2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canımmm çok teşekkür ederim bilgiler için gerçekten çok faydalı
benimde bardağım 330cc ben bu sabah normal su içtim neyse yarın sabah limonlu içeyim o zaman
1 dilim çavdar ekmeği,kibrit kutusu kadar peynir domates salatalık yedim:)
çay kahve çok fazla tüketmem zaten,içersemde şekersiz içiyorum
çikolata gofret vazgeçilmezim onlara veda ettim dün akşam
bakalım bugünüm nasıl geçecek

meleksin sen melek sıkıcı olu mu hiç,hepimiz birbirimizden çok şey öğreniyoruz canım iyiki varsın

canımm çok geçmiş olsun
bende küçükken olmuştum hatırlıyorum rabbim aciler şifalar versin
başka doktorada götürdünüz mü canım,malum ameliyat denince 2-3 doktora daha götürmekte fayda olur

tatlıcadım çok geçmiş olsun yokluğun çok belliydi özledik seni
rabbim şifa versin sanada

günaydın bayanlar bu arada
benim oğluş hastalandığından beri kahvaltıyı reddediyor
kaşığı ağzına veriyorum öğürüyor,önceden çok severek yerdi,milupanın kahvaltısını alıp deneyeyim bari
bu arada kızlar ugurböcüğüm le özelden mesajlaşıyoruz
çalıştığı için giremiyor,birde kendisi ve paşası rahatsızlanmış
Allahım acil şifalar versin inş
hepinize çok slmı var söyleyeyimde üstümde kalmasın
ben kaçar kızlar evimi temizliyim biraz
sonra yine gelirim

Canim yaaa kafani yordugun seylere bakher bebek bir olmaz hayatim ve bebegini diger bebeklerle kiyaslama agulamalar 40 i ciktiktan sonra baslar benim kizim ilk 20 sinde basladi ama tam sesleri cikartigi donem 40 i cikinca basliyor kiyaslama yaparsan o zaman o arkadaslarinin bebekleride benim kizima nazaran gec kalmis oluyorlarrrr boyle seylerle kendini yorma bebegine odaklan cocuk keyifli olursa agular yani alti kuru karni tok gaz yok o zaman bebek nesesini o sekilde ifade eder hayatim dedigim gibi her bebegin kendine munasir bir gelisimi var benimki farkli seninki farkli olabiliyor o yuzden endiselenme yasina girdikten sonrada sus biraz dersin
babyceren canim gecmis olsun hayatimda onemli bir ameliyat degil korkma tatlim kizinin uyku kalitesi artacak ona sevinmelisin daha rahat nefes alacak ve burnundan almaya baslayacak nefesini buna sevinmelisin canim hemen iyilesir merak etme

çok geçmiş olsun canımmmmmm

hg.......

tatlım biz sıkılaşma değil kardiyo çalışıyoruzzz
yani öncelikle kilo vermeye yönelik hareketlerr....
biraz daha verince sıkılaşma çalışacağız ama yürüyüş bandı bile sıkılaştırdı
10 kg verdim ama 15 kg önceki giysilerim çok rahat oluyor
sporla yapınca 15 vermiş gibi görünüyorum yaniiii....
göbekte mekik çekiyorsunnnn
yere dümdüz yatıp kollarında arkanda duran birşeyden destek alıp(salonda direk var)
ayaklarını dümdüz yukarı kaldırıp indiriyorsun
ben bu hareketi yapmıyorum sez. yerlerimi acıttıııı bikaç ay sonra denicemmm

kollarım için 2 kg lık ağırlık çalışıyorum ama kas yapıcı değil sıkılaştırıcı
internetten bakabilirsinn videolara anlatması çok zor
diğer hareketler aletlerle olduğundan ne yazıkki anlatmam imkansızzz

canım bunu bende yaptım arkadaslarımızda hep kıyaslıyoruz ama her bebek farklı burda bile yazdıklarımızı az cok görüyorsun kiminin 3dişi var kiminin (enesin) 1tane bile yok
kimi emekliyor kimi yeni dönmeye basladı bazıları cok hareketli bazıları daha donuk yada kimi cok gülerken kimininki bazen gülüyor yani hep farklılık var ama bu onlarda sorun oldugunu göstermiyor kısaca saglıklı diyorsa doktorun ve bişeyleri takip edebiliyor sizle göz temasındaysa sorun oldugunu sanmıyorum kimi bebek sessizdir bebek oldugunu anlamazsın kimi cok seslidir burdayım der kimi 9 aylık yürür kimi1.5yasında canım takma rabbim uzun saglıklı br ömür versin bebişlerimize canım ...

sekerimserbetim dün gece bana mesaj attı sizi cok seviyorum yanlıslıkla nisan annelerine verdim sonra düzelttim bakabilirsin dedi ben sizden cok sey ögrendim dedi ve ciddi saglık sorunu varmıs ameliyat olabilirmiş tüm hasta bebişlere şifa diledi selamı var kızlar ben dedim kime istersen oy verirsin sen bizdensin samimiyetine inandıgım için üzüldüm yazdım sadece dedim

Sağ olun arkadaşlar. İçim rahatladı. Ne bileyim ya. Dedim allah korusun bir problem mi var acaba. Herşey normal allaha şükür sadece agulaması az işte. İnsan herşeye yeni başlayınca ne de olsa takılıyor üzülüyor işte. Daha rahat olmaya çalışacağım. Birde bu ara çok huysuzlandı. Dakika durmuyor yerinde. Bütün enerjimi aldı götürdü. Agulamalarda öyle olunca korktum işte. Umarım herşey güzel olur hepimizin evlatları için...

