2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ne guzel gelmis demek yurutec, gule gule kullansin Kayra efendi, umarim icinde cok mutlu olur...gelisimine katkida buluncaginaa bence supe yok..hadi bakalim Eymen efendi ananin babanin parasinin karsiligi verme zamani,tozutta gorelim :)) kirma birsey ama dikkat et :))

başkanlık seçimleri gibi oldu
bi birinci olalım var ya, hakkını vericez
isteyenlere kudurukluk aşılıycaz (beykozla:)
çalışan annelere motivasyon olucaz
hasta olanlara öneriler
tarif isteyenlere resimli anlatımlı tarifler vericez
canı sıkılan konuşmak isteyenlerle de buluşup görüşürüüüüüüz

Her sayfaya alıntı yapıyorum kusura bakmayın,yeni gelenler görmeyenler olabilir.
Oyunuzu mayıs annelerine rica ediyoruz,bebişlerin kocişlerin arkidişlerin(beykoooz kafiyeli olsun diye yazdım ha) sorunlarına çözüm ortağı olmak adına sizleri de aramıza bekliyoruz:13:

yengemi aradım gir kız kk ya üye ol dedim..
tamam olurum canım akşam evdeyseniz size gelecez dedi
tabii olur dedim
dayım yengem 3 çocuk
bi daha ben yokum ona göre

Kiyamam ya sana...yengende demek senin bi a demeni bekliyormus baksana dunden hazir kadin, neyse oda meramini almis olur, saglik olsun cnm yardima gele diyecem ama sen niree ben nireee :))

Senin söylediklerinde tam seçim vaadleri gibi olmuş

fark sadece ve sadece 4 kişi gözlerime inanamıyorum
Hadi kızlar oy vermeyenler lütfen versin 1.olalım

2 fark kaldı kızlarrr iş yapamaz oldum işimden olursam o 227 kişi para katışıp bana bakar artık
ama söyleyeyim şampuanıdan alışverişimden fenalik gelebilir kampanyayı devam ettirip sayıyı çoğaltmanız lazım
o 2 kişi cepte aktivasyon mesajı bekliyor kızlar
ama ikna edene kadar öldüm öldüm ne dil döktüm projeler önümde açık ben oy peşindeyim bugünkü maaşımı biyerlere versem iyi olcak resmen haketmedim :26:
kıyasıya rekabet olacak yani şu dakkadan sonra!!

Son düzenleme:

Ben Beyza abladan yanak isterem ona gore :))

yengemi aradım gir kız kk ya üye ol dedim..
tamam olurum canım akşam evdeyseniz size gelecez dedi
tabii olur dedim
dayım yengem 3 çocuk
bi daha ben yokum ona göre

koptummmmm

buna da koptummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…