2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ooo gebişler çiftlenmiş bile:)) ikinizede hayırlı olsun sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. ayrıca cesaretinize ve gücünüze hayran oldum.

ben de bugün regl oldum. olunca seviniyorum ne yalan söyliyim kazasız ve sürpizsiz bir ay geçtiği için:)) tabi eşim hiç memnun olmadı bu durumdan geceleri sizin olabilirim kızlar

kışın evde olmucaz diye gıda adına hiçbirşey bırakmamıştık. alışveriş yap yap bitmedi. birde gel yerleştir bana bugün yetmedi resmen.

zadacım sormuştu galiba sıkılıyormusun diye sıkılmazmıyım hiç tamam marmariste hava güzel hergün çıkıyoruz dışarıya, sağolsun komşularımla sürekli gidip geliyoruzda akşam ece uyudumu kendimi yalnız hissediyorum tvde pek sarmıyor okuyamadığım kitapları okuyorum bu fırsatta.

ececiminde bugün sesleri gitti ya üzülüyorum tabikide ama o halide çok tatlı kart kargalar gibi:)) ilk 2 gün burnu aktı pek umursamadım şimdi öksürükle seste gitti yarın doktoramı götürsem acaba? anneme hastalandığını söylememiştim babamla konuşurken duymuş hemen ben sana demedimmi çocuğa doğru düzgün bak diye çıkışıyor. komşumun oğlu hastaydı ondan geçti büyük olasılıkla diyorum sen çık gel buraya diyor:) öldürecek bu kadın beni valla:))

Masallah allah bozmasin cnm demek senin kv deler gibiside var, sende bunu sonuna kadar hakediyorsun cnm..kalbim temiz ve iyi yurekli insanlar allah nasip etmis sana cok mutlu oldum senin adina..kp icinde cok gecmis olsun allah sifa verir ins
Gecmis dogum gununde kutlu olsun, gule gule kullan hediyelerini cnm,
Su sapkayi merak ettim resim cek koy bizde gorek, pelus ayiyida unutma please :))merek kotu ama ne yapayim ettim iste

Canim bizimki dun resmen sabaha kadar uyumuyarak canimi okudu...Ne ust dismiz yaa, bugun biraz disarda gezdik banyodan sonra daldi ama bakalim heran kalkabilir malum son zamanlarda hic araliksiz uydugunu gormedim..Defne Karen ins hep dedigin gibi guzel uykularda bulunurda rahat edersin cnm, daim olsun uykulari ins

Zadacım giden kilolara çok sevindim.

Azraece gecmiş olsun sekerim. Benim de hiç kimsem yok burda ben de sıkılıyorum ama napalım. En azından sende komşu varmış bende o da yok ve cok soğuk çıkamıyoruz. Eve hapsolduk.

Meleğim inşallah valla şimdiden gece stresi sardı beni dun gece 2-4 arası hariç güzeldi :) ama bugun dadece 2 kez 1 er saat uyudu bakalım bekliyorum uyusun diye :)

canım aynen bende seviniyorum ve bugun sen ben mybabylove ve biyologcum regl oldukkk unutmayız önümüzdeki ay biz bebek isteyipte korkan tarafız rabbim korkmayıp bakabilecek olanlara nasip eylesin

Son düzenleme:
Telefondan oy veremiyorum canım neden acaba? Cadı kızımla bilgisayarı açacak vakit bulamıyorum ki. Hiçbirşeye vakit bırakmasada yine de çok çok çok çok çok .... Seviyorum ben onu :)))

Canin sagolsun cnm denemis olman bile cok guzel...haklisin bebeklerle birseyler yapabilmek zor...ama olurda bilg acma firsatin gun icinde oyunu bekledigimizi bilmeni isteriz,optum seni ve minicik kizini cnm..

