2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

gece kuşu nerelerdesin yaaaa merak ediyoruz seni..bir problem yoktur inşallah..duy sesimizi...

Kekim sutum pompam ve telefonum sahane keyifliyiz
Lapa lapa kar yagiyor bembeyaz oldu Bursa
Pompamin masaj basligini cikarinca 2kat perormans elde ettim
Keske daha once deneseymisim

Bugun sutu dokmek zorunda kalinca erken gelmistim emzirmek icin
Annem bana guvenmis ben de ona ve Omer 8saat ayni bezle kalmis!
Sonunda bezde igne ucu kadar yer kalmamis pasam cisini yaptikca onden boynuna kadar tasmis!
Hemen eve geldik yikadik oyle mutlu oldu ki resmen banyoda sarki soyledi
Artik ayakta yikiyoruZ esim tam kaldirirken cikarmayalim diye tum gucuyle kabine saldirdi
Adamin beli koptu ne indirebiliyoruz ne cikarabiliyoruz koala gibi yapisti
Esim cekiyor gelmiyor ben usuyecek diye su tutuyorum ama kabin acik olunca heryer ve esim islaniyor cok komikti

Searchbau oyle sevindim ki bugunun keyifli gectigi icin

Zada bakiciniz hayirli olsun cnm
Prensesimize kendi evladi gibi baksin insallah

Kizlar tatlicadi da siyahlale de yok
En son esiyle skintiliydi insallah sorun yoktur

Mybabylove Okisin maceralari seri halde cizgiroman olur ya ne kadar enerjik yerim onu

yarın malum istanbulda okullar tatil bu tatil emziren anneler içinde geçerlimi diye soruyor..geçen sene dahilmiş..bilenniniz varmı şekerler..
Canim yogun kar yagisi ve cok sicaklarda hamile ve ozurlu calisanlara izin verildigini biliyorum da emziren annelere verildigini ilk kez duydum valla:44:nagisin kafa iznine ihtiyaci var sanirim
bende dun bizim dr aradim haberiniz varmi bizi bilgilendirmediniz diyekizamik olan bir cocukla temas kurdu ise getir hemen yapayim dedi yoksa 1 yasini beklicez dedi hepatit icinde 1,5 yas olacakmis bizimki oyle dedi ve kizlar farkettimki ankara baskent ama saglik sektoru istanbulda daha iyi seviyede galiba

amin cnm çok teşekkür ederim..
pompa olayına çözüm bulduğuna çok sevindim boşu boşuna yeni pompa alıcaktın..
yıkamak diyincede ben bugün kızı yıkayacaktım unuttum..1 haftadır yıkanmıyo yavrum üşiyecek diye korkuyorumm..yarın yıkayayaım bari..

Ohh masallah, ne guzel haberler bunlar, bizide senlendirdin..sevinilcek cok sey olmus,
Oncelikle esinle aranin duzelmesine cok sevimdim allah daim etsin ve bir daha bozmaz ins
Minigin emekleme tam baslamasinada cok sevindirik oldum, masallah kuzuya..darisi yurumeye diyelim.
Azra oyuncaklarini gule gule eksitsin ins, zaten sevmis artik birakmaz onlari :)) yarasin kuzuya ins cok eglenir
Ikea dan aldiniz ev esyalarinida gule gule eksitin ins.

Ah zeynepcim evde bir gorsen halimizi ana kiz kavga bile ediyoruz yavrum issiriklarima maruz kaliyor arada bir ama seni yicemmmm diyince kacacak delik ariyor
cok fena oldu yaaa gecen gun copun icinden pet sisenin ucunu cikart cope egil kapagi em akillim cikartta emsene dimi ama
saymakla bitmez yani muzurluklari ama en buyuk hazzi beraber top oynamak ve duyu organlarini saymak bazen soruyorum kizim agzin nerde nam nam diyorum elini agzina goturuyor ama bilincsiz galiba
arada bir pili bitiyor ve oturdugu yerde uyuklamaya basliyor

iyi geceler
uyumadan bi bakaayım dedim oğlum hasta olduğu için çok sık gelemiyorum
bugün iyi maşallah kuzum
herkes iyidir inş
çok yorgunum gideyimde uyuyayım
iyi uykular herkese

