Ayyy inan okurken yaşadım resmen, geçmiş olsun,bu durumu yaşayan bi anne olarak çok çok üzüldüm,,Rabbim koruyo meleklerimizi ama sanki uyutmasan daha iyidi canım , ben doktoru aradığımda kapatırken bile ısrarla uyutma demişti! Nolur nolmaz diye söylemek istedim,
içim rahat etmedi.
Ben uyandırayım o zaman şimdi,çok uykusu olduğu için uyumasına müsade etmeyince daha fazla ağladı.Mecburen yatırdım ama en iyisi gidip uyandırmak herhalde..
Kayra da yataktan düşenler kervanına katıldı...
O sesi duyunca beynimden vurulmuşa döndüm sanki...O korktu ağladı ben korktum ağladım
Burda o kadar kişi "DİKKAT EDİN" diye yazdığı halde ne demeye yatağın üzerinde yalnız bırakıyorsun ki çocuğu!!...
Yatağın en ortasına koydum ve genelde oyuncağı ile oynarken kıpırdamazdı ama ama ama....
Kızlar lütfen çok ama çok dikkat edin...Keşke başıma gelmeseydi,keşke burda yazanları dinleseydimde yavrumu bırakmasaydım.
İçim çok yandı ve hala yanıyor...LÜTFEN DİKKAT EDİN,EDELİM !!
Uyku zamanı olduğu için en fazla yarım saat oyalayabildim.Rabbime bir şey olmaması için dua ederek uyumasına müsade ettim.
Düştükten sonra çok ağladı,çok korktuğu belliydi...Sustuktan sonra her yerini iyice kontrol ettim tepki veriyor mu diye ama sesi çıkmadı.Tekrar neşeli neşeli yatağın üzerinde şarkı söyleyerek oynamaya başladı...Çocuk işte unuttu gitti bile ama acısı kaldı benim yüreğimde....
Uyudu şuan ama çok korkuyorum..Rabbime sığınıyorum...
Gecmis olsun canim yaaa insallah birsey olmamistir kuzumuzaKayra da yataktan düşenler kervanına katıldı...
O sesi duyunca beynimden vurulmuşa döndüm sanki...O korktu ağladı ben korktum ağladım
Burda o kadar kişi "DİKKAT EDİN" diye yazdığı halde ne demeye yatağın üzerinde yalnız bırakıyorsun ki çocuğu!!...
Yatağın en ortasına koydum ve genelde oyuncağı ile oynarken kıpırdamazdı ama ama ama....
Kızlar lütfen çok ama çok dikkat edin...Keşke başıma gelmeseydi,keşke burda yazanları dinleseydimde yavrumu bırakmasaydım.
Uyku zamanı olduğu için en fazla yarım saat oyalayabildim.Rabbime bir şey olmaması için dua ederek uyumasına müsade ettim.
Düştükten sonra çok ağladı,çok korktuğu belliydi...Sustuktan sonra her yerini iyice kontrol ettim tepki veriyor mu diye ama sesi çıkmadı.Tekrar neşeli neşeli yatağın üzerinde şarkı söyleyerek oynamaya başladı...Çocuk işte unuttu gitti bile ama acısı kaldı benim yüreğimde....
Ben uyandırayım o zaman şimdi,çok uykusu olduğu için uyumasına müsade etmeyince daha fazla ağladı.Mecburen yatırdım ama en iyisi gidip uyandırmak herhalde..
Aynen beykozcum yaaa bende de var o duzensizlik hayatim ekim in 7 sinde oldum kasim 16 aralik hala gelen giden yokturuncum cok gecmiş olsun insan kendini sucluyor hemen nasıl yaparım diyor burda bende yazdıgımda hepiniz beni sakinlestirdiniz Allah razı olsun bulantı kusma yada uyku hali varmı dikkat et 3 saat uyutma canım ahhh o gün hala aklımda o pat sesi yokmu seni cok iyi anlıyorum üzülüceksin biliyorum ben bile üzüldüm tekrar gecmiş olsun hayatım tekrar diyelim burdan cok dikkat edelim yerde bırakalım ama yükseklerde olmasınlar bebişler ....
lillaccım burdayım ama enes yüzüne fazla yazamıyorum durumumuz daha iyi hırıltısı öksürügü azaldı cok sükür antibiyotik kullanmak zorunda kaldım baktım gecmiyor bayadır hasta gögsüne inmemiş diye baslamıcaktım uzun süre böyle olunca yüregim el vermedi o cıkan seslere verdim suan geciyor Allahım şifa versin yavrularımıza ...
zeynepcim regl olmussun hakkında hayırlısı buymus demek beklede 2.cileri hep beraber yapalım gıııı
biyologcum 3hafta oldu sen niye doktora yada kan testine gitmiyorsun hemde 35günden sonra yumurtlama olmadıgından olabilirmiş adet olanlar için hiç adet olmamıslar yada yeni olmuslar için demiyorum mesela ben eskiden 28günde bir olurdum şimdi 32günde bir oluyorum 1senede düzene girmezmiş ama ben uzun zamandır 32günde bir oluyorken daha fazla aksarsa 3hafta kadar giderim sende git bacım kendini diyete verdin baska seylerinle ilgilenmiyorsun aaaa olmaz ama sonra asyaya kardes yapıcaksın kontrol sart...
az önce diyete ara verip az birşey muhlama yaptım kendimeee....
bizim cadıcıkta çok beğendi
1 çay kaşığı kadar yediiii...
