Canım senin bebegine ne olmuştu..daha önce yazdıysan kaçırmışım kusura bakma...sizde çok kötü günler geçirmişsiniz canım ya çok üzüldüm..bizdeBabyceren; Canım yasadıklarını birebir yaşadım kuzum 1.5 aylıkken seni o kadar iyi anlıyorum ki... Hiç bi zaman gozumun onunden gitmicek o anlar. Üstüne yoğun bakım ve serviste kaldık bizçok şükür sizinki oldu ve bîtti. Bi an önce de iyileşir kuzun inşallah. Öpüyorum onu çok.
canlarım ben topiklere yazıyorum oy istiyorum ne muradınız varsa versin diyorum inş beni kırmazlar oy verirler sizde yapın canlarım
Beykozum senin farklı topiklere eklediğin linkte bir sorun var canım galiba,,
http://www.kadinlarkulubu.com/forum.php bu sayfa açılıyor linkte tiklayinca,
Oy sayfası açılmıyor canım.
canlarım ben topiklere yazıyorum oy istiyorum ne muradınız varsa versin diyorum inş beni kırmazlar oy verirler sizde yapın canlarım
Beykozum senin farklı topiklere eklediğin linkte bir sorun var canım galiba,,
http://www.kadinlarkulubu.com/forum.php bu sayfa açılıyor linkte tiklayinca,
Oy sayfası açılmıyor canım.
aaaaaaaa ben bosunamı yaptım canım kopyala yapıstır yaptım olmamıs demek düzeltiyim
Allah iyiliğnizi versin
benim kociş üye olmuş beni kırmadı mutlu etti bende ona beni kırmadın mutlu ettin bende seni mutlu edicem dedim gözleri parladı mutluluktan
ama bu gün regl oldum üzgünüm aşkım dedim gözlerinde ki parıltı geri gitti euheueheuh
sabah oy kullanıcakmışş
sizlerde eşlerinize söyleyin kızlar ben burda öğrendiğim bütün faydalı şeyleri anlatıyorum eşime tşk ediyo ben araştırmıyorum hazır bilgiye ship oluyorum diye
oy kullanmayı da bilsinler yaniii
aaaaaaaa ben bosunamı yaptım canım kopyala yapıstır yaptım olmamıs demek düzeltiyim
Ayy koptum sen cok yasa hemiii...gizz oldurdun beni guldurmektencanimsin yaa cok seker bir insansin,bende yaptim bir kac topige valla ise yariyor girip oy atiyorlar
kızlar yetişin ben aynısını yazdım diger topige kazenin yolladıgını kopya yapıstır yaptım olmadı nasıl yapcam anlamadım beni bekliyolar
kızlar yetişin ben aynısını yazdım diger topige kazenin yolladıgını kopya yapıstır yaptım olmadı nasıl yapcam anlamadım beni bekliyolar
Allah iyiliğnizi versin
benim kociş üye olmuş beni kırmadı mutlu etti bende ona beni kırmadın mutlu ettin bende seni mutlu edicem dedim gözleri parladı mutluluktan
ama bu gün regl oldum üzgünüm aşkım dedim gözlerinde ki parıltı geri gitti euheueheuh
sabah oy kullanıcakmışş
sizlerde eşlerinize söyleyin kızlar ben burda öğrendiğim bütün faydalı şeyleri anlatıyorum eşime tşk ediyo ben araştırmıyorum hazır bilgiye ship oluyorum diye
oy kullanmayı da bilsinler yaniii
Ayyy ne guzelne kibar,sende arkadas ol bari de yalnız kalmasın eniştemiz forumda
Benimkine söyledim ben cevap su kızlar:hövöö hmm mmm hoehu homur humur mmm ne yemek var? Sizce esim oy kullanacak mı,,Ha bide bugünün yarını var deyince tamam dedi
alıntıyı diil de bide oy sayfasını direk kopyala yapistir sekerim,,yukardan yani www olan yeri yap bide bekletme oycuklarimizi
Yapiver hemen deneme
canım ben bunu kopyalıyorum olmuyor sen eklesene o siteye anlamadım gitti
yaptım olduuuuuuuu saol mutlu anne ve melegimmmm öptümmm sizi canlarım kopyala yapıstır yapınca baska bişy yazıyo sayfamda mutluannecim senin dedigin gibi www kaydettim oldu
hahahaha koptum yaaa biz ne dertteyiz senin kociş ne dertte
doğru söyledin canım yaa arkadaşta olim ben yarın onunla kendini yanlız hissetmesin euheuheuh
arada özel mesajda atarım burdan ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?