2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yazdığımı sandım ama Miracım nasıllar sizde yeni vukuatlar varmı ben girmeyeli:)

Biz oturabiliyoruz artık teyzesi,,beni görünce bababaa diyo, daha doğrusu herşeye babaaa diyo bizimki,
uykusuzluk var bol bol,,cin ayşe diyorum hiç uyumuyo çünkü,ama genelde mimikli ve komik bi bebek
Güler yüzlü bi kızım var maşallah diyimBabasına hiç çekmemiş Sağlığımız sıhhatimiz arada bir teklese de iyi
çok şükür. Ece'nin videosunu gözle beklemekteyim

benim için henüz gün aymadı kızlarrrrr....Dün zor bir gece geçirdim kızım çok huysuzdu.1 saat uyudum mu emin değilim.ayağımda öyle uyumusum heryerim ağrıyor.yatağına her yatırışta hemen uyanıp ağladı Yaren Nur'um ki hiç böyle yapmazdı yavrumm.Çooookkk ama çok huysuzdu.Açlık mı dedim 3 çeşit ayrı ayrı mama yaptım ama ıhhh yediremedim.Altı temiz,üstü örtülü,suyunu içirdim.Sabah 4'te kadar 5'da bir uyanıp ağladı.Ben uykuya koşar adım yatağıma her girdiğimde ağladı.En son sabah 4'te bir çay kaşığı calpol verdim.Ama uyku durumu ve mızmızlık değişmedi.saat 05:30 gibiydi en son uyudu.sonra tekrar kalktı,uyudu ve hep ayağımdaydı.Mutlu anne kendime Cranberries Zombi'yi armağan ediyorum.Uzun zamandır böyle uykusuz kalmamıstım.Bugünkü işleri çok güzel bir şekilde berbat edebilirim:)

Planner; Cnm gözümüz aydın biblo bebeğimin dişleri kendini göstermiş.İnşallah sıkıntı çekmeden bu süreci atlatırsınız.Ay Allah’ım ne çok yakışacak dişler ona.Yerim ben o güzelliği..Darısı sorunsuz sıkıntısız diğerlerimizin başına.Nescafe tavsiye etmişler ama ben hala açılamadım cnm...

Babyceren;Cnm Allah yardımcınız olsun ve tez vakitte tatlı ablamız iyileşsin ve rahatlasın.Güzel haberlerle dön cnm.Bende seni seviyorummmm….

Şekerşmşerbetim; Tez zamanda şifa bul inş. Cnm benim.Dün gece de aklıma sen geldin.Evet sağlığımız ve sağlıkları yerinde olsun da varsın mızmızlık yapsınlar.Allah’a emanetsiniz cnm….

Tatlıcadı; Adamım inş. Bir an önce düzelir.Seni ve hepimizi çok sevindirir.İyi haberlerle gel…Ben uğrayamıyorum bu iş çok yoğun fırsat bulmak zor oluyor.İnt.’e girdiğimde bir bizim topiği ziyaret ediyorum hipnoz olmuş gibi valla.Google’a yazıyorum bir de baktım burdayım

Minikeller; Sen de hoş geldin cnm.Allah yavrularına uzun ömürler versin inş…

Sağol teyzesiiii canım allah kolaylık versin ya uykusuz çalışmak çok zor gerçekten, yaren nur'un dişleri çıktımı peki belki diş yüzünden uyumuyodur annesi, zeynoda birkaç gün önce geceleri bu şekildeydi çünkü bugun rahat ve hiç uyanmadan uyudu yine bu dişler bizi bol bol kahveye maruz bıracak sanırımmm

senin yazdığınıda alıntıda gördümmmmm cnmmm sana da çok geçmiş olsunnnnnn
saol tatlımm
biyolog canım çok güzel kilo vermişsin maşallah sana
bu azmini kaybetme sakın
bende tekrar başladım umarım gider bu YAĞĞĞLAR, ıyyyy

Ahh canım yaa.Tekrar çok ama çok geçmiş olsun..Sağlıktan önemlisi yok.Dediğin gibi insan yeter ki sağlıklı olsunda gece 10 kerede kalkar 20 kerede. Peki şuan tedavi için izlediğiniz yol nedir ?
saol canım, şu an süte gemeyen düşük dozda iki farklı ağrı kesici krem kullanıyorum
Kayraya da çok geçmiş olsun canım, şuan daha iyidir umarımm

Canım tekrar çok geçmiş olsun çok üzüldüm umarım tez zamanda eski sağlığına kavuşursun
teşekkür ederim ilkimcim,Besteye de çok geçmiş olsun
inş en kısa zamanda iyileşir

