Günaydın canlarBeste uyanmış bile hadi herkes uyansııınn
ilkim çok haklısın canım sanırım çok şey istiyoruz
2 tane erkek annesiayyy çok hoşuma gitti,,kendileri de isimleri
gibi güzeldir umarımAramıza hoşgeldin minikeller
Beykoooz Enes'i sorucam yine?Yazdıysanda ben kesin kaçırdım,,nasıl oldu paşamız?
Kendi dr.unuza gittiniz mi?
Oylamanın bitmesine az kaldıYOksa siz hala oy vermediniz mi?
Aradaki fark çok az!Düşündümde, acaba yeni bi grup mu açsak(2012 mayıs bebekleri yada 2012mayıs annelerinin kocişleri)
Bebekler,babalar üye olur,böylece birinci olmamız kaçınılmazNasıl plan ama
Hoşbulduk canım.
Ben oyumu verdim. Grup fikrin güzelmiş gerçekten.Benim kocişin pek üye olacağını zannetmiyorum ama.
Hoşbulduk canım.
Ben oyumu verdim. Grup fikrin güzelmiş gerçekten.Benim kocişin pek üye olacağını zannetmiyorum ama.
günaydınnn herkeseee
kızlar minnoşumun dişi çıkmışşşşgündüz annem görmüş eve gittim annemle eşim beni bekliyor süprizzzzzz bak bakalım ne görüyosun dediler veee zeynomun sol alt dişi uç vermiş bembeyaz bir dişcik geliyor aman allahımm ya bukadar mutlu olacagım gercekten aklıma gelmezdı çok merakla bekliyordum ama bu ağlamada neyin nesi canımmm ağla ağlaa hem sarılıyorum hem ağlıyorum nasıl duygulandım anlatamamm birkaç gündür normalden çok huysuzdu güzel kızım vee sonunda evde beklenen diş geldiii, iyiki geldi, hoşgeldiii allah yavrularımızın daha nice güzel günlerini göstersin hepimize inşş
ilk defa sabah geçmişi okumadan yazıyorum şekerler, hemen geçmişe dönüp geliyorummmm
günaydınnn herkeseee
kızlar minnoşumun dişi çıkmışşşşgündüz annem görmüş eve gittim annemle eşim beni bekliyor süprizzzzzz bak bakalım ne görüyosun dediler veee zeynomun sol alt dişi uç vermiş bembeyaz bir dişcik geliyor aman allahımm ya bukadar mutlu olacagım gercekten aklıma gelmezdı çok merakla bekliyordum ama bu ağlamada neyin nesi canımmm ağla ağlaa hem sarılıyorum hem ağlıyorum nasıl duygulandım anlatamamm birkaç gündür normalden çok huysuzdu güzel kızım vee sonunda evde beklenen diş geldiii, iyiki geldi, hoşgeldiii allah yavrularımızın daha nice güzel günlerini göstersin hepimize inşş
ilk defa sabah geçmişi okumadan yazıyorum şekerler, hemen geçmişe dönüp geliyorummmm
günaydınnn herkeseee
Sekerimserbetim,,o kadar okuyup okuyup aman bişeyleri atlamiyim diyorum ama burcumun bir özelliği de
dikkatsizlik ve ben yinediye şaşırıyorum. Geçmiş olsun canım şimdi gördüm ben:26:,umarım biran önce düzelir herşey,sağlığına
kavuşursun, bu arada Ceren'imize de acil şifalar diliyorum.
AzraeceeeHoşgeldiiinn
Ece nasıl? Çok özledik onu&seni, fotoğraf makinenizi annede mi bıraktınız,
1-2 resim ekle de hasretimizi giderelim yahu
Alıştın mı evine? yerleşebildin mi?
aaayyy walla eski bi dostumla yolda karşılaşmış gibi sevindim
Eceyi de çok özledim...
merhaba
mayıs annelerini uzun sdüredir takip ediyorum. Artık güzel muhabbetinize dayanamayarak bende aranıza katıldım. Yeni gelenlere ne kadar sıcak davrandığınızı bildiğim için bu cesareti kendimde buldum. 2 erkek annesiyim. Büyük oğlum Ahmet Taha 7 yaşında, küçüğü Mustafa Tarık 6 aylık. Tekrar merhaba.
kizlar disimiz cikmamakta direniyor geri geri disinda emekleyemiyoruz da ama benim kucuk erkegim 2 gundur siraliyor!
Oturur haldeyken ayaga kalkamadigi icin sinirleniyor yuvarlanarak ilerleyip elleriyle koltuga yapisip kalkmaya calisiyor ama koca popo agir geliyor :)
Biz dikiltince aninda harekete geciyor yorulunca da sirtini dayayip dikiliyor
Dizlerde derman kalmayana kadar dikilince ayaklarini kaydirip hooop poposunun ustune dusuruyor kendini :)
Rabbim OL demeden olmuyormus 2 gunde ayaklandi kerata
Herkese günaydın bugün 05.30 da kalktık. kızım sağolsun.
uyumak istiyorum ya çok mu şey istiyorum.
