Canim yogun kar yagisi ve cok sicaklarda hamile ve ozurlu calisanlara izin verildigini biliyorum da emziren annelere verildigini ilk kez duydum valla:44:nagisin kafa iznine ihtiyaci var sanirimyarın malum istanbulda okullar tatil bu tatil emziren anneler içinde geçerlimi diye soruyor..geçen sene dahilmiş..bilenniniz varmı şekerler..
bende dun bizim dr aradim haberiniz varmi bizi bilgilendirmediniz diyecanlarım bugun beni saglıkocagından aradılar kızamık asısı yapılmalıymıs bugun enesi getirebilirmisin dedi hemsiremiz bende bugun olmaz baska zaman gelsek olurmu dedim hemsirede bana yarın gelin dedi size böyle bişey diyen varmı simdi bizim saglık ocagı tasınacak acaba bu işte bir işmi var anlamadım cvp bekliyorummm
Kekim sutum pompam ve telefonum sahane keyifliyiz
Lapa lapa kar yagiyor bembeyaz oldu Bursa
Pompamin masaj basligini cikarinca 2kat perormans elde ettim
Keske daha once deneseymisim
Bugun sutu dokmek zorunda kalinca erken gelmistim emzirmek icin
Annem bana guvenmis ben de ona ve Omer 8saat ayni bezle kalmis!
Sonunda bezde igne ucu kadar yer kalmamis pasam cisini yaptikca onden boynuna kadar tasmis!
Hemen eve geldik yikadik oyle mutlu oldu ki resmen banyoda sarki soyledi
Artik ayakta yikiyoruZ esim tam kaldirirken cikarmayalim diye tum gucuyle kabine saldirdi
Adamin beli koptu ne indirebiliyoruz ne cikarabiliyoruz koala gibi yapisti
Esim cekiyor gelmiyor ben usuyecek diye su tutuyorum ama kabin acik olunca heryer ve esim islaniyor cok komikti
Searchbau oyle sevindim ki bugunun keyifli gectigi icin
Zada bakiciniz hayirli olsun cnm
Prensesimize kendi evladi gibi baksin insallah
Kizlar tatlicadi da siyahlale de yok
En son esiyle skintiliydi insallah sorun yoktur
Mybabylove Okisin maceralari seri halde cizgiroman olur ya ne kadar enerjik yerim onu
kızlar herkese iyi akşamlar..
bugün güzel bir gün geçirdim sizlede paylaşmak istedim..
biliyosunuz eşimle her ne kadar barışsakta ona karşı kırgınlığım vardı.
dün çok geç geldi eve işinden dolayı.
bgnde evdeydi ve 12ye doğru uyandı. arabada bişey unuttum dedi gitti ve 5 dk sonra bi poşetle geldi.
şu damacana sürahiler varya küçük renkli olanlar görmüşsünüzdür mutlaka.
taa ne zaman görmüştüm pembesi bizim mutfağa güzel olur demiştim.
gitmiş onu almış gelmiş.ilk kez böyle bir hediye almış oldu çok mutlu oldum şaşırdım..
neyse sonra hadi hazırlanda biraz dışarı çıkalım dedi.
ilk önce bi oyuncakçıya gittik. kızıma ilkbahar emekleme oyuncağı aldık.
Eki Görüntüle 582960 çok hoşumuza gitti azrada çok sevdi
süngerbop neşeli kule aldık
Eki Görüntüle 582963
açtığımda biraz endişelensemde sevmiyeceğine dair, çok yanıttı bni kızım çünkü çok güzel oynuyor
birde dişliğini yeniledik.
çok mutlu mesut bi şekilde arabaya bindim tabi ben
ordan ikea'ya gidelim dedi. evimize bikaç bişey aldık.
yine azrama oyuncak aldık. kablolardan çok hoşlanıyo. bu yüzden ilgisini çeksin ve kablodan uzaklaşsın diye yumuşak yılan aldık ama çok sevimli.
el kuklası aldık inekama dalmaçyalı burnu pembe gözleri mavi bir inek.
elime takıp mööööö yapınca resmen kahkaha atıyo..
sonra evimize geldik. :82:
eşim şuan uyurken, azra oyuncak manyağına dönmüşken bende bu güzel günümü sizlerle paylaşıyorum:126:
veeeeeeeeeeee gelelim bgünün en güzel haberine.
azra yuvarlanarak ve tırtıl gibi emekliyodu uun bi zamandır.
ama bu sabah resmen emeklemeye başladı.
okadar mutlu oldumki.
