yazdığımı sandım ama Miracım nasıllar sizde yeni vukuatlar varmı ben girmeyeli:)
benim için henüz gün aymadı kızlarrrrr....Dün zor bir gece geçirdim kızım çok huysuzdu.1 saat uyudum mu emin değilim.ayağımda öyle uyumusum heryerim ağrıyor.yatağına her yatırışta hemen uyanıp ağladı Yaren Nur'um ki hiç böyle yapmazdı yavrumm.Çooookkk ama çok huysuzdu.Açlık mı dedim 3 çeşit ayrı ayrı mama yaptım ama ıhhh yediremedim.Altı temiz,üstü örtülü,suyunu içirdim.Sabah 4'te kadar 5'da bir uyanıp ağladı.Ben uykuya koşar adım yatağıma her girdiğimde ağladı.En son sabah 4'te bir çay kaşığı calpol verdim.Ama uyku durumu ve mızmızlık değişmedi.saat 05:30 gibiydi en son uyudu.sonra tekrar kalktı,uyudu ve hep ayağımdaydı.Mutlu anne kendime Cranberries Zombi'yi armağan ediyorum.Uzun zamandır böyle uykusuz kalmamıstım.Bugünkü işleri çok güzel bir şekilde berbat edebilirim:)
Planner; Cnm gözümüz aydın biblo bebeğimin dişleri kendini göstermiş.İnşallah sıkıntı çekmeden bu süreci atlatırsınız.Ay Allah’ım ne çok yakışacak dişler ona.Yerim ben o güzelliği..Darısı sorunsuz sıkıntısız diğerlerimizin başına.Nescafe tavsiye etmişler ama ben hala açılamadım cnm...
benim için henüz gün aymadı kızlarrrrr....Dün zor bir gece geçirdim kızım çok huysuzdu.1 saat uyudum mu emin değilim.ayağımda öyle uyumusum heryerim ağrıyor.yatağına her yatırışta hemen uyanıp ağladı Yaren Nur'um ki hiç böyle yapmazdı yavrumm.Çooookkk ama çok huysuzdu.Açlık mı dedim 3 çeşit ayrı ayrı mama yaptım ama ıhhh yediremedim.Altı temiz,üstü örtülü,suyunu içirdim.Sabah 4'te kadar 5'da bir uyanıp ağladı.Ben uykuya koşar adım yatağıma her girdiğimde ağladı.En son sabah 4'te bir çay kaşığı calpol verdim.Ama uyku durumu ve mızmızlık değişmedi.saat 05:30 gibiydi en son uyudu.sonra tekrar kalktı,uyudu ve hep ayağımdaydı.Mutlu anne kendime Cranberries Zombi'yi armağan ediyorum.Uzun zamandır böyle uykusuz kalmamıstım.Bugünkü işleri çok güzel bir şekilde berbat edebilirim:)
Ah canım ya, çok zor oluyo evet ama yine de çok şükür sağlığı yerinde diyip telkinde bulunuyoruz.Yaren Nur'un belirtileri diş gibi geldi bana,,
cok huysuzsa calpol ver demisti bana da dr., ama bazen emin olamıyorum acaba yanlışlıkla energy drink mi verdim diyorum:26:
Böyle böyle geçecek bunlar inşallah!
saol tatlımmsenin yazdığınıda alıntıda gördümmmmm cnmmm sana da çok geçmiş olsunnnnnn
saol canım, şu an süte gemeyen düşük dozda iki farklı ağrı kesici krem kullanıyorumAhh canım yaa.Tekrar çok ama çok geçmiş olsun..Sağlıktan önemlisi yok.Dediğin gibi insan yeter ki sağlıklı olsunda gece 10 kerede kalkar 20 kerede. Peki şuan tedavi için izlediğiniz yol nedir ?
teşekkür ederim ilkimcim,Besteye de çok geçmiş olsunCanım tekrar çok geçmiş olsun çok üzüldüm umarım tez zamanda eski sağlığına kavuşursun
çok haklısın canımSana olanlari yani basina gelenleri okudumda resmen beni kendime getirdin,kac gundur sikayet edip duruyordum halimden simdi empati kurup senin yerine kendimi azda olsa koymaya calistim ve sonra insan anliyor ne kadar cok sukredilcek sey oldugunu..
