2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar yaaa uZuldum ama demekki cok fazla uzulmemisim gecen gun esime dedimki arabayi al oglen cikinca bana yufak al gel dedim ben kizla cikmayim dedim neyse yufkayi aldi geldi klinigin altinda oto yikamaya arabayi vermis yikatmis o salaklarda anahtari binanin kapicisina vermis tabiii o salakta arabayi cekerken cukura girmis tekerlek cukura girince arba agimle vurmus sol camirlugu yaaa bugun esim servise goturdu casko yapacakmis ama 1 hafta arbamiz yokanamdan arbayla cikmadim ama yinede benim icin buyuk kolaylik Allah baska kaza bela vermesin kimseye

bu gün uğrayamadım buralaraa ama dinlenme molası vermişken okudum sayfaları
belimin iyileşmesi şerefine temizlik yaptım eşim duysa tabii eve gelince misss kokudan anlıycakbende ablam yaptyı diycem euheuheuh
camlar,kapılar,yerler,perdeler her yer temizlendi bi banyom kaldı şimdi oraya uçucamm

bu arada yarın yavrumu 2 çocuk cerrahına göstericez..sabah özel hastaneye, öğlen devlet hastanesine gidicez..daha önceki doktorlarında görüşlerine göre ameliyat yada sünnet olucak..inş ameliyat demezler dayanamam:2:dua edin yavruma kızlarr
arada bi yamuluyo pipisi yana doğru bazende olması gerektiği gibi oluyo:44:

biyologcum geçtiğimiz ay benimde kanamam yoğun oldu ama seninki kadar değil canım..yatak battı 2 kez,yarım saat olmadan ped değiştiriyodum,wc ye gittiğim zaman korkuyodumama benim lohusalık döneminde kanamam 21 gün sürmüştü ve ilk olduğum regl dönemlerinde kanama çok az olmuştu..ben ona bağlamıştım ama banada limonlu su mantıklı geldi ondan olabilir kes bakalım inş normal seyrinde devam eder
annen için geçmiş olsun canımm inş sizlere uğramasın
bu arada benim bıdıkta 3 gündür oturuyo yorulunca devriliyodu yarım saat sonrasında..ama bu gün devrilmedi oyuncaklarıyla oynadı
gördün mü tesadüfü euheuheuh canım gelinim benimm aynı gün doğdular ve aynı gün oturdular

şekerimşerbetim seninlede rapor sonuçlarımız tıpa tıp aynıııaynı zımbırtılar benim belimde de mevcut ilk ağrısı tuttuğunda 10 gün 2. ağrıda 1 hafta yattım çok geçmiş olsun canım çok felaket bi ağrı bilirim..Allah tez zamanda şifa versin ama bu illetle yaşayıp gidicez galiba ameliyat olan bi kaç kişi faydası olmadığını söyledi

ilkimcimbeste ye geçmiş olsunn çok öpüyorum kuzuyuu..yattığım dönemlerde senin günaydınlarını özledimm

mybabylovene kadar yardım seversin canım yaa

nagihannnnburaları ihmal ediyosun şekerimm..adamım Tarık Buğrayla seni ve yarennurumu öpüyorumm
kayatuzunu yarın alıcam ve deniycem canım bu gün iş-güç derken hafiften ağrım var yine

babyceren
meleğin için çok geçmiş olsun canım..ama içini ferah tut lütfen..benim 2 yeğenim ameliyat oldu sadece narkoz sonrası baygın geldiklerinde çok üzülmüştük onun dışında olumsuz bi şey yaşamadılar inş cerende aynı şekilde atlatır ve rahatlar

çalışan anneler mutlu_anne,planner,nagihan sizler burda olunca sayfalar daha bi ilerliyo

sen çok iyisin ya çok seviyorum seni..
beni hatırlayan ve soran genelde sensin çok teşekkür ediyorum:))
BABYCEREN canım çok çokk geçmiş olsun, iyi haberlerinizi bekliyoruz, dualarımız sizinle, forumun tatlı ablasını kocamann öpüyorummm
canımm çok sagol bizde seniçokkk öpüyoruz...
çok sagol canım benim...

