2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

valla alemiz biz :)))
tam yurdum insanı
durur durur yumurta kapıya dayanınca hareketlenir
kızımı emzireyim dedim geldim sayfalara bi baktım o neee
hem de öndeyizzz
devam devam
şimdi de açık ara öndeliğe

sekersizyesilcay, geçmiş doğum günün mübarek olsun :)))
ailenle kızınla birlikte nice mutlu senelere canım

Kizlar paydos vakti geldi ve taksideyimmm evime omerime tatile gidiyorummm
Esim de ben de 10gun izin aldik muhtemelen elimde telefon gorurse intikami aci olabilir
O yuzden bir sure hizim dusecektir ama her firsatta ugrayacagim

Uste ciktik diye rehavete kapilmayalim oy toplamaya devam!
Sirketten 2arkakdas daha az once oy kullandi aksama 3oy daha cepte

Opuldunuz anacim sizi seviyorummmm

ŞekersizYeşilÇay ; Canım yazını okudum ,ellerine sağlık.
Diş buğdayınız çok güzel geçmiş,kurabiyeler ve diğer mamalar çok güzel göründü gözüme
Ayrıca yaşını bilmiyorum ama çok güzel bir yüzün var.Babyface demek istiyorum sana.Defne karende aynı sana benziyor,zaten bebek ama yüzü çok tatlı maaşallah.
Daha nice nice yeni dişlereeee...
İnşaallah en kısa zamanda uyku ve yemeniz eski düzeninize girer

Doğum günün kutlu olsun ....

Son düzenleme:
kızlar bugün eşimin doğum günü pasta hediye işlerini halletmiştim önceden allahtan oyların peşine düşüp akşamın hazırlıklarını yakmak üzereyim romantik atmosfer yaratmam lazım yani çıkıyorum top sizlerde boş bırakmayın topiğimizi....gerçekten çok güsel bir kaç saat geçirdim hepinize teşşekürler ayrıca önde olduğumuzu da gördüm ya tamamdır görüşmek üzere....yamanda hepinizi öpüyor...

çok hakılsın canım, yapmacık olmakta bir yetenek herkes yapamaz
bende senin gibiyim, benimde iş yerimde böyle bir iki tane çıkıntı insan var, her karşılaşmamızda beden dilimle onları sevmediğimi anlatıyorum. Napiiim elimde değil

Öldüreceksiniz beniyavrularınız da,eşleriniz de,sizi tanıyan tüm herkes çok şanslı.Kalbiniz,paylaşımlarınız,samimiyetiniz çok güzel...iyiki buradayım. iyiki mayıs annesiyim...bu dostluğumuz hiç bozulmasın inş...çok yoğunum ama aklım sizde...

Enişteye iyi seneler nelleporter, Şekersizçaycımm; sağlıklı ve mutlu nice yaşlara hayatım....
Bu arada sanki 1 hafta falan önce de meleğim'in yaş günüydü atmıyorsam eğer,
Meleğimmm, Mahirin güzel,eğlenceli annesi...iyiki doğdun canım

çok teşekkür ederiz canım
eşine,dostuna,akrabalarınada heber verirsen seviniriz

kendisi oy vermiş yetmiyor da, hani yakınları
sizi takip edicem diye ben de bu minik netbookun içine girdim :))
bir de yarısını reklam yapmışlar göremiyorum da
boynum ağrıdı ben de kaçıyorum
öpüldünüz bacılar

bir de oy veren eller dert görmesin :)))

ben kendi adıma söyleyim canım bende seni çookk seviyorum
işlerinin yoğunluğunda bile fırsat bulup buraya uğrayıp herkesi unutmadan tek tek sayıp hal hatır soruyosun
çok içtensin aynı zamanda çokta tatlısın

ben burda ki herkesi çok seviyorum
iyi ki yavrumu mayıs ayında doğmuş ve sizleri tanımışım

şekersizyeşilçay cnm geçmiş doğum günün kutlu olsun,nelleporter eşinin d.günü kutlu olasun....

mama sandalyesi ile ilgili yorunmara teşekkür ederim.ilkim ve mutlu anne sağolun.ama gözden kaçırmısım.mutlu anne sizinki neydi?

edaackkkk oğlun kızımın doğum günü arkadaşı daha önce yazmıstım ama görmedin.bir muhabbet edelim.merak ediyorum.saat kaçta ve nasıl doğdu?

hayır maalesef çünkü onunla birlikte benim de ellerim batıktı ama fotoğraf albümümde ilk çorbasını içerkenki bulaşık hali mevcut. ordan bakabilirsin

sekersizyesilcay, geçmiş doğum günün mübarek olsun :)))
ailenle kızınla birlikte nice mutlu senelere canım

çok teşekkür ederim canım sağolll

aminn turuncu amin... 29 yaşındayım dün itibariyle her şey çok güzel oldu evet, herkes 1-2 çeşit yapıp getirdi sağolsunlar, anneannecim de kolları ağrımasına rağmen arnavut böreği açmış, canım anneannem benimmm

çalışan anne forumuna yazmıştım bugün. ben de 2 ay sonra işe başlicam ve bakıcı ayarlamam lazım diye. sanırım buldum. yılbaşından sonra bi akşam tanışmaya gidicez. inşalah hayırlısı olur 1 ay sonra beraber olcaz evde defne karenin düzeni ve alışması için..

şekerrsizyeşilçay diş buğdayınız ve ikramlıklarınız harika gözüküyo görünce acıktığımı hissettim..defne ve sen çok tatlısınız
diş buğdayınızı aşureye benzettim canım aşure istedi
geçmiş doğum günün kutlu olsun eşin ve yavrunla sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yıllar diliyorum

ŞEKERSİZYEŞİLÇAY canım geçmiş sanırım ama:26: doğum günün kutlu olsun, nice mutlu ve güzel yaşlaraaa

şekersizyeşilçay cnm geçmiş doğum günün kutlu olsun,nelleporter eşinin d.günü kutlu olasun....

hepinize çok teşekkürler ve kucak dolusu sevgilerrrr

İdea evimizin herşeyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…