Tamam tatlım sağol.Gunaydin canimavakadolari iki gun oda sicakliginda beklet hemen yumusuyor,ben bir tanesini yumusak digerlerini sert aliyorum ki birini hemen yesin digerleride bekleme suresi uzasin diye.optum dogami afiyet bal seker olsun,bide ben hurmayla falan karistiriyorum avakadoyu tek basina sevmedi,hurmaylada bayildigini soyleyemeyecegim
Yok tatlım daha bakamadım,pinardanın yeterince zamanı olsa hem bütün arkadaşlarınkini okur hem de kendi hikayesini yazardı.Hala yazacağım hala yazacağımBu arada geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim.Hiçbir bebişimiz hasta olmasın ya.Bu arada Yaren Nur bu gece ateşlenmedi çok şükür.Balgamdan sonra da burun akması, tıkanması, öksürük şimdilik yokmuş.Çıkaralı 2 saat olmuş. Çok şükür diyorum...
babyceren; kızının arkadaş parodisine bayıldım.Hatta sesli güldüm. yanımda bir iki arkadaş, bir tane de sevdiğim bir müşterim vardı. Onlara da okudum onlar da çok güldüler. Ne tatlılar değil mi ya?Çağlanın dişlerini göremedim bi bakicimmm bakalım..Bende önce ciddiye aldıydım... Enerjin süper. Çok kurtlusun maşallah seviyorum seni...Doğum hikayeme yorumun için de sağol şekerim...
meleğim; cnm sağolasın güzel dileklerin ve yorumun için. Yazı konusu buraya normalde konuşarak nasıl kendimi anlatıyorsam o şekilde yazıyorum. Onun dışında da Türkçeyi en güzel şekilde kullanmaya çalışırım. Edebiyat Öğretmenliği meslek seçimlerimden biri olacaktı ama olmadı.Doğum hikayem için yazdığın yorumu okudum.sağol cnm.senin gölün güzel meleğim benim.Mahir nasıl bakalım?
pınarda; doğum hikayemi okudun mu cnm?düzeltmem gereken bazı şeyler var mı acaba?
Kızlar alıntılarla aranızdayım az sonraaaa......
kizlar yurtdisina gitme ihtimalim oldu is geregi
1 ya da 2 ay surebilirmis
Omer.i birakmam imkansiz. Onu goturursem bakmasi icin annemi de almam lazim
Otelim cok temiz ve mutfagi var ama cocukla nasil olur bilemiyorum
Yerde done done oynayamayacak siralayamayacak sonucta otael odasi
Hufff sistim
Merhaba arkadaşlar nasılsınız
Oğlumun bronşları dolduğu için 3 tane iğne yedi.Antibiyotik kullandık. Zorlu bir dönemden geçtik ama Allaha şükür şimdi iyi. O yüzden giremedim. Birde kışın getirdiği bir yorgunluk var üzerimde. Saat 22.00 olunca gözlerim kapanıyor. Bilmiyorum sizdede öylemi.
Geçmiş olsun,,büyük üzüntü yaşamışsınız,,neyseki geçmiş gitmiş,,hastalıklar uzak dursun bebişlerimizden
Ben kendi adıma söyliyim yorulmaya bile vaktim yok walla,çünkü ben yorulsam bebiş yorulmuyo
Allah hepimize sağlık versin de koşturalım bebişlerin peşinden
Merhaba arkadaşlar nasılsınız
Oğlumun bronşları dolduğu için 3 tane iğne yedi.Antibiyotik kullandık. Zorlu bir dönemden geçtik ama Allaha şükür şimdi iyi. O yüzden giremedim. Birde kışın getirdiği bir yorgunluk var üzerimde. Saat 22.00 olunca gözlerim kapanıyor. Bilmiyorum sizdede öylemi.
