2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar güvenmediğimiz kimseden oy istemeyelim bence
gıcıklığına başkalarına verebilirler :)
ben bizim çocuklara söylesem hepsi oy verir ama sonra sürekli ne yazsam takip ederler
hayırlısı artık bundan sonra
çok uğraştık didindik hedef 2013

Ya kızlar sabahtan beri mart anneleri 222 ydi. şimdi onlar 227 biz 215 olmuşuz. Bizim çabamızı görüp eşe dosta haber verdiler belli ki

Ya kızlar sabahtan beri mart anneleri 222 ydi. şimdi onlar 227 biz 215 olmuşuz. Bizim çabamızı görüp eşe dosta haber verdiler belli ki

ben kontrol ediyorum topiklerini gündemlerinde anket ve oy yok başka şeylerden bahsediyorlar
aslında şirketteki tüm kızlar benim yazılarımı takip ediyor ama kimliğimi afişe etmek istemiorum sonra sizle rahat dertleşemem
huff istiyorum bu birinciliği!!!

Kizlar valla tebrik ediyorum sizi yaaaisinizin gucunuzun arasina bunuda yetistirebikiyorsunuz yani helal olsunbu arada hani ana sayfanin altinda yeni uye olanlain nick leri gorunuyorya oraya bakin kisiye girip oy rica edin bence benim kiz bugun durmuyor yoksa ben yapardim yani Heyyy anneler biz zaten birinciyiz topikler arasinda hani birde tescillensek fena olmazdi yani

Ya ben ablam adına açtım ama oy kullanma yetkiniz yok diyo
Koptum

Bendeeeeeeeeeee

_PLANNER_+, porter, BabyCeren+, nelleporter, anneZEYNEP+, TuRuNCu+, mutlu_anne+, gunes1, talay+, SekersizYesilCay+
Bebeler uyudu sanırım kızlar bizimki uyudu hemen pc başına

Neler yaşamışınız böyle...Çok üzücü gerçekten...Şuan tek teselli iki bebeğininde sağlıklarının yerinde olması...
Çok ama çok geçmiş olsun...
Ben hazır ürünler konusunda esnek bir anneyim :)
Bebeğim neyi nasıl seviyorsa o şekilde vermeyi tercih ediyorum.Zaten bebeğien inek sütü içiren bir ben varım herhalde burda
Yurtdışına çıkarken sevdiği aptamil 8 tahıllı ballı kahvaltılık var.Onu götürsem mi diye düşünmüştüm ama geri vazgeçtim.Belki oralarda damak tadına uyan bir mama bulabiliriz bizde :)
Birde yurtdışında hazır mama daha çok tüketiliyor değil mi?
Belçikada ve özellikle almanyada bebekler hep bu mamalar ile büyüyorlar.Türkiye bu konuda biraz daha geriden geliyor sanırım.
Yani bilmiyorum ben hiç birinede öcü gözüyle bakmıyorum.Çantamda her daim kavanoz mama bulundururum zor durumlar için ama evde olduğum müddetçe kendim yapıyorum.

Afiyet olsun miniklere.Ben de bu sabah omlet yaptım peynirli ama pütür sorunumuz olduğu için zor yedik

Canım bu verdiklerin haricinde sen yokken ne kadar anne sütü alıyor?

Beykozzz sen yazınca topiğe neşe geliyor bir an...Güldürüyorsun beni
Oy çalışmalarınızada hayranım ayrıca

Benim oğlana göre fazla yiyor ama her bebek farklıdır demek istiyorum.Biz şimdilik 1 mandalina yiyebildik ve sanırım daha fazlasını almayacak.Akşam muhallebisine bal kabağı eklemeyi planlıyorum.Yiyorsa ve seviyorsa ver diyenlerdenim

MUTLU ANNE : Kızlar siz zaten birinci olamayacaksınız bizim birinci olmamız an meselesi hadi bi oy verin de rahat edelim.
Yanıt:Hadi lennn
Tatlıcadı bence bu iş yaş şekerim.

Son düzenleme:
ayıp ya biz olsak veririz....kıskançlar....

Kız demeyin öyle bişey olmadı ilkim olursa diye yazmış Kıskanç değildir onlar, sadece vermek istemeyebilirler
haklı olarak bu bi yarış çünkü,,bende zaten geyik yapmıştım güçlerimizi birleştirelim diye,,biz olsak verirdik kesin o ayrı
Ben inanıyorum HAKKIMIZ!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…