2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

napıyonuz bakem?

iyiyim hayatım enes mızırdanırken yazmaya calısıyorum sen nasılsın degerlerini anlamıyorum ama nette yazıp ne demek olduguna bakabilirsin saglıkcı olmak gerekmiyor ben hamileyken tüm kagıtlarda yazanlara netten bakıp cözmüstüm gebelik yok hayatım ama suda iyi kistler bazen pozitif gösterebiliyor yani o olmadıgına göre kötü degiller canım gecmiş olsun kızımız yarennur için dagıttıkların yarasın kızımıza balım öptüm senide kızınıda kocamannn

kızlar eşlerinize de söyleyin
oy versinler bizeee
gece eşime dedimki bak kk da sahte üyeliğin varsa bizim foruma oy verrr dedimmm
ne oyu ne üyeliği diyorrr....
aa üyeliğin yokmu açta ver dedimmmmm huehueheuheu
sanırım bu kafayla gidersem yakında beni terkedecek

beykoz
dr.umu aradım anacımmm
durumumun normal olmadığını haftaya gelmemi söylediiii
gidip bir bakayımmm çatal beni özlemişşşmiiiiiiiii
ziraa ben onu hala görmek istemiyorum huehueheuheue

kızlarrr bizde diş belirtisi yok henüzzz

bizde de yok yaaaaa
büyüklere baktırdım daha çok var diyorlar huehuehueheu

Diş belirtisi bizdede yok.ama ağzının suyuna yetişmek imkansız.ne giysi nede önlük yetiştirebiliyorum..

sende oy kullanırmısın şekerimmmm

ziyaretçilerr sizde oy kullanırmısınız????? rica ediyorummmm
maşallah ziyaretçi sayımız epey fazlaaa....
hadi mayıs anneleriiiiiiii

rüyasında forumdakileri görenler kervanına bende katıldım
gerçi yüzlerini görmedim ama seslerini duyuorum
turuncu ve biyolog sizinnnn

kucagımda çağla tuhaf bir yerdeyiz düz duvara tahtalar çakılmış
ben çıkıp çıkmamakta kararsızım(her zaman çok kararsızımdır)
arkadan biyologun sesi geliyo 'ben çıkıcam çok heycanlı görünüyo ehueheuheee' diyo
sonra turuncunun sesi 'ben yapılışını gördüm saglam yapılmış hiç bir sorun görmüyorum' diyo
rüya bu kadar
saçma ama böyle gördüm neyin etkisinde kalmışsam:26: bilmiyorum

ay çok güldümmmmm
bana bak insanların kafasında nasıl yer etmişimmmm çılgın biyologggg
şekerim beni rüyasında gören çok oldu forumdaaaa....
kendimi özel hissettim anacımmmm teşekkür ederim hueheuhe

nereye ne oyu verilecek?konuya hakim değilim.link verir misin?

tabi cnım kızlarr link verinnn ben bilmiyorummmmmmmmayıs annelerine oy vericez 2. sırada kaldık oya ihtiyacımız varr cnm şimdi kızlar verir...teşekkür ederim

ben dedim sana hayatım normal degil 3hafta az degil ve sen regl olan birisin er yada gec oluyorsun şimdi ben 32günde bir oluyorum olmasam 35gün olsa tamam okadarı aksama olabilir deerim ama 3hafta ufffff cok hayatım ben senin iyiligini istedigimden dedim sakın yanlıs anlama ha biyologcum inş istiyorsan hamile haberini alırız kötü bişey düsünmüyorum ama kontrol önemlii sen daha iyi bilirsin .....

