Cnm hayırlı olsun güzel bir tercih yapmışsınız.. Paşamız kazanız belasız iyi günlerde kullansın İnş..
Oyu kuzum geçmiş olsun.. Bende hamileliğinin son zamanlarında hiç yürüyememiştim ne kdr kötü bir durum olduğunu bilirim..
Tez zamanda iyileştirsin İnş. Cnm
Çok sağlık canımcım.. Allah'tan bizim kız suyu çok seviyor her yemekten sonra 30 cc kdr içiyor.. Valla sizlerden çok şey öğrenmiyorum salonu kızlar..
Şekersizyeşilcaycım alıntı yapamamışım çok sağol hayatım..tabikide en korkulusundan öperim.. Sende benim için öp minnoşumu..
Tatlı cadı gecmiş olsun canım,,iyileş don aramıza tez zamanda inşallah,Zeynep adamıza gecmis olsun umarım çabucak gecer,
Kayra'dan iyi haberi de gelmişbenden de 2 oy meleğime
Komiserden gizli girdim,evde tırım tırım beni arıyo,,yakalarsa
Gece gece ne mercimeği yaaaZaten mira sayesinde ancak su kaynatiriz
Merhabalar..meleğim için bir oy da benden...
Ayy kizlar cok mu abarttim, galiba goze batti bu durum uzgunum verdigim rahatsizliktan dolayi ama ne yapayim dayanamadim, herkese haber saldim onlarda sagolsunlar kirmayip gelip veriyorlar..ben buraya cok sey borcluyum resmen oglum burada buyudu,cok sey ogrendim hala ogreniyorum, bugun yaptigim ekmekten tut peynir yapmasini, yogurt yapmasini, corbalar ve daha nice seyleri hep burdaki arkadaslar sayesinde yani mayis annelerinden ogrendim simdi destek olmazsam kotu olur diye mi nedir birden bir fanatiklestim,..sorry eger cok sikici olmaya basladiysam
bu saatte pek girmem ama uyku tutmadı moralim bozuk
haftaya salı veya çarşamba ceren ameliyat olucak
geniz eti alınacak
çok korkuyorum..basit bir ameliyat diyo doktor ama yinede adı AMELİYAT:18:
narkoz alıcak canım kızım benim ilk gözagrım
daha bir sevgi doluyum ona karşı..
aslında hep ama hep çok sevmeliyiz çocuklarımızı sımsıkı sarmalıyız canımız onlar bizim yaa
neyse keyfinizi kaçırmıyım gidiyim sarılıp yatıyım kızlarıma
iyi geceler hepinize
Tatlı cadı gecmiş olsun canım,,iyileş don aramıza tez zamanda inşallah,Zeynep adamıza gecmis olsun umarım çabucak gecer,
Kayra'dan iyi haberi de gelmişbenden de 2 oy meleğime
Komiserden gizli girdim,evde tırım tırım beni arıyo,,yakalarsa
Gece gece ne mercimeği yaaaZaten mira sayesinde ancak su kaynatiriz
Ayy kizlar cok mu abarttim, galiba goze batti bu durum uzgunum verdigim rahatsizliktan dolayi ama ne yapayim dayanamadim, herkese haber saldim onlarda sagolsunlar kirmayip gelip veriyorlar..ben buraya cok sey borcluyum resmen oglum burada buyudu,cok sey ogrendim hala ogreniyorum, bugun yaptigim ekmekten tut peynir yapmasini, yogurt yapmasini, corbalar ve daha nice seyleri hep burdaki arkadaslar sayesinde yani mayis annelerinden ogrendim simdi destek olmazsam kotu olur diye mi nedir birden bir fanatiklestim,..sorry eger cok sikici olmaya basladiysam
Cnm bu model hem one hem arkaya bakabildigi icin 1200lira. 1500idibirkac arkadasi ikna ettim indirim yaptirip toplu aldik.canım güle güle kazasız belasız kullanın hayırlı olsunbizde almak istiyoruz fiyatı nekadar burda hayatım
Oyy kiyamam ben onaaa ablamin kizi gecen ay oldu narkozdan ayilirken tam bir melek gibiydibu saatte pek girmem ama uyku tutmadı moralim bozuk
haftaya salı veya çarşamba ceren ameliyat olucak
geniz eti alınacak
çok korkuyorum..basit bir ameliyat diyo doktor ama yinede adı AMELİYAT:18:
narkoz alıcak canım kızım benim ilk gözagrım
daha bir sevgi doluyum ona karşı..
