2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cnm mrb, nasilsin merakimi mazur gor bizler bugunlerde oy veriyoruz mayis annelerine sen verdin mi diye merak ediyorum..vermediysen sana citlatayim dedim linkini iki sayfa oncesinde benim aldigim alinti yazisinda bulabilirsin

Kizlar biz deli miyiz ya cocuklar uyurken uyumuyoruz da kukumav kusu gibi gelip dikiliyoruz buraya :)
adam uyansa bukuverir etimi sabaha 10kisi kahvaltiya gelecek meraktan duramadim dilara gelmis mi diye :)
ilk hamilemiz belli oldu hadi bakalim acilsin kismetler!!

Cnm cok gecmis olsun, dogru soyluyorsun alt disler kolay cikiyor, ustler fena bizde de ayni,huysuzlugumuz max. noktaya geldi..Ihlamur tavsiye ediyorum kizcen icin cnm iyi geliyor, her gun ilik icirmen ise yarayabilir

maşşallah cnm hadi inşallah devamıda gelir hayatım..

Masallah, o haller ins bizede ugrar benim oglan her gecen gun daha buyuk kabus olmaya basladi..su uyku olayi tam bir dert..sinirden bazen saclarim dikleniyor varmi boyle birsey..

Amin aminnn :) 11 den beri yeni uyandı emmek için, uykuda emiyo şı an. Sabaha kadar nasıl olcak bakıcaz. Meleğim 1 aydır ben de semin gibiyim bugun olan bişey bu sadece ve ust damaklar beyazlamış sanırım bizimki de üst dişlerden. Yani ben de cok umutsuzdum 7-24 nöbetlerden fenalık gelmişti ve bugun böyle olunca ımutlandım geçîyo diye ne bîliyim düşüncesi bile güzel :)

cnm bu saatte seni gördüğüme çok sevindim..bugün 1:30 ta yatayım dedim girdim yataga dön sağa dön sola yok kalktım tekrar..
bende gece kuşlarından biri olarak seni ve minnosunu öpüyorum..

1 kullanıcı 0 ziyaretçi ( oda ben
yine topiği kapamak bana düştü kızlar..uykumda yok sizde yoksunuz(

bugün kv geldi kızı sevmeye..annem ben kv oturduk cay ıctık sohbet ettık güzel bi gundu..
bana doğum günü hediyesi olarak hoş altın bir küpe almış çok duygulandım 10 gundur gorusememıstık anca veriyorum dedi..bu sene doğum günü hediyesi olarak aldığım ilk hediye oldu..annem ve babam ücretsiz izindeyim diye para vermişlerdi..eşiminde işleri bozuk bu ara oda sadece pasta almıştı..kv beni o yüzden çok mutlu etti Allah razı olsun..
kızada pelus ayı ve güzel bir şapka almış saolsun..gerçekten çok iyi bir kv dem var Allah bozmasın..
doğumumdada bilezik takmıştı hemde emekli maaşıyla taksitle almıştı yani..
giderkende ben tekrar teşekkür edince sen bizim biricik gelinimizsin tabiki alıcam oğlum çok şanslı seninle evlendiği için dedi...
hediye fln almayıp sırf bu sözü söylese bile yeterdi okdr mutlu oldumki..dedim bende çok şanslıyım ki sizleri tanıdım dedim..
kayınpederim felçli ona baba diye hitap ettiğimdeki yüzündeki mutluluğu anlatamam..özel günlerde 1 saat uğraşır mesaj atar bana muhakkak..kızın bol bol videosunu cekti kv de dedeye göstermek için..

böle içimden geldi sizlerle paylaşmak istedim uykumda yok ya:))

iyiyim cnm benmde kız uyuyo adam horluyo bende gram uyku yok..
işe başlayınca napcam bilmiyorum
aynı ben tatlım 4te yatıyorum 9da kalkıyorum butün gün kızla boğuşuyorum ev işi yemek ama gece yine uyku yok yaaa bana 24 saat uyu deseler hayır demezdim uyurdum simdi yok

Geçmiş olsun zilancığım,tez zamanda iyileşir inşallah kuzumuz.

