2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Masallah subhanallah; aslan parcasi bu oglan simdi senin bel neden o kadar zorlaniyor anlasildi, ins hemen yuremeye baslarda biraz olsun kendi isini kendi yapmayi ogrenir yoksa yazuk sana yaw kiyamam

Cnm nasilsin , galiba bir internet cafe bulup geldin, sensiz olmuyor gayri yap bir guzellikte kendine bilg ve net bul ..yani ins ayarlayabilirsin.. yokmu komsuda falan ortak kullanabilecegin kablosuz internet..Ece nasil cnm, fistik basladi mi yurumeye annesi,becerikli kuzucuk yerim onu,op bizlerin yerine ok
Bu arada topigimiz icin oy kullandin mi kullanmadinsa kullan cnm, onlerden biriyiz ama birinci olamuyoruz ( linkini az gerideki sayfalarda bulabilirsin

Evt canım senin bıdıkta uzun boylu:)yerim onu ben koltuktan uzun duruşunu hayal ettim bi an
Bende artık eşime devrettim geceleri uyandığı zaman yatağından o alıp bana veriyo sonrasında tekrar yatırıyo ben kaldırınca belim çok ağrıyo önümüzdeki aylarda napıcam gün içinde kara kara düşünüyorum
Yatağına yatırdığım zaman kendisi uyurdu 3 gündür zıvanadan çıktı yatırdığımız an bağırmaya başlıyor şu anda babası sallıyo
Bu arada ablam bizim bebişlerin noel şapkalı resmini gördü Ömer e ve gelinin zeyno ya bayıldııııı zaten çocuk hastası 41 yaşında resmi görünce yeniden doğurucam diye tutturdu

Inan o agulamalari insan oyle cok zoluyorki bizimki cabuk basladi agu demeye cabuk birakti,allahtan video ya cektim o zamanlarini simdi ozledikce acip dinleyip seyrediyorum..
Cnm bence hic sorun etme, herbiri farkli oluyor..ayni anne ve babanin cocuklari arasinda bile gelisim farkliliklari oluyor kaldiki baska insalarin bebekleri ile olmasin yani zor bir ihtimal..
Lutfen kendini bu tip seylerle uzme herseyin zamanin geldiginde oldugu bil..
Sen oy verdin mi cnm, vermedinse bekleriz mayis anneleri icin

Eee daha ne istiyon cnm, kizin bir guzel rahatlar iste ,onun icin sifa olur ins, moralini bozma anliyorum seni benimde oglan sunnet oldugunda cok korkmustum cok sukur atlattilar ve artik daha saglikli ..sizde de oyle olur ins merak etme cnm,allah yardimciniz olur

Gizz ne izni allah iyiligini versin, kapimiz yok bizim herkes gelebilir, dikkat et kapi yok dedim :)) ardina kadar acik demiyorum yani zaten yok o yuzden sen zaten burdasin, hosgeldin sefalar getirdin ve ins guzel paylasimlarla hep katilabilirsin

Valla canım işte dediğim gibi allaha şükür göz teması, takibi güzel. Beklenen hareketleri yapıyor. Elini emmesi, başını tutması, yüzüstü yatırıldığında kendini kaldırması gib... Yalnız glmesi ve agusu az olunca kafama takıldı. Allah korusun otizm falan düşündüm. Huysuzluğu da artınca çok üzüldüm. Neyse içimi rahatlatmaya çalışıyorum. Ben oyumu kullanmamış olsaydım sze verirdim muhakkak ama el mahkum kullandım

Surekli alinti ile hatirlatma yapiyorum, kizlar varsa yeni gelen ve haberi olmayan lutfen bir sn yinizi ayirip oy kullanin mayis anneleri icin, tsk ederiz yine bekleriz muckk

uzun zamandır sizleri takip ediyorum o kadar çok tecrübelerinizden yararlandım ki anlatamam tabi ek gıda topiğindeki tariflerinizden de...

haziran annesi olmama rağmen oyumu size verdim... inş. da birinci olursunuz çünkü gerçekten birinciliği hakkediyorsunuz...

