2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Yaren Nur'a mama sandalyesi almamıştım ama alacağım şuan çok gerekli.Fikir,öneri ve paylaşımlarınızı acilen bekliyorum.sağlam,güzel bir şey almak istiyorum....

Hadi bakem davranın....

canım indirimdeyken biz graco'nun contempo butterfly blue modelini aldık. 199 TL idi şimdiki fiyatını bilmiyorum. Tekerlekli her yere götürebiliyorum, çift tepsili, kılıfını hemen siliyorum, kademe ayarları ve emniyet kemerlerinin kullanımı da çok kolay. Bir de bu modeli çok beğenerek almıştık, çok şık duruyor.

Kızlar Yaren Nur'a mama sandalyesi almamıştım ama alacağım şuan çok gerekli.Fikir,öneri ve paylaşımlarınızı acilen bekliyorum.sağlam,güzel bir şey almak istiyorum....

Hadi bakem davranın....

Hay allah iyiligini versin sexy kiyaet ne almayi dusunuyorsun ehuehuehu ozel oldu ise cevaplayabilirsin merak ettimde :))
Herif senin gonlunu nasil alicak, umarim onunda cabasi olur seni mutlu etmek icin

Cnm benim oglan yiyor ama bazen guzel yutuyor bazen inanilmaz zorlaniyor, ben meseal cocuklugumdan beri meyve pek yemem bagirsaklarima dokunur, belki senin kizcenede dokunuyordur ..istersen yedirdikten sonra huzuruna ve kakasinin durumuna bir bak eger zorlaniyorsa bekle biraz daha bagisaklari iyice gelisince baslarsin mesela bir ay sonra ..

Yeni evin ins sana saglik ve huzur getirir, gule gule oturun ..
Zeyno daha isin basinda dis olayinda, malasef bu durum her gun artarak devam ediyor taaa ki dislerin hepsi cikana kadar benim fikrim bu yonde benim oglan halan ayni cunku ve gitgide beter oluyor ve zorlasiyor..
Canim olsun herseyin zamani var diside cikicak baska durumlarda olucak yani bundan kacis yok, sabrederek dayanicaz artik

Pütürlü gıda da ilk gün feciiiii geçti !!
Öğlen balıklı sebze püresini önce patates ezeceği ile iyice ezdim,sonra çatalla üzerinden geçtim.Çok hafif pütürlü kalacak şekilde bıraktım ve başladık yedirmeye.İlk kaşıktan son kaşığa kadar öğüre öğüre geçti.O kadar öğürdü ki gözünden yaşlar aktı.Ben pes etmedim ama yüreğim ağzımda ha kustu ha kusacak diye bekledim.
Tam kusacakken bir şarkı patlatıp ilgisini farklı şeylere çekerek yutmasını sağladım.Evet pütürlüyü yedirirken kusturmadım ama sıpa oyun oynarken 4 parmağını küçük dilini tutmak için ağzına sokunca ne var ne yok çıkardı

Birde ikindin vakti yediği yoğurda 1/4 elma rendeledim rendenin en ince kısmı ile ama onuda pepe şarkılarını dinleterek zorla yedirdim.Öğürmeye devam yani...

Valla kussada yapacak bir şey yok.Zamanla öğrenmesini umut ediyorum.

Yarın etli kuru fasülye denemek istiyorum.Verenler var ise nasıl verdiklerini yazabilirler mi?

iyi akşamlar herkese..
nasılsınız bakalım?
2. anne grubu olmuşuz :)) geçememişiz mart annelerini tühh
sağlık olsun napalım
biz iş güç uğraşıyoruz, annecim çok yoruluyor benim için
temizlikçi teklifimi de kabul etmiyor
ben de haftada iki gün kardeşime ingilizce çalıştıracağım
zaten hep yaptığım bir durum ama böylece kendimi daha iyi hissediyorum :))
amaaa kafamı bile kaşıyamıyorum o ayrı

e-bebekten bugün mail aldım
güya bana özel %10 indirim yapmışlar
ben de almayı düşündüğüm römer trifix 2013 model oto koltuğunu 899 tlye sipariş verdim
Britax-Römer 2013 Trifix Oto Koltuğu - e-bebek.com
hanımefendinin dötü rahat eder umarım

babyceren, Ceren nasıl oldu? geçmiş olsun..
ilk aşama sesi düzelmiş sevindim canımm

mybabylove, başın sağolsun içler acısı bir durum..
Allahım gidenlere rahmet eylesin, bebişin de ömür boyu yardımcısı olsun