test yapmadınmı canımmmm

canım sizdedemi yok diş bizdede yok ben diş bugdayını sanırım dogum gününde yapıcam az kaldı zaten hayatım
Yok hayatim testlik bir durum yok zaten haftada 1 oluyor yani:26:ama spiral icin gidicem zaten de kadin dogum a gercekten gitmem lazim idrarimi tutamiyorumgerci sebep belli usutmekten oluyor az once ciktim balkon yikadim
dis olayi hala yok ama bana oyle geliyor ki okis hanim hepsini bi arada cikartacak ondekiler bembeyaz duruyor kopek disleri bile kabarik gibi ya bakalim gec olsun guc olmasin hayatim dis bugdayida sikinti zaten biliyorsun esimin sulalesi cok kalabalik kendi ailem i cagirsam esimin baba tarafindan cagirsam kv nin kilerde var mevlutte 60 kisiydik ve sadece halalari gelmisti yani kocalar bebeker yoktu o yuzden sessiz sedasiz halledecem ama bu sferde ükv faktoru ve kv durumlari var yani kafam karisik beykozum sonra diyorum kendi kendime baska cocuk dusunmuyorum zaten birde niye kasiyorum kendimi ortami begenmeyen gelmez yani ne yapayim insan hayatinda kac kere cocuguna dis bugdayi yaparki diyorum bakalim afakanlar basti yine beni anlayacagin

Ben h.sonu tatilini başlatıyorum kızlar,, hepinize sağlıklı & mutlu & güzel bir haftasonu diliyorum:103:
Bebişlerinize ve kocişlerinize iyi bakın,,onlar da size prensesler gibi davransın inşallah:109:

Yok bende referans değerlerinden birşeyler çözüyorum şükür de yine de insan bilen birinden birşeyler duıymak istiyor....bu enes paşamızı ne mutlu eder acaba annesi?

Son düzenleme:

evet canım alt ikisi çıktı üst sağ taraf buğday gibi, çıktı çıkacak az kalmış çok huzursuzdu zaten, çok sağol canım banada hiç dışarı çıkmadığım halde eşimden geçti, canım ben altlarda çıktı ya acaba hepsi çıksın öylemi yapayım diye düşünmüştüm inşallah sizinkide çıkarda ağız tadıyla diş buğdayınızı yaparsınız hadi hızlı Okişe kolay gelsin

çok sağol canım ya malum ben gurbetteyim gelecek kimsem yok kv ve görümcem yanımda zaten biz 5 kişi olarak yapacaz artık

canım çok geçmiş olsun bende kötüyüm ya inş dahada kötü hale gelmem yani hastalık birtaraftan birtaraftanda mınnoşlara bulaşmasın diye uğraşıyoruz işte

çok sağol canım benim ya sanada çok geçmiş olsun mutlaka maske takmanı öneririm canım gerçekten bebişleri koruyor allah bebişlerimizi korusun sen çalışıyorsunda allah yardımcın olsun..

cnm çok geçmiş olsun sanada..nagişin bir çayı var bana cok ıyı gelmişti..dene istersen..

çok sağol canım dr ıhlamur karanfil ve ayvayı kaynat iç dedi gerçekten çok iyi geldi, nagişinki neymişki canım merakettim yazabilirsen sevinirim

kızlarrrrr var mı benim oğlum gibi oyuncak sevmeyen çocuk

alın benden de okadar el kuklası almıştım ikea dan palyaço şeklinde o renkli palyaço ile ilgilenmiyor ondan sarkan birkaç dildeki kullanımklavuzu uyarı bilgileri yazan o kağıtla ilgileniyo
spatula , çırpıcı,servis kaşıkları v.s.v.s.

Yok bende referans değerlerinden birşeyler çözüyorum şükür de yine de insan bilen birinden birşeyler duıymak istiyor....bu enes paşamızı ne mutlu eder acaba annesi?

sürekli onla ilgilenilcek oyun oyun oyun ama hep farklı seyler ve uyku yok arada sallarım biraz göz kapanır 5 dk sonra baslar aglamaya uyanır cok yoruluyorum farkındasınızdır burada eskiden herkeze laf yetiştirirdim canım ama artık enes buna izin vermiyor yinede size katılmaya gayret ediyorum canlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…