Arkadaşlar siz ete ve cevize ne zaman geçtiniz. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Sorma hayatim yaaa kadin cagiz Muratim der baska birsey demezdi cok aci cokkkk Allah kimseyi evladiyla sinamasin o yavrucaga ne demeli iste oldurmeyen Allah oldurmuyor canim yaaa Allah geride kalanlara sabir versin hep diyorum yine diyorum unutmak Allahin bize bir nimeti vallacanım başınız sagolsunn yaa demek akrabanızdı akşam annemde sürekli onları söyledi durdu tansiyonu çıkmış üzülmekten allah korumuş işte yavrucuğu çok acı çok söylenecek söz yok allahın takdiri inş o yavrucağın bahtı açık bundan böyle...
okişede geçmiş olsun canım üşütmüş olabilir evet yada belki kivi mi dokundu acaba ben henüz vermedim hiç kivi zeynoya ama mandalina veriyorum
Nasilsiniz bakalim kizlarrrr
biz dun sabah kv dedeydik sabah kahvaltida kiz uyudugu icin orada biraktik yarim saatlik bir isimiz vardi cok uyumamis zaten tabi ben kv yi kirk kez tembihledim aman anne yattigi yerden sakin ayrilma duser diye neyse isimizi halkettik gittik kizi aldik evde oglen 3tane mandalina dilimi bir elma dilimi bir armut dilimi bir tanede kivi verdim az biraz birakti yedi neyse aksamda kp e goturdum sevsinler diye dun aksamusti az uyudu dolayisiyla erken uykusu geldi neyse saat 9 da uyuyan cocuk 7 de basladi oradan ciktik eve gelene kadar uyuklamaya basladi arabayla 5 dk bile gitmeden neyse uyandirdik kaka yapmisti onu temizledik hatun uyur diye bekledik ama ya siz beni uykumdan ettiniz diye yada kv nin de kp inde evi soguktu usudu gazlandi tabii bir ihtimal daha var benim meyve karisimim dokundu yada kp de brokoli corbasi ve yogurt yedi onun ustune tabi aradan 2 saat gectikten sonra mama icmek istedi dun zaten guluk guluk ses geliyordu midedennitekim ilk kez gece uyumadi kizim ayagimda salladim cikkks yatirinca agladi ayagima pazen battaniye serdim uyunca onunla sallaya sallaya yatiralim yerine diye sonra bir daha kaka yapti biraz karnini ovdum bacaklariyla karnina bastirdim rahatladi uyudu sabaha karsi uykusunda aglaya aglaya bi tap dustu cocuk gozu kapali agliyor yaaa bunada muhtemelen kv nin nazari diyorum yani tabi sabah ben bas agrisiyla uyandim ve bir telefon geldi annem ariyor sevdigimiz bir akrabamizin oglu vardi evli 1 yasinda bebegi vardi datcada kaza yapmislar ikiside vefat etmis bebekte 26 saat sonra bulunmus cok sukur o yasiyormus arabadan firlamis cocuk tv de falan vermisler mucize bebek diye hayyy Allahim gencecik giden aileye mi yanalim el kadar bebege mi yanalim yetim kaldi diye Allah hayirli bir omurnasip etsin o yavrucaga eee tabi benim migren girdi simdi cildiracam agridan
canım ben 5 aylık olduğunda ceviz vermeye başlamıştım, 6. ayı dolduğundada kıyma ve sonrada tavuk vermeye başladım dönüşümlü olarak
Cok aci canimmm cokkk benden bir yas buyuktu ustumuzden uzak olsun galiba bebekleri de gec oldu Allah im elim kolum kalkmiyor sen buyksun yarabbim hem oglanin hem kizin ailesine sabir ver o yavrumada hayirli yazilar yaz kurban oldugum AllahimCanım bebişine geçmiş olsun,,gaz olmuş tabi nazarda çok etkiliyo bebişleri,,o haberi ben izledim akşam ağlıya ağlıya mahvoldum,
öksüz yetim kaldı zeynep bebek,amcasının cenazesine gidiyorlarmış, hatta sabah yazmak aklıma geldi de üzmiyim dedim sizlerio kadar üzüldümki,, bebeğin korku dolu bakışlarını görüdüm,, ailesiz kaldı yavrum şimdi bile gözlerim doldu yine...