azraece
Eceye kına yapacaksınız demekk, kolay gelsin
hiç görmedim ömrümde, şirinenin resimlerini göster bize lütfen :))

turuncu, şimdi Kayra nasıl, düzeldi inşallah..
bebişlerin pütürlüye de alışması lazım
aynı zamanda yemeğini de bitirmesi gerekiyor
ben şu sıralar alışması için yarı blenderdan geçiriyorum
tam püre kıvamı yapmıyorum canım
arabanız da hayırlı olsun

nelleporter oğluşun da yürütecide harika
güle güle yürüsün paşa :)

planner zeynomun dişi hayırlı olsunnn
bu nispeten uzun serüveni kolay atlatır umarım fıstığın
darısı başımıza, yakında ümidi kaybedicem
şimdilik iyiyiz gerçi, ama tırsmıyor değilim :))

nagihancım ben de senin gibi oldum canım :))
teşekkür ederim beni düşündüğün için
fırsat bulunca gireyim hepinize yazayım dedim

yavrukedi kuzun sebzeye alışamadı hala demek
sabredelim canımm
o sebze mideye inecek arkadaş
miktarı da artacak inşallah :))

annezeynep, fedakar annelerimiz yavrularımıza bakıyor ama az daha fedakarlık yapıp evinde baksa bence de iyi olacak
ben anneme bunu dememiştim, ama çalışan arkadaşım demiştiki
bebeğim benden ayrı ama odasından yatağından ayrı olsun istemem demişti
oradan annem kaptı, kendi demişti ben size gelirim diye
sizde de başkası konuşup sen mi desteklesen bilmem ki..
sizin ve yakışıklı paşan için hayırlısı olsun..

mutlu-anne geçmiş olsun
ben de yirmilik dişlerimden rahatsızım,
alınsa iyi olacak sanırım

biyolog zada zilan
nerelerdesiniz??
yazmadığım fakat aklımda olan daha çok arkadaşım var

turuncu bende çorbaları hep blenderdan geçirip veriyorum...elma,armutuda rendeleyip veriyorum...sen elmayı önceden nasıl veriyordun ki....bende pütürlüyü pek denemedim ama meyveyi rendeleyince yiyor...napsam ki...

kızımı soran herkese tşk edrim çok iyi teyzeleri...
ancak laf tetiştiriyo bana:))
gelen gidenden kafamı kaldıramadım bugün..
çöktüm yorgunluktan...
çaglayı biraz ihmal ettim çocuk sefil oldu resmen..
yarınherşeyi düzene koymam lazım..

hasta bebek varmı bilmiyorum geçmişe tam bakamadım inş yoktur..
anket 12 de bitmiyomu ya neden kapanmış

şekersizyeşilçay-canım çok üzüldüm sende çokkk zor günler geçirmişsin..
çok geçmiş olsun canım Allah dermansız dert vermesin..çocuklarımıza saglıklı uzun ömür versin rabbim

Oyyy Kayra minik erkek olmusta horlamaya mi baslamis :)) cok guldum yaa ne sirin senin oglan, annesi bizimkininde burnu tikandiginda olmustu yalniz sen yine sanslilardansin ben resmen iki horlayan erkegin arasinda kalmistim, o seste gelde uyu, uyunmazda iste anca kafayi yersin..zamanla duzeliyor sabretmek lazim gerek, allah sifa olsun ins

Bize buna benzer birsey geldi, hatta onundeki oyuncagi cikarilabilir oldugundan suan sadece oyuncagi ile hasir nesiriz..bana yurutecten cok daha saglikli gibi geliyor .tabiki basma olayina gecen bebekler icin ideal. Gule gule kullanin ins yarari cok olur, mutlu olmasini dilerim

Gecmis olsun cnm, o yirmilik dislerin ne ise yaradiklarini halan anlamis degilim..cikarkende zorlayan dis oldular simdi cururler yine ayni durum..en geride olduklari icin oyle gereksiz hayatlarina bir son vermeleri kolay oluyor..benimkiler coktan goctu gittide ancak rahat ettim :))
Mutlusun mutlu dusunme bile..umarim yuzun hep guler

