2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ben uyandırayım o zaman şimdi,çok uykusu olduğu için uyumasına müsade etmeyince daha fazla ağladı.Mecburen yatırdım ama en iyisi gidip uyandırmak herhalde..

Ben uyandırayım o zaman şimdi,çok uykusu olduğu için uyumasına müsade etmeyince daha fazla ağladı.Mecburen yatırdım ama en iyisi gidip uyandırmak herhalde..

Bence de uyandır canım, vardır elbet bi bildikleri huysuz olur ama olsun, ben biraz kılımdır bu durumlarda kusura bakma:26:

hay allah ya dediğin gibi işte birşey olmaz diyoruz ama gözaçıp kapayıncaya kadar oluyor resmen allah korusun canım inş birşeycik olmaz kuzuna merak etme canım

cnm çok geçmiş olsun kayraya.
burda paylaşamamıştım ama azrada 2 aylıkken düşmüştü
apar topar hemen dr.a götürdüğümüzde dr. ağladıysa merak edilecek birşey olmayacağını söylemişti.
gözleri sabit bi tarafa bakar gibi kayarsa ve fışkırır tarzı kusma olursa müdahale gerektirir demişti.
ama tutabiliyosam 2 saat uyanık tutmamı, hiç durmuyosa en az 1 saat uyanık tutmamı söylemişti.
kayranın hiçbirşeyi yok bencede. ama biraz uyanık tutabilrsen ii olur tedbir amaçlı yani..
çok geçmiş olsun cnm, artık iyice hareketlendiler allah yardımcımız olsun:26:

Gecmis olsun canim yaaa insallah birsey olmamistir kuzumuzabende cok korkarim yataktan dusmelerine kapi ve duvar pervazlari cok korkutur beni dedigin gibi amannn dikkat!!!duse kalka buyorlar keske olmasaydi ama oldu tururncum uzme kendini tatlim maasallah yavrulara valla Allah a emanet evlatlarimiz

turuncum cok gecmiş olsun insan kendini sucluyor hemen nasıl yaparım diyor burda bende yazdıgımda hepiniz beni sakinlestirdiniz Allah razı olsun bulantı kusma yada uyku hali varmı dikkat et 3 saat uyutma canım ahhh o gün hala aklımda o pat sesi yokmu seni cok iyi anlıyorum üzülüceksin biliyorum ben bile üzüldüm tekrar gecmiş olsun hayatım tekrar diyelim burdan cok dikkat edelim yerde bırakalım ama yükseklerde olmasınlar bebişler ....

lillaccım burdayım ama enes yüzüne fazla yazamıyorum durumumuz daha iyi hırıltısı öksürügü azaldı cok sükür antibiyotik kullanmak zorunda kaldım baktım gecmiyor bayadır hasta gögsüne inmemiş diye baslamıcaktım uzun süre böyle olunca yüregim el vermedi o cıkan seslere verdim suan geciyor Allahım şifa versin yavrularımıza ...

zeynepcim regl olmussun hakkında hayırlısı buymus demek beklede 2.cileri hep beraber yapalım gıııı

biyologcum 3hafta oldu sen niye doktora yada kan testine gitmiyorsun hemde 35günden sonra yumurtlama olmadıgından olabilirmiş adet olanlar için hiç adet olmamıslar yada yeni olmuslar için demiyorum mesela ben eskiden 28günde bir olurdum şimdi 32günde bir oluyorum 1senede düzene girmezmiş ama ben uzun zamandır 32günde bir oluyorken daha fazla aksarsa 3hafta kadar giderim sende git bacım kendini diyete verdin baska seylerinle ilgilenmiyorsun aaaa olmaz ama sonra asyaya kardes yapıcaksın kontrol sart ...

çok geçmiş olsun bişeycigi yoktur annesi korkma..
demesi kolay oluyo ama o an insanın kalbi yerinden çıkıyo..
her çocuk en az bir defa düşermiş sizinkide ilk ve son olsun cnm

Aynen beykozcum yaaa bende de var o duzensizlik hayatim ekim in 7 sinde oldum kasim 16 aralik hala gelen giden yok
ergenlikteyken hep gece yakalanirdim yatak batardi ay ne kotuydu yaaa sonra o psilojiyle gunum kotu gecer ve bir yere otururken korkardimso ra duzeldi hep gunduzleri olmaya basladim resmen saati vardi gebelikten once 28 gunde bir ama simdi ne olacak bakalim birde belimde agri var ama usutuyorum gece ondan oluyor spiral deneyecem bu ay insallah rahat ederim

