2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ya benim kızımın sesi ne kadar kibarmış ne kadar güzelmiş..
geniz eti var diye hmm hmmm konuşuyodu..
şimdi çoookkkk tatlı ses tonu..
eşimle ben hayretler içerisindeyiz
ben kızımın sesini yeni duyuyorum sanki
annecim diyen dilini yiyesim geliyo
hepinizin bebegi dillensin ve size annecim desin ömre bedell

Canım senin bebegine ne olmuştu..daha önce yazdıysan kaçırmışım kusura bakma...sizde çok kötü günler geçirmişsiniz canım ya çok üzüldüm..bizde
seni ve güzel kızını öpüyoruz

Kızlar nasılınızzz annem geldi dayanamadı torununa:)gittik hastanelere özel olan ameliyat dedi devlet hastanesi ameliyatlık hiç bi şey yok ereksiyon hâli önemli eğer o zamanda eğrilik varsa ameliyat gerekir dedi ön ve yandan pipisinin ereksiyon halinde ki fotosunu istedi

Mybabylove dün akşam ve bu akşam haberlerde izledim o yavruyu bu gün çok ağladım dün akşam sonuna yetişmiştim haberin sen şimdi emiyormuş diyince yine tutamadım kendimi Allah yardımcısı olsun yavrunun

Zeynep öğlen uykunuz uzun olduğu için Ömer geç uyuyor Tarık buğra da günde 3 kez uyuyo en fazla 1 saat...bu gün 2 kez uyudu akşam 21:30 da uyudu ve ben şoktayım ilk defa böyle erken uyudu...beslenme düzeniniz harika maşallah Ömer'ime
Emziği sadece uykuya geçerken kullanıyoruz gün içinde kullanmıyoruz yakın zamanlarda emziksiz uyutmayı deniycem ileride bırakması daha zor olur diye düşünüyorum

Mutlu-anne çok tatlısın canım valla eşime söyledim üye ol bize oy ver dedim söz verdi yarın sabah üye olucak euheuheuhe ben burda öğrendiklerimi onunla da paylaşıyorum o da takip ediyo sayılır

Babyceren inş 1haftayıda sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız tekrar geçmiş olsu canım

Bekleyecek evde kestanemiz bi kaçgündür bekliyor yarın oğlumada yediricemm hiç aklıma gelmemişti

Mrym geçtiğimiz haftalarda ben yazmıştım 1 haftalık çorba/sebze Püresi kabak havuç ıspanak semiz otu pırasa yer elması arpacık soğan pirinç irmik bulgur mercimek patates kereviz brokoli karnıbahar kullanarak yakışıcağını düşündüğüm 3 sebzeyi kombin yapıyorum fazla karışım yapmıyorum...yoğurtlu sebze çorbaları ve tavuklu şehriyeli yayla çorbasıda deneyebilirsin..içerisine et,kıyma veya tavuk ekliyorum..aklıma şimdilik gelen sebzeler bunlar yeşil fasülye ve domatesi unutmuştum..birde kapya biber ve maydonozda kullanıyorum ne çok şey yiyormuş yahuşu anda genelde bizim yemeklerimizden baharat tuz ve salça kullanmadan ayırıyorum ve yiyo

Planner inciniz hayırlı olsun darısı başımıza öptüm zeynomu

Turuncum bence kayra yı pütürlüye alıştırmaya çalış...bi tanıdığımız oğlu 4 yaşında pütürlüye alışmadığı için hala yiyemiyo
Ben blender çok az kullandım ezme aparatı kullandım genelde ağzında geveleyip yutuyo yaşlı nenelr gibiinş kayra bu alıştırma döneminde annesini çok üzmez

Şekersizyeşilçay benim bıdık Pepe'nin canım annem şarkısına bayılıyoo söylediğim zaman kıkırdamaya başlıyor bi de 2 ekmek aldım eve gidiyorum diye bi şarkısı var onuda dinlet defne ye Tarık Buğra ona da bayılıyoo

Şekerimşerbetim benimde ağrım olduğu zaman kuzumla ilgilenemiyorum sağolsun annem yanımda kalıp o ilgilendi herşeyiyle annen bi süre yanında kalsa olmaz mı canım?bu felaket ağzıyla insan hiç bi şey yapamıyor Allah kimseye vermesin
Annem bu gün temizliği benim yaptığımı söyledi 2 kişinin sözlü saldırısına maruz kaldım tabii haklı oldukları için ses çıkaramadım kuzu kuzu dinledim euheuhe artık çok yormuycam kendimi bu gün yine belim ağrıyo hiç ağrımdan sızımdan bahsetmiyorum kuzu kuzu ağrımalı oturuyorum