Arkadaşlar siz ete ve cevize ne zaman geçtiniz. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Nasilsiniz bakalim kizlarrrr
37:ve bir telefon geldi annem ariyor sevdigimiz bir akrabamizin oglu vardi evli 1 yasinda bebegi vardi datcada kaza yapmislar ikiside vefat etmis bebekte 26 saat sonra bulunmus cok sukur o yasiyormus arabadan firlamis cocuktv de falan vermisler mucize bebek diye hayyy Allahim gencecik giden aileye mi yanalim el kadar bebege mi yanalim yetim kaldi diye Allah hayirli bir omurnasip etsin o yavrucaga eee tabi benim migren girdi simdi cildiracam agridan
Kizlar biliyorsunuz ki benim kizim 3. Aydan sonra mama icmek durumunda kaldive biberona oyle alistiki onsuz uyumak istemiyor dun gece bizi oyle zorlayinca biberonsuz yatmak ta istemiyor haliyle boyna mama icmek istiyor ve ben emzige alistirmak istiyorum heleee birde enes in emzikli hakini gorunce mavi hirka mavi emzik superdi bu zilloş sadece beni emdigi donem emzik aliyordu oda surekli agzindan iterken dogum oncesi cesit cesit emzik aldim hastanede emmemisti annem eczaneden wee nin emzigini almisti onu emdi sipaaa ama dedigim gibi uc ayda toplasan agzindan cikmayan saati 24 saat bile degildir yani anlamadim nasil yapabilirim ve artik surekli mama icerek uyumasi hosuma gitmiyor deli gibi uykusu var karnida tok ama yinede mama istiyor aslinda mama degil istedigi biberonun memesi ve bu sekilde cok mama iciyor gun icinde kahvalti meyve yogurt corba icmesine ragmen yinede yaklasik800 cc yi geciyor ictigi mama nasil yapabilirim kizlar acaba emzikmi kucuk geliyor diye gecen guna babamiz yine amzik aldi avent in ama onuda eline alip oynuyor kaucuk emziklerde saglikli degil diye okumustum ama gercekten bu biberon isi yoruyor bizi YARDİM EDİNNNN bacilar millet emzikten vaz gecirmek ister biz emzige alistirmak istiyoruz
Ben 5. ayda kahvaltısının bulamaçlı kısmı olan ekmek,pekmez,ıhlamur karışımına rondodan geçirdiğim cevizi(1çay kaşığı) eklemeye başladım,
6. ayda önce kıymayla(1 küçük top kadar),sonra 1ad. kuşbaşı etle çorbalara katarak devam ettik, şimdi de h.içi kıyma,et ve tavuk ekliyorum çorbalarına,h.sonu tatil veriyorum ette, eğer biz balık yiyorsakta ona da veriyorum biraz biraz sırt kısmından(yağlı yerinden).
Kizlar biliyorsunuz ki benim kizim 3. Aydan sonra mama icmek durumunda kaldive biberona oyle alistiki onsuz uyumak istemiyor dun gece bizi oyle zorlayinca biberonsuz yatmak ta istemiyor haliyle boyna mama icmek istiyor ve ben emzige alistirmak istiyorum heleee birde enes in emzikli hakini gorunce mavi hirka mavi emzik superdi bu zilloş sadece beni emdigi donem emzik aliyordu oda surekli agzindan iterken dogum oncesi cesit cesit emzik aldim hastanede emmemisti annem eczaneden wee nin emzigini almisti onu emdi sipaaa ama dedigim gibi uc ayda toplasan agzindan cikmayan saati 24 saat bile degildir yani anlamadim nasil yapabilirim ve artik surekli mama icerek uyumasi hosuma gitmiyor deli gibi uykusu var karnida tok ama yinede mama istiyor aslinda mama degil istedigi biberonun memesi ve bu sekilde cok mama iciyor gun icinde kahvalti meyve yogurt corba icmesine ragmen yinede yaklasik800 cc yi geciyor ictigi mama nasil yapabilirim kizlar acaba emzikmi kucuk geliyor diye gecen guna babamiz yine amzik aldi avent in ama onuda eline alip oynuyor kaucuk emziklerde saglikli degil diye okumustum ama gercekten bu biberon isi yoruyor bizi YARDİM EDİNNNN bacilar millet emzikten vaz gecirmek ister biz emzige alistirmak istiyoruz
Canım çok yakın bir akrabam çocuk doktoru. o 8. ayda başla dedi. Bana çok geç geldi. Birde size sorayım dedim.
Benim oğlumda 3. aydan itibaren mama kullanıyor. Artık sütümde çok azaldığı için beni emmek istemiyor ama ben zorluyorum. Uyuduğu zaman bellidir. Sadece uyumadan önce mama versen diğer zamanlarda ek gıda versen çözüm olabilirmi bilemiyorum.
