Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Mayıs Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
Canimmmm cok sagol ilgilenmen bile yeter cok sagol bi bakayim kucuk hanim emsinde onuda aliriz
canım kızların dediği gibi diş ağrısı olabilir. uykusuzluk gerçekten çok zor ben bizzat yaşadığım için biliyorum. Ama hem çalışıp hem de uykusuz kalmak eminim daha da zordur.benim için henüz gün aymadı kızlarrrrr....Dün zor bir gece geçirdim kızım çok huysuzdu.1 saat uyudum mu emin değilim.ayağımda öyle uyumusum heryerim ağrıyor.yatağına her yatırışta hemen uyanıp ağladı Yaren Nur'um ki hiç böyle yapmazdı yavrumm.Çooookkk ama çok huysuzdu.Açlık mı dedim 3 çeşit ayrı ayrı mama yaptım ama ıhhh yediremedim.Altı temiz,üstü örtülü,suyunu içirdim.Sabah 4'te kadar 5'da bir uyanıp ağladı.Ben uykuya koşar adım yatağıma her girdiğimde ağladı.En son sabah 4'te bir çay kaşığı calpol verdim.Ama uyku durumu ve mızmızlık değişmedi.saat 05:30 gibiydi en son uyudu.sonra tekrar kalktı,uyudu ve hep ayağımdaydı.Mutlu anne kendime Cranberries Zombi'yi armağan ediyorum.Uzun zamandır böyle uykusuz kalmamıstım.Bugünkü işleri çok güzel bir şekilde berbat edebilirim:)
Planner; Cnm gözümüz aydın biblo bebeğimin dişleri kendini göstermiş.İnşallah sıkıntı çekmeden bu süreci atlatırsınız.Ay Allahım ne çok yakışacak dişler ona.Yerim ben o güzelliği..Darısı sorunsuz sıkıntısız diğerlerimizin başına.Nescafe tavsiye etmişler ama ben hala açılamadım cnm...
Babyceren;Cnm Allah yardımcınız olsun ve tez vakitte tatlı ablamız iyileşsin ve rahatlasın.Güzel haberlerle dön cnm.Bende seni seviyorummmm .
Şekerşmşerbetim; Tez zamanda şifa bul inş. Cnm benim.Dün gece de aklıma sen geldin.Evet sağlığımız ve sağlıkları yerinde olsun da varsın mızmızlık yapsınlar.Allaha emanetsiniz cnm .
Tatlıcadı; Adamım inş. Bir an önce düzelir.Seni ve hepimizi çok sevindirir.İyi haberlerle gel Ben uğrayamıyorum bu iş çok yoğun fırsat bulmak zor oluyor.İnt.e girdiğimde bir bizim topiği ziyaret ediyorum hipnoz olmuş gibi valla.Googlea yazıyorum bir de baktım burdayım
Minikeller; Sen de hoş geldin cnm.Allah yavrularına uzun ömürler versin inş
Çok sağol canım inşallah.saol tatlımm
biyolog canım çok güzel kilo vermişsin maşallah sana
bu azmini kaybetme sakın
bende tekrar başladım umarım gider bu YAĞĞĞLAR, ıyyyy
saol canım, şu an süte gemeyen düşük dozda iki farklı ağrı kesici krem kullanıyorum
Kayraya da çok geçmiş olsun canım, şuan daha iyidir umarımm
teşekkür ederim ilkimcim,Besteye de çok geçmiş olsun
inş en kısa zamanda iyileşir
çok haklısın canım
sana yazcaktım ama yanlış anlaşılmaktan korktum açıkçası
hani demiştin ya sinirlerim çok gergin diye
bende aynı şeyleri yaşıyordum zombi gibi olmuştum uykusuzluktan
gece kaç defa kalktığımı bilmiyordum, birden böyle olunca meleğim sakın şikayet etme diyecektim
hastalık olmasın yeterki bu günlerde gelir geçer
meselabu sabah kızım annem gelmeden önce bezini doldurmuştu temizleyemedim
öylece bekledik 1 saate yakın, en basit bir şeyi bile yapamıyorum
dediğin gibi şükredilecek çok şeyimiz var
duaların için çok teşekkür ederim melek arkadaşım
Mahire sarıl öp kokla benim için, en kısa zamanda geçecek bu yorgun günler..
