2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

az önce Asya uyandı yazamadımmm
canm sen neden takıyorsun
benim kuzenlerim fln hamilelikte rahat 30 kg alırlarr
3 ay sonra tığ gibi kalır herkes
ablam 3 tane doğurdu 50 kg 178 boyu var
yengeme 34 beden bile bol geliyor kızı onun kazaklarına giremiyor huehueheuheu
sen bayramda benim duyduklarımı görseydin kabus gibiydi
annem bile benden şık giyiniyor
evlendiğimden beri kilo aldım diye ne esprilere maruz kaldım
eşimde göbek yaptıı oda aynı şekilde neyseee uheuehueheu

biz önlem aldık ama başkaları için değil kendim için
5 kg çok basit verilirrr
tavsiye vereyim ama ben çok araştırdım uygulamadan önce sende bakın forumlara
sabahları büyük bir su bardağı(benim bardaklarım 330 cc) ılık limonlu su çok işe yarıyor
tuvalete çıkıyorsun hemen hemde yağ yakıyorsun
acıktığında sade türk kahvesi süper tok tutuyorr açlık hissetmessin
akşam 20:00dan sonra meyve dahil hiçbirşey yemiyorum
beyaz ekmek zaten tüketmeyizz...
birde hergün yediğim gofret çikolata tatlıları kestim haftada bir falan yiyorummmm
bunun dışında et tavuk balıkları fırında yağsız yada haşlama yapıyorum
herakşam salata yoğurt tüketiyorum
öğlenleri abartamadan bazen asyanın çorbasını hafif tuzlayarak yiyorumm ya salata yoğurt meyve
yada k flakess
tatlı krizlerimi kuru kayısı yada kuru incirin arasına koyduğum cevizle bastırıyorummm

önemli olan dengelemekkk
gündüz yediysen akşam azalt meselaaa
uzunca yazdım isteyenlerde faydalansın diyee...
çayıma kahveme zaten şeker atmamm...
aklıma gelenleri yazdım cnımmm
birde kahvaltımda falan yeşil çay tüketiyorum
yağ yakıyor diyorlar ne derece doğru bilememmm özellikle yemeklerden sonra içilmeliymişşş

eşim 8 ben 10 kg verdik biz birde tatlı tatlı atışıyoruzzz....
kolay gelsin cnmm sorun olursa zevkle cevaplarımmmmm

cnm güzel kızına çok geçmiş olsunnnnn
antibiyotik hemen pişik yapıyor her alt açmada krem sür olurmu hemen pişiriyorrlar...
birşey sormak istiyorummm
hangi şikayetle götürdünnnn???
bazen diyorum ki nasıl anlaşılıyor idrar yolu enfeksiyonuuu???
yazdıysan kaçırdıysam kusuruma bakma lütfen...

merhabalar
epeydir uğrayamadım, meleğim'in vasıtasıyla oy vereyim derken kürkçü dükkanına da bakayım dedim. beni hatırlayanlara selam olsun
bilmeyenlerle de tanışmak dileğiyle

canımm çok geçmiş olsun,rabbim şifasınıda versin inşallah
bu aralar çok var,idrar yolları enfeksiyonu
:26:

saol tatlım amin

evet kızlarda daha cok goruluyormus..saol cnm teşekkür ederiz..

demek sizdede olmuştu..biz 15 gun once bayagı ateşlenmistik 3 gun surmustu..sanırım ozmndan beri devam ediyor..çünkü o ateşten beri iştahı gitti yavrumun..ondan once gayet guzel yıyordu..saol cnm tmm ılık suyla temizliyim..

cnm bize doktor 8. ayda kan ve idrar kültürü yapıcaz demişti..ben şikayetle götürmedim..ama 15 gun onceki ateşlenmede baska bir doktor ıdrar tahlilinede bakmak lazım demişti..ama tam o sıra doktor vardıyaları değişti yeni gelen doktor usutme bu, ıdrara gerek yok demıstı yaptırmamıstık keske yaptırsaymısız o ateste..
ama bugun doktorun soledıgıne gore kusma ıstahsızlık ve ates yapıyormus bu ıdrar yolu enfeksıyonu..bizde kusma olmadı..biraz karısık anlattım galıba..

