Kızlar Yaren Nur'a mama sandalyesi almamıştım ama alacağım şuan çok gerekli.Fikir,öneri ve paylaşımlarınızı acilen bekliyorum.sağlam,güzel bir şey almak istiyorum....
Hadi bakem davranın....
çok geçmiş olsun bacım bak oldu bitti ALLAH bidaha göstermesin :)
GÜNAYDİNNNNNNNN
mayıs anneleri ve datlu bebişleri hastalıksız kazasız belasız ve bol iştahlı bir gün olur işlaaaa
erkenciyim gene ezan okunurken uyandım tabi gece kaz kez uyanıp uyuduğumu hatırlamıyorumsırtım ağrıyor ,uykum var evde yemek yok alişverişe çıkcam bugün anneme bırakup tavşanımı işlaa uslu durur
yılbaşı için kendime şöle kırmızı sexsi ciciler alımkendi çıkarım için değil tabi tamamen herüfümün gönlü olsun diye
benım alarm çalıo emzirme zamanı ben kaçar ALLAH a emanet olun süper gün olsun hepimiz için[/B]
Kızlar ben kızıma meyve yediremiyorum.
Tek tek verdim olmadı.
Karıştırdım olmadı.
File aldım onda verdim yere fırlattı.
Yoğurtla karıştırdım öğürdü.
Suyunu sıktım içmedi.
Biliyorum bir çoğunu saydım ama buna rağmen bir öneriniz var mı?
kızlar ya bu diş olayında ben darısı başımıza darısı başımıza deyip duruyordum yaaa çok pişmanımmmm:44: ya sizlerdede öyle oluyormu; zeynom çok iştahlı ama dişleri acıyor diye galiba kaşık ağzına girince ve biberon emziği falan acıtıyor dişlerini galiba sürekli bir mızmızlık yerken herşeyi ağzına sokan çocuk şimdi hiçbişey götürmüyor ağzınaa, çok sinirlendim bu dişlere ben yaaakızımın canını yakıyorrr inş yeme sorunu başgöstermez bizdede, uykuda problem yok iştahıda var ama yerken çok zorlanıyor kuzum ya
şekersizyeşilçay-canım çok üzüldüm sende çokkk zor günler geçirmişsin..
çok geçmiş olsun canım Allah dermansız dert vermesin..çocuklarımıza saglıklı uzun ömür versin rabbim
Ben oldum olası horlayan birinin yanında uyuyamam.Deli olurum...İyi ki kocam horlamıyor diye çok seviniyorum ama 3 gündür bizim bıcırık çokk fena horluyor.Aslında horlamıyor ama kükrüyor.
Ayyy sağa çeviriyorum yokk,sola çeviriyorum yokkk.O küçücük burnundan nasıl o kadar ses çıkarıyorsa
Gece artık dayanamayıp gülme krizine girdim.Kalkıp o sümüklü burnundan öpesim geldi.
Sabahın köründe yani 4.30da hortlayarak beni yine fena uykusuz bıraktı o ayrı tabi
Kayra son günlerde benim yardımım ile yürütecin arkasından tutup evi turluyor.Ben sadece yürüteci hızlı gitmemesi için tutuyor ve arkasında herhangi bir kaza yaşanmaması için duruyorum.Kendi kendine şarkı söyleyerek geziyor oda oda
Ben de dün ebebekte chicco ilk adım yürüteçini indirimde görünce alayım dedim.Biz yürüteci ikinci el alarak fazla para vermemiştik bu yürüme yardımcısını almak için.Yutupta(türkçesini yazdım :)) videosunu izledik ve önündeki oyuncaklarıda çok eğlenceli geldi.
Aslında playskool ilk arabam almayı planlıyordum ama onun tekerlerinin çok hızlı gittiğini okuyunca vazgeçtim.Bunun oyuncaklarıda çok ilgimi çekti.89.90 tl.Üzerine 10 liralık daha ihtiyaç alışverişi yaparak kargoyu bedava getirdik.
Umarım Oğluşum beğenir.