Ne güzel ya,çok duygulandım valla.Ne iyi kv ler var.Allah bozmasın.Benimki bırak bana hediye almayı torununu sormuyor bile...Arıza kadın

Telefondan oy veremiyorum canım neden acaba? Cadı kızımla bilgisayarı açacak vakit bulamıyorum ki. Hiçbirşeye vakit bırakmasada yine de çok çok çok çok çok .... Seviyorum ben onu :)))

dilaradg maasallah hayırlı ugurlu olsun hayatım rabbim kucagına almanı nasp eylesinnn kızlar cok heyecan yaptımmmm ben bakalım ilk fire veren belli oldu gelsinnn devamııı biyologcum lafım sen ve nagişcigime

anacım bu sabah bı kalktım heryer batmıs
benm regl baslamıs hemde ne baslamak
dogumdan berı koyu renkte bırkac mınık leke agrısız sancısız az surede oluyordu...

Onceden heryer batardı
3paker ped gıderdı
gaz sancısı ıshal karın agrısı olurdu
maalesef artık eskısı gıbı sancı cekmıcem dıye sevınırken ben
kıvranıyorum sancıdannn
sanırım ben sımdı normale dondumm
daha dıkkat etmem lazım
ama cok agrıyor yaaa offff yıne aynı agrılarrr
hanı dogurunca gecıyorduuu

benm gıbı olan varmı kızlar yoksa herkes eskısı gıbı yogun reglımı oluyor

Tebrik ederim cnm bu ne hiz, bildigim kadari ile sen okuyodun dimi, hayirlisi olsun senin icin cnm allah tamamini erdirsin ins..

hayırlı olsun...okurken ben heyecanlandım...maşallah bu ne hız....planlı gebelik mi merak ettim..

ayyyyyyyy korkunç aşırı çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

öyle bir anaaaaaa dedimdi eşimin bile haberi oldu valla durumdan. valla canım şimdiden alalh analı babalı buyutsun inşallah altından kalkarsınız kolaylıkla allah yardım eder emin ol

aaaayyyyy inanmıyorum yaaa..çok sevindim ve heycanlandım...kazamı isteyerekmi cnm...hayırlı olsun..Allahım evletlarınla saglıklı sıhatlı uzun ömürler versin inş..

Hayırlı olsun dilaradg :) yazıp kaçmışsın ayrıntı isterizzz :) ne meraklı grubuz yahu

Bu yazdığını okuyunca aaaaaaa diye istem dışı bağırdım eşim bana bi şey oldu zannettihayırlı olsun çok sevindimmm
Aynen valla bende eşime şaşkın bi şekilde hamileymişşş dedim

dilaradg maasallah hayırlı ugurlu olsun hayatım rabbim kucagına almanı nasp eylesinnn kızlar cok heyecan yaptımmmm ben bakalım ilk fire veren belli oldu gelsinnn devamııı biyologcum lafım sen ve nagişcigime

ayyy tabiykiii forumumuzun ilk hamilesi DİLARADG canım tebrik ediyorum seni allah yardımcın olsun ve herşey gönlünce olsun canımm

sabaha 10kisi kahvaltiya gelecek meraktan duramadim dilara gelmis mi diye :)
ilk hamilemiz belli oldu hadi bakalim acilsin kismetler!!

