sağol canım cevabın için benim kızım eskiden kendi kendine uyuyordu ama şu an malesef ayağımda sallıyorumbence bır muddet ara ver ozlesın sonra yıne dene ustune cok dusersen hıc yemez
Bende ogluma kendı kendıne uyumayı öğretıyorum cok zorlandım
kendı kendıne uyuyan bebekler var mı
Elmanın özellikle tatlısını aldım yemedi, her çocuğun sevdiği muzu yiyince resmen öğürdü, cennet hurmasını bir kaşık aldı allahım bunu sevdi diye sevinirken 2.kaşıkta ağzını sıkı sıkı kapattı valla ben de anlamadım gitti. Zeynoma aferin yesin meyvelerini büyüsün hemencecikowww hepsini saymışsın gerçekten canım niye sevmiyor anlamadım yaa yumuşak ve tatlı meyveler seç ver ama ekşi elma armut olmasın muzudamı sevmiyor, cennet hurması çok tatlı oluyor bak yoğurtla onu dene bakalımm:26: bilemedim şekerim ya benım zeynom meyve kocaman bir meyve tabağının dibini görüpte ımmmm ımmmmm diye yalanmaya devam ettiği için yoğurtla bile meyve veriyorum ben
kızlar ya bu diş olayında ben darısı başımıza darısı başımıza deyip duruyordum yaaa çok pişmanımmmm:44: ya sizlerdede öyle oluyormu; zeynom çok iştahlı ama dişleri acıyor diye galiba kaşık ağzına girince ve biberon emziği falan acıtıyor dişlerini galiba sürekli bir mızmızlık yerken herşeyi ağzına sokan çocuk şimdi hiçbişey götürmüyor ağzınaa, çok sinirlendim bu dişlere ben yaaakızımın canını yakıyorrr inş yeme sorunu başgöstermez bizdede, uykuda problem yok iştahıda var ama yerken çok zorlanıyor kuzum ya
Eline verince çok çabuk eritiyorlar ağızlarında,aman dikkat et yanında ol canım,ben elmayı soyup kesip eline veriyorum
ama dişler var diye hemen koparıyo,dün taze soğan verdim bi baktım 2sn içinde elinde yeşil yeri kaldı
Ağzındakileri topladım sonra, bi parça kalmış içerde,öğürdü o zaman fark ettim aldım onu da.Nolur nolmaz diye söyliyim dedim canım.
sağol canım cevabın için benim kızım eskiden kendi kendine uyuyordu ama şu an malesef ayağımda sallıyorum
Elmanın özellikle tatlısını aldım yemedi, her çocuğun sevdiği muzu yiyince resmen öğürdü, cennet hurmasını bir kaşık aldı allahım bunu sevdi diye sevinirken 2.kaşıkta ağzını sıkı sıkı kapattı valla ben de anlamadım gitti. Zeynoma aferin yesin meyvelerini büyüsün hemencecik
Diş çıkarma dönemimde oluyo canım beste de aynı şeyler oldu. Ayrıca bu dönemde kendi kendilerine yeme isteğinden dolayı kaşığı reddedebiliyolarmış bir de bardağı dene istersen. Dün kaşıkla çorba verdim içmedi daha sonra bardakla denedim lıkır lıkır götürdü valla. Ay şu bebekler alemler gerçekten yesinler diye kırk takla atıyoruz.
canım bence sadece biberonu ucu için isteseydi mamayı içmezdi zaten ,ucuyla oyalanır dururdu. ben bebeğini tamamen iştahlı bir bebiş olarak nitelendiriyorum ve eğer obezite gibi gözle görülür bir sorunu yoksa bırak allah aşkına annesi ne güzel yesin içsin maşallahhhh diyorum..
çok şükür öylesine oyun için 8 ayda 2 3 kere vermek dışında hiç emzik vermedim.bi hevesle ve bilinçsizlikle 4 tane almıştım. sonra hepsini çöpe yolladım.kararımı verdim ve asla emzik kullanmadım. heleki bizimkinin dişleri çoktan çıktı allah korudun diş çürüklerinin baş sebeplerinden..o şapur şupur ses çıkarabilir emziği vermemek sizin elinizde diye düşünüyorum bence vermeyin belki de acıkma belirtisi olarak şapırtı yapıyordur..
ben hergün muhakkah kesin kural olarak yogurt ve meyve veriyorum
uyku zamanına daha çok bebeklerin ihtiyacının karar verdiğini düşünüyorum. uyku düzeninizi de yemekleri de çok beğendim bize çook benziyor ondan belki de :))
ben de gün içinde olabildiğince uyumasından yanayım ama tabiki gece 1 e 2 ye sarkmadıkça bu uyku fazlalıkları
saat 1 le 6 buçuk arası sadece yogurt diye yazmışsın cnm bizimkini mümkün değil zaptedemem sadece yogurtla 5 bucuk saat. uyuyo olsa bile.. ama seninki acıkıyo olsa sen zaten verirsin arada kesinlikle.bu örnek de şunu kanıtlıyor ki her bebek kendi düzenini kendi belirliyor
kurban olurum onları veren yüce Allaha minnak heriflerimiz prenseslerimiz oldu..şimdiden karakterleri olan maşallahhhhhh
Bayıldımmm hemen eşime yolladım misilleme olarak çünkü o da bana sabah kadınlı versiyonunu yollamıştı:
Turuncu, İlkim, Planner, Tatlıcadı, Sekerimserbetim, Dilaradg, Mutluanne, Mybabylove, Güneş1 önerileriniz için hepinize çoook teşekkürler
gördüğüm kadarıyla sizin bıdıklar gündüzleri daha az uyuyor, benim oğlansa 2 kere 1,5 saat 1 kere de 2 saat uyuyup akşama enerji topluyor!
