günaydın kızlarrr
canım johnsons markasını hiç denemedim fikrim yok ama musteladan çok memnunum aslında ama töpfer organik bir ürün diye tercih ettim orda organik olartak başka güzel markalarda vardır heralde dimi
akşama kızıma bu şarkıyı söylücem teyzesii, mahiden sana geliyor bu şarkı zeynomm dicemm
turuncum; çok geçmiş olsun.Kayra nasıl şimdi?
beykoz; cnm sediğin gibi arkadaş değildik herhalde.yazını görünce önce böyleoldum ne demek istediğini açıklayınca sen çözdüm.enes kuzu nasıl bakalım?üzüyor mu seni?
çiçekçiçek; rejim iyi mi kötü mü bilmiyorum ama 11 günde 2.100 gr vermişim.Bakalım önüme gelen tatlıları tepiyorum.bugün de kendim baklava aldım çok severim (ki tatlının her türlüsüne bayılırım) dönüp yüzüne bakmadım.
Pınarda; Türkçe öğretmeniyim yazmışın ya.içim gitti.Aslında olmak istediğim şeylerden biri Edebiyat Öğretmenliği idi. Ama saçma bir seçimle mesleğe yöneldim.Sanal dalı istemiştim ama olmadı.Edebiyatı da kendim kaybettim yanlış lise seçerek kendime güvenimin minimuma düştüğü bir zaman dilimiydi.Neyse hakkımızda hayırlısı….
fazla vaktim yok.bugün doğum paramı nihayet aldım.30 kişilik kadroya baklava aldım.kendime söz vermiştim.kızımın hayrına dağıtırım diye düşünmüştüm.hastaneye de gittim.gebelik kesesi yok.ama sol yumurtalıkda kistler halay sırasında.doğum kontrol hapı yasmin önerdi ama önce süt hormonlarımı kontrol etmek için hormon tahlilleriverdi birkaç tane.beta hcg nolur nolmaz diye verdi. Bakacak,süt hormonları çok düşmüşse adet söktürücü verecek.önümüzdeki h.içi müsait bir zaman ayarladığımda tahlilleri alıp gideceğim.
3 aydır peşinde koştuğum doğum izni paramı almak aslında çok kolaymış.ama sevgili birkaç sgk çalışanı ve birkaç bankacının baştan savması nedeniyle bu zamana kadar boşa beklemişim.heleki en az bir buçuk aydır alamıyorum yatan paramı.evlilik cüzdanıyla ve nüfus cüzdanımla gittim ve aldım paramı.Yine şükürler olsun Rabbime yüzüme baktı.hergün banka ve sgk ile görüşmekten bıkmıştım ya…
Bugün iyi yürüyüş yaptım. 5 saattir dolanıyorum.Uzun zamadır böyle dolaşmamıştım ordan oraya.ayaklarım ağırdı valla.bir de kalın botlar ayağımda.şimdi işteyim.bunları size 2 saatte işe ara verdiğimde yazdım.Tahliller açıklanmış sağlıkçılar bilgi istiyorummm.Hamile değilim onu biliyorummm…
Süt hormonlarım da düşmüş değil mi prolaktin?
Tarih Kod Ad Sonuç Normal Değerler Birimi
21.12.2012 1000 903210 Prolaktin 2.64 1.9 - 25.0 ng/mL
21.12.2012 1000 901000 Dehidroepiandrosteron sulfat 274.2 18 - 391 ug/dL
21.12.2012 1000 902410 Lüteinleştiren hormon (LH) 9.6 mIU/mL
21.12.2012 1000 901280 FSH 6.24 mIU/mL
21.12.2012 1000 904030 TSH 2.53 0.34 - 5.6 uIU/mL
21.12.2012 1000 90065001 Beta-hCG <0.5 0.5 - 5 mIU/mL
21.12.2012 1000 901500 Glukoz 92 70 - 110 mg/dL
Kendinize iyi bakın güzel kalpli arkadaşlarım benim…
hayırlı cumalar olsun hepimize
rabbim bütün sıkıntılarımızı alsın
yavrularımızı korusun
btütn kötülüklerden,kötü insanlardan
hasta olan yavrularımıza Allahtan şifa
iştahsızlara iştah
uyukusuzlarada uyuku ver ALLAHIM
amin
turuncu
melekler korumuştur yavrunu
Kayra da yataktan düşenler kervanına katıldı...
