Evt canım erken müdahale çok önemli inş gerekmez ama ameliyat gerekirse en erken 1,5 yaşında yapılacakmış
Evimpırıl pırıl oldu ama parmağımı sıkıştırdım mosmor oldu oturdum bi güzel zırladımrahat batıyo valla
Size geçmiş olsun canım ya
Bende her altını açmamda pipisi yamuksa düzeltiyorum:)
İnş sizinkide kontrol zamanına kadar düzelir
Hoşgeldinnnn minikeller..
Ne güzell evde 2 minik erkeğin varAllah bağışlasın yavrularını
Bu arada oğlumun adaşını görünce çok mutlu oldum benim kuzumda Tarık Buğra
Son zamanlarda çok fazla tercih edilmeyen bi isim Tarık ..bi Tarık daha gelince çok mutlu oldum görmeyi çok isterimm
Canım çok teşekkür ederim içiriyorum ama zar zor. Önceden biberon alıyodu bizim cadı ama şu an nedense reddediyo. Ben de bardakla içirmeye çalışıyorum tabii bir kısmı tekrar bardağa püskürtülüyo, bir kısmı dökülüyo artık ne kadarını içiyor tam bilemiyorum.ilkim; geçmiş olsun beste'ye.ıhlamur içiriyor musun bilmiyorum ama içirmeye çalış..
mutluanne,turuncu ve fındıklarının burnu tıkanan arkadaşlar bende sizdenim ve şükür bu ara olmuyor tıkanma.En son 5 gün damla kullandık ve geçti..
biyolog; benim annem de kanser riskini yendi.Aman ihmal etme sakın cnmm..Şu adeti bende özlemedim ama olmayınca da olmuyor işte....
miram; çok geçmiş olsun umarım bir an evvel iyileşir kuzucuk.Allah dermansız dert vermesin..
Gülümsemesi de kendisi kadar tatlı can beyin Allah bağışlasın canım.Eki Görüntüle 586091
Can Beyden teyzelerine kocamannn bir gülümseme...
Canım tekrar çok geçmiş olsun çok üzüldüm umarım tez zamanda eski sağlığına kavuşursunkızlar herkese merhaba
umarım iyisinizdir ve herşey yolundadır
kusura bakmayın sizlere hemen cvp yazamadım
ilginiz, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum
iyi ki varsınız
burayı bu yüzden çok seviyorum
dr'a gittim, mr'a girdim
sonuç hiçte iç açıcı değil açıkçası
kısaca şöyle özetleyeyim
2 tane fıtık, kist omurgada eğrilik ,düzleşme, disklerde deformasyon,sinir köklerinde his kaybı,,, ve benim daha dilimin dönmediği başka tıbbi terimler
nasıl bu yaşa kadar bunlarla gelmişim ve hamilelik +normal doğum olmuş hala bir muamma benim için
12 gündür yatıyorum
kızımı özledim inanın
geceleri saat başı uyandığı için söylenmeye başlamıştım
şu an öyle bir haldeyim ki gece hiç uyumasakta yeter ki ben iyi olsam diyorum
her şeye şükretmek lazım
bu arada yazmadan geçmeyeyim
sevgili mybabylove telefon desteğin için buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum
sesini duymak çok iyi geldi
saol şekerim
ara ara da olsa yatağımdan sizi takip ettim ama yan yatarken yazmak çok zor
eşim halimi görse "pes" der
geçenlerde eşim kızımızı kolunda uyutmuştu
hemen yatırmamış
baktım hayran hayran izliyor Şimal'i
fısıltıyla dedi ki "baba olmak bu kadar güzelse kim bilir anne olmak ne olmak ne muhteşem bir duygudur" dedi
Allah kimseyi evladından ayırmasın
Amin canım teşekkür ederim. Beste hanım da öyle hiç yalnız bırakmaya gelmiyo.merhaba bayanlar nasılsınız iyisiniz inşallah kuzularda iyi olsun
geçmişi okuyamadım pek sadece kayranın ve bestenin hasta olduğunu okudum
birde şekerimserbetimin hasta olduğunu
rabbim şafii ismiyle şifa versin inşallah
bizde iyiyiz şükür yalnız oğlum bu aralar hiç benden ayrılamaz oldu
odadan mutfağa geçiyorum basıyor çığlığı
beni istiyor sürekli yanında