Durumuna gercekten cok uzuldum, minik kuzundan bu sebepten ayri gayri kalmanizda cok uzucu ama ben inaniyorumki mevlam iyi niyetini gorup seni sifasindan mahrum etmiyecek, dualarim seninle cnm, ins iyilisirsin
Endişelenme canım durum geçici..Sen sadece kaşığı ısrarla ağzına verme yeter yoksa nefret eder hale geliyorlar.Benim kıza pepe yi ve de oscar çöllerde yi açıyorum çok hoşuna gidiyor,bayılıyor adeta.Hele şu oscar çöllerde yok mu gülmekten kırıp geçiyor:)Tabi ben de fırsattan istifade kaşığı dayıyorum.Biliyorum uzun sürüyor fakat benim kız yavaş yavaş düzeliyor teyzesi yani daha kısa zamanda yediriyorum artık.Sadece sabret canım.
canım hayırlı olsun incileriniz, eminim bu inciler insanı çok duygulandırırgünaydınnn herkeseee
kızlar minnoşumun dişi çıkmışşşşgündüz annem görmüş eve gittim annemle eşim beni bekliyor süprizzzzzz bak bakalım ne görüyosun dediler veee zeynomun sol alt dişi uç vermiş bembeyaz bir dişcik geliyor aman allahımm ya bukadar mutlu olacagım gercekten aklıma gelmezdı çok merakla bekliyordum ama bu ağlamada neyin nesi canımmm ağla ağlaa hem sarılıyorum hem ağlıyorum nasıl duygulandım anlatamamm birkaç gündür normalden çok huysuzdu güzel kızım vee sonunda evde beklenen diş geldiii, iyiki geldi, hoşgeldiii allah yavrularımızın daha nice güzel günlerini göstersin hepimize inşş
ilk defa sabah geçmişi okumadan yazıyorum şekerler, hemen geçmişe dönüp geliyorummmm
çok tatlısın canımmYENGEÇ ama sadece bana özel bu durum mevlam beni böyle yaratmış,,dikkatli yengeç arkadaşlarımmmm siz alınmayın
nagişim teşekkür ederim canım,benim için henüz gün aymadı kızlarrrrr....Dün zor bir gece geçirdim kızım çok huysuzdu.1 saat uyudum mu emin değilim.ayağımda öyle uyumusum heryerim ağrıyor.yatağına her yatırışta hemen uyanıp ağladı Yaren Nur'um ki hiç böyle yapmazdı yavrumm.Çooookkk ama çok huysuzdu.Açlık mı dedim 3 çeşit ayrı ayrı mama yaptım ama ıhhh yediremedim.Altı temiz,üstü örtülü,suyunu içirdim.Sabah 4'te kadar 5'da bir uyanıp ağladı.Ben uykuya koşar adım yatağıma her girdiğimde ağladı.En son sabah 4'te bir çay kaşığı calpol verdim.Ama uyku durumu ve mızmızlık değişmedi.saat 05:30 gibiydi en son uyudu.sonra tekrar kalktı,uyudu ve hep ayağımdaydı.Mutlu anne kendime Cranberries Zombi'yi armağan ediyorum.Uzun zamandır böyle uykusuz kalmamıstım.Bugünkü işleri çok güzel bir şekilde berbat edebilirim:)
Planner; Cnm gözümüz aydın biblo bebeğimin dişleri kendini göstermiş.İnşallah sıkıntı çekmeden bu süreci atlatırsınız.Ay Allahım ne çok yakışacak dişler ona.Yerim ben o güzelliği..Darısı sorunsuz sıkıntısız diğerlerimizin başına.Nescafe tavsiye etmişler ama ben hala açılamadım cnm...
Babyceren;Cnm Allah yardımcınız olsun ve tez vakitte tatlı ablamız iyileşsin ve rahatlasın.Güzel haberlerle dön cnm.Bende seni seviyorummmm .
Şekerşmşerbetim; Tez zamanda şifa bul inş. Cnm benim.Dün gece de aklıma sen geldin.Evet sağlığımız ve sağlıkları yerinde olsun da varsın mızmızlık yapsınlar.Allaha emanetsiniz cnm .
