Yılbaşı günü(31 aralık) yarım gün ya, tatil olur mu dersiniz
Olur mu olur,,ayyy o zaman da aile otelimizde kuzumla 5 gece 4gün tam pansion tatill olur
:122:
Eki Görüntüle 586091
Can Beyden teyzelerine kocamannn bir gülümseme...
Malumunuz olan reklamdan bizim fıstıklar çok etkilendi anlaşılanBurunlar hep tıkalı,,
Şimdiye kadar uyguladıklarım: serum fizyolojik damla&otri bebe(doğumdan bu yana),
coldmix(bir beze uygulayıp yatağının yakınına bırakma), buharlı suyu odada gezdirme,
buharlı suyun içine biraz viks atıp oadasında gezdirme, odasını gün içinde bol bol havalandırma,
peteklerin üzerine su bırakma...Sonuç= hiçbirşey değişmedi
Diş, burun tıkanıklığı yapıyor dedim,dişler var ama açılmadı,,buhar makinesini çok araştırdım,dr.da ısrarla alma diyor,
bebek ona alışırsa senin için kötü olur,zaten İst.havası gayet nemli diyor.Üstüne birde eşimi damla alsın diye ecz.gönderdiğimde,
eczazı bunu çok kullanmayın demişmii,eşimde almamışmııgelsin ecz. açsın kızın burnunu dedim
İşe yarayan öneri bulan olursa 3 göbek adağım var kızlar
kızlar siz sebze corbalarini tek tek sebzelerden mi yapiyorsunuz yoksa karistiriyor musunuz? birkac arkadasim karistirma sonra hic yemiyorlar dedi. bense ne bulursam koyuyorum corbasina, Can Pasa da hic hayir demiyor masallah.
ayy keşke olsaa canım ya sen özel sektördemi çalışıyorsun buarada, ben öyleyimdebize olmaz ama yinede inş diyeyimm bizde yeni aile otelimizde olacagımızdan çok işe yarardı tatill yaniii
canım maşallah senin can'ına, gülümsemesi hiç eksik olmasın insss
Eki Görüntüle 586091
Can Beyden teyzelerine kocamannn bir gülümseme...
Maşallah Can'aİsmi gibi kendisi de çok güzel,Allah her daim sağlık sıhhat versin inşallah.
Benim bebeğimin adı da MiraSenin ismini de Miram görünce çok mutlu oldum
Cok begendigim bir isim kızim olsaydi Mira koyacaktim adini.Kismet olmadi. Belki de gelinim Mira oluryaa iste gelininin adina nick alan kaynanalardanim
Adiyla yasasin Mira Sultan
Cok gecmiş olsun. O bel ağrısı çok fena
canım çok geçmiş olsun ben kaçırdım sanırım neyin var hayatım allah şifa versin biranönce inş depresyon yok depresyon yokkkallah dermansız dert ve hastalık vermesin canım benim minnoş boncuğunu sevince moral bulursun annesiiii
Cnm ne oldu derken bir baktimki yazmissin, cok gecmis olsun,depresyon dedinde her sabah nerde ise isyan ederek uyaniyoruz,sinirlerim acaip gergin uyumak istiyorum ama olmuyor benimde bazi agrilarim var..oglani sallamakatan sezeryan dikislerim agiriyor ve sanki icerden de birseyler koparcasina sizim oluyor, off dert bitmiyor..isyan etmeyeyim diyorum cok sukur mis gibi oglun var diyorum ama yine mizmizlaniyorum ne olcak benim halim, boyle oluncada gelde depresyona girme hani
aaa canım çok geçmiş olsun ben kaçırmışım sanırım kusura bakma
fıtık mı nedir ? depresyona girme lütfen herşey iyi olur merake etme
yavruna odaklan sen ona bak mutlu et kendını
Canım çok geçmiş olsun umarım geçici bir şeydir. dr a gittin mi peki?
