napıyonuz bakem?
napıyonuz bakem?
kızlarrr bizde diş belirtisi yok henüzzz
böyle sorulmak çok güzelmiş ya
tşk ederim cnm benimmmmmmmmmmmm
yemek yapıyorum..
kıyamet kopsaydı yapmayacaktım:))
yine başıma kaldı:))
kızlarrr bizde diş belirtisi yok henüzzz
Diş belirtisi bizdede yok.ama ağzının suyuna yetişmek imkansız.ne giysi nede önlük yetiştirebiliyorum..
sende oy kullanırmısın şekerimmmm
ziyaretçilerr sizde oy kullanırmısınız????? rica ediyorummmm
maşallah ziyaretçi sayımız epey fazlaaa....
hadi mayıs anneleriiiiiiii
rüyasında forumdakileri görenler kervanına bende katıldım
gerçi yüzlerini görmedim ama seslerini duyuorum
turuncu ve biyolog sizinnnn
kucagımda çağla tuhaf bir yerdeyiz düz duvara tahtalar çakılmış
ben çıkıp çıkmamakta kararsızım(her zaman çok kararsızımdır)
arkadan biyologun sesi geliyo 'ben çıkıcam çok heycanlı görünüyo ehueheuheee' diyo
sonra turuncunun sesi 'ben yapılışını gördüm saglam yapılmış hiç bir sorun görmüyorum' diyo
rüya bu kadar
saçma ama böyle gördüm neyin etkisinde kalmışsam:26: bilmiyorum
nereye ne oyu verilecek?konuya hakim değilim.link verir misin?
Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Mayıs Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
kızlar eşlerinize de söyleyin
oy versinler bizeee
gece eşime dedimki bak kk da sahte üyeliğin varsa bizim foruma oy verrr dedimmm
ne oyu ne üyeliği diyorrr....
aa üyeliğin yokmu açta ver dedimmmmm huehueheuheu
sanırım bu kafayla gidersem yakında beni terkedecek
beykoz
dr.umu aradım anacımmm
durumumun normal olmadığını haftaya gelmemi söylediiii
gidip bir bakayımmm çatal beni özlemişşşmiiiiiiiii
ziraa ben onu hala görmek istemiyorum huehueheuheue
bizde de yok yaaaaa
büyüklere baktırdım daha çok var diyorlar huehuehueheu
bende sazan gibi atladım gercek sandım saf gibi hissettim kendimi ilahi mutlu_anne
test yapmadınmı canımmmm
Yok hayatim testlik bir durum yok zaten haftada 1 oluyor yani:26:canım sizdedemi yok diş bizdede yok ben diş bugdayını sanırım dogum gününde yapıcam az kaldı zaten hayatım
iyiyim hayatım enes mızırdanırken yazmaya calısıyorum sen nasılsın degerlerini anlamıyorum ama nette yazıp ne demek olduguna bakabilirsin saglıkcı olmak gerekmiyor ben hamileyken tüm kagıtlarda yazanlara netten bakıp cözmüstüm gebelik yok hayatım ama suda iyi kistler bazen pozitif gösterebiliyor yani o olmadıgına göre kötü degiller canım gecmiş olsun kızımız yarennur için dagıttıkların yarasın kızımıza balım öptüm senide kızınıda kocamannn
Nasil 3. Disiniz oluyor anlamadim ben hayatim yaaa ikisi ciktimi:44:gecmis olsun tatlim kar yagmaya basladi ya salginin koku kurur insallah yavruna gecmemis cok sukur dis bugdayi dis cikinca olur canim bende bekıyorum hergun ciksa hemen yapacam ocakta babamiz izinliya ciksa hemen yapacaz
geçmiş olsun cnm bu kış fena geldi benimde bogaz berbat..
diş bugdayınıda yap gitsin cnm inan bende öylesine yaptım adet yerini bulsun diye..
pek birşey hazırlamadım ama bizimkiler antakyalıyızoynamassak olmaz dediler
açtım müzigi,apartmanı salladık
canım çok geçmiş olsun bende kötüyüm ya inş dahada kötü hale gelmem yani hastalık birtaraftan birtaraftanda mınnoşlara bulaşmasın diye uğraşıyoruz işte
cnm çok geçmiş olsun sanada..nagişin bir çayı var bana cok ıyı gelmişti..dene istersen..
kızlarrrrr var mı benim oğlum gibi oyuncak sevmeyen çocuk
var şekerim var oyuncak dışında herşeyi seven ama oyuncak sevmeyen bir zeynom var benimde nedendir anlamıyorum ya sanki oyuncağın onlar için olduğunu anlıyorlar ve değişik şeyler istiyorlar heralde hayır değişik bir oyuncağıda pek sevdiği söylenemezde işte telefon kumanda hatta ıslak mendilini bile oyuncaklarından çok sevdiği kesin
Yok bende referans değerlerinden birşeyler çözüyorum şükür de yine de insan bilen birinden birşeyler duıymak istiyor....bu enes paşamızı ne mutlu eder acaba annesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?