mutlu-anne yukarıya yazacaktım unuttum evet kızım nerdeyse 4 yaşında
ama inan unutmuşum ne yedirdim ne zaman yedirdim yani 2.ci çocuk la yine
sil baştan başlıyosun hiç bir şey farketmiyo..hatta ilk çocukta daha bir özenliydim dikkatliydim
çağlaya biraz haksızlık yapıyorum heralde
gidiyim süper bir yemek yapıyım yavruma
canımm benceee zeynep ada'yıda götürebilirsin ama gideceğiniz ortam uygunsa tabi nasıl bir parti olacak yani bu:26: çünkü bebeğiniz olduğunu biliyorlar ya hem mınnoşunu görmek istemiş olabilirler hemde yeni tanışacağın insanlar olacakya bebek ilişkileri ve sohbeti daha sıcak hale getirebilir diğer taraftan eğer bebekle gitmek yol açısından problem olacaksada mınnoşuna yazık üşütme ve sıkılmasın yolda ve senin tek gitmende ilk kez tanışacaksan arkadaşlarıyla ortama daha çok konsantre olmanı sağlar yani bebek seni meşgulde edebilir:26: madalyonun iki yüzünüde düşündümm vee sanırım benimde kafam karıştı
Ben evde tartı olduğunu düşünemiyorum her yemekten sonra tartar sonra da psikopata bağlardım kesin. Maşallah doğaya annesi yedikleri yaramış.Bebekten bebeğe değişiyor bu dişte huzursuzluk olayı herhalde. Ali'de az huzursuzluk vardı, ama Doğa diş çıkma süreci başladığından beri değişti, başka bir bebek oldu sanki. Nasıl sinirli, nasıl asabi küçücük haliyle serseriDiş jeli sürüyorum biraz geçiyor. Alt iki diş patladığı halde hala geçmedi sinirimiz.
Durun sinirli halinin bir resmini koyayım.
Bizim bu arada evde bebek tartımız var, haftada bir tartıyorum. Akşamları muhallebi/kaşık maması olayına başladığımızdan beri (Doğa az yediği halde) iyi kilo alıyorlar.
Çok hoş ya bir anda yaşlandığımı düşündüm de biz de mi öyle oluruz acaba ay allah korusun.Huzurevinin bahçesinde iki tonton yaşlı adam bi banka oturmuş laflıyorlar, -Aaah ah.. yaş oldu 73.. elim ayağım tutmuyor, her tarafım ağrıyor.. benle aynı yaşta değil misin ya sen kendini nasıl hissediyorsun? -Yeni doğmuş bir bebek gibi.. - A aa? Nasıl yani? - Kafada saç yok, ağızda diş yok, galiba az önce de altıma yaptım....
Canım ben senin yerinde olsam hiç düşünmeden zeynoyu annene bırakır giderdim. Çocuk bu tarz yerlerde huzursuz olur siz de bir şey anlamazsınız hem de annen yani,gözün arkada kalmaz.kızlar bugün bizim şirkette yılbası eğlencesi var arayıp çağırdılar aynı şekilde eşiminde şirketinde yılbaşı partisi var...ben benimkine gitmeyi düşünmüyorum zaten carsamba işe başlıycam hepsini görcem sorada hep birlikteyiz..
eşiminkine gitmek istiyorum çalıştığı yere gitmedim hiç birsürü kızın içinde çalışıyor
eşime güvenmediğimden fln deilde görmek istiyorum ortamı bölede bir fırsat varken gitsemmi ayıp olurmu bilemedim..
kocişe sordum geleyimmi diye istiyosan gel tabi dedi..işe başladıktan sonra bidaha gitme sansım olmayacak..
eşim kızıda getir diyo..ben kızı anneme bırakmak istiyorum..çünkü eşim arabayla üsküdara kdr gitmiş otoparka parketmiş ve karsıya ole geçmiş..şimdi ben karsıya arabayla gitsem dönüşte aksam trafiği fln olcak kız arkada tek basına okadr oturmaz aglar gibime geliyor..ee taksiyle gitsem donuste motordu fln kız üşür..bilemedim napım kızı goturmeden tek bnm gitmem ayıp olurmu onuda bilemedim napım sızce? gidimmi gitmiyimmi
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ALLAH KİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASIN DERMANSIZ DERT VE ŞİFASIZ HASTALIK VERMESİN
ben de annelik içgüdülerime güvenerek floru ve vitamini kestim
floru zaten 2 kere fln vermiştim sonra huylandım bi tiksinti geldi :)
vitamini de veriyordum ama o kadar meyvenin sebzenin içine yakıştıramıyordum
şimdi sadece demir değerimiz düzelene kadar ferrosanole devam!!
