2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bence bır muddet ara ver ozlesın sonra yıne dene ustune cok dusersen hıc yemez

Bende ogluma kendı kendıne uyumayı öğretıyorum cok zorlandım

kendı kendıne uyuyan bebekler var mı
sağol canım cevabın için benim kızım eskiden kendi kendine uyuyordu ama şu an malesef ayağımda sallıyorum
Elmanın özellikle tatlısını aldım yemedi, her çocuğun sevdiği muzu yiyince resmen öğürdü, cennet hurmasını bir kaşık aldı allahım bunu sevdi diye sevinirken 2.kaşıkta ağzını sıkı sıkı kapattı valla ben de anlamadım gitti. Zeynoma aferin yesin meyvelerini büyüsün hemencecik

Diş çıkarma dönemimde oluyo canım beste de aynı şeyler oldu. Ayrıca bu dönemde kendi kendilerine yeme isteğinden dolayı kaşığı reddedebiliyolarmış bir de bardağı dene istersen. Dün kaşıkla çorba verdim içmedi daha sonra bardakla denedim lıkır lıkır götürdü valla. Ay şu bebekler alemler gerçekten yesinler diye kırk takla atıyoruz.

Tamam canım dikkat ederim çok sağol

hımmm bardakla çorbaaa iyi fikir dur annemi arayım hemen öyle denesin birdee bakalımmm, sagol şekerimmm

bir haftadır alkış yapıyo kuzum. bu gün de gel gel demeye ellerini haREket ettirmeye başladı çok tatlıya:::::::::::::::::::::::::

Merhaba...Kırmızı ile altını çizdiğim yerleri okuyunca kendi adıma fazlasıyla alındım.Bilinçsiz bir anne değilim.... Bebeğim doğmadan önce emziğini bilinçli bir şekilde aldım ve çok şükür ki alıştırdım.Bu bir tercih meselesidir.Benim bebeğimde emme sorunu vardı,o yüzden doktorumuz bile mutlaka emzik önerdi.Ayrıca ben de emzikle büyüyenlerdenim ve diş çürükleri hamilelikten sonra çıktı ortaya.Diş çürüklerini emziğe bağlamak yanlış olur diye düşünüyorum.

Saat 1 ile 6 arası boş değil.1 de sebze püresini yiyor ve 4-4.30 gibi de yoğurdunu yiyor.5 saat aç kalabilse de ben bırakmam zaten

Turuncu, İlkim, Planner, Tatlıcadı, Sekerimserbetim, Dilaradg, Mutluanne, Mybabylove, Güneş1 önerileriniz için hepinize çoook teşekkürler
gördüğüm kadarıyla sizin bıdıklar gündüzleri daha az uyuyor, benim oğlansa 2 kere 1,5 saat 1 kere de 2 saat uyuyup akşama enerji topluyor!

bu sabah 9 yerine 9:30 gibi uyutmasını istedim annemden
uyandığında da iyice oynayıp oyalamasını 2. uykusuna 14:30 gibi yani normal düzenine göre 1 saat geç yatırmasını söyledim
16:30'da uyanırsa ben eve döndüğümde tekrar uyutmayıp iyice oynayıp oyalayıp 4 saatlik bir uyanıklık döneminden snra 20:30 gibi gece uykusuna yatırabilirim diye düşünüyorum

aslında gündüz 2 kısa 1 uzun uykusu olsa daha iyi olurdu ama adam yatınca uyuyor da uyuyor miskin kedi nolcak

eğer bugünkü yöntem işe yaramazsa gündüz yine 3 kere uyumasını ama uyku arasında ayıldığında tekrar uyutmamalarını isteyeceğim
herkes uyutmaya çalışır ben uyutmamaya

PLANNERcım ben 8aylık hamileyken taşındım ne zordur bilirim Allah yardımcınız olsun
desene haftasonu yeni evde deniz manzarasına karşı kahveler içilecek :)

AZRAECEMM seni görünce çokk sevindim!
Ani bir buğday kutlama kararı olmuş ama bence çok güzel olacak hele Ece'yi bindallıyla hayal etmek bile insanı mutlu ediyor!

TURUNCUcum bu arada Almanya'daki bir arkadaşım bizim BeSafe'den getirmek istedi
gümrükle beraber yine bizim buradan aldığımız paraya denk gelmiş
sen de koltuğu Belçika'dan alacaktın ya aklıma geldin
gümrük meselesini bir araştır istersen ben daha önce hep valizime sığan boyutlarda ve taxfree kullanarak ürün almıştım gümrük detaylarını hiç bilmiyorum

Kızlar Ömer'in birkaç yeni fotoğrafını ekledim profilime
dişimiz patladı patlayacak buğday hazırlıklarına start verdim öpüldünüzzz

ohhh beee pazatesi günü tatil oldu sonunda kızlar
ik ya sordum az once, biliyim de ona gore bilet alıcam dedim,
nereye dedi: İzmit'e dedim(her yarım saatte bir otobus var bu arada)
Al dedi Ayy cok sevincliyim,,oglen gidip is arkadaslarima
corap alicam 35 adet Ama yeni yıldan diil,bu yılı da kazasız belasız atlattıgımız icin ve
melegimi bana bagislayan butun guzellikleri yaşatan Rabbime sukur ettigim icin yapıcam

selamlar herkese
bilen bilir benim oğlum devam sütünü redederdi almazdı benim zorumla ancak 90 cc içerdi
sütümde eskisi gibi değil azaldı,gece mızıldandı emmek istedi gözler kapalı tabi bende dedim devam sütü verim
ilk önce az yaptım baktım içiyo bitirdi bitti diye ağlamaya başladı sonra tekrar yaptım toplamda 150 içti
belki çoğunuz için az bi rakamdır bu ama bu bizim rekorumuzçok mutlu oldum artık geceleri veririm devam sütünü
gündüzde yeter sütüm zaten,sizinlede paylaşmak istedim

