canım yok bu senaryo hem yazdım hem oynadım; ama mutlu anne başka annelere yazdı mı bilmiyorum.
Mutlu anne ne yaptın şekerim?
canım yok bu senaryo hem yazdım hem oynadım; ama mutlu anne başka annelere yazdı mı bilmiyorum.
Mutlu anne ne yaptın şekerim?
Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Mayıs Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
2 oy 1 saat içinde emrinize amade ama zeynep işleri fena savsakladı 1. ve işsiz olmamak için bugünkü bayrağı gönüllü birine devredeyim diyorum :)
hadi kızlar çok az kaldıııı oy oy oy oyyy
ben 2012 mayıs annaesiyim.nereye oy veriyoruz anlamadım:)uykusuzumda.açıklayabilirmisiniz?
Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Mayıs Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
Kargocu zile basınca bizim oğlan uyandı.
Yatana kadar canımıza okur artık ...
İyi haber chicoo yürütecimiz geldi ve çokk beğendim.Kayra bey şuan tadına bakmakla meşguller ama sanırım kendileride beğendi.
ÖÖÖöööö bööööö diye sesler çıkardığına göçre beğenmiştir diyorum
Kızlar yürüteç çok kullanışlı.4 tekerli ve arka tekerlerin kilidi var.O kilidi kapalı tutunca yavaş yavaş ilerliyor bebek,açınca biraz daha hızlı gidiyor.Halının üzerinde eymen rahatça ilerleyebiliyor.Tabi şimdilik oyuncakları daha çok ilgisini çekti.Onlara bakmaktan iki eliyle tutamadı bir türlü :))
Oyuncakları ve müziği çok hoşuma gitti.Kısacası tavsiye ettiğimiz bir ürün.Oğlumda oooooo aaaaaa uuuuuu diyor,yani beni destekliyor
burdayım ben.....
Kargocu zile basınca bizim oğlan uyandı.
Yatana kadar canımıza okur artık ...
İyi haber chicoo yürütecimiz geldi ve çokk beğendim.Kayra bey şuan tadına bakmakla meşguller ama sanırım kendileride beğendi.
ÖÖÖöööö bööööö diye sesler çıkardığına göçre beğenmiştir diyorum
Kızlar yürüteç çok kullanışlı.4 tekerli ve arka tekerlerin kilidi var.O kilidi kapalı tutunca yavaş yavaş ilerliyor bebek,açınca biraz daha hızlı gidiyor.Halının üzerinde eymen rahatça ilerleyebiliyor.Tabi şimdilik oyuncakları daha çok ilgisini çekti.Onlara bakmaktan iki eliyle tutamadı bir türlü :))
Oyuncakları ve müziği çok hoşuma gitti.Kısacası tavsiye ettiğimiz bir ürün.Oğlumda oooooo aaaaaa uuuuuu diyor,yani beni destekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?