Balik balik olali boyle keyifle yenmemistir
Omer.in 8.ayi serefine ilk baligini lüfer sectik ve turlu sebzeyle sarmisakla soganla firinda pisirdim
Allah oglumdan razi olsun neredeyse koca baligi yedi
Annesi ac kaldi o ayri
Sebzelerime fln da goz dikti
Balik corbasi yapacagim yarin aksam da
Tarifini eklerim hemen
Omerin balik taklidinin de videosunu becerebilirsem youtube.a ekleyip yollayacagim size
Taklit yapmaya bayiliyor bu oglan
Babami taklit ediyor
Benim cirlak sesimi taklit ediyor
Kopek havliyor onu taklit ediyor
Sirketteki arkadaslar tipitip diyor ogluma sekilden sekle giriyor tiyatrocu potansiyeli var :)
Uff tam gormemisin oglu moduna girmisim kusura bakmayin :26:
Omer.in 8.ayi serefine ilk baligini lüfer sectik ve turlu sebzeyle sarmisakla soganla firinda pisirdim
Annesi ac kaldi o ayri
Tarifini eklerim hemen
Omerin balik taklidinin de videosunu becerebilirsem youtube.a ekleyip yollayacagim size
Babami taklit ediyor
Sirketteki arkadaslar tipitip diyor ogluma sekilden sekle giriyor tiyatrocu potansiyeli var :)
Çok tşk ederim miram.
Kayra da diş çıkarma döneminde ama bizim belirtilerde hapşurma,gözlerde sulanma ve akmada olunca nezle olduğu çok belli oluyor.
Ben de hep serum fizyolojik ve otri kullanıyorum ama oğlum kıyameti koparıyor.Sanki bir yerini kesiyormuşum gibi tepinip ağlıyor.
O yüzden otri ile burunu aspire edemiyorum hiç.
Ben de dün ıhlamur elma vs kaynattım.Bugünde portakalı posalı olarak yedirdim.İyileşir inşaallah.
Biyolog canım sen doktora gitmişmiydin ?
Bu kadar kanama hiç normal gelmedi bana.Ben de polikistik over var ve kızlığımdan beri çok ağrılı ve yoğun adet olurum ama seninki kadar yoğun olmuyor.Sen daha önce miyomdan bahsetmiştin.Ondan kaynaklanıyor olmasın?
Bu arada ben daha fazla düzensiz ve sancılı adete dayanamadım ve dün gidip yasmin aldım.
Geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim.Benim ev yerden ısıtmalı olduğu için hiç peteğimiz yok.Kaynamış suyu odaya koyuyorum ama hiç faydası olmuyor gibi.
Birde Kayra bizimle yatıyor hala ve bu aralar bu kalorifer olayını çok abarttılar sanki.Odamız 26 derece oluyor ve pişiyoruz sabaha kadar.Biz hala kısa kollularla geziyoruz evin içinde ve Kayrayada uyku tulumu giydiyormiyorum çünkü sıcaktan çok terliyor.
Isının bu kadar yüksek olmasıda tıkanıklığı arttırıyor gibi geliyor bana.
Serumun üzerinde izotonik sodyum klorur solusyonu yazıyor.Yani şu hastanelerde kullanılan serumlardan.İğne ile çekip buruna enjekte ediliyor.Yanılmıyorsam sen de kullanıyordun değil mi ?
Kayranın burnu 2 haftalıkken tıkandı,yani kendisini rahatsız etmeyen bir tıkanıklığı var hiç geçmeyen ama şimdi ki uykusundan uyandıracak derecede.2 haftalıkken tıkanan burun 2 aylıkken tamamen açıldı ve 3 aylıkken tekrar tıkandı ve hala açılmamıştı.Doktorlara sordum ama serm.fizy.ile temizlemekten başka çare yok dediler hep.Kayra da artık o kadar bıktı ki bu serum ve aspiratörden,görür görmez gözünden sicimle yaş dökülüyor.Kıyameti koparıyor...
En son çare zararlı olduğunu bile bile belki faydası olur umudu ile buhar makinası arayışlarına girdim ama bir yanım al diğer yanım alma diyor.Ne yapacağımı bilemedim :44:
Turuncu canım yazmam geç oldu ama yakışıklı oğluşuna çokkk geçmiş olsun. cuma günü bende oğlumu koltuktan düşürdüm hala şokundayım aklıma geldikçe nasıl düşürdüm diyorum.Allahım koruyor bebeklerimizi çok şükür bişey olmadı ama çok korktum(
Mrym3009; Geçmiş olsun cnm. Bu kuzular bizim tek bir anımızı kolluyorlar.Allah bir daha yaşatmasın..