öncelikle ellerine saglık temizlik yapmışsın..
çok geçmiş olsun sizede umarım güzel haberlerle gelirsiniz doktordan..ameliyata gerek kalmaz inş canım..
umarım cerenimde sagsalim atlatır ameliyatı teşekkür ederim cnm...

evet kızım yarın sabah 8 de ameliyat olacak geniz eti alınacak...
bugün kan aldılar ve anestezi doktoru cereni gördü...
çok şükür bir sorun yok ameliyat için..
anestezi uzmanı benim yüzümün rengini görünce dediki sanadamı narkoz versek acaba valla iyi olur dedim..
evet kolay bir ameliyat olabilir ama çocugumu ameliyathaneye göndermek inanın hiç kolay olmayacak..
çokkk korkuyorum kıyamıyorum ona...
inşallah bir sorun çıkmadan atlatırız tek istegim bu.
çok seviyorum hepiniziiii

canım bu arabanın servise gitmesi meselesi bizdede büyük problem dediğin gibi arabayla doğduk sanki ama işte büyükşehirlerde heryere ulaşmak okadarda kolay olmadığından araba olmayınca panikliyoruz neyse allah başka kaza vermesin diyelim şekerimm

TATLICADI canımm allah yardımcınız olsun inş yakışıklı paşan için en kolayı neyse oyle olsun bitsin minnoşun iyileşsin canım erken müdahale etmek önemli olabilir, buarada sana rahatmı batıyor şekerimm daha iyileşmeden temizliğe başlamışsın bravooo valla kocan kızmakta haklı canımcımmm, neyse ev pırıl pırıl temizlik kokmuştur bayılırım temizlik kokusunaa

selam kızlar..

evde geçen haftanın acısını bugün çıkardım
yoğun geçen işten çok geç çıktım
şimdi boşluk buldum ve buraya damladım
geçmişe hızlıca baktım ama akıl kalmadı bugünlük
mazur görün :)))

Hasta olan kuzulara Allahım acil şifalar versin
göz açıp kapayıncaya kadar iyileşsinler inşallah..
onlar için yoruluyoruz, uğraşıyoruz
iyi olsun canlarımmm

MIRAM neler yasamissiniz cok gecmis olsun umarim kucuk beyin goreup gorecegi bu kadar olur Allah dermansiz dert sifasiz hastalik gostermez

SEKERIMSERBETIM ben siradan bel agrimla basedemiyorum Allah yardimcin olsun cok zorluyordur eminim

PLANNER elmali karanfilli tarcinli ihlamuru ihmal etme canim. Hatta hepimiz sk sk icmeliyiz ufakliklara da icirmek lazim kis 1 2 ay daha nobette

BIYOLOG ben dun gece (affiniza siginarak soyluyorum) cocuk bezi bagladim!
Nasil kanamadir nasil agridir sastim kaldim!
Yalniz degilsin yani bacim. Yeni yetme ergenler gibi surekli kiyafetime gecme endisesindeyim

MELEGIM ben burda donuyorum su an ayaklarim buz gibi parmaklarimi birbirine degdiremiyorum orda daha fenadir disari fln cikip hava alabiliyor musunuz?

MUTLUANNE biz o gun icin ucretsiz izin alip Istanbul.a gelecegiz. Hatta 1 2 3 ve 4ocakta da kafa izni yapacagiz Omersiz 2haftanin acisini cikaracagim
Sonra en yakin tatil 23 Nisan :) onda da dogumgununu kutlayip yurtdusuna kacacagiz sanirim
19 mayis h.sonuna denk geliyor bu sene

canım sagol, aynen valla ya ilaç içmeyi bile özledimm içim dışım ıhlamur oldu yahuu bu illet gripte ilaçsız geçmiyor bende ya böyle idare ediyorum bakalım şimdilikk buarada tatil günlerini negüzel sıralmışsın canım bende seneye bayram tatillerine bile bakmaya başladımm birde ömeri özledik yahuu yokmu şöyle yeni yakışıklı fotolarr zeynoma göstereyimmmm buaralar çok huzursuz belki keyfi yerine gelirr minnoşumunnnn

Tüm hasta olan bebişlere cenabı haktan acil şifalar diliyorum.
Benim oğlumun doğuştan inmemiş testisi var.
Dr.umuz 6 ay bekleyelim inmezse cerrahi müdahelede bulunuruz dedi.
6.ay kontrolümüzde de inmemiş olduğu için 8 ve 9. aylarda bakalım dedi. Ultrasonda 5 cm lik bir mesafede görünmüştü.
Ama hala inmedi.
Büyük bir olasılıkla ameliyat olacak yavrum. Aynı zamanda sünnette yapılacak. Sünnet derisi darmış. Aradan çıkartırız dedi dr.umuz.
Her altını açtığımda acaba inmişmi diye bakıyorum ama ne yazık ki hala bir gelişme yok.

