2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

mutlu_anne nin karikatürlerine,fıkralarına,sohbetlerine gülmek isteyen arkidişler bi oy ile gülme krizine girebilirsiniz daha çok cevherler var bu hatunda ama oylarınızı bekliyo hadiii hadiii

bana yine kriz geldi şu memeli fıkrayı okuyunca

Kızlar Yürüme yürütecinin bir dezavantajı var gibi.
Gerçi dezavantaj mı bilmiyorum ama ben yazayım yinede.Şuan boy mesafesi tam Kayraya göre ve kayra 70 cm..Yani daha uzun bebeklere almadan önce ebebeke gitme şansı olanlar varsa bir denetsinler derim.Yani bilmiyorum bu boy mesafesi önemlimidir bu yürüteçte ama ben yinede yazayım dedim...

Bu arada oy çalışmalarınızı takdir ediyorum.

Son olarak bir arkadaş ne kadar süre ile kullanilabilir diye sormuştu,sanırım yürüyene kadar yardımcımız olmaya devam edecek ve yürüdükten sonra ev içinde oyun oynama ve gezdirme amaçlı kullanacaktır diye düşünüyorum.Erkek yiğenim şuan 2.5 yaşında ve hala evin içinde zaman zaman onunla oynar,alışveriş yapar gibi gezer onunla evi
Yine tam ne kadar oynar diye bir süre veremiyorum ama bizi bi 6 ay oyalayacağı kesin

çok hoşsun
ben olsam ben de unutmazdım.

Playskoolunkinin boyunu bulmustum chicconunkini ariyordum sen yazdin
Omer gecen ay 75cm idi boy bizde sorun olabilir gibi geldi
Chiccoda birkac model daha vardi hemen inceleyeyim cok sagol cnm

ablam ve OĞLUM oy kullanıcaklar ama henüz aktif hale gelmedi üyelikleri ne zaman aktif hale gelicek acaba
oğlum çok ısrar etti
annee teyzelerime bende bi oy vermek istiyorum diye kıramadım yavrucağı üye yaptım buraya
şu anda oy veremediği için feryat figan ağlıyo şu üyeliğin aktif hale gelmesi daha hızlı olsa..olmaz ki böyle

Seçim çalışmaları gayet aktif.canlarım benim.bende teyze kızımdan bir oy istedim.şimdi kız kardeşimen de isteyeceğim.isteyenin bir vermeyenin iki yüzü kara demişleroylama ne zaman bitiyor?

ayyy alemsiniz yaaa.Hele şu misafir gelen yengeye koptum

Resmini en kısa zamanda çekip ekleyeceğim

Bizim henüz çok fazla oyuncağımız yok.Benim sıpa yüzüne bile bakmıyor valla.Herhalde bu kadar para bayılıp son aldığımız oluncak olacak bu
Yemek konusunda ben de artık saldım çayıra mevlam kayıra...
Defnenin mercimek çorbasına bulanmıl halini çektin miiii

Kızlar sizi takip edecem diye çocuğu bıraktım ortada.
Oğlanda yürüteçte geçmiş tv karşısına esra erolu izliyor.

çok hoşsun
ben olsam ben de unutmazdım.

şöylekii bir insanın bir kere cahilliğine veririm iki kere ok, üç kere ok ama niyetinin kötü olduğu belliyse ben asla yapmacık bir halde yüzüne gülemem ya krakterim bu yani napayım ikiyüzlü insanlara tahammül edemiyorum kin tutmam ama asla yapmacıkta olamammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…