KIZLAR AYNI BİLGİSAYARDAN ÜYELİK AÇIP OY VERİYORSUNUZ SANIRIM
AMA IP ADRESLERİ ÇAKIŞAN ÜYELKLER İPTAL OLUYYOR HABERİNİZ OLSUN
BEN DE BİRKAÇ ARKADAŞA DUYURDUM 2 OY DAHA KAPTIK EŞİME DE SOYLESEM Mİ DİYORUM AMA SONRA DEVAMLI TAKİP EDER YORUMLARIMI :S
Ben evde tartı olduğunu düşünemiyorum her yemekten sonra tartar sonra da psikopata bağlardım kesin. Maşallah doğaya annesi yedikleri yaramış.
TURUNCUCUM yürüme yardımcınız geldi mi?
eşim arabaya dönüşen playskoolu istiyor ebebekten indirim kazandım sanırım onu alacağım
hızlı ilerlerse lastik sarar hallederiz dedi bana da mantıklı geldi
oyuncak kısmı pek yok gerçi ama sever umarım
yarın öbür gün araba diye tutturursa hemen dönüştürüveririz diye düşündük
Playskool İlk Arabam - e-bebek.com
KARDEŞİME ŞANTAJ YAPTIM üye olup oy verecek bize ama hala arada fark var
ne yapsaak ne yapsaak ofistekilere duyursam anında 60 oy kazanırız aslında
Canım sağol, valla kırk takla atıyoruz yedirmek için, ama yemek zorunda. Yoksa hormon tedavisi falan diyor doktor. Gebelik zehirlenmesi yüzünden çocuğum 37. hafta olmasına rağmen 1670 gram, 43 cm. doğdu. Görseniz öyle küçücüktü ki.. Tabii burada preeklampsi forumlarında okuyorum, bebeklerini kaybedenler de çok bu durumda, allaha şükür bizim kilo dışında bir sağlık sorunumuz olmadı. Bugünümüze çok şükür.
Ben emzirirken emzirmeden önce ve sonra tartıp ne kadar emdiğini ölçüyordum. Az emmişse mama veriyordum arkasından. Şimdi de ek besinlerde mutfak tartısıyla ölçüyorum ne kadar yediklerini. Mühendis olunca böyle sayıya tartıya merak engellenemiyorPsikopata bağlama bende de eksik değil yani
canım bende tam turuncuya yazacaktım ne iyi ettinde almadın playskoolu diye
senin yazını gördüm
bende var ilk kızıma almıştım hiç memnun kalmadım..
hatta şimdi ufaklıga çıkardım bakalım ne yapacak diye..
çok hafif oldugu için hemen devriliyo
tekerleri çok hızlı
arkadaki tekerler çok dar mesafede çocugun ayagı sıgmıyo oraya..
ancak çocuk yürümeye başladıgı zaman biraz oynayabiliyo o kadar..
ben turuncunun aldıgını daha çok begendim en azından arka kısmı geniş çocugun adım atma mesafesi var
bizim dişlerin tamamı tek seferde çıkacak sanırım :):)
di eti semsert taş gibi oldu terminatör gibi geziyor ne versen ısırıp koparıyor heryerde damağını kaşıyor sehpa kenarı oyuncak kenarı kaşık mama sandalyesi aklına neresi gelirse
hırsından öğüslerimi öyle ısırıyor ki o diş çıkarana kadar ben dişlerimi sıkmaktan dişsiz kalacağım
haftaya her zaman kıymalı soğanlı erişteli yeşil mercmek çorbasıyl başlıyoruz. havuç ıspanak gibi kök sebzelerin arasına da 1 gün koyuyorum.
-kıymalı yeşil mercimek
-tavuklu şehriye
-kıymalı havuçlu kabaklı patatesli püre
-etli/kıymalı tarhana
-yayla çorbası (dinlenme günü)
-kıymalı kırmızı mercimek
-tavuklu patates çorbası
-kıymalı karnıbahar
-kıymalı brokoli
-fırında balık patates havuç
-kıymalı/etli brüksel lahanası
-kıymalı yarma çorbası
vb vb
kızlar ya ek gıda topiğinde tarifler var ama şöyle liste olarak çorba çeşitlerimizi yazsak mı?
işe başlayınca kafa zaten dolu oluyor geçen üstüste 2 gün aynı şeyi götürmüşüm anneme
kızlar bugün bizim şirkette yılbası eğlencesi var arayıp çağırdılar aynı şekilde eşiminde şirketinde yılbaşı partisi var...ben benimkine gitmeyi düşünmüyorum zaten carsamba işe başlıycam hepsini görcem sorada hep birlikteyiz..
eşiminkine gitmek istiyorum çalıştığı yere gitmedim hiç birsürü kızın içinde çalışıyor
eşime güvenmediğimden fln deilde görmek istiyorum ortamı bölede bir fırsat varken gitsemmi ayıp olurmu bilemedim..
kocişe sordum geleyimmi diye istiyosan gel tabi dedi..işe başladıktan sonra bidaha gitme sansım olmayacak..