tmm tatlımmm

kızz bu ne tesadüfff böyleee...
dötünü ısırınca seninkide gülüyormu yoksaaa

benmde 25 gün çok yoğun kanamam olmuştu
kırkımdan sonra hemen regl oldum ama lekelenme gibi az azzzzzzzdııııı

inan bana bu akşam bebek bezi bağlamayı düşündüm
annem dedi hastanede bağlamışlardı gece bağla diye...
herkes böyle olunca çok sevindim ya anormal değilim diye
delimiyim neyim ayolll

bu arada bunu yazarken Asya çiçeğimi deviriyorduuu
son anda yakaladım biraz toprak döküldü yeree
kafamı çevirmeye gelmiyorrr

yandıkkk kızlarr wallaaaa

Canim cok gecmis olsun..ameliyathane kapilarinda beklemek cok zordur ama sifa bulup gelecek kollarına Minik Ceren, inşallah ilk ve son üzüntünüz olur

Canım cok gecmis olsun umarim ameliyata gerek kalmadan iner testisi, Allah hepimizin yavrularina once saglik versin

merhaba
mayıs annelerini uzun sdüredir takip ediyorum. Artık güzel muhabbetinize dayanamayarak bende aranıza katıldım. Yeni gelenlere ne kadar sıcak davrandığınızı bildiğim için bu cesareti kendimde buldum. 2 erkek annesiyim. Büyük oğlum Ahmet Taha 7 yaşında, küçüğü Mustafa Tarık 6 aylık. Tekrar merhaba.

buhar makinası almayı düşünüyoruz.
Sizin kullanıyorsanız hangi marka ve memnunmusunuz ?
cnm biz weewell almıştık ben hiiçö memnun değilim hiçbir işe yaradığınız düşünmüyorum. kullanmıyorum artık 4-5 sefer kullandım. içme suyu koymama rağmen yine de buharın kokusunu hiç sevmedim ayrıca odanın nemini istenilen seviyeye getirmek için saatler 6-7 saat çalışıyor yine de işe yaradığı yok. hem küçük hem büyük odada denenmiştir.. ama ben hep klima açıkken denedim. ama zaten sorun klima açıkken oluyor yoksa zaten odanın nem seviyesi normal değerlerde

kızlar 2 gündür kıvranıyorum sancıdannn
normal mi ki bu kadarı? neden bu kadar sulandı acepp??
kzuu sen spora gidince kim bakıyo bebişe? bi de geldiğinde yorgun olmuyo musun?
ben sporla 19 kilo vermiştim ama eve geldiğim gibi uyurdum ee şimdi öyle bir lüksüm olmadığı için tekar cesaret edemiyorum.. gerçi kilomun iyi olduğunu düşünüyorum. 1.70im ve 62 kiloyum ama yine de 54 e inmek istiyorum

çok geçmiş olsun cnm 28 yaşındayım ama bende de fıtık,düzleşme,kas spazmı sertleşmesi,omurga eğriliği var !!!!!! çökmüşümmm içten içe.. fizik tedavi verdi mi doktor?

oyy oyy bununla geçmiş olsun.. cnm araba kullanırken bebişi kucakta mı tutuyorsunuz araba koltuğu aldınız mı?
ben daha almadım oto koltugu

hoşgeldin tatlımm..umarım sen de bebişin de iyidir.. istediğin zaman yaz bize herşeyi de sorabilirsin.. muckkkk

Evt canım erken müdahale çok önemli inş gerekmez ama ameliyat gerekirse en erken 1,5 yaşında yapılacakmış
Evimpırıl pırıl oldu ama parmağımı sıkıştırdım mosmor oldu oturdum bi güzel zırladımrahat batıyo valla

Size geçmiş olsun canım ya
Bende her altını açmamda pipisi yamuksa düzeltiyorum:)
İnş sizinkide kontrol zamanına kadar düzelir

