2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bir annenin 2 erkek evlada sahip olması çok güzel. Bilirsiniz erkekler annelere düşkündür. Tarık doğru yol, Mustafa seçilmiş insan demek.bende bunu birleştirip doğru yoldaki seçilmiş insan olarak birleştiriyorum. Tarık Buğrayıda öpüyorum.

Canım çok teşekkür ederim içiriyorum ama zar zor. Önceden biberon alıyodu bizim cadı ama şu an nedense reddediyo. Ben de bardakla içirmeye çalışıyorum tabii bir kısmı tekrar bardağa püskürtülüyo, bir kısmı dökülüyo artık ne kadarını içiyor tam bilemiyorum.
Eki Görüntüle 586091
Can Beyden teyzelerine kocamannn bir gülümseme...
Gülümsemesi de kendisi kadar tatlı can beyin Allah bağışlasın canım.
Canım tekrar çok geçmiş olsun çok üzüldüm umarım tez zamanda eski sağlığına kavuşursun
Amin canım teşekkür ederim. Beste hanım da öyle hiç yalnız bırakmaya gelmiyo.
Teşekkür ederim hayatım ben de yokluğunda seni merak ettim alışkanlık olmuş ayol. İnşallah yarın güzel haberlerle dönersiniz ikinizi de öpüyorum
İnşallah yarını sıkıntısız atlatırsınız canım senin de güzel haberlerini bekliyoruz. Kuzucuğu benim için öp
Yavrular hastalanmasalar keşke insanın içi bi tuhaf oluyo gerçekten acil şifalar diliyorum canım

Hoşgeldin canım Allah bağışlasın ne güzel iki bebişi de çıkartmışsın aradan darısı bizim gibi isteyip de cesaret edemeyenlerin başına

ilkim 81
Hoşbulduk canım, inan 2. çocuk o kadar güzelki. herşeyi daha güzel yaşıyorsun.neyi nezaman yapacağını bildiğin için daha rahatsın.eminim zamanı geldiğinde içinde o isteği duyacaksın.

Olurmu hayatim insaniz yaaa yardimsever olmak degilde bu bir hayat felsefesi diyelim elimde degil ve bu sozum Ankarada olan bebegine bakacak kimsesi olmayan ve acil isi cikan kizlara itafen yaziyirum benim ha diyince bebegime bakacak kimsem olmadigi icin fizik tedavimi yarim biraktim bugun sabah kv deydik kahvaltida isim vardi disarda kiz uyudugu icin kv ye biraktim oda yarim saat ama aklim hep ondaydi bakabilecekmi ya duserse diye

ayy canim sorma valla araba olmayinca benim elim ayagim yaaa kendimi guvende hissediyorum araba kapinin onunde olunca kizi atip geziyordum ne guzel olsun ama bunada sukur daha beterinden esirgesin Allah

hosgeldin canim Allah bagislasin prenslerini

Son düzenleme:
Öncelikle kayracığıma,İlkim e,baybceren e,şekerimşerbetime bol bol geçmiş olsun,tez zamanda atlatırsınız inşallah.Rabbim dermansız dert vermesin yeterki...
Turuncum biz chiconun buhar makinasını aldık inanır mısın sadece bir kez kullandık ve hiç tavsiye etmiyorum,çünkü çalıştığı oda nemden geçilmiyor,ayrıca nem kokuyor,ayrıca 2 vaya 3 saatte bir suyu bitip tekrar doldurmak zorunda kalıyorsun.Valla odamıza kurduk geçen aylarda bir daha çalıştırmadık,ev kaloriferli olduğu için ortam kuruyor biz de mecbur kalıp aldık....Bir de çalıştığı an yakınında duran her şey hayli ıslanıyor.Evim kaloriferli olduğu için aldık fakat memnun kalamadık.

Oyy cnm yaa,hepimiz kader arkadasiyiz yani dertlerimiz ayni sekerim ne olur kendini cok yipratma, zaman buldukca gel buraya hep beraber paylasir dertlesiriz, baska soyleyecek birsey bulamiyorum malum caresini bilsem bir kendi citoz ogluma uygulardim, ama malasefff (
Yalnizlik dedinde ben onu iliklerime kadar hissediyorum burda.. ayni dili konusan bir komsu dahi bulamiyorum dusun sen artik nasil bir yalnizlik oluyorsa

Gesmis olsun cnm, seninde ne adetin varmis oyle..Kilo verme konusunda sana yuruuu be guzelim kim tutar seni diyorum :)) biraz argo oldu ama birden costum yaa senin yerine, mutlulugumu en iyi boyle ifade edebildim ,,