eşim kızıda getir diyo..ben kızı anneme bırakmak istiyorum..çünkü eşim arabayla üsküdara kdr gitmiş otoparka parketmiş ve karsıya ole geçmiş..şimdi ben karsıya arabayla gitsem dönüşte aksam trafiği fln olcak kız arkada tek basına okadr oturmaz aglar gibime geliyor..ee taksiyle gitsem donuste motordu fln kız üşür..bilemedim napım kızı goturmeden tek bnm gitmem ayıp olurmu onuda bilemedim napım sızce? gidimmi gitmiyimmi
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ALLAH KİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASIN DERMANSIZ DERT VE ŞİFASIZ HASTALIK VERMESİN
ben de annelik içgüdülerime güvenerek floru ve vitamini kestim
floru zaten 2 kere fln vermiştim sonra huylandım bi tiksinti geldi :)
vitamini de veriyordum ama o kadar meyvenin sebzenin içine yakıştıramıyordum
şimdi sadece demir değerimiz düzelene kadar ferrosanole devam!!
KIZLAR AYNI BİLGİSAYARDAN ÜYELİK AÇIP OY VERİYORSUNUZ SANIRIM
AMA IP ADRESLERİ ÇAKIŞAN ÜYELKLER İPTAL OLUYYOR HABERİNİZ OLSUN
BEN DE BİRKAÇ ARKADAŞA DUYURDUM 2 OY DAHA KAPTIK EŞİME DE SOYLESEM Mİ DİYORUM AMA SONRA DEVAMLI TAKİP EDER YORUMLARIMI :S
Hamilelikten başladı benim özensizliğimde. Eşim üvey evlat muamelesi yapıyorsun oğluma diyor. Ben iki kuzumu da çok seviyorum sadece ilkindeki kadar pimpirikli değilim :)
TURUNCUCUM yürüme yardımcınız geldi mi?
eşim arabaya dönüşen playskoolu istiyor ebebekten indirim kazandım sanırım onu alacağım
hızlı ilerlerse lastik sarar hallederiz dedi bana da mantıklı geldi
oyuncak kısmı pek yok gerçi ama sever umarım
yarın öbür gün araba diye tutturursa hemen dönüştürüveririz diye düşündük
Playskool İlk Arabam - e-bebek.com
Canım sağol, valla kırk takla atıyoruz yedirmek için, ama yemek zorunda. Yoksa hormon tedavisi falan diyor doktor. Gebelik zehirlenmesi yüzünden çocuğum 37. hafta olmasına rağmen 1670 gram, 43 cm. doğdu. Görseniz öyle küçücüktü ki.. Tabii burada preeklampsi forumlarında okuyorum, bebeklerini kaybedenler de çok bu durumda, allaha şükür bizim kilo dışında bir sağlık sorunumuz olmadı. Bugünümüze çok şükür.
Ben emzirirken emzirmeden önce ve sonra tartıp ne kadar emdiğini ölçüyordum. Az emmişse mama veriyordum arkasından. Şimdi de ek besinlerde mutfak tartısıyla ölçüyorum ne kadar yediklerini. Mühendis olunca böyle sayıya tartıya merak engellenemiyorPsikopata bağlama bende de eksik değil yani
senin yazını gördüm
tekerleri çok hızlı
ben turuncunun aldıgını daha çok begendim en azından arka kısmı geniş çocugun adım atma mesafesi var
Hepinizi ayrı ayrı merak ediyoruz,,çünkü herkesden birşeyler öğreniyoruz ÇiçekçimMesela ben şuan deli gibi Planner'ı merak ediyorum Ece'yi, Asya'yı da...Ama yazamıyorum ayıp geliyo:26: Defne Karen'den yeni resim vermı dicem mesela
Tatlı cadıya kızıcam geceleri giriyo göremiyorum onu diye...Ama yazamıyorum işte
kızlar bugün bizim şirkette yılbası eğlencesi var arayıp çağırdılar aynı şekilde eşiminde şirketinde yılbaşı partisi var...ben benimkine gitmeyi düşünmüyorum zaten carsamba işe başlıycam hepsini görcem sorada hep birlikteyiz..
senin yazını gördüm
tekerleri çok hızlı
Gunaydıın güzel anneler,herkese hayırlı cumalar,meleklerinizi kocaman öpüyorum
Bu arada mutlu_baba ya oy kullandırdımoylama devam ediyor,,yuppii
Eki Görüntüle 590301
kızlar ofiaten bir arkadasımı üye yaptım oy kullanacak ama sizin bu konuda oy kullanma yetkiniz diyor nıyekii:26:
1 gün sonra yeniden denesin kullanbiliyor o zaman
Ben her zaman verilen kağıtları evde unuturdum bi sorun olmadı hiç,umarım seninde olmaz canım,randevun onlarda kayıtlıdır ve bilgilerde,olmazsa ara bir sor istersen, mayıs annelerine bir oy ver de git istersen bide canım,Çok sağol oy verdiğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?