geçenlerde hanginizdi hatırlamıyorum yves rocher TR'de çok pahalı demişti
sizi duymuşlar indirim yapmışlar ben de hemen koşa koşa gittim şampuan krem göz kalemi fln aldım
kartınız varsa 2. alışverişinizde makyaj temizleme jeli bedava
ilk kez kart çıkaracaksanız da 2.alışverişte 100 puan veriyor. 150puana duş jeli 200puana bakım kremi falan var.
ben kuru saçlar için hamamelis şampuanını kullanıyordum memnundum ama bitmiş yeni seri çıkarmışlar 250ml'si şu an 7 lira!
bir de mango severlere duyurum olsun grubun alışveriş koliği olarak :)
günün belli saatlerinde internet sitesi %70 indirime giriyor
dün sabah %50yazıyordu anasayfada girip birkaç şey beğendim o sırada tesadüfen anasayfaya döndüm %70 indirim olmuş!
bir de bir de bir dee Kipa'nın F&F reyonuna pamuklu külotlu çoraplar gelmiş
ben ömere smyk'den alıyordum hem esnek hem pamuklu diye bunları daha çok sevdim
yeni bir haftaya güzel umutlarla başladım bembeyaz bir güne uyandık kızımla
öptüm kokladım bıraktım işe geldim
annesinin alarmı çalmamış ama kızım annesini uyandırmışkızımın sayesinde işe geldiimm
hafta sonu + süt izni olunca 3 gün çok yogun geçiyor hiç giremiyorum
e o kadar çok yazılınca işyerinde okunaması çok güç oluyor önce selam verip sonra okuyabildiğimi okuyayım dedim
dün bende ilk defa yavruma kızdım resmenkendimi kötü hissediyorum şu yemek mevzusu beni çok yoruyor
kızımla sürekli bir gerginlik yaşıyorum yemek zamanlarında bende geriliyorum kızlar
sürekli tepesinde birşeyler yedirmeye çalışan bir tipim 3 saat aralarla yedirdim dün cıks yemiyor
emmek istiyor okadar saat aç beklediğinde
offf offff
Günaydınnnn
Her yer bembeyaz görünce içimi ısıtıyo
Kızlar ya ben sıpamı yere bıraktım emeklesin diye yalnız bu çocuk unutmuş mu ne balık hafızalı yavrum
Kollarının üstünde kafasını bi kaldırıyo bi indiriyo
Yorganın üzerinde kendinden uzakta olan oyuncağını nevresimi çekiyo oyuncağını kendine yakınlaştırıyo ve öyle alıyo bulmuş işin kolayını çok uyanık bunlarrr
Okullar tatil ama benim kocişimm okulda
Çokta uykum var gece geç yattım sonra mercimeği fırınla falan uykusuz kaldım
rüyalarımda da kabuslar görüyorum bi gece eşim beni bıçaklıyo,bi gece hırsız evde bizi esir alıyo,bi gece oğlumu kaçırıyolar
Türlü türlü rüyalar..korku filmi gibi hepsi:18:
Sabah sabah daldan dala atlayarak çok yazdım galiba
Sizleri ve yavruları öpüyorumm
Herkese kocamaaaan günaaaydııııınnn...Eki Görüntüle 598647
Ne güzel her yerde kar vaar.Keşke burda da yağsa...
Tatlim gunaydin. Avokadonun olmusu yumusak oluyor. Sert aldiysan disarda 1 2gece beklettiginde yumusuyor. Sonra kolayca soyup catalla ezebiliyorsun.
Baya yagli bir meyve oldugundan ben yanina mandalina elma fn ekliyorum Omer de hupletiyor
Bizim bir arkadas kargoyla almisti bak canim cekti simdi huff bu aralar cok fenayim dun de deniz borulcesi istedi cnm oturup aglayasim var kunefe diye su an
BURSADA gece dusen sicaklikla beraber heryer donmus biz de servisle gidiyoruz ise
BIYOLOG ve ailesi iyilesmis ve istanbuldaymis
BABYCEREN telefondan girince ifadeleri goremiyorum ama mercimek isi tamamdir amacima ulasip misil misil uyudum
Canım benim çağla o dislerle mikropları da yer bitirir domestosa gerek yoktuYarın sen puturluden bı İskender denet
Ya ne kunefeymis gece gece oram buram şuram şişti ha,,Allah'tan evin yakınında Hatay sofrası var da yarın bı güzellik yapiim esimeüzerine fıstığını ekler ben yaptım derim yersen
Sekerim biz seni çook seviyoruz sen hep böyle ol neşe saç bize,iyi enerji ver
cnm benim açıkta mı kaldı bir yerlerin diyeceğimkızmazsın değil mi? Rüyalar, rüyalar ay ne güzel bu aralar kötü rüyalar görmüyorum....Her gece yatmadan Ayetel Kürsi, Felak, Nas okuyorum ve bol bol dua ediyorum.... Benim mercimekler kurudu iyice 15 gün oldu sanırımm:26:
Tarık Buğra yine tembelleşti mi bakayım? unutmaz unutmaz annesi bekmediğin anda yapar tekrardan...olgun adamım benim. Bu arada demiş miydim bilmiyorum benim ablamın oğlunun adı da Buğra kendisi Şuan 10,5 aylık...
