2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

dilaradg hayirli olsun.. Allah tamamina erdirsin
yazini sıkılmadan okudum dogal olarak heyecanlisiniz belli oluyor
sut korur derler ya artik pek korumuyor heralde :))
insallah hayirli saglikli bir kardes gelir oglusuna..
teşekkür ederim cnm evet heyecan var, düşünceler var..
süt koruyamaz beni çünkü süt yok :) 3 aydan sonra bitti süt, o zamandan beri mama yiyoruz biz cnm

Son düzenleme:

Maşallah canım okurken ben bile mutlu oldum. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. Çok şüjür ben de şanslıyım kv den yana

bir sıkıntım var kızlar yardım eder msnz?

Bildiğimiz bişeyse tabii ki...

Dilaradg; çok heyecanlandım okurken. Hayırlı uğurlu olsun. Yakınında yardımcı olacak insanlar da varsa ne güzel büyürürsünüz ikisini bir arada. Masallah canım

kız ben gelip sizi yüreklendiririmmmm
bana ne oluyorsa kendim hamileymiş gibi sevindimmm....
bu güzel duyguyu 2. kere tadacaksın Allah2ın izniyleee.....
inşallah herşey gönlünce geçer çok güzel olurrr.....

teşekkür ederim cnm evet heyecan var, düşünceler var..
süt koruyamaz beni çünkü süt yok :) 3 aydan sonra bitti süt, o zamandan beri mama yiyoruz biz cnm

Merhaba;

Bende 31 mayis 2012 de doğum yaptım ve bir oğlum var.
şuan 7 haftalik hamileyim bizimde 3. Aydan sonra sütümüz olmadı mama ve ek gıda alıyoruz ilk bebeğim 4 yil sonra uzunca bir tedavi aşamasının ardından spontan oldu çok büyük süprizdi bizim için süprizler devam ediyor :) işallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.

merhaba kızlar
iyi haftasonları herkese.. buralar boş, karda kışta napıyorsunuz bakim :))

zadacım geçmiş olsun, kıyamam Ada ya, Allah şifalar versin
hemencecik iyileşsin inşallah..
kv ne de maşallah ne kadar güzelmiş aranız
Allah bozmasın..
biz fazlasıyla gel-git liyiz

NKABAY
senin bebişin de hayırlı olsun canımm
dilaradg ile ortak paydalarınız çoğalmış :))
gerçekten güzel sürprizler olmuş..
ne güzel ikiz gibi büyüyecek kuzularınız
Allah tamamına erdirsin..

Biyolog, ben de lekelenme gibi oluyordum
bu ay dediğin gibi ortalık battı
normale döndük heralde :)))

azraece işin zor canım
bir yanda kk, bir yanda kocan :))
Ece de hasta mı oldu, çok geçmiş olsun
öpüyom tombik yanaklarından

zilancım siz de mi hasta oldunuz
geçmiş olsun Allah şifalar versin
ilaç kullanmadan da geçmiyor bu rahatsızlıklar malesef

Ooooo hayırlı uğurlu olsun :) hamişler çoğalıyor yok mu arttıraaaaannn :)

kızımın yeni zevki:
beşiğinin yan korumalığını aralayıp bizi izlemek :))
sabah uyandığında mırıldanıp dikizliyor resmen
geçen akşam yatak odasına girdim ışığı yakmadan bişey almak için
ses duydum beşiğine baktım karınlıkta gözleri parlıyor bana bakıyor
tırstım eşimin yanına geldim ağlamaya başladı
gördüm ya almam lazım hanımefendiyi
odasını ayırmanın vakti geldi sanırsam

Ooooo hayırlı uğurlu olsun :) hamişler çoğalıyor yok mu arttıraaaaannn :)

sırada kim var acaba
doğru düzgün korunamıyoruz da
birer birer dökülürüz heralde

bizim hatunda uyanınca park yatağın kenarından tutunarak kafasını kaldırıp bizi gözetliyorr....
onun tarafında babası varsa sevinç çığlıkları atıyor(babasına cidden aşık)
ben varsam memememememem yapıyorrr...
bu sabah eşime söyledim
biri bizi gözetliyor hayatım dedim

ya odasını ayırmalı yada yatağı alt kademeye taşımalııııı...özel mözel kalmadııı

Kızlar benim sıpa 8. Ay sendromuna girdi galiba ne uyuyo ne yemek yiyo ne emiyo 3 gündür beni sinirlendirmeye çalışıyor ama başarılı olamıyo
Resmen sinirden pat pat ellerime patlatıyor çok agresifleşti yatırdığımız anda felaket cırlıyo uyumuyor ayakta sallıyoruz
Uzun zamandan beri sallamadığımız için unutmuş sağ sol sallanınca oyun zannerek kııkırdıyo
Bu gün mercimek çorbası yaptım ilk defa sevdi galiba 3gündür herşeye ağzını kilitleyen yavrum 4kaşık yedi

bravo Kv dene Allah bozmasın canım o düşüncenin çeyreğinin çeyreği benim Kvde de olsa