Ben yaklaşık bir yemek kaşığı çiğ kıymayı küçük streçlere sarıp buzluğa koydum. Çorba yapacağım zaman sabahtan çıkarıyorum ve pişirirken biraz suyla ezip dağılmasını sağlıyorum. yaklaşık 20-25 dk piştikten sonra sebzeleri koyuyorum.Hepsi piştikten sonra tel süzgeçten geçiriyorum.Selam güzel anneler,oğluma kıymayı yediremiyorum yutmuyor geri çıkarıyor siz nasıl veriyorsunuz birde buzlukta pişirerek mi yoksa pişirmeden mi saklıyorsunuz?
sizlerden biri hafta içinde sırayla verdiği çorbaları yazmıştı önceki sayfalarda bulamadım tekrar paylaşabilirmisiniz acaba?
Canım eğer ikinci dönem işe başlayacaksan ücretsiz izin almak yerine ocakta rapor hakkımız yenilendiği için rapor alabilirsin.öğretmen olan arkadaşlar, şuan ücretsiz izindeyim ocakta bitiyor uzatmak için dilekçe yazmam gerekmiş bu hafta içinde. sebep ne yazabilirim dilekçeye?
Forumun sabah kuşları bunlar.
Bizde uzun araştırmalar sonucu sinbo almaya karar vermiştik ama pınarda memnun kalmadığını söyleyince geri aklım karıştı.
Nem ölçer olarak hangi markanınkini kullanıyorsun ?
Hayırlı olsun :))
Ben burda Kayra tembel,adım atmıyor diye söylenirken Kayra 1 gün içerisinde pıtır pıtır adım atmaya başlamıştı :)
Sizinkide aynen öyle olmuş.
Aman koltukta ayakta dururken çok dikkat !!
Kayra bayılıyor öyle ayakta durmaya ama ilk durmaya başladığında bir anlık dalgınlığım sonucu kafasının üzerine düşmüştü.
Emekleme konusunda bizim oğluşlar biraz geriden takip ediyor cimcimeleri.Biz forumun büyükleri olmamıza rağmen bizden küçük kızlar şimdiden emeklemeye başladılar bile
Mmmm afiyet olsun oğluşaaa
Ben balığın tadını belki sevmez diye çekiniyordum ama bizimkide bayıldı diyebilirim.Ömer paşada sevdiğine göre bebekler bu tadı çok da yadırgamıyor.
Taklitleri merakla bekliyorum.Bizimki anca beni taklit ediyor
Saol canım.Tonimer bizde işe yaramadı maalesef ama bu serumdan memnun kaldım.Çekip şırınga ile sıkıyorum ve içindekiler kendiliğinden akıyor.Kalanınıda aspire ediyorum.Tamamı temizlenmesede rahat ettiriyor biraz.
Canım buhar makinası için ikilemde kaldım şimdi.Eşim araştırmaya devam ediyor ama bakalım artık.
Kayra sabah 10 dk ve akşam 10 dakika pepe izliyordu yatmadan önce.Ben de internetten pepe şarkılarını buldum ve yemek yerken sadece müziğini açmak yetiyor.Bu şekilde şarkı söyleyerek yediriyorum :)))
Yalnız bütün gün akşama kadar dilimde pepe şarkıları oluyor,gıcık oluyorum
Afiyet olsun küçük paşaya
Biz bugün 6.da kalktık
Hayırlı olsuuunnnn.İlk diş bile bizi böylesine duygulandırmaya yetiyor...
Merhaba canımmm.Özlemiştik seni ve eceyi.Durumundan haberdar etmen çok güzel
Senin kız 2 ay sonra yürümeye başlar bence
Ahh canımm.Çalışan annenin uykusuz kalması çok zor yaaa.
Niye uyutmadı acaba yaren nur.Belkide dış geliyordur annesi hı?
Bardak bizde süper işe yaradı ama artık o numarada sökmüyor
Canım geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederiz.Sizede çok geçmiş olsun.