Son düzenleme:
canlarım ben topiklere yazıyorum oy istiyorum ne muradınız varsa versin diyorum inş beni kırmazlar oy verirler sizde yapın canlarım

canlarım ben topiklere yazıyorum oy istiyorum ne muradınız varsa versin diyorum inş beni kırmazlar oy verirler sizde yapın canlarım

Beykozum senin farklı topiklere eklediğin linkte bir sorun var canım galiba,,
http://www.kadinlarkulubu.com/forum.php bu sayfa açılıyor linkte tiklayinca,
Oy sayfası açılmıyor canım.

aaaaaaaa ben bosunamı yaptım canım kopyala yapıstır yaptım olmamıs demek düzeltiyim

Allah iyiliğnizi versin
benim kociş üye olmuş beni kırmadı mutlu etti bende ona beni kırmadın mutlu ettin bende seni mutlu edicem dedim gözleri parladı mutluluktan
ama bu gün regl oldum üzgünüm aşkım dedim gözlerinde ki parıltı geri gitti euheueheuh
sabah oy kullanıcakmışş
sizlerde eşlerinize söyleyin kızlar ben burda öğrendiğim bütün faydalı şeyleri anlatıyorum eşime tşk ediyo ben araştırmıyorum hazır bilgiye ship oluyorum diye
oy kullanmayı da bilsinler yaniii

kızlar yetişin ben aynısını yazdım diger topige kazenin yolladıgını kopya yapıstır yaptım olmadı nasıl yapcam anlamadım beni bekliyolar

aaaaaaaa ben bosunamı yaptım canım kopyala yapıstır yaptım olmamıs demek düzeltiyim

Ayy koptum sen cok yasa hemiii...gizz oldurdun beni guldurmekten canimsin yaa cok seker bir insansin,bende yaptim bir kac topige valla ise yariyor girip oy atiyorlar

kızlar yetişin ben aynısını yazdım diger topige kazenin yolladıgını kopya yapıstır yaptım olmadı nasıl yapcam anlamadım beni bekliyolar

alıntıyı diil de bide oy sayfasını direk kopyala yapistir sekerim,,yukardan yani www olan yeri yap bide bekletme oycuklarimizi
Yapiver hemen deneme

Ayyy ne guzel ne kibar,sende arkadas ol bari de yalnız kalmasın eniştemiz forumda
Benimkine söyledim ben cevap su kızlar:hövöö hmm mmm hoehu homur humur mmm ne yemek var? Sizce esim oy kullanacak mı,,Ha bide bugünün yarını var deyince tamam dedi

hahahaha koptum yaaa biz ne dertteyiz senin kociş ne dertte
doğru söyledin canım yaa arkadaşta olim ben yarın onunla kendini yanlız hissetmesin euheuheuh
arada özel mesajda atarım burdan ona

alıntıyı diil de bide oy sayfasını direk kopyala yapistir sekerim,,yukardan yani www olan yeri yap bide bekletme oycuklarimizi
Yapiver hemen deneme

yaptım olduuuuuuuu saol mutlu anne ve melegimmmm öptümmm sizi canlarım kopyala yapıstır yapınca baska bişy yazıyo sayfamda mutluannecim senin dedigin gibi www kaydettim oldu

yaptım olduuuuuuuu saol mutlu anne ve melegimmmm öptümmm sizi canlarım kopyala yapıstır yapınca baska bişy yazıyo sayfamda mutluannecim senin dedigin gibi www kaydettim oldu

eferimmm kızzz sanaa
bunca uğraşa rağmen 1. olsak bariii
Kazen Bey uğraşlarımızı görüyosunuz bizi 1. yapınnn

hahahaha koptum yaaa biz ne dertteyiz senin kociş ne dertte
doğru söyledin canım yaa arkadaşta olim ben yarın onunla kendini yanlız hissetmesin euheuheuh
arada özel mesajda atarım burdan ona

Benim bı arkadasım var,,esinden para istemeye utanır mail atar, eşi de hesabına havale yapar
Aklima geldi,,Gece gece koptum yine uçuyorum gülüyorum,eşimde soruyo bu ne kafası diye,tatlı cadı dedim
Ben mi dedi safoş kocam bu adam yorgunken çok sekerr çok çekilir oluyo,çünkü az konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…