Tatlıcadı; Adamım inş. Bir an önce düzelir.Seni ve hepimizi çok sevindirir.İyi haberlerle gel Ben uğrayamıyorum bu iş çok yoğun fırsat bulmak zor oluyor.İnt.e girdiğimde bir bizim topiği ziyaret ediyorum hipnoz olmuş gibi valla.Googlea yazıyorum bir de baktım burdayım
Minikeller; Sen de hoş geldin cnm.Allah yavrularına uzun ömürler versin inş
Bende dün gece belki açtır diye yaptığım muhallebiyi yedirmeye çalışırken bizim kız naparsa beğenirsiniz?ağzını kilitlemesine alıştım da bunu ilk defa gördüm yani.Zar zor binbir şebeklikle ağzını açtırdım.muhallebiyi verdim ağzına.En az 3 dk ağzının içinde, ağzını sonuna kadar açtı bekledi yutmadan.Gözlerime inanamadım valla.Yutmamak için neler yapıyor ya?Devam eden 2 kaşıkta da devam edince bende yedirmeyi bıraktım.Allah korusun genzine falan kaçar diye.Fındıkları benim gibi yapan var mı?
Sağol teyzesiiiicanım allah kolaylık versin ya uykusuz çalışmak çok zor gerçekten, yaren nur'un dişleri çıktımı peki belki diş yüzünden uyumuyodur annesi, zeynoda birkaç gün önce geceleri bu şekildeydi çünkü bugun rahat ve hiç uyanmadan uyudu yine bu dişler bizi bol bol kahveye maruz bıracak sanırımmm
Benim kızım 3 gündür ağzına giren her kaşığı pırrr diyerek içinde ne varsa püskürtüyorBende dün gece belki açtır diye yaptığım muhallebiyi yedirmeye çalışırken bizim kız naparsa beğenirsiniz?ağzını kilitlemesine alıştım da bunu ilk defa gördüm yani.Zar zor binbir şebeklikle ağzını açtırdım.muhallebiyi verdim ağzına.En az 3 dk ağzının içinde, ağzını sonuna kadar açtı bekledi yutmadan.Gözlerime inanamadım valla.Yutmamak için neler yapıyor ya?Devam eden 2 kaşıkta da devam edince bende yedirmeyi bıraktım.Allah korusun genzine falan kaçar diye.Fındıkları benim gibi yapan var mı?
Ceren in ameliyat dilerim iyi geçer ve bir an önce sağlığına kavuşur
Pınardacim geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim
İlkimcim benim kızım son 2.5 aydır sabah 5.30 ta kalkıyor. Oyüzden seni çok iyi anlayabiliyorum
canım hayırlı olsun incileriniz, eminim bu inciler insanı çok duygulandırır
bizde daha dişin d'si bile yok
çok tatlısın canımm
nagişim teşekkür ederim canım,
bu uykusuzluk çoğumuzun derdi hele birde çalışınca daha zor ama dayan canım
elbet geçer bu günler
hani demiştin ya belim ağrıyor sabahları diyee
ihmal etme sakın tatlım
birde kilo verme işini bırakma sakın
yağlar gittikçe belimiz rahatlayacak
Yeren Nur u ve seni öpüyorum
Benim kızım 3 gündür ağzına giren her kaşığı pırrr diyerek içinde ne varsa püskürtüyor
kıyafet değiştirmekten helak olduk
biraz araştırdım bende
7-9 aylık bebeklerde kaşığı reddetme görülürmüş
bu yüzden bardakla verebilirmişiz ek gıdaları
biz bardağa geçtik
sende bir dene canım belki işe yarar
TURUNCU ben Tefalin 4litrelik iyonizersiz hava nemlendiricisini kullandim hamileyken.
Haznesi buyuk olursa hergun suyunu degistirmekle ugrasmazsiniz
Bir de iyonizersiz almaya ozen gosterin iyonizer ozelligi suyun icindeki diger molekulleri de ayristiriyor ve havada farkli molekuller ucusuyor
Daha detayli anlatimlar donanimhaber forumunda ve bircok muhendislik sitesinde var
Sonbo.nun uygun fiyatli iyonizersiz modellerini almisti bizim hocalar
KIZLAR bence odalarina nem olcer alin muhakkak
Biz nem seviyesi dusunce hole koyuyoruz ve agiz kismini kapilarimiza dogru ceviriyoruz
Etkisi daha yavas olsa da dogrudan oglumun odasina koymak istemedim
Petekler devamli sicak hava olusturdugundan ortamin havasi cok kuruyor su koymakla yeterince artmayabilir
kizlar disimiz cikmamakta direniyor geri geri disinda emekleyemiyoruz da ama benim kucuk erkegim 2 gundur siraliyor!