Bu düşürme olayları tamamen bizlere bağlı olduğu için kendimi çok suçladım.Bundan sonra dört gözüm artık :)
Benim oğlanda kıymayı sevmiyor.Hep pütürsüz olsun rahatça yutayım istiyor.Ben de ete ağırlık verdim mecburen.Etli yemekler yapıp blenderden geçiriyorum.
Çorba menüsünü kim vermişti hatırlayamadım.Biz doğaçlama hazırlıyoruz mamayı.Özel bir listemiz yok yani :)
aynen öyle canım saat 8 de uyuyor ama daha geç yatırmayı da denedik yine aynı saatte kalktı horoz.canım hoşgeldin, iki çocuk annesi olmak nasılmış seninde tecrübelerini alırız artık:) mustafa ismini bende çokk severim, minnoşunuda görelim onuda sevelimmm
maşallahh ömer paşayaaabenim zeynom hala ayakta durup etrafı kesiyor tam sıralamaya geçemedi darısı bize olsunnn amaaa dişimiz çıktı zeynep teyzesii onun darısıda ömerciğime olsunnn
5.30 mucanım beste kendi rekorlarını zorluyor sanırımm, erkenmi uyuyordu akşamları mınnoşun ya gerçi nezaman yatsalar alıştıkları saatte uyanıyor minik akıl küpleriii
ahaaa sabah işe gelirken aldım şekerim kahvemiiallahtan zeynomda gece uyku problemi yok ama ben yinede geç yatıyorum ve erken kalkıyorum yaa off şu işlerim bir bitsede dinlensem artık yaa pzt de tatil olsa dimi ama şekerimmm
Daha iyi sayılır canım öksürüğü biraz azaldı ama hırıltı ve burun akıntısı devam ediyor ilgilendiğin için teşekkür ederim.selam olsun güzel mayıs annelerine ve kuzularına
bugün cerenin ameliyatı vardı inşallah çok iyi geçer,rabbim şifasını verir inşallah
tatlıcadım sende hastaymışsın geçmiş olsun canım,oğluşunada ameliyat gerekmeden iyi olur inşallah
kayra,enes ve beste daha iyidir inşallah
zeynonun dişide hayırlı olsun bizde daha tık yok,darısı başımıza diyeyim
pınarcım Doğanın daha rahat yemesine sevindim,bizim oğlanda sanki daha iyi gibi,ama ne zaman bunu söylesem yemiyor
en iyi hiç yemiyor diyeyim
nagihancım uykusuz işe gelmek çok zordur,Allah yardımcın olsun,minnoşun bişeyi yoktur umarım,belkide diş çıkarıyordur
Anne ZEYNEP ohh afiyet olsun paşamıza inş benim oğlumda beğenir,biz daha balığa başlamadık
mybabylove sen ve kızımız nasıl iyisiniz inşallah
yeni gelen bi arkadaş vardı unuttum şimdi nickini o da hoşgelmiş sefa getirmiş
mutlu anne sen ve kuzun da iyisiniz inşallah
zadacım kuzun nasıl oldu,bu arada geçen tarifini verdiğin süt arttırıcı formülü denemek istiyorum bende
lilaccım,zilancım,beykozcum öperim sizleride umarım kimseyi unutmamışımdır
benim oğluş dün elektrik süpürgeden korktu ilk defa,daha önce hiç korkmazdı
hemde öyle içli içli ağlıyordu ki
bugün korkusu geçsin diye kucağımda süpürdüm çok zor oldu
birde anlatıyorum oğluma korkma oğlum bu süpürge evimizi temizliyorum hasta olmamak için felan filan
nasıl dinliyor,ama anlıyo dediklerimi sıpa
kucağımda süpürürken ağlamadı hiç umarım bir kereye mahsustur bu korku yoksa nasıl kucağımda süpüreyim
Ben bu ay yani 7.ayda geçtim.Arkadaşlar siz ete ve cevize ne zaman geçtiniz. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Teşekkür ederiz canım daha iyi sayılırız. Biz de seni seviyoruz ve öpüyoruz.4 günlük dinlenme ve iş maratonum başladı burda çok sakin geçtiği için günüm resmen tuhafıma gidiyor
3 gün evde hiç oturmayınca tabi puahahah
tatlıcadım gelmiş ama hastaymış geçmişler olsun canım şekerimşerbetim le ne yaptınız oyle kendınıze yee Allah yardımcınız olsun