PLANNERcım ben 8aylık hamileyken taşındım ne zordur bilirim Allah yardımcınız olsun
desene haftasonu yeni evde deniz manzarasına karşı kahveler içilecek :)
Kızlar Ömer'in birkaç yeni fotoğrafını ekledim profilime
dişimiz patladı patlayacak buğday hazırlıklarına start verdim öpüldünüzzz
ohhh beeepazatesi günü tatil oldu sonunda kızlar
ik ya sordum az once, biliyim de ona gore bilet alıcam dedim,
nereye dedi: İzmit'e dedim(her yarım saatte bir otobus var bu arada)
Al dediAyy cok sevincliyim,,oglen gidip is arkadaslarima
corap alicam 35 adetAma yeni yıldan diil,bu yılı da kazasız belasız atlattıgımız icin ve
melegimi bana bagislayan butun guzellikleri yaşatan Rabbime sukur ettigim icin yapıcam
bu sabah 9 yerine 9:30 gibi uyutmasını istedim annemden
uyandığında da iyice oynayıp oyalamasını 2. uykusuna 14:30 gibi yani normal düzenine göre 1 saat geç yatırmasını söyledim
16:30'da uyanırsa ben eve döndüğümde tekrar uyutmayıp iyice oynayıp oyalayıp 4 saatlik bir uyanıklık döneminden snra 20:30 gibi gece uykusuna yatırabilirim diye düşünüyorum
TURUNCUcum bu arada Almanya'daki bir arkadaşım bizim BeSafe'den getirmek istedi
gümrükle beraber yine bizim buradan aldığımız paraya denk gelmiş
sen de koltuğu Belçika'dan alacaktın ya aklıma geldin
gümrük meselesini bir araştır istersen ben daha önce hep valizime sığan boyutlarda ve taxfree kullanarak ürün almıştım gümrük detaylarını hiç bilmiyorum
Kızlar Ömer'in birkaç yeni fotoğrafını ekledim profilime
dişimiz patladı patlayacak buğday hazırlıklarına start verdim öpüldünüzzz
selamlar herkese
bilen bilir benim oğlum devam sütünü redederdi almazdı benim zorumla ancak 90 cc içerdi
sütümde eskisi gibi değil azaldı,gece mızıldandı emmek istedi gözler kapalı tabi bende dedim devam sütü verim
ilk önce az yaptım baktım içiyo bitirdi bitti diye ağlamaya başladı sonra tekrar yaptım toplamda 150 içti
belki çoğunuz için az bi rakamdır bu ama bu bizim rekorumuzçok mutlu oldum artık geceleri veririm devam sütünü
gündüzde yeter sütüm zaten,sizinlede paylaşmak istedim
canımm inan dün akşam yine kutu kutu eşyalar arasında boğuşurken aklıma sen geldin ya dedim ben şimdi zorlanıyorum hamile halde nasıl yorulur insan kimbilir diyeya ben kıyafetlerime, zeynomun eşyalarına ve mutfaktaki malzemelerime kimsenin dokunmasına tahammül edemiyorum adamlar siz hiçbirşey toplamayın biz hallederiz dediler amamm yokk yani yapamıyorum günlerdir topla topla kutu kutuu herşey canım çıktı valla ya allahtan annem var, sagolsunn durr ben gidiyimde resimlerine bakıyım ömer paşanınnn özlemiştimmm
selamlar herkese
bilen bilir benim oğlum devam sütünü redederdi almazdı benim zorumla ancak 90 cc içerdi
sütümde eskisi gibi değil azaldı,gece mızıldandı emmek istedi gözler kapalı tabi bende dedim devam sütü verim
ilk önce az yaptım baktım içiyo bitirdi bitti diye ağlamaya başladı sonra tekrar yaptım toplamda 150 içti
belki çoğunuz için az bi rakamdır bu ama bu bizim rekorumuzçok mutlu oldum artık geceleri veririm devam sütünü
gündüzde yeter sütüm zaten,sizinlede paylaşmak istedim
Canım 4 saatlik oyun arası çok fazla geldi bana.Ömer alışık olmadığı için bünyesi çok yorgun düşüp huzursuzluk yapabilir.
Gümrük işini hiç araştırmamıştım.Ben her sene gidiyorum yurtdışına ama böyle büyük bir şey getirmediğim için sıkıntı yaşamamıştık.Araştırayım bir
Canım canım 0 dediğin 150 cc bizim için çok fazla
Geceleri çok acıkırsa ennnn fazlaa 140 içerdi ama son günlerd 100 cc anca içiyor.
