Tatlım künefe diyarı asıl Hatatdır,baybceren de oralı zaten.Demek geçen yaz buradaydın,e artık yalnız değilsiniz Urfaya geldiğinizde ben varım:)).
günaydın herkseeee
hepimize güzel bir gün ve hafta diliyorummherkes iyidir inş, biz zeynomla çok iyiyiz, hafta sonu sonunda 7. ay kontrolumuze gittik 15 gün gecikmeyle boyumuzda kılomuzda çok çok iyi çok şükür allaha, diş çıkarma zorluklarına karşılık iyi kılo almış dedi doktormuz ve kesinlikle bir vitamin takviyesine ihtiyacı yok dedi floru yine sordum ve hiç tavsiye etmediğini söyledi yine, buarada kızamık aşısını yaptırsanız iyi olur dedi çünkü ist da kızamık vakaları çoğalmış nerden kapacağı belli olmaz çok tehlikeli olur bulaşırsa bir doz yapılıyor zaten bence kesinlikle yaptırmalısınız dedi bunuda düşünüyoruz henüzz:26: bizden bukadar, geçmişi okuyup geliyorummmm
herkese gunaydın,,
yoğun geçen bir haftasonunun ardından işimize gücümüze geri döndük,,c.tesi sabahtan 2 hamiş arkadaşımla
eminönü yaptık,,görseniz öyle heyecanlılardı kiBebek süslerini,almadıkları eksiklerini herşeyi tamamladılar...
Söz konusu bebekler olunca insan alışverişte kendini durduramıyor
C.tesi öğlenden sonra annezeynoyla&Ömer'le tanıştık,,gerçi bu havadisi evden girip hemen yetiştirmiştim size
ama yine bahsedeyim,,gerçekten çok mutlu oldumEn yakın zamanda İst.grubuyla görüşüp eğleniriz inşallah
Pazar da full time dışardaydık ama yorulduk... Bu arada dün gece kızı yıkayacaktım ve bir baktım göbek deliğinde bir kızarıklık var,,
endişelendim tabi,,yıkadıktan sonra biraz geçti,,baticonla temizledim ve bezini göbişinin altından bağlayıp kapattım,sabah işe gelirken
hala biraz vardı,,böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda arkadaşlar? Dr.u arayacağım ama 12 de geliyor merak ettim...
Bu arada Mira yine düştü,,kendimi yılın dikkatsiz annesi ilan ediyorum,neyseki bu sefer daha alçak bir yerden yastıkla düştü başını çarpmadı
ama vicdanım yerlerde tabi...Umarım sorunsuz mükemmel bir hafta geçiririz canlar
canım ne diyim ben sizeAaa ayipsin Pinarcim,seneye gelirsek seni gormeden gitmem, mutlaka ugrarim..seni misafirperverligin varken ben gelmezmiyim hic,
Kunefe demek hayat yoresine ait, ben urfa biliyordum,malum urfalilar hep yapiyor .yanilmisim demek senden ogrenmis oldum sagol sekerim optuk seni
kızlar 8 ay 10 günlük bebeğimi geçen gün dr a götürdüm.sedyeye yatıranca ağladı baya.kucağıma alınca sustu.dr dedi ki böyle her ağladığında kucağınıza alırsanız emzik verirseniz herşeyi ağlayarak yaptıran bir çocuk yetiştirir 3 yaşından sonra kendinizi çocuk psikoloğunun önünde bulursunuz dedi.kafam çok karıştı gerçekten çok kucakçı bi bebeğim var.siz ne düşünüyordunuz.ve nasıl davranıyorsunuz merak ettim.ha birde dediki bebeği bastırmıycakmışım yani ayakta tutmuycakmışım erkenmiş daha parantez bacak olurmuş erken yürüyünce madalya mı verceklermişmiş.....................
belli ki yavrum sedyede kendini güvende hissetmemeiş korkmus sende kucagına alınca susmuskızlar 8 ay 10 günlük bebeğimi geçen gün dr a götürdüm.sedyeye yatıranca ağladı baya.kucağıma alınca sustu.dr dedi ki böyle her ağladığında kucağınıza alırsanız emzik verirseniz herşeyi ağlayarak yaptıran bir çocuk yetiştirir 3 yaşından sonra kendinizi çocuk psikoloğunun önünde bulursunuz dedi.kafam çok karıştı gerçekten çok kucakçı bi bebeğim var.siz ne düşünüyordunuz.ve nasıl davranıyorsunuz merak ettim.ha birde dediki bebeği bastırmıycakmışım yani ayakta tutmuycakmışım erkenmiş daha parantez bacak olurmuş erken yürüyünce madalya mı verceklermişmiş.....................