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim

8. ayda bebekler bilinçli olarak anne baba derlermiş
şaşırdım
bizim kız bababaaaa diyo eşime hep diyordum sevinme bilinçsiz söylüyo diye(anne demedi ya kıskandım)
neyse geldiginde söyliyimde sevinsin adam

ögleden sonra ceren le bir çarşı turu yapalım diyoruz
çookkkk heycanlıyım ne zamandır çıkmadım dişarıyaa
ufaklıgada babası bakar yemegini yedirir uyutur...

Geçmiş olsu dilekleriniz için çok tşk ediyorum

Mybabylove ben kaçırmışım demek ki tatlım hemen uygulayacağım

Kızlar babası Tarık buğraya yürüteç aldı hafta içi 3kademe yükseliyordu ama en yüksek olan 3.kademesi bile küçük geldi iade ettik tüm yürüteçler aynı mı acaba:44:bizim oğlan malum biraz sırık sizlerinki kaç kademe yükseliyor?

cnm bizim yürüteç kademeli yaylıııı
ama Asya nın boyu 72 cm di geçen ay gayet rahat kullanıyor....şuan 74ü geçmiş olması lazımmm yaylı olanlara bak istersennn sendeee

az önce mouse koltukta kalmışşşş
eşimden istedim Asya ya verdiii
getir kızım dedim oda bana getirdiii

anamm büyüdükçe kızlar annelerinin sağ kolu oluyorrr....
ben sewdim bu işi

Canim senin oglanin boyu kac yawwww:44:hayatim biz okis in kini en dusuk kademede kullaniyoruz oarmak ucuna basmasin diye asili kalirsa yurutecin ag kismi tahris edebilir 73 bizim boyumuz

Canim senin oglanin boyu kac yawwww:44:hayatim biz okis in kini en dusuk kademede kullaniyoruz oarmak ucuna basmasin diye asili kalirsa yurutecin ag kismi tahris edebilir 73 bizim boyumuz

Şu anda 80 cm canım..okiş 1. Kademede kullanıyorsa bizim aldığımız yürüteçte bi problem vardı demek ki 3. Kademesinde çocuk dik duramadı bacaklar öne doğru uzanmış bi şekilde kaldı basamadı yani..en iyisi benim bakıp almam

Hayyy maasallah abimize yaaa Tarik Bugra bey tarik akan gibi boylu poslu yagiz bir delikanli olur insallah

cnm antibiyotik suprax verdi..toz halınde..50cc su ile sulandırdım..her gün 3cc vericem..10 gun kullanıcaz..siz ne kullanmıştınız..

Zimaks canim ayni sayilir muadili guzel ilac ben uroloji dr.una da sormustum kullanabilirmiyim diye zwten bebeklerde kullanilan tek ilacc tekrar gecmis olsun canimm dr. Bana ilik suylq kaynamis sogumus suyla.sil demistii sanada soylemek istedim canim

ben sewdim bu işi

rahatlıcaz işlaa bu kızlar sayesinde ilerde

benim tavşanıda dün akşam babasının tabağından pilav çalarken yakaladım cadu bu kızlar

]arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun mevlam tez vakitte ileştirsin ve hastalıklar kazalar uzak dursun meleklerimizden

iyi haftasonları olsun arkadaşlar benım tavşan uyandı hönkürüyo ALLAH sağlık sıhat versin hepimize

özür diliyorum okuyamadım bu yarışma ne ile alakalı ?

ben kaçar tavşanım apartmanı sallıo sesiyle [/B]

Son düzenleme:
Hayyy maasallah abimize yaaa Tarik Bugra bey tarik akan gibi boylu poslu yagiz bir delikanli olur insallah

Aminn canım inş
Ben daha hamileyken Tarık Buğranın gelişimi önde gidiyordu perinatoloji uzmanına yönlendirildim Dr bütün kemikleri olması gerekenden büyük ve uzun demişti

Canim gecmis olsun ya anlayabiliyorum seni zqmaninda berruyla ilgili hastaligindan dolayi cok cektik ama bitto gitti Allaha sukur ama bisey sormak istiyorumm neden bu kadar erken adenoid ameliyati oluyor daha ilerlwyen yaslarda olsa suan olmasimi gerwkiyor cokmu rahatsiz ediyorr onu horlama falanmi varr

Katildin bile canim ne izni :) hosgeldin sefalar getirdin :) hemen bidigini gormemiz lazimmm
Aminn canım inş
Ben daha hamileyken Tarık Buğranın gelişimi önde gidiyordu perinatoloji uzmanına yönlendirildim Dr bütün kemikleri olması gerekenden büyük ve uzun demişti

hey yavrum masallah gelecegin kenan imirzalioglusu geliyor!! Senin tarik bugra cok agir abi cok yakisikli bayiliyorum tatlicadi benimkinin esmer versiyonu gibi
Biz de koltuktan destek alip yurusun diyoruz koltuktan uzun kaliyor
Bu arada cook gecmis olsun bel isleri sakat tartida cift haneyi gorduk ya esim artik ikna oldu daha az veriyor bana uyutmam icin

Maasallah ömer pasa ya eee zeynepcim guzel bakiyorsun simdi Ömer de hakkini veriyor yani

ben sewdim bu işi

Oyyy yerim seni bidik sen buyudun artik abla mi oldun, anneye de yardim ediyor ohh anasi gibi hamarat olcak bu kiz kesin, masallah kuzuma yedim onu soyluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…