kızlar sizi bırakıp gittim sanmayın anacım sadece çok yoğunum ve hastayım
kaç gündür spora gidemedim eşimide göndermedimmm
üstüne yılbaşında kv ler gelcekmişşş bugün kalktım ev temizlemeyeee......
daha sil süpür yapamadım dolap içlerini düzenliyordum kaç gündür yavaş yavaşşşş bugün devam ettimmm
Asya 3 gündür 1 dk bile uyumuyorrr
dolayısıyla şöyle uzanıp dinlenemedim yorgunluktan hastalandımmm
malum yoğun regl için dr.a gittim birşeyim yokmuşşşş
gece yarısı acileeeee eyyvahh çok kanamam var diye gidince düşük sandılar
tabi gece yarısı gidince üşüttüm bir güzellllllll ohhhhhhh

bu arada bayramda siyahtan kumrala çevirdiğim saçlarımı radikal bir kararla gecenin bir yarısı tekrar siyaha çevirmiş bulunmaktayımm....
bu akşam kızıma birsürü farklı oyuncaklar kuklalalr aldımm baya eğlendikkkk....oynadıkkk zıpladıkkkk......
biz iyiyizzz benim öksürüğüm dışındaa
en kısa zamanda gelcemm meraklanmayın anacımmm.....
öpüyorum hepiniziiiii

Bir Asya birde Okis in yaptiklari ve yapicaklarini okumaktan ve takip etmekten cok zevk aliyorum,Kocaman masallah
Demek Okyanus hatunda babaci oyy yerim onun guzel dilini, annesi soylesinde bosver ne soylerse soylesin yeterki sakisin kuzular..
Kaka temizleme durumuna dikkat etmen cok iyi aslinda cok onemli seyler bunlar kesinlikle cok dikkat etmek lazim,benim oglaninda kaka yapmasi taksit taksit az az yapiyor ve cok sik yapmaya basladi boyle oluncada benim hemen altini almam zorlasiyor..buna binanede oglumun kici suan cok fena galiba mantar oldu, simdi araniyorum iyi gelibilecek bir krem ins bulabilirim ..ah simdi Tr de olmak vardi simdi sizden alacagin tuyolarla hemen bir krem edinmis olurdum

Eki Görüntüle 588750 Eki Görüntüle 588751 Eki Görüntüle 588752

işte bizim yürüteç ama yaman yürümekten ziyade zıplıyor....

Masallah gule gule kullansin Yaman efendi, ne guzelmis ama bende olsam bunla ziplarim ya,cok fiyakali birsey almissiniz hayirli olsun :))

kızlarrr az kaldı oylama biticek 25kişi bulun 1.ci olalımmmmm

Sorma bende bu sabah dun gece ikna ettim uye olmaya, uyeligin onayi bu sabah geldi ve kullanmak icin girdigimde is isten gecmisti tabii..Adam simdi bana diyorki ohh benimde artik uyeligin var girerim belki arada diyo kizlar benim herifin rumuzu MyJuniorIsMahir akilinizda olsun..sakata gelmiyelimde,oy icin valla yaktim kendimi sanki :)) saglik olsun
Birinci olamadik ama en azindan ezilmedik, gayretlerimize saglik olsun,gonuller bir oldukca hic sorun degil

Hadi bakem davranın....

Bizde Graco kullaniyoruz, cok memnunum ve kesinlikle cok saglam,oyle devrilebilecek gibi degil..ben iyiki bunu almisim gonul rahatligi ile soyleyebiliyorum sanada tavsiye edebilirim..linkini asagida veriyorum girip bakabilirsin bizimkinin koltuk kismi cikarilip baska bir sandeleyeye de konulup kullanilabiliyor

Graco Duo Diner Highchair in Belleville - Babies R Us - Britain's greatest toy store
searchPosition=10

Hayirli olsun, O paraya bende cok rahat ederdim herhalde :)) gule gule otursun Beyza Abla,

Gecmis olsun cnm, Yilbasi partisi sizde mi olcak yani simdi, eee o zaman cok kalabalik olur basin umarim iyi gecer, Asya ile zor olur ama belki eglenceli olur ins oyle olur..
Siyah sac sana cok yakisiyor, iyi yapmissin saatler olsun cnm
Kanaman icin uzuldum ya ama allahtan birseyin yokmus cok sukur, hatta seni dun hic goremeyinde dedim bu galiba kotu gelemedi diye en azindan bir ses verdin sagol canim merakta birakmadigin icin

Beste hanımla bugün de 6 da kalktık ama dün erken yattığım için uykumu alabildim.
Sizler neler yapıyorsunuz umarım keyifler yerindedir. Geçmişe bir bakayım neler kaynattınız yine:126:

günaydınnnn bimin bebek bezi hakkında nette yorumlara bakım dedim bura geldi..ben de yeni katıldım aranıza..2012 mayıs 12 doğumlu bi oğlum var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…