Kayra nın vatandaşlığı kabul edildi veee pasaportu çıktıı
Eşiminde vizesi çıktııı vee biletler alındı.1 ay sonra Belçika yolcusuyuz.
Çok özledim abimleri ve diğer akrabaları
Kızlar yaa bugün kesin yine eşimin dalga konusu olacağım.Yanlışlıkla gözlüğümün üzerine oturdum ve camı kırıldı.Bu olay ilk olsa dalga geçmezdi ama 2 kere kendi gözlüğümün 1 kere de eşimin gözlüğüne oturmuş biri olarak akşam dalga konusu olacağımdan adım gibi eminim
Şimdi tek cam olarak taktım ve böyle idare etmeye çalışıyorum.Yarın yeni cam taktırırım ama şansıma yarın binada oturma var.Kör kör ne yapacam bilmiyorum
kızlar bugün sonunda bakıcı olayını hallettim..içime sinen birini buldum sonunda..kadın 37 yasında 2 cocugu var biri unv ye gidiomus biride 6. sınıfa..sabah 7:30 dan 2 ye kadar bakacak..2 den sonrada 6 ya kadar annem bakıcak..ohh üzerimden büyük bir yük kalktı valla..inş. iyi bakar sonrasındada devam ederiz..sizinle paylaşmak istedim şeker anneler..
Biz de ilk balik denememizi yarin yapacagiz ama doktorumuz somon vermeyin demisti burda bir arkadas da yazmisti bir arastirmak lazim
Istemiyerek yazdiklarina guluyorum ama valla sinirden cunku artik sunu soylemekten sikildimda, BIZIMKIDE AYNISI Malasef ne diye olman icten danismali takip ediyorlar birbirlerini, anam hastalanirlarken bile pespese oluyorlar varmi boyle birseyAllahada cok dua ediyorum yalan yok, isyan etmiyorum ama biraz buruk kalbim
Cnm orda cok pahali, tr ye geldigim baktim fiyatlara cok abartmislar size lazim olan seyleri bana soylersiniz gelmeden ben size getiririm burda ne varsa, mesal ikili emzik 30 tl idi orda burda sadece 3.99 pounds yani 10 tl civari gibi uc kat daha fazla satiliyor, Evt avent in uretim yeri burasi ve bu yuzden daha cazip fiyatlari, hem orjinal olma ihtimali % 100
Hay allah sizde mi..pitir pitir dokuluyorlar yavrular..allah sifa verir ins tez vakitte iyilesmeniz dilegiyle cnm
Cok tatlisin yaa. bende bazen eksik ve yanlis yaziyorum, umarim Turk dili ve kurumdan birileri yoktur muhahaha
Uykusuz her gece sarkisini tuttum bende, hadi bize gelsin bari dimi :))
ZADA! hadi gozun aydin canim cok sevindim,hep dua ederim calisan annelere allah iyi insanlarla karsilastirsin diye,ben uzun zamandir istedigim bankadan gelen is teklifini geri cevirdim ki annem bakacak eger calisirsam yinede birakamiyorum allahim size sabirlar vesin.
BEYKOZ, canim senin yakisikli nasil oldu gectimi hiriltisi,cok sukur bizim hafifledi ama daha tam anlamiyla gecti sayilmaz.
TURUNCU, sabahki kahve teklifime cvp vermedin arkadasim ellimde kahve kapinda kalakaldimmmm
ELADURU, canim sen Adanadamiydin,bende Tarsustayim,olmazsa bizde adana tarsus mersin olarak bir bulusma ayarliyalim ama tabi havalar malum bebisler surekli hasta havalar isininca yapalim hem kuzularimizda buyumus olur biraz nedersin,baska varmiydi buralard a yasayan ark.
PINARDA,canim kizariliklar gectimi kaynagini buldunuzmu,dogayi ve seni kocaman opuyorum.
NAGIS, diyet nasil gidiyor,umarim tez vakitte kurtuluruz bu kilolardan
BIYOLOG ve ANNE ZEYNEP size sordugum veya yazdigim hicbirseye cvp vermiyorsunuz,ben sizi cok seviyorum ama siz beni sevmiyormusunuz ama ben uzuluyorum,eger sevmiyorsaniz ozelden yazin
ILKIM umarim kontrolunuz iyi gecmistir,bizimde biraz atesimiz var diye gittik daha hicbir belirti yoktu yani erken anlayip ilaca basladik ama malesef surece engel olamadim,umarim siz hafif atlatirsiniz.