O sesi duyunca beynimden vurulmuşa döndüm sanki...O korktu ağladı ben korktum ağladım
Burda o kadar kişi "DİKKAT EDİN" diye yazdığı halde ne demeye yatağın üzerinde yalnız bırakıyorsun ki çocuğu!!...
Yatağın en ortasına koydum ve genelde oyuncağı ile oynarken kıpırdamazdı ama ama ama....
Kızlar lütfen çok ama çok dikkat edin...Keşke başıma gelmeseydi,keşke burda yazanları dinleseydimde yavrumu bırakmasaydım.
İçim çok yandı ve hala yanıyor...LÜTFEN DİKKAT EDİN,EDELİM !!
Uyku zamanı olduğu için en fazla yarım saat oyalayabildim.Rabbime bir şey olmaması için dua ederek uyumasına müsade ettim.
Düştükten sonra çok ağladı,çok korktuğu belliydi...Sustuktan sonra her yerini iyice kontrol ettim tepki veriyor mu diye ama sesi çıkmadı.Tekrar neşeli neşeli yatağın üzerinde şarkı söyleyerek oynamaya başladı...Çocuk işte unuttu gitti bile ama acısı kaldı benim yüreğimde....
Uyudu şuan ama çok korkuyorum..Rabbime sığınıyorum...
turuncum cok gecmiş olsun insan kendini sucluyor hemen nasıl yaparım diyor burda bende yazdıgımda hepiniz beni sakinlestirdiniz Allah razı olsun bulantı kusma yada uyku hali varmı dikkat et 3 saat uyutma canım ahhh o gün hala aklımda o pat sesi yokmu seni cok iyi anlıyorum üzülüceksin biliyorum ben bile üzüldüm tekrar gecmiş olsun hayatım tekrar diyelim burdan cok dikkat edelim yerde bırakalım ama yükseklerde olmasınlar bebişler ....
lillaccım burdayım ama enes yüzüne fazla yazamıyorum durumumuz daha iyi hırıltısı öksürügü azaldı cok sükür antibiyotik kullanmak zorunda kaldım baktım gecmiyor bayadır hasta gögsüne inmemiş diye baslamıcaktım uzun süre böyle olunca yüregim el vermedi o cıkan seslere verdim suan geciyor Allahım şifa versin yavrularımıza ...
zeynepcim regl olmussun hakkında hayırlısı buymus demek beklede 2.cileri hep beraber yapalım gıııı
biyologcum 3hafta oldu sen niye doktora yada kan testine gitmiyorsun hemde 35günden sonra yumurtlama olmadıgından olabilirmiş adet olanlar için hiç adet olmamıslar yada yeni olmuslar için demiyorum mesela ben eskiden 28günde bir olurdum şimdi 32günde bir oluyorum 1senede düzene girmezmiş ama ben uzun zamandır 32günde bir oluyorken daha fazla aksarsa 3hafta kadar giderim sende git bacım kendini diyete verdin baska seylerinle ilgilenmiyorsun aaaa olmaz ama sonra asyaya kardes yapıcaksın kontrol sart...
selam kizlar, benim oglan cok fena viyakliyor,derdi ne acaba :))
Bir tek sartla ozrunu kabul ederim bir Trabzonlu ve rizeli olarak senden geldigimde laz peyniri ile yapilmis kuymak yani muhlama isterim :)) Canim cekti yaw
Afiyet seker olsun yarasin Asya kuzusunada..misir unu iyidir iyi yapmissin bir kasikk bir kasikktir olsun
Uyarin icin cok sagol...dusmeyen nerde ise kalmadi,,rabbim hepsini korusun ins..insanin biran icin gaflete giriyor ve anlamiyor bu yuzden ne olur uzme kendini olacaklara bazen gercekten onune gecemiyoruz..ins sorun olmadan son saatleri sorunsuz atlatir..opuyoruz sizleri
beykoz; cnm sediğin gibi arkadaş değildik herhalde.yazını görünce önce böyleoldum ne demek istediğini açıklayınca sen çözdüm.enes kuzu nasıl bakalım?üzüyor mu seni?
çiçekçiçek; rejim iyi mi kötü mü bilmiyorum ama 11 günde 2.100 gr vermişim.Bakalım önüme gelen tatlıları tepiyorum.bugün de kendim baklava aldım çok severim (ki tatlının her türlüsüne bayılırım) dönüp yüzüne bakmadım.
