Kızlar sizi takip edecem diye çocuğu bıraktım ortada.
Oğlanda yürüteçte geçmiş tv karşısına esra erolu izliyor.
yade1 merhabalar..hoşgeldinn..nasılsınn
bize oy vermişmiydin:44:
çok hakılsın canım, yapmacık olmakta bir yetenek herkes yapamazşöylekii bir insanın bir kere cahilliğine veririm iki kere ok, üç kere ok ama niyetinin kötü olduğu belliyse ben asla yapmacık bir halde yüzüne gülemem ya krakterim bu yani napayımikiyüzlü insanlara tahammül edemiyorum kin tutmam ama asla yapmacıkta olamammm
hoşbuldukk verdim cnm
kızlar bugün eşimin doğum günü pasta hediye işlerini halletmiştim önceden allahtan oyların peşine düşüp akşamın hazırlıklarını yakmak üzereyim romantik atmosfer yaratmam lazım yani çıkıyorum top sizlerde boş bırakmayın topiğimizi....gerçekten çok güsel bir kaç saat geçirdim hepinize teşşekürler ayrıca önde olduğumuzu da gördüm ya tamamdır görüşmek üzere....yamanda hepinizi öpüyor...
çok teşekkür ederiz canım
eşine,dostuna,akrabalarınada heber verirsen seviniriz
Öldüreceksiniz beniyavrularınız da,eşleriniz de,sizi tanıyan tüm herkes çok şanslı.Kalbiniz,paylaşımlarınız,samimiyetiniz çok güzel...iyiki buradayım. iyiki mayıs annesiyim...bu dostluğumuz hiç bozulmasın inş...çok yoğunum ama aklım sizde...
Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Mayıs Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
Bizim henüz çok fazla oyuncağımız yok.Benim sıpa yüzüne bile bakmıyor valla.Herhalde bu kadar para bayılıp son aldığımız oluncak olacak bu
Yemek konusunda ben de artık saldım çayıra mevlam kayıra...
Defnenin mercimek çorbasına bulanmıl halini çektin miiii
sekersizyesilcay, geçmiş doğum günün mübarek olsun :)))
ailenle kızınla birlikte nice mutlu senelere canım
ŞekersizYeşilÇay ; Canım yazını okudum ,ellerine sağlık.
Diş buğdayınız çok güzel geçmiş,kurabiyeler ve diğer mamalar çok güzel göründü gözüme
Ayrıca yaşını bilmiyorum ama çok güzel bir yüzün var.Babyface demek istiyorum sana.Defne karende aynı sana benziyor,zaten bebek ama yüzü çok tatlı maaşallah.
Daha nice nice yeni dişlereeee...
İnşaallah en kısa zamanda uyku ve yemeniz eski düzeninize girer
Doğum günün kutlu olsun....
Enişteye iyi seneler nelleporter, Şekersizçaycımm; sağlıklı ve mutlu nice yaşlara hayatım....
Bu arada sanki 1 hafta falan önce de meleğim'in yaş günüydü atmıyorsam eğer,
Meleğimmm, Mahirin güzel,eğlenceli annesi...iyiki doğdun canım
ŞEKERSİZYEŞİLÇAY canım geçmiş sanırım ama:26: doğum günün kutlu olsun, nice mutlu ve güzel yaşlaraaa
şekersizyeşilçay cnm geçmiş doğum günün kutlu olsun,nelleporter eşinin d.günü kutlu olasun....
Canım bizim mama sandalyemiz ikeahd.49TL ye aldık,,bu fiyat zaten 1-0 öne geçiyiro diğer sandalyelerden,o yüzden tercih ettim
Sonra eltim sağolsun bebişinin çok havalı chicco sandalyesini verdi,inanmazsın ama kızım korktu ağladı sevmedi,,1-2 gün sonra
yine oturttum(kimi kandırıyorsam) yine ağladıYani evimizde 2 mama sandalyemiz var ama kızım ikeadan alınanda oturuyor. Bence sen begendiklerine bi oturt önce Yaren Nur'u. Senin beğendiğin model,bebişinin keyif aldığı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?