Benim bı arkadasım var,,esinden para istemeye utanır mail atar, eşi de hesabına havale yapar
Aklima geldi,,Gece gece koptum yine uçuyorumgülüyorum,eşimde soruyo bu ne kafası diye,tatlı cadı dedim
Ben mi dedi safoş kocambu adam yorgunken çok sekerr çok çekilir oluyo,çünkü az konuşuyor
arkadaşınada bayıldımmm
ayyy gece gece çok güldüm yaa
eşinin ben mi diye sormasına gülmeye başladım
senin safoş kocam demene gülme krizine girdimmm
Allah sonumuzu hayır etsin susturamıyorum kendimi
eferimmm kızzz sanaa
bunca uğraşa rağmen 1. olsak bariii
Kazen Bey uğraşlarımızı görüyosunuz bizi 1. yapınnn
aynen canım,öptüm çok ben kaçar daha yoğurt mayalicam bebise,,iyi geceler hepinize...sizde yatın birazdan ilkim
Günaydın diecek yoksa
Kazen erkek mı bu arada,ben onu kiz saniyordum amabegenip begenip dürüyorum yazdıklarını,esim duymasın
Allahıma binlerce kez şükür sagsalim evimize döndük...
öncelikle bizi merak eden herkese çooookk teşekkür ediyorum alıntı yapıp sayfayı doldurmak istemedim..
çok sagolun kızlar...
sabah 8 de hastanedeydik cereni delik deşik ettiler damar yolu bulamadılar 4 tane hemşire geldi ancak buldular..
sonra sakinleştirici şurup verdiler..ceren sarhoş oldu resmen..
nasıl gülüyo kahkaha atıyo espriler havada uçuşuyo(gülermisin aglarmısın)...
eşimle beni baya bir güldürdü...
saat 10 da aldılar cereni sedyeyle ameliyathaneye...
umarım kimse yaşamaz böyle bir durumu çok ama çok zordu..
durumumu anlatmaya gerek yok heralde..
çaglada kucagımızda kaç defa kolidorları gittik geldik bilmiyorum çocuk sersemleşti artık..
45 dakika sürdü ameliyat binlerce kez şükür rabbime ceren sagsalim geldi yanımıza..
bir dakika bile 1 saat gibi geldi...
5 te evimize döndük herşey yolunda inşallah kanama falan olmassa sorun yok..
1 hafta dikkat edicez..
çok ama çok mutluyum hepinizi çok seviyorum öptük sizleri cerenle birlikte:))
öncelikle bizi merak eden herkese çooookk teşekkür ediyorum alıntı yapıp sayfayı doldurmak istemedim..
çok sagolun kızlar...
sabah 8 de hastanedeydik cereni delik deşik ettiler damar yolu bulamadılar 4 tane hemşire geldi ancak buldular..
çaglada kucagımızda kaç defa kolidorları gittik geldik bilmiyorum çocuk sersemleşti artık..
45 dakika sürdü ameliyat binlerce kez şükür rabbime ceren sagsalim geldi yanımıza..
1 hafta dikkat edicez..
ya benim kızımın sesi ne kadar kibarmış ne kadar güzelmiş..
geniz eti var diye hmm hmmm konuşuyodu..
şimdi çoookkkk tatlı ses tonu..
eşimle ben hayretler içerisindeyiz
ben kızımın sesini yeni duyuyorum sanki
annecim diyen dilini yiyesim geliyo
hepinizin bebegi dillensin ve size annecim desin ömre bedell
canlarım ben topiklere yazıyorum oy istiyorum ne muradınız varsa versin diyorum inş beni kırmazlar oy verirler sizde yapın canlarım
Allah iyiliğnizi versin
benim kociş üye olmuş beni kırmadı mutlu etti bende ona beni kırmadın mutlu ettin bende seni mutlu edicem dedim gözleri parladı mutluluktan
ama bu gün regl oldum üzgünüm aşkım dedim gözlerinde ki parıltı geri gitti euheueheuh
sabah oy kullanıcakmışş
sizlerde eşlerinize söyleyin kızlar ben burda öğrendiğim bütün faydalı şeyleri anlatıyorum eşime tşk ediyo ben araştırmıyorum hazır bilgiye ship oluyorum diye
oy kullanmayı da bilsinler yaniii
Bebegimin muhallebisine 1adet minik haslanmis kestane ekledim,,mis oldu misssever inşallah,ben çok sevdim
Günaydın güzel anneler ve onların tatlı kuzucukları
Canım benim dr tel süzgeçten geçirmemi söylemişti ben de öyle yaptım hatta kızım için tel aralıkları açık olan süzgeç aldım ve ondan geçirdim.(eti de ondan geçirdim) ve çok şükür sorun yaşamadım. Pirinç,bulgur.. o tarz şeyleri de rahatlıkla yiyor(daha doğrusu yutuyormutlu_anne ;yakaladım seni şubat annelerindee
Hadi sorumu buraya da sorayım.