MELEGIM kizim gecenin bir vakti cok kotu bir sekilde hirildarken aklima hep MAHIR geldi,kuzm yaaa oda ayniydi dimi :-( neyseki atlattiniz.
TATLICADI nerelerdesin o icten ve espirili yazilarini ozledim gecenin bir yarisi okuyup kikir kikir gulmeyi ozledim
Bu arada kizimin hastaligi suresince bana destek oldugunuz icin cok cok cok tsk ederim,ailem gibi oldunuz,hepinizi ayri ayri cok seviyorum
çok sevindim,hadi gözün aydın...sıra bende...2 alternatifim var acaba hangisini seçsem bilemiyorum:18::44::44:
Zada bakıcı bulmana cok sevındım ben şuan ucretsız ızındeyım kıncı donem bakıcı arayacagım eve gelmek ıstemıyorlar
zor duurm keske annem yanımda olsa baksa nerde
Sağol canım, geçecek inşallah Rabbim başka dert vermesin.
Uykuyu sevmiyor bizim şekerpare,,yeme problemimiz yok bizim çok şükür;muhallebi, anne sütü,çorba...
herseyi yiyip içiyor,yalnızca diş çıkartma döneminde yemedi onda da ben ısrar etmedim.
Doymadığını sanmıyorum çünkü açken kesik kesik ağlar benim kız,,diş desen 4 tane var çok şükür,
dr.da kilosunda boyunda sorun yoksa uykusu ona yetiyordur,hareketsiz kalmasın demişti,zaten
hareketsiz olması imkansızBuradan sizlerle paylaştıkça bişeyler deniyorum bende,,öncelikle gündüz
uykularını düzene sokarak başlıycaz, geçecek inşallah.İnsanı çok yıprattığı ise gerçek,çocuk uyumayınca
eşimle birbirimize "senin çocuğun,ilgilensene" der gibi bakıyoruz geceleri
bakıcı bulmanıza çok sevindimm.İnşaallah çok ama çok güzel bakar meleğine.
ZADA! hadi gozun aydin canim cok sevindim,hep dua ederim calisan annelere allah iyi insanlarla karsilastirsin diye,ben uzun zamandir istedigim bankadan gelen is teklifini geri cevirdim ki annem bakacak eger calisirsam yinede birakamiyorum allahim size sabirlar vesin.
hayirli olsun zadacim
insallah sen ve Ada memnun kalirsiniz, uzun sure yeni teyzesi bakar tatli kizina :)
Kayra bizimle masada kremalı somonlu makarna yedi.Makarnasından çok değil ama somonunu ağzını açarak yedi.
Çocuk kremalı somon istiyormuş demek
Mahir yatagin uzerinde bir guzel tepiniyor, asagiya dogru gidiyor ben ayagimla kolumla surekli yakinima cekiyorum,,,gorseniz halini tam haylaz bu velet yatagin uzerinde ne varsa yere atiyor sonrada siritiyor, cani mi bu oglan ne tobe tobe,neyse o yaramazliklara devam ede dursun bende yavastan yavastan sayfalari okuyup sizlere katiliyim dedim...
Ohh be cok sevimdim, sonunda bu telasinda bitti ins iyi biri cikarda memnun kalirsin cnm
Biz de ilk balik denememizi yarin yapacagiz ama doktorumuz somon vermeyin demisti burda bir arkadas da yazmisti bir arastirmak lazim
Mahir yatagin uzerinde bir guzel tepiniyor, asagiya dogru gidiyor ben ayagimla kolumla surekli yakinima cekiyorum,,,gorseniz halini tam haylaz bu velet yatagin uzerinde ne varsa yere atiyor sonrada siritiyor, cani mi bu oglan ne tobe tobe,neyse o yaramazliklara devam ede dursun bende yavastan yavastan sayfalari okuyup sizlere katiliyim dedim...
