2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Miram; cok gecmiş olsun.

Kızlar bugun benim fıstığıma bi haller oldu :) gunduz koltukta az önce de yerde uyuyakaldı gözlerîm pörtledi :) çok mutluyum. Umarım gece de guzel gecer. Masallah diyîn :)

Masallah, o haller ins bizede ugrar benim oglan her gecen gun daha buyuk kabus olmaya basladi..su uyku olayi tam bir dert..sinirden bazen saclarim dikleniyor varmi boyle birsey..

Oy vermeyen vardir diye yeniden alinti ile hatirlatiyim dedim..online olan arkadaslardan sanki yeni gorduklerim oluyor ne olur ne olmaz diye hatirlatmakta fayda vardir, Oylariniz beklenir kizlar

aminnnnn
ne çok şey yaşamışsınız öyle çok geçmiş olsunnn....
hoşgeldin aramızaaaaaaaa bol bol paylaşımlarda bulunabilirsin inşallah miram

Hosbuldum...
Teşekkür ederim. Ah ah bir de sünnet maceramız var ki anlatmayacağım. Erkek annelerini korkutmak istemem..
Gecti gitti hepsi

Resim eklemeye çalışayım bakalım, güzel bir gelin tavlayabilecek miyiz ? :)

İkili testte burun kemiğine ve ense kalınlığına bakıyor hatırladığım kadarı ile. Normal dediyse sorun yoktur Can'ım. Yine de bir dahaki kontrolünde sorarsın doktoruna.

herkese ıyı aksamlar kızlar ne zamandır giremedim bizimki cok huysuz uzun zamandır meger diştenmiş. bugun daha net görülüyo. sizler ve bebıslerınız umarım ıyıdır gecmıse bakamadım hıc sanırım bakamıcamda hepınızı oglumla optukk

Hoşgeldin canım,yaşadıklarını okudum,üzüldüm.Allah bir daha göstermesin.Sen şimdi nasıl zor bir dönem geçirdin kimbilir...

Hosbuldum. Kabullenmesi çok zor oldu ama yine de erken fark edildiği için şükrediyorum. 2yasiana kadar kendiliğinden duzelebiliyormus. İlerlerse ya da bu sure icinde tekrar enfeksiyon gecirirse ameliyat ediyorlarmış. Dua ediyorum inşallah ameliyata gerek kalmadan atlatiriz.

Hosgeldin cnm, bizi unutma aradabirde olsa ugra sekerim ozleriz seni..
Sen oy verdin mi mayis annelerine cnm, hemen busayfada ben linkini verdim yukarda benim aldigim alinti icinde eger vermedin ise bekleriz oyunu cnm,

cnm cok ıyı yaptın sımdı gordum ben ve hemen oyladım umarım bızım grup kazanır

Cnm tsk ederim kirmadin geldin, ins bizim grup kazanir ..kazanmasada zaten gonullerin birinci bu yuzden biz herkese haber verelimde gerisi artik sansa kalmis ...kismet diyelim :))

Cnm kizin ve sen nasil oldun, hastaliginiz gectimi...hep aklimdasiniz sorucam sorucam deyip unutuyorum..simdi gordum seni hemen yazayim dedim..ins iyisinizdir

Cnm Ahmet Emir in dislerini gordum..Hayirli olsun ..derstsiz tasasiz kolayca atlatirsiniz ins, cok sirin oluyorlar biraz buyusunler bak..bizimkinin iki tane alttan var oyle tatli oldu ki bizim Mahir...o kadar huysuzluguna ragmen bir guluyor o guzel disler cikiyor ortaya sonra butun kizginligin yok olup gidiyor

ya sorma cnmm cokmutlu oldum gorunce ılk goren ben oldum bu aradaa yılbasını atlatalım ınsallah dıs bugdayı partısı yapacagım prensime. saol cnmmm

aynen cnmm ama devamlı hatırlatma yapmak gerek benım gıbı gec gorenlerde olabılır

Ben surekli yapmaya calisiyorum, hatta bununlada kalmayip baska topikteki arkadaslara bile haber veriyorum...hatta sizler gibi bir cok kisiye haber saliyorum gelin diye ..bazen sikici oluyor burasi icin dusunsene konu aciliyor ve onun uzerine muhabbet varken ben araya maydonoz gibi :))oyy verin link bu kizlarr diyorum, bazen kotu oluyor yaa ama az kaldi bitmesine oylamanin yani bitene kadar boyle durumlari hos karsilarlar herkes ins

Cnm kizin ve sen nasil oldun, hastaliginiz gectimi...hep aklimdasiniz sorucam sorucam deyip unutuyorum..simdi gordum seni hemen yazayim dedim..ins iyisinizdir

Canım sorduğun için çok sağol, bende oylamayı merak edip bi girim dedim tam kız uyandı onu emziriyordum mesajını yeni gördüm canım ben biraz daha iyim ama sanki kızımda hasta olmaya başladı bugün çok ağladı öksürüyor ve hapşırıyor bide üst diş çok zor çıkıyor sanırım, maşallah altlarda böyle değildi çok rahattı çok canı yanıyor bende calpol verdim ama pek işe yaramadı sanırım, şimdi uyuyor sabah duruma bakarak dr a götüreyim diyorum, sen nasılsın meleğim mahir paşamız nasıl umarım herşey yolundadır..

Kızlarrr iyi geceler herkeseeee

ayy bilg açıkken şöylee bir geçmişe bakayım dedimm daldım gittim yanii

tatlıcadıı canım seni gördüğüme sevindimm merak ettik tabi şekerimmm çok geçmiş olsun canım tez şifalar diliyorummm

hasta olan bütün beişlerimizede allah acil şifalar versin inş

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizzzz miram sizede ayrıca çok geçmiş olsun canım inş tez zamanda iyileşir minnoşunnn

ayyy tabiykiii forumumuzun ilk hamilesi DİLARADG canım tebrik ediyorum seni allah yardımcın olsun ve herşey gönlünce olsun canımm

unuttuğum atladığım birşey varsa kusura bakmayın şekerler hepiniziii çokkk öpüyorummmm özellikle siziii gece kuşlarıııı

Biri bana mi seslendi ne :)) cnm seni bu saatte burda gormek cok guzel...gece kusu olarak optum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…