Wauuuvvvİşte bu Gelsin inciler, mutluluktan ağlasın anneler
Harika bi haber,,Zeynoyu çokkk öptüm,,ha bide plannercım eve nescafe almayı unutma
Uykusuzluğa iyi geliyo malum
saol canım çok teşekkür ederim
canım çok güldürdün beni, burcun neydi
yazmıştın daha önce ama bak bende unuttum
ŞEKERİMŞERBETİM çok çok geçmiş olsun canım inş tez zamanda düzelirsin ve sağlığına kavuşursun gerçekten varken kıymetini bilemediğimiz birşey sağlık, allah hem kuzularımıza hem bizlere en başta sağlık versin ve dermansız hastalıklar vermesin inş, tedavini aksatma hemencecik iyileş bizide haberdar et olurmu şekerimmm
çok saol canım, güzel yüreğine sağlıkAminnn canim aminnn Allah kimseyi evlatlariyla sinamasintabikide aricam hayatim tanismak kismet olmadi ama hastalik bambaska birsey yani her an hepimizin kapisini calabilir sana acil sifalar diliyorum canim prensesinide op tekrar gecmis olsun.yardima ihtiyacin oldugu zaman dedigim gibi heran yardim ederim kizina bakilmasi gerekiyorsa falan olurya hastaneye gitmek zorunda kalirsiniz falan birakabilirsiniz yani yakiniz zaten insanlik olmedi yaaaa.haaa ama kizinin etini budunu issiririm o ayri yazik okiş im benden cok cekiyor azda seninkini minciklarim yani geldiginde kucuk bi issirik almis olabilirim kizinin bacaklarindan yani haberin olsun
gunescim teşekkürlercnm çok ama çok geçmiş olsun yavruna tez kavus inşallahh
amin canım, çok teşekkür ederimmerhaba bayanlar nasılsınız iyisiniz inşallah kuzularda iyi olsun
geçmişi okuyamadım pek sadece kayranın ve bestenin hasta olduğunu okudum
birde şekerimserbetimin hasta olduğunu
rabbim şafii ismiyle şifa versin inşallah
bizde iyiyiz şükür yalnız oğlum bu aralar hiç benden ayrılamaz oldu
odadan mutfağa geçiyorum basıyor çığlığı
beni istiyor sürekli yanında
zeynepcim çok teşekkür ederimMIRAM neler yasamissiniz cok gecmis olsun umarim kucuk beyin goreup gorecegi bu kadar olur Allah dermansiz dert sifasiz hastalik gostermez
SEKERIMSERBETIM ben siradan bel agrimla basedemiyorum Allah yardimcin olsun cok zorluyordur eminim
PLANNER elmali karanfilli tarcinli ihlamuru ihmal etme canim. Hatta hepimiz sk sk icmeliyiz ufakliklara da icirmek lazim kis 1 2 ay daha nobette
BIYOLOG ben dun gece (affiniza siginarak soyluyorum) cocuk bezi bagladim!
Nasil kanamadir nasil agridir sastim kaldim!
Yalniz degilsin yani bacim. Yeni yetme ergenler gibi surekli kiyafetime gecme endisesindeyim
MELEGIM ben burda donuyorum su an ayaklarim buz gibi parmaklarimi birbirine degdiremiyorum orda daha fenadir disari fln cikip hava alabiliyor musunuz?
MUTLUANNE biz o gun icin ucretsiz izin alip Istanbul.a gelecegiz. Hatta 1 2 3 ve 4ocakta da kafa izni yapacagiz Omersiz 2haftanin acisini cikaracagim
Sonra en yakin tatil 23 Nisan :) onda da dogumgununu kutlayip yurtdusuna kacacagiz sanirim
19 mayis h.sonuna denk geliyor bu sene
hayirli olsun canim disiniz. darisi basimiza insallah.
daha ne sevinc gozyaslari dokturtecek bu bizdiklar bize annesi
canım ne güzel ne içtensin öyle. sabah sabah beni çok mutlu ettin çok teşekkürler. valla fotoğraf makinam varda geldiğimden beri bir tane bile resim çekemedim. evimi özlemişim alıştımda işlere yetişemiyorum. annemlerde fazlasıyla rahata alıştığım için burada zorlanıyorum. birde hastalık koca derken ev aldı başını gidiyor.ececim de ayrı bir zorluyor. şimdilerde koltuklara kendi başına kalkabiliyor iyi hoşta belli bir zaman sonra ya yoruluyor yada birşeye uzanmak isteyince ellerini bırakıyor biz olmasak güm diye kafa üstü arkaya gidecek bende çok korkuyorum habire arkasındayız. en yakın zamanda bir videoda uygulamalı gösteririz durumumuzu:))
plannercim çok teşekkürler
gerçekten herşeyin başı sağlık
perşembe günü beyin cerrahında randevum var
inş ameliyat demez
hayırlısı olsun
yazamadım sana bir türlü
o şeker kızının halil sezai saçlarını yerim bennnnöp benim için kuzunu
peki sen benim kızımın palmiye saçlarını gördün mü teyzesi
deme yaa sende de mi aynı şikayetler varşekerimşerbetim seninlede rapor sonuçlarımız tıpa tıp aynıııaynı zımbırtılar benim belimde de mevcut ilk ağrısı tuttuğunda 10 gün 2. ağrıda 1 hafta yattım çok geçmiş olsun canım çok felaket bi ağrı bilirim..Allah tez zamanda şifa versin ama bu illetle yaşayıp gidicez galiba ameliyat olan bi kaç kişi faydası olmadığını söyledi
saol canım, aramıza hoşgeldin seninde liste kabarıkmışçok geçmiş olsun cnm 28 yaşındayım ama bende de fıtık,düzleşme,kas spazmı sertleşmesi,omurga eğriliği var !!!!!! çökmüşümmm içten içe.. fizik tedavi verdi mi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?