arada yapayım ona bariiiii nasılsa içindekiler gayet faydalıııı
dedesi geçen ay Rize'ye gitmiştiii
Asya için az birşey tereyağı istemiştim
abartmış 3'er kg tereyağı ve muhlama peynirlerinden getirmiş banaaaaa
hepsini Asya yiyemezzz anneside yararlansın dimi ama
Nasil 3. Disiniz oluyor anlamadim ben hayatim yaaa ikisi ciktimi:44:gecmis olsun tatlim kar yagmaya basladi ya salginin koku kurur insallah yavruna gecmemis cok sukur dis bugdayi dis cikinca olur canim bende bekıyorum hergun ciksa hemen yapacam ocakta babamiz izinliya ciksa hemen yapacazmerhaba güzel annişler ve melekleri ben çok hastayım yaklaşık 1 haftadır ağır grip ve bronşitle savaşıyorum, evde hep maskeyle gezdiğim için allahtan yavruma bulaşmadı ama bu arada hastalıktan sütümde azaldı, yavrum yemek çok fazla sevmiyor sürekli süt istiyor ama yetmiyor kızıma ve üst dişlerimiz iyice kabarmış durumda patlamaya az kalmış diş buğdayı yapayım diyorum tabi bizimki sizlerin yaptığı gibi süslü olmuyor sadece buğday pişirip önüne makas, kitap vs şeyler konuyor, ne dersiniz diş çıktıktan öncemi sonramı yapayım bu arada bu 3. cü dişimiz olacak,allah tüm bebişleri hastalıktan ve görünmeyen kazalardan korusun, geçmişi hiç okuyamadım 1 haftadırda bakamıyorum foruma umarım herkes iyidir herkese sevgiler
merhaba güzel annişler ve melekleri ben çok hastayım yaklaşık 1 haftadır ağır grip ve bronşitle savaşıyorum, evde hep maskeyle gezdiğim için allahtan yavruma bulaşmadı ama bu arada hastalıktan sütümde azaldı, yavrum yemek çok fazla sevmiyor sürekli süt istiyor ama yetmiyor kızıma ve üst dişlerimiz iyice kabarmış durumda patlamaya az kalmış diş buğdayı yapayım diyorum tabi bizimki sizlerin yaptığı gibi süslü olmuyor sadece buğday pişirip önüne makas, kitap vs şeyler konuyor, ne dersiniz diş çıktıktan öncemi sonramı yapayım bu arada bu 3. cü dişimiz olacak,allah tüm bebişleri hastalıktan ve görünmeyen kazalardan korusun, geçmişi hiç okuyamadım 1 haftadırda bakamıyorum foruma umarım herkes iyidir herkese sevgiler
Merak etmeyin biz birinci olucazEki Görüntüle 583354
az önce diyete ara verip az birşey muhlama yaptım kendimeee....
bizim cadıcıkta çok beğendi
1 çay kaşığı kadar yediiii...
arada yapayım ona bariiiii nasılsa içindekiler gayet faydalıııı
dedesi geçen ay Rize'ye gitmiştiii
Asya için az birşey tereyağı istemiştim
abartmış 3'er kg tereyağı ve muhlama peynirlerinden getirmiş banaaaaa
hepsini Asya yiyemezzz anneside yararlansın dimi ama
gunaydinn hayirli cumalar..
dun akssam her yer bembeyaz oldu gece yatarken de gokyuzu cok aydinlikti kizil gibiydi hatta
bismillah dedim :))
Allaha emanetiz..
bugun kocam evde
bankacilar alinmasin ben ona sıkıcı bankaci diyorum:)
tek bildigi film izlemek..
tatlicadi ve beykoz neredesiniz?
başlıgı okuyunca heycanlandım canım ya
inşallah oluruz:18:
merhaba güzel annişler ve melekleri ben çok hastayım yaklaşık 1 haftadır ağır grip ve bronşitle savaşıyorum, evde hep maskeyle gezdiğim için allahtan yavruma bulaşmadı ama bu arada hastalıktan sütümde azaldı, yavrum yemek çok fazla sevmiyor sürekli süt istiyor ama yetmiyor kızıma ve üst dişlerimiz iyice kabarmış durumda patlamaya az kalmış diş buğdayı yapayım diyorum tabi bizimki sizlerin yaptığı gibi süslü olmuyor sadece buğday pişirip önüne makas, kitap vs şeyler konuyor, ne dersiniz diş çıktıktan öncemi sonramı yapayım bu arada bu 3. cü dişimiz olacak,allah tüm bebişleri hastalıktan ve görünmeyen kazalardan korusun, geçmişi hiç okuyamadım 1 haftadırda bakamıyorum foruma umarım herkes iyidir herkese sevgiler
Merak etmeyin biz birinci olucazEki Görüntüle 583354
üzerime alınmadım tamam
Artık öndeyiz şekerim,Sadece subattan sonra mayıs geliyo
Bu anket böyle bitecek
Burası da öyle valla, çocuklar burada doğdukları halde şu an göçmen statüsündeler, 10 seneden önce de vatandaşlığa başvurma hakları yok. Yani oğullarım daha Türkiye sınırlarına adım atmadıkları halde İstanbul kütüğüne bağlı mavi nüfus cüzdanlı minik "auslander" Türk'lerBiz çocuklara pasaport çıkartmaya gittik Zürich'teki konsolosluğa, Türkiye'ye en yaklaştıkları oydu
mahiri sormayı unuttum meleğim oda iyidir umarım
tatlıcadı hala yok:44:
haklısın sana katılıyorum melek meleğim
günaydın kızlar..umarım herkes iyidir..dün oğlum 7.aynı doldurdu ve beeen bugün aylar sonra(9+7=16ay) ilk defa regl oldum...kendimi bi tuhaf hissediyorum..unutmuşum nasıl birşey olduğunu...bu arada herkese hayırlı cumalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?