2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

2 çocuguda uyuttum bende yatacaktım ama buranın adrenalini bana yansıdı heralde..
nasıl yorgunum ama yatamadım meraktan

2 oy 1 saat içinde emrinize amade ama zeynep işleri fena savsakladı 1. ve işsiz olmamak için bugünkü bayrağı gönüllü birine devredeyim diyorum :)
hadi kızlar çok az kaldıııı oy oy oy oyyy

Kargocu zile basınca bizim oğlan uyandı.
Yatana kadar canımıza okur artık ...

İyi haber chicoo yürütecimiz geldi ve çokk beğendim.Kayra bey şuan tadına bakmakla meşguller ama sanırım kendileride beğendi.
ÖÖÖöööö bööööö diye sesler çıkardığına göçre beğenmiştir diyorum

Kızlar yürüteç çok kullanışlı.4 tekerli ve arka tekerlerin kilidi var.O kilidi kapalı tutunca yavaş yavaş ilerliyor bebek,açınca biraz daha hızlı gidiyor.Halının üzerinde eymen rahatça ilerleyebiliyor.Tabi şimdilik oyuncakları daha çok ilgisini çekti.Onlara bakmaktan iki eliyle tutamadı bir türlü :))
Oyuncakları ve müziği çok hoşuma gitti.Kısacası tavsiye ettiğimiz bir ürün.Oğlumda oooooo aaaaaa uuuuuu diyor,yani beni destekliyor

eşime şu zilin sesini kısalım diyorum kaldı gitti öyle.onca uğraş uyutibi zil hooop hem karşı komşunun ziline basıldğnda bazen bizim zilde yarım çalıyo.nası oluyosa

Hayırlı olsun canım yürüteciniz Kayra da umarım sever. Peki bebiş ne zamana kadar kullanabiliyor canım onu da yazar mısın

burdayım ben.....

tmm canım
ama ben diskalifiye olmaktan korktum
yanlış şeyler yapmayın uslu kızlar olun e mi :)

bu mesaj ile beraber hemen siparişi veriyorum :)
kayra güle güle tepinsin annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…