aslında hep ama hep çok sevmeliyiz çocuklarımızı sımsıkı sarmalıyız canımız onlar bizim yaa
neyse keyfinizi kaçırmıyım gidiyim sarılıp yatıyım kızlarıma
iyi geceler hepinize
hahaha bende yazdıktan sonra farkettim cnm...ipad ten yazınca öyle oluyor harfleri yazmaya başlayınca kendi istediği kelimeyi yapıştırıyor..zaten kullanamıyorum ben bu ipadi..copy paste flnda yapmak çok zor oluyor...yine geldim külüstürüme..
kız beykoz böyle kırmızı kırmızı boyadığın ve 6 kerede güldüğün için ilk buluşmamızda yüzüne kırmızı kalemle çizik atıp 6 kerede seni gıdıklıycam görürsün sen:))
zadacım cok güldüm okudum en az 3-4kez agzım kulaklarımda dedim ya acele yazdı yada uykusu geldi gözler kısık yazıyor cok güzel oldu hiç gülesim yoktu hayatım
inş bulusuruz cizersin yüzümü ama gıdıklarsan yandım heryerimden gıdıklarınırım yerlerde sürünürüm gülmekten
Tatalim idrarda koku da oluyor renk degisimi kilo almama bazen yanma olabiliyor ama bebeklerde bu sikayetler cok kendini belli etmezmiscnm güzel kızına çok geçmiş olsunnnnn
antibiyotik hemen pişik yapıyor her alt açmada krem sür olurmu hemen pişiriyorrlar...
birşey sormak istiyorummm
hangi şikayetle götürdünnnn???
bazen diyorum ki nasıl anlaşılıyor idrar yolu enfeksiyonuuu???
yazdıysan kaçırdıysam kusuruma bakma lütfen...
canim cok gecmis olsun ama bana kalirsa bir daha tahlil yaptir hatta guvendigin laboratuvar varsa orada yaptir cunku kultur poseti 15 dk dan sonra ureme yapiyor idrarda en fazla 45 dk durabiliyor bence bir kez daha test yaptirin ve ona gire baslayin bak okisteki azmis zaten de dikkat edince geciyor ilacsiz islak mendil kullanmiyorum yaklasik 3 aydir yikiyorum surekli ve bezi i cok bekletmiyorum bol bol su icir gecer gider hemencikcnm antibiyotik suprax verdi..toz halınde..50cc su ile sulandırdım..her gün 3cc vericem..10 gun kullanıcaz..siz ne kullanmıştınız..
canim cok gecmis olsun yaaa tuhhhh Allah sifa versin paylasmistim ama yinede yazayim kaya tuzunu kavur tavada ve bez torbanin icine koy havluyla sar iyice ve beline gelecek sekilde ustune yat dikkat et sicakligini hissedemeyebilirsin amannnn yanma!Ben buranın pembiş sayfasını bile özlemişim:)
Beni merak eden ilkim,Zada,meleğim,Beykoz,turuncu,nagihan,planner,Zeynep,Pınarda,yavrukedi,lilliac,çiçek-çiçek hepinize çok tek ediyorum
Artık oğlumu taşıyamıyorum diye yakınıp duruyordum bel fıtığım vardı yaklaşık 1haftadır yatağa mahkum oldum hala tam doğrulamıyorum,çok uzun süre oturamıyorum,popum dışarda yürüyorum:)
Sağolsun annem yanımda yardımcı oluyu Tarık buğrayla ilgileniyor
Bu gün parça parça tüm geçmişi okudum:)
hasta olan bebeklere geçmiş olsun sizleri ve yavruları öpüyorum
En kısa zamanda inş tamamen iyileşip dönücem aranıza
Oyumuda kullandım
Turuncu kayra düşmüşçok üzüldüm...keyfinin yerinde olmasına çok sevindim bi şey olmamış Allah korumuş yakışıklıyı.. Hala mööölüyo mu?
Zadacım Zeynepada da inş hemence iyileşir
Masal ve Enes iyileşmişler
Zeynonun saçlarına,cerenin gözlerine bayıldım
En kısa zamanda yeni eklenen resimlere bakmalıyım
Otomatik klavyeyi kapatirsan rahat kullanirsin canim GENEL-KLAVYE-OTOMATİK KLAVYE KAPATkız beykoz böyle kırmızı kırmızı boyadığın ve 6 kerede güldüğün için ilk buluşmamızda yüzüne kırmızı kalemle çizik atıp 6 kerede seni gıdıklıycam görürsün sen:))
Sizede gunaydin seker kizlarannelerr ve güzel bebekleri...
hepinize kocaman günaydın
azramın ve kendimin karnını doyurup geliyoruuuummm
hepinize güzel mi güzel bir hafta sonu diliyorum
ve hepinizi kocaman öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?