Cok guzelmis ve bana gore dogruda ama kime ne bundan di mi? bizim adamlarin en azindan umrumda olmuyor cogu sey..burda yine olan kadinlara oluyuyor anam,cocuk neden hep kadinlarin kontrolunde olmak zorunda onuda anlamis degilim..esim 2 yasina kadar ben birsey yapamam diyor, nedenmis cunku o zamandan sonra baslarmis top oynamaya bu yuzden ancak ayaklandiktan sonra onla ilgilenebilirmis, buyur burdan yak iste(
Aksine ornekler vardir mutlaka ben kendimi ornek alarak yazdim kimse uzerine alinmasin please
haklısın canım birçok erkek böyle malesef, çok azı bebek bakımıyla ilgili, seninkide iyiymiş hee top oynasın öyle yaniii
kızlar oglum çok hasta oldu bugün dr götürdük bronşioilt dedi ondan önceki gece acilde buhar makinasına baglandı vicdan azabı çekiyorum oglum öksürdükçe içim parçalanıyor çabuk geçsin diyorum dr antibiyotikte vermedi salı günü yenden göreyim dedi inşallh geçer gössündeki hırıltı var düdük gibi ötüyor bizim gibi olan varmıydı daha önce yada bu hastalık hakkında birşey duydunuzmu
canım çok geçmiş olsunnn....acil şifalar diliyorum sizeee
patavatsız ne konuştugunu bilmeyen insanlardan nefret ediyorum
akşam misafirim vardı eşimin yakın arkadaşı ve eşi..
bir bebekleri var 6 aylık erkek kadında 3 aylık hamile..
oturduk neyse dedim ki bir oglun var inşallah buda kızdır
verdigi cevaba bakarmısın''yok çok şükür buda erkek seninde olur inşallah''
böyle kaldım resmen...
neyse oturduk kahve içerken kocası çaglayı sevdi dediki çok istedik dua ettik kız olsun diye ama hayırlısı buymuş erkek
geliyo dedi
neden kalp kırmak bu kadar basitmi ya..
çok şükür Allahıma 2 kızım var, benim kız kardeşim yok keşkeeee olsaydı çok isterdim..
3.çocuguda düşünmüyorum..
kaza olurda gelirse aldırmam başımın üstünde yeri var kızda olsa erkekte olsa...
yok efendim nasıl apartmanda oturuyomuşuz biz çok tuhaf geliyomuş çok sıkıcıymış bla bla bla
kendininde evi apartman 1.kat tarlanın ortasında aile apartmanıymış yabancı yokmuş sıkılmazmış
bütün enerjimi aldı
uyuz oldum ya
bende evime gelene cevap veremem kalbi kırılsın istemem
sinirden kaşıntı tuttu bitlendimmi acaba
yarın ilk iş alo böcegi arayacam evi ilaçlatacam..
yaşlandıgında altına kaçırırsın inşallah
balkon geliyorum balkonnnn
ayy sınır oldum kadına ya gerçi daha 18 yaşındaymış ve ikinci çocuk ve ikiside erkek diye övünüyor, tek kelimeyle cahillik işte şekerim ya çok var bunlardan heryerde
kızlar meraba.siz bebeklerinizi çoraplamı yatırıyorsunuz gelişim için önemli imiş oyle duydum ama ben korkuyorum üşür diye sizler nasıl yatırıyorsunuz.
bende bazen çorapla bazende çorapsız yatırıyorum ama üşümesindne korkuyorum napayımm:26:
Ben de doğduğundan beri çorap giydiriyorum.Bu arada kızımın el ve ayak tırnakları kırılıyor nedenini doktora bir sorayım bakalım,bileniniz var mı yoksa normal mi?Hatta durun resmini koyayım:Eki Görüntüle 596538 Eki Görüntüle 596539
yerimmmm ben o tombul tatlı ayaklarını seninn, benim zeynomun tırnak kırılması daha küçükken vardı ama şimdilerde pek kırılmıyor kesiyoruz hep belki ondandır yoksa takılıp kırılabilir belkide ama normaldir yani
Kızlar bebişlere meyveyi nasıl veriyorsunuz ?Yani blender kullanmadan nasıl hazırlıyorsunuz ?
Benim oğlan elmayı bir türlü sevemedi,muzu elimle ezip veriyordum ama son günlerde onuda yemek istemiyor.
Mandalinin zarını soyup yediriyorum ama çok verince pişik yapıyor o da.
EEee geriye ne kaldı ki verebilecek :44:
biz elmayı ve armutu rendeleyerek muz ve avakodoyu ve hurmayıda ezerek veriyoruz canım
planner oyuncak bebegini süslüyo(kızını)...
aynennn öyle şekerimmm
Kayra sabah 8de azcık kaşık maması yedi.Öğlen 3 te 2-3 kaşık yoğurt yedi.
Alkışlıyorum evladımı bu kadar uzun saat aç kalabildiği için.
yaa hakkaten nasıl bukadar aç kalabiliyor bu kayracıkk, zeyno 2 saat aradan sonra mammammm mammammmmm diye ortalığı yıkıyorr(gerçi babasına çekmiş benim kızım
Dün bir ara kayınpederlere ugradık,çıkarken altını değiştireyim dedim,,eşimin eski yatağında arkamı dönüp çantadan bez çıkartana kadar
yerdeydi Mira,,bir anlık dalgınlığım bebişin hareketliliyle buluşuncaBaşını altındaki yastıkla düştü, bende dibindeyim tabi neyseki
sadece totosu çarptı parkeye.Bugun hemen sadaka çıkartacağım.Yalnız bizim kız çok korkak,düşme olsun yüksek ses olsun..ani tepkilerde
çok ağlıyo,eşimde diyo "anası gibi yaygaracı bu kız"
çok şükürr birşey olmamış canım sadaka vermek çok faydalı gerçekten, allah korusun hep kuzularımızıııı
Günaydın. Yine uykuma yenik düştüm 7de uyandı emzirdim ve uyudu defne ben de yattım tabii... 10 da kalktık. Bakalım nasıl bi gün bekliyo bizi. Herkese güzel bi gün diliyorum
canım inş en kısa zamanda bir düzen tutturursunuz işe başlayınca zor olur, nezaman başlıyosun işe buarada?
Günaydın arkadaşlar hepinize iyi haftalar :) B.düzüne kar yağmaya başladı..
Kaan kar kış demiyor valla dışarı çıkınca çok mutlu oluyo
Eki Görüntüle 597585 r :)
ohhh forumun gezmecisi kaan valla maşallah onaaa
Dün annemle konuştuk babam da hep küçücük çocuk gidip gelmesin diyormuş zaten ama anneannemde şizofren olduğu için annem evde olmayınca çok huzursuzlanıyormuş
anneannem dönene kadar idare edeceğiz sonra Ömer Paşa yollara düşmeyecek ananemiz bize geleceeekk
gerçi havalar ısınınca yine kendi evidne olmak isteyecektir annem ama olsun
oğluma iyi bakılsın da ben iş ev yemek vs idare edeceğim artık biraz daha fazla yorulup
canım annen ananene bakıyorsa evinde onu bırakıp gelmek zor olur tabi inş hepiniz için en iyi yolu bulursunuz, tabi en başta ömercikk içinn