Teşekkür ederiz canım. Kızımızın adı ne?[/QUO
rica ederim:)kızımın adı serra
ewet seni çok ii biliyorum mutlu anne benim kızımda senin kız gibi uyumayanlardan :)
serra ismine bayılırımm, çok güzelll
Kargocu zile basınca bizim oğlan uyandı.
Yatana kadar canımıza okur artık ...
İyi haber chicoo yürütecimiz geldi ve çokk beğendim.Kayra bey şuan tadına bakmakla meşguller ama sanırım kendileride beğendi.
ÖÖÖöööö bööööö diye sesler çıkardığına göçre beğenmiştir diyorum
Kızlar yürüteç çok kullanışlı.4 tekerli ve arka tekerlerin kilidi var.O kilidi kapalı tutunca yavaş yavaş ilerliyor bebek,açınca biraz daha hızlı gidiyor.Halının üzerinde eymen rahatça ilerleyebiliyor.Tabi şimdilik oyuncakları daha çok ilgisini çekti.Onlara bakmaktan iki eliyle tutamadı bir türlü :))
Oyuncakları ve müziği çok hoşuma gitti.Kısacası tavsiye ettiğimiz bir ürün.Oğlumda oooooo aaaaaa uuuuuu diyor,yani beni destekliyor
İşi gücü bırakıp oy veren ,bizi mutlu eden herkese çok teşekkürler, arkadaşlık, birlik olmamız paha biçilemez,,
Çok az kaldı hadi arkadaşlar... 2013 'te bu gazla bebişlere ne tarifler çıkar şifa olur, kocişlerle nasıl iyi geçinilir,
kaynanalar nasıl kötülenir bu forumda var yaMayıs annelerine 1 oy rica ediyorum
Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Mayıs Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
sağol tşk ederiz.mira da adıyla yaşasın inş.öyle gerçekten 4 gündür grip eski günleri mumla arıyorum:)Bak gördün mü 26 nisanda doğdular uykusuz oldular demekRabbim başka dert vermesinde varsın biz zombie olalım . Adınla yaşasın Serra
Benimki de Mirauyumlu oldu walla
serra ismine bayılırımm, çok güzelll
teşekkür ederiz.senin kızın adı da çok güzel zeynep ada dimi:)
yengemi aradım gir kız kk ya üye ol dedim..
tamam olurum canım akşam evdeyseniz size gelecez dedi
tabii olur dedim
dayım yengem 3 çocuk
bi daha ben yokum ona göre
başkanlık seçimleri gibi oldu
bi birinci olalım var ya, hakkını vericez
isteyenlere kudurukluk aşılıycaz (beykozla:)
çalışan annelere motivasyon olucaz
hasta olanlara öneriler
tarif isteyenlere resimli anlatımlı tarifler vericez
canı sıkılan konuşmak isteyenlerle de buluşup görüşürüüüüüüz
fark sadece ve sadece 4 kişi gözlerime inanamıyorum
Hadi kızlar oy vermeyenler lütfen versin 1.olalım
başkanlık seçimleri gibi oldu
bi birinci olalım var ya, hakkını vericez
isteyenlere kudurukluk aşılıycaz (beykozla:)
çalışan annelere motivasyon olucaz
hasta olanlara öneriler
tarif isteyenlere resimli anlatımlı tarifler vericez
canı sıkılan konuşmak isteyenlerle de buluşup görüşürüüüüüüz
sağol tşk ederiz.mira da adıyla yaşasın inş.öyle gerçekten 4 gündür grip eski günleri mumla arıyorum:)
teşekkür ederiz.senin kızın adı da çok güzel zeynep ada dimi:)
evet teyzesii "zeynep ada"tabi evde zeynep ada çok az duyulur, anne babası zeyno, zeyzey der, ananesi ada yavrumun aklı karışıyorr
Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Mayıs Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
yengemi aradım gir kız kk ya üye ol dedim..
tamam olurum canım akşam evdeyseniz size gelecez dedi
tabii olur dedim
dayım yengem 3 çocuk
bi daha ben yokum ona göre
İşi gücü bırakıp oy veren ,bizi mutlu eden herkese çok teşekkürler, arkadaşlık, birlik olmamız paha biçilemez,,
Çok az kaldı hadi arkadaşlar... 2013 'te bu gazla bebişlere ne tarifler çıkar şifa olur, kocişlerle nasıl iyi geçinilir,
kaynanalar nasıl kötülenir bu forumda var yaMayıs annelerine 1 oy rica ediyorum
Ben Beyza abladan yanak isterem ona gore :))
yaaa 2 oy daha var ama yetki yok diyor biri, diğeride aktivasyon olmadı offf resmen kasıtlı bu yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?