2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Burası da öyle valla, çocuklar burada doğdukları halde şu an göçmen statüsündeler, 10 seneden önce de vatandaşlığa başvurma hakları yok. Yani oğullarım daha Türkiye sınırlarına adım atmadıkları halde İstanbul kütüğüne bağlı mavi nüfus cüzdanlı minik "auslander" Türk'ler Biz çocuklara pasaport çıkartmaya gittik Zürich'teki konsolosluğa, Türkiye'ye en yaklaştıkları oydu

günaydın kızzlaarr ve minnak bebişleri

bugun kar yağmıyor malesef erken çıkamayacağız
dün erken çıktıkta ne oldu 1 saate yakın servis bekledik dondum resmen
tarfik zaten berbat 4 cıktık 6 da evdeydim

neyse sağlık olsun diyelim bugece yine 2-4-6 saatlerinde kalkarak annesini zombi yapan kızımada huzurlarınızda teşekkür ederim
iyiki varsın kızımm benimm canımm benimmm

hepinizi öpüyorum

beykoz, zada, çiçekçicek yavrularınız iyileşti mi kızlar

mahiri sormayı unuttum meleğim oda iyidir umarım

tatlıcadı hala yok:44:

haklısın sana katılıyorum melek meleğim

canım benide geçen cuma aramışlardı 1 hafta içerisinde olması gerekiyor demişlerdi ama dr um yaptırma ma mı söyledi anne sütü alan küçük bebişlerde aşı
tutmuyormuş bize gelen bir bilgi yok dedi

ayyy bugün dişçi randevum war....
çocumu üşütmem inşallah hastanelerde bu havada....

zeynep sana bırakayım asyayı sen evdeymişsin
şaka bir yana ben neden regl olamıyorum anacım 3 hafta geçtiiii

bugün birşeyler olcaksa ben dişçide iğne olmadan önce olsun sevgili mayalarrr
2 gün çenem ağrıyor sonra

Kızlaaaaar, ek gıda topiğimize de yazdım ama buraya da yazayım;
bebişe 2. kez denedim bebek omleti, çok beğendi
Sürekli haşlama yumurta sarısı veriyorum değişiklik olsun diye yaptım
tarifini yazıyorum:
1 Yumartanın Sarısı
1 Çay Kaşığı Sızma Zeytinyağı
1 Tatlı Kaşığı Taze Kaşar Rendesi
Hepsini çırpıp,minik bir tavada önlü arkalı pişirin,bebek yemezse bile size afiyet olsun

günaydın kızlarrr

ben hala çok iyi değilim ama idare ediyorum işte ilaç alamamak ne kötüymüş ya sanırım grip olucam ve zeyno geçicek diye çok korkuyorum dün akşam doğru dürüst öpüp koklayamadım bile mis kokulu mınnoşumuuu

buarada biz dün akşam 5 te çıkmıştık ve ben 5.30 da evdeydim, kadıköy-kartal arası sahil yolu açıktı süperdi ya keşeke hergün 5.30 da evde olsammm

planercim kızının saclarına bitiyorum ya cok guzel cok ımrendim maşşallah Zeynep Adaya
küçük tatlı şey öp benim için annesi..

öperim tabii teyzesii bahane olur banadaaa buarada bakıcı bulmuşsun canım hayırlı olsun inş gözü gibi bakar tatlı mınnoşuna seninde gönlün rahat olur inşş

canım bana göz doktoru 6 aylıkken götür mutlka demişti ama hala bir girişimde bulunmadım bende birkaç aya götürmek istiyorum ama inş bir çocuk göz doktoru bulmak gerekecek çünkü

benim kızım iki tutamcık sırma saçını seve seve paylaşır beyza arkadaşıyla teyzesiiii ayy keşke büyüyünce arkadaş olsalar bu minnoşlar yaa ne güzel olurrrr canım evimizle ilgili güzel dileklerin için sagol daha iyisi ve güzeli sizlerin olsun inş canım arkadaşlarım, evet canım evimiz harika bir deniz manzarasına sahip ve kocaman iki terasımız var biri deniz biri orman manzaralı, ahh bir taşınıp yerleşseydik salonumda manzalı bir kahve keyfi harika olacak inşş

canım johnsons markasını hiç denemedim fikrim yok ama musteladan çok memnunum aslında ama töpfer organik bir ürün diye tercih ettim orda organik olartak başka güzel markalarda vardır heralde dimi

