azraece; Yaren Nur da tosss yapmayı öğrendi. Kv. öğretmiş. Tos yap kızım diyorum hemen kafayı benim kafaya yaklaştırıyor alın alına geliyoruz. nasıl gülüyor, nasıl mutlu oluyor kuşum... Tatarişkoyu komşunun oğluyla fazla yanyana getirme. benim yeğenlerim hep hasta bu aralar. yanyana gelmiyoruz desem yeridir.
şekersiz yeşilçay; ya ben bu yeşilçayı sevemedim. şekersiz içiyorum zaten ama burnumu tıkıyorum. iğrenç ya. sen en başından beri severek mi içiyordun bunu?zehir gibi birşey yahuuu... Bu arada defne Karen nasıl bakem?
İlkim; Cnm Beste hastaydı galiba yanlış hatırlamıyorsam şimdi nasıllar acaba?
Zadacım; çok üzüldüm güzel gözlüme. Eşin uyumasaydı keşke,ne zaman ne yapacağı belli olmuyor ki bizim bebelerin. Allah beterinden saklasın. Umarım bir daha tekrar olmaz, Allah korumuş kuşumu...Kaza için de geçmiş olsun. Canınız sağolsun. Siz iyisiniz ya. Bol bol dualar et şekerim safer ayındayız yazmıştı biri. sadaka ver. manevi anlamda kendini daha güçlü ve huzurlu hissedebileceğin birşeyler yap. öptüm cnm seni...
????????????????????
kizlar yurtdisina gitme ihtimalim oldu is geregi
1 ya da 2 ay surebilirmis
Omer.i birakmam imkansiz. Onu goturursem bakmasi icin annemi de almam lazim
Otelim cok temiz ve mutfagi var ama cocukla nasil olur bilemiyorum
Yerde done done oynayamayacak siralayamayacak sonucta otael odasi
Hufff sistim
Dun bahsetmistim kızlar burun tıkanıklığımız yine başladı diye,,simdi evi aradım öksürmeye de başlamış kuzum
Ne zaman diş çıkartsa bu durum hiç değişmiyor,yeni inciler yolda anlaşıldıÇok huysuzmuş bugün, yememiş doğru dürüst,
anne sütünü bile zorla 1 saate yayarak içirmiş kadıncağız,yarım portakal suyu içmiş,,ağzında hep sulu bişeyler olsun istiyor dedi teyzemiz,,sanırım canı
acıyor...Kuş olsam eve gitsem şuan,kızıma sarılsam,acısını hafifletsem...
Tunaydin ladies,
Az sonra benim oglanin kiz arkadasi( bir zamanlar anlatmistim belki hatirlayaniz vardir)Elif e misafirlige gidiyoruz ..
Bakalim benim oglanin tepkisi bu sefer ne olucak, gecen sefer kiza siritmalardan tutunda ayagi ile minik dokunmalara kadar sipanin tacizi olmustu :))
Aksam gelince anlatirim havadisleri..simdilik optuk sizleri, iyi bakin kendinize ve tabikid bebislere[/QUOTE
ayyy süper ya hadi bakalımm mahirin yeni maceralarını bekliyorummm
nagişş canım çok geçmiş olsun size ailecek, keyfinin yerinde olması ne güzell inş bu keyif yaren nur'ada geçsin annesi veee hastalıklar sizi ve hepimiziii terkedip gitsinnn
Tunaydin ladies,
Az sonra benim oglanin kiz arkadasi( bir zamanlar anlatmistim belki hatirlayaniz vardir)Elif e misafirlige gidiyoruz ..
Bakalim benim oglanin tepkisi bu sefer ne olucak, gecen sefer kiza siritmalardan tutunda ayagi ile minik dokunmalara kadar sipanin tacizi olmustu :))
Aksam gelince anlatirim havadisleri..simdilik optuk sizleri, iyi bakin kendinize ve tabikid bebislere
canım o arkadaşın başı dönmüş yanlışlık bu topige savrulmuş
toparlandı gitti zaten
kayra nasıl sen nasılsın nerdesin
ilkim84_canım nerde görev yaptın...
ilk görev yerinmiydi..
ilk kez mi gelmiştin hataya..
ilk ve son kez cevap bekliyorum
searchblau_ canım adını degiştirmişsin bende karıştırmadan yazmayı ögrenmiştim ya
bu seferde yeni ismini unuttum iyimi
Evet severek içiyodum :) defne karen ne yapsın. Annesini deli etmekle mesgul. Yerlerde yuvarlanıyo su an. O kadar yemek hazırladım yemedi. Sabah kahvaltısını da etmedi. Meme de meme deyip duruyo. Çıldırıciiiiimmmmm :)
Zeynep ne guzel işte oğlun annen yanında tatil gibi gelir size. Tabii kocayı özleme durumunu katmazsak :44:
Canım çok fena tatlı istiyo
Sufle mi yapsam,meyveli güzel bi kek mi yapsam:44:
Yoksa sütlaç mı yapsam,yada yalancı tavuk göğsü,en pratiği puding galiba
Diyette olan tüm arkidişlerimi tatlı yemeye davet ediyorum
yapma be cnm yaaaa...zaten dün bir künefed,r gitmiş...valla şöyle en sevdiğim yiyecekler olsa diye bugün gözümün önünden geçiyor.mantı,çiğ köfte, hamurlar ve tabiki tatlılar.ama ben diyetteyim o yüzden olmaz. yani boğazlar hasta olsa bile beyin yemek düşünüyor oysa ki su bile içemedim bugün ilk defa içtiğim sıcak çaylar hariç...
Tatlim gunaydin. Avokadonun olmusu yumusak oluyor. Sert aldiysan disarda 1 2gece beklettiginde yumusuyor. Sonra kolayca soyup catalla ezebiliyorsun.
Baya yagli bir meyve oldugundan ben yanina mandalina elma fn ekliyorum Omer de hupletiyor
Bizim bir arkadas kargoyla almisti bak canim cekti simdi huff bu aralar cok fenayim dun de deniz borulcesi istedi cnm oturup aglayasim var kunefe diye su an
BURSADA gece dusen sicaklikla beraber heryer donmus biz de servisle gidiyoruz ise
BIYOLOG ve ailesi iyilesmis ve istanbuldaymis
BABYCEREN telefondan girince ifadeleri goremiyorum ama mercimek isi tamamdir amacima ulasip misil misil uyudum
Sağol cnm arkim.keyif yerinde Allah'tan Yaren Nur da öyle huzursuz bir bebek değil. ateşi olduğunda bile çok mutlu olabiliyor:)Yalnız dün gece annesini uyutmadı şebek kızım. yatırdım ağladı kalktı arada bir yapıyor böyle.....
Keyifler de iyi olmasa, hastalık çekilmez cnm. Benim kukla bebeğim nasıllar acaba?
Bu arada hala tatil etmediler mi yahu?Ay bizim patronlar da çok yağıyor deyip duruyor ama hadi çıkalım bugün demiyorlar.
tatil haberlerini bekliyorummmmm
Euheuheu bende bu tatlı krizimi künefeye bağlıyorum babyceren bize kargoyla künefe gönderirmisin şekerim
Benimde bu gün gözümün önünde tatlılar uçuşup durdu uçuşmalarını seyrederek ve hayal ederek eminim kalorilerini almışımdır
Saydıklarımdan birini yapimde yiyim nefsim körelsin
Sende az bi şey bitter çikolata ye canım ağzına al yavaş yavaş emerek ye ki hemen bitmesin
yılma ve üzülme cnm.hareketli minnak.sütünün durumu nasıldı peki cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?