Gecmis olsun cnm, umarim tekrardan yasanmaz ayni olay. hicbiri yasamasin rabbim korusun meleklerimizi ins..nasil oldu diye dusunme kazalarin hicbirine anlam verilemedigi gibi nasil meydana geldigi konusunda da bir fikrin olmamasi cok normal bu yuzden kendini uzerek eziyet etme sadece bundan sonra daha fazla itina gostermen yeterli olucaktir,mutlaka gosteriyoruzda bazen iste oluyor bir anlik dikkatsizlikler

Nagis kardes,sagol cnm desteklerin icin ama ben gercekten bu konu uzerine odaklanamiyorum, simdi burda cok guzel cikolatali yas pastalar var, esimle alisveris esnasinda hep diyorum almiyacam diye ama gozum donuyor yaa gebelikten once bu kadar tatliya duskun degildim su benim hamile iken gebelik sekerim cikmasi ve sonrasi yaptigim diyet beni resmen biktirdi, yani bana diyet denilince hep o gunlerim geliyor aklima sanki afakanlar basiyor
Sende oylesin gizz, ozelsin sekersin,
Eki Görüntüle 586091
Can Beyden teyzelerine kocamannn bir gülümseme...

Oooo Can efendi gelmis, masallah sana allah seni hep mutlu kilsin , gulmek cok yakisiyor delinkanlimiza allah soldurmasin ins

Kızlar yaa kk da sorun mu var?yarım saattir giremedim sayfaya ve okuyamadım yazılanlar parça parça çok yavaş çıkıyor aynı şekilde benim yazdıklarımda görmeden yazıyorum şu anda euheuheuhe yazılarım sevimli hayalet casper oldu :)

Sana olanlari yani basina gelenleri okudumda resmen beni kendime getirdin,kac gundur sikayet edip duruyordum halimden simdi empati kurup senin yerine kendimi azda olsa koymaya calistim ve sonra insan anliyor ne kadar cok sukredilcek sey oldugunu..
Durumuna gercekten cok uzuldum, minik kuzundan bu sebepten ayri gayri kalmanizda cok uzucu ama ben inaniyorumki mevlam iyi niyetini gorup seni sifasindan mahrum etmiyecek, dualarim seninle cnm, ins iyilisirsin

Bilmem bende sorun yok cnm, ben gerci geriden geriden geliyorum sen eger sondan basa dogru geliyorsan trafige rastlamis olabilirsin :)) Bende amma sacmaladim, neyse kendi capimda saka yapayim dedim ama umarim kafa yarmamistir

Dogru ya o yorgan sorun olusturuyor olabilir, gozu ciksin yorganin :))
Masallah fistiga simdi bakcem resimlerine ama ya dayanamazsam ne olcek,ya atlayasim gelirse, ya cok opesin ve minciklayasin gelirse..

muthis yorgunum yarin is haftasi benim icin basliyor ancak bugun temizligimi yaptim esimle sagolsun
yardim etti sunuda yapiim bunuda yapiim derken 3 gunluk tatilim bittii.....

kizum sagolsun yemek yedirmeye calismak gunumun yarisini aliyor
birseyide gonullu ye ciksss

onceden eline verdigim birseyi agzina gotururken ben kasigi agzina itiyordum
suan bir agzina sokmak istedigi neyse ona bakiyor birde kasiga
ve agzini acmiyor ya, yok boyke bisey tv falan hak getire kesinlikle unutmuyor yemek istemedigini tobeee

gecnisi yarin isyerinde okuyup donceemm size
opuyorum hepinizi kuzularida

dilaradg tebrik ederim canim ne guzel bir surpriz insallah kolaylikla ustesinden gelirsiniz allah gonlune gore versin

Bilmem bende sorun yok cnm, ben gerci geriden geriden geliyorum sen eger sondan basa dogru geliyorsan trafige rastlamis olabilirsin :)) Bende amma sacmaladim, neyse kendi capimda saka yapayim dedim ama umarim kafa yarmamistir

Allah iyiliğini versin gece gece güldürdün benidediğin gibi ben sondan başa geliyodum baştan sona gelmeyi deneyim bariii:))
ama düzeldi galiba yazdıklarımı görebiliyorum şu anda

Gecmis olsun cnm, allah daha buyuk kazalardan korusun ins..verilen basinizin sadakasi olur umarim size gelecegine mala gelmesi bazen arada bir daha iyidir,

Ciddi olamazsino zaman tam sopalikmissin yaw...o belcaz ile ne diye temizlik yaptin kuzum, yazik sana kiziyorum bak sana yapma etme eyleme kendine iyi bak cnm. iyice iyiles bir sonra olur, sana yadim etsinler cagir kardesini o yapsin dimi
icimden bir ses Tarik Bugra bu isi sunet ile kapatir annesi, bir guzel erkek adam olur gelir aramiza aslanlar gibi,sakin takma kafani mevlam yardimcin olur ins

MELEGIM ben burda donuyorum su an ayaklarim buz gibi parmaklarimi birbirine degdiremiyorum orda daha fenadir disari fln cikip hava alabiliyor musunuz?