Beylikdüzü çok fena.. her taraf kar trafşk berbat.. yollar buzlanmış..Sabah işe 11 de gelebildim.. akşam erken çıkışla ilgili bir girişim yok henüz Bu gidişle akşam da 11 de eve giderim artık..

ooo o taraf baya kötüymüş canım ya anadolu yakasındada kar vardı ama çok rahat gittim ben çok şükür bakalım bugün durum ne olacakk:26:

Bayildim kizz saclarina masallah, sana" yar saclarin lule lule yar benziyor beyaz gule " bu sarkiyi animsatti bana acep sacma mi oldu ne..neyse cok opuyorum seni Zeynos kocaman kocaman

akşama kızıma bu şarkıyı söylücem teyzesii, mahiden sana geliyor bu şarkı zeynomm dicemm

canım çok geçmiş olsun ya şu kışı bir geçirseydik hayırlısıyla

bizide aramadılar ya neden acabaa:26:

günaydın kızlar..umarım herkes iyidir..dün oğlum 7.aynı doldurdu ve beeen bugün aylar sonra(9+7=16ay) ilk defa regl oldum...kendimi bi tuhaf hissediyorum..unutmuşum nasıl birşey olduğunu...bu arada herkese hayırlı cumalar...

Ohhh afiyet olsun yarasin yavruş a yerler hayatim niye yemesinler bende bi ara pazi yapragindan yapayim diyorum begenir diye dusunuyorum

Bizi sen cumadan aramislardi salgın var Pazartesi getirin demişti hemşiremiz götürdüm Eren imı asımızı olduk. Cok şükür ateş falan olmadı rahat atlattık :)))

az önce diyete ara verip az birşey muhlama yaptım kendimeee....
bizim cadıcıkta çok beğendi
1 çay kaşığı kadar yediiii...
arada yapayım ona bariiiii nasılsa içindekiler gayet faydalıııı

dedesi geçen ay Rize'ye gitmiştiii
Asya için az birşey tereyağı istemiştim
abartmış 3'er kg tereyağı ve muhlama peynirlerinden getirmiş banaaaaa
hepsini Asya yiyemezzz anneside yararlansın dimi ama

Canım ben de beylikdüzünde oturuyorum.. İş yerim de hadımköy yolu üzerinde.. Çok şükür rahat geldim ben eve.. sabah arabayı kapalı otoparktan çıkarmak biraz zor oldu gerçi ama bugün de bizim bölüm eğitime gittiği için izinli olmama rağmen şirketteyim bugünün yerine 31/12 p.tesi izin kullanacağım :)

kızlar akşam tel.den alıntılayıp yazdım hata verdiii şimdi alıntılamadan yazıcammm

turuncu
ben göz muayenesine 7 aylık kontrolde götürmüştüm canım
s. ocağından bana 3. aydan sonra çok bekletmeden götür demişlerdiii
babasının ve benim göz sorunumuz yok diye 7.aya kaldııı sende götür istersennn

bu arada dün bebeğimiz doğruuu
3.5 kg
51 cm
Eymen bey annesini nasıl yormuşsa akşam tel.de konuşmaya fırsatı yoktuuuuuu
sağlıkla büyüsün bütün yawrularımız inşallah....

anne olduktan sonra herkesi kendi bebeğimmiş gibi seviyorum yahuuuuu
bu arada Asya yı bu sabah bembeyaz giydirdimmm
kremşanti kızım diyorum hoşuna gidiyorr...
bu kızda annesi gibi pastacı olcak anlaşılann

diğer alıntılarımı unuttummm
birde zeynoo

saçınıııı yerimmmmmmmmmmmmmmmm gece o güzelllsaçların aklıma geldii
benim kızında arkası yok önleri uzun
gözlerine giriyor diye kestim yine uzadıııııama annesi gibi kıvırcık değilll