çok haklısın canım
sana yazcaktım ama yanlış anlaşılmaktan korktum açıkçası
hani demiştin ya sinirlerim çok gergin diye
bende aynı şeyleri yaşıyordum zombi gibi olmuştum uykusuzluktan
gece kaç defa kalktığımı bilmiyordum, birden böyle olunca meleğim sakın şikayet etme diyecektim
hastalık olmasın yeterki bu günlerde gelir geçer
meselabu sabah kızım annem gelmeden önce bezini doldurmuştu temizleyemedim
öylece bekledik 1 saate yakın, en basit bir şeyi bile yapamıyorum
dediğin gibi şükredilecek çok şeyimiz var
duaların için çok teşekkür ederim melek arkadaşım
Mahire sarıl öp kokla benim için, en kısa zamanda geçecek bu yorgun günler..

Bende dün gece belki açtır diye yaptığım muhallebiyi yedirmeye çalışırken bizim kız naparsa beğenirsiniz?ağzını kilitlemesine alıştım da bunu ilk defa gördüm yani.Zar zor binbir şebeklikle ağzını açtırdım.muhallebiyi verdim ağzına.En az 3 dk ağzının içinde, ağzını sonuna kadar açtı bekledi yutmadan.Gözlerime inanamadım valla.Yutmamak için neler yapıyor ya?Devam eden 2 kaşıkta da devam edince bende yedirmeyi bıraktım.Allah korusun genzine falan kaçar diye.Fındıkları benim gibi yapan var mı?

Ceren in ameliyat dilerim iyi geçer ve bir an önce sağlığına kavuşur
Pınardacim geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim
İlkimcim benim kızım son 2.5 aydır sabah 5.30 ta kalkıyor. Oyüzden seni çok iyi anlayabiliyorum
canım hayırlı olsun incileriniz, eminim bu inciler insanı çok duygulandırır
bizde daha dişin d'si bile yok

YENGEÇ ama sadece bana özel bu durum mevlam beni böyle yaratmış,,dikkatli yengeç arkadaşlarımmmm siz alınmayın
çok tatlısın canımm

nagişim teşekkür ederim canım,
bu uykusuzluk çoğumuzun derdi hele birde çalışınca daha zor ama dayan canım
elbet geçer bu günler
hani demiştin ya belim ağrıyor sabahları diyee
ihmal etme sakın tatlım
birde kilo verme işini bırakma sakın
yağlar gittikçe belimiz rahatlayacak
Yeren Nur u ve seni öpüyorum

Canım ben muhallebi maceramızı görüntülü anlatmak adına ekledim resimlerim albümümüze
Bizimki de kaşığı ısırıp açmaz ağzını genelde

Öyle mi diyorsunnn?Ay inşallah cnm ya.Anacım ara ara uykusuzluk çektiğim geceler de oldu hep uykusuzdum falan diyemem ama bu böyle devam ederse yandığımın resmidir. Hasta olmasın da bende Mutluanne gibi Zombi takılayımmm....

Benim kızım 3 gündür ağzına giren her kaşığı pırrr diyerek içinde ne varsa püskürtüyor
kıyafet değiştirmekten helak olduk
biraz araştırdım bende
7-9 aylık bebeklerde kaşığı reddetme görülürmüş
bu yüzden bardakla verebilirmişiz ek gıdaları
biz bardağa geçtik
sende bir dene canım belki işe yarar

Sağol cnm.Bizde sizi çokkkk öpüyoruz.Kilo verme işini bırakmayacam da benim sanırım gastrolojiye de görünmem lazım.Afedersin ama wc'ye çıkamıyorum,adet de olamıyorum zaten....Şişkinliğim gitmiyor bir türlü.15 günde 2,5 kg. verdim gerçi ama bilemiyorum nerden verdim.Ortapediye de gitmem lazım.Ay hiççç gidesim yok ama bir planlama yapıp bunları da halletmem gerek sanırım sağlık elden gitmeden...:44:

benimki kaşığı mı reddediyor beni mi onu çözemedim cnm ben henüz...ehehehhh

babannesine pek yapmaz bir şekilde yedirir açtırır ağzını kv. Ben kendim için deneyeyim bir bakayım. Püskürtme olayı da bir defasında yemek esnasında oyun haline geldi.Kaşığı uzattıkça O keyifli keyifli PÜRRRFF(artık neyse o işte anladınız) yaptı.O yaptıkça ben detttt!!! dedim.Gülme krizine girdi,kahkahalar attı.Ama ben video çekemedim maleseffff

Selam güzel anneler,oğluma kıymayı yediremiyorum yutmuyor geri çıkarıyor siz nasıl veriyorsunuz birde buzlukta pişirerek mi yoksa pişirmeden mi saklıyorsunuz?
sizlerden biri hafta içinde sırayla verdiği çorbaları yazmıştı önceki sayfalarda bulamadım tekrar paylaşabilirmisiniz acaba?