cnm geçmiş olsun armut rendele ver baya etkili dene istersen bizde işe yarıyor hepiyi akşamlar mayıs anneleri ve datluş bebişleri
tavşanım çok huysuz oldu anlıyamıyorum mamada yemio
üstüne üstün kabız olduakşam saat 22:00 _2 ye kadar kaka yapması için eşimle uğraştık ağladı kıpkırmızı oldu çok korktum allah yaşatmasın hiç bir bebeğe :18:
zeytinyağ sürdük masaj yaptık kayısı içirdim yağ içirdim mahvoldu tavşanım ıkınmaktan
siz neler yapıyosunuz böle bir durumda az akıl verin çldırcam yakında
kızlar 8 ay 10 günlük bebeğimi geçen gün dr a götürdüm.sedyeye yatıranca ağladı baya.kucağıma alınca sustu.dr dedi ki böyle her ağladığında kucağınıza alırsanız emzik verirseniz herşeyi ağlayarak yaptıran bir çocuk yetiştirir 3 yaşından sonra kendinizi çocuk psikoloğunun önünde bulursunuz dedi.kafam çok karıştı gerçekten çok kucakçı bi bebeğim var.siz ne düşünüyordunuz.ve nasıl davranıyorsunuz merak ettim.ha birde dediki bebeği bastırmıycakmışım yani ayakta tutmuycakmışım erkenmiş daha parantez bacak olurmuş erken yürüyünce madalya mı verceklermişmiş.....................
canım yaa koca adam olmus masallahhhGünaydın arkadaşlar hepinize iyi haftalar :) B.düzüne kar yağmaya başladı..
Kaan kar kış demiyor valla dışarı çıkınca çok mutlu oluyo
Eki Görüntüle 597585 r :)
cnm geçmiş olsun armut rendele ver baya etkili dene istersen bizde işe yarıyor hep
canım cok geçmiş olsun gitmedi su hastalık rabbim uzak eylesin yarennurumuzdan ....
enes iyi Allahıma sükür gecen gün saglıkocagında kızamık asısını oldu cok sükür ates falan olmadı...
evde olmak gercekten cok güzel eger bebek yapmasaydım calısmak isterdim ama enesim var ve yavrumla beraberim onu ben büyütüyorum cok paramız yok ama elhamdülillah yetiyor eksigimiz yok bir takım borclar var tabi inş tüm calısanların borcları biterde bebişlerinin yanında olurlar
Gecmis olsun cnm, gun icinde bol bol su vermeyi ihmal etmemeye calis, birde Gunes1 in dedigi gibi armut iyi geliyor..eger sen emzirmeye devam ediyorsan seninde bitkisel caylar icmen fayda getirebilir,opuyorum Tavsanini, ins gecer hemeniyi akşamlar mayıs anneleri ve datluş bebişleri
tavşanım çok huysuz oldu anlıyamıyorum mamada yemio
üstüne üstün kabız olduakşam saat 22:00 _2 ye kadar kaka yapması için eşimle uğraştık ağladı kıpkırmızı oldu çok korktum allah yaşatmasın hiç bir bebeğe :18:
zeytinyağ sürdük masaj yaptık kayısı içirdim yağ içirdim mahvoldu tavşanım ıkınmaktan
siz neler yapıyosunuz böle bir durumda az akıl verin çldırcam yakında
çok kalsiyum almıs senin bıdık dişler baya büyük çıkmışEki Görüntüle 598432 şoklardayız çaglanın 6 dişi birden çıktı
(haribo şekersiz ve tuzsuzdur zeten azıcık yaladıben yinede
çağlanın agzını domestosla sildim temizledim)
canım ne diyim ben sizepınarda hatat yazmış sende hayat yazmışsın hatay kız hatay antakyaaaa
Eki Görüntüle 598432 şoklardayız çaglanın 6 dişi birden çıktı
(haribo şekersiz ve tuzsuzdur zeten azıcık yaladıben yinede
çağlanın agzını domestosla sildim temizledim)
Ne kadar kanlı canlı bir topik burası yahu,, bı eve geldik yemek yedik,,Tagrik Buğra emeklemis
Çağla 6dis birden çıkarmışwalla ihmale gelmiyorsunuz,yani Mahir'in kiz arkadaşı varsa şaşırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?