Hayirli olsun cnm bunu ssna sormak istiyordum hep unutuyorum, burda cocuk dogmadikca vatandaslik vermiyorlar, mutlaka anne ve babadan biride british olmak zorunda gerci senin vatandasligin varmis ondan Kayrada olabilmis ama Tr de dogmus olmasi sorun degil mi? degilse valla iyimis belcika sartlari sevdim
Gozluk taktigin siralarda bende cok kirmisimdir sonrasi lens kullanimi ve daha sonrasi lazerle ameliyat ve hersey bitti cok sukur sizede oneririm cok rahat ettim
ohh afiyet olsun paşama löp löp et olsun vitamin olsun..bizimkide sevdi somonu..bide bizim kız taze soğanı cok seviyor elinden alınca aglıyor..kro kızım benim diyorumbu bebeleri anlamak gercekten zor..
canlarım bugun beni saglıkocagından aradılar kızamık asısı yapılmalıymıs bugun enesi getirebilirmsin dedi hemsiremiz bende bugun olmaz baska zaman gelsek olurmu dedim hemsirede bana yarın gelin dedi size böyle bişey diyen varmı simdi bizim saglık ocagı tasınacak acaba bu işte bir işmi var anlamadım cvp bekliyorummm
ahh canıııımmm ben senin davetini görmemişimmm.gelmezmiyimmmm,seve seveee.ayyy yalnız içim gitti şimdi var yaa.
Ben kış aylarını çook severim.dışarda yağan lapa lapa kar.içerde çıtır çıtır yanan bir soba.sımsıcak bir ortam,muhabbet ve sıcak bir bardak kahve
Aaaah aahhh
pınarcım muhtemelen ben o teklifin bizde işe yaramadığını söylemişimdir ve unutup gitmişimdir.:26:
Seni seviyorum bennnn
Yumurtalı köfteyide çokkk severim.ben yoğurma kısmını beceremediğim için hep görümcelerim gelince veya oraya gidince yaptırırım.
Kayınvalidemler antepte kalıyor ama urfa kültürü ile yetişmişler.büyük görümcem ve eşimin bir çok akrabası urfadadır.
Daha önce bunları söylemişmiydim bilmiyorum.hafızam çok iyi değil bu aralar.balık burcu ve balık hafızalıyım diyorum kendime
pınarda, benim kizim su icmeyi hic sevmedigi icin cok fazla kabizlik cekiyor bende simdi gece muhallebisini gunkurusu kayisiyla yapiyorum,hasliyorum hem suyunu hem posasini kullaniyorum,faydasi oluyor,dene istersen,hem sende kayisi suyu ic bol bol.
Somonun cok faydali oldugunu bildigimden vermek icin can atiyordum ben decnm ya bu doktorların bir dediği bir dediğini tutmuyor..bende salı günü doktora gittim hangi balıkları vereyim diye sordum somon çupra levrek verebilirsin dedi..
Evet turuncucum somonu cocuklara tavsiye ediyorlar ama bebekler icin bekleyin dedi doktorumuz
Biz ilk denememizi levrek ile yaptık.Sebzeler ile karıştığı için çok tepki vermedi.Bir daha ki sefer ayrı vereyim diye düşünürken bugün babamız somon verdi ve ağzını açarak bir parmak boğumu kadar yedi.Yani fazla değil ama ona göre yeterli.
Ben tv.de duymuştum bir prof.tan bebekler için ilk verilecek balıklar hamsi ve somon olmamalı diye ama öte yandan bebek balıklı yemekler tariflerine baktığımda hep somon var.Anlamadım gitti bu işi :44:
Kayra da yatağın üstünde fena tepiniyor ama yere halıya koyunca bas bas bağırıyor al beni diye.Çocuk anası gibi keyfine fazlasıyla düşkün.Bende keyfime çok düşkünümdür
Evet canım belçikada anne veya baba ora vatandaşıysa bebek nerede doğarsa doğsun vatandaşlığı alıyor.Ben ingiltere de öyle diye biliyordum :44:
Ben gözlükten önce 2-3 sene lens kullandım ama bir gün iltihaplanınca gözüm gözlüğe geçtim ve böyle kaldı.
Lazeri sordum ama -2 gibi bir numara için değmez dediler.
Bütçemizi ayarlarsak eşimle beraber lazer istiyoruz ama.