öğretmen olan arkadaşlar, şuan ücretsiz izindeyim ocakta bitiyor uzatmak için dilekçe yazmam gerekmiş bu hafta içinde. sebep ne yazabilirim dilekçeye?

Bizde uzun araştırmalar sonucu sinbo almaya karar vermiştik ama pınarda memnun kalmadığını söyleyince geri aklım karıştı.
Nem ölçer olarak hangi markanınkini kullanıyorsun ?

Hayırlı olsun :))
Ben burda Kayra tembel,adım atmıyor diye söylenirken Kayra 1 gün içerisinde pıtır pıtır adım atmaya başlamıştı :)
Sizinkide aynen öyle olmuş.
Aman koltukta ayakta dururken çok dikkat !!
Kayra bayılıyor öyle ayakta durmaya ama ilk durmaya başladığında bir anlık dalgınlığım sonucu kafasının üzerine düşmüştü.
Emekleme konusunda bizim oğluşlar biraz geriden takip ediyor cimcimeleri.Biz forumun büyükleri olmamıza rağmen bizden küçük kızlar şimdiden emeklemeye başladılar bile

Mmmm afiyet olsun oğluşaaa
Ben balığın tadını belki sevmez diye çekiniyordum ama bizimkide bayıldı diyebilirim.Ömer paşada sevdiğine göre bebekler bu tadı çok da yadırgamıyor.
Taklitleri merakla bekliyorum.Bizimki anca beni taklit ediyor

Saol canım.Tonimer bizde işe yaramadı maalesef ama bu serumdan memnun kaldım.Çekip şırınga ile sıkıyorum ve içindekiler kendiliğinden akıyor.Kalanınıda aspire ediyorum.Tamamı temizlenmesede rahat ettiriyor biraz.

Canım buhar makinası için ikilemde kaldım şimdi.Eşim araştırmaya devam ediyor ama bakalım artık.
Kayra sabah 10 dk ve akşam 10 dakika pepe izliyordu yatmadan önce.Ben de internetten pepe şarkılarını buldum ve yemek yerken sadece müziğini açmak yetiyor.Bu şekilde şarkı söyleyerek yediriyorum :)))
Yalnız bütün gün akşama kadar dilimde pepe şarkıları oluyor,gıcık oluyorum

Gü-nay-dın
Gelen bütün sıcacık mesajlara teşekkür ederim. Bende oğlumu ve kocamı okula gönderdim. Şimdi küçük oğluşiumla başbaşayız. Ona kahvaltı hazırlayacağım.

Afiyet olsun küçük paşaya

Herkese günaydın bugün 05.30 da kalktık. kızım sağolsun.
uyumak istiyorum ya çok mu şey istiyorum.

Biz bugün 6.da kalktık

Hayırlı olsuuunnnn.İlk diş bile bizi böylesine duygulandırmaya yetiyor...

Merhaba canımmm.Özlemiştik seni ve eceyi.Durumundan haberdar etmen çok güzel
Senin kız 2 ay sonra yürümeye başlar bence

Ahh canımm.Çalışan annenin uykusuz kalması çok zor yaaa.
Niye uyutmadı acaba yaren nur.Belkide dış geliyordur annesi hı?

Bardak bizde süper işe yaradı ama artık o numarada sökmüyor

Canım geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederiz.Sizede çok geçmiş olsun.
Bu düşürme olayları tamamen bizlere bağlı olduğu için kendimi çok suçladım.Bundan sonra dört gözüm artık :)
Benim oğlanda kıymayı sevmiyor.Hep pütürsüz olsun rahatça yutayım istiyor.Ben de ete ağırlık verdim mecburen.Etli yemekler yapıp blenderden geçiriyorum.
Çorba menüsünü kim vermişti hatırlayamadım.Biz doğaçlama hazırlıyoruz mamayı.Özel bir listemiz yok yani :)

