2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

gerçekten sıkı takipçi ve araştırmacısın cnm. Bu kadar zamanı nasıl yaratıyorsun şaşıyorum. herşeyden bilgin var. Yani bizim burda kulağı delik derler öylesin maşallah cnm sana

amin cnm.evet bazen kızıyoruz ama hiç kıyamıyoruz. yedirirken olabildiğnce gerilmemeye çalışıyorum. inş. geçecek bu günler...sabır ya sabır...

cnm benim açıkta mı kaldı bir yerlerin diyeceğim kızmazsın değil mi? Rüyalar, rüyalar ay ne güzel bu aralar kötü rüyalar görmüyorum....Her gece yatmadan Ayetel Kürsi, Felak, Nas okuyorum ve bol bol dua ediyorum.... Benim mercimekler kurudu iyice 15 gün oldu sanırımm:26:

Tarık Buğra yine tembelleşti mi bakayım? unutmaz unutmaz annesi bekmediğin anda yapar tekrardan...olgun adamım benim. Bu arada demiş miydim bilmiyorum benim ablamın oğlunun adı da Buğra kendisi Şuan 10,5 aylık...

kocaman aminn diyorum inşallahh diyorum Rabbim bu günümüzü aratmasın
yavrularımız sağlıklı olsun da daha ne isteyelim

yaren nur a çok geçmiş olsun canımAllah şifa versin balgamı sökülünce rahatlamıştır kuzucuk

cnm sen geze geze herkesle tanışacaksın valla...ne güzel... ben 2. buluşmayı ayarlamak istiyorum ama havalar malum o yüzden cesaret edemiyorum... Artık bahara mı bilemiyorumm....Kızlar ne der bu duruma?

aman diyeyim valla benim bile cnm çekti.regl var bi de. uzak durmalıyımmmmmm çünkü ben bir tatlı delisiyim.....

kizlar yurtdisina gitme ihtimalim oldu is geregi
1 ya da 2 ay surebilirmis
Omer.i birakmam imkansiz. Onu goturursem bakmasi icin annemi de almam lazim
Otelim cok temiz ve mutfagi var ama cocukla nasil olur bilemiyorum
Yerde done done oynayamayacak siralayamayacak sonucta otael odasi
Hufff sistim

Yok tatlım neden kızayım..bende kendime gelince bu günde açıkta kaldı galiba diye düşünüyorumbende okuyorum ama yinede son zamanlarda çok kabus görüyorum:18:
Yeğeninle benim kuzu adaşlarmış Allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin
Buğra erkek deve demek..ben bazen oğluma ismini Buğra koyduk deve gibi uzun olucan diyorum
Sende hasta olmuşsun canım geçmiş olsun...senin dişin,eşinin dişi,Yarennurun hastalığı,senin gribin bi türlü kurtulamadınız şekerim bi kurşun döktütürün
Bende doğum hikayeni okuyim geçen göz attım yarım kaldı uzundu:)bayılıyorum eşlerin tanışma hikayelerini okumaya film gibi

azraece; Yaren Nur da tosss yapmayı öğrendi. Kv. öğretmiş. Tos yap kızım diyorum hemen kafayı benim kafaya yaklaştırıyor alın alına geliyoruz. nasıl gülüyor, nasıl mutlu oluyor kuşum... Tatarişkoyu komşunun oğluyla fazla yanyana getirme. benim yeğenlerim hep hasta bu aralar. yanyana gelmiyoruz desem yeridir.

şekersiz yeşilçay; ya ben bu yeşilçayı sevemedim. şekersiz içiyorum zaten ama burnumu tıkıyorum. iğrenç ya. sen en başından beri severek mi içiyordun bunu?zehir gibi birşey yahuuu... Bu arada defne Karen nasıl bakem?

İlkim; Cnm Beste hastaydı galiba yanlış hatırlamıyorsam şimdi nasıllar acaba?

Zadacım; çok üzüldüm güzel gözlüme. Eşin uyumasaydı keşke,ne zaman ne yapacağı belli olmuyor ki bizim bebelerin. Allah beterinden saklasın. Umarım bir daha tekrar olmaz, Allah korumuş kuşumu...Kaza için de geçmiş olsun. Canınız sağolsun. Siz iyisiniz ya. Bol bol dualar et şekerim safer ayındayız yazmıştı biri. sadaka ver. manevi anlamda kendini daha güçlü ve huzurlu hissedebileceğin birşeyler yap. öptüm cnm seni...

cnm sen geze geze herkesle tanışacaksın valla...ne güzel... ben 2. buluşmayı ayarlamak istiyorum ama havalar malum o yüzden cesaret edemiyorum... Artık bahara mı bilemiyorumm....Kızlar ne der bu duruma?

