Akşama kv ler geliyo hem de şehir dışından benim rahatlığıma bakın daha yemek yapacam, birileri bana yardıma gelsin lütfeeeeeeen
Akşama kv ler geliyo hem de şehir dışından benim rahatlığıma bakın daha yemek yapacam, birileri bana yardıma gelsin lütfeeeeeeen
ooooo kızlar süperiz valla oylar almış başınmı gitmişş
mutlu_anne bir de karikatür ekle şekerim belki daha çok hoşlanan olur:))
babyceren akşama misafirlerinin hepsini üye yap tatlım
bu gün oğlum hem emdi hem yemeklerini yedi hemde çok güzel uyudu..oy vermeyipte bebeği benim gibi yemeyen,emmeyen anneler oy verin formülünü açıklayim
çok kolay ve basit bi şey..hemen bebeğinize yemeklerini yedirebilir eğlenceli bi şekilde emzirebilirsiniz
hadi durmayın sizde oy verin euheuheuhe
1 oyda benden size hediye..
kim oldugumu boşverin:)))
Karikaturlerim tükendi walla bunu buldum okuyup çok gülün inşallah,neşeniz, kahkahalarınız bol olsun
30 yaşlarında güzelce bir kadın, kucağında bebeğiyle, Ankara Garı'ndan otobüse biner. Yanına iri-kıyım bir adam oturur... Otobüs Kızılcahamam'a vardığında, kadın emzirmek için memesini açar, çocuğun ağzına dayar, çocuk direnir, başını çevirir, kadın sertçe uyarır, "Alsana yavrum, bak yoksa amcaya veririm..." Adam çaktırmadan gözucuyla bakar, önüne döner... Bolu'ya geldiklerinde, kadın yine memesini çıkarır, çocuk yine direnir, kadın yine uyarır, "Al, yoksa amcaya veririm haaa..." Adapazarı, İzmit, aynı replikler tekrarlanır... İstanbul gişelere gelindiğinde kadın yine, "Al, yoksa amcaya veririm," deyince adam patlar... "Hanım hanım, vereceksen ver artık, Bolu'da inecektim, senin yüzünden buralara geldim!"
Toplam 22 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 8 ziyaretçi)
TatliCadi,
nelleporter,
somebody29+,
SekersizYesilCay+,
Mybabylove+,
mutlu_anne+,
beykoz+,
_PLANNER_+,
BabyCeren+,
melegim34+,
venividi,
lillac+,
girl85,
anneZEYNEP+
8 ziyaretçi lütfen okumakla kalmayın mayıs annelerine oy verinnn ne olurrrr lütfennnn
belkide ziyaretçiler mart anneleridir eğer öyleyse kızlar sizde verinn önemli olan dostluk hadii
Hay sen çok yaşa emi bayılacam gülmekten
Kizzz sen cok yasa emi valla supersin sekerimKarikaturlerim tükendi walla bunu buldum okuyup çok gülün inşallah,neşeniz, kahkahalarınız bol olsun
30 yaşlarında güzelce bir kadın, kucağında bebeğiyle, Ankara Garı'ndan otobüse biner. Yanına iri-kıyım bir adam oturur... Otobüs Kızılcahamam'a vardığında, kadın emzirmek için memesini açar, çocuğun ağzına dayar, çocuk direnir, başını çevirir, kadın sertçe uyarır, "Alsana yavrum, bak yoksa amcaya veririm..." Adam çaktırmadan gözucuyla bakar, önüne döner... Bolu'ya geldiklerinde, kadın yine memesini çıkarır, çocuk yine direnir, kadın yine uyarır, "Al, yoksa amcaya veririm haaa..." Adapazarı, İzmit, aynı replikler tekrarlanır... İstanbul gişelere gelindiğinde kadın yine, "Al, yoksa amcaya veririm," deyince adam patlar... "Hanım hanım, vereceksen ver artık, Bolu'da inecektim, senin yüzünden buralara geldim!"
Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Mayıs Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?