2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Organik urunler vardir halan arastirmaktayim bulur bulmaz alicam...
Mahirden gelsin valla..yar saclarin lule lule yar benziyor beyaz gule ... bu sarki cok iyi gitti Zeynoma tam oldu valla

turuncum; çok geçmiş olsun.Kayra nasıl şimdi?

beykoz; cnm sediğin gibi arkadaş değildik herhalde.yazını görünce önce böyle oldum ne demek istediğini açıklayınca sen çözdüm.enes kuzu nasıl bakalım?üzüyor mu seni?

çiçekçiçek; rejim iyi mi kötü mü bilmiyorum ama 11 günde 2.100 gr vermişim.Bakalım önüme gelen tatlıları tepiyorum.bugün de kendim baklava aldım çok severim (ki tatlının her türlüsüne bayılırım) dönüp yüzüne bakmadım.

Pınarda; Türkçe öğretmeniyim yazmışın ya.içim gitti.Aslında olmak istediğim şeylerden biri Edebiyat Öğretmenliği idi. Ama saçma bir seçimle mesleğe yöneldim.Sanal dalı istemiştim ama olmadı.Edebiyatı da kendim kaybettim yanlış lise seçerek kendime güvenimin minimuma düştüğü bir zaman dilimiydi.Neyse hakkımızda hayırlısı….

fazla vaktim yok.bugün doğum paramı nihayet aldım.30 kişilik kadroya baklava aldım.kendime söz vermiştim.kızımın hayrına dağıtırım diye düşünmüştüm.hastaneye de gittim.gebelik kesesi yok.ama sol yumurtalıkda kistler halay sırasında.doğum kontrol hapı yasmin önerdi ama önce süt hormonlarımı kontrol etmek için hormon tahlilleriverdi birkaç tane.beta hcg nolur nolmaz diye verdi. Bakacak,süt hormonları çok düşmüşse adet söktürücü verecek.önümüzdeki h.içi müsait bir zaman ayarladığımda tahlilleri alıp gideceğim.
3 aydır peşinde koştuğum doğum izni paramı almak aslında çok kolaymış.ama sevgili birkaç sgk çalışanı ve birkaç bankacının baştan savması nedeniyle bu zamana kadar boşa beklemişim.heleki en az bir buçuk aydır alamıyorum yatan paramı.evlilik cüzdanıyla ve nüfus cüzdanımla gittim ve aldım paramı.Yine şükürler olsun Rabbime yüzüme baktı.hergün banka ve sgk ile görüşmekten bıkmıştım ya…

Bugün iyi yürüyüş yaptım. 5 saattir dolanıyorum.Uzun zamadır böyle dolaşmamıştım ordan oraya.ayaklarım ağırdı valla.bir de kalın botlar ayağımda.şimdi işteyim.bunları size 2 saatte işe ara verdiğimde yazdım.Tahliller açıklanmış sağlıkçılar bilgi istiyorummm.Hamile değilim onu biliyorummm…

Süt hormonlarım da düşmüş değil mi prolaktin?

Tarih Kod Ad Sonuç Normal Değerler Birimi
21.12.2012 1000 903210 Prolaktin 2.64 1.9 - 25.0 ng/mL
21.12.2012 1000 901000 Dehidroepiandrosteron sulfat 274.2 18 - 391 ug/dL
21.12.2012 1000 902410 Lüteinleştiren hormon (LH) 9.6 mIU/mL
21.12.2012 1000 901280 FSH 6.24 mIU/mL
21.12.2012 1000 904030 TSH 2.53 0.34 - 5.6 uIU/mL
21.12.2012 1000 90065001 Beta-hCG <0.5 0.5 - 5 mIU/mL
21.12.2012 1000 901500 Glukoz 92 70 - 110 mg/dL

Kendinize iyi bakın güzel kalpli arkadaşlarım benim…

hayırlı cumalar olsun hepimize
rabbim bütün sıkıntılarımızı alsın
yavrularımızı korusun
btütn kötülüklerden,kötü insanlardan
hasta olan yavrularımıza Allahtan şifa
iştahsızlara iştah
uyukusuzlarada uyuku ver ALLAHIM
amin
turuncu
melekler korumuştur yavrunu

Oyy cnm sonunda seni yakaladim...gecmis olsun ve ayrica paranida guls gule harca, iyi yapmissin hayrina baklama dagitmakla ins makbule gecer. yani yiyenler en azinda zahmet edip dua etmislerdir insa kizcene..
Ben malasef saglikci degilim bu yuzden degerlerine yorum yapamiyacam cnm sorry