Bizim de 4.gun idi bugun
Cisler de tasinca hemen yikadik ama sabah anneme nasil goturecegim bilmem
Aklim surekli hasta eder miyiz diye endiseli
Astronotu yetiyor da artiyor ama soguk havayi solumasi bile korkutuyor beni
Sanirim ise gitmeyip kendime izin verecegim
Yoneticim de Fransadaymis zaten herkes laylaylom havalarda

Bu arada pompayi degistirecegim yine de
Spectra.da karar verdim Avent masaj basliksiz haliyle iyi ama yine de omer gibi cekemiyor
Biz acigi kapatamayacagiz sanirim
Bir derdim var konusundaki arkadaslara da duyurayim dur
Amerikadakilere yazdin mi sen? Onlar da oy versin saadet zinciri olusturalim?
Kazanan ne oluyormus peki bilen var mi?

PINARCIM bende deniyorum kucuk biberonu eline vermeyi ama bu seferde icmek yerine hirsla dis kasiyor cigniyor emzigini Bardakla icerjende kesin genzine kaciyor,oksurmekten zar zor yedirdiklerim cikar diye korkuyorum, ama sagol tavsiyen icin bakalim zamanla alisir ins

Yine ayni saatte mesai:'( yahu benim cadi kendini sabah horozumu zannediyor dersiniz Gunaydinnnnnn diyim bariiiiii

Günaydın tatlım günaydınn.
Ben de sendenim yine bugün...
Ne güzel 6-6.30a kadar uyuyordu son zamanlarda ama 2 gündür yine sabahın köründe hortluyor.Dün yine bir şekilde yanımızda uyudu ama bugün ne uyudu ne uyuttu.Ben de ceza verdim ve 8.30a kadar uyutmadım.
Az önce de yatağa koyar koymaz uyku arkadaşını istedi ve poposunu dönüp yattı
Tabi ben uykusuz kaldığımla kaldım ama neyse...Öğleden sonra komşular tolanıyormuş,benide çağırdılar.Gidip bir kek yapayım bari,eli boş gitmeyi hiç sevmem :18:

Kaşıkla vermeyi denedin mi ?
Ben özellikle Kayraya yemek yedirirken yanıma bir bardak su alıyorum.Ağzını açmak istemediği zaman bir kaşık su veriyorum ve hemen açıyor.Bizimki su delisi olduğu için iki metre ayırıyor ağzını su dolu kaşığı görünce.Bu şekilde bir su bir çorba vererek karnını doyurmak daha kolay oluyor.
Dediğim gibi bir de kaşık ile vermeyi dene bakalım.
Benim oğlan suyu her şekilde içtiği için aklıma başka bir öneri gelmedi

Günaydın güzel anneler...
Karlar eridi bile,okullar tatil diye yollar açıktı,rahat rahat geldim işe...Gerçi akşam eve kaya kaya gittim.
Dün gece kıyamet senaryolarını izledim tv'de,,
13:11'de, biz daha ankette birinci bile olamadan kopacakmış
İnsanın psikolojisini bozuyorlar. Şirkette de millet helalleşiyor...Hatta izin alıp gelmeyen bile varmış,,
bende bugun temizlik vardı,kadın bile mesaj atmış çocukları korkuyormuş yarın geleyim yazmış,,
bende "ev temiz ölseydik" yazdım,,ne diyeyim bilemedim
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar...

8 saat aynı bez mi.Ah yazık yavruma...
Kayra da banyoya çok düşkün,oturarak yıkıyorum ben ve fiskiyeden gelen su ile oynamaya bayılıyor.Birde bizim fiskiye ısıya göre renk değiştiriyor,bayılıyor ona
Ben en geç 3 günde bir mutlaka yıkıyorum.Evimiz 24-25 derece ve kaloriferler sürekli yanıyor.O yüzden rahatım.