Kızlar benim oğlan pütürlüyü şiddetle ret ediyor.Hep kaymak gibi mamalar olsun cuk cuk yutayım istiyor.Tembel bu oğlan işte boşuna demiyorum.
Çorbanın içindeki pirinçi bile blenderden geçirmemi istiyor.Azcık pütür gelse öğürerek kusuyor ve yedirdiklerimde boşa gidiyor.
Şimdi bu çocuk elbet pütürlü yiyecek diye yola devam mı yoksaa kusa kusa öğrenecek diyerek bu yola mı devam edeyim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu arada 8 aylık olduk artık.
Canım beslenme düzeniniz çok güzel uyku konusuna gelince aslında bebek ne zaman isterse onun o zaman uyuması daha doğru bence. Çünkü uykusu gelen çocuğu tutunca daha da fena olabiliyorlar. Ben hergün yoğurt veriyorum ama meyve veremiyorum malesef. Çünkü benim kızım meyve sevmiyor ben de bu dertten muzdaribim. Ayrıca emzik almasında ben hiç sakınca görmüyorum bir çoğumuz emzikle büyümüşüz.kizlar belki biraz fazla zahmetli bir yardim ricasi olacak ama sizin fikirlerinizi cok merak ediyorum.
Ise basladigimdan beri Omer.in uyku ve beslenme duzeni neredeyse hergun su sekilde:
07:30 anne baba zoruyla uyandirilma ve yaklasik 100cc emzirme
08:00 ananeye ulasim ve kahvalti (1er tatli kasigi peynir tahin pekmez 1yumurta sarisi yarim dilim ekmek 1cay b ihlamur 1ceviz 1kayisi ici)
09:00 10:45 uyku
11:00 125cc anne sutu
12:30 200cc kiymali tavuklu veya etli corba
13:30 15:30 uyku
15:45 1 elma armut avokado ya da muz + 1mandalina (ferrosanol ile beraber)
16:30 150cc yogurt ya da 75/100cc anne sutu
17:30 anneye kavusma ve emzirme (uykuluysa 50 60 cc degilse 100cc)
18:00 19:15 uyku
19:45 aileyle sofrada kuru ekmek yogurt bizim corbadan fln filan. Aclik belirtisi coksa 150cc corba
21:00 emzirme ya da muhallebi
22:30 sansliysak uyku
Gece uykuya yatirmamiz cok gec oluyor cunku gunduz uzun uyuyor
Daha erken yatirmak icin planlama yapmam lazim o yuzden siz kac saat kac defa uyutuyorsunuz merak ettim
Bir de hergun yogurt ve meyve veriyor musunuz?
Benimkki yedi mi 150ccden asagi yemiyor bu sefer karni sisiyor anne sutune yer kalmiyor :26:
Son bir soru daha : gece uyaninca emzik istemeye basladi sapir supur sesler cikariyor halbuki sadece dis sancisi tutunca veriyorduk
Uykuya dalmasi icin emzik kullaniyor musunuz?
Aliskanlik olmasindan cekiniyorum. Zaten ananeye gittiginden beri kendi kendine uyumamaya basladi...
Cok uzun oldu kusura bakmayin kizlar sabahtan beri yazamadim isler oyle yogun ki
Günün güzel haberi çok sevindim canım .Allahıma binlerce kez şükür sagsalim evimize döndük...
çok sagolun kızlar...
1 hafta dikkat edicez..
