Canım çok üzüldüm yaşadıklarına allah bununla gelmiş geçmiş etsin çocuklarımızın acısını bize göstermesin
oh ne güzel.. foto isteriz :)
all about life: Kuzumun Zor Günleri... canım burda detaylı yazıyo bi sonraki postta da gelişmeler falan. sürekli yazıp sayfayı doldurmak istemem... teşekkür ederim :)
Bilmem mi 2 ekmek aldım eve gidiyorum biri büyük biri küçük iki ekmek aldımmmm :) kuzenimin oğlu çok seviyomuş bunu onlardan öğrendim ben de bu şarkıları :)
kim var izmitte :) ben varıııımmm :) gel gel :)
Geçmiş olsun canım diş olayı gerçekten zor Allah kolaylık versin. Yavrukediye katılıyorum şu an şişman olabilir, mutlu olmayabilirsin ama çok tatlısın şekerim.Yirmilik dişim çürüdü kızlar, çektirmeye gittiğimde apse yaptığından hafif bi antibiyotik verdi,
hayatımda ilk kez alerji yaptı her yerim kabardı bıraktım. Dolayısıyla çektirmeye de gitmedim,,şimdi
yine tuttu, sol yanağım uyuştu resmenHormonlarıma da nazar değdi galiba,başım dişim kuşum
her yerime bi haller olduKilolar deseniz Birde şişmanlar mutlu oluyo derler,,ben hiç değilim neden
Hoşgeldin canım geçen aklıma geldin özelden yazacaktım sen yazmışsın.Merhaba kizlar sizi cok özlüyorum ya bu aralar hic firsat bulamiyorum uykularimiz dengesiz bi oturtamadik.
kizlar saglik ocagindan aradilar kizamik vakalari görülmüsnormalde 1 yasinda yapilacak olan kizamik aşisi şimdi yapilacakmis.
yarhn götürcem inşallah.
Sizleri de aradilar mi?
Bu arada Tuana geri geri süründügü gibi adimlarini da geri geri atiyor herkes mersine benim kiz tersine
Çok güzelmiş yaman beyin yürüteci hayılrlı olsun kuşuma.Eki Görüntüle 588750 Eki Görüntüle 588751 Eki Görüntüle 588752
işte bizim yürüteç ama yaman yürümekten ziyade zıplıyor....
Canım bizim neredeyse birçok eşyamız teyzeden geldi beleşe getirdim anlayacağın. Mama sandalyesi de kraft dondy'nin. Evet özellikleri çok güzel ama çok ağır belim kopuyo bir yerden bir yere çekerken. Bence hafif ve sağlam bir şey al. Ben eğer alacak olsam ıkea nın mama sandalyesini alırdım.Kızlar Yaren Nur'a mama sandalyesi almamıştım ama alacağım şuan çok gerekli.Fikir,öneri ve paylaşımlarınızı acilen bekliyorum.sağlam,güzel bir şey almak istiyorum....
Hadi bakem davranın....
sağol canım yorumun için bu aklıma hiç gelmemişti.Hay allah iyiligini versin sexy kiyaet ne almayi dusunuyorsun ehuehuehu ozel oldu ise cevaplayabilirsin merak ettimde :))
Herif senin gonlunu nasil alicak, umarim onunda cabasi olur seni mutlu etmek icin
Cnm benim oglan yiyor ama bazen guzel yutuyor bazen inanilmaz zorlaniyor, ben meseal cocuklugumdan beri meyve pek yemem bagirsaklarima dokunur, belki senin kizcenede dokunuyordur ..istersen yedirdikten sonra huzuruna ve kakasinin durumuna bir bak eger zorlaniyorsa bekle biraz daha bagisaklari iyice gelisince baslarsin mesela bir ay sonra ..
Yeni evin ins sana saglik ve huzur getirir, gule gule oturun ..
Zeyno daha isin basinda dis olayinda, malasef bu durum her gun artarak devam ediyor taaa ki dislerin hepsi cikana kadar benim fikrim bu yonde benim oglan halan ayni cunku ve gitgide beter oluyor ve zorlasiyor..
Canim olsun herseyin zamani var diside cikicak baska durumlarda olucak yani bundan kacis yok, sabrederek dayanicaz artik
Canım işin gerçekten zor Allah kolaylık versin ben de böyle özenle bir şeyler hazırlayıp kızıma verdiğimde reddedince moralim çok bozuluyor. Ben mi bu kadar takıyorum yoksa herkes mi üzülüyor bilmiyorum doğrusu.Pütürlü gıda da ilk gün feciiiii geçti !!
