YAVRUKEDİ annen evdeyken işlere yardımcı olmuyor mu?
benimki 1 kere evde kaldı evi toparlamış silip süpürmüş bulaşığı yıkamış akşam geldiğimde sevinçten delirecektim
ama şimdi her sabah akşam ömeri hazırlama eşya hazırlama anneme bırakma geri alma...
eve gelir gelmez yemek bulaşık süt sağma sterilizasyon çamaşır....
inanır mısın dün Ömerle yerde oynarken uyuyakalmışım eşim mutfağı temizliyordu Ömer yarım saat kendi kendine oynamış sıkılınca da yanıma gelip kafama vurarak uyandırdı
omuzlarımda deve oturuyor sanki çok yorgunum çoook
bende playscholl düşünüyordum demek hızlı gidiyor şimdi kafam karıstıKayra son günlerde benim yardımım ile yürütecin arkasından tutup evi turluyor.Ben sadece yürüteci hızlı gitmemesi için tutuyor ve arkasında herhangi bir kaza yaşanmaması için duruyorum.Kendi kendine şarkı söyleyerek geziyor oda oda
Ben de dün ebebekte chicco ilk adım yürüteçini indirimde görünce alayım dedim.Biz yürüteci ikinci el alarak fazla para vermemiştik bu yürüme yardımcısını almak için.Yutupta(türkçesini yazdım :)) videosunu izledik ve önündeki oyuncaklarıda çok eğlenceli geldi.
Aslında playskool ilk arabam almayı planlıyordum ama onun tekerlerinin çok hızlı gittiğini okuyunca vazgeçtim.Bunun oyuncaklarıda çok ilgimi çekti.89.90 tl.Üzerine 10 liralık daha ihtiyaç alışverişi yaparak kargoyu bedava getirdik.
Umarım Oğluşum beğenir.
Eki Görüntüle 588326
huff özencimden göğüslerim şişecek PLANNER ben de annemi istiyorum evdeeeee
ya nasıl anlatsam nasıl gel desem bana bir el atıverin kızlar
nasılsa sabah çıkmadan emziriyorsun o da uyanıyor evler de yakın getirirsiniz demişti en son. biz de hiç ısrar etmedik işe başladığım gün götürdük.
burada diğer arkadaşları sıkmak da istemiyorum isterseniz çalışan anneler konusunda yardımınızı bekleriz:
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/571448-calisan-anne.html#post27971891
Ve talayyy:) Evi temzilemiyorum benEşim temizliyor Sende öyle yap
ohhh ne güzell benimkinde oyle bir potansiyel yok canımcımm amannn boşver dağınık kalsın hayatım gel uzanalım der
Teyzesi biz zaten idrar yolu enfeksiyonundan beridir islak mendil kullanmiyoruz 2,5 aydir falan hep yikiyorum kaka yapinca cis yaptiysada hani bornoz havlu keselerivarya onlardan var 5-6tane onunla sicak su yapip siliyorum misafirlige gidin e ayri orada mecbur islak mendil kullaniyoruzHer kaka yaptıgında mutlaka yıkarım altını,,yıkarken de hafifce elimle yukardan aşağı silerim suyun altında,akar gider pislikler...
Bebek sabununu elimle köpürtüp üstten geçerim de bazen(özellikle kızarıklık oldugunda yapıyorum bunu),sonra guzelce kurutup bebeyağı sürüp kapatırım.
Islak mendille küçük tuvaletini silerken, seyini aralamam ben çünkü ph degerini bozabilir diye okumustum ve dr.a da sormustum.
Yani temiz tutmak ama fazla ellememek gerekiyor sanki
Okiş sultan emzik almıycak galiba
Merhaba kizlar sizi cok özlüyorum ya bu aralar hic firsat bulamiyorum uykularimiz dengesiz bi oturtamadik.
kizlar saglik ocagindan aradilar kizamik vakalari görülmüsnormalde 1 yasinda yapilacak olan kizamik aşisi şimdi yapilacakmis.
yarhn götürcem inşallah.
Sizleri de aradilar mi?
Bu arada Tuana geri geri süründügü gibi adimlarini da geri geri atiyor herkes mersine benim kiz tersine
kızlarrr az kaldı oylama biticek 25kişi bulun 1.ci olalımmmmm
oylamanın linkini yollarmısın...?
yolladım arkadaşlarıma bakalım umarım zamanında görürler....
şimdi oy kullanmak üzere linki tıklayan bir arkadaşım mesaJ atmış...anket kapatılmıştır diyormuş...üzgünüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?