Teşekkür ederim hayatım ben de yokluğunda seni merak ettim alışkanlık olmuş ayol. İnşallah yarın güzel haberlerle dönersiniz ikinizi de öpüyorumbu gün uğrayamadım buralaraa ama dinlenme molası vermişken okudum sayfaları
belimin iyileşmesi şerefine temizlik yaptım eşim duysatabii eve gelince misss kokudan anlıycak bende ablam yaptyı diycem euheuheuh
camlar,kapılar,yerler,perdeler her yer temizlendi bi banyom kaldı şimdi oraya uçucamm
bu arada yarın yavrumu 2 çocuk cerrahına göstericez..sabah özel hastaneye, öğlen devlet hastanesine gidicez..daha önceki doktorlarında görüşlerine göre ameliyat yada sünnet olucak..inş ameliyat demezler dayanamam:2:dua edin yavruma kızlarr
arada bi yamuluyo pipisi yana doğru bazende olması gerektiği gibi oluyo:44:
biyologcum geçtiğimiz ay benimde kanamam yoğun oldu ama seninki kadar değil canım..yatak battı 2 kez,yarım saat olmadan ped değiştiriyodum,wc ye gittiğim zaman korkuyodumama benim lohusalık döneminde kanamam 21 gün sürmüştü ve ilk olduğum regl dönemlerinde kanama çok az olmuştu..ben ona bağlamıştım ama banada limonlu su mantıklı geldi ondan olabilir kes bakalım inş normal seyrinde devam eder
annen için geçmiş olsun canımm inş sizlere uğramasın
bu arada benim bıdıkta 3 gündür oturuyo yorulunca devriliyodu yarım saat sonrasında..ama bu gün devrilmedi oyuncaklarıyla oynadı
gördün mü tesadüfü euheuheuh canım gelinim benimm aynı gün doğdular ve aynı gün oturdular
şekerimşerbetim seninlede rapor sonuçlarımız tıpa tıp aynıııaynı zımbırtılar benim belimde de mevcut ilk ağrısı tuttuğunda 10 gün 2. ağrıda 1 hafta yattım çok geçmiş olsun canım çok felaket bi ağrı bilirim..Allah tez zamanda şifa versin ama bu illetle yaşayıp gidicez galiba ameliyat olan bi kaç kişi faydası olmadığını söyledi
ilkimcimbeste ye geçmiş olsunn çok öpüyorum kuzuyuu..yattığım dönemlerde senin günaydınlarını özledimm
mybabylovene kadar yardım seversin canım yaa
nagihannnnburaları ihmal ediyosun şekerimm..adamım Tarık Buğraylaseni ve yarennurumu öpüyorumm
kayatuzunu yarın alıcam ve deniycem canım bu gün iş-güç derken hafiften ağrım var yine
babycerenmeleğin için çok geçmiş olsun canım..ama içini ferah tut lütfen..benim 2 yeğenim ameliyat oldu sadece narkoz sonrası baygın geldiklerinde çok üzülmüştük onun dışında olumsuz bi şey yaşamadılar inş cerende aynı şekilde atlatır ve rahatlar
çalışan anneler mutlu_anne,planner,nagihan sizler burda olunca sayfalar daha bi ilerliyo
İnşallah yarını sıkıntısız atlatırsınız canım senin de güzel haberlerini bekliyoruz. Kuzucuğu benim için öpsen çok iyisin ya çok seviyorum seni..
beni hatırlayan ve soran genelde sensin çok teşekkür ediyorum:))
canımm çok sagol bizde seniçokkk öpüyoruz...
çok sagol canım benim...
öncelikle ellerine saglık temizlik yapmışsın..
çok geçmiş olsun sizede umarım güzel haberlerle gelirsiniz doktordan..ameliyata gerek kalmaz inş canım..
umarım cerenimde sagsalim atlatır ameliyatı teşekkür ederim cnm...
evet kızım yarın sabah 8 de ameliyat olacak geniz eti alınacak...
bugün kan aldılar ve anestezi doktoru cereni gördü...
çok şükür bir sorun yok ameliyat için..
anestezi uzmanı benim yüzümün rengini görünce dediki sanadamı narkoz versek acaba valla iyi olur dedim..
evet kolay bir ameliyat olabilir ama çocugumu ameliyathaneye göndermek inanın hiç kolay olmayacak..
çokkk korkuyorum kıyamıyorum ona...
inşallah bir sorun çıkmadan atlatırız tek istegim bu.