Merhaba kızlar...
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize de çok teşekkür ederim.Bundan sonra çok daha dikkatlı olacağım inşaallah.
Kayranın bugün neşesi yerindeydi çok şükür.Gözlemlemem devam ediyor ama bugünümüzün iyi geçtiğini bilesiniz.
Hepinizi öpüyorum...
Yeni bitirdim yürüyüşü,şimdi duşa giriyorum.
Hayırlı geceler.

cnm antibiyotik suprax verdi..toz halınde..50cc su ile sulandırdım..her gün 3cc vericem..10 gun kullanıcaz..siz ne kullanmıştınız..

anladım canımmmm ben merak etmeee
mutlaka bir belirtisi oluyor yaniiii
anladığım kadarıyla halsizlik keyifsizlik bile yapar bu durum
çok geçmiş olsunnnnn
çabucak iyileşsin idrar yollarııııı kuzumunn

ZADA canım cok gecmiş olsun. Zeynep Ada mı kocaman kokla benim için tez zamanda iyileşsin kuzum.

Anne Zeynep araç koltuğunuz hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah.

Biyolog püf noktalar için teşekkür ediyorum. Ben hamîle kaldığım kiloya döndüm ama bî 4-5 kilo daha versem ve sıkılaşsam fena olmaz. Boyum 1.53 kilom 56. 52 ydim evlendîğimde. O aralarda olsam süper olur. Sıkılaşma için spor hocanın verdîklerinî de paylaşır mısın? Özellikle kol ve göbek :)

Ben buranın pembiş sayfasını bile özlemişim:)
Beni merak eden ilkim,Zada,meleğim,Beykoz,turuncu,nagihan,planner,Zeynep,Pınarda,yavrukedi,lilliac,çiçek-çiçek hepinize çok tek ediyorum
Artık oğlumu taşıyamıyorum diye yakınıp duruyordum bel fıtığım vardı yaklaşık 1haftadır yatağa mahkum oldum hala tam doğrulamıyorum,çok uzun süre oturamıyorum,popum dışarda yürüyorum:)
Sağolsun annem yanımda yardımcı oluyu Tarık buğrayla ilgileniyor
Bu gün parça parça tüm geçmişi okudum:)
hasta olan bebeklere geçmiş olsun sizleri ve yavruları öpüyorum
En kısa zamanda inş tamamen iyileşip dönücem aranıza
Oyumuda kullandım

Turuncu kayra düşmüş çok üzüldüm...keyfinin yerinde olmasına çok sevindim bi şey olmamış Allah korumuş yakışıklıyı.. Hala mööölüyo mu?

Zadacım Zeynepada da inş hemence iyileşir

Masal ve Enes iyileşmişler

Zeynonun saçlarına,cerenin gözlerine bayıldım
En kısa zamanda yeni eklenen resimlere bakmalıyım

Son düzenleme:

Cnm ya taktigin seye bak 5 kilo birsey degil ki hemencecik verirsin sorun etme bence, benim herhalde en 15 kilo vermem lazim hadi bak ben ama sorun yapmiyorum vericem ins, yeterki buna inanalim olur

merhabalar
epeydir uğrayamadım, meleğim'in vasıtasıyla oy vereyim derken kürkçü dükkanına da bakayım dedim. beni hatırlayanlara selam olsun
bilmeyenlerle de tanışmak dileğiyle

Oyy cnm geldiiniz demek cok sekersin yaa seni ozledik gercekten, ve mesajima karsilik verip geldigin ve oy verdigin icin cok cok tsk ederiz cok opuyorum cnm seni ve kizceni

Bu arada benden de nacîzane bî öneri. Acıktıkça ayran îçin. Acaip tok tutuyo :)