Öğlen balıklı sebze püresini önce patates ezeceği ile iyice ezdim,sonra çatalla üzerinden geçtim.Çok hafif pütürlü kalacak şekilde bıraktım ve başladık yedirmeye.İlk kaşıktan son kaşığa kadar öğüre öğüre geçti.O kadar öğürdü ki gözünden yaşlar aktı.Ben pes etmedim ama yüreğim ağzımda ha kustu ha kusacak diye bekledim.
Tam kusacakken bir şarkı patlatıp ilgisini farklı şeylere çekerek yutmasını sağladım.Evet pütürlüyü yedirirken kusturmadım ama sıpa oyun oynarken 4 parmağını küçük dilini tutmak için ağzına sokunca ne var ne yok çıkardı
Birde ikindin vakti yediği yoğurda 1/4 elma rendeledim rendenin en ince kısmı ile ama onuda pepe şarkılarını dinleterek zorla yedirdim.Öğürmeye devam yani...
Valla kussada yapacak bir şey yok.Zamanla öğrenmesini umut ediyorum.
Ay süpersin ya demek kocişi üye yaptın tamam şekerim dikkat ederiz.Masallah gule gule kullansin Yaman efendi, ne guzelmis ama bende olsam bunla ziplarim ya,cok fiyakali birsey almissiniz hayirli olsun :))
Sorma bende bu sabah dun gece ikna ettim uye olmaya, uyeligin onayi bu sabah geldi ve kullanmak icin girdigimde is isten gecmisti tabii..Adam simdi bana diyorki ohh benimde artik uyeligin var girerim belki arada diyo kizlar benim herifin rumuzu MyJuniorIsMahir akilinizda olsun..sakata gelmiyelimde,oy icin valla yaktim kendimi sanki :)) saglik olsun
Birinci olamadik ama en azindan ezilmedik, gayretlerimize saglik olsun,gonuller bir oldukca hic sorun degil
günaydınnnn bimin bebek bezi hakkında nette yorumlara bakım dedim bura geldi..ben de yeni katıldım aranıza..2012 mayıs 12 doğumlu bi oğlum var...
kızlar yardımcı olur musunuz?
bimin bezini kullanan var mı
bebekleriniz oturarak yiyebiliyor mu ben yatırarak yediriyorum çorbasını?
hala emeklemedi 1 aydır 4 ayak üstünde duruyo popoyu ileri geri oynatıo o kadar:))
bir de çorbaları sıvı kıvamda muhallebi püre kıvamında yemiyor çıkartıyor hemen.dr alıştır kusarsa kussun sen koyu kıvamda vermeye devam et dedi ama cıkssss..almıyor...
İlkiiiimm Besteegünaydın anne ördekler ve yavru ördekler
gunes1 hosgeldin canım,bimin bezini kullanmıyorum ben bilemedim yani
bebislerin hepsi farkli,kimisi oturarak, kimisi yatarak, kimisi emekleyip annesini
arkasindan kosturarak yiyor yemekleriniPuturlu gıdalara yeni yeni geciyoruz bizde,,
ben sıvı gıdalarından 1-2 çay kaşıgı blendırdan gecirmeden kenara ayırıp arada kaktırıyorum
ağzına,,direk olarak hiç veremedim çünkü öğürüyor bebişim
turuncu bende çorbaları hep blenderdan geçirip veriyorum...elma,armutuda rendeleyip veriyorum...sen elmayı önceden nasıl veriyordun ki....bende pütürlüyü pek denemedim ama meyveyi rendeleyince yiyor...napsam ki...
kızlar sizi bırakıp gittim sanmayın anacım sadece çok yoğunum ve hastayım
kaç gündür spora gidemedim eşimide göndermedimmm
üstüne yılbaşında kv ler gelcekmişşş bugün kalktım ev temizlemeyeee......
daha sil süpür yapamadım dolap içlerini düzenliyordum kaç gündür yavaş yavaşşşş bugün devam ettimmm
Asya 3 gündür 1 dk bile uyumuyorrr
dolayısıyla şöyle uzanıp dinlenemedim yorgunluktan hastalandımmm
malum yoğun regl için dr.a gittim birşeyim yokmuşşşş
gece yarısı acileeeee eyyvahh çok kanamam var diye gidince düşük sandılar
tabi gece yarısı gidince üşüttüm bir güzellllllll ohhhhhhh
bu arada bayramda siyahtan kumrala çevirdiğim saçlarımı radikal bir kararla gecenin bir yarısı tekrar siyaha çevirmiş bulunmaktayımm....
bu akşam kızıma birsürü farklı oyuncaklar kuklalalr aldımm baya eğlendikkkk....oynadıkkk zıpladıkkkk......
biz iyiyizzz benim öksürüğüm dışındaa
en kısa zamanda gelcemm meraklanmayın anacımmm.....
öpüyorum hepiniziiiii
Beste hanımla bugün de 6 da kalktık ama dün erken yattığım için uykumu alabildim.