Beykoz; Yeni bir kazamız daha var.Aslında pek kaza sayılmaz ama neyse
Planner; bizi aşıyla ilgili arayan soran olmadı yaw.Bende merak ettim şimdi…:44:
Zada; ördeğe bayıldım.Zeynep Ada’nın Pozuna durusuna ayrı bir bayıldım.Maşallah kuzumaBu arada 7 kg. süper. Gerçekten çok iyi gidiyorsun darısı başıma.Şu wc işini de çözersem benim kilolar haftada iki iki gider valla…
Papatya2507; Cnm maddi durumun el veriyorsa duruma göre bir bak derim ben.Tabiki senin vereceğin bir karar.İyi düşünmelisin her yönüyle…İnş. Hayırlı bir karara varırsın…
Zilan; Cnm çoooookk geçmiş olsun kızımıza yaw.Bu hastalıklar gitmiyor.Herkes hasta offff…Rica etsem yaz mevsimi artık geri gelebilir mi?...
Tatlıcadı; Maşallah Tarık Buğra'ya şekerim o boy posa kurban olsunlar.Adam yaaaa diyorum başka bir şey demiyorum…sana da çokkk geçmiş olsun.Bel ağrısı çok fena ya.Mybabyloveun yazdığı kaya tuzunu denedin mi hiç?
Meleğim; Kilo konusundan bahsetmiştin bir ara.Kararlı ol öncelikle.Ben bu işin sonunu getirmeden bırakmayacam diye ki sen tuttuğunu koparan bir hatunsun hissettiğim kadarıyla.Bir başla arkası bak nasıl gelecek.15 günde 2,5 kg. vermiş durumdayım….
Biyolog; 12 kg. süper.2 ay oldu mu cnm sen diyete başlayalı?
Kızlar dün gece sizleri okudum.Neredeyse 2 günlük.Ve tekrardan gördüm ki hepimiz birbirimize sanal manal fena bağlanmışız.Her mutlulukta her üzüntüde destekçi ve paylaşımcıyız.Tıpkı kızkardeşler gibi.Ben öyle düşünüyorum..Hepiniz benim için özelsiniz.Fırsatım olsa daha çok vakit geçirmek isterim sizlerle.Birini istemeden unutmak,iyi dileklerde bulunamamak beni üzüyor.Beni anlıyorsunuz değil mi?Ay suçluluk duygusuna bile kapılıyorum.Bak şimdi aklıma mybabylove geldi aklıma.Senin o okişini yerim ben cnmmmmm…. Ya sanki birini unuttum yine yaaa
Eki Görüntüle 586091
Can Beyden teyzelerine kocamannn bir gülümseme...
sen çok iyisin ya çok seviyorum seni..
beni hatırlayan ve soran genelde sensin çok teşekkür ediyorum:))
canımm çok sagol bizde seniçokkk öpüyoruz...
çok sagol canım benim...
öncelikle ellerine saglık temizlik yapmışsın..
çok geçmiş olsun sizede umarım güzel haberlerle gelirsiniz doktordan..ameliyata gerek kalmaz inş canım..
umarım cerenimde sagsalim atlatır ameliyatı teşekkür ederim cnm...
evet kızım yarın sabah 8 de ameliyat olacak geniz eti alınacak...
bugün kan aldılar ve anestezi doktoru cereni gördü...
çok şükür bir sorun yok ameliyat için..
anestezi uzmanı benim yüzümün rengini görünce dediki sanadamı narkoz versek acaba valla iyi olur dedim..
evet kolay bir ameliyat olabilir ama çocugumu ameliyathaneye göndermek inanın hiç kolay olmayacak..
çokkk korkuyorum kıyamıyorum ona...
inşallah bir sorun çıkmadan atlatırız tek istegim bu.