Nasilsiniz bakalim kizlarrrr
biz dun sabah kv dedeydik sabah kahvaltida kiz uyudugu icin orada biraktik yarim saatlik bir isimiz vardi cok uyumamis zaten tabi ben kv yi kirk kez tembihledim aman anne yattigi yerden sakin ayrilma duser diye neyse isimizi halkettik gittik kizi aldik evde oglen 3tane mandalina dilimi bir elma dilimi bir armut dilimi bir tanede kivi verdim az biraz birakti yedi neyse aksamda kp e goturdum sevsinler diye dun aksamusti az uyudu dolayisiyla erken uykusu geldi neyse saat 9 da uyuyan cocuk 7 de basladi oradan ciktik eve gelene kadar uyuklamaya basladi arabayla 5 dk bile gitmeden neyse uyandirdik kaka yapmisti onu temizledik hatun uyur diye bekledik ama ya siz beni uykumdan ettiniz diye yada kv nin de kp inde evi soguktu usudu gazlandi tabii bir ihtimal daha var benim meyve karisimim dokundu yada kp de brokoli corbasi ve yogurt yedi onun ustune tabi aradan 2 saat gectikten sonra mama icmek istedi dun zaten guluk guluk ses geliyordu midedennitekim ilk kez gece uyumadi kizim ayagimda salladim cikkks yatirinca agladi ayagima pazen battaniye serdim uyunca onunla sallaya sallaya yatiralim yerine diyesonra bir daha kaka yapti biraz karnini ovdum bacaklariyla karnina bastirdim rahatladi uyudu sabaha karsi uykusunda aglaya aglaya bi tap dustu cocuk gozu kapali agliyor yaaa bunada muhtemelen kv nin nazari diyorum yanitabi sabah ben bas agrisiyla uyandimve bir telefon geldi annem ariyor sevdigimiz bir akrabamizin oglu vardi evli 1 yasinda bebegi vardi datcada kaza yapmislar ikiside vefat etmis bebekte 26 saat sonra bulunmus cok sukur o yasiyormus arabadan firlamis cocuktv de falan vermisler mucize bebek diye hayyy Allahim gencecik giden aileye mi yanalim el kadar bebege mi yanalim yetim kaldi diyeAllah hayirli bir omurnasip etsin o yavrucagaeee tabi benim migren girdi simdi cildiracam agridan

İnciniz hayırlı uğurlu olsun. Darısı olmayanların başına. Bizim için biraz erken.Büyük oğlum 8 aylıkken incilenmişti.

canım başınız sagolsunn yaa demek akrabanızdı akşam annemde sürekli onları söyledi durdu tansiyonu çıkmış üzülmekten allah korumuş işte yavrucuğu çok acı çok söylenecek söz yok allahın takdiri inş o yavrucağın bahtı açık bundan böyle...

okişede geçmiş olsun canım üşütmüş olabilir evet yada belki kivi mi dokundu acaba ben henüz vermedim hiç kivi zeynoya ama mandalina veriyorum

selam olsun güzel mayıs annelerine ve kuzularına
bugün cerenin ameliyatı vardı inşallah çok iyi geçer,rabbim şifasını verir inşallah
tatlıcadım sende hastaymışsın geçmiş olsun canım,oğluşunada ameliyat gerekmeden iyi olur inşallah
kayra,enes ve beste daha iyidir inşallah
zeynonun dişide hayırlı olsun bizde daha tık yok,darısı başımıza diyeyim
pınarcım Doğanın daha rahat yemesine sevindim,bizim oğlanda sanki daha iyi gibi,ama ne zaman bunu söylesem yemiyor
en iyi hiç yemiyor diyeyim
nagihancım uykusuz işe gelmek çok zordur,Allah yardımcın olsun,minnoşun bişeyi yoktur umarım,belkide diş çıkarıyordur
Anne ZEYNEP ohh afiyet olsun paşamıza inş benim oğlumda beğenir,biz daha balığa başlamadık
mybabylove sen ve kızımız nasıl iyisiniz inşallah
yeni gelen bi arkadaş vardı unuttum şimdi nickini o da hoşgelmiş sefa getirmiş
mutlu anne sen ve kuzun da iyisiniz inşallah
zadacım kuzun nasıl oldu,bu arada geçen tarifini verdiğin süt arttırıcı formülü denemek istiyorum bende
lilaccım,zilancım,beykozcum öperim sizleride umarım kimseyi unutmamışımdır

benim oğluş dün elektrik süpürgeden korktu ilk defa,daha önce hiç korkmazdı
hemde öyle içli içli ağlıyordu ki
bugün korkusu geçsin diye kucağımda süpürdüm çok zor oldu
birde anlatıyorum oğluma korkma oğlum bu süpürge evimizi temizliyorum hasta olmamak için felan filan
nasıl dinliyor,ama anlıyo dediklerimi sıpa
kucağımda süpürürken ağlamadı hiç umarım bir kereye mahsustur bu korku yoksa nasıl kucağımda süpüreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…