2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Hamilelikten başladı benim özensizliğimde. Eşim üvey evlat muamelesi yapıyorsun oğluma diyor. Ben iki kuzumu da çok seviyorum sadece ilkindeki kadar pimpirikli değilim :)

cnm meşrubat ve şarap olan pasta kurupasta cips gibi yiyeceklerle mini kutlama gibi..çekilişle herkes birbirine hediye alır o hediyeler verilir..vb..
eşimin kızı çagırmasındaki sebep diğer bazı arkadaslar bebişlerini getirimiş bizimkide zeynoyu arkadaslarına gostermek ıstıyor sanırım..
ama gercekten yıpranır dıye korkuyorum yemegi fln orda benim içinde onun içinde rahat olmaz sanırım..götürmeyeyim en iyisi..
hem belki dönüşte kocişle bi yerlerde çoktandır yapmadığımız başbaşa yemek fln yaparız değişiklik olur..

TURUNCUCUM yürüme yardımcınız geldi mi?

eşim arabaya dönüşen playskoolu istiyor ebebekten indirim kazandım sanırım onu alacağım
hızlı ilerlerse lastik sarar hallederiz dedi bana da mantıklı geldi
oyuncak kısmı pek yok gerçi ama sever umarım
yarın öbür gün araba diye tutturursa hemen dönüştürüveririz diye düşündük
Playskool İlk Arabam - e-bebek.com

KARDEŞİME ŞANTAJ YAPTIM üye olup oy verecek bize ama hala arada fark var
ne yapsaak ne yapsaak ofistekilere duyursam anında 60 oy kazanırız aslında

Ben evde tartı olduğunu düşünemiyorum her yemekten sonra tartar sonra da psikopata bağlardım kesin. Maşallah doğaya annesi yedikleri yaramış.
Çok hoş ya bir anda yaşlandığımı düşündüm de biz de mi öyle oluruz acaba ay allah korusun.
Canım ben senin yerinde olsam hiç düşünmeden zeynoyu annene bırakır giderdim. Çocuk bu tarz yerlerde huzursuz olur siz de bir şey anlamazsınız hem de annen yani,gözün arkada kalmaz.

1.olalım derken forumdan atılmayalım da. Zaten ben şaka yapmıştım canııııııım. Kocişe değil de ablamla anneme söyleyeyim bakalım.

Ben evde tartı olduğunu düşünemiyorum her yemekten sonra tartar sonra da psikopata bağlardım kesin. Maşallah doğaya annesi yedikleri yaramış.

Canım sağol, valla kırk takla atıyoruz yedirmek için, ama yemek zorunda. Yoksa hormon tedavisi falan diyor doktor. Gebelik zehirlenmesi yüzünden çocuğum 37. hafta olmasına rağmen 1670 gram, 43 cm. doğdu. Görseniz öyle küçücüktü ki.. Tabii burada preeklampsi forumlarında okuyorum, bebeklerini kaybedenler de çok bu durumda, allaha şükür bizim kilo dışında bir sağlık sorunumuz olmadı. Bugünümüze çok şükür.

Ben emzirirken emzirmeden önce ve sonra tartıp ne kadar emdiğini ölçüyordum. Az emmişse mama veriyordum arkasından. Şimdi de ek besinlerde mutfak tartısıyla ölçüyorum ne kadar yediklerini. Mühendis olunca böyle sayıya tartıya merak engellenemiyor Psikopata bağlama bende de eksik değil yani

canım bende tam turuncuya yazacaktım ne iyi ettinde almadın playskoolu diye
senin yazını gördüm
bende var ilk kızıma almıştım hiç memnun kalmadım..
hatta şimdi ufaklıga çıkardım bakalım ne yapacak diye..
çok hafif oldugu için hemen devriliyo
tekerleri çok hızlı
arkadaki tekerler çok dar mesafede çocugun ayagı sıgmıyo oraya..
ancak çocuk yürümeye başladıgı zaman biraz oynayabiliyo o kadar..
ben turuncunun aldıgını daha çok begendim en azından arka kısmı geniş çocugun adım atma mesafesi var

Daha önce paylaştın mı bilmiyorum paylaştıysan ben kaçırmışım sanırım. Zor dönemler geçirmişsin canım dediğin gibi çok şükür doğana kavuşmuşsun. Allah sizi birbirinize bağışlasın ve minik kuzuya uzun ömürler versin. Küçük çocuğun her şeyi gerçekten çok zor oluyo neyseki o dönemler geride kalmış.