çok seri olmasada emekliyoo
kısacası bgn bni hem azra, hemde eşim çok mutlu etti..
uzun oldu ama kusura bakmayın kızlar
Ah zeynepcim evde bir gorsen halimizi ana kiz kavga bile ediyoruz yavrum issiriklarima maruz kaliyor arada bir ama seni yicemmmm diyince kacacak delik ariyorKekim sutum pompam ve telefonum sahane keyifliyiz
Sonunda bezde igne ucu kadar yer kalmamis pasam cisini yaptikca onden boynuna kadar tasmis!
Artik ayakta yikiyoruZ esim tam kaldirirken cikarmayalim diye tum gucuyle kabine saldirdi
Esim cekiyor gelmiyor ben usuyecek diye su tutuyorum ama kabin acik olunca heryer ve esim islaniyor cok komikti
Searchbau oyle sevindim ki bugunun keyifli gectigi icin
Zada bakiciniz hayirli olsun cnm
Prensesimize kendi evladi gibi baksin insallah
Kizlar tatlicadi da siyahlale de yok
En son esiyle skintiliydi insallah sorun yoktur
Mybabylove Okisin maceralari seri halde cizgiroman olur ya ne kadar enerjik yerim onu
Bizim de 4.gun idi bugunamin cnm çok teşekkür ederim..
pompa olayına çözüm bulduğuna çok sevindim boşu boşuna yeni pompa alıcaktın..
yıkamak diyincede ben bugün kızı yıkayacaktım unuttum..1 haftadır yıkanmıyo yavrum üşiyecek diye korkuyorumm..yarın yıkayayaım bari..
Biz acigi kapatamayacagiz sanirimArkadaslar oy kullanmak isteyenler soruyorlar nereden kullanilcak diye bende asagida linki verdim, hemencecik ulasir diye, hadiyin kizlar Mart anneleri aldi basini gidiyor...farki cok actilar suan 60 kisi ondeler(
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
Yine ayni saatte mesai:'( yahu benim cadi kendini sabah horozumu zannediyor dersinizGunaydinnnnnn diyim bariiiiii
PINARCIM bende deniyorum kucuk biberonu eline vermeyi ama bu seferde icmek yerine hirsla dis kasiyor cigniyor emziginiBardakla icerjende kesin genzine kaciyor,oksurmekten zar zor yedirdiklerim cikar diye korkuyorum, ama sagol tavsiyen icin bakalim zamanla alisir ins
Kekim sutum pompam ve telefonum sahane keyifliyiz
Somonun cok faydali oldugunu bildigimden vermek icin can atiyordum ben de
neye guvenecegini sasiriyor insan yine arastirma yolu gorundu bana
Evet turuncucum somonu cocuklara tavsiye ediyorlar ama bebekler icin bekleyin dedi doktorumuz
Bend e anlamadim gitti ama ama guvenli bolgede kalmak adina henuz vermedim
Aksam arastiracagim Omer pasa uyusun da
Sen Belcika.da dogmustun di mi? Orda okul oncesi ogretmenligi mi okumustun oyle birsey hatirliyorum
Irtibata gecebilecegin kisiler varsa cok faydali olur aslinda. Ben arastirma yaparken muhakkak Italya.da ve Almanya.daki arkadaslarima yaziyorum Melegimin Ing. Uygulamalarini da merak ediyorum
Geriye donuk arac koltugu Belcika.da yaygin olabilir Norvec.te neredeyse 4yasina kadar oyle oturtuyorlar
Rearfacinf.co.uk diye bir site var cok guzel.
Almancam daha iyi olsa Almanca arastiracagim ama iyice unutmusum... Guveniyorum Alman uygulamalarina.
