2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

annezeynep-canım olurda gidersen yurtdışına mutlaka ömeride götür canım..çok özler annesini

mutluanne-demek mira kızımı kıskandı ve dişi geliyo hadi inş agrısız sızısız çıkar..

nagihan-canım geçmiş olsun kuzucuga..hemen atsın o pis balgamlarıda rahatlasın melegim..

tatlıcadı-mercimegi ne kadar çok seviyosunuz maşallah diyimde nazar degmesin

Evet severek içiyodum :) defne karen ne yapsın. Annesini deli etmekle mesgul. Yerlerde yuvarlanıyo su an. O kadar yemek hazırladım yemedi. Sabah kahvaltısını da etmedi. Meme de meme deyip duruyo. Çıldırıciiiiimmmmm :)

Zeynep ne guzel işte oğlun annen yanında tatil gibi gelir size. Tabii kocayı özleme durumunu katmazsak :44:

????????????????????

canım o arkadaşın başı dönmüş yanlışlık bu topige savrulmuş
toparlandı gitti zaten
kayra nasıl sen nasılsın nerdesin

ilkim84_canım nerde görev yaptın...
ilk görev yerinmiydi..
ilk kez mi gelmiştin hataya..
ilk ve son kez cevap bekliyorum

searchblau_ canım adını degiştirmişsin bende karıştırmadan yazmayı ögrenmiştim ya
bu seferde yeni ismini unuttum iyimi

Tunaydin ladies,
Az sonra benim oglanin kiz arkadasi( bir zamanlar anlatmistim belki hatirlayaniz vardir)Elif e misafirlige gidiyoruz ..
Bakalim benim oglanin tepkisi bu sefer ne olucak, gecen sefer kiza siritmalardan tutunda ayagi ile minik dokunmalara kadar sipanin tacizi olmustu :))
Aksam gelince anlatirim havadisleri..simdilik optuk sizleri, iyi bakin kendinize ve tabikid bebislere

kötü olmuş inş insaf eder şefin canım sen yinede nazikçe bebeğinin çok küçük olduğunu falan sıkıştır söz arasına senden başka gidebilecek aynı konumda kimse yokmu peki, yoksa kötü işte benim işim öyle çünkü ben gelmediğim gün iş aksıyor resmen

duygularını çokk iyi anlıyorum kuş olup uçmayı yanii diştendir dişten canım çabuk geçsin inss

nagişş canım çok geçmiş olsun size ailecek, keyfinin yerinde olması ne güzell inş bu keyif yaren nur'ada geçsin annesi veee hastalıklar sizi ve hepimiziii terkedip gitsinnn

nagişş canım çok geçmiş olsun size ailecek, keyfinin yerinde olması ne güzell inş bu keyif yaren nur'ada geçsin annesi veee hastalıklar sizi ve hepimiziii terkedip gitsinnn

Sağol cnm arkim.keyif yerinde Allah'tan Yaren Nur da öyle huzursuz bir bebek değil. ateşi olduğunda bile çok mutlu olabiliyor:)Yalnız dün gece annesini uyutmadı şebek kızım. yatırdım ağladı kalktı arada bir yapıyor böyle.....

Keyifler de iyi olmasa, hastalık çekilmez cnm. Benim kukla bebeğim nasıllar acaba?

Bu arada hala tatil etmediler mi yahu?Ay bizim patronlar da çok yağıyor deyip duruyor ama hadi çıkalım bugün demiyorlar.

oy yerim ben o güzel dudaklıyı.anlatırsın bakalım havadisleri.belki de bugün elif'e çıkma teklif eder

searcbahu değil miydi yaw?nicki mi değişti neymiş bakalım?searcbahuuuuuu bende alışmıştım yaww...

yılma ve üzülme cnm.hareketli minnak.sütünün durumu nasıldı peki cnm?

