasiriyor insan yine arastirma yolu gorundu bana
Evet turuncucum somonu cocuklara tavsiye ediyorlar ama bebekler icin bekleyin dedi doktorumuz
Bend e anlamadim gitti ama ama guvenli bolgede kalmak adina henuz vermedim

Aksam arastiracagim Omer pasa uyusun da
Sen Belcika.da dogmustun di mi? Orda okul oncesi ogretmenligi mi okumustun oyle birsey hatirliyorum
Irtibata gecebilecegin kisiler varsa cok faydali olur aslinda. Ben arastirma yaparken muhakkak Italya.da ve Almanya.daki arkadaslarima yaziyorum Melegimin Ing. Uygulamalarini da merak ediyorum

Geriye donuk arac koltugu Belcika.da yaygin olabilir Norvec.te neredeyse 4yasina kadar oyle oturtuyorlar
Rearfacinf.co.uk diye bir site var cok guzel.
Almancam daha iyi olsa Almanca arastiracagim ama iyice unutmusum... Guveniyorum Alman uygulamalarina.

Ben korkuyorum valla gaz sıkıntısı olur diye,özelliklede kuru fasülye ve nohuttan tırsıyorum :18:
Ben basladim canim
Yesil mercimek favorimiz bulgur kirmizi mercimek gibi baklagilleri de sk tuketiyoruz ve cumartesi gunu nohutlu ekmek yiyecek
Gaz oluyor ama kurt gibi kaynadigindan atiyor
Bizi aramadilar canim
Yarin doktorumuza sorup yazarim

Aaaa ayipsin gizz ne diye getirmiyim ki hatta sanki sordum sizlere lazim olan birsey varmi diye buradan diye neyse bir dahaki gelisime lutfen cekinme hatta sadece sen degil herkes icin gecerli cnm..ne lazim ise soylemeniz yeter , cunku Tr gercekten cok pahaliya satiyor yazik ya neden o kadar vereseniz :44:

MELEGIM kizim gecenin bir vakti cok kotu bir sekilde hirildarken aklima hep MAHIR geldi,kuzm yaaa oda ayniydi dimi :-( neyseki atlattiniz.

Cok sukur cnm, kabus gibi gunlerdi gecti allahima binkez sukrettim,kimsenin basina gelmesin cok kotu oluyor yavrular hele nefes darligi cekmeleri tam bir felaket ..Sizinde ins tez vakitte gecer cnm, seni cok iyi anliyorum ama eminim ki sen cok iyi bakiyorsundur Masala ve hemencecik atlaticaktir

Sanslisin o zaman, yazik cunku Tr de resmen insani kazikliyorlar,
Bende mothercare in daim musterisiyim hatta her hafta sonu mutlaka ugrararim su aralar yilbasi indirimleri var cok guzel fiyatlari, birde burda asil indirimler yilbasindan sonra ocak ve subatta olur..o zamanlari bekleyincede harika alisverisler oluyor..herhalde benim oglanin giydigi hemen hemen herseyin yuzde 80 i mothercare dendir ama hep indirimde olanlari kacirmadan aliyorum..Tr de iken mothercare baktim haklisin cok yuksek fiyatlari

ben türkçe öğretmeniyim ona göre,hımmmm
Bakma takıldığıma bebekli anneler olarak hızlı yazmak durumunda kalıyoruz,ister istemez imla hataları oluyor...

Deme yaktin beni desene o zaman :)) yaa inarmisin ben karedenizli bir annenin cocoguyum, ilkokulda yaziyi ilk soken cocuk olmusum ama yazimi ve okumamda belli bir zamana kadar hep aksan oldu, hatta hatirladikca hep gulerim siir okuma secmelerinde laz aksanim oldugu icin ve duzelttiremedigi icin ogretmenim bana sen simdi okuma bir dahaki bayramda bakariz demisti, dilim bulundugu memleketlerden hemen etkileniyor bir arada ingilizce baskin gelmisti cumleleri o yapida kurmaya baslamistim..ilginctir yaa matematik ogretmenligini okudugumda hocam hep en iyi matematikci en iyi Turkce kullanandir derdi gercekten cok dogru,Herseyin basi iyi bir Turkce den geciyor

Burda bir kac gundur somondan bahsediliyordu benimde dun cnm cekti bir guzel firinda pisirdim, sonrasinda ben yalniz yemegi pek sevmem oglanida yanima alirim mama sandelyesinde oyle bakisa bakisa yeriz, bakarim masada agzina koyabilecegim birsey varsa veririm eline yada elimde ezip agzina arada bir koyuyorum bu olay cok hosuna gidiyor oglumun,hemde alisiyor birlikte yemeye,,demem o ki ben dun bizim oglana somon verdim hemde bayagi yedi, ilk denememde haslanmis havuc ve patatesle karistirarak vermistim ama sevmedi simdi valla elimle yedirmemden mi yoksa sade vermemden mi cok sevdi ..kakasinda ve huzurunda bir degisiklik olmadi, yedi bayagi dedigimde bir parmak kadar olmustur herhalde ...ben verilmemeli diye birsey duymadim kizlar ama siz bir sorun bakalim ordaki uzman kisiler ne diyor ,bende merak ettim isin asli

Yok valla ingiltere tam tilki ve cok sinsi bir ulke, burda dogmamis cocuga asla vermez..hatta burda dogsa bile anne veya babadan biri ilgiliz degilse yine vermiyor ..amerika oyle degil mesela orda dogman vatandaslik icin yetiyor ,,zaten goruyorsunuzdur artisleri habire dogum icin kacistiriyorlar o hallerinde

Beylikdüzü çok fena.. her taraf kar trafşk berbat.. yollar buzlanmış..Sabah işe 11 de gelebildim.. akşam erken çıkışla ilgili bir girişim yok henüz Bu gidişle akşam da 11 de eve giderim artık..

