2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Yılbaşı günü(31 aralık) yarım gün ya, tatil olur mu dersiniz
Olur mu olur,,ayyy o zaman da aile otelimizde kuzumla 5 gece 4gün tam pansion tatill olur
:122:

ayy keşke olsaa canım ya sen özel sektördemi çalışıyorsun buarada, ben öyleyimde bize olmaz ama yinede inş diyeyimm bizde yeni aile otelimizde olacagımızdan çok işe yarardı tatill yaniii

canım uyurken oda sıcaklığı etkiliyo burun tıkanıklığını. gece sönüyo bizim kaloriferler ve serin oluyo çok şükür pek yasamadık bu sorunu ve bence direkt bununla ilgili...

kızlar siz sebze corbalarini tek tek sebzelerden mi yapiyorsunuz yoksa karistiriyor musunuz? birkac arkadasim karistirma sonra hic yemiyorlar dedi. bense ne bulursam koyuyorum corbasina, Can Pasa da hic hayir demiyor masallah.

ben çok fazla koymuyorum en çok 3 sebze koyuyorum. gerçi bizi baz almasan iyi olur. sadece tarhanayı severek içiyo bi de patates havuç brokoli kabak içeren çorbaları... balkabağı denedim sevmedi. aslında böyle az az koyunca hangisini sevip sevmediğini de anlamış oluyorum :)yarasın paşaya...

ayy keşke olsaa canım ya sen özel sektördemi çalışıyorsun buarada, ben öyleyimde bize olmaz ama yinede inş diyeyimm bizde yeni aile otelimizde olacagımızdan çok işe yarardı tatill yaniii

Evet bende özel sektördeyim, ama sadece adı "özel",,gerisi adam kullanma fazla mesaili çalışırsın,kar kış işe gelirsin,
bebişin olur 2ayda bırakır işe dönersinn ama adı özel dir Ki buradaki nöbetimden anlaşıldığı üzere de işim birçok insana göre rahat,
esnekler de bana karşı ama olmuyo işte,iş hayatı her türlü zor,mecburiyetler olmasa gözüm de yok walla:44: En ağırı da bebeğimi
bırakmak...

BABYCEREN canım çok çokk geçmiş olsun, iyi haberlerinizi bekliyoruz, dualarımız sizinle, forumun tatlı ablasını kocamann öpüyorummm

tatlım özel mesaj kutun dolmuş :) ama burdan yazayım.. çok teşekkür ederim yorumun için.. sen nasılsın kuzun nasıl?

Son düzenleme:
Maşallah Can'a İsmi gibi kendisi de çok güzel,Allah her daim sağlık sıhhat versin inşallah.
Benim bebeğimin adı da Mira Senin ismini de Miram görünce çok mutlu oldum

Cok begendigim bir isim kızim olsaydi Mira koyacaktim adini.Kismet olmadi. Belki de gelinim Mira olur yaa iste gelininin adina nick alan kaynanalardanim

Adiyla yasasin Mira Sultan

Cok begendigim bir isim kızim olsaydi Mira koyacaktim adini.Kismet olmadi. Belki de gelinim Mira olur yaa iste gelininin adina nick alan kaynanalardanim

Adiyla yasasin Mira Sultan

Çok güldüm ya,,böyle açıksözlü kayınvalide nerdeee şimdilerde Neden olmasın
Sağol canım,bütün meleklerimiz isimleriyle yaşasın

Herkese selamlar,
Tüm geçmişi okuyamadım ama gözüme biyolog arkadaşımızın yoğun geçen regl kanaması takıldı.

Canım aklıma senin sabahları içtiğin limonlu su geldi. Biliyorsun ki limon kanı sulandırıyor.

Ondan olmasın bu yoğun kanaman!

Cok gecmiş olsun. O bel ağrısı çok fena

aaa canım çok geçmiş olsun ben kaçırmışım sanırım kusura bakma
fıtık mı nedir ? depresyona girme lütfen herşey iyi olur merake etme
yavruna odaklan sen ona bak mutlu et kendını

Canım çok geçmiş olsun umarım geçici bir şeydir. dr a gittin mi peki?