cnm sen geze geze herkesle tanışacaksın valla...ne güzel... ben 2. buluşmayı ayarlamak istiyorum ama havalar malum o yüzden cesaret edemiyorum... Artık bahara mı bilemiyorumm....Kızlar ne der bu duruma?
kizlar yurtdisina gitme ihtimalim oldu is geregi
1 ya da 2 ay surebilirmis
Omer.i birakmam imkansiz. Onu goturursem bakmasi icin annemi de almam lazim
Otelim cok temiz ve mutfagi var ama cocukla nasil olur bilemiyorum
Yerde done done oynayamayacak siralayamayacak sonucta otael odasi
Hufff sistim
azraece; Yaren Nur da tosss yapmayı öğrendi. Kv. öğretmiş. Tos yap kızım diyorum hemen kafayı benim kafaya yaklaştırıyor alın alına geliyoruz. nasıl gülüyor, nasıl mutlu oluyor kuşum... Tatarişkoyu komşunun oğluyla fazla yanyana getirme. benim yeğenlerim hep hasta bu aralar. yanyana gelmiyoruz desem yeridir.
şekersiz yeşilçay; ya ben bu yeşilçayı sevemedim. şekersiz içiyorum zaten ama burnumu tıkıyorum. iğrenç ya. sen en başından beri severek mi içiyordun bunu?zehir gibi birşey yahuuu... Bu arada defne Karen nasıl bakem?
İlkim; Cnm Beste hastaydı galiba yanlış hatırlamıyorsam şimdi nasıllar acaba?
Zadacım; çok üzüldüm güzel gözlüme. Eşin uyumasaydı keşke,ne zaman ne yapacağı belli olmuyor ki bizim bebelerin. Allah beterinden saklasın. Umarım bir daha tekrar olmaz, Allah korumuş kuşumu...Kaza için de geçmiş olsun. Canınız sağolsun. Siz iyisiniz ya. Bol bol dualar et şekerim safer ayındayız yazmıştı biri. sadaka ver. manevi anlamda kendini daha güçlü ve huzurlu hissedebileceğin birşeyler yap. öptüm cnm seni...
Dun bahsetmistim kızlar burun tıkanıklığımız yine başladı diye,,simdi evi aradım öksürmeye de başlamış kuzum
Ne zaman diş çıkartsa bu durum hiç değişmiyor,yeni inciler yolda anlaşıldıÇok huysuzmuş bugün, yememiş doğru dürüst,
anne sütünü bile zorla 1 saate yayarak içirmiş kadıncağız,yarım portakal suyu içmiş,,ağzında hep sulu bişeyler olsun istiyor dedi teyzemiz,,sanırım canı
acıyor...Kuş olsam eve gitsem şuan,kızıma sarılsam,acısını hafifletsem...
Cnm baska bolumden biri kabul etmis kotu ornek vay yani onumde
Hayirlisi bakalim sefim gelsin de bir
Kiyamam ben Miraya ya onu huysuz dusunemiyorum kuzum benim
Sivi olunca serin serin iyi geliyor demek ki
Dis gelirken salya arttigi icin oksuruk yapiyor muhtemelen
Odanin nemini kontrol ediyor musunuz?
Biz devamli comfort zoneda kalmaya calisiyoruz daha rahat uyaniyor artik
Petekleri isittigimiz donemlerde pek dikkat etmemistik genzi burnu hep kuru oluyor rahatsiz ediyordu
Yalniz Mira cok acele etme be kuzum olan var olmayan var bak benim dissiz oglum yasli dedeler gibi geziyor sen dizdin incileri
Canim benim seni tenkit etmedim sakin yanlis anlama cok uzulurummybabylove-canım ben çocugumu şiddete teşvik etmiyorum
ama o mustafada çokoldu artık
kızımokuldan sogudu onun yüzünden
pısırık bir kız olmasın istiyorum..
ceren asla kimseye vurmaz..ama kızımı aglattıklarında çok üzülüyorum..
kızın büyüyünce beni anlarsın tatlım
inşallah ceren beni ögretmenine söylemez çok tırsıyorum:18:
Canim benim seni tenkit etmedim sakin yanlis anlama cok uzulurumsen ceren i boyle tembihlersen ilerleyen zamanlarda siddetle isini halleder diye soyledim hayatim tabiki kendini ezdirmesin ama siddete bas vurarak degil gozu acik olsun ogretmenine soylesin nasil bir duygu oldugunu bilmek icin okis in okula gitmesine gerek yok hayatim ben kizimin sacinin teline dunyayi yakarim o ayri ama hani ilerleyen zamanlarda sen sıkinti cekersin diye soyledim hayatim yanlis anlasildiysam ozur dilemesini bilirim yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?