Kizlar okiş sabah 7 de babasinin yaptigi mamayi icer ama o zaman 150cc yapiyoruz 9 a kadar uyur sonra 09:30-10:00 gibi kahvalti yapar 1 yumurta sarisi,pekmez,ceviz,peynir 12 gibi uyurve uyurken biberon olacak illa 15-180 arasi icer uyuma ve aclik durumuna gore 1 kavanoz corba ve 1 kavanoz yogurt yer en az 2 saat sonra yine uyku icin mama icer sonra uyur uyanir meyve yer yine uyku saatine gire oluyor az uyuduysa aksam ustu bir daha uyumak istiyor o zamanda meyve yediriyorum cc olarak olcmedim hic yemek istemediginde zorlamiyorum zaten ama verdigim zaman hep yer yani sonra aksam 21:00 gibi tekrar uyur o zaman 200 cc icer uyur bazen o mama biter ama bizim hatun hala uyanik olurBizim tatlı kızımız biberon memesine müptela olmuş demek,,bildigim kadariyla biberonu boş çekmesi gaz yapar çünkü hava yutar,hatta biberonun emzik ucu kısmında bile sütün sürekli olması gerekiyor,yani bitmesine yakın orası azalınca çekin demişti(hastenede bebek hemşiresi söylemişti),
Ben dr. tavsiyesiyle(işe başlayacağım için) emziğe alıştırmayı çok denedim,hatta bir emzik koleksiyonumuz da var(bakkal emziği bile bulduk) ama hiç birini almadı,,yani işin bu konuda zor olabilir. Senin için bende burada ebebekte falan bi sorayım biberon ucuna en yakın emzik ne diye?Bişey bulursam sana kargo yaparım canım. Birde, siz daha iyi bilirsiniz ama bebiş ek gıdaları tam olarak yiyorsa,800cc mama fazla gelmezmi:26:Artık büyüyorlar, öncelik süt ama anne sütü almayan bebekler için söylüyorum;yavaş yavaş onları da öğün yemeğine alıştırmalıyız, tabi bu benim fikrim canım.Her anne bebeği için en iyisini bilir ama yine de duygularımı bil istedim,umarım ayıp etmemişimdir:26:
Sagol canimmm Allah razi olsun4 günlük dinlenme ve iş maratonum başladı burda çok sakin geçtiği için günüm resmen tuhafıma gidiyor
3 gün evde hiç oturmayınca tabi puahahah
tatlıcadım gelmiş ama hastaymış geçmişler olsun canım şekerimşerbetim le ne yaptınız oyle kendınıze yee Allah yardımcınız olsun
bel agrısı çok fenadır eminim :18:
Planner cim zeynonun incisi hayırlı olsun
beste ve kayra umarım daha iyidir .... ceren in ameliyatı umarım iyi geçmiştir
turuncu ; canım eşimin araştırmaları sonucu Wollex diye bir marka satın aldık memnunuz şuan için
nagihan; al bendende o kadar uykusuz geceler cok feci ben artık ne zaman aglamıs ne zaman emzırmısım hatırlamıyorum desem
okadar :26: bencede dişi çıkıyo olabilir bizim kısçede iki gündür yine iştahsız bekliyorum ikinci dişini
ilkindede böyle olmuştu
mybabylove; başınız sağolsun canım
zada ; zeynep ada nasıl oldu
kıslar hafta sonu ara ara okuyorum geçmişi salı günü çok zorlanmıyım diye
ama unuttuklarım varsa kusuruma bakmayın
hepinizi seviyorumm :103::103:
Canimmmm cok sagol ilgilenmen bile yeter cok sagol bi bakayim kucuk hanim emsinde onuda alirizCanım ben e-bebek müşteri hizmetlerini aradım cvp vermediler,burada bi mağazasını aradım
oradaki kızla konuştum şimdi. Durumu anlattım, mamajoo kullandığımızı söyledim
o da avent önerdi önce, onu da denedik dedim, avent emzikleri bebekler tutuyor genelde dedi,,
bizim kız beğenmedi dedimO zaman, eczaneden kiraz uçlu emzik almanızı önerebilirim dedi,
"mamajoo biberon uclari da bu tur emzik sınıfındalar" dedi. Sen netten falan bi bak istersen, belki denemişsinizdir hatta
Oralarda yoksa bana özelden adresini yolla,teyzesi alır yollar kuzusuna yılbaşı hediyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?