Ben basladim canim
Yesil mercimek favorimiz bulgur kirmizi mercimek gibi baklagilleri de sk tuketiyoruz ve cumartesi gunu nohutlu ekmek yiyecek
Gaz oluyor ama kurt gibi kaynadigindan atiyor
Bizi aramadilar canim
Yarin doktorumuza sorup yazarim
kızlar herkese iyi akşamlar..
bugün güzel bir gün geçirdim sizlede paylaşmak istedim..
biliyosunuz eşimle her ne kadar barışsakta ona karşı kırgınlığım vardı.
dün çok geç geldi eve işinden dolayı.
bgnde evdeydi ve 12ye doğru uyandı. arabada bişey unuttum dedi gitti ve 5 dk sonra bi poşetle geldi.
şu damacana sürahiler varya küçük renkli olanlar görmüşsünüzdür mutlaka.
taa ne zaman görmüştüm pembesi bizim mutfağa güzel olur demiştim.
gitmiş onu almış gelmiş.ilk kez böyle bir hediye almış oldu çok mutlu oldum şaşırdım..
neyse sonra hadi hazırlanda biraz dışarı çıkalım dedi.
ilk önce bi oyuncakçıya gittik. kızıma ilkbahar emekleme oyuncağı aldık.
Eki Görüntüle 582960 çok hoşumuza gitti azrada çok sevdi
süngerbop neşeli kule aldık
Eki Görüntüle 582963
açtığımda biraz endişelensemde sevmiyeceğine dair, çok yanıttı bni kızım çünkü çok güzel oynuyor
birde dişliğini yeniledik.
çok mutlu mesut bi şekilde arabaya bindim tabi ben
ordan ikea'ya gidelim dedi. evimize bikaç bişey aldık.
yine azrama oyuncak aldık. kablolardan çok hoşlanıyo. bu yüzden ilgisini çeksin ve kablodan uzaklaşsın diye yumuşak yılan aldık ama çok sevimli.
el kuklası aldık inekama dalmaçyalı burnu pembe gözleri mavi bir inek.
elime takıp mööööö yapınca resmen kahkaha atıyo..
sonra evimize geldik. :82:
eşim şuan uyurken, azra oyuncak manyağına dönmüşken bende bu güzel günümü sizlerle paylaşıyorum:126:
veeeeeeeeeeee gelelim bgünün en güzel haberine.
azra yuvarlanarak ve tırtıl gibi emekliyodu uun bi zamandır.
ama bu sabah resmen emeklemeye başladı.
okadar mutlu oldumki.
çok seri olmasada emekliyoo
kısacası bgn bni hem azra, hemde eşim çok mutlu etti..
uzun oldu ama kusura bakmayın kızlar
Günaydın güzel anneler...
Karlar eridi bile,okullar tatil diye yollar açıktı,rahat rahat geldim işe...Gerçi akşam eve kaya kaya gittim.
Dün gece kıyamet senaryolarını izledim tv'de,,
13:11'de, biz daha ankette birinci bile olamadan kopacakmış
İnsanın psikolojisini bozuyorlar. Şirkette de millet helalleşiyor...Hatta izin alıp gelmeyen bile varmış,,
bende bugun temizlik vardı,kadın bile mesaj atmış çocukları korkuyormuş yarın geleyim yazmış,,
bende "ev temiz ölseydik" yazdım,,ne diyeyim bilemedim
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar...
Günaydın tatlım..
Hayırlı cumalar...
Lütfen şeytanın kulağına fısıldayarak imanını zedelemesine izin verme..
Gaybı yalnızca Allah bilir...Evet kıyamet bir gün kopacak ama ne zaman olacağı Allahualem...
canlarım bugun beni saglıkocagından aradılar kızamık asısı yapılmalıymıs bugun enesi getirebilirmisin dedi hemsiremiz bende bugun olmaz baska zaman gelsek olurmu dedim hemsirede bana yarın gelin dedi size böyle bişey diyen varmı simdi bizim saglık ocagı tasınacak acaba bu işte bir işmi var anlamadım cvp bekliyorummm
8 saat aynı bez mi.Ah yazık yavruma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?