Canım çok fena tatlı istiyo
Sufle mi yapsam,meyveli güzel bi kek mi yapsam:44:
Yoksa sütlaç mı yapsam,yada yalancı tavuk göğsü,en pratiği puding galiba
Diyette olan tüm arkidişlerimi tatlı yemeye davet ediyorum

yapma be cnm yaaaa... zaten dün bir künefed,r gitmiş...valla şöyle en sevdiğim yiyecekler olsa diye bugün gözümün önünden geçiyor.mantı,çiğ köfte, hamurlar ve tabiki tatlılar.ama ben diyetteyim o yüzden olmaz. yani boğazlar hasta olsa bile beyin yemek düşünüyor oysa ki su bile içemedim bugün ilk defa içtiğim sıcak çaylar hariç...

Euheuheu bende bu tatlı krizimi künefeye bağlıyorum babyceren bize kargoyla künefe gönderirmisin şekerim
Benimde bu gün gözümün önünde tatlılar uçuşup durdu uçuşmalarını seyrederek ve hayal ederek eminim kalorilerini almışımdır
Saydıklarımdan birini yapimde yiyim nefsim körelsin
Sende az bi şey bitter çikolata ye canım ağzına al yavaş yavaş emerek ye ki hemen bitmesin

Son düzenleme:

Tamam canım ,süpersin teşekkürler...

tatil haberlerini bekliyorummmmm

oyuncak kukla bebeğem iyi teyzesi çok şükür burun tıkanıklığı dışında tabi ona şükür diyoruz şekerimm az önce bir kamu kuruluşunu aradım bir işimiz için dosyamızı sordum ama adam beni sallamadı bile yaa bize tatil valla çıkıyoruz şimdi yarın arayın bakarız dedi yaa, şaka gibi heeee okı ozman dedim napayımmm valla bizde çıkın falan söylenti yok henüz ama bakalım bir yarımsaat sonra şansımı denicem çıkmak için çünkü ben kadıköydeyim buraya bile feci kar yağıyor bizim evin oralar nasıldır kimbilirrr:26: annemi aradım hava kötü çok kar vara ama manzara süper diyoo ya hımmm peki tadını çıkarın ozman zeynoyla dedim kapadım napayımmm

tatlıcadııı şekerim sayende annemi aradım akşama bir tatlı siparişi verdim canımmm hadi bakalımm hayırlısııııı

Dünden beri devam eden tatlı krizimi nickine yakışır bir şekilde azdırdığın için sağol cicim
Sanırım bizimde 40ımız karışmış(aynı durumda olanlara bizde öyle derler),,bende regliyim,
Şu karlı havada işe gelmemizi sağlayan müdürümün üzerinde sigara söndürmek isteyecek kadar sinirli,,
1 tepsi künefenin üzerine çikolatalı sos döküp yiyecek kadar pis boğazlı,,kızım evde ben işte olduğum için ağlayabilecek
kadar duygusalım şuanda

yılma ve üzülme cnm.hareketli minnak.sütünün durumu nasıldı peki cnm?

Vallla her ogununu hazırlıyorum pes etmek yok amaaaaaa yemiyo yemiyooo. Bi tek tarhana corbasına takmıs vaziyette. Bi de akşam bizimle sofraya oturup yiyo :) deli yaa sütüm maşallahhiç üzmedi beni çok şükür

Ben haftada 1gun sütçüden süt alıyorum daimi puding yapıyorum kendime çikolatalı eşime çilekli hatta bu yuzden 2 kilo almışım

Merhaba arkadaşlar nasılsınız
Oğlumun bronşları dolduğu için 3 tane iğne yedi.Antibiyotik kullandık. Zorlu bir dönemden geçtik ama Allaha şükür şimdi iyi. O yüzden giremedim. Birde kışın getirdiği bir yorgunluk var üzerimde. Saat 22.00 olunca gözlerim kapanıyor. Bilmiyorum sizdede öylemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…