Yani gayet iyi bebeğinin aldığı miktar
çok sevindim canım
kimimiz 30dk uyusa seviniyor kimimiz 2saat uyudu çok uyuyor diye düşünüyor her bebek anne babasına farklı tecrübeler yaşatıyor işte
inşallah bundan sonra daha iştahla beslenir de annesinin içi rahat eder
annem de ilk eleştiriyi bu yönde yaptı zaten
aslında akşamları 4 saat kadar oynuyor babasına aşırı düşkün olduğu için uyumak istemiyor ama gündüz 2 sefer uyku az olacak galıba :S
annem kıyamazmış paşama o kadar saat nasıl dursun gündüz uykusundan uyanına tekrar uyutmam kaldırırım daha kısa uyumuş olur dedi
bu arada 100cc 140cc bazen az geliyor gözümüze ama gün içindeki diğer beslenme porsiyonlarına göre kıyaslamamız lazım
mesela ömere dün akşam bizim yemek saatimizde çok birşey yedirmedim annem yine besiye çekmiş göbeği şişmişti
o yüzden uyumadan önce beni emdi üstüne de 190cc süt içti
ama normal beslenme düzenimize göre yani akşam muhallebi verdikten sonra en fazla 130cc emiyordur beni
sağlıklı olsunlar da hepçi çeşit çeşit hepsi rengarenk
Canım 4 saatlik oyun arası çok fazla geldi bana.Ömer alışık olmadığı için bünyesi çok yorgun düşüp huzursuzluk yapabilir.
Gümrük işini hiç araştırmamıştım.Ben her sene gidiyorum yurtdışına ama böyle büyük bir şey getirmediğim için sıkıntı yaşamamıştık.Araştırayım bir
Canım canım 0 dediğin 150 cc bizim için çok fazla
Geceleri çok acıkırsa ennnn fazlaa 140 içerdi ama son günlerd 100 cc anca içiyor.
Yani gayet iyi bebeğinin aldığı miktar
çok sevindim canım
kimimiz 30dk uyusa seviniyor kimimiz 2saat uyudu çok uyuyor diye düşünüyor her bebek anne babasına farklı tecrübeler yaşatıyor işte
inşallah bundan sonra daha iştahla beslenir de annesinin içi rahat eder
annem de ilk eleştiriyi bu yönde yaptı zaten
aslında akşamları 4 saat kadar oynuyor babasına aşırı düşkün olduğu için uyumak istemiyor ama gündüz 2 sefer uyku az olacak galıba :S
annem kıyamazmış paşama o kadar saat nasıl dursun gündüz uykusundan uyanına tekrar uyutmam kaldırırım daha kısa uyumuş olur dedi
bu arada 100cc 140cc bazen az geliyor gözümüze ama gün içindeki diğer beslenme porsiyonlarına göre kıyaslamamız lazım
mesela ömere dün akşam bizim yemek saatimizde çok birşey yedirmedim annem yine besiye çekmiş göbeği şişmişti
o yüzden uyumadan önce beni emdi üstüne de 190cc süt içti
ama normal beslenme düzenimize göre yani akşam muhallebi verdikten sonra en fazla 130cc emiyordur beni
sağlıklı olsunlar da hepçi çeşit çeşit hepsi rengarenk
İki versiyonu da süper çok hoşuma gitti.Bayıldımmm hemen eşime yolladım misilleme olarak çünkü o da bana sabah kadınlı versiyonunu yollamıştı:
Eki Görüntüle 588187
Hadi gözün aydın canım tatil tatil dedin bak oldu mira kuzucuğuyla bol bol hasret giderirsiniz artık.ohhh beeepazatesi günü tatil oldu sonunda kızlar
ik ya sordum az once, biliyim de ona gore bilet alıcam dedim,
nereye dedi: İzmit'e dedim(her yarım saatte bir otobus var bu arada)
Al dediAyy cok sevincliyim,,oglen gidip is arkadaslarima
corap alicam 35 adetAma yeni yıldan diil,bu yılı da kazasız belasız atlattıgımız icin ve
melegimi bana bagislayan butun guzellikleri yaşatan Rabbime sukur ettigim icin yapıcam
canımm inan dün akşam yine kutu kutu eşyalar arasında boğuşurken aklıma sen geldin ya dedim ben şimdi zorlanıyorum hamile halde nasıl yorulur insan kimbilir diyeya ben kıyafetlerime, zeynomun eşyalarına ve mutfaktaki malzemelerime kimsenin dokunmasına tahammül edemiyorum adamlar siz hiçbirşey toplamayın biz hallederiz dediler amamm yokk yani yapamıyorum günlerdir topla topla kutu kutuu herşey canım çıktı valla ya allahtan annem var, sagolsunn durr ben gidiyimde resimlerine bakıyım ömer paşanınnn özlemiştimmm
Taşınma işi gerçekten çok zor ben 7 aylık hamileyken taşınmıştık çok zor oldu Allah kolaylık versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?