Sizler neler yapıyorsunuz umarım keyifler yerindedir. Geçmişe bir bakayım neler kaynattınız yine:126:
günaydınnnn bimin bebek bezi hakkında nette yorumlara bakım dedim bura geldi..ben de yeni katıldım aranıza..2012 mayıs 12 doğumlu bi oğlum var...
hala emeklemedi 1 aydır 4 ayak üstünde duruyo popoyu ileri geri oynatıo o kadar:))
bir de çorbaları sıvı kıvamda muhallebi püre kıvamında yemiyor çıkartıyor hemen.dr alıştır kusarsa kussun sen koyu kıvamda vermeye devam et dedi ama cıkssss..almıyor...
İlkiiiimm Besteegünaydın anne ördekler ve yavru ördekler
gunes1 hosgeldin canım,bimin bezini kullanmıyorum ben bilemedim yani
bebislerin hepsi farkli,kimisi oturarak, kimisi yatarak, kimisi emekleyip annesini
arkasindan kosturarak yiyor yemekleriniPuturlu gıdalara yeni yeni geciyoruz bizde,,
ben sıvı gıdalarından 1-2 çay kaşıgı blendırdan gecirmeden kenara ayırıp arada kaktırıyorum
ağzına,,direk olarak hiç veremedim çünkü öğürüyor bebişim
yavrukedi kuzun sebzeye alışamadı hala demek
sabredelim canımm
o sebze mideye inecek arkadaş
miktarı da artacak inşallah :))
C VİTAMİNİ: Maydanoz, yeşilbiber, ıspanak, asma yaprağı, brokoli gibi koyu yeşil sebzeler, turuncu meyveler, kivi, çilek, kızılcık, kuşburnu ve kirazda yoğun olarak bulunuyor.
E VİTAMİNİ: Yağlı tohumlar (badem, ceviz, fındık), yeşil yapraklı sebzeler ve kuru baklagillerde bulunur.
.
Canım çok üzüldüm yaşadıklarına allah bununla gelmiş geçmiş etsin çocuklarımızın acısını bize göstermesin
günaydın kızlar
öyle keyifli bir sabahtı ki onca uykusuzluğa rağmen
ömer inanılmaz neşeli uyandı... öpüştük koklaştık babasıyla boğuştu altalta üstüste öpücük dolu koklaşma dolu...
sonra yine mesai saati yaklaşınca panik başladı
eşim pompamı hazırlıyor ben de ömerin karşısında dans ederek giyiniyordum
sonra kahvaltısını ve sütünü çantaya koyup geleyim diye mutfağa gittim
gitmişken meyve ve sebzesini de poşetleyeyim dedim
bir yandan da içime sinmedi ya düşerse ya düşerse diye düşünüp dururken eşimin "ah zeynep ahhh" sesini duydum
yanlarına gitmeden düştüğünü anladım çünkü bile bile lades demiş gibiydim
göz göre göre çocuğumun düşmesine sebep olduğum için çok kötü hissediyorum
hani insanın basireti bağlanır ya, herkesi sıkı sıkı tembihlerken kendim ihmal ettim
gerçi ömer yine yaptı büyüklüğünü
1dk bile sürmedi ağlaması. ne bağırmak ne çırpınmak sadece babasının boynuna sımsıkı sarıldı iç çeke çeke gözünden yaşlar süzüldü
ah be oğlum sen daha bebeksin ortalığı yıksan da anneni böyle mahçup etmesen ya dedim içimden
insanın kendi evladına mahçup olması kötü bir hismiş
bundan sonra yetersiz ve ihmalkar olmamak için elimden geleni yapacağım...
eşimin yerdeki halini tarifine göre önce ayakları çarpmış sonra gövdesi düşmüş
vücudunu kontrol ettiğimizde de canının yanma belirtisi yok
yine de 2saat uyutmayacağız
basitretimin bağlanması, ihmalkarlık, kötü annelik, deli cesareti
adı ne olursa olsun bana olmaz demeyin ve artık bıdıklarınızı yatağın üzerinde bırakmayın
en zoruma giden de eşimin "bugüne deRabbimin müsaadesiyle düşürmeden büyütmüştük öyle ce büyüyecek sanmıştım" demesi oldu
bana hiçbirşey ima etmedi sağolsun. ben de öyle düşünüyordum zaten.
kendisi elbet düşüp kalkacak ama bizim ihmalimiz yüzünden canının yanması...
hufff Rabbim daha beterini göstermesin.
daha sıkıntılı kazaların defi için yaşamamız gereken bir ders olmuş olsun.
amma uzun yazmışım.
sabah sabah sıktıysam özür dilerim
zaten babacida simdi ogreten kisi anne olunca anne dedirtmek bencillik olur dusuncesiyle baba yi ogrendik onceBir Asya birde Okis in yaptiklari ve yapicaklarini okumaktan ve takip etmekten cok zevk aliyorum,Kocaman masallah
Demek Okyanus hatunda babaci oyy yerim onun guzel dilini, annesi soylesinde bosver ne soylerse soylesin yeterki sakisin kuzular..
