Daha önce paylaştın mı bilmiyorum paylaştıysan ben kaçırmışım sanırım. Zor dönemler geçirmişsin canım dediğin gibi çok şükür doğana kavuşmuşsun. Allah sizi birbirinize bağışlasın ve minik kuzuya uzun ömürler versin. Küçük çocuğun her şeyi gerçekten çok zor oluyo neyseki o dönemler geride kalmış.
Valla ilk haftalar emzirirken kafaya koymuştum tartı alayım diye ama annemler karşı çıkmıştı.
Sonradan keşke alsaydım diye pişman oldum ama iş işten geçti :))
İkizlerin akşam muhallebiden sonra kilo aldıklarını yazmıştın,ben gün içerisinde bazen yetiştiremiyorum muhallebiyi,gece yatmadan biberona koyup veriyordum ama şu aralar kabul etmiyor.
Dün yoğurdundan az yedi diye muhallebi yaptım ama sizinkiler gibi 200 cc hayatta yemez.125 cc irmikliyi anca yedirdim.
Bugünde öğün sıralamasını değiştirdim.Sanırım akşama muhallebi için bu şekilde yer kalacak.Kademe kademe verdiğim miktarı arttırayım diyorum bakalım ne olacak.
Sen hazır paket kullanıyordun değil mi ?
Ben süt-irmik-fındık ezmezi ve cicibebe ile hazırlıyorum genelde ama seninkiler hangisini severek tüketiyorlar merak ettim.
unutkanlık ve akıl karışıklığı konusunda tavan yapmış durumdayım.kelimel ağzımdan simsonlardaki kedili kadın gibi karmaşık çıkıyor ,çoğu kez aklımdaki şeyle dilimden çıkanın farklı olduğunu farkediyorum.en son da çay tabağı koyup çay bardağı koyduğumu vasayıp çay tabağına çay koyarken kendime gelmemdi.şimdi vitamin b 12 ve enerji içeceği içiyorum.1. çocukta mental olarak çöktüm resmen.
Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Mayıs Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
TURUNCUCUM yürüme yardımcınız geldi mi?
eşim arabaya dönüşen playskoolu istiyor ebebekten indirim kazandım sanırım onu alacağım
hızlı ilerlerse lastik sarar hallederiz dedi bana da mantıklı geldi
oyuncak kısmı pek yok gerçi ama sever umarım
yarın öbür gün araba diye tutturursa hemen dönüştürüveririz diye düşündük
Playskool İlk Arabam - e-bebek.com
KARDEŞİME ŞANTAJ YAPTIM üye olup oy verecek bize ama hala arada fark var
ne yapsaak ne yapsaak ofistekilere duyursam anında 60 oy kazanırız aslında
Ben evde tartı olduğunu düşünemiyorum her yemekten sonra tartar sonra da psikopata bağlardım kesin. Maşallah doğaya annesi yedikleri yaramış.
Çok hoş ya bir anda yaşlandığımı düşündüm de biz de mi öyle oluruz acaba ay allah korusun.
Canım ben senin yerinde olsam hiç düşünmeden zeynoyu annene bırakır giderdim. Çocuk bu tarz yerlerde huzursuz olur siz de bir şey anlamazsınız hem de annen yani,gözün arkada kalmaz.
1.olalım derken forumdan atılmayalım da. Zaten ben şaka yapmıştım canııııııım. Kocişe değil de ablamla anneme söyleyeyim bakalım.
zeynep daha ne bekliyorsun 60 oy nedemek canımmmm cabuk herkezi ikna et bak 223 oldular biri bizi gözetliyor taktiklerimizide görmüşlerdir
kardeşim oy verdi şimdi ofiste arkamda oturan evli barklı adamdan da oy istedim üye oluyor :)
hadi kızla ya son bi el atalımda 2012nin en kuduruk anneleri ünvanını kaptırmayalım
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
koptum yine,, ya benimde aklıma bi fikri geldi
acaba diger annelerden de mi oy istesek, hani 1. olamayacak olanlardan,ayıp olur mu acaba,küfür yer miyiz?nasılsa 1den fazla guruba oy verilebiliyor:26:
kızlarrr ben oy için komşunun kızına rica ettim euheuheueh
üye oldu lakinn oy kullanamıyo aynı plannerin dediği gibi oy kullanma yetkiniz yok yazıyomuş:44:
olmaz ki ama böyle
biz didinipp uğraşıp eşe dosta haber salıyoruz oy kullanamıyolar
kızlar eşinizi,dostunuzu,komşunuzu,memleketteki akrabalarınızı hepsini arayın euheuheuh
çok az bi fark kalmışş
mutlu_anne sende bi oyu az olan annelere rica et bakim ne diycekler
canım küfür yersek adını veririm mutlu_anne zorladı beni derim okadar yapmayalım o annelerinde duyguları var dedim derim
bende sorıyım canlarım umut fakirin ekmegidir dimi
şimdi kociş aradıı yeni bi üyelik almışş o da oy kullanamıyomuş..bu arada ziyaretçi olarak bi kaç sayfa okumuş
aşkım seni seviyorum bundan sonra beni arama burdan görüşürüz seninle euheuheueh
arkadaşta oluruz birbirimize sevgi ve aşk dolu mesajlarda göndeririz
uğraştığın için
sor tatlım sor..hal hatır sorarak başla sonra oy iste
Beykoooozzseni topiğin tdk dan sorumlu annesi ve deee GAFLAR KRALİÇESİ ilan ediyorum çok tatlısın
Tatlı cadı eniştemizde doğrucu davutmuş yanidiyaloğunuza da koptum
Bugunki menulerimizi paylaşayım hemen; kahvaltı klasik,meyve saati; 1 minik armut, öğlen; pirinçli tavuklu yoğurt çorbası, ikindi; 1-2 adet bebe bisküvili az yoğurtlu(öğlen yediği için) yarım muz, akşama da tam tahılllı muhallebi
anne sütü de var aralarda...
ama mesela bu sabah kalvaltıda sadece yumurta ve peyniri yemiş(genellikle böyle yapıyor bulamaçı sevmiyor),meyvesini 1-2 kaşık yemiş(zaten 10 kaşık falan çıkıyor), çorbasının hepsini yemis(2 kepçe kadar hazırladım sabah),diğerleri için de vakit var daha...
Ben yemesini normal buluyorum, hepsini yemesini beklemiorum ama tatması önemli diye düşünüyorum.
Sizce nasıl kızlar?
koptum yine,, ya benimde aklıma bi fikri geldi
acaba diger annelerden de mi oy istesek, hani 1. olamayacak olanlardan,ayıp olur mu acaba,küfür yer miyiz?nasılsa 1den fazla guruba oy verilebiliyor:26:
yaa kızlar benim minnoşum fazlamı meyve yiyor acaba, mira meyve öğününde sadece küçük bir armutmu yiyor? zeyno meyve öğününde küçük bir elma, yarım armut, 3/4 muz yiyor yaaa:26: hatta daha olsa yer belki okadar yaniii:26:
bence süper bir fikirr ama onlarında hepsi kendi gruplarına oy vermiştir yani heralde, oy vermeyen kalmışsa denenebilirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?