Burda biraz daha iyi havalar en azindan eksilerde degil artik, ama bizde alistik anam soguya artik islemiyor,ben oglumu iyi sarip sarmalayip cikiyorum ..valla dayanamiyorum evde,hem oglumun huysuzluguna iyi geliyor hava almasi teyzesi

MINIKELLER hosgelsin canim!
Bir 2 erkek annesi daha oldu aramizda sefalar getirdiniz :)

TATLICADIM esmer guzelimin pipisine kiyamam ben guzel haberlerinizi bekliyoruz umarim en sorunsuz ve kolay sekilde hallolur

BEKLEYECEK benim arkadasimin bebeginin testisleri 9.ayda indi umarim siz de sorunsuz skintisiz atlatirsiniz bu sureci

BABYCEREN ameliyat haberini bekliyoruuuz forumun ablasini op bizim icin!

TURUNCU ben Tefalin 4litrelik iyonizersiz hava nemlendiricisini kullandim hamileyken.
Haznesi buyuk olursa hergun suyunu degistirmekle ugrasmazsiniz
Bir de iyonizersiz almaya ozen gosterin iyonizer ozelligi suyun icindeki diger molekulleri de ayristiriyor ve havada farkli molekuller ucusuyor
Daha detayli anlatimlar donanimhaber forumunda ve bircok muhendislik sitesinde var
Sonbo.nun uygun fiyatli iyonizersiz modellerini almisti bizim hocalar

KIZLAR bence odalarina nem olcer alin muhakkak
Biz nem seviyesi dusunce hole koyuyoruz ve agiz kismini kapilarimiza dogru ceviriyoruz
Etkisi daha yavas olsa da dogrudan oglumun odasina koymak istemedim

Petekler devamli sicak hava olusturdugundan ortamin havasi cok kuruyor su koymakla yeterince artmayabilir

Bir erkek cocuk anasi olarak yazini okuyunca hemen dusundum acaba nasil anlasiliyor bebegin testisleri asagidami yukardami diye,icinde hafif iki yanli topcuklar oluyor herhalde ondan bahsediyorsunuz dimi..
Duzeltilcek bir sey olmasi sevindirici en azindan dermani var, allahin izni ile atlatir ins ..belki bir gun bir bakmissinizki inmis ve hic ameliyata bile gerek kalmiyacak, hakkinizda hayirlisi olur ins, bol sifa diliyorum

Hosgeldin cnm aramiza,hayirli ugurlu olsun katilimin..
Mayis anneleri icin oy vermismiydin, vermediysen oyunu bekleriz

kizlar disimiz cikmamakta direniyor geri geri disinda emekleyemiyoruz da ama benim kucuk erkegim 2 gundur siraliyor!

Oturur haldeyken ayaga kalkamadigi icin sinirleniyor yuvarlanarak ilerleyip elleriyle koltuga yapisip kalkmaya calisiyor ama koca popo agir geliyor :)

Biz dikiltince aninda harekete geciyor yorulunca da sirtini dayayip dikiliyor

Dizlerde derman kalmayana kadar dikilince ayaklarini kaydirip hooop poposunun ustune dusuruyor kendini :)

Rabbim OL demeden olmuyormus 2 gunde ayaklandi kerata

aminn canım sağol inş ameliyatsız sadece sünnetle atlatırız
zeynepcim Ömer için yürüteç kullanıyomusun?Tarık Buğra çok kısa süre basıyo hatta bazen hiç basmıyo popsunu hemen salıveriyo:)
belki basmayı öğrenir diye almayı düşündüm ama boyu olmadı yürüteçin en yüksek kademesi kısa geldi..annem bi kaç yere daha bakmış ama aynı boydaymış hepsinin standart 3 kademe olduğunu söylemişler..
Ömerin boyu da uzun ya yürüteç kullnadığına dair şimdiye kadar gözüme bi şey çarpmadı ama belki gözümden kaçmıştır diye sorim dedimm

Oy zamani kizlar...son iki gunumuz var hadiyin son bir gayret ile toplayalim su oylari,
Yeni giren arkadaslar icin sik sik alinti ile hatirlatiyorum bu mesaji umarim gorursunuz ve oyunuzu vermediyseniz verirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…