Pınarda; Türkçe öğretmeniyim yazmışın ya.içim gitti.Aslında olmak istediğim şeylerden biri Edebiyat Öğretmenliği idi. Ama saçma bir seçimle mesleğe yöneldim.Sanal dalı istemiştim ama olmadı.Edebiyatı da kendim kaybettim yanlış lise seçerek kendime güvenimin minimuma düştüğü bir zaman dilimiydi.Neyse hakkımızda hayırlısı….
fazla vaktim yok.bugün doğum paramı nihayet aldım.30 kişilik kadroya baklava aldım.kendime söz vermiştim.kızımın hayrına dağıtırım diye düşünmüştüm.hastaneye de gittim.gebelik kesesi yok.ama sol yumurtalıkda kistler halay sırasında.doğum kontrol hapı yasmin önerdi ama önce süt hormonlarımı kontrol etmek için hormon tahlilleriverdi birkaç tane.beta hcg nolur nolmaz diye verdi. Bakacak,süt hormonları çok düşmüşse adet söktürücü verecek.önümüzdeki h.içi müsait bir zaman ayarladığımda tahlilleri alıp gideceğim.
3 aydır peşinde koştuğum doğum izni paramı almak aslında çok kolaymış.ama sevgili birkaç sgk çalışanı ve birkaç bankacının baştan savması nedeniyle bu zamana kadar boşa beklemişim.heleki en az bir buçuk aydır alamıyorum yatan paramı.evlilik cüzdanıyla ve nüfus cüzdanımla gittim ve aldım paramı.Yine şükürler olsun Rabbime yüzüme baktı.hergün banka ve sgk ile görüşmekten bıkmıştım ya…
Bugün iyi yürüyüş yaptım. 5 saattir dolanıyorum.Uzun zamadır böyle dolaşmamıştım ordan oraya.ayaklarım ağırdı valla.bir de kalın botlar ayağımda.şimdi işteyim.bunları size 2 saatte işe ara verdiğimde yazdım.Tahliller açıklanmış sağlıkçılar bilgi istiyorummm.Hamile değilim onu biliyorummm…
Kayra da yataktan düşenler kervanına katıldı...
O sesi duyunca beynimden vurulmuşa döndüm sanki...O korktu ağladı ben korktum ağladım
Burda o kadar kişi "DİKKAT EDİN" diye yazdığı halde ne demeye yatağın üzerinde yalnız bırakıyorsun ki çocuğu!!...
Yatağın en ortasına koydum ve genelde oyuncağı ile oynarken kıpırdamazdı ama ama ama....
Kızlar lütfen çok ama çok dikkat edin...Keşke başıma gelmeseydi,keşke burda yazanları dinleseydimde yavrumu bırakmasaydım.
İçim çok yandı ve hala yanıyor...LÜTFEN DİKKAT EDİN,EDELİM !!
Uyku zamanı olduğu için en fazla yarım saat oyalayabildim.Rabbime bir şey olmaması için dua ederek uyumasına müsade ettim.
Düştükten sonra çok ağladı,çok korktuğu belliydi...Sustuktan sonra her yerini iyice kontrol ettim tepki veriyor mu diye ama sesi çıkmadı.Tekrar neşeli neşeli yatağın üzerinde şarkı söyleyerek oynamaya başladı...Çocuk işte unuttu gitti bile ama acısı kaldı benim yüreğimde....
Uyudu şuan ama çok korkuyorum..Rabbime sığınıyorum...
günaydın kızzlaarr ve minnak bebişleri
bugun kar yağmıyor malesef erken çıkamayacağız
dün erken çıktıkta ne oldu 1 saate yakın servis bekledik dondum resmen
tarfik zaten berbat 4 cıktık 6 da evdeydim
neyse sağlık olsun diyelim bugece yine 2-4-6 saatlerinde kalkarak annesini zombi yapankızımada huzurlarınızda teşekkür ederim
iyiki varsın kızımm benimm canımm benimmm
hepinizi öpüyorum
beykoz, zada, çiçekçicek yavrularınız iyileşti mi kızlar
mahiri sormayı unuttum meleğim oda iyidir umarım
tatlıcadı hala yok:44:
haklısın sana katılıyorum melek meleğim
canım benide geçen cuma aramışlardı 1 hafta içerisinde olması gerekiyor demişlerdi ama dr um yaptırma ma mı söyledi anne sütü alan küçük bebişlerde aşı
tutmuyormuş bize gelen bir bilgi yok dedi
merhaba güzel annişler ve melekleri ben çok hastayım yaklaşık 1 haftadır ağır grip ve bronşitle savaşıyorum, evde hep maskeyle gezdiğim için allahtan yavruma bulaşmadı ama bu arada hastalıktan sütümde azaldı, yavrum yemek çok fazla sevmiyor sürekli süt istiyor ama yetmiyor kızıma ve üst dişlerimiz iyice kabarmış durumda patlamaya az kalmış diş buğdayı yapayım diyorum tabi bizimki sizlerin yaptığı gibi süslü olmuyor sadece buğday pişirip önüne makas, kitap vs şeyler konuyor, ne dersiniz diş çıktıktan öncemi sonramı yapayım bu arada bu 3. cü dişimiz olacak,allah tüm bebişleri hastalıktan ve görünmeyen kazalardan korusun, geçmişi hiç okuyamadım 1 haftadırda bakamıyorum foruma umarım herkes iyidir herkese sevgiler
Merak etmeyin biz birinci olucazEki Görüntüle 583354
ohh beeee
eşim diyorki sporlar siyetler dişler saçlarrrr
gençleştin hatun!!!!!!
