selam, 2012 'nin enerji dolu, güzel mayis anneleri sizlere birkaç sorum olacak.Benim oğlumda bu aralar yine çok iştahsız özellikle kıyma ve tavuklu yemeklerine agzıni açmıyor ne yapsam yediremiyorum.sizler kıyma ve tavugu nasil pisiriyorsunuz?birde kaşık maması kullananlar hangi markayı kullanıyorsunuz?
Çalışan anneler online olduğuna göre
Kar tatili sadece okullara oldu demek
Aman ne güzel
Bizim müdürcan da gelmiş bana "ben ilk 15 yaşında karı gördüm" diye anlatıyo
Bana ne, ba na neee,açsaymışsın gözünü sende
Omer pirasaya ASIK!hergün çamaşır asmassam ip ağlıyo neyse o işte bitti..
çagla pırasalı yemegi çok seviyo çok tuhaf ya
ben eşim ceren hiç sevmiyoruz pırasayı..
çagla hem mavi gözlü hem pırasa seviyo acaba hastanede karıştımı diye düşünüyorum bazen
o saatlerde bitek ben vardım dogumhanede tuhaf
sizin bebişler yiyomu?
kıyma,pırasa,havuç,az patates ve pirinç bunlar var içinde..
Tavuk but ise once haslayip didip sonra pisirecegim yemegin icine katiyorumselam, 2012 'nin enerji dolu, güzel mayis anneleri sizlere birkaç sorum olacak.Benim oğlumda bu aralar yine çok iştahsız özellikle kıyma ve tavuklu yemeklerine agzıni açmıyor ne yapsam yediremiyorum.sizler kıyma ve tavugu nasil pisiriyorsunuz?birde kaşık maması kullananlar hangi markayı kullanıyorsunuz?
Protesto ediyorum şuan itibari ile çalışmayı bıraktım. 1 saat çalışmıyorum çıkana kadar... desem de müşteriler beni hiç boş bırakırlar mı???
OOOHHHH mis gibi sıcacık, soğuk yok, eve nasıl dönecem derdi yokkk. Karlı günlerde evimde oturmak keyif yapmak istiyorum hatta bunun özlemini çekiyorum desem yeridir.
bebişler napıyor bakalım? sarı şeker enes ve adamım buğra?
hiç sorma canım yaa biz sıcacık evde oturuyoruz siz çalışıyosunuz bebelerinizden ayrı
Allah yardımcınız olsun kızlarrr..
az önce eşimle konuştum yerler çok karlıymış yürümeye çalışıyormuş..Allah kocişlerinde yardımcısı olsun.
adamın Tarık Buğra yı yıkadım pakladım yatırdım teyzesiemziği bıraktırmaya çalışıyorum minik erkekime yavrum çok başarılı bu gün hiç emzik almadan uyudu
uyandığında eminim Yarennura geçmiş olsun öpücüğü gönderir
Protesto ediyorum şuan itibari ile çalışmayı bıraktım. 1 saat çalışmıyorum çıkana kadar... desem de müşteriler beni hiç boş bırakırlar mı???
OOOHHHH mis gibi sıcacık, soğuk yok, eve nasıl dönecem derdi yokkk. Karlı günlerde evimde oturmak keyif yapmak istiyorum hatta bunun özlemini çekiyorum desem yeridir.
bebişler napıyor bakalım? sarı şeker enes ve adamım buğra?
bu gün karlı bi sabaha uynadıkkkk
çok seviyorum karı..çocuklar gibi şen oluyorum görünce
oğlumu sıkıca giydirdim ve hemen dışarı çıkardı karları tutmaya çalıştı çok sevmiş olucak ki sırıtarak kikkkk diye meşhurr gülmesini yapıp durdu
bu gün emziksiz uyutma çalışmalarına başladım sabah 6 da ve öğlen 13:00 da emziksiz uyutmayı başardım şu anda yine yatağında ve emziksizz mırıldanma sesleri git gide yavaşlıyo büyük ihtimal uyuycak
veee günün müjdeli haberi oğlum dün akşamdan beri emekliyoo nasıl mutluyum anlatamm
az önce ben mutfaktayken salonun bi başından kapının ağzına kadar gelmiş parkenin üzerine uzanmış pat pat yere vuruyodu hemen ölümsüzleştirdim o anı oğluşun ilk emeklemesi sonuçta
şu tuz,şeker konusuda ne kadar uzadıbi anneden daha fazla yavrusunu kim düşünebilir ki..herkes bebeği için neyin zaarlı olucağını biliyo ve araştırıyo diye düşünüyorum
tabii ki herkes fikrini söyleyebilir,uyarabilir ama uzatmakta çok yersiz değil mi şekerler
plannerzeynomun kontrolü varmış maşallahh prensese
mutlu_anneinş tatil olur yavrularınızla sıcacık günler geçirirsiniz ama kar yağışı durdu burdaumarım devam eder her yer bembeyaz olurrr
nagihancımyarennuruma geçmiş olsun inş hemencecik iyileşirr
babycerenbende bu gün yine yere uzandım kıl toplamak için euheuheuhayrıca martıya çok güldümm çok tatlı bu fındıklar yaa eşim ve bende pırasa sevmeyiz bizim sıpada çok seviyo:)
turuncuubu gün çok pozitif gördüm canım senii süpersin..inş Kayra da gün boyu pozitif olur üzmez senibu arada babanın dediğinin altına imzamı atıyorum kesinlikle kaşıktan soğuyolar..yeğenim bebekliğinde yemek yemzedi aç aç uyur kalkar zaman geçirirdi..ablam üzüntüden oturur ağlar son çare olarak 2 yanağından hafif bastırarak ağzını açar yedirirdi..ikiside yemek vaktinde ağlardı..sonrasında çocuk ağlamaktan kusardı bazen şu anda 7 yaşında ve hala aynı..hiç acıktım demez..yemek gördüğü zaman suratı asılır:)ve hala bazen kusuyo..
ve hemennn süpürgeme oturup uçarak Doğa nın resimlerine bakmaya gidiyorummm
canım cok geçmiş olsun gitmedi su hastalık rabbim uzak eylesin yarennurumuzdan ....
enes iyi Allahıma sükür gecen gün saglıkocagında kızamık asısını oldu cok sükür ates falan olmadı...
evde olmak gercekten cok güzel eger bebek yapmasaydım calısmak isterdim ama enesim var ve yavrumla beraberim onu ben büyütüyorum cok paramız yok ama elhamdülillah yetiyor eksigimiz yok bir takım borclar var tabi inş tüm calısanların borcları biterde bebişlerinin yanında olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?