çok seviyorum hepiniziiii
Yavrular hastalanmasalar keşke insanın içi bi tuhaf oluyo gerçekten acil şifalar diliyorum canımTüm hasta olan bebişlere cenabı haktan acil şifalar diliyorum.
Benim oğlumun doğuştan inmemiş testisi var.
Dr.umuz 6 ay bekleyelim inmezse cerrahi müdahelede bulunuruz dedi.
6.ay kontrolümüzde de inmemiş olduğu için 8 ve 9. aylarda bakalım dedi. Ultrasonda 5 cm lik bir mesafede görünmüştü.
Ama hala inmedi.
Büyük bir olasılıkla ameliyat olacak yavrum. Aynı zamanda sünnette yapılacak. Sünnet derisi darmış. Aradan çıkartırız dedi dr.umuz.
Her altını açtığımda acaba inmişmi diye bakıyorum ama ne yazık ki hala bir gelişme yok.
merhaba
mayıs annelerini uzun sdüredir takip ediyorum. Artık güzel muhabbetinize dayanamayarak bende aranıza katıldım. Yeni gelenlere ne kadar sıcak davrandığınızı bildiğim için bu cesareti kendimde buldum. 2 erkek annesiyim. Büyük oğlum Ahmet Taha 7 yaşında, küçüğü Mustafa Tarık 6 aylık. Tekrar merhaba.
Olurmu hayatim insaniz yaaa yardimsever olmak degilde bu bir hayat felsefesi diyelim elimde degil ve bu sozum Ankarada olan bebegine bakacak kimsesi olmayan ve acil isi cikan kizlara itafen yaziyirum benim ha diyince bebegime bakacak kimsem olmadigi icin fizik tedavimi yarim biraktim bugun sabah kv deydik kahvaltida isim vardi disarda kiz uyudugu icin kv ye biraktim oda yarim saat ama aklim hep ondaydi bakabilecekmi ya duserse diyebu gün uğrayamadım buralaraa ama dinlenme molası vermişken okudum sayfaları
belimin iyileşmesi şerefine temizlik yaptım eşim duysatabii eve gelince misss kokudan anlıycak bende ablam yaptyı diycem euheuheuh
camlar,kapılar,yerler,perdeler her yer temizlendi bi banyom kaldı şimdi oraya uçucamm
bu arada yarın yavrumu 2 çocuk cerrahına göstericez..sabah özel hastaneye, öğlen devlet hastanesine gidicez..daha önceki doktorlarında görüşlerine göre ameliyat yada sünnet olucak..inş ameliyat demezler dayanamam:2:dua edin yavruma kızlarr
biyologcum geçtiğimiz ay benimde kanamam yoğun oldu ama seninki kadar değil canım..yatak battı 2 kez,yarım saat olmadan ped değiştiriyodum,wc ye gittiğim zaman korkuyodumama benim lohusalık döneminde kanamam 21 gün sürmüştü ve ilk olduğum regl dönemlerinde kanama çok az olmuştu..ben ona bağlamıştım ama banada limonlu su mantıklı geldi ondan olabilir kes bakalım inş normal seyrinde devam eder
annen için geçmiş olsun canımm inş sizlere uğramasın
bu arada benim bıdıkta 3 gündür oturuyo yorulunca devriliyodu yarım saat sonrasında..ama bu gün devrilmedi oyuncaklarıyla oynadı
gördün mü tesadüfü euheuheuh canım gelinim benimm aynı gün doğdular ve aynı gün oturdular
şekerimşerbetim seninlede rapor sonuçlarımız tıpa tıp aynıııaynı zımbırtılar benim belimde de mevcut ilk ağrısı tuttuğunda 10 gün 2. ağrıda 1 hafta yattım çok geçmiş olsun canım çok felaket bi ağrı bilirim..Allah tez zamanda şifa versin ama bu illetle yaşayıp gidicez galiba ameliyat olan bi kaç kişi faydası olmadığını söyledi
ilkimcimbeste ye geçmiş olsunn çok öpüyorum kuzuyuu..yattığım dönemlerde senin günaydınlarını özledimm
mybabylovene kadar yardım seversin canım yaa
nagihannnnburaları ihmal ediyosun şekerimm..adamım Tarık Buğraylaseni ve yarennurumu öpüyorumm
kayatuzunu yarın alıcam ve deniycem canım bu gün iş-güç derken hafiften ağrım var yine