Eline saglik cok guzel dua etmissin, hepsine Aminn diyorum cnm

nagişşş sevindim senin adına canım iyi bari sonunda halletmişsin, haketmeyen iş arkadaşlarında baklavadan yararlanmış ya olsun hayır ve sadakanın herhali güzeldir canım benim yüzün gibi kalbinde güzel kızzz seninn

ohh beeee
eşim diyorki sporlar siyetler dişler saçlarrrr
gençleştin hatun!!!!!!
zaten yaşım 25 hadi 26 deee zevzek adam yaa lafa bakkk

geçmiş olsun bir daha uyutma tatlımmm
Asya bayılana kadar bekledim bennn aman aklında bulunsunnn

kilo alıp verme dönemlerinde oluyor benim böyle
akrep burçları en çok genital organlarından rahatsızlanırlarrrr....
yıllardır dengesiz
doğumdan beride ya 1 gün sürdü ya 20 günnn
gebelikten şüphelenmiyorum tatlım ama belli mi olurda diyorummm
kan tahlili değilde önümüzdeki ay kadın doğumcuma gideyimde bir baksın bakalım miyom fln vardır belki
gebelikte küçülmüştüüüü

çok ciddiyim
sana yollayabilirim tatlımmmmmmmmm
peynir tereyağı mısır unu hepsi rizeden geldiiii
göndereyimmi sanaaa
geldiğinde yapar yediririm ama hemen yollayabilirim

emzirirken doğum kontrol hapı içiliyormuymuşşş
öyleyse bana cvp ver şekerimmm
hapımı aldım duruyorr
biri evet dese başlıcam hemen kullanmayaaa
her ay aynı korkuyu yaşamaktann sinirlerim harab oldu

emzirirken d.kontrol hapı kullanılmaz diye biliyorum ben

kızlarrrrr var mı benim oğlum gibi oyuncak sevmeyen çocuk

cnm cok geçmiş olsun rabbim koruyor yavrularımızı..hepimiz neredeyse yaşadık bu düşme olayını ağladıysa korkma cnm..bizimki iki sefer düştü..çok daha dikkat etmemiz gerekiyor artık..hepimize ders oluyor..tekrar geçmiş olsun cnm..

cnm cok saoş zeynep Adamı merak ettiğin için..teyzesi iyileşti sayılır çok şükür..Allahım ateşlerden korusun yavrularımızı amin..

cnm çok geçmiş olsun ssanada..nagişin bir çayı var bana cok ıyı gelmişti..dene istersen..

hahay alemsin vallahi..süpersin hayatım biz birinciyiz tabiki

nagişim demek bebiş yok kistlermiş geçmiş olsun cnmm..yalnız her gece kaza her gece kaza bu gidişle bebişi görmemiz yakındır hayatım..dikkat et..

Cnmmm emzirirken zaten kullanma.Bilgi eksikliği olmuş daha önceki günlerde yazmıştım.Benim sütüm 5 gündür gelmiyor.Bitti maalesef&#61516; ama çok şükür bu kadar emzirebildim değil mi?

Ben de adet olayı maalesef hala olmadı.9+7=16 ay.Biri böyle yazmıştı. O yüzden gebelik durumlarına da baktırdım.Bir dahaki gidişimde adet söktürücü verebilir ve adetimin ilk gününden itibaren yasmine başlayabilirim inş.

kızlarrrrr var mı benim oğlum gibi oyuncak sevmeyen çocuk

var şekerim var oyuncak dışında herşeyi seven ama oyuncak sevmeyen bir zeynom var benimde nedendir anlamıyorum ya sanki oyuncağın onlar için olduğunu anlıyorlar ve değişik şeyler istiyorlar heralde hayır değişik bir oyuncağıda pek sevdiği söylenemezde işte telefon kumanda hatta ıslak mendilini bile oyuncaklarından çok sevdiği kesin

Yok canım bana harcanacak bişey kalmadı desem yeridir.Doğum izninde işyerinin bana maaşım yerine borç niteliğnde verdikleri parayı iade ettim.Böyle bir terbiyesizlik yapmasalardı suan o para benim olacaktı ve bir sürü açığımı kapatacaktı ama yapacak birşeyim yokBugünümüze de şükür napalım değil mi ya?Daha ölmedik...

Aklıma mutluannenin yazdığı yazı geldi temizlikçiye "temiz ölseydik bari" yazmış ya yoldaydım koptum.mutlu anne duy sesimi

test yapmadınmı canımmmm

aynen canım bizimkininde en sevdikleri he bide
marketlerin tanıtım katalogları var ya bayılıyor bizimde favorimiz
kumanda ve ıslak mendil

canım sizdedemi yok diş bizdede yok ben diş bugdayını sanırım dogum gününde yapıcam az kaldı zaten hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…