bel agrısı çok fenadır eminim :18:
Planner cim zeynonun incisi hayırlı olsun
beste ve kayra umarım daha iyidir .... ceren in ameliyatı umarım iyi geçmiştir
turuncu ; canım eşimin araştırmaları sonucu Wollex diye bir marka satın aldık memnunuz şuan için
nagihan; al bendende o kadar uykusuz geceler cok feci ben artık ne zaman aglamıs ne zaman emzırmısım hatırlamıyorum desem
okadar :26: bencede dişi çıkıyo olabilir bizim kısçede iki gündür yine iştahsız bekliyorum ikinci dişini
ilkindede böyle olmuştu
mybabylove; başınız sağolsun canım
zada ; zeynep ada nasıl oldu
kıslar hafta sonu ara ara okuyorum geçmişi salı günü çok zorlanmıyım diye
ama unuttuklarım varsa kusuruma bakmayın
hepinizi seviyorumm :103::103:
Canım benim başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin, geride kalan yavruyu da Allah'ım korusun
Ben kızımı zorla 3.5 aylıkken emziğe alıştırmak zorunda kaldım
sürekli başparmağını emiyordu, çok tatlı bir görüntü ama parmağın hali içler acısıydı
çeşit çeşit emzik aldık ama istemedi
bende en küçük olanına ara ara sütümü sürüp tam derin uykuya dalarken verdim ağzına
ben verdim o attı, tam 3 gün mücadele ettim
ve ben kazandım
parmak emmeyi hala unutmadı emziği yoksa arada o parmak ağza gidiyor bizde hemen emziğini veriyoruz
sadece uykuya dalarken emiyor, derin uykuya geçtiğinde bırakıyor
yani 24 saat emzik ağzında değil
ilk tuttuğu küçük emzik wee baby'nindi, şimdiki bebe dor'un
biz ne kadar para döksekte o gitti en ucuz basit emzikleri emdi
pes etme canım, gerekliliğine inanıyorsan 2-3 gün uğraşman lazım
Oylamanın bitmesine az kaldıYOksa siz hala oy vermediniz mi?
Aradaki fark çok az!Düşündümde, acaba yeni bi grup mu açsak(2012 mayıs bebekleri yada 2012mayıs annelerinin kocişleri)
Bebekler,babalar üye olur,böylece birinci olmamız kaçınılmazNasıl plan ama
Canim nasil oldun?esimin sulalesinde parmak emmek neredeyse genetik diyebilirim bizimkide emiyor ama bagimli degil hatta esimin kuzeni yani benim yengemin bas parmagi digerine gore ince bile kalmis yaniCanım benim başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin, geride kalan yavruyu da Allah'ım korusun
Ben kızımı zorla 3.5 aylıkken emziğe alıştırmak zorunda kaldım
sürekli başparmağını emiyordu, çok tatlı bir görüntü ama parmağın hali içler acısıydı
çeşit çeşit emzik aldık ama istemedi
bende en küçük olanına ara ara sütümü sürüp tam derin uykuya dalarken verdim ağzına
ben verdim o attı, tam 3 gün mücadele ettim
ve ben kazandım
parmak emmeyi hala unutmadı emziği yoksa arada o parmak ağza gidiyor bizde hemen emziğini veriyoruz
sadece uykuya dalarken emiyor, derin uykuya geçtiğinde bırakıyor
yani 24 saat emzik ağzında değil
ilk tuttuğu küçük emzik wee baby'nindi, şimdiki bebe dor'un
biz ne kadar para döksekte o gitti en ucuz basit emzikleri emdi
pes etme canım, gerekliliğine inanıyorsan 2-3 gün uğraşman lazım
nagisim cok sagol hayatim insan ne diyecegini bilemiyor valla arasam ne diyeyim zaten acilari taze en iyisimi bas sagliina gitmek ama araba serviste püffffMybabylove'cım başınız sağolsun cnm.Bende bugün sabah okumuştum haberi.Çocuğun resmini görünce içim parçalandı.Allah hayırlı yazılar yazsın.Hiçbir anne evlatsız, hiçbir evlat da annesiz kalmasın inş.Rabbim yavrularımıza sıcak yuvalarında neşe,sağlık,huzur dolu günler yaşatmayı nasip etsin...