Ben basladim canim
Oooh yanınada kuru fasülye ayrann
Bu arada sen ne zaman bakliyatlara başlayacaksın ?
Ben korkuyorum valla gaz sıkıntısı olur diye,özelliklede kuru fasülye ve nohuttan tırsıyorum :18:
Bizi aramadilar canimcanlarım bugun beni saglıkocagından aradılar kızamık asısı yapılmalıymıs bugun enesi getirebilirmisin dedi hemsiremiz bende bugun olmaz baska zaman gelsek olurmu dedim hemsirede bana yarın gelin dedi size böyle bişey diyen varmı simdi bizim saglık ocagı tasınacak acaba bu işte bir işmi var anlamadım cvp bekliyorummm
Bu yaramazlar anlaşmalı gibi aynı dönem yapıyorlar herşeyi
İçinin buruk olması eşinden mi kaynaklanıyor canım ?Yani bebek bakımına çok yardım etmiyor ya o açıdan sordum.
Emzik fiyatına çok şaşırdım yaaaa.Desene aynı şeye 3 katı fazla veriyoruz.Ben de yvesrocher markası var belçikada,ordan çok gzel kokulu losyonlar almıştım ve türkiyedeki fiyatları görünce şok olmuştum.Resmen 3-4 katı fiyata satıyorlar.
Hiç adil değil ama ticaret işte
İnan aklıma sen tr.ye gelmeden önce biberon emzik vs.siparişi vermek gelmişti ama çok çekinmiştim :26:
Senden böyle bir teklif duymak beni çok mutlu etti.
Seviyorum ben seniiii[/B]
MELEGIM kizim gecenin bir vakti cok kotu bir sekilde hirildarken aklima hep MAHIR geldi,kuzm yaaa oda ayniydi dimi :-( neyseki atlattiniz.
Canım benimde kardeşim Londrada yaşıyor.. Kaana ordan alışveriş yapıyor her gelişinde birsürü şeyler getiriyor Mothercare orda çok ucuz.. dediğin gibi 5 li zıbın burda 60 TL orda 25 TL ye geliyor.. Sağolsun dün de aradı bir sürü şey almış yine.. Şubatta gelirken getirecek :)
ben türkçe öğretmeniyim ona göre,hımmmm
Bakma takıldığıma bebekli anneler olarak hızlı yazmak durumunda kalıyoruz,ister istemez imla hataları oluyor...
cnm ya bu doktorların bir dediği bir dediğini tutmuyor..bende salı günü doktora gittim hangi balıkları vereyim diye sordum somon çupra levrek verebilirsin dedi..
Biz ilk denememizi levrek ile yaptık.Sebzeler ile karıştığı için çok tepki vermedi.Bir daha ki sefer ayrı vereyim diye düşünürken bugün babamız somon verdi ve ağzını açarak bir parmak boğumu kadar yedi.Yani fazla değil ama ona göre yeterli.
Ben tv.de duymuştum bir prof.tan bebekler için ilk verilecek balıklar hamsi ve somon olmamalı diye ama öte yandan bebek balıklı yemekler tariflerine baktığımda hep somon var.Anlamadım gitti bu işi :44:
Kayra da yatağın üstünde fena tepiniyor ama yere halıya koyunca bas bas bağırıyor al beni diye.Çocuk anası gibi keyfine fazlasıyla düşkün.Bende keyfime çok düşkünümdür
Evet canım belçikada anne veya baba ora vatandaşıysa bebek nerede doğarsa doğsun vatandaşlığı alıyor.Ben ingiltere de öyle diye biliyordum :44:
Ben gözlükten önce 2-3 sene lens kullandım ama bir gün iltihaplanınca gözüm gözlüğe geçtim ve böyle kaldı.
Lazeri sordum ama -2 gibi bir numara için değmez dediler.
Bütçemizi ayarlarsak eşimle beraber lazer istiyoruz ama.
Beylikdüzü çok fena.. her taraf kar trafşk berbat.. yollar buzlanmış..Sabah işe 11 de gelebildim.. akşam erken çıkışla ilgili bir girişim yok henüzBu gidişle akşam da 11 de eve giderim artık..
Oooh yanınada kuru fasülye ayrann
Bu arada sen ne zaman bakliyatlara başlayacaksın ?