Hoşgeldinnnn minikeller..
Ne güzell evde 2 minik erkeğin varAllah bağışlasın yavrularını
Bu arada oğlumun adaşını görünce çok mutlu oldum benim kuzumda Tarık Buğra
Son zamanlarda çok fazla tercih edilmeyen bi isim Tarık ..bi Tarık daha gelince çok mutlu oldum görmeyi çok isterimm

yorgunluk benim öteki adımmmm
canım öyle yoruluyorum ki önce Asya yı emziriyorum hemen duşaaaa koşuyorum saçımı kurutamıyorum bazenn
yemek yer yemez çıktığımdan birde mutfak topluyorum genelde bazen eşim yapmış oluyor....
ama alışıyorsun kilolarla yaşamaktansa en azından bir 6 ay katlanmayı planlıyorummmm
giyemediğim pantolonlarıma tekrar girmek benim bu aralar en büyük keyfimmmmm

kızıma babası bakıyorr
en büyük zorluk beni bırakıyorlar tekrar alıyorlar...
havalar çok soğudu baya zor oluyor Asya için giydir çıkar yapıyoruz 2 kereee.....
inşallah üşütmeyiz diye dua ederek çıkıyorum evdennnn

sen 2.ciyi bir doğur bakalımda gerisi kolay şekerimmmm
kilon gayet hoşmuşşşşşş
19 kg da çok iyi bir rakam zaten büyük sayılar sporsuz verilmesi çok zorr....
benim şimdilik hedefim yok dayanabildiğim kadar diyorumm ki inşallah hırsım ve enerjim bitmez....

cnm hadi bakalım çok geçmiş olsunnn
dualarımız sizinleeee
güzeller güzelimmm sorunsuz atlatsın inşallah rahatlasın

senin yazdığınıda alıntıda gördümmmmm cnmmm
sana da çok geçmiş olsunnnnnn

al benden de o kadarrr
resmennn göremiyorummmm bazennn
ya dikkatimden kaçıyorrr yada cidden sorun var.....
okuyorum okuyorum tek tek bakıyorum olaya hakim değilimm

Hoşbuldum. Bu kadar sıcak karşılanacağımdan eminim. Oğlumun ödevlerine yardım ettiğim için cevap biraz geçikti. Sizlerle çok güzel zamanlar geçireceğime eminim. Tabi becerebilirsem.

canım uyurken oda sıcaklığı etkiliyo burun tıkanıklığını. gece sönüyo bizim kaloriferler ve serin oluyo çok şükür pek yasamadık bu sorunu ve bence direkt bununla ilgili...

Bizim ev çok sıcak yaaa.Şuan kalorifer cayır cayır yanıyor ve bu gece boyu devam ediyor.Ancak sabaha namazında petekler ılımış oluyor ama odanın sıcaklığı değişmiyor.Şuanda mutfaktaki kilerin kapısını açtım serinlesin diye
Ben de sıcağın etkilediğini tahmin ediyordum,demek ki doğruymuş.

Ahh canım yaa.Tekrar çok ama çok geçmiş olsun..Sağlıktan önemlisi yok.Dediğin gibi insan yeter ki sağlıklı olsunda gece 10 kerede kalkar 20 kerede.
Peki şuan tedavi için izlediğiniz yol nedir ?

Maaşallah Asyaya
Oturmaya başladıklarında çok daha rahat oluyor herşey.Özellikle banyo yaptırmak süper oluyor
Ben gün içerisinde işim olduğunda falan oyuncaklarının önüne oturtuyorum,kendi kendine oynuyor.
Darısı emekleme haberine artık

Canım kendini çok yormamışsındır inşaallah.
Yarın tarık paşadan güzel haberler bekliyoruz.

Ahh annelik ne kadar zor böyle yaa...Ufacık ve sıkıntısız bir ameliyat olacağını bilsek dahi içimiz rahat etmiyor.
Kayra 1 haftalıkken sünnet için kucağımdan aldıklarında çok fena olmuştum.
Allah yardımcınız olsun canım.İnşaallah sıkıntısız ve rahat geçer operasyonunuz.

Allah yardımcınız olsun canım.9.ayda bir bakmışsın ki testisler inmişşş
Güzel düşünelim güzel olsun ama dimi

Aramıza hoşgeldinnn.Oğluşlarının isimlerine bayıldımm.İsimleri ile yaşasınlar,rabbim sağlık sıhhat versin,hayırlı evlat olsunlar inşaallah.

Çok teşekkür ederim. Bende senin oğlunun ismini çok beğendim. Eymen Kayrayı öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…