Ayyyy çok güzel yaaa İnan çok mutlu oldum en çok istediğim şeydir arada yaş farkı olmayan arkadaş gibi büyüyen 2çocuk
Allah gönlüne göremersin canım sağlıklı sihatli bulantısız rahat bi gebelik geçirmeni diliyorum
Bizde geri çekme yöntemiyle korunuyoruz dua et canım hamilelerin duası kabul olurmuş bende hamile kalimmm

Ohhh ohhh ard Arda 2 bebiş senin bebeğinde hayırlı olsun inş sağlıkla sihatli bi hamilelik geçirip kavuşursun yavruna
Sendende dua istiyorum bende bebek istiyorum

Son düzenleme:

kız ben gelip sizi yüreklendiririmmmm
bana ne oluyorsa kendim hamileymiş gibi sevindimmm....
bu güzel duyguyu 2. kere tadacaksın Allah2ın izniyleee.....
inşallah herşey gönlünce geçer çok güzel olurrr.....

oyy kuzum o kadar ihtiyacım var ki yüreklendirilmeye anlatamam... eşim hiç aldırmayı düşünmüyor.. ben de düşünemiyorum büyük günah diye bilmiyorum cnm yaa. pskolojik heralde sıkıntıya girdim midem bulanıyo hafiften :) gelecek sene okulum yatar bu gidişle.... .. . . . . . .. . .

maşallah cnm Allah esirgesin hepimizin bebeklerini. çalışıyor musun? planlı mı 2. hamileliğin?nasıl göze alabildin ben de zerre kadar cesaret yok

kv konusunda çeyrek nedir ki yemin ederim milyonda biri yok benimkinde

ayy cnm sen hamile kalmayı istiyor musun gerçekten bu ne cesaretttt :))) dua ederim tabiki Allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu sağlıklıca hayırlıca yaşamayı nasip etsin. bana da sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah belki de ikiz olur hayatım boyunca istemişimdir :))

bence bebişin fazladan oyun istiyor, gezme istiyor , yeni şeyler keşfetmek istiyor.. bizimki de girdi o duruma yapmadığım şaklabanlık kalmıyor balonlarla oynamaya bayılıyor bu aralar bazen sevinş çığlıgı atıyo bazen sinirle ısırmaya çalışıyo kavga ediyo :)

Eveeeet Kayra bu seferde hastalananlar kervanına katıldı maalesef...
Burnu o kadar tıkanmış ki emziğini ememiyor,nefesi kesildiği için ise çok kızıyor ve uyuyamıyor.Pazar gününe feci bir başlangıç yaptık anlayacağınız.Yavrumun gözleri kızarık ve akıyor,burnu ise ilk defa akıyor ve durmadan hapşuruyor.Anlayacağınız fena üşütmüş kuzucuk.
Yarın bir doktora götürüp boğaz-kulak ve ciğerlerine baktırayım.Görünüşe göre hafif bir grip ama içerde neler oluyor bilemiyoruz...

dilaradg ; topiğimizi bu güzel haber ile hem heyecanlandırdın hem şenlendirdin...
Rabbim sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip eylesin meleğinin.Ben yalnız büyüttüğüm için 2.ci için şimdilik hiç cesaretim yok.
Tekrar hayırlı olsun.

meraba arkadaslar benım 4 aylık bır kızım var ve hasta buhar makınası almam gerekıyor ama cok pahalı oldugu ıcın alamadım.aslında kızım ıcın para falan onemlı degıl ama elde olmadıgı ıcın ınsana pahalı gelıyor bana ıkıncı el kullanmayan bırılerı varsa yardımcı olabılırler mı bızım esımde arkamızda aılelerımız yok gıdıp kapısını caldırıp ısteyecegım esımın aılesıde benım aılemde bu evlılıgı ıstemedıgı ıcın kacarak evlendık sımıd kımse arkamızda desteksımız degıl bu arada bebeklerınız kullanmadıgınız kıyafetlerınız varsa kulanılmıs falan fark etmez bır ıhtıyac sahıbı ararsanız benım ıhtıyacım vardır.