ne güzel sağlıkla büyüsün canım gözünüz aydın çok haklısın anne olmak nasıl farklı birşey ya böyle nasıl sevgi pıtırcığı haline getiriyor insanııı buarada asya'nın saçlarını kestin yani sen önlerden ayy acaba bizdemi yapsak ya babasına kalsa kesecekde hemen ben karasız kaldım ama gözlerine giriyor çok ya süreklide toka takmak zorunda kalıyoruz oyuzden napsamkııı:26:

kızlar Asya nın yaramazlıklarını artık tek tek fotoğraflamaya karar verdimmm
bir kısmını paylaştım buyrun bakın anacımmmm
Zeynep sende bak bakalımmm kim varmış

bende babasını ikna edene kadar canım çıktı
kestirmem kestirmemmmmmmm
banyodan sonra taradım tuttum bir tutam aldım yine uzadıı önleriii
hep önler uzuyor yanlar yeni yeniii dönmeye başladığından beriiiii uzuyorrrr
bence kes canım gözüne girince rahatsız ediyor özellikle banyodaaaaaa
zaten kafası güzel kısa saç yakışırrrr

gunaydinn hayirli cumalar..
dun akssam her yer bembeyaz oldu gece yatarken de gokyuzu cok aydinlikti kizil gibiydi hatta
bismillah dedim :))
Allaha emanetiz..

bugun kocam evde
bankacilar alinmasin ben ona sıkıcı bankaci diyorum:)
tek bildigi film izlemek..

tatlicadi ve beykoz neredesiniz?

Bende hala hiç olmadım.. acaba ne zaman olacağım.. Oğlum 7 aylık oldu

portercim zadacım ve cicek_cicekcim cevabınız için cok tesekkür ederim bende gitmedim bugun yaptırmaya kar yagmasını bahane edicem bir ara giderim bari 9. ayı bekleseler ne bu acele anlamadım inş bişey olmaz bebişlerimize

Yine bebişlerin resimlerine bakarken arkadaşıma yakaladım
2 kez seslendim,ekrana bakıp gülüyodun hayırdır diyo
Ama çok tatlılar napiim Asya,Ömer,Defne Karen sizin yüzünüzden
ağzım kulaklarıma fiyonk oldu bi anda

Kayra da yataktan düşenler kervanına katıldı...

O sesi duyunca beynimden vurulmuşa döndüm sanki...O korktu ağladı ben korktum ağladım

Burda o kadar kişi "DİKKAT EDİN" diye yazdığı halde ne demeye yatağın üzerinde yalnız bırakıyorsun ki çocuğu!!...

Yatağın en ortasına koydum ve genelde oyuncağı ile oynarken kıpırdamazdı ama ama ama....
Kızlar lütfen çok ama çok dikkat edin...Keşke başıma gelmeseydi,keşke burda yazanları dinleseydimde yavrumu bırakmasaydım.
İçim çok yandı ve hala yanıyor...LÜTFEN DİKKAT EDİN,EDELİM !!

Uyku zamanı olduğu için en fazla yarım saat oyalayabildim.Rabbime bir şey olmaması için dua ederek uyumasına müsade ettim.
Düştükten sonra çok ağladı,çok korktuğu belliydi...Sustuktan sonra her yerini iyice kontrol ettim tepki veriyor mu diye ama sesi çıkmadı.Tekrar neşeli neşeli yatağın üzerinde şarkı söyleyerek oynamaya başladı...Çocuk işte unuttu gitti bile ama acısı kaldı benim yüreğimde....
Uyudu şuan ama çok korkuyorum..Rabbime sığınıyorum...

Ayyy inan okurken yaşadım resmen, geçmiş olsun,bu durumu yaşayan bi anne olarak çok çok üzüldüm,,Rabbim koruyo meleklerimizi ama sanki uyutmasan daha iyidi canım , ben doktoru aradığımda kapatırken bile ısrarla uyutma demişti! Nolur nolmaz diye söylemek istedim,
içim rahat etmedi.

gecmiş olsun turuncu. ne yapalım sıkma canını. düşe kalka büyüyecekler

ben pek notebook açamıyorum gün içinde sizin fotoğraflarınıza imrendim ve ben de bugun fotoğraflar yükledim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…