2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Sen çok hoşsun ya bayılıyorum yorumlarına. seni okurken eğleniyorum, hep yaz olur mu?

günaydınnn herkeseee

kızlar minnoşumun dişi çıkmışşşş gündüz annem görmüş eve gittim annemle eşim beni bekliyor süprizzzzzz bak bakalım ne görüyosun dediler veee zeynomun sol alt dişi uç vermiş bembeyaz bir dişcik geliyor aman allahımm ya bukadar mutlu olacagım gercekten aklıma gelmezdı çok merakla bekliyordum ama bu ağlamada neyin nesi canımmm ağla ağlaa hem sarılıyorum hem ağlıyorum nasıl duygulandım anlatamamm birkaç gündür normalden çok huysuzdu güzel kızım vee sonunda evde beklenen diş geldiii, iyiki geldi, hoşgeldiii allah yavrularımızın daha nice güzel günlerini göstersin hepimize inşş

ilk defa sabah geçmişi okumadan yazıyorum şekerler, hemen geçmişe dönüp geliyorummmm

Hayırlı olsun canım inciniz. insan gerçekten çok mutlu oluyor.

Wauuuvvvİşte bu Gelsin inciler, mutluluktan ağlasın anneler
Harika bi haber,,Zeynoyu çokkk öptüm,,ha bide plannercım eve nescafe almayı unutma
Uykusuzluğa iyi geliyo malum

AzraeceeeHoşgeldiiinn
Ece nasıl? Çok özledik onu&seni, fotoğraf makinenizi annede mi bıraktınız,
1-2 resim ekle de hasretimizi giderelim yahu
Alıştın mı evine? yerleşebildin mi?
aaayyy walla eski bi dostumla yolda karşılaşmış gibi sevindim
Eceyi de çok özledim...

hayirli olsun canim disiniz. darisi basimiza insallah.
daha ne sevinc gozyaslari dokturtecek bu bizdiklar bize annesi

saol canım çok teşekkür ederim
canım çok güldürdün beni, burcun neydi
yazmıştın daha önce ama bak bende unuttum

canım ne güzel ne içtensin öyle. sabah sabah beni çok mutlu ettin çok teşekkürler. valla fotoğraf makinam varda geldiğimden beri bir tane bile resim çekemedim. evimi özlemişim alıştımda işlere yetişemiyorum. annemlerde fazlasıyla rahata alıştığım için burada zorlanıyorum. birde hastalık koca derken ev aldı başını gidiyor.ececim de ayrı bir zorluyor. şimdilerde koltuklara kendi başına kalkabiliyor iyi hoşta belli bir zaman sonra ya yoruluyor yada birşeye uzanmak isteyince ellerini bırakıyor biz olmasak güm diye kafa üstü arkaya gidecek bende çok korkuyorum habire arkasındayız. en yakın zamanda bir videoda uygulamalı gösteririz durumumuzu:))

canım hoşgeldin, iki çocuk annesi olmak nasılmış seninde tecrübelerini alırız artık:) mustafa ismini bende çokk severim, minnoşunuda görelim onuda sevelimmm

maşallahh ömer paşayaaa benim zeynom hala ayakta durup etrafı kesiyor tam sıralamaya geçemedi darısı bize olsunnn amaaa dişimiz çıktı zeynep teyzesii onun darısıda ömerciğime olsunnn

Herkese günaydın bugün 05.30 da kalktık. kızım sağolsun.
uyumak istiyorum ya çok mu şey istiyorum.

5.30 mu canım beste kendi rekorlarını zorluyor sanırımm, erkenmi uyuyordu akşamları mınnoşun ya gerçi nezaman yatsalar alıştıkları saatte uyanıyor minik akıl küpleriii

Wauuuvvvİşte bu Gelsin inciler, mutluluktan ağlasın anneler
Harika bi haber,,Zeynoyu çokkk öptüm,,ha bide plannercım eve nescafe almayı unutma
Uykusuzluğa iyi geliyo malum

ahaaa sabah işe gelirken aldım şekerim kahvemii allahtan zeynomda gece uyku problemi yok ama ben yinede geç yatıyorum ve erken kalkıyorum yaa off şu işlerim bir bitsede dinlensem artık yaa pzt de tatil olsa dimi ama şekerimmm

plannercim çok teşekkürler
gerçekten herşeyin başı sağlık
perşembe günü beyin cerrahında randevum var
inş ameliyat demez
hayırlısı olsun

yazamadım sana bir türlü
o şeker kızının halil sezai saçlarını yerim bennnn öp benim için kuzunu
peki sen benim kızımın palmiye saçlarını gördün mü teyzesi

çok saol canım, güzel yüreğine sağlık
bir ihtiyacım olsa çekinmeden ararım

hiç çekinmeden ısırabilirsin
tüm nazı bize zillinin
bide sen ısır bakalım çığlığı basacak mı

amin canım, çok teşekkür ederim
oğlunu ve seni öpüyorummmm

zeynepcim çok teşekkür ederim
gerçekten çok zorluyor
sanada çok geçmiş olsun, aman dikkat et nolur
öpüyorum siziii

hayirli olsun canim disiniz. darisi basimiza insallah.
daha ne sevinc gozyaslari dokturtecek bu bizdiklar bize annesi

evet canımm ya hiç bukadar ağlak biri değildim ben zeynoo yan baksa aaa ne güzel deyip gözlerim yaşarıyorrr çok güzel duygular allah hep mutluluktan ağlatsın hepimzi inş

canım evine alışmışsın bile bak eşinde yalnız bırakmadı seni ne güzell, ececiği görmeyi çok isteriz valla yeni videolar bekliyoruz şekerimm

canım hayırlısı olsun biranönce sağlığına kavuşta inş ameliyat demez ama olsun dese bile allah büyüktür bir kolaylık verir canım üzülme sakın, biz arkadaş değilmişiz galiba yaa niye görmedim ben minnoşunun güzel palmıye saçlarını yaaaa hemen nasıl kaçırdımmmm amaaa:26:

deme yaa sende de mi aynı şikayetler var
desene genç yaşta çürüğe çıktık
ameliyat en son çare umarım o noktaya gelmeyiz
ama sana çok kızdım
bacım ne o öyle iyileştim diye ev temizlemeler, evi mis gibi kokutmalar falan
valla eşine ispiyonlarım seni
sağlığın daha önemli tatlım
mesela ben evimin halini anlatmayım
her taraf kalk gidelim diyor

çok geçmiş olsun cnm 28 yaşındayım ama bende de fıtık,düzleşme,kas spazmı sertleşmesi,omurga eğriliği var !!!!!! çökmüşümmm içten içe.. fizik tedavi verdi mi doktor?
saol canım, aramıza hoşgeldin seninde liste kabarıkmış
çok geçmiş olsun tatlım
perşembe günü beyin cerrahına gidiyorum o karar verecek
planım; kilo verme+fizik tedavi+yüzme
dilerim ameliyata gerek kalmaz

şekerim bu arada aklımdayken tebrik edeyim seni
hamileymişsin, hayırlı uğurlu olsun
çok heyecanlandırdın bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…