Emzik olayı; bu bebeler çok akıllı yaa.bende Yaren Nur'a veremiyordum emziği kavga ediyorduk:)şimdi de çok alıştı.meme olmayınca da şekerimşerbetim gibi eli ağzından geri gelmiyor.bende mecbur memeyi veriyorum.Ay yaşadıklarımız ne kadar benzer..Düşündüklerime,soracaklarıma zamanlı zamansız sizden cevap alabiliyorum....Çok güzel yaaaa...Sizi seviyorum
günaydınnn herkeseee
kızlar minnoşumun dişi çıkmışşşşgündüz annem görmüş eve gittim annemle eşim beni bekliyor süprizzzzzz bak bakalım ne görüyosun dediler veee zeynomun sol alt dişi uç vermiş bembeyaz bir dişcik geliyor aman allahımm ya bukadar mutlu olacagım gercekten aklıma gelmezdı çok merakla bekliyordum ama bu ağlamada neyin nesi canımmm ağla ağlaa hem sarılıyorum hem ağlıyorum nasıl duygulandım anlatamamm birkaç gündür normalden çok huysuzdu güzel kızım vee sonunda evde beklenen diş geldiii, iyiki geldi, hoşgeldiii allah yavrularımızın daha nice güzel günlerini göstersin hepimize inşş
ilk defa sabah geçmişi okumadan yazıyorum şekerler, hemen geçmişe dönüp geliyorummmm
Nasilsiniz bakalim kizlarrrr
biz dun sabah kv dedeydik sabah kahvaltida kiz uyudugu icin orada biraktik yarim saatlik bir isimiz vardi cok uyumamis zaten tabi ben kv yi kirk kez tembihledim aman anne yattigi yerden sakin ayrilma duser diye neyse isimizi halkettik gittik kizi aldik evde oglen 3tane mandalina dilimi bir elma dilimi bir armut dilimi bir tanede kivi verdim az biraz birakti yedi neyse aksamda kp e goturdum sevsinler diye dun aksamusti az uyudu dolayisiyla erken uykusu geldi neyse saat 9 da uyuyan cocuk 7 de basladi oradan ciktik eve gelene kadar uyuklamaya basladi arabayla 5 dk bile gitmeden neyse uyandirdik kaka yapmisti onu temizledik hatun uyur diye bekledik ama ya siz beni uykumdan ettiniz diye yada kv nin de kp inde evi soguktu usudu gazlandi tabii bir ihtimal daha var benim meyve karisimim dokundu yada kp de brokoli corbasi ve yogurt yedi onun ustune tabi aradan 2 saat gectikten sonra mama icmek istedi dun zaten guluk guluk ses geliyordu midedennitekim ilk kez gece uyumadi kizim ayagimda salladim cikkks yatirinca agladi ayagima pazen battaniye serdim uyunca onunla sallaya sallaya yatiralim yerine diye sonra bir daha kaka yapti biraz karnini ovdum bacaklariyla karnina bastirdim rahatladi uyudu sabaha karsi uykusunda aglaya aglaya bi tap dustu cocuk gozu kapali agliyor yaaa bunada muhtemelen kv nin nazari diyorum yani tabi sabah ben bas agrisiyla uyandim ve bir telefon geldi annem ariyor sevdigimiz bir akrabamizin oglu vardi evli 1 yasinda bebegi vardi datcada kaza yapmislar ikiside vefat etmis bebekte 26 saat sonra bulunmus cok sukur o yasiyormus arabadan firlamis cocuk tv de falan vermisler mucize bebek diye hayyy Allahim gencecik giden aileye mi yanalim el kadar bebege mi yanalim yetim kaldi diye Allah hayirli bir omurnasip etsin o yavrucaga eee tabi benim migren girdi simdi cildiracam agridan
Canım çok yakın bir akrabam çocuk doktoru. o 8. ayda başla dedi. Bana çok geç geldi. Birde size sorayım dedim.