Kredi kartimi cikarmis aliyordum ki mesajini gordum!
Hafif olmasi kotu cunku Omer.de ayarsiz bir enerji var
Ayaklarinin dar olmasi da kotuymus
Vazgectim gitti cok cok sagol uyari icin!

Turuncu.dan geecek habere gore Chiccoyu alacagim

Zeynepcim ben dişi kaşınırken hep diş gelecek diye bekliyordum ama dişin geleceği diş etindeki kabarıklık ile daha net belli oluyor.
Önce kıpkırmızı kabarıyor,sonra altında bir beyazlık görünüyor ve devamında diş eti beyazlayıp diş çıkan ucunda delik gibi bir şey görünüyor.Sonra kaşıkla vuruyorsun veee çıt çıtt çıttt

Bu arada menüdeki yemekleri bende dönüşümlü olarak veriyorum ama iyi oldu yazman.Arada bir aklım karışınca bakarım :))
Ben genelde doğaçlama yapıyorum yemekleri ama verdiklerimiz hemen hemen aynı.
Sadece kabak vermiyorum ben.Herhalde kendimde sevmediğim için aklıma gelmiyor onu vermek.Zaten 4-5 aylık iken yemeklerine koyduğumda hep tepki verirdi.Nasıl olsa ben de sevmiyorum diyerek vermiyorum :))
Son olarak bu yemekleri nasıl yediriyorsun ömere ?Sadece çatalla ezdiğinde yiyormu ömer paşa?

Kalkk kalkkk,hemen hazırlan ve git.
Zeyno ile yol yorar ama beraber gitmeniz güzelde olabilir.En güzeli annene sor bence

Canım dediğin gibi ömer zaten çok güzel beslenen bir bebek.Vitamin takviyesini gerek görmüyorum onda.
Flor takviyesini araştırmaya devam edeceğim.
Evet aynı bilgisayardan üyelik alındığı zaman oylar geçersiz sayılıyor diye biliyorum ben de.

Hamilelikten başladı benim özensizliğimde. Eşim üvey evlat muamelesi yapıyorsun oğluma diyor. Ben iki kuzumu da çok seviyorum sadece ilkindeki kadar pimpirikli değilim :)

Canım ben onu bunu bilmemde,ikinci bir bebeğim olursa bu kadar pimpirikli olmayacağımdan eminim

Yok canım daha gelmedi.Kargo şuan dağıtımda görünüyor.Umarım akşama yetişir.
Benim önündeki oyuncaklar çok hoşuma gitmişti.Üzerinde kocaman bir delik var,müzikler çalıyor ve bebek aşağıdaki topları hooop oraya atıyor.Ya da şekiller var üçgen kare gibi.Biraz daha büyüdüğünde o şekilleride içine atmaya başlıyor.Umarım sever diyorum :)
Birde dedemiz araba şeklinde ayrıyeten bir oyuncak almayı planladığı için tercihimizi bu yönde kullandık yoksa benimde aklımda hep ilk arabam vardı

bende bir üyelik daha açtım ama daha mail gelmedi...hemen oy verecem..
mutlu-anne canım bir uyarı yapsana misafirlere falan belki oy veren olur:))

Valla ilk haftalar emzirirken kafaya koymuştum tartı alayım diye ama annemler karşı çıkmıştı.
Sonradan keşke alsaydım diye pişman oldum ama iş işten geçti :))
İkizlerin akşam muhallebiden sonra kilo aldıklarını yazmıştın,ben gün içerisinde bazen yetiştiremiyorum muhallebiyi,gece yatmadan biberona koyup veriyordum ama şu aralar kabul etmiyor.
Dün yoğurdundan az yedi diye muhallebi yaptım ama sizinkiler gibi 200 cc hayatta yemez.125 cc irmikliyi anca yedirdim.
Bugünde öğün sıralamasını değiştirdim.Sanırım akşama muhallebi için bu şekilde yer kalacak.Kademe kademe verdiğim miktarı arttırayım diyorum bakalım ne olacak.
Sen hazır paket kullanıyordun değil mi ?
Ben süt-irmik-fındık ezmezi ve cicibebe ile hazırlıyorum genelde ama seninkiler hangisini severek tüketiyorlar merak ettim.