Oturur haldeyken ayaga kalkamadigi icin sinirleniyor yuvarlanarak ilerleyip elleriyle koltuga yapisip kalkmaya calisiyor ama koca popo agir geliyor :)
Biz dikiltince aninda harekete geciyor yorulunca da sirtini dayayip dikiliyor
Dizlerde derman kalmayana kadar dikilince ayaklarini kaydirip hooop poposunun ustune dusuruyor kendini :)
Rabbim OL demeden olmuyormus 2 gunde ayaklandi kerata
Balik balik olali boyle keyifle yenmemistir
Omer.in 8.ayi serefine ilk baligini lüfer sectik ve turlu sebzeyle sarmisakla soganla firinda pisirdim
Allah oglumdan razi olsun neredeyse koca baligi yedi
Annesi ac kaldi o ayri
Sebzelerime fln da goz dikti
Balik corbasi yapacagim yarin aksam da
Tarifini eklerim hemen
Omerin balik taklidinin de videosunu becerebilirsem youtube.a ekleyip yollayacagim size
Taklit yapmaya bayiliyor bu oglan
Babami taklit ediyor
Benim cirlak sesimi taklit ediyor
Kopek havliyor onu taklit ediyor
Sirketteki arkadaslar tipitip diyor ogluma sekilden sekle giriyor tiyatrocu potansiyeli var :)
Uff tam gormemisin oglu moduna girmisim kusura bakmayin :26:
turuncum ve zadacım bebişleri hastaymıs hala cok gecmiş olsun zadacım zeynep adamıza rabbim sifa versin nekadar kötü geldi su hastalıklar rabbim korusun onları...
turuncum ben tonimer baby sprey kullandım cok işe yaradı cok memnunum tavsiye ederim cok kötü hastalanmıs oglusumuz inş uzun sürmez oda saglıgına kavusur
biz atlattık sayılır kızlar inş birdaha gelmez ben gitmedim kızamık asısı yaptırmaya kv kızamık asısı için bebek 9kiloyu gecmeli dedi ve 9.aydan sonra yapılır dedi bir ara saglık ocagına gidip ögrenicem inş
Endişelenme canım durum geçici..Sen sadece kaşığı ısrarla ağzına verme yeter yoksa nefret eder hale geliyorlar.Benim kıza pepe yi ve de oscar çöllerde yi açıyorum çok hoşuna gidiyor,bayılıyor adeta.Hele şu oscar çöllerde yok mu gülmekten kırıp geçiyor:)Tabi ben de fırsattan istifade kaşığı dayıyorum.Biliyorum uzun sürüyor fakat benim kız yavaş yavaş düzeliyor teyzesi yani daha kısa zamanda yediriyorum artık.Sadece sabret canım.
Gü-nay-dın
Gelen bütün sıcacık mesajlara teşekkür ederim. Bende oğlumu ve kocamı okula gönderdim. Şimdi küçük oğluşiumla başbaşayız. Ona kahvaltı hazırlayacağım.
Herkese günaydın bugün 05.30 da kalktık. kızım sağolsun.
uyumak istiyorum ya çok mu şey istiyorum.