Beylikdüzü nü görünce atladım. İş yerin burada anladığım kadarıyla. Ben beylikdüzünde oturuyorum. Eşim akşam 4:45 te işten çıkmış akşam 6:45 te zor geldi. 2 saat yollarda geçmiş. umarım evin çok uzak değildir. her geçen gün yollar çoook yoğunlaşıyor.

Herkese merhaba,
uzun zamandır giremidim geçmişide okuyamadım çok fazla,
Oy verme durumları varmış sanırım.
Nereden nasıl oy verebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

kızlar herkese iyi akşamlar..
bugün güzel bir gün geçirdim sizlede paylaşmak istedim..
biliyosunuz eşimle her ne kadar barışsakta ona karşı kırgınlığım vardı.
dün çok geç geldi eve işinden dolayı.
bgnde evdeydi ve 12ye doğru uyandı. arabada bişey unuttum dedi gitti ve 5 dk sonra bi poşetle geldi.
şu damacana sürahiler varya küçük renkli olanlar görmüşsünüzdür mutlaka.
taa ne zaman görmüştüm pembesi bizim mutfağa güzel olur demiştim.
gitmiş onu almış gelmiş. ilk kez böyle bir hediye almış oldu çok mutlu oldum şaşırdım..
neyse sonra hadi hazırlanda biraz dışarı çıkalım dedi.
ilk önce bi oyuncakçıya gittik. kızıma ilkbahar emekleme oyuncağı aldık.
çok hoşumuza gitti azrada çok sevdi
süngerbop neşeli kule aldık

açtığımda biraz endişelensemde sevmiyeceğine dair, çok yanıttı bni kızım çünkü çok güzel oynuyor
birde dişliğini yeniledik.
çok mutlu mesut bi şekilde arabaya bindim tabi ben
ordan ikea'ya gidelim dedi. evimize bikaç bişey aldık.
yine azrama oyuncak aldık. kablolardan çok hoşlanıyo. bu yüzden ilgisini çeksin ve kablodan uzaklaşsın diye yumuşak yılan aldık ama çok sevimli.
el kuklası aldık inek ama dalmaçyalı burnu pembe gözleri mavi bir inek.
elime takıp mööööö yapınca resmen kahkaha atıyo..
sonra evimize geldik. :82:
eşim şuan uyurken, azra oyuncak manyağına dönmüşken bende bu güzel günümü sizlerle paylaşıyorum:126:

veeeeeeeeeeee gelelim bgünün en güzel haberine.
azra yuvarlanarak ve tırtıl gibi emekliyodu uun bi zamandır.
ama bu sabah resmen emeklemeye başladı.
okadar mutlu oldumki.
çok seri olmasada emekliyoo
kısacası bgn bni hem azra, hemde eşim çok mutlu etti..
uzun oldu ama kusura bakmayın kızlar

:)) cnm ben başladım kızım biraz kanı düşük olduğu için doktor yeşil mercimek ver dedi bol bol..kırmızı mercimeğide yarın deniycem ama henüz kuru ve nohut denemedim ama deniycem..bugün akşam yemeğinde kıymalı taze fasülye vardı salca yerıne bol domates koymustum tuz da eklemedim kıza veririm diye..biraz yedirdim fasülyenin içinden ve kıymalarından bi sorun olucağını sanmıyorum..

beykozcum evet böyle bir salgın varmış beni aramadılar ama burdan arkadaslardan duyunca doktorumuza sordum 9. aydan önce yapmayı uygun bulmuyorum dedi..yani 9. ayda yaptırıcaz biz..

Somonun cok faydali oldugunu bildigimden vermek icin can atiyordum ben de
neye guvenecegini sasiriyor insan yine arastirma yolu gorundu bana

evet cnm valla buranın en güzel yanıda bu sanki birsürü doktora gitmiş gibi oluyoruz..sen topiğin araştırma uzmanı olarak bi araştır bakalım..bizide bilgilendirmeyi unutma şekerim..

meleğim valla aynen bizi anlatmışsın benim kızda aynı..biz yemek yerken ağzına uygun bisey varsa veriyorum elimle cok guzel yiyor..kasıkla verince kafasını sallıyor..cnm bir avuç içi kadar verebilirmişiz balık..haşlama fırın yada çorbasını yapabilrisin dedi bize doktor..bu bıdıklar ağızlarıın tadını biliyorlar valla..

Herkese merhaba,
uzun zamandır giremidim geçmişide okuyamadım çok fazla,
Oy verme durumları varmış sanırım.
Nereden nasıl oy verebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

cnm oylar burdan mayıs annelerine:))
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iniz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu-6.html

cnm ne güzel bir gün olmuş senin iiçn..eşinin jestide çok güzel..oyuncaklarınıza bayıldım özellikle emekleme oyuncağına..
en kötü gününüz böyle olsun hayatım..hep güzellikler sizle olsun..azranın emekleyen totosunundan ısırırım bennnn..

Aaaa ayipsin gizz ne diye getirmiyim ki hatta sanki sordum sizlere lazim olan birsey varmi diye buradan diye neyse bir dahaki gelisime lutfen cekinme hatta sadece sen degil herkes icin gecerli cnm..ne lazim ise soylemeniz yeter , cunku Tr gercekten cok pahaliya satiyor yazik ya neden o kadar vereseniz (meleğim34)

meleğim 34 banada bir iphone 4s fiyatını öğrenip, gelirken getirsen ne çok sevinirm yaaaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…