Yavru kuşlar akşam yazıp çıktım çünkü inanılmaz heycanlıydım bir tek eşim kuzenim ve sizler biliyorsunuz. anneme haber vermedim daha vermeyi de henüz düşünmüyorum. off herşey çok karışık sanki rüya gibi inanamıyorum hemen size en baştan bi durumu özetleyeyim..
28 nisan sezeryan doğumlu HARUN ALP diye sapsarı bi oğluşum var :)bilerek isteyerek ilk denemede hangi gün yapılduğı belli olan bir kuzu.. hamileliğim inanılmaz kusmalarla geçti ilk 3 ay detaya girmeyim öyle böyle değil kaç defa serum taktırdım..ama 3 ay sonrası hepimizde olan ufak tefek sorunlarla devam etti çok şükür büyük bir sıkıntı olmadan..Gıda mühendisliği son sınıf öğrencisiyim ama realist olmak gerekirse alttan derslerimin sayısı nedeniyle ancak bu mayıs değil diğer mayısta mezun olabiliyorum. şu an aktif olarak haftanın 4 günü okula gidiyorum.. yeni yeni 3-4 aydır kendime bakmaya başladım eski halime dönebildim..gelelim asıl meseleye :)) adetimimn geçtiğini farketmeme ,iştahımın epey açılmasına, arada minik azıcık bulantılara, biraz da akıntıya rağmen kafasını kuma gömen devekuşu misali hiç oralı olmuyordum belki de karıştırıyorum diyordum için için.. annem kaç kez uyardı bak kızım bir kez kanalların açıldı doğru düzgün korunun hemen hamile kalırsın diye. ben de olur mu anne yıllardır yapmadık becerebildik korunmayı şimdi neden olsun dedim durdum.. bu arada geri çekme yönteminden başka asla korunmadık şimdiye kadar. hiç bi kaza da atlatmadık.. yani anlıyacağınız kızlar asla beklenmeyen,planı programı yapılmayan bir durum. çevremdeki herkes bilir hep burnu yukarda bi edayla ASLAAAAA AMA ASLAAA BAŞKA ÇOCUK DÜŞÜNMÜYORUM diyen ben pat diye hamile kaldım :)))) hem de çocuk düşünüyorum diyenlere şaşarken anlam veremezken..yaaaaaa :))) büyük konuşurmusun :)
dün eşim dışardaydı ben demeden bi test alıp getirmiş Harun Alp için test yaptığımızda çok silik çıkmıştı şimdikini gönderiyorum size :)yanılma payı yok gibi :)
akşam testi yaptım koştum eşime söledim onun da asla beklemediğini biliyorum çünkü hep diyorduk çooooook para olmadan bazı hedeflerimiz vardı asla diye :) gel buraya dedi hemen öptü herşey allahtan hayırlı olsun dedi.. sonra durdu bi hemen arsayı satmam lazım dedi :)) hahaha hemen paraya gitti aklı sonra işte öyle kalakaldık. bilmiyorum ki 1 aylık mı 3 haftalık mı?sanırım ağustosta doğar . eşim de ben de ağustos doğumluyuz. ve okul açıldığında daha 2 aık olur ((( 5 gün önce boyun fıtıgı için MR a girdim 4 dk sürdü olumsuz etkisi var mıdır bi tek onu düşünüyorum hiç ama hiç planlamadığım birşeydi onu düşünüyorum.. ne kadar planlamasa da insan istemediğim lafını kullanamıyor anneliği tattığı için..ne güzel aralarında 1.5 yaş bile olmayacak 3-4 seneyi atlatınca değmeyin keyfime diyorum..okul bu sefer kesin bitmez imkansız diyorum.. okulu bitirmem şart hem maddi olarak hem de emeklerime yazık hem daima ayakları üstünde durmak isteyen biriyim eşim 2 üni. bitirmiş biri.. kızım olsun çooook istiyorum ama bu işler siparişle olmuyor... yazın bana bol bol aklım işte burda yazdıklarım gibi karman çorman..belirtiler ilk gebelik gibi değil. belki çok erken diye..Genel olarak eşim kesinlikle istiyor kzıım olur inşallah sağlıklı şekilde diyor altından kalkarız diyor ama ben bilirim onu biraz da yüreklendirmek istiyor kendi kendini :) ALLAHIM BİZİM İÇİN NE HAYIRLISIYSA ONU VERSİN ÖPTÜMMMMMMM TÜM GELİŞMELERİ YAZARIM HARUN UYANDI

Son düzenleme:
Tatlım hayırlısı olsun,madem beklenmedik oldu şimdi bunun üzerine düşünmektense artık önünüze bakıp ona göre hayatınızı planlamanız lazım değil mi?..İnşallah halet-i ruhiyen iyi olur da üstesinden gelirsin.Allah yardımcınız olsun.Tebrik ederim.

dilaradg hayirli olsun.. Allah tamamina erdirsin
yazini sıkılmadan okudum dogal olarak heyecanlisiniz belli oluyor
sut korur derler ya artik pek korumuyor heralde :))
insallah hayirli saglikli bir kardes gelir oglusuna..

dilara hayırlı uğurlu olsun canım bebeğin
ilk hamiş sensin,yolu açtın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…