günaydınnn herkeseee
kızlar minnoşumun dişi çıkmışşşşgündüz annem görmüş eve gittim annemle eşim beni bekliyor süprizzzzzz bak bakalım ne görüyosun dediler veee zeynomun sol alt dişi uç vermiş bembeyaz bir dişcik geliyor aman allahımm ya bukadar mutlu olacagım gercekten aklıma gelmezdı çok merakla bekliyordum ama bu ağlamada neyin nesi canımmm ağla ağlaa hem sarılıyorum hem ağlıyorum nasıl duygulandım anlatamamm birkaç gündür normalden çok huysuzdu güzel kızım vee sonunda evde beklenen diş geldiii, iyiki geldi, hoşgeldiii allah yavrularımızın daha nice güzel günlerini göstersin hepimize inşş
ilk defa sabah geçmişi okumadan yazıyorum şekerler, hemen geçmişe dönüp geliyorummmm
canım ne güzel ne içtensin öyle. sabah sabah beni çok mutlu ettin çok teşekkürler. valla fotoğraf makinam varda geldiğimden beri bir tane bile resim çekemedim. evimi özlemişim alıştımda işlere yetişemiyorum. annemlerde fazlasıyla rahata alıştığım için burada zorlanıyorum. birde hastalık koca derken ev aldı başını gidiyor.ececim de ayrı bir zorluyor. şimdilerde koltuklara kendi başına kalkabiliyor iyi hoşta belli bir zaman sonra ya yoruluyor yada birşeye uzanmak isteyince ellerini bırakıyor biz olmasak güm diye kafa üstü arkaya gidecek bende çok korkuyorum habire arkasındayız. en yakın zamanda bir videoda uygulamalı gösteririz durumumuzu:))
Benim kızım 3 gündür ağzına giren her kaşığı pırrr diyerek içinde ne varsa püskürtüyor
kıyafet değiştirmekten helak olduk
biraz araştırdım bende
7-9 aylık bebeklerde kaşığı reddetme görülürmüş
bu yüzden bardakla verebilirmişiz ek gıdaları
biz bardağa geçtik
sende bir dene canım belki işe yarar
Selam güzel anneler,oğluma kıymayı yediremiyorum yutmuyor geri çıkarıyor siz nasıl veriyorsunuz birde buzlukta pişirerek mi yoksa pişirmeden mi saklıyorsunuz?
sizlerden biri hafta içinde sırayla verdiği çorbaları yazmıştı önceki sayfalarda bulamadım tekrar paylaşabilirmisiniz acaba?
günaydınnn herkeseee
Nasilsiniz bakalim kizlarrrr
biz dun sabah kv dedeydik sabah kahvaltida kiz uyudugu icin orada biraktik yarim saatlik bir isimiz vardi cok uyumamis zaten tabi ben kv yi kirk kez tembihledim aman anne yattigi yerden sakin ayrilma duser diye neyse isimizi halkettik gittik kizi aldik evde oglen 3tane mandalina dilimi bir elma dilimi bir armut dilimi bir tanede kivi verdim az biraz birakti yedi neyse aksamda kp e goturdum sevsinler diye dun aksamusti az uyudu dolayisiyla erken uykusu geldi neyse saat 9 da uyuyan cocuk 7 de basladi oradan ciktik eve gelene kadar uyuklamaya basladi arabayla 5 dk bile gitmeden neyse uyandirdik kaka yapmisti onu temizledik hatun uyur diye bekledik ama ya siz beni uykumdan ettiniz diye yada kv nin de kp inde evi soguktu usudu gazlandi tabii bir ihtimal daha var benim meyve karisimim dokundu yada kp de brokoli corbasi ve yogurt yedi onun ustune tabi aradan 2 saat gectikten sonra mama icmek istedi dun zaten guluk guluk ses geliyordu midedennitekim ilk kez gece uyumadi kizim ayagimda salladim cikkks yatirinca agladi ayagima pazen battaniye serdim uyunca onunla sallaya sallaya yatiralim yerine diye sonra bir daha kaka yapti biraz karnini ovdum bacaklariyla karnina bastirdim rahatladi uyudu sabaha karsi uykusunda aglaya aglaya bi tap dustu cocuk gozu kapali agliyor yaaa bunada muhtemelen kv nin nazari diyorum yani tabi sabah ben bas agrisiyla uyandim ve bir telefon geldi annem ariyor sevdigimiz bir akrabamizin oglu vardi evli 1 yasinda bebegi vardi datcada kaza yapmislar ikiside vefat etmis bebekte 26 saat sonra bulunmus cok sukur o yasiyormus arabadan firlamis cocuk tv de falan vermisler mucize bebek diye hayyy Allahim gencecik giden aileye mi yanalim el kadar bebege mi yanalim yetim kaldi diye Allah hayirli bir omurnasip etsin o yavrucaga eee tabi benim migren girdi simdi cildiracam agridan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?