Miram; cok gecmiş olsun.
Kızlar bugun benim fıstığıma bi haller oldu :) gunduz koltukta az önce de yerde uyuyakaldı gözlerîm pörtledi :) çok mutluyum. Umarım gece de guzel gecer. Masallah diyîn :)
Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Mayıs Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
Oy vermeyen vardir diye yeniden alinti ile hatirlatiyim dedim..online olan arkadaslardan sanki yeni gorduklerim oluyor ne olur ne olmaz diye hatirlatmakta fayda vardir, Oylariniz beklenir kizlar
Oy vermeyen vardir diye yeniden alinti ile hatirlatiyim dedim..online olan arkadaslardan sanki yeni gorduklerim oluyor ne olur ne olmaz diye hatirlatmakta fayda vardir, Oylariniz beklenir kizlar
aminnnnn
ne çok şey yaşamışsınız öyle çok geçmiş olsunnn....
hoşgeldin aramızaaaaaaaa bol bol paylaşımlarda bulunabilirsin inşallah miram
ya kızlar bişey sorcammmm ben 17 haftalık hamileyim ikili testim normal cıktı üçlü test için kan verdim bugun bebğin burun kemiği 13. haftada falan görünmesi gerekiyomus ben hiç doktoruma sormadım bugun aklıma geldii bugu haftlarda bakaıalmaz dedii endişeye kapıldım acaba o zaman oluşmuydu herkesin doktoru oluştuğunu söyledimiii noluuurrr cvpppp lütfenn
Hoşgeldin canım,yaşadıklarını okudum,üzüldüm.Allah bir daha göstermesin.Sen şimdi nasıl zor bir dönem geçirdin kimbilir...
herkese ıyı aksamlar kızlar ne zamandır giremedim bizimki cok huysuz uzun zamandır meger diştenmiş. bugun daha net görülüyo. sizler ve bebıslerınız umarım ıyıdır gecmıse bakamadım hıc sanırım bakamıcamda hepınızı oglumla optukk
cnm cok ıyı yaptın sımdı gordum ben ve hemen oyladım umarım bızım grup kazanır
Hosgeldin cnm, bizi unutma aradabirde olsa ugra sekerim ozleriz seni..
Sen oy verdin mi mayis annelerine cnm, hemen busayfada ben linkini verdim yukarda benim aldigim alinti icinde eger vermedin ise bekleriz oyunu cnm,
Cnm tsk ederim kirmadin geldin, ins bizim grup kazanir ..kazanmasada zaten gonullerin birinci bu yuzden biz herkese haber verelimde gerisi artik sansa kalmis ...kismet diyelim :))
Cnm Ahmet Emir in dislerini gordum..Hayirli olsun ..derstsiz tasasiz kolayca atlatirsiniz ins, cok sirin oluyorlar biraz buyusunler bak..bizimkinin iki tane alttan var oyle tatli oldu ki bizim Mahir...o kadar huysuzluguna ragmen bir guluyor o guzel disler cikiyor ortaya sonra butun kizginligin yok olup gidiyor
aynen cnmm ama devamlı hatırlatma yapmak gerek benım gıbı gec gorenlerde olabılır
Cnm kizin ve sen nasil oldun, hastaliginiz gectimi...hep aklimdasiniz sorucam sorucam deyip unutuyorum..simdi gordum seni hemen yazayim dedim..ins iyisinizdir
Kızlarrr iyi geceler herkeseeee
ayy bilg açıkken şöylee bir geçmişe bakayım dedimm daldım gittim yanii
tatlıcadıı canım seni gördüğüme sevindimm merak ettik tabi şekerimmmçok geçmiş olsun canım tez şifalar diliyorummm
hasta olan bütün beişlerimizede allah acil şifalar versin inş
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizzzzmiram sizede ayrıca çok geçmiş olsun canım inş tez zamanda iyileşir minnoşunnn
ayyy tabiykiii forumumuzun ilk hamilesi DİLARADG canım tebrik ediyorum seni allah yardımcın olsun ve herşey gönlünce olsun canımm
unuttuğum atladığım birşey varsa kusura bakmayın şekerler hepiniziii çokkk öpüyorummmmözellikle siziii gece kuşlarıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?