Canım sen de fıtık mı var ??Hiç haberim olmadı rahatsızlığından.Çok geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun
üzüldüm canım rahatsız olduğunu bilmiyordum
insan artık anne olunca rahatsız olsa bile bebeğini düşünüyor
Allah şifalar versin

kızlar herkese merhaba
umarım iyisinizdir ve herşey yolundadır
kusura bakmayın sizlere hemen cvp yazamadım
ilginiz, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum
iyi ki varsınız
burayı bu yüzden çok seviyorum

dr'a gittim, mr'a girdim
sonuç hiçte iç açıcı değil açıkçası
kısaca şöyle özetleyeyim
2 tane fıtık, kist omurgada eğrilik ,düzleşme, disklerde deformasyon,sinir köklerinde his kaybı,,, ve benim daha dilimin dönmediği başka tıbbi terimler
nasıl bu yaşa kadar bunlarla gelmişim ve hamilelik +normal doğum olmuş hala bir muamma benim için
12 gündür yatıyorum
kızımı özledim inanın
geceleri saat başı uyandığı için söylenmeye başlamıştım
şu an öyle bir haldeyim ki gece hiç uyumasakta yeter ki ben iyi olsam diyorum
her şeye şükretmek lazım

bu arada yazmadan geçmeyeyim
sevgili mybabylove telefon desteğin için buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum
sesini duymak çok iyi geldi
saol şekerim

ara ara da olsa yatağımdan sizi takip ettim ama yan yatarken yazmak çok zor
eşim halimi görse "pes" der

geçenlerde eşim kızımızı kolunda uyutmuştu
hemen yatırmamış
baktım hayran hayran izliyor Şimal'i
fısıltıyla dedi ki "baba olmak bu kadar güzelse kim bilir anne olmak ne olmak ne muhteşem bir duygudur" dedi
Allah kimseyi evladından ayırmasın

Sekerimserbetim,,o kadar okuyup okuyup aman bişeyleri atlamiyim diyorum ama burcumun bir özelliği de
dikkatsizlik ve ben yine diye şaşırıyorum. Geçmiş olsun canım şimdi gördüm ben:26:,umarım biran önce düzelir herşey,sağlığına
kavuşursun, bu arada Ceren'imize de acil şifalar diliyorum.

ŞEKERİMŞERBETİM çok çok geçmiş olsun canım inş tez zamanda düzelirsin ve sağlığına kavuşursun gerçekten varken kıymetini bilemediğimiz birşey sağlık, allah hem kuzularımıza hem bizlere en başta sağlık versin ve dermansız hastalıklar vermesin inş, tedavini aksatma hemencecik iyileş bizide haberdar et olurmu şekerimmm

Aminnn canim aminnn Allah kimseyi evlatlariyla sinamasintabikide aricam hayatim tanismak kismet olmadi ama hastalik bambaska birsey yani her an hepimizin kapisini calabilir sana acil sifalar diliyorum canim prensesinide op tekrar gecmis olsun.yardima ihtiyacin oldugu zaman dedigim gibi heran yardim ederim kizina bakilmasi gerekiyorsa falan olurya hastaneye gitmek zorunda kalirsiniz falan birakabilirsiniz yani yakiniz zaten insanlik olmedi yaaaa.haaa ama kizinin etini budunu issiririm o ayri yazik okiş im benden cok cekiyor azda seninkini minciklarimyani geldiginde kucuk bi issirik almis olabilirim kizinin bacaklarindan yani haberin olsun

kızım artık desteksiz oturabiliyor....
uzun zamandır oturuyordu ama hep devriliyorduuu
belki daha önceden de oturabilirsi ama bugün halının üstüne oturttum ilk defaaaaa
her zaman altında 3-4 kat yorgan olduğundan oturamayıp düşüyormuş bebeğmmmmmm
odasındaaa oynarken oturtturdum oturdu ve düşmediiii
bende hemen boy boy resmini çektim ve ekledimmmm
sanırım yakında emeklicekkkkkk
yorganlar yumuşak olduğundan engel oluyormuş kuzumaaa
ayyy çok sevindimmmmmm

cnmm teşekkür ederim olabilir
yarın hemen keseyimmm limonu sade su içeyimmmmmm
2 gündür 2 paket bitirdim ve eşimi bekliyorummm
kaldım yani o derece yoğunum

geçmiş olsun acil şifa paşaya
ben ar...ca misty kullanıyorum memnunum tabi başka markayla kıyaslama şansım olmadı

cnm çok ama çok geçmiş olsun yavruna tez kavus inşallahh

merhaba bayanlar nasılsınız iyisiniz inşallah kuzularda iyi olsun
geçmişi okuyamadım pek sadece kayranın ve bestenin hasta olduğunu okudum
birde şekerimserbetimin hasta olduğunu
rabbim şafii ismiyle şifa versin inşallah
bizde iyiyiz şükür yalnız oğlum bu aralar hiç benden ayrılamaz oldu
odadan mutfağa geçiyorum basıyor çığlığı
beni istiyor sürekli yanında

Sekerim nasilsin?anacim kizlardan biri demisya limon kanamayi cogaltir diye ay benim hic aklima gelmedi hayatim evet narenciye kani sulandirir hayatim fenami iste rahatlarsin odemin gider valla bende ayni durumdayim 2 saat dayanmiyor ped ama rahatladim biraz agrim oldu ama usutmemeye dikkat et hayatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…