Şu anda 80 cm canım..okiş 1. Kademede kullanıyorsa bizim aldığımız yürüteçte bi problem vardı demek ki 3. Kademesinde çocuk dik duramadı bacaklar öne doğru uzanmış bi şekilde kaldı basamadı yani..en iyisi benim bakıp almam
Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Mayıs Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
Katildin bile canim ne izni :) hosgeldin sefalar getirdin :) hemen bidigini gormemiz lazimmm
hey yavrum masallah gelecegin kenan imirzalioglusu geliyor!! Senin tarik bugra cok agir abi cok yakisikli bayiliyorum tatlicadi benimkinin esmer versiyonu gibi
Biz de koltuktan destek alip yurusun diyoruz koltuktan uzun kaliyor
Bu arada cook gecmis olsun bel isleri sakat tartida cift haneyi gorduk ya esim artik ikna oldu daha az veriyor bana uyutmam icin
Arkadaşlar size önemli bir sorum var. Oğlum bugün 70 günlük. Göz teması kuruyoruz, bizi veya objeleri takip ediyor, oyunlarımızı öğreniyor yalnız agulaması çok az. Bizimle bir olan bebekler konuşuyor sayılır bizim yanımızda ama oğlum keyfi çok yerindeyse agulama yapıyor. Onun dışında çok sessiz. ( Ağlaması dışında tabi) Dün ilk defa kahkaha attı kendi kendine.. Bu sabah da gülerken biraz ses çıkardı. Sizce endişelenmeli miyim yoksa aranızda bizim durumumuzu yaşamış olan var mı? Arkadaşlara sorduğumda 80 günlük 90 günlük bebeklerinin 2-3 haftadır çığlık attıklarını ve kendi kendine bile aguladıklarını söylüyorlar... Üzzülüyorum.
bu saatte pek girmem ama uyku tutmadı moralim bozuk
haftaya salı veya çarşamba ceren ameliyat olucak
geniz eti alınacak
çok korkuyorum..basit bir ameliyat diyo doktor ama yinede adı AMELİYAT:18:
narkoz alıcak canım kızım benim ilk gözagrım
daha bir sevgi doluyum ona karşı..
aslında hep ama hep çok sevmeliyiz çocuklarımızı sımsıkı sarmalıyız canımız onlar bizim yaa
neyse keyfinizi kaçırmıyım gidiyim sarılıp yatıyım kızlarıma
iyi geceler hepinize
Haklisin burada çok güzel dostluklar kurulmuş, herkes birbirine destek olmaya çalışıyor..ara ara ziyaretçi olarak girip tecrübelerinizden faydalandım. Oy çağırınıza cevap vermemek haksızlık olurdu..
Tekrar aranıza katılmak isterim izin verirseniz..
Inan o agulamalari insan oyle cok zoluyorki bizimki cabuk basladi agu demeye cabuk birakti,allahtan video ya cektim o zamanlarini simdi ozledikce acip dinleyip seyrediyorum..
Cnm bence hic sorun etme, herbiri farkli oluyor..ayni anne ve babanin cocuklari arasinda bile gelisim farkliliklari oluyor kaldiki baska insalarin bebekleri ile olmasin yani zor bir ihtimal..
Lutfen kendini bu tip seylerle uzme herseyin zamanin geldiginde oldugu bil..
Sen oy verdin mi cnm, vermedinse bekleriz mayis anneleri icin
Surekli alinti ile hatirlatma yapiyorum, kizlar varsa yeni gelen ve haberi olmayan lutfen bir sn yinizi ayirip oy kullanin mayis anneleri icin, tsk ederiz yine bekleriz muckk
hamileyimmmmmmmmmmm yeni test yaptımmm
Canim gecmis olsun ya anlayabiliyorum seni zqmaninda berruyla ilgili hastaligindan dolayi cok cektik ama bitto gitti Allaha sukur ama bisey sormak istiyorumm neden bu kadar erken adenoid ameliyati oluyor daha ilerlwyen yaslarda olsa suan olmasimi gerwkiyor cokmu rahatsiz ediyorr onu horlama falanmi varr
ayyyyyyyy korkunç aşırı çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rahatlıcaz işlaa bu kızlar sayesinde ilerde
benim tavşanıda dün akşam babasının tabağından pilav çalarken yakaladım cadu bu kızlar
]arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun mevlam tez vakitte ileştirsin ve hastalıklar kazalar uzak dursun meleklerimizden
iyi haftasonları olsun arkadaşlar benım tavşan uyandı hönkürüyo ALLAH sağlık sıhat versin hepimize
özür diliyorum okuyamadım bu yarışma ne ile alakalı ?
ben kaçar tavşanım apartmanı sallıo sesiyle[/B]
valla darısıda senin başına oznmdoğurasın var senin ne zamandır zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?