Eki Görüntüle 588326
Yirmilik dişim çürüdü kızlar, çektirmeye gittiğimde apse yaptığından hafif bi antibiyotik verdi,
hayatımda ilk kez alerji yaptı her yerim kabardı bıraktım. Dolayısıyla çektirmeye de gitmedim,,şimdi
yine tuttu, sol yanağım uyuştu resmenHormonlarıma da nazar değdi galiba,başım dişim kuşum
her yerime bi haller olduKilolar deseniz Birde şişmanlar mutlu oluyo derler,,ben hiç değilim neden
Kizlar merhabalarrrr oncelikle unutmadan biyologu sorayim giremedim discide mi?yoksa hasta mi?sizler nasilsiniz bakalim bebecikler nasil?okiş hanim bugun hic durmadi yerinde surekli benimle oyna hatta dikileyim tut beni diyorbaba diyor artik onceden babasi diye seslenirdim simdi baba diye sesleniyorum iyice alisti baba baba babbab diyor arada bir emekleme zaten vardi biliyorsunuz vefayanslarin ustune yatiyor diye uzuluyordum ama farkettim ki cocugun hareketlerini yurutecle kisitliyormusum iyice siralamaya basladi top oynuyoruz yere oturtup onu ben ona atiyorum resmen refleks haliyle yakalamaya calisiyor ama topu tutamadan elleri kapaniyor yavrumun ama topu geri vermek istemiyor hiii el cirpmamiz zaten mesur hep onaylayici tastikleyici tesvik edici sozler ve alkis sayesinde hanim iyice alisti ve kizimmmm baba kimin diyorum benimm der gibi elini gogsune vuruyor onuda ogrendi hadiii diyor yere oturuyorum onuda dizime oturtuyorum ve kalkip koltuktan tutunuyor ama bir yere dayadigimda adim atmak yerine kendini birakiveriyor yaklasik 15-20 sn dikilebiyor artik ama o ilk adim ayakkabisini yazmis bi arkadas gercekten cok onemli cunku dogru basmasina yardimci olur o ayakkabi bende bu hafta alacagim ayakkabimiz cok ama hepsi aksesuar oldugu icin yurumeye pekde destek olmuyor :26:sagligimiz yerinde cok sukur ama surekli mama icmesinden korkuyorum acikcasi ek gidayi azaltsam onada gonlum el vermiyor gerci cok hareketli yakiyor yedigini ama yinede dikkat ediyorum
parmak yiyeceklerden bahsetmissiniz ben onu iki aydir zaten onune koyuyorum kasar peyniri,ekmek,havuc,meyve veriyorum eline surekli etrafa dokulmesinden rahatsiz olmuyorum nasil olsa yapiyorum yani bi makinaya cekmembakiyir hersey hem o oyalanmis oluyor hemde onun minicik parmaklariyla kirintilari tutmaya calismasi cok hosuma gidiyor dun patates yemegi yapmistim ve parmaklarimla ezdim agzina verdim hosuna gitti devamini bekledi
emzik meselesi fiyasko oldu dun babamiz gelirken iki tane almis kiraz emzik ten farkli marka ama hatun begenmedi biriyle disini kasididigeriylede emerken agzindan resmen 1 m uzaga atiyor buyuk geldi
birde sormak istedigim aslinda daha onemli bir soru var kiz annelerine simdi okis kaka yapinca kukusuna kadar doluyoritinayla yikiyorum ama kukusunun seklini bozmaktan korkuyorum dudak kisimlarini yani ayyy ne cirkin bir soru oldu utandim valla neyse siz nasil temizliyorsunuz kukularini prenseslerin korkuyorum yine idrar yolu enfeksiyoru olacak diye ama hanim bi yapiyor gobegine kadar cikiyor yani tepinmekten
Eki Görüntüle 588750 Eki Görüntüle 588751 Eki Görüntüle 588752
işte bizim yürüteç ama yaman yürümekten ziyade zıplıyor....
kızlarrr az kaldı oylama biticek 25kişi bulun 1.ci olalımmmmm
Kızlar Yaren Nur'a mama sandalyesi almamıştım ama alacağım şuan çok gerekli.Fikir,öneri ve paylaşımlarınızı acilen bekliyorum.sağlam,güzel bir şey almak istiyorum....
Hadi bakem davranın....
Eki Görüntüle 588765
canım indirimdeyken biz graco'nun contempo butterfly blue modelini aldık. 199 TL idi şimdiki fiyatını bilmiyorum. Tekerlekli her yere götürebiliyorum, çift tepsili, kılıfını hemen siliyorum, kademe ayarları ve emniyet kemerlerinin kullanımı da çok kolay. Bir de bu modeli çok beğenerek almıştık, çok şık duruyor.
e-bebekten bugün mail aldım
güya bana özel %10 indirim yapmışlar
ben de almayı düşündüğüm römer trifix 2013 model oto koltuğunu 899 tlye sipariş verdim
Britax-Römer 2013 Trifix Oto Koltuğu - e-bebek.com
hanımefendinin dötü rahat eder umarım:
kızlar sizi bırakıp gittim sanmayın anacım sadece çok yoğunum ve hastayım
kaç gündür spora gidemedim eşimide göndermedimmm
üstüne yılbaşında kv ler gelcekmişşş bugün kalktım ev temizlemeyeee......
daha sil süpür yapamadım dolap içlerini düzenliyordum kaç gündür yavaş yavaşşşş bugün devam ettimmm
Asya 3 gündür 1 dk bile uyumuyorrr
dolayısıyla şöyle uzanıp dinlenemedim yorgunluktan hastalandımmm
malum yoğun regl için dr.a gittim birşeyim yokmuşşşş
gece yarısı acileeeee eyyvahh çok kanamam var diye gidince düşük sandılar
tabi gece yarısı gidince üşüttüm bir güzellllllll ohhhhhhh
bu arada bayramda siyahtan kumrala çevirdiğim saçlarımı radikal bir kararla gecenin bir yarısı tekrar siyaha çevirmiş bulunmaktayımm....
bu akşam kızıma birsürü farklı oyuncaklar kuklalalr aldımm baya eğlendikkkk....oynadıkkk zıpladıkkkk......
biz iyiyizzz benim öksürüğüm dışındaa
en kısa zamanda gelcemm meraklanmayın anacımmm.....
öpüyorum hepiniziiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?