Yok valla ingiltere tam tilki ve cok sinsi bir ulke, burda dogmamis cocuga asla vermez..hatta burda dogsa bile anne veya babadan biri ilgiliz degilse yine vermiyor ..amerika oyle degil mesela orda dogman vatandaslik icin yetiyor ,,zaten goruyorsunuzdur artisleri habire dogum icin kacistiriyorlar o hallerinde
Cnm tv hakkinda bende cok sey okudum ve negatif orneklerinide gordum senin gibi, sana katiliyorum tamamen ama bizlere soyleyip kenara cekilmek kaliyor.. herkes kendi evladindan sorumlu dedigin gibi soyleyerek umarim kimseyi incitmeyiz sadece sozumuz meclisten disari olayi
canlarım bugun beni saglıkocagından aradılar kızamık asısı yapılmalıymıs bugun enesi getirebilirmisin dedi hemsiremiz bende bugun olmaz baska zaman gelsek olurmu dedim hemsirede bana yarın gelin dedi size böyle bişey diyen varmı simdi bizim saglık ocagı tasınacak acaba bu işte bir işmi var anlamadım cvp bekliyorummm
planercim kızının saclarına bitiyorum ya cok guzel cok ımrendim maşşallah Zeynep Adaya
küçük tatlı şey öp benim için annesi..
Canım ben de 1 yaşında götürmek istiyorum ama daha erken mi götürülmesi gerekiyor acaba ??
Benim gözler -2 miyop,eşimin gözler -3 miyop.Yani mutlaka göz kontrolüne gitmesi gerekiyor Kayranın ama zamanını bilemiyorum.
masallah sirma sacli zeynoyaa :)))
ucundan iki tutam kizima verirmi acaba
yeni evinizde simdiden hayirli olsun gule gule oturun planner
yakacik manzarasi ile unlu sizinkide manzaralimi yoksam
ben cok isterdim valla ama bizde yok malesef
yavrukedi ve planner erken cikmaniza sevindimmm
bu havada calisilmaz zati anacim
kahve icilir sohbet edilir
Kizlar bu sampuan olayi benimde su son zamanlarda gundemimde, aslinda biz oglan icin dogdugundan beri johnsons baby in urunlerini kullaniyoruz, simdiye kadar bir sorun gormedim fakat burdan yazilanlardan mustela ve sebamed i duymustum, sonrasinda onlari burada aradim ve tabiki buladim, halbuki amerikada bu urunler satiliyor neden burda yok sizce, yoksa ben mi iyi bakamadim,Baska onerilere acigim bana johnsons sanki cok bos geliyor iyi temizlemiyor gibi geliyorda icime sinmiyor kullanmak daha..
Beylikdüzü çok fena.. her taraf kar trafşk berbat.. yollar buzlanmış..Sabah işe 11 de gelebildim.. akşam erken çıkışla ilgili bir girişim yok henüzBu gidişle akşam da 11 de eve giderim artık..
Bayildim kizz saclarina masallah, sana" yar saclarin lule lule yar benziyor beyaz gule " bu sarkiyi animsatti bana acep sacma mi oldu ne..neyse cok opuyorum seni Zeynos kocaman kocaman
MELEĞİM VE ÇİÇEK ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
Beste üşütmüş canım burun akıntısı, hırıltı ve öksürük var. Dr ilaç verdi geçmezse tekrar gel dedi. Gündüz öksürmekten sürekli uykuları bölündü. Şimdi uyutuyorum umarım gece de bölünmez. Çiçek size de geçmiş olsun bir türlü düzelemedi kuzucuk inşallah tez vakitte şifa bulur.
canlarım bugun beni saglıkocagından aradılar kızamık asısı yapılmalıymıs bugun enesi getirebilirmisin dedi hemsiremiz bende bugun olmaz baska zaman gelsek olurmu dedim hemsirede bana yarın gelin dedi size böyle bişey diyen varmı simdi bizim saglık ocagı tasınacak acaba bu işte bir işmi var anlamadım cvp bekliyorummm
Ohhh afiyet olsun yarasin yavruş a yerler hayatim niye yemesinler bende bi ara pazi yapragindan yapayim diyorum begenir diye dusunuyorumKızlaaaaar, ek gıda topiğimize de yazdım ama buraya da yazayım;
bebişe 2. kez denedim bebek omleti, çok beğendi
Sürekli haşlama yumurta sarısı veriyorum değişiklik olsun diye yaptım
tarifini yazıyorum:
1 Yumartanın Sarısı
1 Çay Kaşığı Sızma Zeytinyağı
1 Tatlı Kaşığı Taze Kaşar Rendesi
Hepsini çırpıp,minik bir tavada önlü arkalı pişirin,bebek yemezse bile size afiyet olsun
günaydın kızzlaarr ve minnak bebişleri
bugun kar yağmıyor malesef erken çıkamayacağız
dün erken çıktıkta ne oldu 1 saate yakın servis bekledik dondum resmen
tarfik zaten berbat 4 cıktık 6 da evdeydim
neyse sağlık olsun diyelim bugece yine 2-4-6 saatlerinde kalkarak annesini zombi yapankızımada huzurlarınızda teşekkür ederim
iyiki varsın kızımm benimm canımm benimmm
hepinizi öpüyorum
beykoz, zada, çiçekçicek yavrularınız iyileşti mi kızlar
mahiri sormayı unuttum meleğim oda iyidir umarım
tatlıcadı hala yok:44:
haklısın sana katılıyorum melek meleğim
canım benide geçen cuma aramışlardı 1 hafta içerisinde olması gerekiyor demişlerdi ama dr um yaptırma ma mı söyledi anne sütü alan küçük bebişlerde aşı
tutmuyormuş bize gelen bir bilgi yok dedi
Beylikdüzü nü görünce atladım. İş yerin burada anladığım kadarıyla. Ben beylikdüzünde oturuyorum. Eşim akşam 4:45 te işten çıkmış akşam 6:45 te zor geldi. 2 saat yollarda geçmiş. umarım evin çok uzak değildir. her geçen gün yollar çoook yoğunlaşıyor.
