2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım bizim kızı öyle kendi haline bırakıp iş yapmak pek mümkün değilki :26:
ya yanında olacaksın yada gittiğin yere onuda götüreceksin
annem fırsat bulursa yemek yapıyor artık oturmaya başladığı için
etrafına ıyuncak koyup birazda olsa ayrılabiliyoruz
ama evden cıkarsaydım hakıkaten cok daha beter olurdu
çanta hazırla çocugu hazırla vakıt alır yavrular ıcınde zor
ben sıcacık yatagında bırakıp cıkıyorum son zamanlarda benım gıdecegımı sankı anlıyorda uyanıyor artık

bende akşam pompa biberon yıka sterilize et mutfagı topla derken wuu saat 12 ye vuruyor

huff özencimden göğüslerim şişecek PLANNER ben de annemi istiyorum evdeeeee

ya nasıl anlatsam nasıl gel desem bana bir el atıverin kızlar

nasılsa sabah çıkmadan emziriyorsun o da uyanıyor evler de yakın getirirsiniz demişti en son. biz de hiç ısrar etmedik işe başladığım gün götürdük.

burada diğer arkadaşları sıkmak da istemiyorum isterseniz çalışan anneler konusunda yardımınızı bekleriz:
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/571448-calisan-anne.html#post27971891

Turuncu ; yeni oyuncağınız hayırlı olsun,,Kayra asfaltları ağlatır bununla
Gelişmelerden haberdar et bizi de, faydasını görürsen, bebiş severse bende bi denetip almak istiyorum.

Kibela;yorumun için sağol ellerin dert görmesin ama her annenin kendi doğruları var,,"vermemek gerek" diye bir tabir
benim dimağımda yok mesela, dikkat etmek gerek diyelim Herkes araştırır ve kendi doğrularını bulur bence. Fikir de taktir de bu topikteyken bizlerin canım.

Nellporter; ilk adım ayakkabısını kimi dr. doğru buluyor öneriyor, bazı dr.larda eğer çocuğun ayağında bir sorun yoksa gerekli görmüyor.
Biraz karışık bir konu canım ama benim kendi naçizhane fikrim şöyle; nasıl bebeğimin minicik bedenine soft ürünler değsin,deterjanım organik olsun diye ugrasıyorsam, ayakkabı secimimde de her anne gibi özenli olurum,yani bu ayakkabılara soğuk bakmıyorum.

Ve talayyy:) Evi temzilemiyorum ben Eşim temizliyor Sende öyle yap

bende playscholl düşünüyordum demek hızlı gidiyor şimdi kafam karıstı
biz kıbrıstayız esimin işi dolayısıyla 2 yıl burdayız ama burası cok pahalı chicco türkiyenin 3 katı hersey nerdeyse nasıl yaparım türkiyeden getirtsem bilemiorum şimdi.. saol paylasımın için yoksa playscholl alıcaktık gidip.
oda burda 120 tl türkiyede 70-80 tl sanırım pofff

canım anneni size gelmeye ikna edebilirsenn çok rahat edersin, çok kolay güzel güzel söyle annene sana kıyamayacaktır ya niye çekiniyosunki valla bizim annemle aramızdaki iletişim böyle çok açık yaniii yani ömerin rahatı ve sağlığı herşeyden önemli eminimki annende öyle düşünüyordur konuya böyle yaklaş benceee duygu sömürüsü yap canım birazcıkkk