Kaka temizleme durumuna dikkat etmen cok iyi aslinda cok onemli seyler bunlar kesinlikle cok dikkat etmek lazim,benim oglaninda kaka yapmasi taksit taksit az az yapiyor ve cok sik yapmaya basladi boyle oluncada benim hemen altini almam zorlasiyor..buna binanede oglumun kici suan cok fena galiba mantar oldu, simdi araniyorum iyi gelibilecek bir krem ins bulabilirim ..ah simdi Tr de olmak vardi simdi sizden alacagin tuyolarla hemen bir krem edinmis olurdum
zeynep cim cok gecmis olsun kendini kotu hissetme canim bir anlik dalginlikla oluyor bunlar valla bi isiniz oldugunda birakacak yer yoksa yere birakin kendi yatagina birakin o kadar seri hareketleri varki saniyede yapiyorlar yapacaklarini ve ben her zamanki gibi nazar diyorum canim dunku o ciplak resmi cok guzeldi maasallah icimizde kotu gozle bakan zaten yokturda sen yinde o tarz resimler koyma derim ben cok korkarim nazardangünaydın kızlar
ömer inanılmaz neşeli uyandı... öpüştük koklaştık babasıyla boğuştu altalta üstüste öpücük dolu koklaşma dolu...
bir yandan da içime sinmedi ya düşerse ya düşerse diye düşünüp dururken eşimin "ah zeynep ahhh" sesini duydum
hani insanın basireti bağlanır ya, herkesi sıkı sıkı tembihlerken kendim ihmal ettim
1dk bile sürmedi ağlaması. ne bağırmak ne çırpınmak sadece babasının boynuna sımsıkı sarıldı iç çeke çeke gözünden yaşlar süzüldü
ah be oğlum sen daha bebeksin ortalığı yıksan da anneni böyle mahçup etmesen ya dedim içimden
adı ne olursa olsun bana olmaz demeyin ve artık bıdıklarınızı yatağın üzerinde bırakmayın
en zoruma giden de eşimin "bugüne deRabbimin müsaadesiyle düşürmeden büyütmüştük öyle ce büyüyecek sanmıştım" demesi oldu
amma uzun yazmışım.
günaydın kızlar
amma uzun yazmışım.
Eline yuregine saglik canimAvokado için Doğanın mükemmel yiyeceği denir. Nedeni ise basit. Bir insanın ihtiyacı olan gıdanın heme hemen tümünü bünyesinde barındırıyor.
Faydaları
Bebeğinizin zihinsel ve fiziksel gelişimi için muhteşem bir yağ kaynağı. İçinde sodyum ve kolesterol da yok. İçindeki folat, lif, potasyum, E vitamini, demir ile tam bir sağlık bombası... Bir avokado ortalama 19 mikrogram betakaroten ve 3.5 gram yağ içeriyor. Avokadodaki yağ bebeğinizin sinir sistemi ve beyin gelişimi için mükemmel bir destek. Üstelik avokadodaki yağ anne sütündeki yağ ile büyük benzerlik taşıyor.
Bebek 4. ve 6.aylar arasında avokado ile tanışabilir. Bebeğinizin ilk yıllarında büyümesi için karbonhidrat ve yağa ihtiyacı var. Avokado bu noktada yardımınıza yetişiyor. Özellikle onu çeşit çeşit gıdalarla tanıştırırken her an elinizin altında olabilir. Dilerseniz ezip, şeftalisine, armuduna, muzuna veya yoğurduna karıştırabilirsiniz.
Aklınızda bulunsun
Koyu yeşil renkteki avokadoları seçmekte yarar var. Çok yumuşak olmaması da iyi olur. Sert avokadoları oda sıcaklığında bekletirseniz bir iki gün içinde yumuşarlar.
Avokadoyu pişirmeye gerek yok. Soyup ezmeniz yeterli olacaktır.
Bir orta boy avokadoda;
Vitaminler:
Vitamin A - 338 IU
Vitamin C - 20.2 mg
Vitamin B1 (thiamine) - .2 mg
Vitamin B2 (riboflavin) - .3 mg
Vitamin B6 - .6 mg
Mineraller:
Potasyum: 1166 mg
Fosfor: 124 mg
Magnezyum: 67 mg
Kalsiyum: 30 mg
Sodyum:18 mg
Demir:1.4 mg
Ben bebegim icin okuduklarimi biriktiriyorum kizlar, arada da sizinle paylasıyorum
Paylaşmak güzeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?