çok hoşsunbuarada bugün ilk yeni yıl hediyemi aldım en sevmediğim iş arkadaşımdansagolsun sevindim ama ben bukadar yapmacık olamıyorum mesela yaa bendemi bir sorun var acaba, ok anlaşamıyoruz ve birbirimizi sevmiyoruz, hadiyeleşmek gibi bir gelenekte yok ofisimizde eeee bu ne ozamann, kibarca teşekkür ettim ama kötülüklerini unutamıcam üzgünümmm
yade1 merhabalar..hoşgeldinn..nasılsınn
bize oy vermişmiydin:44:
Playskoolunkinin boyunu bulmustum chicconunkini ariyordum sen yazdinKızlar Yürüme yürütecinin bir dezavantajı var gibi.
Gerçi dezavantaj mı bilmiyorum ama ben yazayım yinede.Şuan boy mesafesi tam Kayraya göre ve kayra 70 cm..Yani daha uzun bebeklere almadan önce ebebeke gitme şansı olanlar varsa bir denetsinler derim.Yani bilmiyorum bu boy mesafesi önemlimidir bu yürüteçte ama ben yinede yazayım dedim...
Bu arada oy çalışmalarınızı takdir ediyorum.
Son olarak bir arkadaş ne kadar süre ile kullanilabilir diye sormuştu,sanırım yürüyene kadar yardımcımız olmaya devam edecek ve yürüdükten sonra ev içinde oyun oynama ve gezdirme amaçlı kullanacaktır diye düşünüyorum.Erkek yiğenim şuan 2.5 yaşında ve hala evin içinde zaman zaman onunla oynar,alışveriş yapar gibi gezer onunla evi
Yine tam ne kadar oynar diye bir süre veremiyorum ama bizi bi 6 ay oyalayacağı kesin
Karikaturlerim tükendi walla bunu buldum okuyup çok gülün inşallah,neşeniz, kahkahalarınız bol olsun
30 yaşlarında güzelce bir kadın, kucağında bebeğiyle, Ankara Garı'ndan otobüse biner. Yanına iri-kıyım bir adam oturur... Otobüs Kızılcahamam'a vardığında, kadın emzirmek için memesini açar, çocuğun ağzına dayar, çocuk direnir, başını çevirir, kadın sertçe uyarır, "Alsana yavrum, bak yoksa amcaya veririm..." Adam çaktırmadan gözucuyla bakar, önüne döner... Bolu'ya geldiklerinde, kadın yine memesini çıkarır, çocuk yine direnir, kadın yine uyarır, "Al, yoksa amcaya veririm haaa..." Adapazarı, İzmit, aynı replikler tekrarlanır... İstanbul gişelere gelindiğinde kadın yine, "Al, yoksa amcaya veririm," deyince adam patlar... "Hanım hanım, vereceksen ver artık, Bolu'da inecektim, senin yüzünden buralara geldim!"
amcamın eşinidemi arasam acaba
interneti bile yok
hal hatır soruyum bari...
turuncu hayırlı olsun canım kayra begenmiş bizede foto koyda bizde fotoları begenelim:))
annezeynep-kovulmassın canım merak etme bügünkü paranda helel sayılır beykoz dedi ya her yol mübah diye..
melegim34,mutluanne,beykoz valla tebrik ediyorum sizioyları topladınız
a
turuncu, kayranın yeni zımbırtısını beğenmesine çok sevindim ben de bakınıyorum belki alırım. ev savaş alanı gibi oyuncaktan geçilmiyo o yüzden tereddüt ediyorum artık bişey alırken valla...
sabah tost yapmıştım kendime. defnenin eline de verdim kemirdi durdu sıpa. istesem yemez. artık saldım çayıra mevlam kayıra valla. zorlamıcam üzmicem kendimi. öğlen de mercimek çorbası yaptım az suyla koyu kıvamlı. tel süzgeçten geçirdim hem ona koydum biraz hem kendime. ben yedikçe o da istedi sonra sıkıldı tabi. kaseyi istedi, derdi oyun. verdim eline.. mıncırdı mıncırdı yüzü gözü lapa oldusonra gittik yıkadık. artık kasmıyorum dağıtsın pisletsin yeter ki yesin istediğinden istediği kadar. yeni mottom bu boşver boşver arkadaşşşş
228 olmuşuz 1 oy öndeyiz....ne zaman bitecek bu oylama hemen şimdi bitsin...
Kızlar sizi takip edecem diye çocuğu bıraktım ortada.
Oğlanda yürüteçte geçmiş tv karşısına esra erolu izliyor.
acaba ne vercekler
çok hoşsun
ben olsam ben de unutmazdım.
daha ne olsunnnnnWalla dostluk verdiler,paylaşım verdiler, bide bana fıstık gibi arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?