Bu dr ların çelişkisi beni deli ediyor. İnşallah devlettekinin dediği gibi ameliyatlık bi durumu yoktur.Kızlar nasılınızzz annem geldi dayanamadı torununa:)gittik hastanelere özel olan ameliyat dedi devlet hastanesi ameliyatlık hiç bi şey yok ereksiyon hâli önemli eğer o zamanda eğrilik varsa ameliyat gerekir dedi ön ve yandan pipisinin ereksiyon halinde ki fotosunu istedi
Mybabylove dün akşam ve bu akşam haberlerde izledim o yavruyu bu gün çok ağladım dün akşam sonuna yetişmiştim haberin sen şimdi emiyormuş diyince yine tutamadım kendimi Allah yardımcısı olsun yavrunun
Zeynep öğlen uykunuz uzun olduğu için Ömer geç uyuyor Tarık buğra da günde 3 kez uyuyo en fazla 1 saat...bu gün 2 kez uyudu akşam 21:30 da uyudu ve ben şoktayım ilk defa böyle erken uyudu...beslenme düzeniniz harika maşallah Ömer'ime
Emziği sadece uykuya geçerken kullanıyoruz gün içinde kullanmıyoruz yakın zamanlarda emziksiz uyutmayı deniycem ileride bırakması daha zor olur diye düşünüyorum
Mutlu-anne çok tatlısın canım valla eşime söyledim üye ol bize oy ver dedim söz verdi yarın sabah üye olucak euheuheuhe ben burda öğrendiklerimi onunla da paylaşıyorum o da takip ediyo sayılır
Babyceren inş 1haftayıda sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız tekrar geçmiş olsu canım
Bekleyecek evde kestanemiz bi kaçgündür bekliyor yarın oğlumada yediricemm hiç aklıma gelmemişti
Mrym geçtiğimiz haftalarda ben yazmıştım 1 haftalık çorba/sebze Püresi kabak havuç ıspanak semiz otu pırasa yer elması arpacık soğan pirinç irmik bulgur mercimek patates kereviz brokoli karnıbahar kullanarak yakışıcağını düşündüğüm 3 sebzeyi kombin yapıyorum fazla karışım yapmıyorum...yoğurtlu sebze çorbaları ve tavuklu şehriyeli yayla çorbasıda deneyebilirsin..içerisine et,kıyma veya tavuk ekliyorum..aklıma şimdilik gelen sebzeler bunlar yeşil fasülye ve domatesi unutmuştum..birde kapya biber ve maydonozda kullanıyorumne çok şey yiyormuş yahu şu anda genelde bizim yemeklerimizden baharat tuz ve salça kullanmadan ayırıyorum ve yiyo
Planner inciniz hayırlı olsun darısı başımıza öptüm zeynomu
Turuncum bence kayra yı pütürlüye alıştırmaya çalış...bi tanıdığımız oğlu 4 yaşında pütürlüye alışmadığı için hala yiyemiyo
Ben blender çok az kullandım ezme aparatı kullandım genelde ağzında geveleyip yutuyo yaşlı nenelr gibiinş kayra bu alıştırma döneminde annesini çok üzmez
Şekersizyeşilçay benim bıdık Pepe'nin canım annem şarkısına bayılıyoo söylediğim zaman kıkırdamaya başlıyor bi de 2 ekmek aldım eve gidiyorum diye bi şarkısı var onuda dinlet defne ye Tarık Buğra ona da bayılıyoo
Şekerimşerbetim benimde ağrım olduğu zaman kuzumla ilgilenemiyorum sağolsun annem yanımda kalıp o ilgilendi herşeyiyle annen bi süre yanında kalsa olmaz mı canım?bu felaket ağzıyla insan hiç bi şey yapamıyor Allah kimseye vermesin
Annem bu gün temizliği benim yaptığımı söyledi 2 kişinin sözlü saldırısına maruz kaldım tabii haklı oldukları için ses çıkaramadım kuzu kuzu dinledim euheuhe artık çok yormuycam kendimi bu gün yine belim ağrıyo hiç ağrımdan sızımdan bahsetmiyorum kuzu kuzu ağrımalı oturuyorum
kızlar yetişin ben aynısını yazdım diger topige kazenin yolladıgını kopya yapıstır yaptım olmadı nasıl yapcam anlamadım beni bekliyolar
Ayy koptum sen cok yasa hemiii...gizz oldurdun beni guldurmektencanimsin yaa cok seker bir insansin,bende yaptim bir kac topige valla ise yariyor girip oy atiyorlar
alıntıyı diil de bide oy sayfasını direk kopyala yapistir sekerim,,yukardan yani www olan yeri yap bide bekletme oycuklarimizi
Yapiver hemen deneme
Gonderdim cnm hemen uste yetistir carcabuk kizlara hadi bakalim kolay gele canimsin sen
