2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Balik balik olali boyle keyifle yenmemistir
Omer.in 8.ayi serefine ilk baligini lüfer sectik ve turlu sebzeyle sarmisakla soganla firinda pisirdim
Allah oglumdan razi olsun neredeyse koca baligi yedi
Annesi ac kaldi o ayri
Sebzelerime fln da goz dikti
Balik corbasi yapacagim yarin aksam da
Tarifini eklerim hemen
Omerin balik taklidinin de videosunu becerebilirsem youtube.a ekleyip yollayacagim size

Taklit yapmaya bayiliyor bu oglan
Babami taklit ediyor
Benim cirlak sesimi taklit ediyor
Kopek havliyor onu taklit ediyor
Sirketteki arkadaslar tipitip diyor ogluma sekilden sekle giriyor tiyatrocu potansiyeli var :)

Uff tam gormemisin oglu moduna girmisim kusura bakmayin :26:

ohh yarasın afiyet olsun kuzuyaa
yerim ben onu en çok balık taklidini merak ettim
ekle canım ekle gözümüz gönlümüz açılsın

Ceren ablamiza yarinki ameliyatinda allah yar ve yadimcisi olsun, ins saglicakla atlatir burnu acilir guzelimin

Masallah Omercigine, ne guzel indirmis baligi mideye aferin ona,
Su taklitleri hemen gormek isteriz cok yakindan takipteyim haberin ola...

turuncum ve zadacım bebişleri hastaymıs hala cok gecmiş olsun zadacım zeynep adamıza rabbim sifa versin nekadar kötü geldi su hastalıklar rabbim korusun onları...
turuncum ben tonimer baby sprey kullandım cok işe yaradı cok memnunum tavsiye ederim cok kötü hastalanmıs oglusumuz inş uzun sürmez oda saglıgına kavusur
biz atlattık sayılır kızlar inş birdaha gelmez ben gitmedim kızamık asısı yaptırmaya kv kızamık asısı için bebek 9kiloyu gecmeli dedi ve 9.aydan sonra yapılır dedi bir ara saglık ocagına gidip ögrenicem inş

cok gecmiş olsun hayatım inş birdaha olmaz ...

canım inş bukez pozitiff sonucu görürüz gel bebiş gellll annen seni bekliyoooo

ah canım bu cümlen beni benden aldı şimdiden gecmiş olsun hemen atlatsın güzel kızımız rabbim cerenimize şifa sanada sabır versin aminnn..

Son düzenleme:

hosgeldin canım maasallah 2erkek biri delikanlı olmus digeri bizim bıdıklardan isimleri cok güzel rabbim saglıklı güzel mutlu bir ömür nasip eylesin kuzucuklarına artık bizdensin bırakmayızzz canımmm

Endişelenme canım durum geçici..Sen sadece kaşığı ısrarla ağzına verme yeter yoksa nefret eder hale geliyorlar.Benim kıza pepe yi ve de oscar çöllerde yi açıyorum çok hoşuna gidiyor,bayılıyor adeta.Hele şu oscar çöllerde yok mu gülmekten kırıp geçiyor:)Tabi ben de fırsattan istifade kaşığı dayıyorum.Biliyorum uzun sürüyor fakat benim kız yavaş yavaş düzeliyor teyzesi yani daha kısa zamanda yediriyorum artık.Sadece sabret canım.

Günaydın sevgili anneler...sabahın nuru sizlerin ve bebeğinizin içine yansısın...
Kızlar fotolarımı ekledim nihayetinde,daha sonra da doğa yı ekleyeceğim.

Son düzenleme:
Gü-nay-dın
Gelen bütün sıcacık mesajlara teşekkür ederim. Bende oğlumu ve kocamı okula gönderdim. Şimdi küçük oğluşiumla başbaşayız. Ona kahvaltı hazırlayacağım.

Günaydın canlar Beste uyanmış bile hadi herkes uyansııınn
ilkim çok haklısın canım sanırım çok şey istiyoruz
2 tane erkek annesiayyy çok hoşuma gitti,,kendileri de isimleri
gibi güzeldir umarımAramıza hoşgeldin minikeller
Beykoooz Enes'i sorucam yine?Yazdıysanda ben kesin kaçırdım,,nasıl oldu paşamız?
Kendi dr.unuza gittiniz mi?

Oylamanın bitmesine az kaldıYOksa siz hala oy vermediniz mi?
Aradaki fark çok az!Düşündümde, acaba yeni bi grup mu açsak(2012 mayıs bebekleri yada 2012mayıs annelerinin kocişleri)
Bebekler,babalar üye olur,böylece birinci olmamız kaçınılmaz Nasıl plan ama

ilkim 81
Hoşbulduk canım, inan 2. çocuk o kadar güzelki. herşeyi daha güzel yaşıyorsun.neyi nezaman yapacağını bildiğin için daha rahatsın.eminim zamanı geldiğinde içinde o isteği duyacaksın.
Eminim öyledir canım hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim canım güzel mesajın için.
Hani hep söylüyolar ya ismin gibi meleksin diye boşuna söylemiyolar. Gerçekten insanda o hissi uyandırıyosun. Herkese yetişebiliyosun. O güzel yorumların için sağol arkadaşım. Senin işin gerçekten çok daha zor. Neyseki Allahım dünyalar tatlısı evletlarımızı bizlere bağışladı da onlarla can buluyoruz.

Afiyet olsun yarasın kuzucuğa

Bugün Ceren'in de ameliyatı var,, Rabbim güzel ablamıza acil şifalar versin,,
biran önce toparlar inşallah. Allah bütün evlatlarımıza sağlık sıhhat nasip etsin...
Dualarımız seninle Ceren'cim.

Hoşbulduk canım.
Ben oyumu verdim. Grup fikrin güzelmiş gerçekten.Benim kocişin pek üye olacağını zannetmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…