Guzel ve cicegi burnunda hamis ayni zamanda mayis annesi..Oyy yasadigin gercekten cok heyecan verici, hele bizler icin cok tatli bir duygu oldu, bizlere hamile oldugumuz zamanlara goturdun bekli ondandir..Allah her cocugu nasibi ile gonderir, rabbim ins yar ve yardimciniz olurda hicbir maddi ve manevi sikinti cekmezsiniz ..seni tekrardan tebrik eder...ayrica derslerinde sana cok ama cok basari dilerim sekerim, umarim okulunda biter tez zamanda

Ayy cnm seninde mi bebisin olcak, ne guzel ailemiz buyuyor, hadiyin bakalim sira kimde bakalim..sizlere gaz veriyorumki sanki ben torun sahibi olcakmis gibi seviniyorumda ondan kizlar..bizden gecti hic olmazsa sizlerin yeni bebislerle mutlu oluyum dimi
Hakkinda hayirlisi olsun ins, allah tamamini erdirip saglicakla kavusmani nasip etsin cnm
Unutmadan soyluyumde ayip kacmaz umarim, mayis annelerini oy verdin mi cnm bir hatirlatiyim dedim kusura bakma

:76:

:81::111esene minik meraklilar geliyor..ayy cok guldum, bizimkide nerden delik bulsa ordan bakmak icin oluyor..cok merakli oldular bunlar yaa..alemler..karanlikta dalginligina gelip kokrma malum bir cift goz heran urketebilir

biyolog ben senin gibiyim regli konusunda
Normal dogumu cok iste?mistim regli agrilarim gececek diye
Bu aya kadar agrim olmamisti bu ay eski gunlerdeki gibi surundum
Sicak kompresler inlemeler ulumalar solucan gibi kivrilmalar....

Dilaradg cok cok cok heyecanlandim Allah yardimciniz olsun
2tane hamisimiz var desenize vay bee
Bir yandan da gozum korktu cunku 45gunden fazla regli olmamistim doktorum kimyasal gebelikten bahsetti
Omerden once de yasamistim
Vucut hamile gibi davraniyor ama tutunma yok
Silik cizgi bile gormustum!
Ikisi birden buyur sonra rahatlarsin kalbini ferah tut

Turuncu cok gecmis olsun ya kuzucuk yeni iyilesmisti kiyamadim ona
Odasinin nemini kontrol altinda tutmakta fayda var

Dün alıntı yaptım ama yazmayı unutmuştum canım hoşgeldinnnn
Eceme geçmiş olsun inş tez vakitte iyileşir öpüyorum kart kargayı yerim onu benn

Gecmis olsun cnm, Demek Kayra da dayanamadi onuda vurdu bu hastalik olayi..Allah tez vakitte sifa olur ve atlatir ins..

Dilaradg canim hayirli olsun
bu bebişini de saglikla kucagina alirsin inşallah
kizlar benim kiz cok edepsiz oldu gece falan dinlemiyo cigliklar atiym sesi deöyle kalin ki beni bile korkutuyo valla

Allah iyiligini versin, nasil bir ses kalinligisa seni korkutuyor boyle..bizimkide oyle diyecem ama malum benimki oglan hosuma gidiyor kalin sesi,birde su Sahan vardi ya recep ivedik rolunde iste benim oglan recep ivedik gibi sesler cikariyor.. galiba cok maco bir oglan olcak

Helal olsun giz, masallah dile kolay 7 kilo..devamini getirtmen dilegiyle cnm..Fit olma kararinda seni desteklemekle beraber banada bir cesaret gelmesi icin dua ediyorum..Ben etine buduna dolgun bir hatunumda son zamanda bu durumu astim ve artik fici gorunumune gelmeye basladi..bu yuzden zor durumum kendime engel olamuyorum yaa

Canim annen gibi bende ne diye hasta ediyooonn Eceyi det sana bir cocuga bakamadim....falan filan..tipik cevrenin seni bilmeden soyledikleri..sanki bir anne cocugunu isteyerek hasta etmek ister gibi soylemler hep ayni olmaz mi resmen uyuz oluyorum..
Eceme cok gecmis olsun, kiyamam kuzuma,opuyorum onun gozlerinden ..