çok seviyorum hepiniziiii
merhaba
mayıs annelerini uzun sdüredir takip ediyorum. Artık güzel muhabbetinize dayanamayarak bende aranıza katıldım. Yeni gelenlere ne kadar sıcak davrandığınızı bildiğim için bu cesareti kendimde buldum. 2 erkek annesiyim. Büyük oğlum Ahmet Taha 7 yaşında, küçüğü Mustafa Tarık 6 aylık. Tekrar merhaba.
muthis yorgunum yarin is haftasi benim icin basliyor ancak bugun temizligimi yaptim esimle sagolsun
yardim etti sunuda yapiim bunuda yapiim derken 3 gunluk tatilim bittii.....
kizum sagolsun yemek yedirmeye calismak gunumun yarisini aliyor
birseyide gonullu ye ciksss
onceden eline verdigim birseyi agzina gotururken ben kasigi agzina itiyordum
suan bir agzina sokmak istedigi neyse ona bakiyor birde kasiga
ve agzini acmiyor ya, yok boyke biseytv falan hak getire kesinlikle unutmuyor yemek istemedigini tobeee
gecnisi yarin isyerinde okuyup donceemm size
opuyorum hepinizi kuzularida
dilaradg tebrik ederim canim ne guzel bir surprizinsallah kolaylikla ustesinden gelirsiniz allah gonlune gore versin
Beykoooz,yoksa gene mi aynı nedenden uykusuz kaldııııın
Eminim öyledir canım hayırlısı olsun.ilkim 81
Hoşbulduk canım, inan 2. çocuk o kadar güzelki. herşeyi daha güzel yaşıyorsun.neyi nezaman yapacağını bildiğin için daha rahatsın.eminim zamanı geldiğinde içinde o isteği duyacaksın.
Teşekkür ederim canım güzel mesajın için.Öncelikle kayracığıma,İlkim e,baybceren e,şekerimşerbetime bol bol geçmiş olsun,tez zamanda atlatırsınız inşallah.Rabbim dermansız dert vermesin yeterki...
Turuncum biz chiconun buhar makinasını aldık inanır mısın sadece bir kez kullandık ve hiç tavsiye etmiyorum,çünkü çalıştığı oda nemden geçilmiyor,ayrıca nem kokuyor,ayrıca 2 vaya 3 saatte bir suyu bitip tekrar doldurmak zorunda kalıyorsun.Valla odamıza kurduk geçen aylarda bir daha çalıştırmadık,ev kaloriferli olduğu için ortam kuruyor biz de mecbur kalıp aldık....Bir de çalıştığı an yakınında duran her şey hayli ıslanıyor.Evim kaloriferli olduğu için aldık fakat memnun kalamadık.
Hani hep söylüyolar ya ismin gibi meleksin diye boşuna söylemiyolar. Gerçekten insanda o hissi uyandırıyosun. Herkese yetişebiliyosun. O güzel yorumların için sağol arkadaşım. Senin işin gerçekten çok daha zor. Neyseki Allahım dünyalar tatlısı evletlarımızı bizlere bağışladı da onlarla can buluyoruz.Oyy cnm yaa,hepimiz kader arkadasiyiz yani dertlerimiz ayni sekerim ne olur kendini cok yipratma, zaman buldukca gel buraya hep beraber paylasir dertlesiriz, baska soyleyecek birsey bulamiyorum malum caresini bilsem bir kendi citoz ogluma uygulardim, ama malasefff(
Yalnizlik dedinde ben onu iliklerime kadar hissediyorum burda.. ayni dili konusan bir komsu dahi bulamiyorum dusun sen artik nasil bir yalnizlik oluyorsa
Gesmis olsun cnm, seninde ne adetin varmis oyle..Kilo verme konusunda sana yuruuu be guzelim kim tutar seni diyorum :)) biraz argo oldu ama birden costum yaa senin yerine, mutlulugumu en iyi boyle ifade edebildim ,,
Annesi ac kaldi o ayri
Tarifini eklerim hemen
Babami taklit ediyor
Günaydın canlarBeste uyanmış bile hadi herkes uyansııınn
ilkim çok haklısın canım sanırım çok şey istiyoruz
2 tane erkek annesiayyy çok hoşuma gitti,,kendileri de isimleri
gibi güzeldir umarımAramıza hoşgeldin minikeller
Beykoooz Enes'i sorucam yine?Yazdıysanda ben kesin kaçırdım,,nasıl oldu paşamız?
Kendi dr.unuza gittiniz mi?
Oylamanın bitmesine az kaldıYOksa siz hala oy vermediniz mi?
Aradaki fark çok az!Düşündümde, acaba yeni bi grup mu açsak(2012 mayıs bebekleri yada 2012mayıs annelerinin kocişleri)
Bebekler,babalar üye olur,böylece birinci olmamız kaçınılmazNasıl plan ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?