2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşınada bayıldımmm
ayyy gece gece çok güldüm yaa
eşinin ben mi diye sormasına gülmeye başladım
senin safoş kocam demene gülme krizine girdimmm
Allah sonumuzu hayır etsin susturamıyorum kendimi

arkadaşınada bayıldımmm
ayyy gece gece çok güldüm yaa
eşinin ben mi diye sormasına gülmeye başladım
senin safoş kocam demene gülme krizine girdimmm
Allah sonumuzu hayır etsin susturamıyorum kendimi

aynen canım,öptüm çok ben kaçar daha yoğurt mayalicam bebise,,iyi geceler hepinize...sizde yatın birazdan ilkim
Günaydın diecek yoksa

aynen canım,öptüm çok ben kaçar daha yoğurt mayalicam bebise,,iyi geceler hepinize...sizde yatın birazdan ilkim
Günaydın diecek yoksa

ooo hamarat hatun bu saatte yoğurt mayalıycak
bende herkese iyi geceler diliyorum..bebeleriniz deliksiz mışıl mışıll uyusunn inş:)

bu arada gece kuşlarımızdan ZADA yok:44:zeynep ada iyidir inş

ilkimcim sana şimdiden günaydın şekerim
sabah her zaman ki saatinde topici açarsın canım
Besteyle sğlıklı mutlu bi sabaha uynmanızı diliyorum

Tekrardan gecmis olsun, cok sevimdim atlattiginiza demek senin fistisin sesi gercekte cok guzelmis oyy kiyamam Ceren ablamiza..cok sukur bitti bu sikintida, ins su bir haftayida saglicakla atlatir ve sagligina eskisinden daha iyi bir sekilde kavusur cnm, cok opuyorum gozlerinden Ceren in

Canim gecmis olsunnn atlattinizzz iste bugun bile sanki ameliyat. Olmamis gibi olucak cunku bu ameliyati cocuklar cok cabuk atlatir iyilesirrr oldu bittiiiiiii cok sevindimmm Allah baska dertt vermesinnn

çok geçmiş olsun bacım bak oldu bitti ALLAH bidaha göstermesin :)

amanın bülbül oldu bemek senin kız şakıyo maşallah

benim tavşanımın seside kalın baya eşim diyo erkek olcaktıda son anda kız oldu

canlarım ben topiklere yazıyorum oy istiyorum ne muradınız varsa versin diyorum inş beni kırmazlar oy verirler sizde yapın canlarım

allah ne muradın varsa versin emi

hala gerideyiz yaw

bu kocişleri ikna etmek ne kolay çok caduyuz

önce mutluluktan uçurmuşsun enişteyi sonra pat diye düşürmüşsun

işlaa vazgeçmez oy kullanmaktan:44:

Bebegimin muhallebisine 1adet minik haslanmis kestane ekledim,,mis oldu miss sever inşallah,ben çok sevdim

afiyet olsun dATluna

bende deneyim bugun sever tavşanım işlaa

Günaydın güzel anneler ve onların tatlı kuzucukları

üstüme alınınıyom günaydin canımm

GÜNAYDİNNNNNNNN
mayıs anneleri ve datlu bebişleri hastalıksız kazasız belasız ve bol iştahlı bir gün olur işlaaaa

erkenciyim gene ezan okunurken uyandım tabi gece kaz kez uyanıp uyuduğumu hatırlamıyorum sırtım ağrıyor ,uykum var evde yemek yok alişverişe çıkcam bugün anneme bırakup tavşanımı işlaa uslu durur

yılbaşı için kendime şöle kırmızı sexsi ciciler alım kendi çıkarım için değil tabi tamamen herüfümün gönlü olsun diye

benım alarm çalıo emzirme zamanı ben kaçar ALLAH a emanet olun süper gün olsun hepimiz için