Ben korkuyorum valla gaz sıkıntısı olur diye,özelliklede kuru fasülye ve nohuttan tırsıyorum :18:
canlarım bugun beni saglıkocagından aradılar kızamık asısı yapılmalıymıs bugun enesi getirebilirmisin dedi hemsiremiz bende bugun olmaz baska zaman gelsek olurmu dedim hemsirede bana yarın gelin dedi size böyle bişey diyen varmı simdi bizim saglık ocagı tasınacak acaba bu işte bir işmi var anlamadım cvp bekliyorummm
Somonun cok faydali oldugunu bildigimden vermek icin can atiyordum ben de
neye guvenecegini sasiriyor insan yine arastirma yolu gorundu bana
Burda bir kac gundur somondan bahsediliyordu benimde dun cnm cekti bir guzel firinda pisirdim, sonrasinda ben yalniz yemegi pek sevmem oglanida yanima alirim mama sandelyesinde oyle bakisa bakisa yeriz, bakarim masada agzina koyabilecegim birsey varsa veririm eline yada elimde ezip agzina arada bir koyuyorum bu olay cok hosuna gidiyor oglumun,hemde alisiyor birlikte yemeye,,demem o ki ben dun bizim oglana somon verdim hemde bayagi yedi, ilk denememde haslanmis havuc ve patatesle karistirarak vermistim ama sevmedi simdi valla elimle yedirmemden mi yoksa sade vermemden mi cok sevdi ..kakasinda ve huzurunda bir degisiklik olmadi, yedi bayagi dedigimde bir parmak kadar olmustur herhalde ...ben verilmemeli diye birsey duymadim kizlar ama siz bir sorun bakalim ordaki uzman kisiler ne diyor ,bende merak ettim isin asli
Herkese merhaba,
uzun zamandır giremidim geçmişide okuyamadım çok fazla,
Oy verme durumları varmış sanırım.
Nereden nasıl oy verebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar herkese iyi akşamlar..
bugün güzel bir gün geçirdim sizlede paylaşmak istedim..
biliyosunuz eşimle her ne kadar barışsakta ona karşı kırgınlığım vardı.
dün çok geç geldi eve işinden dolayı.
bgnde evdeydi ve 12ye doğru uyandı. arabada bişey unuttum dedi gitti ve 5 dk sonra bi poşetle geldi.
şu damacana sürahiler varya küçük renkli olanlar görmüşsünüzdür mutlaka.
taa ne zaman görmüştüm pembesi bizim mutfağa güzel olur demiştim.
gitmiş onu almış gelmiş.ilk kez böyle bir hediye almış oldu çok mutlu oldum şaşırdım..
neyse sonra hadi hazırlanda biraz dışarı çıkalım dedi.
ilk önce bi oyuncakçıya gittik. kızıma ilkbahar emekleme oyuncağı aldık.
Eki Görüntüle 582960 çok hoşumuza gitti azrada çok sevdi
süngerbop neşeli kule aldık
Eki Görüntüle 582963
açtığımda biraz endişelensemde sevmiyeceğine dair, çok yanıttı bni kızım çünkü çok güzel oynuyor
birde dişliğini yeniledik.
çok mutlu mesut bi şekilde arabaya bindim tabi ben
ordan ikea'ya gidelim dedi. evimize bikaç bişey aldık.
yine azrama oyuncak aldık. kablolardan çok hoşlanıyo. bu yüzden ilgisini çeksin ve kablodan uzaklaşsın diye yumuşak yılan aldık ama çok sevimli.
el kuklası aldık inekama dalmaçyalı burnu pembe gözleri mavi bir inek.
elime takıp mööööö yapınca resmen kahkaha atıyo..
sonra evimize geldik. :82:
eşim şuan uyurken, azra oyuncak manyağına dönmüşken bende bu güzel günümü sizlerle paylaşıyorum:126:
veeeeeeeeeeee gelelim bgünün en güzel haberine.
azra yuvarlanarak ve tırtıl gibi emekliyodu uun bi zamandır.
ama bu sabah resmen emeklemeye başladı.
okadar mutlu oldumki.
çok seri olmasada emekliyoo
kısacası bgn bni hem azra, hemde eşim çok mutlu etti..
uzun oldu ama kusura bakmayın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?