- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
lillaccım çok iyi motive ettin vericem inşallah ya
çok şükür çok fazla değil ama vermek istiyorum ya
he bu arada benim kocada filmkolik,kanaltürk ve digitukteki hangi film olursa izliyor
babyceren haklısın canım,Allah daha büyük dert vermesin
bu aralar çok takıyorumda
ama vericem Allahın izniyle
o başkaları nedense herşeyimize karışıyor
kızlar bugün tahlil sonuçlarını aldım.. malesef idrar yolu enfeksiyonu olmuş antibiyotik verdi doktor..moralim bozuldu çok..10 gün kullanıcaz..sonra tekrar tahlih yapılacak..iştahsızlığı ve kilo alamamasıda bundan kaynaklı olabilirmiş..
ayrıca kan değerleride düşük çıktı..ama antibiyotik kullanıcağımız için 10 gun kan damlasıda vermemem gerekiyormuş..
sağol lillaccım unutmamışsın..bende aksam ustu aldım sonucları anca kızı uyutup buraya gırebildim..
canımm çok geçmiş olsun,rabbim şifasınıda versin inşallah
bu aralar çok var,idrar yolları enfeksiyonu
:26:
geçmiş olsunn..
idrar yolu enfeksiyonu kızlarda daha çok görülüyo ne kadar dikkat etsekte oluyo...
kilo almaması bu yüzden cnm..
allah daha büyük dert göstermesin..
hemencecik geçer inş..iyleşir kuzucuk:114:
Canim cok gecmis olsun uzuldumm gercekten berruda olmustu bir ara bizde antibiyotik kullanmistik adi ne antibiyotigin canimm. Evet istahsizlik. Yapiyorr ateste yapiyor ins. Olmaz ates falan dikkat et canimm rabbim sifa versinnn ins. Poposunu sioerken kaynamis ilimis suyla sil canim hem usumez hemde mikropsuz suyla silmis olursun
cnm güzel kızına çok geçmiş olsunnnnn
antibiyotik hemen pişik yapıyor her alt açmada krem sür olurmu hemen pişiriyorrlar...
birşey sormak istiyorummm
hangi şikayetle götürdünnnn???
bazen diyorum ki nasıl anlaşılıyor idrar yolu enfeksiyonuuu???
yazdıysan kaçırdıysam kusuruma bakma lütfen...
Canim cok gecmis olsun uzuldumm gercekten berruda olmustu bir ara bizde antibiyotik kullanmistik adi ne antibiyotigin canimm. Evet istahsizlik. Yapiyorr ateste yapiyor ins. Olmaz ates falan dikkat et canimm rabbim sifa versinnn ins. Poposunu sioerken kaynamis ilimis suyla sil canim hem usumez hemde mikropsuz suyla silmis olursun
saol tatlım amin
evet kızlarda daha cok goruluyormus..saol cnm teşekkür ederiz..
demek sizdede olmuştu..biz 15 gun once bayagı ateşlenmistik 3 gun surmustu..sanırım ozmndan beri devam ediyor..çünkü o ateşten beri iştahı gitti yavrumun..ondan once gayet guzel yıyordu..saol cnm tmm ılık suyla temizliyim..
cnm bize doktor 8. ayda kan ve idrar kültürü yapıcaz demişti..ben şikayetle götürmedim..ama 15 gun onceki ateşlenmede baska bir doktor ıdrar tahlilinede bakmak lazım demişti..ama tam o sıra doktor vardıyaları değişti yeni gelen doktor usutme bu, ıdrara gerek yok demıstı yaptırmamıstık keske yaptırsaymısız o ateste..
ama bugun doktorun soledıgıne gore kusma ıstahsızlık ve ates yapıyormus bu ıdrar yolu enfeksıyonu..bizde kusma olmadı..biraz karısık anlattım galıba..
kızlarr şu anda moralim bozuk
kendimi kötü hissediyorum
5 kilo fazlam var vermek istiyorum
çoğu kişi sen veremezsin diyor
hem onlara inat daha çok kendimi iyi hissetmek için kilo vermek istiyorum
biyologgggggggggggg duy sesimi bi el atıver bacım
ben diyet yapanlar kervanına katılmak istiyorum:)
merhabalar
epeydir uğrayamadım, meleğim'in vasıtasıyla oy vereyim derken kürkçü dükkanına da bakayım dedim. beni hatırlayanlara selam olsun
bilmeyenlerle de tanışmak dileğiyle
kızlar bugün tahlil sonuçlarını aldım.. malesef idrar yolu enfeksiyonu olmuş antibiyotik verdi doktor..moralim bozuldu çok..10 gün kullanıcaz..sonra tekrar tahlih yapılacak..iştahsızlığı ve kilo alamamasıda bundan kaynaklı olabilirmiş..
ayrıca kan değerleride düşük çıktı..ama antibiyotik kullanıcağımız için 10 gun kan damlasıda vermemem gerekiyormuş..
sağol lillaccım unutmamışsın..bende aksam ustu aldım sonucları anca kızı uyutup buraya gırebildim..