Kızlar şu oy çabalarınızı taktir ediyorum süpersiniz.canım ben bunu kopyalıyorum olmuyor sen eklesene o siteye anlamadım gitti
ooo hamarat hatun bu saatte yoğurt mayalıycak
bende herkese iyi geceler diliyorum..bebeleriniz deliksiz mışıl mışıll uyusunn inş:)
bu arada gece kuşlarımızdan ZADA yok:44:zeynep ada iyidir inş
ilkimcim sana şimdiden günaydın şekerim
sabah her zaman ki saatinde topici açarsın canım
Besteyle sğlıklı mutlu bi sabaha uynmanızı diliyorum
çok geçmiş olsun bacım bak oldu bitti ALLAH bidaha göstermesin :)
amanın bülbül oldu bemek senin kız şakıyo maşallah
benim tavşanımın seside kalın baya eşim diyo erkek olcaktıda son anda kız oldu
allah ne muradın varsa versin emi
hala gerideyiz yaw
bu kocişleri ikna etmek ne kolayçok caduyuz
önce mutluluktan uçurmuşsun enişteyi sonra pat diye düşürmüşsun
işlaa vazgeçmez oy kullanmaktan:44:
afiyet olsun dATluna
bende deneyim bugun sever tavşanım işlaa
üstüme alınınıyom günaydin canımm
GÜNAYDİNNNNNNNN
mayıs anneleri ve datlu bebişleri hastalıksız kazasız belasız ve bol iştahlı bir gün olur işlaaaa
erkenciyim gene ezan okunurken uyandım tabi gece kaz kez uyanıp uyuduğumu hatırlamıyorumsırtım ağrıyor ,uykum var evde yemek yok alişverişe çıkcam bugün anneme bırakup tavşanımı işlaa uslu durur
yılbaşı için kendime şöle kırmızı sexsi ciciler alımkendi çıkarım için değil tabi tamamen herüfümün gönlü olsun diye
benım alarm çalıo emzirme zamanı ben kaçar ALLAH a emanet olun süper gün olsun hepimiz için
Kizlar zeynep bebegin durumu iyiymis cok sukurhalasi onu hastaneden teslim almaya gitmis muglaya uzulmeyin ne olur bebek daha annesini emiyormus ve akil almaz bir sekilde kurtulmus resmen bugun cenazeler topraga verilmis galiba bebege babaannesi ve halalari bakacak bi halasi 38 yasinda bekar digeri 22 yasinda bekar iyi bakabileceklerine eminim ama kimse anne ve babasinin yerini tutamaz.emniyet kemerleri takili degilmis takili olsaydi kurtulma sanslari cok yuksekti ama anlamadigim sey bebek oto koltugu varmis ve nasil o koltuktan firladi muhtemeln araba carpisma esnasinda cami kirildi bebek oradan firladi ama kemeri takili degilmiydi deyince belkide bebegi annesi emziriyordu diye dusundum cokkkkk aci cok ates dustugu yeri yakiyor kizlarrrr okis e bugun hic kiyamadim oda beni uzmedi zaten yavrum ne kadar duyarlisiniz yaaa 100 tane arkadasa degismem valla sizi sanalda olsaniz hissettiriyorsunuz kalbinizi
kizlar belki biraz fazla zahmetli bir yardim ricasi olacak ama sizin fikirlerinizi cok merak ediyorum.
Ise basladigimdan beri Omer.in uyku ve beslenme duzeni neredeyse hergun su sekilde:
Gece uykuya yatirmamiz cok gec oluyor cunku gunduz uzun uyuyor
Daha erken yatirmak icin planlama yapmam lazim o yuzden siz kac saat kac defa uyutuyorsunuz merak ettim
Bir de hergun yogurt ve meyve veriyor musunuz?
Benimkki yedi mi 150ccden asagi yemiyor bu sefer karni sisiyor anne sutune yer kalmiyor :26:
Son bir soru daha : gece uyaninca emzik istemeye basladi sapir supur sesler cikariyor halbuki sadece dis sancisi tutunca veriyorduk
Uykuya dalmasi icin emzik kullaniyor musunuz?
Aliskanlik olmasindan cekiniyorum. Zaten ananeye gittiginden beri kendi kendine uyumamaya basladi...
Cok uzun oldu kusura bakmayin kizlar sabahtan beri yazamadim isler oyle yogun ki
Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır yazamadım. Arada okudum ama yazmaya fırsatım olmadı.
Hasta olan bebişlere çok çok geçmiş olsun!
Kızım tam bir anneci o yüzden pek yazamıyorum. İnanılmaz bağlandı nasıl kreşe filan gidecek diye şimdiden düşünceler aldı beni.