Kizlar okiş sabah 7 de babasinin yaptigi mamayi icer ama o zaman 150cc yapiyoruz 9 a kadar uyur sonra 09:30-10:00 gibi kahvalti yapar 1 yumurta sarisi,pekmez,ceviz,peynir 12 gibi uyurve uyurken biberon olacak illa 15-180 arasi icer uyuma ve aclik durumuna gore 1 kavanoz corba ve 1 kavanoz yogurt yer en az 2 saat sonra yine uyku icin mama icer sonra uyur uyanir meyve yer yine uyku saatine gire oluyor az uyuduysa aksam ustu bir daha uyumak istiyor o zamanda meyve yediriyorum cc olarak olcmedim hic yemek istemediginde zorlamiyorum zaten ama verdigim zaman hep yer yani sonra aksam 21:00 gibi tekrar uyur o zaman 200 cc icer uyur bazen o mama biter ama bizim hatun hala uyanik olursonra gece biz yatarken 01:00 gibi 150 cc daha veriyoruz vermezsek sabaha karsi uyanir yine icer ama eger onu vermezsem gece sabah 4 de uyanip ister sonra 07 de tekrar gun basliyor yani bu mama miktarlari degisiyor tabii aslinda biberonun akisi yavas akista hala birden icip hazimsizlik yapmasin diye veriyorum onu ama bu saferde bagimlilik yapti biberon valla mutlu anne cok sevinirim canim yaaa sen arastir yerpter bana hayatim biz mamajo nun biberon memesini kullaniyoruz uyuduktan sonra zaten donup kendi atar biberonu bazen mamanin bitmesini beklemez ama yinede ictigi mama miktari cok cunku ogun olarak hepsini yiyoooo biberonu bos cekmez zaten sut bitince atar ama dun oyle ciglik cigliga zirladi karni guluk guluk edince vermek istemedim ama ama susmadi beberonunverince likir likir icti tabi biz oturduk basinda gulmeye basladik birde gozu kapali oyle bir ariyorki memeyi gulersiniz yani bazen gece ustunu acmis oluyor ustunu orterken biberon geldi sanip yorganin kulagina yapisiyor emmek icin
Nasilsiniz bakalim kizlarrrr
biz dun sabah kv dedeydik sabah kahvaltida kiz uyudugu icin orada biraktik yarim saatlik bir isimiz vardi cok uyumamis zaten tabi ben kv yi kirk kez tembihledim aman anne yattigi yerden sakin ayrilma duser diye neyse isimizi halkettik gittik kizi aldik evde oglen 3tane mandalina dilimi bir elma dilimi bir armut dilimi bir tanede kivi verdim az biraz birakti yedi neyse aksamda kp e goturdum sevsinler diye dun aksamusti az uyudu dolayisiyla erken uykusu geldi neyse saat 9 da uyuyan cocuk 7 de basladi oradan ciktik eve gelene kadar uyuklamaya basladi arabayla 5 dk bile gitmeden neyse uyandirdik kaka yapmisti onu temizledik hatun uyur diye bekledik ama ya siz beni uykumdan ettiniz diye yada kv nin de kp inde evi soguktu usudu gazlandi tabii bir ihtimal daha var benim meyve karisimim dokundu yada kp de brokoli corbasi ve yogurt yedi onun ustune tabi aradan 2 saat gectikten sonra mama icmek istedi dun zaten guluk guluk ses geliyordu midedennitekim ilk kez gece uyumadi kizim ayagimda salladim cikkks yatirinca agladi ayagima pazen battaniye serdim uyunca onunla sallaya sallaya yatiralim yerine diye sonra bir daha kaka yapti biraz karnini ovdum bacaklariyla karnina bastirdim rahatladi uyudu sabaha karsi uykusunda aglaya aglaya bi tap dustu cocuk gozu kapali agliyor yaaa bunada muhtemelen kv nin nazari diyorum yani tabi sabah ben bas agrisiyla uyandim ve bir telefon geldi annem ariyor sevdigimiz bir akrabamizin oglu vardi evli 1 yasinda bebegi vardi datcada kaza yapmislar ikiside vefat etmis bebekte 26 saat sonra bulunmus cok sukur o yasiyormus arabadan firlamis cocuk tv de falan vermisler mucize bebek diye hayyy Allahim gencecik giden aileye mi yanalim el kadar bebege mi yanalim yetim kaldi diye Allah hayirli bir omurnasip etsin o yavrucaga eee tabi benim migren girdi simdi cildiracam agridan