Canım benim dr tel süzgeçten geçirmemi söylemişti ben de öyle yaptım hatta kızım için tel aralıkları açık olan süzgeç aldım ve ondan geçirdim.(eti de ondan geçirdim) ve çok şükür sorun yaşamadım. Pirinç,bulgur.. o tarz şeyleri de rahatlıkla yiyor(daha doğrusu yutuyor) Bence azar azar vererek devam et çünkü zorlamalar ileri zamanda ciddi yeme problemleri yaratıyo. Benim geçen sene 6 yaşında bi öğrencim et köftesi yerken sınıfta bağıra bağıra ağlamaya başladı şok oldum soruyorum söylemiyo da, neyse sonra annesi almaya geldiğinde ben hiç katı yiyecek vermedim dedi. Düzeltene kadar çok problem yaşadık. Umarım kayracık da alışır canım.
Canım beslenme düzeniniz çok güzel uyku konusuna gelince aslında bebek ne zaman isterse onun o zaman uyuması daha doğru bence. Çünkü uykusu gelen çocuğu tutunca daha da fena olabiliyorlar. Ben hergün yoğurt veriyorum ama meyve veremiyorum malesef. Çünkü benim kızım meyve sevmiyor ben de bu dertten muzdaribim. Ayrıca emzik almasında ben hiç sakınca görmüyorum bir çoğumuz emzikle büyümüşüz.
Günün güzel haberi çok sevindim canım .
cerenciğimi kocaman öpüyorum Allah başka dert vermesin inşallah.

Bu dr ların çelişkisi beni deli ediyor. İnşallah devlettekinin dediği gibi ameliyatlık bi durumu yoktur.
Neyseki annen yanındaymış canım o sana destek oluyodur ah annemi özledim bak şimdi Artık şu ağrılarından sonra temizlik yapmazsın umarım yoksa seni böyle pataklarım
kızlar yetişin ben aynısını yazdım diger topige kazenin yolladıgını kopya yapıstır yaptım olmadı nasıl yapcam anlamadım beni bekliyolar

Ayy koptum sen cok yasa hemiii...gizz oldurdun beni guldurmekten canimsin yaa cok seker bir insansin,bende yaptim bir kac topige valla ise yariyor girip oy atiyorlar

alıntıyı diil de bide oy sayfasını direk kopyala yapistir sekerim,,yukardan yani www olan yeri yap bide bekletme oycuklarimizi
Yapiver hemen deneme

Gonderdim cnm hemen uste yetistir carcabuk kizlara hadi bakalim kolay gele canimsin sen

canım ben bunu kopyalıyorum olmuyor sen eklesene o siteye anlamadım gitti
Kızlar şu oy çabalarınızı taktir ediyorum süpersiniz.
Sabah sabah koptum yazdıklarınıza. Bu kadar çabadan sonra 1.olmazsak pes artık.

Günaydın şekerim teşekkür ederim biz de seni ve tarık buğrayı öpüyoruz.
Kızlar gece muhabbetleri çok hoşmuş ya gece giresim geldi foruma valla hepiniz alemsiniz.

Son düzenleme:

Alınabilirsin canım çünkü bütün mayıs annelerinin maşallahı var eminim sen de öylesindir.
Sana iyi alışverişler..

Kızlar ben kızıma meyve yediremiyorum.
Tek tek verdim olmadı.
Karıştırdım olmadı.
File aldım onda verdim yere fırlattı.
Yoğurtla karıştırdım öğürdü.
Suyunu sıktım içmedi.
Biliyorum bir çoğunu saydım ama buna rağmen bir öneriniz var mı?

günaydın herkeseee

kızlar hepimiz için güzel ve bol güneşli bir gün olsunn, ayy güneş olunca herşey nasılda güzel görünüyor gözüme ya ağustos doğumlu olduğum içinmi acabaaa:26: oyle yorgunummkii ise zor geliyorumm valla yarın taşınıyoruz sonundaa bugün evde ustanın son düzeltmeleri ve büyük çaplı bir temizlik var ama ben evde değilim inş akşam gittiğimde temizlik konusunda hayal kırıklığı yaşamamm dün akşam hem dişçi hem ev işleri canım çıktı ya zeynomu bile doğru dürüst sevemedim hemen uyudu yavrum

offf daha kendime gelememiştim ama bunu okuyunca iyice ayıldım canım demek daha emiyormus ha allahım nasıl bir acı bu, yüreğim dağlandı resmen inş çok iyi bakarlar canım ya inş

canım gündüzleri çok iyi uyuyor ömercik zeynonun en uzun uykusu sadece öğlen birkere 1.5-2 saat kadar onun dışında yarım saatlik iki uykusu daha var sadece, bence gündüz bir uzun uykusunu oyunla falan geciktirip kısaltmaya çalışsanız faydası olabilir belkiii:26: buarada biz hergün meyve mutlaka veriyoruz ve zeyno bayıla bayıla yiyor, yoğurtu ise bazen hergün bazen günaşırı gibi veriyoruz düzenimiz yok yani çünkü zeynodada şişlik yapıyor yoğurt ya sizdedemi öyle, tabi yoğurdunuda meyveli yiyor meyvenin dibine vuruyoruz galiba biz yaa