Kizlar merhabalarrrr oncelikle unutmadan biyologu sorayim giremedim discide mi?yoksa hasta mi?sizler nasilsiniz bakalim bebecikler nasil?okiş hanim bugun hic durmadi yerinde surekli benimle oyna hatta dikileyim tut beni diyorbaba diyor artik onceden babasi diye seslenirdim simdi baba diye sesleniyorum iyice alisti baba baba babbab diyor arada biremekleme zaten vardi biliyorsunuz vefayanslarin ustune yatiyor diye uzuluyordum ama farkettim ki cocugun hareketlerini yurutecle kisitliyormusumiyice siralamaya basladi top oynuyoruz yere oturtup onu ben ona atiyorum resmen refleks haliyle yakalamaya calisiyor ama topu tutamadan elleri kapaniyor yavrumunama topu geri vermek istemiyor hiii el cirpmamiz zaten mesur hep onaylayici tastikleyici tesvik edici sozler ve alkis sayesinde hanim iyice alisti ve kizimmmm baba kimin diyorum benimm der gibi elini gogsune vuruyor onuda ogrendihadiii diyor yere oturuyorum onuda dizime oturtuyorum ve kalkip koltuktan tutunuyor ama bir yere dayadigimda adim atmak yerine kendini birakiveriyor yaklasik 15-20 sn dikilebiyor artik ama o ilk adim ayakkabisini yazmis bi arkadas gercekten cok onemli cunku dogru basmasina yardimci olur o ayakkabi bende bu hafta alacagim ayakkabimiz cok ama hepsi aksesuar oldugu icin yurumeye pekde destek olmuyor :26:sagligimiz yerinde cok sukur ama surekli mama icmesinden korkuyorum acikcasi ek gidayi azaltsam onada gonlum el vermiyor gerci cok hareketli yakiyor yedigini ama yinede dikkat ediyorum
parmak yiyeceklerden bahsetmissiniz ben onu iki aydir zaten onune koyuyorum kasar peyniri,ekmek,havuc,meyve veriyorum eline surekli etrafa dokulmesinden rahatsiz olmuyorum nasil olsa yapiyorum yani bi makinaya cekmembakiyir hersey hem o oyalanmis oluyor hemde onun minicik parmaklariyla kirintilari tutmaya calismasi cok hosuma gidiyor dun patates yemegi yapmistim ve parmaklarimla ezdim agzina verdim hosuna gitti devamini bekledi
emzik meselesi fiyasko oldu dun babamiz gelirken iki tane almis kiraz emzik ten farkli marka ama hatun begenmedi biriyle disini kasididigeriylede emerken agzindan resmen 1 m uzaga atiyor buyuk geldi
birde sormak istedigim aslinda daha onemli bir soru var kiz annelerine simdi okis kaka yapinca kukusuna kadar doluyoritinayla yikiyorum ama kukusunun seklini bozmaktan korkuyorum dudak kisimlarini yani ayyy ne cirkin bir soru olduutandim valla neyse siz nasil temizliyorsunuz kukularini prenseslerin korkuyorum yine idrar yolu enfeksiyoru olacak diye ama hanim bi yapiyor gobegine kadar cikiyor yani tepinmekten

ohhh ne güzell benimkinde oyle bir potansiyel yok canımcımm amannn boşver dağınık kalsın hayatım gel uzanalım der

iyiymişşşş,,,kociş buralara gelmez diye atem tutem ben seni yapıyorum canım.
yoksa ellerim domestostan açılmış durumda walla haftada 2 gün gelen bi ablamız var Allah ondan razı olsun.

Merhaba kizlar sizi cok özlüyorum ya bu aralar hic firsat bulamiyorum uykularimiz dengesiz bi oturtamadik.

kizlar saglik ocagindan aradilar kizamik vakalari görülmüsnormalde 1 yasinda yapilacak olan kizamik aşisi şimdi yapilacakmis.
yarhn götürcem inşallah.

Sizleri de aradilar mi?

Bu arada Tuana geri geri süründügü gibi adimlarini da geri geri atiyor herkes mersine benim kiz tersine

Her kaka yaptıgında mutlaka yıkarım altını,,yıkarken de hafifce elimle yukardan aşağı silerim suyun altında,akar gider pislikler...
Bebek sabununu elimle köpürtüp üstten geçerim de bazen(özellikle kızarıklık oldugunda yapıyorum bunu),sonra guzelce kurutup bebeyağı sürüp kapatırım.
Islak mendille küçük tuvaletini silerken, seyini aralamam ben çünkü ph degerini bozabilir diye okumustum ve dr.a da sormustum.
Yani temiz tutmak ama fazla ellememek gerekiyor sanki

Okiş sultan emzik almıycak galiba

Teyzesi biz zaten idrar yolu enfeksiyonundan beridir islak mendil kullanmiyoruz 2,5 aydir falan hep yikiyorum kaka yapinca cis yaptiysada hani bornoz havlu keselerivarya onlardan var 5-6tane onunla sicak su yapip siliyorum misafirlige gidin e ayri orada mecbur islak mendil kullaniyoruzama kaka yapinca cok fena oluyor ortalik yani sindi yine yapmis tabi tam konuya uygun davranir benim cocugum

bizide aradılar canım yazdım buraya ama götürmedim asıya bir ara gidip aklıma yatarsa yaptırcam

şimdi oy kullanmak üzere linki tıklayan bir arkadaşım mesaJ atmış...anket kapatılmıştır diyormuş...üzgünüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…