Canım sen de fıtık mı var ??Hiç haberim olmadı rahatsızlığından.Çok geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun
üzüldüm canım rahatsız olduğunu bilmiyordum
insan artık anne olunca rahatsız olsa bile bebeğini düşünüyor
Allah şifalar versin
şekerimşerbetim; cnm bel ağrısı çok fena.çok geçmiş olsun cnm.tedvi durumunu ne yaptın geçmiyor da diyorsun?bende de her sabah yataktan kalkarken bel ağrısıyla uyanıyorum zor kalkıyorum.neden acaba diye düşünüyorum
Aminnn canim aminnn Allah kimseyi evlatlariyla sinamasinkızlar herkese merhaba
umarım iyisinizdir ve herşey yolundadır
kusura bakmayın sizlere hemen cvp yazamadım
ilginiz, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum
iyi ki varsınız
burayı bu yüzden çok seviyorum
dr'a gittim, mr'a girdim
sonuç hiçte iç açıcı değil açıkçası
kısaca şöyle özetleyeyim
2 tane fıtık, kist omurgada eğrilik ,düzleşme, disklerde deformasyon,sinir köklerinde his kaybı,,, ve benim daha dilimin dönmediği başka tıbbi terimler
nasıl bu yaşa kadar bunlarla gelmişim ve hamilelik +normal doğum olmuş hala bir muamma benim için
12 gündür yatıyorum
kızımı özledim inanın
geceleri saat başı uyandığı için söylenmeye başlamıştım
şu an öyle bir haldeyim ki gece hiç uyumasakta yeter ki ben iyi olsam diyorum
her şeye şükretmek lazım
bu arada yazmadan geçmeyeyim
sevgili mybabylove telefon desteğin için buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum
sesini duymak çok iyi geldi
saol şekerim
ara ara da olsa yatağımdan sizi takip ettim ama yan yatarken yazmak çok zor
eşim halimi görse "pes" der
geçenlerde eşim kızımızı kolunda uyutmuştu
hemen yatırmamış
baktım hayran hayran izliyor Şimal'i
fısıltıyla dedi ki "baba olmak bu kadar güzelse kim bilir anne olmak ne olmak ne muhteşem bir duygudur" dedi
Allah kimseyi evladından ayırmasın
Herkese selamlar,
Tüm geçmişi okuyamadım ama gözüme biyolog arkadaşımızın yoğun geçen regl kanaması takıldı.
Canım aklıma senin sabahları içtiğin limonlu su geldi. Biliyorsun ki limon kanı sulandırıyor.
Ondan olmasın bu yoğun kanaman!
geçmiş olsun acil şifa paşayaGünaydınlar...Zor bir gecenin ardından sabah erken doktora gittik.Çok şükür büyük bir sıkıntımız yok.Sadece nezle olmuşuz o kadar.Zaten belirtilerde onu gösteriyordu ama ben ciğer ve kulaktan korktuğum için hemen götürmek istedim.Bir iki kendisini rahatlatacak ilaç verdi ve evimize geldik.Şuan bayılmış gibi uyuyor yavrum.Burnu için serum aldım.İğneyle içine sıkıp bol bol yıkayacağım ki bir an önce açılsın.
Son olarak buhar makinası almayı düşünüyoruz.
Sizin kullanıyorsanız hangi marka ve memnunmusunuz ?
cnm çok ama çok geçmiş olsun yavruna tez kavus inşallahhkızlar herkese merhaba
umarım iyisinizdir ve herşey yolundadır
kusura bakmayın sizlere hemen cvp yazamadım
ilginiz, geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum
iyi ki varsınız
burayı bu yüzden çok seviyorum
dr'a gittim, mr'a girdim
sonuç hiçte iç açıcı değil açıkçası
kısaca şöyle özetleyeyim
2 tane fıtık, kist omurgada eğrilik ,düzleşme, disklerde deformasyon,sinir köklerinde his kaybı,,, ve benim daha dilimin dönmediği başka tıbbi terimler
nasıl bu yaşa kadar bunlarla gelmişim ve hamilelik +normal doğum olmuş hala bir muamma benim için
12 gündür yatıyorum
kızımı özledim inanın
geceleri saat başı uyandığı için söylenmeye başlamıştım
şu an öyle bir haldeyim ki gece hiç uyumasakta yeter ki ben iyi olsam diyorum
her şeye şükretmek lazım
bu arada yazmadan geçmeyeyim
sevgili mybabylove telefon desteğin için buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum
sesini duymak çok iyi geldi
saol şekerim
ara ara da olsa yatağımdan sizi takip ettim ama yan yatarken yazmak çok zor
eşim halimi görse "pes" der
geçenlerde eşim kızımızı kolunda uyutmuştu
hemen yatırmamış
baktım hayran hayran izliyor Şimal'i
fısıltıyla dedi ki "baba olmak bu kadar güzelse kim bilir anne olmak ne olmak ne muhteşem bir duygudur" dedi
Allah kimseyi evladından ayırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?