ayy negüzel ya bende arkamda anne diye pıtı pıtıı koşsun istiyorumm allahım o günleride daha nicelerinide göstersin inş hepimizee, diş olayının bukadar uzun sürmesi isee şokk etkisi yaptı bende canımmmm

canımm çokkk sevindim hadi bakalım geçmiş gitmiş olsunn sağlık dolsun minik ablamız cerencikkk

ayyy süper ya merakla bekliyoruz canımm lütfen her ayrıntıyı foto çek eceyi ohalde görmek harika olacakkk, bizim yanımızda diş buğdayı yapacak kadar bile tanıdık ve akrabamız yok burda malesef eskişehir yada bursada yapmayı düşünüyorum inşşş

Günaydın güzel anneler ve onların tatlı kuzucukları

günaydınnnn canımmm, kaçta uyandı bakalım bestecikkk

Gunaydın sekerler
Sen zaten herseyi yazmıssın evet aklıma sunlar geldi birde; meyveyi eline ver kemirsin,ağsına soksun,
bir de bardaga gectin mi sen canım? benimki bardaktan yeni yeni minik minik içmeye başladı,
ama görünce ağzını kocamaaan açıyor. Organik meyve suları?belki tadını begenir?meyve seciyo olmasın bide,
mesela bebisim elmayi cok sever ama armuta burun kıvırır?

owww hepsini saymışsın gerçekten canım niye sevmiyor anlamadım yaa yumuşak ve tatlı meyveler seç ver ama ekşi elma armut olmasın muzudamı sevmiyor, cennet hurması çok tatlı oluyor bak yoğurtla onu dene bakalımm:26: bilemedim şekerim ya benım zeynom meyve kocaman bir meyve tabağının dibini görüpte ımmmm ımmmmm diye yalanmaya devam ettiği için yoğurtla bile meyve veriyorum ben

bence bır muddet ara ver ozlesın sonra yıne dene ustune cok dusersen hıc yemez

Bende ogluma kendı kendıne uyumayı öğretıyorum cok zorlandım

kendı kendıne uyuyan bebekler var mı

kızlar ya bu diş olayında ben darısı başımıza darısı başımıza deyip duruyordum yaaa çok pişmanımmmm:44: ya sizlerdede öyle oluyormu; zeynom çok iştahlı ama dişleri acıyor diye galiba kaşık ağzına girince ve biberon emziği falan acıtıyor dişlerini galiba sürekli bir mızmızlık yerken herşeyi ağzına sokan çocuk şimdi hiçbişey götürmüyor ağzınaa, çok sinirlendim bu dişlere ben yaaa kızımın canını yakıyorrr inş yeme sorunu başgöstermez bizdede, uykuda problem yok iştahıda var ama yerken çok zorlanıyor kuzum ya

Beste bugün her zamanki saati olan 6.30 da kalktı teyzesi.

Eline vermeyi denemedim canım evet onu yapayım bakalım, bardağa da geçtik ay dur onu da yapayım. Sağol canım ya
Bu arada meyvelerin hepsini denedim ama hepsine burun kıvırdı cadı.

hadi gözünüz aydın canım çok geçmiş olsun
iyi olmasına çok sevindim

teşekkür ederim canım
sende diş buğdayı yapacaksın demek ne güzel
acaba bende diş görürmüyüm kii

biraz yorulursun ama tatlım ne güzel bir hatıra olur size
bol bol resim isteriz valla

canım ya annem sabah görevi eşimden devralıyor akşamda tekrar eşime teslim ediyor
annecim çok yoğun biridir maşallahı var
oh çok güzel annen ne güzel söylemiş
sen misin gizli gizli ev temizleyen
otur dinlen rahatına bak, ağrıların nüksetmesin bir daha
ben konuştum eşimle artık evi ben temizleyemicem nasıl üzgünüm bir bilseniz
canım sana sormayı unuttum fizik tedaviye gidiyor musun ya da gidecek misin?

Eline verince çok çabuk eritiyorlar ağızlarında,aman dikkat et yanında ol canım,ben elmayı soyup kesip eline veriyorum
ama dişler var diye hemen koparıyo,dün taze soğan verdim bi baktım 2sn içinde elinde yeşil yeri kaldı
Ağzındakileri topladım sonra, bi parça kalmış içerde,öğürdü o zaman fark ettim aldım onu da.Nolur nolmaz diye söyliyim dedim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…