zeyneeeeeep arkadaş olarak görünüyoruz ama ben senin resimleri göremiyorum:44:

canımm inan dün akşam yine kutu kutu eşyalar arasında boğuşurken aklıma sen geldin ya dedim ben şimdi zorlanıyorum hamile halde nasıl yorulur insan kimbilir diye ya ben kıyafetlerime, zeynomun eşyalarına ve mutfaktaki malzemelerime kimsenin dokunmasına tahammül edemiyorum adamlar siz hiçbirşey toplamayın biz hallederiz dediler amamm yokk yani yapamıyorum günlerdir topla topla kutu kutuu herşey canım çıktı valla ya allahtan annem var, sagolsunn durr ben gidiyimde resimlerine bakıyım ömer paşanınnn özlemiştimmm

ayy negüzell ya özendim şimdiiii, inşş bizede olur canım ya valla çok ihtiyacım var yaniii bilet alıcam hikayeside çok hoşmuş heee izmite deyince karşıdaki kişinin yüz ifadesi nasıldı merak ettim

Canım 4 saatlik oyun arası çok fazla geldi bana.Ömer alışık olmadığı için bünyesi çok yorgun düşüp huzursuzluk yapabilir.
Gümrük işini hiç araştırmamıştım.Ben her sene gidiyorum yurtdışına ama böyle büyük bir şey getirmediğim için sıkıntı yaşamamıştık.Araştırayım bir

Canım canım 0 dediğin 150 cc bizim için çok fazla
Geceleri çok acıkırsa ennnn fazlaa 140 içerdi ama son günlerd 100 cc anca içiyor.
Yani gayet iyi bebeğinin aldığı miktar

Ben oldum olası horlayan birinin yanında uyuyamam.Deli olurum...İyi ki kocam horlamıyor diye çok seviniyorum ama 3 gündür bizim bıcırık çokk fena horluyor.Aslında horlamıyor ama kükrüyor.
Ayyy sağa çeviriyorum yokk,sola çeviriyorum yokkk.O küçücük burnundan nasıl o kadar ses çıkarıyorsa
Gece artık dayanamayıp gülme krizine girdim.Kalkıp o sümüklü burnundan öpesim geldi.
Sabahın köründe yani 4.30da hortlayarak beni yine fena uykusuz bıraktı o ayrı tabi

Ah canımm,ben taşınacağını yeni okudum yaa.Bebekle ne zor olur şimdi eşya toplamak.Allah yardımcın olsun.
Taşınmanın en güzel yanı mis gibi temiz bir eve düzenli bir şekilde yerleşecek olmak.

çok sevindim canım
kimimiz 30dk uyusa seviniyor kimimiz 2saat uyudu çok uyuyor diye düşünüyor her bebek anne babasına farklı tecrübeler yaşatıyor işte
inşallah bundan sonra daha iştahla beslenir de annesinin içi rahat eder

annem de ilk eleştiriyi bu yönde yaptı zaten
aslında akşamları 4 saat kadar oynuyor babasına aşırı düşkün olduğu için uyumak istemiyor ama gündüz 2 sefer uyku az olacak galıba :S
annem kıyamazmış paşama o kadar saat nasıl dursun gündüz uykusundan uyanına tekrar uyutmam kaldırırım daha kısa uyumuş olur dedi

bu arada 100cc 140cc bazen az geliyor gözümüze ama gün içindeki diğer beslenme porsiyonlarına göre kıyaslamamız lazım
mesela ömere dün akşam bizim yemek saatimizde çok birşey yedirmedim annem yine besiye çekmiş göbeği şişmişti
o yüzden uyumadan önce beni emdi üstüne de 190cc süt içti
ama normal beslenme düzenimize göre yani akşam muhallebi verdikten sonra en fazla 130cc emiyordur beni

sağlıklı olsunlar da hepçi çeşit çeşit hepsi rengarenk

Aynen öyle canım,sağlıklı olsunlarda ...
Annenin dediği kafama daha çok yattı.Bak sabah uykusundan 1 saat uyuduktan sonra evde ses yaparak uyanmasını sağlasınlar.Öğlen istediği kadar uyusun.Akşam uykusunuda aynı şekilde 1 saat uyuduktan sonra ses yaparak uyandırılsın.Bir denesinler bakalım belki işe yarar.4 saat uyanık kalmaları için çok küçükler daha.

bilmiyorum senin kuzuyuda canım inan benimki devam sütünü hiç sevmedi sadece beni emmek istiyor
ama dün akşam çok az yemişti herhalde ondan öyle cuklattı senin kuzununda iştahı iyi olur inşallah canım
iştahsız bebek çok zor gerçekten 1,5 aydır alışmaya çalışıyoruz bizde

zeynepcim gerçekten çok doğru tesbit
akşam yatmadan önce çok az yemişti herhalde ondan içti o kadar
he bide 50 cc kadar beni emdi
inşallah hepimizin yavruları sağlıklı,iştahlı,uykulu,hayırlı salih evlat olsunlar amin

kızlarr sabah sabah eşimden gelen mail nasıl amaaa

Eki Görüntüle 588161

Bayıldımmm hemen eşime yolladım misilleme olarak çünkü o da bana sabah kadınlı versiyonunu yollamıştı :
Eki Görüntüle 588187
İki versiyonu da süper çok hoşuma gitti.
Hadi gözün aydın canım tatil tatil dedin bak oldu mira kuzucuğuyla bol bol hasret giderirsiniz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…