Evde iş yapıyorum sürekli peşimde. O odadan öbür odaya. Kuyruk gibi. Babası gelince birazcıcık olsa da rahatlıyorum. Sen bade'ye bir bak da ben balkonda çamaşır asayım diyorum. Sıpa ona bile ağlıyor. Ki beni görüyor orda. Hey Allah'ım ne diye ağlarsın! Sanki bırakıp terkedip gittim.
İşte durum böyle olunca işim çok zor. Allah bana sabır versin diyorum!
Sekerimserbetim sağol beni merak edip de sorduğun için! Merak edilmek güzel şey!
Bu arada söylemeden geçemiycem. Hemen hemen herkeste gece uykusuzluğu huysuzluk var galiba. Kiminin dişler geldi kiminin geliyor. Bu dönemler zor oluyor gerçekten. Ben de yaşadım. Ama hala bitmedi desem!!! Şu an tam 19 aylık. Bir kaç gündür gece ağlamaları başladı gene. Bir de değildi yine ishal de başladı. Dişleri tamamlanmadığı için yine geliyor olabilir. Benim kız gece huysuzluğu ve ishal olarak geçiriyor bu diş olayını. Bir arkadaşımın kızı da her diş çıkarışında ateşlendi. Şükür o yok bizde.
Velhasıl bu diş olayı çoook zor arkadaşlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun!
çok sagolun kızlar...
1 hafta dikkat edicez..
böyle arada zırt pırt yazıp gidiyorum ya sinir oluyorum kendime( şekerimşerbetime geçmiş olsun. cerenimin çoktan geçip gitmiş hastalığı gözünüz aydın. mybabylove muğladan sonraki tatil yerlerinin yolları hep viraj uçurumdur. çocukluğumdan beri tırsarım burdan uçup gitsek bizi bulamazlar diye. sabah haberi duyunca çok üzüldüm Rabbim kimsenin başına vermesin ve o yavrunun hep yanında olsun. zeynomunda incisi hayırlı olsun. böyle kısa kısa yazdığım ve atladığım olursa kusuruma bakmayın.
başıma yine büyük işler açtım durduk yerde. komşularım illa eceye diş buğdayınla 6 ay kınası yapalım dediler. bende peki deyiverdim. bugün tüm perdelerimi yıkayıp 2 odamı temizledim. ama yarın ütü var, vitrin temizlenecek, banyolar var, mutfak dolapları var. Allahtan ikramdan yırttım:)) sizin gibi hamarat hanımların yanında ben yüz karasıyım. böreğim, kekim, külahta muhallebim arkadaşlarımdan gelecek. ben sarma ile buğdayı hazırlıcam sadece. sağolsunlar biz yaparız deyince ısrar etmedim:)) anneme söyleyince iyi bende geliyom çocuğa bindallıda alıcam itiraz etme dedi iyi dedim napayım:)) bakalım nasıl olacak.
Günaydın güzel anneler ve onların tatlı kuzucukları
Kızlar ben kızıma meyve yediremiyorum.
Tek tek verdim olmadı.
Karıştırdım olmadı.
File aldım onda verdim yere fırlattı.
Yoğurtla karıştırdım öğürdü.
Suyunu sıktım içmedi.
Biliyorum bir çoğunu saydım ama buna rağmen bir öneriniz var mı?
Tek tek verdim olmadı.
Karıştırdım olmadı.
Suyunu sıktım içmedi.
Tek tek verdim olmadı.
Karıştırdım olmadı.
Suyunu sıktım içmedi.
