2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Akşama kv ler geliyo hem de şehir dışından benim rahatlığıma bakın daha yemek yapacam, birileri bana yardıma gelsin lütfeeeeeeen

amcamın eşinidemi arasam acaba
interneti bile yok
hal hatır soruyum bari...

turuncu hayırlı olsun canım kayra begenmiş bizede foto koyda bizde fotoları begenelim:))
annezeynep-kovulmassın canım merak etme bügünkü paranda helel sayılır beykoz dedi ya her yol mübah diye..
melegim34,mutluanne,beykoz valla tebrik ediyorum sizi oyları topladınız

ooooo kızlar süperiz valla oylar almış başınmı gitmişş

mutlu_anne bir de karikatür ekle şekerim belki daha çok hoşlanan olur:))

babyceren akşama misafirlerinin hepsini üye yap tatlım

bu gün oğlum hem emdi hem yemeklerini yedi hemde çok güzel uyudu..oy vermeyipte bebeği benim gibi yemeyen,emmeyen anneler oy verin formülünü açıklayim
çok kolay ve basit bi şey..hemen bebeğinize yemeklerini yedirebilir eğlenceli bi şekilde emzirebilirsiniz
hadi durmayın sizde oy verin euheuheuhe

ay yazcam yazcam okuyup bitireyim diyorum sürekli yeni iletiler geliyo :) neyse sonunda yazıyorum. inşallah birinci oluruzzzz :)

yeni arkadaşlar hoşgelmiş veee oy veren herkese çok teşekkür ediyorum kendi adıma :)

turuncu, kayranın yeni zımbırtısını beğenmesine çok sevindim ben de bakınıyorum belki alırım. ev savaş alanı gibi oyuncaktan geçilmiyo o yüzden tereddüt ediyorum artık bişey alırken valla...

sabah tost yapmıştım kendime. defnenin eline de verdim kemirdi durdu sıpa. istesem yemez. artık saldım çayıra mevlam kayıra valla. zorlamıcam üzmicem kendimi. öğlen de mercimek çorbası yaptım az suyla koyu kıvamlı. tel süzgeçten geçirdim hem ona koydum biraz hem kendime. ben yedikçe o da istedi sonra sıkıldı tabi. kaseyi istedi, derdi oyun. verdim eline.. mıncırdı mıncırdı yüzü gözü lapa oldu sonra gittik yıkadık. artık kasmıyorum dağıtsın pisletsin yeter ki yesin istediğinden istediği kadar. yeni mottom bu boşver boşver arkadaşşşş

Son düzenleme:
"Azmin elinden bi uçan birde kaçan kurtulur" muş ama bu topik uçanıda kaçanı da yakalayıp oy verdirtmiş
bravo valla kızlar, helal olsun emeklerinize..
babyceren misafir olayına koptum resmen, bu oy işi en ağır sana patlamış dilerim senin için yorucu bir misafirlik olmaz

Akşama kv ler geliyo hem de şehir dışından benim rahatlığıma bakın daha yemek yapacam, birileri bana yardıma gelsin lütfeeeeeeen

tatlım kv ve yanında kimler geliyosa üye yap onlarıda yakın olsaydık ben gelirdim şekerimm birimiz oy peişine koşarken diğeri yemekleri hallederdi

Toplam 20 kullanıcı konuyu okuyor. (15 üye ve 5 ziyaretçi)
SekersizYesilCay, mutlu_anne+, somebody29, BabyCeren+, ilkim81+, TatliCadi+, beykoz, melegim34+, venividi, nelleporter, _PLANNER_+, sekerimserbetim+, lillac+, girl85, anneZEYNEP+

Karikaturlerim tükendi walla bunu buldum okuyup çok gülün inşallah,neşeniz, kahkahalarınız bol olsun

30 yaşlarında güzelce bir kadın, kucağında bebeğiyle, Ankara Garı'ndan otobüse biner. Yanına iri-kıyım bir adam oturur... Otobüs Kızılcahamam'a vardığında, kadın emzirmek için memesini açar, çocuğun ağzına dayar, çocuk direnir, başını çevirir, kadın sertçe uyarır, "Alsana yavrum, bak yoksa amcaya veririm..." Adam çaktırmadan gözucuyla bakar, önüne döner... Bolu'ya geldiklerinde, kadın yine memesini çıkarır, çocuk yine direnir, kadın yine uyarır, "Al, yoksa amcaya veririm haaa..." Adapazarı, İzmit, aynı replikler tekrarlanır... İstanbul gişelere gelindiğinde kadın yine, "Al, yoksa amcaya veririm," deyince adam patlar... "Hanım hanım, vereceksen ver artık, Bolu'da inecektim, senin yüzünden buralara geldim!"

ya canım banada misafir geliyo ve ben halainternetteyim..
akşam yemegi bile yapmadım..
neyseki misafirler geçmiş olsuna geliyo hazır birşeyler koyacam..
geçmişolsuna ama eminim 4 saat oturmadan gitmeyecekler..
sanada kolay gelsin canım sirkelen ve kalkk
bende öyle yapacagımm

Toplam 22 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 8 ziyaretçi)
TatliCadi,
nelleporter,
somebody29+,
SekersizYesilCay+,
Mybabylove+,
mutlu_anne+,
beykoz+,
_PLANNER_+,
BabyCeren+,
melegim34+,
venividi,
lillac+,
girl85,
anneZEYNEP+

8 ziyaretçi lütfen okumakla kalmayın mayıs annelerine oy verinnn ne olurrrr lütfennnn
belkide ziyaretçiler mart anneleridir eğer öyleyse kızlar sizde verinn önemli olan dostluk hadii

Hay sen çok yaşa emi bayılacam gülmekten

çok tatlısın ya...

ayy bu oylama heyecanı forumu coşturdu hee baksana ne kalabalığız ne güzel, yalnız sayfaları ve iletileri takip etmekte zorlanıyorum şekerler yaaa aaa yavaş lütfennnn

buarada bugün ilk yeni yıl hediyemi aldım en sevmediğim iş arkadaşımdan sagolsun sevindim ama ben bukadar yapmacık olamıyorum mesela yaa bendemi bir sorun var acaba, ok anlaşamıyoruz ve birbirimizi sevmiyoruz, hadiyeleşmek gibi bir gelenekte yok ofisimizde eeee bu ne ozamann, kibarca teşekkür ettim ama kötülüklerini unutamıcam üzgünümmm

Kizzz sen cok yasa emi valla supersin sekerim

Pardon bakar mısınız? Aramıza katılıp mayıs annelerine 1 oy atar mısınız? Evli misiniz bekar mısınız? Bebeğiniz varsa muhallebi
yapar mısınız? Bebişi iyi büyütmek için sizde çok çaba harcarmısınız? O zaman durmaz bizi oylar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…