Yazini okuyunca cok duygulandim,yasadigim o guzel mutlulugu bana yeniden yasattin valla..hatta gozlerim doldu,bende senin gibi cok mutlu oldum hatta odanin ortasinda gobek atmistim:26: yazik oglanda oylece garip garip bakakalmisti,insan gercekten cok mutlu oluyor..anlatilmaz ancak yasanir cinsten bir duygu..hadi bakalim Zeynoma hayirli olsun ilk incisi ins digerlerini sorunsuz bir sekilde takip eder...malum ilk disten sonra basliyor uykusuz geceler ama ins Zeynos olmaz oyle, cok opuyorum sizi
Yazını şimdi gördüm canım başınız sağolsun. Sabah kanal d de gördüm haberi, çok kötü oldum. Bebeğin o korku dolu bakışları hala gözümün önünde. Çok etkinlendim sabah kendimi tutamadım. Allahım hiçbir anne babaya evlat acısı vermesin, hiçbir evladı da annesiz babasız bırakmasın.
Aminnn. Canim aminnnn Allah razi olsunYazını şimdi gördüm canım başınız sağolsun. Sabah kanal d de gördüm haberi, çok kötü oldum. Bebeğin o korku dolu bakışları hala gözümün önünde. Çok etkinlendim sabah kendimi tutamadım. Allahım hiçbir anne babaya evlat acısı vermesin, hiçbir evladı da annesiz babasız bırakmasın.
ayyy valla sorma yaaa bende cok severim benim yegenimde cok aliskindi hatta aglardi EMCEKKK EMCEKKK diye yavrum oz turkceyi kullaniyordu onlarda biraktirmak icin cok ugrastilarkızlar emzik konusunda bizde durum şöyle ki; ben doğumdan önce emzik vermemeyi kafaya koyup hastaneye emzik götürmek yada eve gelinceye vermeye çalışmak gibi bir çabaya girmedimm takiii zeynonun mememi emzik niyetine kullanmaya başladığını keşfedinceye kadarrrbunu ise yaklaşık 1.5 ay sonra anladım ve ısrarla emzik verme isteğime karşılık zeyno her emziği ağzına verdiğimizde öğürüp kusacak gibi oluyordu ve korkutuyordu bizi ama tabi pes etmedik denemeye devam ettik işe başladığımda çok gerekli olacaktı çünkü bu emzik işi ama yokk olmadı olmadıı en sonuda vazgeçtik yani zeyno hiçç emzik tutmadı, gerçi biberonda bile tek bir çeşit emzikten vazgeçmeyen ve başka bir tane emziği asla kabul etmeyen zeynomun emzik tutmamasını kabullendim artıkk ama cicili bicili emzikler ve askılarında hep gözüm kalacak sanırımmm
Beste hanım da parmağını keşfettikten sonra emziği almadı ve hala parmağını emiyor. Dr a sorduğumda emsin sorun olmaz dedi ama alışkanlık olmasından korkmuyo değilim açıkcası. Sen iyi yapmışsın canım ben beceremedim sanırım
canım benim bizde seni seviyoruzMybabylove'cım başınız sağolsun cnm.Bende bugün sabah okumuştum haberi.Çocuğun resmini görünce içim parçalandı.Allah hayırlı yazılar yazsın.Hiçbir anne evlatsız, hiçbir evlat da annesiz kalmasın inş.Rabbim yavrularımıza sıcak yuvalarında neşe,sağlık,huzur dolu günler yaşatmayı nasip etsin...