Kizlar bugun evde kahvalti ve d.gunu kutlamamiz vardi
Ustune anneme gelecek misafir de annemler bizde oldugu icin bize geldi
Ev tam bir curcuna moduna gecti Omerin de duzeni iyice bozuldu

Gunduz duzenli uyuyamayinca gece uykumuz da zorluyor
9bucuktan su saate kadar bir esim bir ben mucadele ettik uyutamadik
Bu hafta annemdeydi, sanirim yatagina birakmaya kiyamayip kucakta uyutmuslar
Benim butun cabalarim bosa gitti
Neyse sadede geleyim, ben butun gun misafir agirlayip aksam da esim istedi diye balik tatli fln yapinca esim kiyamadi ben uyuturum dedi
11e kadar ugrasti sonra pes etti 11 :30 civari tv karsisinda pinekliyorlardi
Az once gittim babasinin dizinde uyuyakalmis :)

Buyuk Omerin agzi acik ve horluyor kucuk Omerin agzi acik ve salyasi akmis cok komikler
Ben de emektar Aventle 1saat boyunca sut sagdim sirtim kopuyor!
Spectram bir gelseydi!

cnm regli sancısını ben ilk olmaya basladığımdan beri çekiyorum gunde 4 hap alırım..hapsız hayatta atlatamam..doğumdan sonra bende gecmesini umut ediodum ama doğurdum 1 ay sonra aynı sancı ve aynı regli..belki normal yepsaydık geçerdi ama olmadı işte..

cnm Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş..ikinci uğurunuz geliyor ne güzel..Allahım gönlüne göre versin inş nur topu gibi sağlıklı bir kızın olur..ben hamile kalsam müdürüm beni sopayla kovalar heralde:))
bu arada ağustos anneleri topiğinede gidersin şimdi sen..burayı bırakma sakınn..

cnm seninde bebşin hayırlı olsun..Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin..ayy costuk valla..hadi bakalım devamları gelsin..

cnm cok geçmiş olsun acil şifalar diyorum kayrama..heemen götür cnm bencede..

ay cnm istiyosun demek ikinciyi hemen...Allahım gönlüne göre versin inş..
cnm prz. ucunu kes kocanada delikmiş hay allah dersinn

cnm ben yarın deniycem bu formulu solerım tadını sana..

cnm ececimede cok geçmiş olsun yaa kıyamam ona ben..ya bütün bebişler hastalandılar yaa..

yalnızlık zor cnm Allah kolaylık versın zaman su gıbı akıp gecsın ıns..

cnm bende hayatta veremem gibi geliyordu..ama şekeri,aburcuburu kesip yemek öğünlerini azaltıp biraz dikkat edince tıkır tıkır gidiyo kilolar cnm..kalori hesabı çok işe yarıyor masum gibi görünen ufak bir kekte cok fazla kalori var onun yerıne bir öğün yemek yiyebiliyosun..birde salatalarda kesinlikle yağ yok...yani kısaca şekeri tamamen kesip yağıda min indirince veriliyor cnm..sende vericeksin inş. hepizim kurtulcz bu kilolardan..

Az evvel komsuya ugradim kimse kalmamis topikte :)) onlarada bir oy hatirlatmasinda bulundum..onlar dedigim bizim mayis anne adaylari 2013 mayis anneleri...bir kac gundur onlarada yazsam yazmasam diye dusunurken en sonunda yazmaya karar verdim, ins beni topa tutmazlar malum bebislerini buyutmekle mesgullar simdi benim oy istegim abest kacabilir..

Bayildim cok guzellermis, eminimki Zeynep cok mutlu olmustur..ordegin uzerinde resmen kendinden gecmis baksana ..cocuk olmak vardi yeniden yaa

evet ilk görünce çok sevindi ama şimdi 5 dakika oynayıp bırakıyor..valla şimdi biz cocuk olsaydık saatlerce sallanırdık o ördekte, oynardık çeşit çeşit oyuncakla bu bebeklerin hiç aklı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…