Doğru bir karar verdiğim için çok mutluyumm

olmaz mı? hemen yükledim 2 tane

koş koş koş, hazırlan git çabuk zeynoyu götürme konusunda bişey diyemicem ama değişiklik olur valla

uyarı için teşekkürler ben de bu tarz oyuncaklara bakıcaktım bugünlerde. thanx

Son düzenleme:
kızlar yavaş olun yaaa
sayfalar hızlı ilerlemiş bu gün geceleri okumak zor oluyo insaff yaniii
gece Tarık Buğra 1 kez uyandı bana o kadar iyi geldi ki çok dinç uyandım..gece 2-3 civarı yatıp 2 saatte bir uyanmak çok yoruyo beni..
sonrasında da yeteri kadar ememediği için çok üzüldüm
minnoşum 3 saat sonrasında uyudu bakalım ne kadar uyuycak..o sırada bende gidim yemeğimi halledim..
evi süpürdüm süpürge ortada duruyo hemen bi okuyim dedimm

kızlar öğlen herkes ne yapsam diye düşünüyo..her gün yazsak ne yaptığımı daha iyi olur sanırım..mesela ben bu gün havuçlu ve kıymalı tarhana çorbası yaptım..

bu arada ben daha önce bakmıştım yürüme arkadaşlarına:)playskool dan çok turuncu nun aldığı chicco dikkatimi çekmişti açıkçası.. ön kısmında ki aktivite bölümü ile benim bile dikkatimi çektiğine göre çocukların daha çok dikkatini çeker diye düşünüyorum..inş Kayra da sever keyifli vakit geçirir ve sonrasında pıtır pıtır yürümeye başlar

ZADA ben senin yerinde olsam şöyle süslenip püslenip giderdim deüişiklik olur senin içinde ama yorulucağından bahsettiğin için kuzuyu götürmezdim sen iyisi mi annene bırak 1 günlük eşinle kaçamak yap

BEKLEYECEK Emir Ege için çok üzüldüm canım ya aynı Tarık Buğra gibi desene..ek gıda öncesi emzirmeyi dene istersen ben öyle yapıyorum..çok kısa sürede olsa emiyo ne kadar gitse kardır diye düşünüyorum

Planner eviniz hayırlı olsun canım güle güle oturunn..

çiçek_çiçekcim yokluğun çok belli oluyo ama malum artık bebeler izin vermiyo bi çoğumuza daha az girer olduk buralara ben daha çok geceleri gelebiliyorum..öptüm seni ve Masalıı

mutlu_anne eşin seninle hiç yaşlanmaz şekerim çok tatlısın...sabah bi ara girdim yazılanları okumak için gülmeme sebep oldun bi kaç gündür kendimi kötü hissediyorum kendimi iyi hissetmeme sebep oluyosun çok pozitifsinn keşke gündüzleri girebilsemde daha çok okusam topiğe neşe katan cümlelerinii

kızlar benim kocişş Tatli_cadimm diye bi üyelik almış kendine ama üyeliği aktif hale gelmedi:44:cinsiyet bölümünü erkek olarak doldurmuş ondan mı acep
bende becersen şaşarım zaten dedim bir de bayan olarak üyelik al dedimsen al ben kullanırım dedi..
bende zeynepin dediği gibi aynı IP adresinden olmaz..ben aldıktan sonra girer bende kullanırım sana gerek kalmaz zaten dedim küstümm onunla

Gunaydıın güzel anneler,herkese hayırlı cumalar,meleklerinizi kocaman öpüyorum
Bu arada mutlu_baba ya oy kullandırdım oylama devam ediyor,,yuppii
Eki Görüntüle 590301

kızlar bende 2013 annelerini tebrik etmiştim bitti diye
yaptıgım gaflarla 3.köprü kurulcak yaaa:103:
kızlar hadi devam arada fark az kaldı biz 209 onlar 222

delüüüüüüüü fırsattan istifade buarada 211 olduk 222 onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…