çok geçmiş olsun cnm kuzuna.. burnuna okyanus suyu kullandın mı biz çok faydasını görüyoruz zorla sıktırıyor huylanıyor ama oyuna daldırıp bir anda sıkıveriyorum sonra içinde ne var ne yok akıyor rahatlamış bir şekilde açılıyor burnu..

bende de cesaret SIFIRRRRR ama oldu işte.. kızım olsun istiyorum sağlıklıca inşallah aman ya açıkcası karar veremedim ben aldırmaya çoooooooooook karşıyım hep çok büyük konuşurdum b konuda da ama tamamen plansız olmaması gereken bir zamanda oldu.. pzt hemen doktora gidiyoruz kaç haftalık onu bile bilmiyorum. iyice salıvermişim kendimi nasıl kadınım zaten hiçbir zaman adet günümü bilemedim hayatta :)

kızlar hayırlısıyla sag saglım alın bebıslerınızı kucagınızaa ınsllahh ama okuken bıle ben heyecanlandımm benmde henuz cesaretım yok

turuncu gecmıs olsunn

Dilaradg canim hayirli olsun
bu bebişini de saglikla kucagina alirsin inşallah

kizlar benim kiz cok edepsiz oldu gece falan dinlemiyo cigliklar atiym sesi deöyle kalin ki beni bile korkutuyo valla

kızlar bugün diyetisyen günümdü..

diyetisyene başlayalı tam 4 hafta olmuş..ve 5 kilo vermişim 4 haftada..2 kiloda diyetisyenden önce kendim yaparken vermiştim toplam 7 kilo verdim kızlar ya şaka gibi geliyor..gerçi vermem gereken bana göre 10 kilo,doktora göre 14 kilom daha var..

kaçamak yaptınmı diye sordu dedim yaptım valla günüm vardı hepsinden tattım..aşurelerde kalmasın diye hergün bitane yedim dedim(3gün)..cok kızdı ama yınede iyi vermişsin dedi:))

birde bana süt arttırıcı bir formül verdi bugün.. hem ödem atıyomuş hemde süt yapıomuş..

SÜT ARTTIRICI FORMÜL1
20 dal maydonoz
20 dal dereotu
2 tatlı kaşığı çörek otu
2 tatlı kaşığı rezene
4 yemek kaşığı ada çayı(yada 4 poşet)
1 baş soğan
1 tatlı kaşığı kimyon
1 parmak kabuk zencefil
2 litre su

kimyon ve zencefil hariç hepsini tencereye koyup 2 litre su ile haşlıyoruz..ocaktan aldıktan sonra kimyon ve zencefili ilave ediyoruz
karışımı süzüp ılıtarak içiyoruz..günde 2 bardak..

ben henüz denemedim..dereotum yok evde yarın alıp yapıcam bakalım..

İstiyorum valla ama eşim şu anda istemiyor 2. Ye sıcak bakmıyordu ikna oldu 4 sene sonra olsun istiyo
Ben o kadar bekleyememarada yaş farkı çok az olsun istiyorum kazaya kurban gitmem lazımtabii herşeyin hayırlısı

Canım bence benim bebiş gezmek istiyo artık oyun üretemiyorum o kadar çok oynuyoruz ki...ama yuvarlanarak kapı önüne gidip ağlıyor,bu gün babası dışarı çıktı kapıdan yolladık sonrasında ağlamaya başladı... Artık herşeyi anlıyorlar işimiz zorlaştı:44:

Geçmiş olsun canım.. Bende burun için okyanus suyu kullanıyorum memnun kaldım inş hemen iyileşir yakışıklım

Dilaradg canim hayirli olsun
bu bebişini de saglikla kucagina alirsin inşallah

kizlar benim kiz cok edepsiz oldu gece falan dinlemiyo cigliklar atiym sesi deöyle kalin ki beni bile korkutuyo valla

Aynennnn canım bizimkide çok edepsiz oldu bi sinirlenmesi bi bağırması var ki sorma
Sinirlenince ğığığığıııı yapıyo önüne ne gelirse elleriyle vuruyo ama çok tatlı oluyoooo
Her hâli çok tatlı bunların

ne güzel kilo vermişsin canım ya tebrik ederimm
Bu gidişle topikteki herkes 0 beden olucak...ben hariçç
Bende mi denesem bu formülü tadı nasıl olur acaba:26:
Paylaştığın için sağol canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…