kızlar akşam tel.den alıntılayıp yazdım hata verdiii şimdi alıntılamadan yazıcammm
turuncu
ben göz muayenesine 7 aylık kontrolde götürmüştüm canım
s. ocağından bana 3. aydan sonra çok bekletmeden götür demişlerdiii
babasının ve benim göz sorunumuz yok diye 7.aya kaldııı sende götür istersennn
bu arada dün bebeğimiz doğruuu
3.5 kg
51 cm
Eymen bey annesini nasıl yormuşsa akşam tel.de konuşmaya fırsatı yoktuuuuuu
sağlıkla büyüsün bütün yawrularımız inşallah....
anne olduktan sonra herkesi kendi bebeğimmiş gibi seviyorum yahuuuuu
bu arada Asya yı bu sabah bembeyaz giydirdimmm
kremşanti kızım diyorum hoşuna gidiyorr...
bu kızda annesi gibi pastacı olcak anlaşılann
diğer alıntılarımı unuttummm
birde zeynoo
saçınıııı yerimmmmmmmmmmmmmmmm gece o güzelllsaçların aklıma geldii
benim kızında arkası yok önleri uzun
gözlerine giriyor diye kestim yine uzadıııııama annesi gibi kıvırcık değilll
ne güzel sağlıkla büyüsün canım gözünüz aydın çok haklısın anne olmak nasıl farklı birşey ya böyle nasıl sevgi pıtırcığı haline getiriyor insanıııbuarada asya'nın saçlarını kestin yani sen önlerden ayy acaba bizdemi yapsak ya babasına kalsa kesecekde hemen ben karasız kaldım ama gözlerine giriyor çok ya süreklide toka takmak zorunda kalıyoruz oyuzden napsamkııı:26:
günaydın kızlar..umarım herkes iyidir..dün oğlum 7.aynı doldurdu ve beeen bugün aylar sonra(9+7=16ay) ilk defa regl oldum...kendimi bi tuhaf hissediyorum..unutmuşum nasıl birşey olduğunu...bu arada herkese hayırlı cumalar...
Merhaba beykoz, bu kızamık aşısı olayını ben de buradan duydum, sonra biraz araştırdım internette. Sağlık bakanı salgın yok diyor, sağlık ocakları herkesi arayıp getirin aşıya diyormuş. Nasıl iş anlamadım. Biz de Ocak ayında İstanbul'da olacağız, malum akraba ziyaretleri falan olacak, çocukları olan var, ablamın oğlu anaokuluna gidiyor falan.. O yüzden telaşlandım acaba biz de yaptırsak mı diye. Buradaki doktorumuza sordum. 8 aylık olacakları için kesinlikle olmaz dedi.
Bebekler ilk 9 ay anneden gelen bağışıklıkla korunuyormuş kızamıktan, ama gitgide azalan oranlarda. Mesela 3 aylıkken %90 oranında koruması varsa 9 aylıkken %10 oranında oluyormuş. Aşı da canlı mikrop içerdiği için 9 aydan önce önermiyorlarmış. 6-9 ay arası çocuğu kızamıklı çocuklarla yanyana getirmemeye, yani korumaya önem vermek gerekirmiş. Türkiye'deki sağlık ocakları neye güvenerek 9 aydan küçük bebeklere aşı yapmaya kalkıyor onu anlamadım ben. Çocuk hafif bir kızamık bile geçirebilirmiş 9 aydan önce aşı olursa.
Biz de tam korumasız dönemde geliyor olacağız. Ama esasen buralarda daha çocuklarına hiç aşı yaptırmayan garip insanlar yüzünden çok salgın var, burada hasta olmadıysa orada da olmaz diye umut ediyorum.
Kayra da yataktan düşenler kervanına katıldı...
O sesi duyunca beynimden vurulmuşa döndüm sanki...O korktu ağladı ben korktum ağladım
Burda o kadar kişi "DİKKAT EDİN" diye yazdığı halde ne demeye yatağın üzerinde yalnız bırakıyorsun ki çocuğu!!...
Yatağın en ortasına koydum ve genelde oyuncağı ile oynarken kıpırdamazdı ama ama ama....
Kızlar lütfen çok ama çok dikkat edin...Keşke başıma gelmeseydi,keşke burda yazanları dinleseydimde yavrumu bırakmasaydım.
İçim çok yandı ve hala yanıyor...LÜTFEN DİKKAT EDİN,EDELİM !!
Uyku zamanı olduğu için en fazla yarım saat oyalayabildim.Rabbime bir şey olmaması için dua ederek uyumasına müsade ettim.
Düştükten sonra çok ağladı,çok korktuğu belliydi...Sustuktan sonra her yerini iyice kontrol ettim tepki veriyor mu diye ama sesi çıkmadı.Tekrar neşeli neşeli yatağın üzerinde şarkı söyleyerek oynamaya başladı...Çocuk işte unuttu gitti bile ama acısı kaldı benim yüreğimde....
Uyudu şuan ama çok korkuyorum..Rabbime sığınıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?