Ben buranın pembiş sayfasını bile özlemişim:)
Beni merak eden ilkim,Zada,meleğim,Beykoz,turuncu,nagihan,planner,Zeynep,Pınarda,yavrukedi,lilliac,çiçek-çiçek hepinize çok tek ediyorum
Artık oğlumu taşıyamıyorum diye yakınıp duruyordum bel fıtığım vardı yaklaşık 1haftadır yatağa mahkum oldum hala tam doğrulamıyorum,çok uzun süre oturamıyorum,popum dışarda yürüyorum:)
Sağolsun annem yanımda yardımcı oluyu Tarık buğrayla ilgileniyor
Bu gün parça parça tüm geçmişi okudum:)
hasta olan bebeklere geçmiş olsun sizleri ve yavruları öpüyorum
En kısa zamanda inş tamamen iyileşip dönücem aranıza
Oyumuda kullandım
Turuncu kayra düşmüşçok üzüldüm...keyfinin yerinde olmasına çok sevindim bi şey olmamış Allah korumuş yakışıklıyı.. Hala mööölüyo mu?
Zadacım Zeynepada da inş hemence iyileşir
Masal ve Enes iyileşmişler
Zeynonun saçlarına,cerenin gözlerine bayıldım
En kısa zamanda yeni eklenen resimlere bakmalıyım
kızlar nrden oy veriliyor benim haberim yoktu
turuncu geçmiş olsun nekadar üzüldügünü biliorum unutuyor insan acısı azalıor sonra
TURUNCU cok cok gecmis olsun!!
Bugun yazacaktim dikkat edelim bizimki 10sn icinde yatagin ortasindan kafa ustu dusme noktasina gelmisti havada yakaladik diye
Gec kalmisim Allah beterinden korusun cok uzuldum
Rabbim koruyor ama insanin ici sizliyor...
Kizlar arac koltugumuz geldi
Uzun arastirmalar ve carpisma testi sonuclarina gore Norvec.ten Besafe Izi Combi X3 getirttik
Hem geri hem ileri donuk kullanilabiliyor ama Omer durdukca geriye donuk kullanacagiz
Istanbul.da Mutlubebe ve Ankara.da Ozelcanbebe satiyor. Internette de birkac yer var. Biz Bursa.da yeni acilan biryerde tesadufen bulduk.
Avrupa.da cok daha ucuz. Getirtme sansi olanlara tavsiye ederim.
Hem ileri hem geri donuk haldeki test sonuclari cok iyi
Eki Görüntüle 583924
Rabbim kullandirmak zorunda birakmasin kaza bela gostermesin
Aminn
TURUNCU cok cok gecmis olsun!!
Bugun yazacaktim dikkat edelim bizimki 10sn icinde yatagin ortasindan kafa ustu dusme noktasina gelmisti havada yakaladik diye
Gec kalmisim Allah beterinden korusun cok uzuldum
Rabbim koruyor ama insanin ici sizliyor...
Kizlar arac koltugumuz geldi
Uzun arastirmalar ve carpisma testi sonuclarina gore Norvec.ten Besafe Izi Combi X3 getirttik
Hem geri hem ileri donuk kullanilabiliyor ama Omer durdukca geriye donuk kullanacagiz
Istanbul.da Mutlubebe ve Ankara.da Ozelcanbebe satiyor. Internette de birkac yer var. Biz Bursa.da yeni acilan biryerde tesadufen bulduk.
Avrupa.da cok daha ucuz. Getirtme sansi olanlara tavsiye ederim.
Hem ileri hem geri donuk haldeki test sonuclari cok iyi
Eki Görüntüle 583924
Rabbim kullandirmak zorunda birakmasin kaza bela gostermesin
Aminn
Ben buranın pembiş sayfasını bile özlemişim:)
Beni merak eden ilkim,Zada,meleğim,Beykoz,turuncu,nagihan,planner,Zeynep,Pınarda,yavrukedi,lilliac,çiçek-çiçek hepinize çok tek ediyorum
Artık oğlumu taşıyamıyorum diye yakınıp duruyordum bel fıtığım vardı yaklaşık 1haftadır yatağa mahkum oldum hala tam doğrulamıyorum,çok uzun süre oturamıyorum,popum dışarda yürüyorum:)
Sağolsun annem yanımda yardımcı oluyu Tarık buğrayla ilgileniyor
Bu gün parça parça tüm geçmişi okudum:)
hasta olan bebeklere geçmiş olsun sizleri ve yavruları öpüyorum
En kısa zamanda inş tamamen iyileşip dönücem aranıza
Oyumuda kullandım
Turuncu kayra düşmüşçok üzüldüm...keyfinin yerinde olmasına çok sevindim bi şey olmamış Allah korumuş yakışıklıyı.. Hala mööölüyo mu?
Zadacım Zeynepada da inş hemence iyileşir
Masal ve Enes iyileşmişler
Zeynonun saçlarına,cerenin gözlerine bayıldım
En kısa zamanda yeni eklenen resimlere bakmalıyım
Ayy guzelim usutmus demek idrar yollarinida kiyamam Zeynoya, ins allah sifasini verir gecicir cnm..idrar yollari enfeksiyonu icin bol bol su icirmek cok iyi geliyor umarim tez zamanda atlatirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?