Emzik olayı; bu bebeler çok akıllı yaa.bende Yaren Nur'a veremiyordum emziği kavga ediyorduk:)şimdi de çok alıştı.meme olmayınca da şekerimşerbetim gibi eli ağzından geri gelmiyor.bende mecbur memeyi veriyorum.Ay yaşadıklarımız ne kadar benzer..Düşündüklerime,soracaklarıma zamanlı zamansız sizden cevap alabiliyorum....Çok güzel yaaaa...Sizi seviyorum
Canim nasil oldun?esimin sulalesinde parmak emmek neredeyse genetik diyebilirim bizimkide emiyor ama bagimli degil hatta esimin kuzeni yani benim yengemin bas parmagi digerine gore ince bile kalmis yaniesimin amcasi orta okula giderken bile emermis bir diger kuzen cocuguda hem parmak emiyor hemde kulak memesini cekistiriyor suan 10 yasinda ama hala devam ediyor yani
aynen dedigin gibi dandik memeyi emerler kaliteliyi emmezler
mutlu_anne ;yakaladım seni şubat annelerindee
Hadi sorumu buraya da sorayım.
Kızlar benim oğlan pütürlüyü şiddetle ret ediyor.Hep kaymak gibi mamalar olsun cuk cuk yutayım istiyor.Tembel bu oğlan işte boşuna demiyorum.
Çorbanın içindeki pirinçi bile blenderden geçirmemi istiyor.Azcık pütür gelse öğürerek kusuyor ve yedirdiklerimde boşa gidiyor.
Şimdi bu çocuk elbet pütürlü yiyecek diye yola devam mı yoksaa kusa kusa öğrenecek diyerek bu yola mı devam edeyim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu arada 8 aylık olduk artık.
mutlu_anne ;yakaladım seni şubat annelerindee
Kızlar benim oğlan pütürlüyü şiddetle ret ediyor.Hep kaymak gibi mamalar olsun cuk cuk yutayım istiyor.Tembel bu oğlan işte boşuna demiyorum.
Çorbanın içindeki pirinçi bile blenderden geçirmemi istiyor.Azcık pütür gelse öğürerek kusuyor ve yedirdiklerimde boşa gidiyor.
Şimdi bu çocuk elbet pütürlü yiyecek diye yola devam mı yoksaa kusa kusa öğrenecek diyerek bu yola mı devam edeyim.
canım bilemedim yaaa:26: ama sanki artık alışması lazım ama sanki biraz daha beklenebilirde:26: azıcık pütürle kusacak kadar kötü oluyorsa baya zorlayacak seni galiba canım, zeyno pütürlü olanları ağzında çevire çevire yemeye calışıyor mesela oyle olunca iyice ıslanıyor ve kolay yutuyor heralde ki sorun çıkarmıyor hiç, doktorunuza mutlka danış bunu bakalım ne diyecekk
Ya sorma profilimizde güncelleme geliyorya, bende detaylara bastım senin yazdığını göreyim diye,,bi baktım farklı kişiler var,
tam kızlar hoşgeldiniz diyip oyy isticektim bi baktımbaşka topikteyim
Konuya döneyim; pütürlü şeyleri reddetme,öğürme bizde de var turuncu ama ben şöyle yapıyorum: 1-2 çay kaşığı kadar ayırıyorum yada teyzemize ayırtıyorum, arada pütürlüyü de veriyorum,,alıştırma gibi yani,,mesela balık veriyorum demiştim,onu yutuyor valla,,bazen de nine gibi
ön dişine getiriyor,,ama önemli bi konu bu,pütürlüye alışması çok önemli..önemini yazmak dillendirmek istemiyorum ama önemli canım!
maşallah canım 8. ayını bitirmiş Kayramutlu_anne ;yakaladım seni şubat annelerindee
Ben ıkı oğlumada blendr kullanmadım turuncu.kasıkla ezdım sukur oyle sorun yasamadım..
ilk ogluma kahvaltıda herseyı karıstırıp verdım sımdı kahvaltıda sadece yumurta yıyor
bu oglumda herseyı ayrı ayrı verrıyorum..
benım fıkrım yavaş yavaş alıştır
5 yasına gelıp hala bulmac yıyenler var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?