merhaba güzel annişler ve melekleri ben çok hastayım yaklaşık 1 haftadır ağır grip ve bronşitle savaşıyorum, evde hep maskeyle gezdiğim için allahtan yavruma bulaşmadı ama bu arada hastalıktan sütümde azaldı, yavrum yemek çok fazla sevmiyor sürekli süt istiyor ama yetmiyor kızıma ve üst dişlerimiz iyice kabarmış durumda patlamaya az kalmış diş buğdayı yapayım diyorum tabi bizimki sizlerin yaptığı gibi süslü olmuyor sadece buğday pişirip önüne makas, kitap vs şeyler konuyor, ne dersiniz diş çıktıktan öncemi sonramı yapayım bu arada bu 3. cü dişimiz olacak, allah tüm bebişleri hastalıktan ve görünmeyen kazalardan korusun, geçmişi hiç okuyamadım 1 haftadırda bakamıyorum foruma umarım herkes iyidir herkese sevgiler

selam kizlar, benim oglan cok fena viyakliyor,derdi ne acaba :))

Bir tek sartla ozrunu kabul ederim bir Trabzonlu ve rizeli olarak senden geldigimde laz peyniri ile yapilmis kuymak yani muhlama isterim :)) Canim cekti yaw
Afiyet seker olsun yarasin Asya kuzusunada..misir unu iyidir iyi yapmissin bir kasikk bir kasikktir olsun

Uyarin icin cok sagol...dusmeyen nerde ise kalmadi,,rabbim hepsini korusun ins..insanin biran icin gaflete giriyor ve anlamiyor bu yuzden ne olur uzme kendini olacaklara bazen gercekten onune gecemiyoruz..ins sorun olmadan son saatleri sorunsuz atlatir..opuyoruz sizleri

Nasil 3. Disiniz oluyor anlamadim ben hayatim yaaa ikisi ciktimi:44:gecmis olsun tatlim kar yagmaya basladi ya salginin koku kurur insallah yavruna gecmemis cok sukur dis bugdayi dis cikinca olur canim bende bekıyorum hergun ciksa hemen yapacam ocakta babamiz izinliya ciksa hemen yapacaz

geçmiş olsun cnm bu kış fena geldi benimde bogaz berbat..
diş bugdayınıda yap gitsin cnm inan bende öylesine yaptım adet yerini bulsun diye..
pek birşey hazırlamadım ama bizimkiler antakyalıyız oynamassak olmaz dediler
açtım müzigi,apartmanı salladık

muhlama mıııı karadeniz ile uzaktan yakından bağlantım yok ama bayılırım mıhlamaya
2 kez gittim karadeniz turu yaptık off muhlama laz böreği turşu kavurma fındıklı sütlaç
uzungöldeki alabalık tatları unutamıyorum

OOfff canım benim yaa
düşmeyen kalmadı sanki herkes bunu yaşayacak birkez hepimizin düşme hikayesi oldu resmen
yürekteki sızını çok iyi anlıyorum o çaresizliği ama bişi olmamıştır canım hiç merak etme
herşeyin normal olduğunu gördüğünce binlerce kez şükredeceksin
haklısın hepimiz dikkat etmeliyiz Allah yavrularımızı korusun amin...

üzerime alınmadım tamam

canım çok geçmiş olsun bende kötüyüm ya inş dahada kötü hale gelmem yani hastalık birtaraftan birtaraftanda mınnoşlara bulaşmasın diye uğraşıyoruz işte

ooowww süper ya hadı bakalımm uğraşlar sonuç veriyor yani reklama devam şekerimmm

Aman yaa ne degerli ulkeleri varmis resmen eziyet ediyorlar insalara...neyse allahtan bizimki babadan yirtti ve burda da dogdugu icin Mahir oglumun ciftte vatandasligi var, burda ki bazi insanlar bana cok kizdilar neden Tr vatandasi yaptin diye malum askerlik durumlari valla her ananin oglu evlat oluyorda bizimki mi olmuyacak ben hic dusunmeden dogar dogmaz aldim kimligini mavis mavis..:))

mahiri sormayı unuttum meleğim oda iyidir umarım

tatlıcadı hala yok:44:

haklısın sana katılıyorum melek meleğim

Biz cok iyiyiz hamdolsun rabbime ins daim olur,Sinemis nasil oldu, yeme sorunu devam ediyormu ?
Tatlicadi Burnu aci Tat-li- ca-di giizzz nerdesin olduk meraktan, bir yakalarsam valla elimde mi kalir yoksa baska yerde mi bilemem :)) gel artik gayri ne oldu ki cnm umarim birseyiniz yoktur..
Kiz bana melek demeyin, ben kimmmm melek olmak kim, sagol yakistirmissin ama meleklere simdi haksizlik olur

Double hayirli olsun, 7. ayiniz ins dertsiz gecer ve nice guzel aylar olsun ins
Adet icinde iyi olmus bu demek oluyorki vucud arti duzene girmeye basladi, hem adetin insan vucudunu rahatlatir bir faktoride var sanki olduktan sonra insan rahatliyor yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…