Bence su soguklar bir gecsin oyle bulusalim
Ayyy Mayis.ta bidiklarimiza toplu yas gunu de yapabiliriz!! Biz Nisan.da buyumus olcaz gerci

Kizlar yaa naparim ben sef inatla git derse :26:

İş hayatının sinir bozucu yanlarından biri daha,,bozma moralini canım hersey yoluna girer,
gidecegin kesinlesti mi? Bizim ekip fuar icin gitti gecen ay,,ben nazikce reddettim cunku fuar sonucta,,
gerci 4-5 gündü ama gidemedim. Gitmek zorundaysan da bi şekilde ortamı hazırlarsın,,otelin battaniyelerini
yerlerde kullanırsın Ama bence Ömer sana farklı bir ortamda adaptasyon sorunu yaşatacak bir bebek değil
Gönlündeki neyse o olsun

İyileşti teyzesi, çok teşekkür ederiz ilgin için. Şimdi gayet iyi tam bir azman. İnşallah yaren nur da hemen iyileşir

Dun bahsetmistim kızlar burun tıkanıklığımız yine başladı diye,,simdi evi aradım öksürmeye de başlamış kuzum
Ne zaman diş çıkartsa bu durum hiç değişmiyor,yeni inciler yolda anlaşıldı Çok huysuzmuş bugün, yememiş doğru dürüst,
anne sütünü bile zorla 1 saate yayarak içirmiş kadıncağız,yarım portakal suyu içmiş,,ağzında hep sulu bişeyler olsun istiyor dedi teyzemiz,,sanırım canı
acıyor...Kuş olsam eve gitsem şuan,kızıma sarılsam,acısını hafifletsem...

Son düzenleme:

Cnm baska bolumden biri kabul etmis kotu ornek vay yani onumde
Hayirlisi bakalim sefim gelsin de bir

Kiyamam ben Miraya ya onu huysuz dusunemiyorum kuzum benim
Sivi olunca serin serin iyi geliyor demek ki
Dis gelirken salya arttigi icin oksuruk yapiyor muhtemelen
Odanin nemini kontrol ediyor musunuz?
Biz devamli comfort zoneda kalmaya calisiyoruz daha rahat uyaniyor artik
Petekleri isittigimiz donemlerde pek dikkat etmemistik genzi burnu hep kuru oluyor rahatsiz ediyordu

Yalniz Mira cok acele etme be kuzum olan var olmayan var bak benim dissiz oglum yasli dedeler gibi geziyor sen dizdin incileri

mybabylove-canım ben çocugumu şiddete teşvik etmiyorum
ama o mustafada çokoldu artık
kızımokuldan sogudu onun yüzünden
pısırık bir kız olmasın istiyorum..
ceren asla kimseye vurmaz..ama kızımı aglattıklarında çok üzülüyorum..
kızın büyüyünce beni anlarsın tatlım

inşallah ceren beni ögretmenine söylemez çok tırsıyorum:18:

herkese selamm:))
ceren okula gitti,çagla sütünü içiyo,bende size bakıyorum..
az önce çok kötü kustu ya acaba neden:26:
bakalım inş bi daha kusmaz..
kv bana gelecekmiş bugün çok özlemiş bide bana sorsaydı acaba ben özledimmi onu
bugün yine başıma agrılar girecek kafa sallamaktan
çok konuşur çok akıl verir bende sürekli hıhı hı hıııı derim
türkçeside pek yok
tarzanca anlaşıyoruz

Şefine söyle canım "kötü örnek ,örnek değildir"
Hala bir buhar makinemiz olmadığı için comfort zone'da kalamıyor oda nem oldukça düşüyor malesef,çünkü kendi imkanlarımla yaratıyorum nemi,alıcam 1-2 güne inşallah.
Mira akşam Çağla'yı gördü kıskandı sanırım Ömer'de acele etsin biraz,,kimse dişsiz damat istemez dimi yani aaa aamaa

Canim benim seni tenkit etmedim sakin yanlis anlama cok uzulurum sen ceren i boyle tembihlersen ilerleyen zamanlarda siddetle isini halleder diye soyledim hayatim tabiki kendini ezdirmesin ama siddete bas vurarak degil gozu acik olsun ogretmenine soylesin nasil bir duygu oldugunu bilmek icin okis in okula gitmesine gerek yok hayatim ben kizimin sacinin teline dunyayi yakarim o ayri ama hani ilerleyen zamanlarda sen sıkinti cekersin diye soyledim hayatim yanlis anlasildiysam ozur dilemesini bilirim yaniiii

yok canım kesinlikle yanlış anlamadım ben seni
dogru söylüyosun..
ögretmenine sürekli söylüyo zaten ögrtmenide özür diletiyo..
ama yine yapıyo..yani o da çocuk onada kızmıyorum gerçekten..
ceren sürekli şikayet ediyo diye söyledim sende vur o zaman diye
cerenle aramızda bu komik konuşma geçincede paylaşmak istedim
özür dilenecek bir durum yok şekerim seviyorum seni ve okişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…