babycerenmeleğin için çok geçmiş olsun canım..ama içini ferah tut lütfen..benim 2 yeğenim ameliyat oldu sadece narkoz sonrası baygın geldiklerinde çok üzülmüştük onun dışında olumsuz bi şey yaşamadılar inş cerende aynı şekilde atlatır ve rahatlar
çalışan anneler mutlu_anne,planner,nagihan sizler burda olunca sayfalar daha bi ilerliyo
ayy canim sorma valla araba olmayinca benim elim ayagim yaaa kendimi guvende hissediyorum araba kapinin onunde olunca kizi atip geziyordum ne guzel olsun ama bunada sukur daha beterinden esirgesin Allahcanım bu arabanın servise gitmesi meselesi bizdede büyük problem dediğin gibi arabayla doğduk sanki ama işte büyükşehirlerde heryere ulaşmak okadarda kolay olmadığından araba olmayınca panikliyoruzneyse allah başka kaza vermesin diyelim şekerimm
cnm biz weewell almıştık ben hiiçö memnun değilim hiçbir işe yaradığınız düşünmüyorum. kullanmıyorum artık 4-5 sefer kullandım. içme suyu koymama rağmen yine de buharın kokusunu hiç sevmedim ayrıca odanın nemini istenilen seviyeye getirmek için saatler 6-7 saat çalışıyor yine de işe yaradığı yok. hem küçük hem büyük odada denenmiştir.. ama ben hep klima açıkken denedim. ama zaten sorun klima açıkken oluyor yoksa zaten odanın nem seviyesi normal değerlerde
normal mi ki bu kadarı? neden bu kadar sulandı acepp??
kzuu sen spora gidince kim bakıyo bebişe? bi de geldiğinde yorgun olmuyo musun?
ben sporla 19 kilo vermiştim ama eve geldiğim gibi uyurdum ee şimdi öyle bir lüksüm olmadığı için tekar cesaret edemiyorum.. gerçi kilomun iyi olduğunu düşünüyorum. 1.70im ve 62 kiloyum ama yine de 54 e inmek istiyorum
çok geçmiş olsun cnm 28 yaşındayım ama bende de fıtık,düzleşme,kas spazmı sertleşmesi,omurga eğriliği var !!!!!! çökmüşümmm içten içe.. fizik tedavi verdi mi doktor?
oyy oyy bununla geçmiş olsun.. cnm araba kullanırken bebişi kucakta mı tutuyorsunuz araba koltuğu aldınız mı?
ben daha almadım oto koltugu
Dilara canim
oto koltugu aldik hayatim ben arabada cocugun kucakta olmasini tasvif etmiyorum römer izofix/trifix modelini aldim gayet memnunuz etrafi izleye izleye gidiyor hanim zaten hiz tutkunu degiliz esimde bende sehir icinde yaptigim hiz yerine gore degisiyor ama genelde 70-80 km ile gidiyorum kizla konusa konusa acelemiz yoktatlim bu arada gebeymissin yaaa maaslalah anacim bune hiz valla eskiler derki elin çisten b...tan cikmadan yapacaksin ikinciyi Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah
hoşgeldin tatlımm..umarım sen de bebişin de iyidir.. istediğin zaman yaz bize herşeyi de sorabilirsin.. muckkkk
hosgeldin canim Allah bagislasin prenslerinimerhaba
mayıs annelerini uzun sdüredir takip ediyorum. Artık güzel muhabbetinize dayanamayarak bende aranıza katıldım. Yeni gelenlere ne kadar sıcak davrandığınızı bildiğim için bu cesareti kendimde buldum. 2 erkek annesiyim. Büyük oğlum Ahmet Taha 7 yaşında, küçüğü Mustafa Tarık 6 aylık. Tekrar merhaba.
Öncelikle kayracığıma,İlkim e,baybceren e,şekerimşerbetime bol bol geçmiş olsun,tez zamanda atlatırsınız inşallah.Rabbim dermansız dert vermesin yeterki...Günaydınlar...Zor bir gecenin ardından sabah erken doktora gittik.Çok şükür büyük bir sıkıntımız yok.Sadece nezle olmuşuz o kadar.Zaten belirtilerde onu gösteriyordu ama ben ciğer ve kulaktan korktuğum için hemen götürmek istedim.Bir iki kendisini rahatlatacak ilaç verdi ve evimize geldik.Şuan bayılmış gibi uyuyor yavrum.Burnu için serum aldım.İğneyle içine sıkıp bol bol yıkayacağım ki bir an önce açılsın.