zaten yaşım 25 hadi 26 deee zevzek adam yaa lafa bakkk
geçmiş olsun bir daha uyutma tatlımmm
Asya bayılana kadar bekledim bennn aman aklında bulunsunnn
kilo alıp verme dönemlerinde oluyor benim böyle
akrep burçları en çok genital organlarından rahatsızlanırlarrrr....
yıllardır dengesiz
doğumdan beride ya 1 gün sürdü ya 20 günnn
gebelikten şüphelenmiyorum tatlım ama belli mi olurda diyorummm
kan tahlili değilde önümüzdeki ay kadın doğumcuma gideyimde bir baksın bakalım miyom fln vardır belki
gebelikte küçülmüştüüüü
çok ciddiyim
sana yollayabilirim tatlımmmmmmmmm
peynir tereyağı mısır unu hepsi rizeden geldiiii
göndereyimmi sanaaa
geldiğinde yapar yediririm ama hemen yollayabilirim
emzirirken doğum kontrol hapı içiliyormuymuşşş
öyleyse bana cvp ver şekerimmm
hapımı aldım duruyorr
biri evet dese başlıcam hemen kullanmayaaa
her ay aynı korkuyu yaşamaktann sinirlerim harab oldu
kızlarrrrr var mı benim oğlum gibi oyuncak sevmeyen çocuk
Oyy cnm sonunda seni yakaladim...gecmis olsun ve ayrica paranida guls gule harca, iyi yapmissin hayrina baklama dagitmakla ins makbule gecer. yani yiyenler en azinda zahmet edip dua etmislerdir insa kizcene..
Ben malasef saglikci degilim bu yuzden degerlerine yorum yapamiyacam cnm sorry
Aynen beykozcum yaaa bende de var o duzensizlik hayatim ekim in 7 sinde oldum kasim 16 aralik hala gelen giden yok
ergenlikteyken hep gece yakalanirdim yatak batardi ay ne kotuydu yaaa sonra o psilojiyle gunum kotu gecer ve bir yere otururken korkardimso ra duzeldi hep gunduzleri olmaya basladim resmen saati vardi gebelikten once 28 gunde bir ama simdi ne olacak bakalim birde belimde agri var ama usutuyorum gece ondan oluyor spiral deneyecem bu ay insallah rahat ederim
var şekerim var oyuncak dışında herşeyi seven ama oyuncak sevmeyen bir zeynom var benimde nedendir anlamıyorum ya sanki oyuncağın onlar için olduğunu anlıyorlar ve değişik şeyler istiyorlar heralde hayır değişik bir oyuncağıda pek sevdiği söylenemezde işte telefon kumanda hatta ıslak mendilini bile oyuncaklarından çok sevdiği kesin
Nasil 3. Disiniz oluyor anlamadim ben hayatim yaaa ikisi ciktimi:44:gecmis olsun tatlim kar yagmaya basladi ya salginin koku kurur insallah yavruna gecmemis cok sukur dis bugdayi dis cikinca olur canim bende bekıyorum hergun ciksa hemen yapacam ocakta babamiz izinliya ciksa hemen yapacaz
Merak etmeyin biz birinci olucazEki Görüntüle 583354
canım sizdedemi yok diş bizdede yok ben diş bugdayını sanırım dogum gününde yapıcam az kaldı zaten hayatım
canım sizdedemi yok diş bizdede yok ben diş bugdayını sanırım dogum gününde yapıcam az kaldı zaten hayatım
bizdede daha diş belirtisi yok
artık birlikte doğum gününde kutlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?