çok ciddiyim
sana yollayabilirim tatlımmmmmmmmm
peynir tereyağı mısır unu hepsi rizeden geldiiii
göndereyimmi sanaaa
geldiğinde yapar yediririm ama hemen yollayabiliri
kızlarrrrr var mı benim oğlum gibi oyuncak sevmeyen çocuk
Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Mayıs Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
Oyunuzu bekliyoruz, eger kullanmadinizsahadiyiiin kizlar oya
kızlarr şu anda moralim bozuk
kendimi kötü hissediyorum
5 kilo fazlam var vermek istiyorum
çoğu kişi sen veremezsin diyor
hem onlara inat daha çok kendimi iyi hissetmek için kilo vermek istiyorum
biyologgggggggggggg duy sesimi bi el atıver bacım
ben diyet yapanlar kervanına katılmak istiyorum:)
kızlar nrden oy veriliyor benim haberim yoktu
turuncu geçmiş olsun nekadar üzüldügünü biliorum unutuyor insan acısı azalıor sonra
ben dedim sana hayatım normal degil 3hafta az degil ve sen regl olan birisin er yada gec oluyorsun şimdi ben 32günde bir oluyorum olmasam 35gün olsa tamam okadarı aksama olabilir deerim ama 3hafta ufffff cok hayatım ben senin iyiligini istedigimden dedim sakın yanlıs anlama ha biyologcum inş istiyorsan hamile haberini alırız kötü bişey düsünmüyorum ama kontrol önemlii sen daha iyi bilirsin .....
Ayy cnm sagol dusunmen bile yeter ama buraya yiyecek gonderimi yasak heleki penir turu ve et turu seyler hic girmiyor ...ben geldigimde senin guzel ellerinde yapilmis olani yerim olmaz mi sekerim..
Dolgularini gule gule kullan umarim hemececik dusmezler tas gibi olurlar :))
kızlarr şu anda moralim bozuk
kendimi kötü hissediyorum
5 kilo fazlam var vermek istiyorum
çoğu kişi sen veremezsin diyor
hem onlara inat daha çok kendimi iyi hissetmek için kilo vermek istiyorum
biyologgggggggggggg duy sesimi bi el atıver bacım
ben diyet yapanlar kervanına katılmak istiyorum:)
var şekerim var oyuncak dışında herşeyi seven ama oyuncak sevmeyen bir zeynom var benimde nedendir anlamıyorum ya sanki oyuncağın onlar için olduğunu anlıyorlar ve değişik şeyler istiyorlar heralde hayır değişik bir oyuncağıda pek sevdiği söylenemezde işte telefon kumanda hatta ıslak mendilini bile oyuncaklarından çok sevdiği kesin
kızlar bugün tahlil sonuçlarını aldım.. malesef idrar yolu enfeksiyonu olmuş antibiyotik verdi doktor..moralim bozuldu çok..10 gün kullanıcaz..sonra tekrar tahlih yapılacak..iştahsızlığı ve kilo alamamasıda bundan kaynaklı olabilirmiş..
ayrıca kan değerleride düşük çıktı..ama antibiyotik kullanıcağımız için 10 gun kan damlasıda vermemem gerekiyormuş..
sağol lillaccım unutmamışsın..bende aksam ustu aldım sonucları anca kızı uyutup buraya gırebildim..
kızlar bugün tahlil sonuçlarını aldım.. malesef idrar yolu enfeksiyonu olmuş antibiyotik verdi doktor..moralim bozuldu çok..10 gün kullanıcaz..sonra tekrar tahlih yapılacak..iştahsızlığı ve kilo alamamasıda bundan kaynaklı olabilirmiş..
ayrıca kan değerleride düşük çıktı..ama antibiyotik kullanıcağımız için 10 gun kan damlasıda vermemem gerekiyormuş..
sağol lillaccım unutmamışsın..bende aksam ustu aldım sonucları anca kızı uyutup buraya gırebildim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?