Son olarak buhar makinası almayı düşünüyoruz.
Sizin kullanıyorsanız hangi marka ve memnunmusunuz ?
Biz bi türlü iyileşemiyoruz. Bestenin o günden sonra öksürüğü daha da arttı. Huysuzluk tavan yapmış durumda hastalıktan sonra resmen huy değiştirdi çocuk. Ne oyun oynamaktan. ne yemek yemekten, ne yatmaktan, ne oturmaktan kısaca hiçbir şeyden mutlu olmuyor. İnşallah en kısa zamanda düzelir çünkü gerçekten yıprandım. Hele 'yalnızlık' daha da bi koyuyo böyle zamanlarda.
kızlar 2 gündür kıvranıyorum sancıdannn
koltuklara altıma alt açma bezi serip oturuyorummmm
saat başı wc ye koşuyorum
gece yattım sabah yatağın halini sormayın
yatak korumasının üzerini alt açma örtüsüyle kaplamıştım geceeeeee
bu nedir anacımmmmm ilaçta almak istemiyorum
ne yiyorum ne içiyorummm
2 gündüz kıvranıyorummmmm
bu arada 12 kg vermişim toplammmmmmm
üstelik c.tesi spora gidemedim birde boğazlarım şiş sesim çıkmıyooooo uheeuheuehueheueh
Turuncu canım yazmam geç oldu ama yakışıklı oğluşuna çokkk geçmiş olsun. cuma günü bende oğlumu koltuktan düşürdüm hala şokundayım aklıma geldikçe nasıl düşürdüm diyorum.Allahım koruyor bebeklerimizi çok şükür bişey olmadı ama çok korktum(
Meleğim; Kilo konusundan bahsetmiştin bir ara.Kararlı ol öncelikle.Ben bu işin sonunu getirmeden bırakmayacam diye ki sen tuttuğunu koparan bir hatunsun hissettiğim kadarıyla.Bir başla arkası bak nasıl gelecek.15 günde 2,5 kg. vermiş durumdayım….
Kızlar dün gece sizleri okudum.Neredeyse 2 günlük.Ve tekrardan gördüm ki hepimiz birbirimize sanal manal fena bağlanmışız.Her mutlulukta her üzüntüde destekçi ve paylaşımcıyız.Tıpkı kızkardeşler gibi.Ben öyle düşünüyorum..Hepiniz benim için özelsiniz.Fırsatım olsa daha çok vakit geçirmek isterim sizlerle.Birini istemeden unutmak,iyi dileklerde bulunamamak beni üzüyor.Beni anlıyorsunuz değil mi?Ay suçluluk duygusuna bile kapılıyorum.Bak şimdi aklıma mybabylove geldi aklıma.Senin o okişini yerim ben cnmmmmm…. Ya sanki birini unuttum yine yaaa
Eki Görüntüle 586091
Can Beyden teyzelerine kocamannn bir gülümseme...
kızlar herkese merhaba
umarım iyisinizdir ve herşey yolundadır
kusura bakmayın sizlere hemen cvp yazamadım
ilginiz, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum
iyi ki varsınız
burayı bu yüzden çok seviyorum
dr'a gittim, mr'a girdim
sonuç hiçte iç açıcı değil açıkçası
kısaca şöyle özetleyeyim
2 tane fıtık, kist omurgada eğrilik ,düzleşme, disklerde deformasyon,sinir köklerinde his kaybı,,, ve benim daha dilimin dönmediği başka tıbbi terimler
nasıl bu yaşa kadar bunlarla gelmişim ve hamilelik +normal doğum olmuş hala bir muamma benim için
12 gündür yatıyorum
kızımı özledim inanın
geceleri saat başı uyandığı için söylenmeye başlamıştım
şu an öyle bir haldeyim ki gece hiç uyumasakta yeter ki ben iyi olsam diyorum
her şeye şükretmek lazım
geçenlerde eşim kızımızı kolunda uyutmuştu
hemen yatırmamış
baktım hayran hayran izliyor Şimal'i
fısıltıyla dedi ki "baba olmak bu kadar güzelse kim bilir anne olmak ne olmak ne muhteşem bir duygudur" dedi
Allah kimseyi evladından ayırmasın
Kızlar yaa kk da sorun mu var?yarım saattir giremedim sayfaya ve okuyamadım yazılanlar parça parça çok yavaş çıkıyor aynı şekilde benim yazdıklarımda görmeden yazıyorum şu anda euheuheuhe yazılarım sevimli hayalet casper oldu :)
kızım artık desteksiz oturabiliyor....