kizlar esimin gozu donmus kocaman balkabagi almis
Ben de yarisini normal kabak tatlisi yaptim yarisini da pureleyip biskuvilerin arasina dizdim
Bir kat biskuvi uzerine 1kg sut 1su b seker 3kasik un 1kasik nisasta 1yum sarisindan olusan muhallebi
1kat daha biskuvi kabak puresi ustune irili ufakli kiyilmis ceviz
bir kat daha biskuvi uzerine muhallebiyi yarim kremsantiyle cirpip kopuklestirdigim krema

oktay Usta yapmisti bir kere, benimki biraz uydurma oldu ama biz bayildik

Omere de balkabagi corbasi yaptim 2kase yedi 4saattir hala mama demiyor asiri doz oldu sanirim ama afiyetle yedi

Yarin annemin dogumgunu ona pasta yapip ustune 50-1 yazdim kizmaz insallah

Hayırlı akşamlar tatlı anneler....
Benimde haziran doğumlu bir kızım , iki de oğlum var.Seneler sonra Rabbim bize kızımızı nasip etti.Allah hepsine güzel,sağlıklı,mutlu ömürler versin.Sizleri okumaya çalışıyorum ama çoğu zaman fıstığım buna izin vermiyo,sayfa çoğunlukla açık kalıyoBundan sonrada paylaşımlarınızı okumaya çalışıcam yazamasamda takipçinizim kızım ve ben sevgiyle öpüyoruz sizleri.....Selam ve Dua ile........
Haaaa bu arada oyumuda vermiştim mayıs anneleri için

canım kızım 3 buçuk yaşında..
acil alınması gerekiyo zaten 2 aydır ilaç kullanıyoduk inmedi..
yüzde 90 a ulaşmış büyüklügü nerdeyse nefes borusunu kapatmış..
gece çok horluyo hiç rahat yatamıyo uyku apnesi bile olmaya başladı..
3 doktor gezdik hepsi ameliyat dedi yapacak başka birşey yok..
gelişimini etkilesin istemiyoruz..

pilav mı çalıyorduuuuuu
ayyy çok güldüm eşime de sesli okudummm
ne hoşlar ayol gün geçtikçe çılgınlaşıyorlarrrrrr

tatlıcadı
maşallah 80 cm nedir anacımm yahuuuuu
benim damat bildiğin damat ferit gibi uzun olacakkk!!!!!!!!
maşallah tontişimeeee....

zeynep
benim annem 55 doğumluuu
58 yaşında nerdeysee... ve kimse ona teyze diyemez hiçkimse
geçen hastalandı acile gittik dr. diyorki teyze neyin varrrr
annem kolunda serum hali yok konuşmayaaa aynen şu cümleleri söylediiii
biyolog söyle şunlara bana teyze demesinlerrr
nasıl dr. bunlarrr ben o kadar yaşlımıyımmmmmmmm
teyzeye benzer halim varmı(ki cidden yoktur )
dr. teyze söylesene diyor annem hala teyze demeyin teyze demeyin diyee söyleniyorduuuu
ciddi takıntılııı
abimin eşi anneme x abla derrr yıllardırrr
başka kv olsa çıldırır annem öyle mutlu kiiiii
canım gelinim bana abla diyorrr çok seviyorum onu diye geziyorrr
takıntımız o boyuttaaa
ben o pastayı yapsam kafama yerim eminimmmmm

valla darısıda senin başına oznm doğurasın var senin ne zamandır zaten :)

amin şekerimmmm
bu arada inan bana yakınımda bana yardımı bulanacak bir kişi bile olsaa....
komşum gibi değilde çat kapı rahatça yardıma gel diyebileceğimmmm
ve gerçekten rahatça okutabileceğimi bilsem 3 tane bile yaparım biran düşünmedenn....
ama ben çok kustum eğer erken olursa Asya bakımsız kalırrrr
o yüzden Rabbim güzel zamanda versin banaaaaa bende burdan ilan edeyim inşallahhh

meleğim aranıza gelirimde hiç hoş gelmemmi:)) kocacım geldi sayesinde gözüm pc gördü:)) ece de hasta çok mızmız hiç vaktim olmadı sabahtan beri yazmaya eşim diyor gözün habire pcde:)) geçmişi okuyum dedim ama yapamadım. tabiki oyumu kullandım hemencik:))şimdilik hepinizi çok çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…