2 haftadır kandıradan sütçü geliyo 5 lt süt ve 1 hafta yetecek kadar yumurta alıyorum. Gecen haftadan kalan yoğurdumu ayran yaptım şişeledim. Kaynattığım 5 lt sütün yarısını da süt olarak şişeledim kalan sütü yoğurt yaptım. Hoş; defne hanım yoğurt ve peynir yemiyo ama yine de kendimize yapıyorum. Lor yaptım hanıma missss gibi oldu ama sevmedi neyse çok uzattım. Sabahları çay yerine ıhlamur içiyorum defne sayesinde gün içinde de nick imden anlaşılacağı üzere yesil cay ve bitki çayları özellikle doğadan ın gül aromalı çayına hastayım :)

Bu sabah ilk kez kahvaltı yedirebildim. Bahsedîyordum agzını kitliyo diye. Ihlamur sevdîği için karıştırmadan bi ıhlamuru sade verdim bî yaptığım ekmek içiyle yine bi sade ıhlamur bi yumurta sarısıyla ve öyle öyle derken biraz da olsa yedi sıpa. Öğlen tavuklu çorba yaptım ama beğenmedi. Oysa ki tel süzgecten gecircem diye canım çıktı kollarım koptu ilk kez ete gectik bugun. Ben de onu yemeyince dün yaptığım balkabağı ve patatesli çorbadan içirdim. Bi tüyo da corba içmeyen bebiş annelerine: geniş ağızlı sulukların ucunu kesip onunla içirmeyi deneyin. Oynaya oynaya biraz da olsa içiyor bazen hepsi ni bitiriyor hatta :)

Şimdilik bu kadar mucksss

Ayy guzelim usutmus demek idrar yollarinida kiyamam Zeynoya, ins allah sifasini verir gecicir cnm..idrar yollari enfeksiyonu icin bol bol su icirmek cok iyi geliyor umarim tez zamanda atlatirsiniz

Sukur kavusturana, cnm inan aklima kirkbin turlu sey geldi ama sonunda seni burda gordum yaa ancak rahatladim..Cok gecmis olsun bel fitigi oldugunu bilmiyordum gecmis olsun cnm, bunun icin ne gibi bir tedavi oneriliyor bilmiyorum ama umarim fizik tedavi ile gececek boyuttadir..allah sana bol sifa versin ins,

Tatlı cadı gecmiş olsun canım,,iyileş don aramıza tez zamanda inşallah,Zeynep adamıza gecmis olsun umarım çabucak gecer,
Kayra'dan iyi haberi de gelmiş benden de 2 oy meleğime
Komiserden gizli girdim,evde tırım tırım beni arıyo,,yakalarsa
Gece gece ne mercimeği yaaaZaten mira sayesinde ancak su kaynatiriz

canım güle güle kazasız belasız kullanın hayırlı olsun bizde almak istiyoruz fiyatı nekadar burda hayatım

Cnm hayırlı olsun güzel bir tercih yapmışsınız.. Paşamız kazanız belasız iyi günlerde kullansın İnş..

Oyu kuzum geçmiş olsun.. Bende hamileliğinin son zamanlarında hiç yürüyememiştim ne kdr kötü bir durum olduğunu bilirim..
Tez zamanda iyileştirsin İnş. Cnm

Ayy guzelim usutmus demek idrar yollarinida kiyamam Zeynoya, ins allah sifasini verir gecicir cnm..idrar yollari enfeksiyonu icin bol bol su icirmek cok iyi geliyor umarim tez zamanda atlatirsiniz

Çok sağlık canımcım.. Allah'tan bizim kız suyu çok seviyor her yemekten sonra 30 cc kdr içiyor.. Valla sizlerden çok şey öğrenmiyorum salonu kızlar..

Şekersizyeşilcaycım alıntı yapamamışım çok sağol hayatım..tabikide en korkulusundan öperim.. Sende benim için öp minnoşumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…