Dediğim gibi ben de yüksek miktarda omega 3 içerdiği için 1 yaşından sonra önerildiğini duymuştum tv.de ama tam olarak sebebi nedir bilemiyorum.Sen araştırınca bilgilendirirsin bizi.
Evet ben belçikada doğdum canım.Somon meselesini oradakilere sorsam çok fazla bilgi veremezler sanırım.Ufak bebeği olan yok şuan için.Gidince öğrenmeye çalışırım bakalım.
Geriye dönük oto koltuğu eşiminde çok aklına yattı.Gidince araştırırız tam olarak.
Son olarak ben bugün yeşil mercimek-kırmızı et-soğan üçlüsünü vermeye karar verdim.Yani bildiğimiz yeşil mercimek yemeğini aslında.
Sen nasıl veriyorsun ?

Canım çok sevindim eşin ile aranızın düzelmesine.Mutluluğunuz daim olsun,gülen yüzünüz hiç solmasın
Azraya alınan oyuncaklara da bayıldımm.Hele emeklemeye başlaması bir ayrı mutluluk.
Hakikaten bu forumun kızları çok cimcimeeee.Benim oğlan kafa yerde gövde yerde poposunu kaldırıp ayakları ile kendisini ileri çekme yöntemi ile sürünüyor sadece .
Onuda sadece bizim yatağımızda yapıyor.Yer sert geliyor herhalde sıpaya

Günaydın tatlım..
Hayırlı cumalar...
Lütfen şeytanın kulağına fısıldayarak imanını zedelemesine izin verme..
Gaybı yalnızca Allah bilir...Evet kıyamet bir gün kopacak ama ne zaman olacağı Allahualem...

Diyanet başkanı "Batıl, sahte, hurafe kıyamet senaryolarına itibar etmeyelim.Dünya, ahiretin tarlasıdır. Cennet, tohumunu bu dünyada ektiğimiz bir bahçedir. Cehennem ise ateşini bu dünyadan götürdüğümüz bir ocaktır" demiş,,çok ta güzel söylemiş, ben böyle hurafelere inanmıyorum da etrafımda olanları yazdım canım. Çok tuhafıma gitti ondan paylaşmak istedim yani

Merhaba beykoz, bu kızamık aşısı olayını ben de buradan duydum, sonra biraz araştırdım internette. Sağlık bakanı salgın yok diyor, sağlık ocakları herkesi arayıp getirin aşıya diyormuş. Nasıl iş anlamadım. Biz de Ocak ayında İstanbul'da olacağız, malum akraba ziyaretleri falan olacak, çocukları olan var, ablamın oğlu anaokuluna gidiyor falan.. O yüzden telaşlandım acaba biz de yaptırsak mı diye. Buradaki doktorumuza sordum. 8 aylık olacakları için kesinlikle olmaz dedi.

Bebekler ilk 9 ay anneden gelen bağışıklıkla korunuyormuş kızamıktan, ama gitgide azalan oranlarda. Mesela 3 aylıkken %90 oranında koruması varsa 9 aylıkken %10 oranında oluyormuş. Aşı da canlı mikrop içerdiği için 9 aydan önce önermiyorlarmış. 6-9 ay arası çocuğu kızamıklı çocuklarla yanyana getirmemeye, yani korumaya önem vermek gerekirmiş. Türkiye'deki sağlık ocakları neye güvenerek 9 aydan küçük bebeklere aşı yapmaya kalkıyor onu anlamadım ben. Çocuk hafif bir kızamık bile geçirebilirmiş 9 aydan önce aşı olursa.

Biz de tam korumasız dönemde geliyor olacağız. Ama esasen buralarda daha çocuklarına hiç aşı yaptırmayan garip insanlar yüzünden çok salgın var, burada hasta olmadıysa orada da olmaz diye umut ediyorum.

Gunaydin guzel hatunlar!
Dun gece babamizla kus yattik ve de regliyim kiyamet bugun kopmasin mumkunseeee

Ise gitmedim sirket doktoru regli agrim icin ilac kullanamayacagimi evde sicak kompresle gecirmemi soyledi isime geldi

TURUNCUcum ben yesil mercimegi once haslayip gazini aliyorum kara suyunu dokuyorum
Sonra kirmizi et sogan yesil mercimek ve bazen de eriste ile pisirip blendirdan geciriyorum
Yarim saat icinde de mandalina yediriyorum ki demirleri bir guzel emsin Omerimin bagirsaklari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…