uzun zamandır oturuyordu ama hep devriliyorduuu
belki daha önceden de oturabilirsi ama bugün halının üstüne oturttum ilk defaaaaa
her zaman altında 3-4 kat yorgan olduğundan oturamayıp düşüyormuş bebeğmmmmmm
odasındaaa oynarken oturtturdum oturdu ve düşmediiii
bende hemen boy boy resmini çektim ve ekledimmmm
sanırım yakında emeklicekkkkkk
yorganlar yumuşak olduğundan engel oluyormuş kuzumaaa
ayyy çok sevindimmmmmm
Bilmem bende sorun yok cnm, ben gerci geriden geriden geliyorum sen eger sondan basa dogru geliyorsan trafige rastlamis olabilirsin :)) Bende amma sacmaladim, neyse kendi capimda saka yapayim dedim ama umarim kafa yarmamistir
Kizlar yaaa uZuldum ama demekki cok fazla uzulmemisim gecen gun esime dedimki arabayi al oglen cikinca bana yufak al gel dedim ben kizla cikmayim dedim neyse yufkayi aldi geldi klinigin altinda oto yikamaya arabayi vermis yikatmis o salaklarda anahtari binanin kapicisina vermis tabiii o salakta arabayi cekerken cukura girmis tekerlek cukura girince arba agimle vurmus sol camirlugu yaaa bugun esim servise goturdu casko yapacakmis ama 1 hafta arbamiz yokanamdan arbayla cikmadim ama yinede benim icin buyuk kolaylik Allah baska kaza bela vermesin kimseye
bu gün uğrayamadım buralaraa ama dinlenme molası vermişken okudum sayfaları
MELEGIM ben burda donuyorum su an ayaklarim buz gibi parmaklarimi birbirine degdiremiyorum orda daha fenadir disari fln cikip hava alabiliyor musunuz?
Tüm hasta olan bebişlere cenabı haktan acil şifalar diliyorum.
Benim oğlumun doğuştan inmemiş testisi var.
Dr.umuz 6 ay bekleyelim inmezse cerrahi müdahelede bulunuruz dedi.
6.ay kontrolümüzde de inmemiş olduğu için 8 ve 9. aylarda bakalım dedi. Ultrasonda 5 cm lik bir mesafede görünmüştü.
Ama hala inmedi.
Büyük bir olasılıkla ameliyat olacak yavrum. Aynı zamanda sünnette yapılacak. Sünnet derisi darmış. Aradan çıkartırız dedi dr.umuz.
Her altını açtığımda acaba inmişmi diye bakıyorum ama ne yazık ki hala bir gelişme yok.
Hosgeldin cnm aramiza,hayirli ugurlu olsun katilimin..merhaba
MINIKELLER hosgelsin canim!
Bir 2 erkek annesi daha oldu aramizda sefalar getirdiniz :)
TATLICADIM esmer guzelimin pipisine kiyamam ben guzel haberlerinizi bekliyoruz umarim en sorunsuz ve kolay sekilde hallolur
BEKLEYECEK benim arkadasimin bebeginin testisleri 9.ayda indi umarim siz de sorunsuz skintisiz atlatirsiniz bu sureci
BABYCEREN ameliyat haberini bekliyoruuuz forumun ablasini op bizim icin!
TURUNCU ben Tefalin 4litrelik iyonizersiz hava nemlendiricisini kullandim hamileyken.
Haznesi buyuk olursa hergun suyunu degistirmekle ugrasmazsiniz
Bir de iyonizersiz almaya ozen gosterin iyonizer ozelligi suyun icindeki diger molekulleri de ayristiriyor ve havada farkli molekuller ucusuyor
Daha detayli anlatimlar donanimhaber forumunda ve bircok muhendislik sitesinde var
Sonbo.nun uygun fiyatli iyonizersiz modellerini almisti bizim hocalar
KIZLAR bence odalarina nem olcer alin muhakkak
Biz nem seviyesi dusunce hole koyuyoruz ve agiz kismini kapilarimiza dogru ceviriyoruz
Etkisi daha yavas olsa da dogrudan oglumun odasina koymak istemedim
Petekler devamli sicak hava olusturdugundan ortamin havasi cok kuruyor su koymakla yeterince artmayabilir
Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Mayıs Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?