Beste bugün her zamanki saati olan 6.30 da kalktı teyzesi.günaydın herkeseee
kızlar hepimiz için güzel ve bol güneşli bir gün olsunn, ayy güneş olunca herşey nasılda güzel görünüyor gözüme ya ağustos doğumlu olduğum içinmi acabaaa:26: oyle yorgunummkii ise zor geliyorumm valla yarın taşınıyoruz sonundaabugün evde ustanın son düzeltmeleri ve büyük çaplı bir temizlik var ama ben evde değilim inş akşam gittiğimde temizlik konusunda hayal kırıklığı yaşamamm dün akşam hem dişçi hem ev işleri canım çıktı ya zeynomu bile doğru dürüst sevemedim hemen uyudu yavrum
offf daha kendime gelememiştim ama bunu okuyunca iyice ayıldım canım demek daha emiyormus ha allahım nasıl bir acı bu, yüreğim dağlandı resmen inş çok iyi bakarlar canım ya inş
canım gündüzleri çok iyi uyuyor ömercik zeynonun en uzun uykusu sadece öğlen birkere 1.5-2 saat kadar onun dışında yarım saatlik iki uykusu daha var sadece, bence gündüz bir uzun uykusunu oyunla falan geciktirip kısaltmaya çalışsanız faydası olabilir belkiii:26: buarada biz hergün meyve mutlaka veriyoruz ve zeyno bayıla bayıla yiyor, yoğurtu ise bazen hergün bazen günaşırı gibi veriyoruz düzenimiz yok yani çünkü zeynodada şişlik yapıyor yoğurt ya sizdedemi öyle, tabi yoğurdunuda meyveli yiyor meyvenin dibine vuruyoruz galiba biz yaa
ayy negüzel ya bende arkamda anne diye pıtı pıtıı koşsun istiyorumm allahım o günleride daha nicelerinide göstersin inş hepimizee, diş olayının bukadar uzun sürmesi isee şokk etkisi yaptı bende canımmmm
canımm çokkk sevindim hadi bakalım geçmiş gitmiş olsunn sağlık dolsun minik ablamız cerencikkk
ayyy süper ya merakla bekliyoruz canımm lütfen her ayrıntıyı foto çek eceyi ohalde görmek harika olacakkk, bizim yanımızda diş buğdayı yapacak kadar bile tanıdık ve akrabamız yok burda malesefeskişehir yada bursada yapmayı düşünüyorum inşşş
günaydınnnn canımmm, kaçta uyandı bakalım bestecikkk
Gunaydın sekerler
Sen zaten herseyi yazmıssın evet aklıma sunlar geldi birde; meyveyi eline ver kemirsin,ağsına soksun,
bir de bardaga gectin mi sen canım? benimki bardaktan yeni yeni minik minik içmeye başladı,
ama görünce ağzını kocamaaan açıyor. Organik meyve suları?belki tadını begenir?meyve seciyo olmasın bide,
mesela bebisim elmayi cok sever ama armuta burun kıvırır?
çok sagolun kızlar...
1 hafta dikkat edicez..
böyle arada zırt pırt yazıp gidiyorum ya sinir oluyorum kendime( şekerimşerbetime geçmiş olsun. cerenimin çoktan geçip gitmiş hastalığı gözünüz aydın. mybabylove muğladan sonraki tatil yerlerinin yolları hep viraj uçurumdur. çocukluğumdan beri tırsarım burdan uçup gitsek bizi bulamazlar diye. sabah haberi duyunca çok üzüldüm Rabbim kimsenin başına vermesin ve o yavrunun hep yanında olsun. zeynomunda incisi hayırlı olsun. böyle kısa kısa yazdığım ve atladığım olursa kusuruma bakmayın.
başıma yine büyük işler açtım durduk yerde. komşularım illa eceye diş buğdayınla 6 ay kınası yapalım dediler. bende peki deyiverdim. bugün tüm perdelerimi yıkayıp 2 odamı temizledim. ama yarın ütü var, vitrin temizlenecek, banyolar var, mutfak dolapları var. Allahtan ikramdan yırttım:)) sizin gibi hamarat hanımların yanında ben yüz karasıyım. böreğim, kekim, külahta muhallebim arkadaşlarımdan gelecek. ben sarma ile buğdayı hazırlıcam sadece. sağolsunlar biz yaparız deyince ısrar etmedim:)) anneme söyleyince iyi bende geliyom çocuğa bindallıda alıcam itiraz etme dedi iyi dedim napayım:)) bakalım nasıl olacak.
canım ya annem sabah görevi eşimden devralıyor akşamda tekrar eşime teslim ediyorŞekerimşerbetim benimde ağrım olduğu zaman kuzumla ilgilenemiyorum sağolsun annem yanımda kalıp o ilgilendi herşeyiyle annen bi süre yanında kalsa olmaz mı canım?bu felaket ağzıyla insan hiç bi şey yapamıyor Allah kimseye vermesin
Annem bu gün temizliği benim yaptığımı söyledi 2 kişinin sözlü saldırısına maruz kaldım tabii haklı oldukları için ses çıkaramadım kuzu kuzu dinledim euheuhe artık çok yormuycam kendimi bu gün yine belim ağrıyo hiç ağrımdan sızımdan bahsetmiyorum kuzu kuzu ağrımalı oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?