2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar..meleğim için bir oy da benden...

Ayy kizlar cok mu abarttim, galiba goze batti bu durum uzgunum verdigim rahatsizliktan dolayi ama ne yapayim dayanamadim, herkese haber saldim onlarda sagolsunlar kirmayip gelip veriyorlar..ben buraya cok sey borcluyum resmen oglum burada buyudu,cok sey ogrendim hala ogreniyorum, bugun yaptigim ekmekten tut peynir yapmasini, yogurt yapmasini, corbalar ve daha nice seyleri hep burdaki arkadaslar sayesinde yani mayis annelerinden ogrendim simdi destek olmazsam kotu olur diye mi nedir birden bir fanatiklestim,..sorry eger cok sikici olmaya basladiysam

bu saatte pek girmem ama uyku tutmadı moralim bozuk
haftaya salı veya çarşamba ceren ameliyat olucak
geniz eti alınacak
çok korkuyorum..basit bir ameliyat diyo doktor ama yinede adı AMELİYAT:18:
narkoz alıcak canım kızım benim ilk gözagrım
daha bir sevgi doluyum ona karşı..
aslında hep ama hep çok sevmeliyiz çocuklarımızı sımsıkı sarmalıyız canımız onlar bizim yaa
neyse keyfinizi kaçırmıyım gidiyim sarılıp yatıyım kızlarıma
iyi geceler hepinize

canımmm hiç abartmıyosun gerçekten sen çok iyi birisin ondan çırpınıyosun böyle
takım ruhu var sende..
keşke zamanım olsa bende ilgilensem oy toplamak için
durmak yok yola devam

hahaha bende yazdıktan sonra farkettim cnm...ipad ten yazınca öyle oluyor harfleri yazmaya başlayınca kendi istediği kelimeyi yapıştırıyor..zaten kullanamıyorum ben bu ipadi..copy paste flnda yapmak çok zor oluyor...yine geldim külüstürüme..

cnm kalbini ferah tut hayırlısıyla ameliyatı cok guzel gecicek inş. şimdiden çok geçmiş olsun ilk göz ağrına cnm..

soğol hayatım amin inş.
bizde bu aralar sade su kaynatıyoruz..

cnm öyle düşünme sen topiğimiz için güzel bir şey yapıyorsun..teşekkür ederim bunun için..keske bende toplayabilsem ama burda sadece sizleri tanıyorum..

Haklisin burada çok güzel dostluklar kurulmuş, herkes birbirine destek olmaya çalışıyor..ara ara ziyaretçi olarak girip tecrübelerinizden faydalandım. Oy çağırınıza cevap vermemek haksızlık olurdu..
Tekrar aranıza katılmak isterim izin verirseniz..

canım güle güle kazasız belasız kullanın hayırlı olsun bizde almak istiyoruz fiyatı nekadar burda hayatım
Cnm bu model hem one hem arkaya bakabildigi icin 1200lira. 1500idibirkac arkadasi ikna ettim indirim yaptirip toplu aldik.
Sadece one ya da sadece geriye donukleri de var 600 civarindaydi.
Besafe markasina cok guveniyorum turkiyede satisa baslamasi cok iyi oldu
Bu arada Kraft Rino isofixli modeli var bizim arkadaslar aldi baya guzel ve 324lira bebettoda
Bence cok iyi bir alternatif
Ondeki ayak arabanin zeminine basiyor ve olasi kaza aninda koltugu sabit tutuyor

Oyy kiyamam ben onaaa ablamin kizi gecen ay oldu narkozdan ayilirken tam bir melek gibiydi
Cok kolay oluyor cnm icini ferah tut

MeLEGIm sahanesin!!!

kız beykoz böyle kırmızı kırmızı boyadığın ve 6 kerede güldüğün için ilk buluşmamızda yüzüne kırmızı kalemle çizik atıp 6 kerede seni gıdıklıycam görürsün sen:))

zadacım cok güldüm okudum en az 3-4kez agzım kulaklarımda dedim ya acele yazdı yada uykusu geldi gözler kısık yazıyor cok güzel oldu hiç gülesim yoktu hayatım
inş bulusuruz cizersin yüzümü ama gıdıklarsan yandım heryerimden gıdıklarınırım yerlerde sürünürüm gülmekten

cnm bende güldüm valla okuyunca..
yok anacım saat 3 olmadan uyumam ben..
gülmek sana cok yakısıyor hayatım ben seni dahada güldürcem:))

Günaaaaydııııın herkese,gününüz sevgi vu mutluluk dolu olur inşallah...
Şu an Urfa epey sisli,göz gözü görmüyor ve ben böyle havalara bayılırım.Kışı çok severim çünkü.Ocakta doğdum ondan mı acep:)
Ben süt sağarken hadi biraz geçmişe yolculuk yapayım dün neler olmuş,kıyamet kopmuş mu acaba:))

Son düzenleme:
annelerr ve güzel bebekleri...
hepinize kocaman günaydın
azramın ve kendimin karnını doyurup geliyoruuuummm
hepinize güzel mi güzel bir hafta sonu diliyorum
ve hepinizi kocaman öpüyorum

Tatalim idrarda koku da oluyor renk degisimi kilo almama bazen yanma olabiliyor ama bebeklerde bu sikayetler cok kendini belli etmezmis

cnm antibiyotik suprax verdi..toz halınde..50cc su ile sulandırdım..her gün 3cc vericem..10 gun kullanıcaz..siz ne kullanmıştınız..
canim cok gecmis olsun ama bana kalirsa bir daha tahlil yaptir hatta guvendigin laboratuvar varsa orada yaptir cunku kultur poseti 15 dk dan sonra ureme yapiyor idrarda en fazla 45 dk durabiliyor bence bir kez daha test yaptirin ve ona gire baslayin bak okisteki azmis zaten de dikkat edince geciyor ilacsiz islak mendil kullanmiyorum yaklasik 3 aydir yikiyorum surekli ve bezi i cok bekletmiyorum bol bol su icir gecer gider hemencik

canim cok gecmis olsun yaaa tuhhhh Allah sifa versin paylasmistim ama yinede yazayim kaya tuzunu kavur tavada ve bez torbanin icine koy havluyla sar iyice ve beline gelecek sekilde ustune yat dikkat et sicakligini hissedemeyebilirsin amannnn yanma!

Otomatik klavyeyi kapatirsan rahat kullanirsin canim GENEL-KLAVYE-OTOMATİK KLAVYE KAPAT
secersen kapanir

Arkadaşlar size önemli bir sorum var. Oğlum bugün 70 günlük. Göz teması kuruyoruz, bizi veya objeleri takip ediyor, oyunlarımızı öğreniyor yalnız agulaması çok az. Bizimle bir olan bebekler konuşuyor sayılır bizim yanımızda ama oğlum keyfi çok yerindeyse agulama yapıyor. Onun dışında çok sessiz. ( Ağlaması dışında tabi ) Dün ilk defa kahkaha attı kendi kendine.. Bu sabah da gülerken biraz ses çıkardı. Sizce endişelenmeli miyim yoksa aranızda bizim durumumuzu yaşamış olan var mı? Arkadaşlara sorduğumda 80 günlük 90 günlük bebeklerinin 2-3 haftadır çığlık attıklarını ve kendi kendine bile aguladıklarını söylüyorlar... Üzzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…