Canım sorduğun için çok sağol, bende oylamayı merak edip bi girim dedim tam kız uyandı onu emziriyordum mesajını yeni gördüm canım ben biraz daha iyim ama sanki kızımda hasta olmaya başladı bugün çok ağladı öksürüyor ve hapşırıyor bide üst diş çok zor çıkıyor sanırım, maşallah altlarda böyle değildi çok rahattı çok canı yanıyor bende calpol verdim ama pek işe yaramadı sanırım, şimdi uyuyor sabah duruma bakarak dr a götüreyim diyorum, sen nasılsın meleğim mahir paşamız nasıl umarım herşey yolundadır..
maşşallah cnmhadi inşallah devamıda gelir hayatım..
Masallah, o haller ins bizede ugrar benim oglan her gecen gun daha buyuk kabus olmaya basladi..su uyku olayi tam bir dert..sinirden bazen saclarim dikleniyor varmi boyle birsey..
Kızlarrr iyi geceler herkeseeee
ayy bilg açıkken şöylee bir geçmişe bakayım dedimm daldım gittim yanii
tatlıcadıı canım seni gördüğüme sevindimm merak ettik tabi şekerimmmçok geçmiş olsun canım tez şifalar diliyorummm
hasta olan bütün beişlerimizede allah acil şifalar versin inş
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizzzzmiram sizede ayrıca çok geçmiş olsun canım inş tez zamanda iyileşir minnoşunnn
ayyy tabiykiii forumumuzun ilk hamilesi DİLARADG canım tebrik ediyorum seni allah yardımcın olsun ve herşey gönlünce olsun canımm
unuttuğum atladığım birşey varsa kusura bakmayın şekerler hepiniziii çokkk öpüyorummmmözellikle siziii gece kuşlarıııı
nasıl olayım iyiyim tatlım sen nasılsın kızı uyuttum oturdum pcnin başına
aynı ben tatlım 4te yatıyorum 9da kalkıyorum butün gün kızla boğuşuyorum ev işi yemek ama gece yine uyku yok yaaa bana 24 saat uyu deseler hayır demezdim uyurdum simdi yokiyiyim cnm benmde kız uyuyo adam horluyo bende gram uyku yok..
işe başlayınca napcam bilmiyorum
Geçmiş olsun zilancığım,tez zamanda iyileşir inşallah kuzumuz.Canım sorduğun için çok sağol, bende oylamayı merak edip bi girim dedim tam kız uyandı onu emziriyordum mesajını yeni gördüm canım ben biraz daha iyim ama sanki kızımda hasta olmaya başladı bugün çok ağladı öksürüyor ve hapşırıyor bide üst diş çok zor çıkıyor sanırım, maşallah altlarda böyle değildi çok rahattı çok canı yanıyor bende calpol verdim ama pek işe yaramadı sanırım, şimdi uyuyor sabah duruma bakarak dr a götüreyim diyorum, sen nasılsın meleğim mahir paşamız nasıl umarım herşey yolundadır..
1 kullanıcı 0 ziyaretçi( oda ben
yine topiği kapamak bana düştü kızlar..uykumda yok sizde yoksunuz(
bugün kv geldi kızı sevmeye..annem ben kv oturduk cay ıctık sohbet ettık güzel bi gundu..
bana doğum günü hediyesi olarak hoş altın bir küpe almış çok duygulandım 10 gundur gorusememıstık anca veriyorum dedi..bu sene doğum günü hediyesi olarak aldığım ilk hediye oldu..annem ve babam ücretsiz izindeyim diye para vermişlerdi..eşiminde işleri bozuk bu ara oda sadece pasta almıştı..kv beni o yüzden çok mutlu etti Allah razı olsun..
kızada pelus ayı ve güzel bir şapka almış saolsun..gerçekten çok iyi bir kv dem var Allah bozmasın..
doğumumdada bilezik takmıştı hemde emekli maaşıyla taksitle almıştı yani..
giderkende ben tekrar teşekkür edince sen bizim biricik gelinimizsin tabiki alıcam oğlum çok şanslı seninle evlendiği için dedi...
hediye fln almayıp sırf bu sözü söylese bile yeterdi okdr mutlu oldumki..dedim bende çok şanslıyım ki sizleri tanıdım dedim..
kayınpederim felçli ona baba diye hitap ettiğimdeki yüzündeki mutluluğu anlatamam..özel günlerde 1 saat uğraşır mesaj atar bana muhakkak..kızın bol bol videosunu cekti kv de dedeye göstermek için..
böle içimden geldi sizlerle paylaşmak istedim uykumda yok ya:))
dilaradg maasallah hayırlı ugurlu olsun hayatım rabbim kucagına almanı nasp eylesinnnkızlar cok heyecan yaptımmmm ben bakalım ilk fire veren belli oldu gelsinnn devamııı biyologcum lafım sen ve nagişcigime
Tebrik ederim cnm bu ne hiz, bildigim kadari ile sen okuyodun dimi, hayirlisi olsun senin icin cnm allah tamamini erdirsin ins..
hayırlı olsun...okurken ben heyecanlandım...maşallah bu ne hız....planlı gebelik mi merak ettim..
ayyyyyyyy korkunç aşırı çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
öyle bir anaaaaaa dedimdi eşimin bile haberi oldu valla durumdan. valla canım şimdiden alalh analı babalı buyutsun inşallah altından kalkarsınız kolaylıkla allah yardım eder emin ol
aaaayyyyy inanmıyorum yaaa..çok sevindim ve heycanlandım...kazamı isteyerekmi cnm...hayırlı olsun..Allahım evletlarınla saglıklı sıhatlı uzun ömürler versin inş..
Hayırlı olsun dilaradg :) yazıp kaçmışsın ayrıntı isterizzz :) ne meraklı grubuz yahu
Bu yazdığını okuyunca aaaaaaa diye istem dışı bağırdım eşim bana bi şey oldu zannettihayırlı olsun çok sevindimmm
Aynen valla bende eşime şaşkın bi şekilde hamileymişşş dedim
dilaradg maasallah hayırlı ugurlu olsun hayatım rabbim kucagına almanı nasp eylesinnnkızlar cok heyecan yaptımmmm ben bakalım ilk fire veren belli oldu gelsinnn devamııı biyologcum lafım sen ve nagişcigime
ayyy tabiykiii forumumuzun ilk hamilesi DİLARADG canım tebrik ediyorum seni allah yardımcın olsun ve herşey gönlünce olsun canımm
sabaha 10kisi kahvaltiya gelecek meraktan duramadim dilara gelmis mi diye :)
ilk hamilemiz belli oldu hadi bakalim acilsin kismetler!!
bir sıkıntım var kızlar yardım eder msnz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?