oyuncak kukla bebeğem iyi teyzesi çok şükür burun tıkanıklığı dışında tabi ona şükür diyoruzşekerimm az önce bir kamu kuruluşunu aradım bir işimiz için dosyamızı sordum ama adam beni sallamadı bile yaa bize tatil valla çıkıyoruz şimdi yarın arayın bakarız dedi yaa, şaka gibi heeee okı ozman dedim napayımmm valla bizde çıkın falan söylenti yok henüz ama bakalım bir yarımsaat sonra şansımı denicem çıkmak için çünkü ben kadıköydeyim buraya bile feci kar yağıyor bizim evin oralar nasıldır kimbilirrr:26: annemi aradım hava kötü çok kar vara ama manzara süper diyoo ya hımmm peki tadını çıkarın ozman zeynoyla dedim kapadım napayımmm
tatlıcadııı şekerim sayende annemi aradım akşama bir tatlı siparişi verdim canımmmhadi bakalımm hayırlısııııı
Dünden beri devam eden tatlı krizimi nickine yakışır bir şekilde azdırdığın için sağol cicim
Sanırım bizimde 40ımız karışmış(aynı durumda olanlara bizde öyle derler),,bende regliyim,
Şu karlı havada işe gelmemizi sağlayan müdürümün üzerinde sigara söndürmek isteyecek kadar sinirli,,
1 tepsi künefenin üzerine çikolatalı sos döküp yiyecek kadar pis boğazlı,,kızım evde ben işte olduğum için ağlayabilecek
kadar duygusalım şuanda
Benim bebeğim de hemen hemen seninki kadar.Doktora ne zaman gitsek daha sedyeye koyarken ağlamaya başlıyor,muayene biter bitmez doktoru kucağınıza alın sakinleşsin diyor.Kızım kucağı çok seviyor dedim doktoruna,çok normal bu dönemde dedi hatta siz odadan çıkarken ağlar, bu dönemi böyle geçireceksiniz dedi.Ben de sıkı sıkı kucaklıyorum,daha sonra zaten o istemeyecek.Bu arada doktoru herşeyin normal olmasından yana.Cevizi sordum verebilirsin dedi ve ekledi bazı hastalarım ceviz verince bebeklerinin zeka küpü olacagını düşünüyor yok öyle bişey,öyle olsa sincaplar çok zeki olurdu dedi. Avokadoyu sordum verseniz de olur vermezseniz de bebeğiniz çok bişey kaybetmez,gündelik yaşamda yediğimiz meyve ve sebzeler gayet yeterli dedi.Dr bazı gıdaların ticari olarak reklam yapmak amacıyla abartıldığını düşünenlerden
Çok gecmiş olsun. O gözler hep kapanmaya calışıyo ama kapanamıyo bi turlu
saol canım hemen denicem işlaa tavşanımdada işe yarar
beykoz canım bişe sorcam kızamık aşısı için sağlık ocağındanmı aradılar senı ?
kaç aylıkken oluyor yazını okurken aşı karnesine baktım KKK yeri boş bana14 mayıs( 1 yaş aşısı ) veriler aşı günü ikilemde kaldım :18:
Benim gozler de gidiyor ama uyumamam icin muhakkak birseyler oluyorMerhaba arkadaşlar nasılsınız
Beni daha once de gondermek istediler yeni evliydim gittim ama 2ayda aglaya zirlaya dondum kocam da kocam diye :)Tamam tatlım sağol.
Yok tatlım daha bakamadım,pinardanın yeterince zamanı olsa hem bütün arkadaşlarınkini okur hem de kendi hikayesini yazardı.Hala yazacağım hala yazacağımGene de mesleki açıdan bir göz atmam gerekiyor seninkine
Tatlım şimdi nerden çıktı bu?Sen bence patronuna şöyle de:Teklifiniz çok cazip biliyorum görevim ve de aksatmamam gerekiyor fakat yurt dışına çıkma görevini şimdilik ben üstlenmesem olur mu,malum bebeğimle de gitsem burda da bıraksam sonuçta ne işime ne de bebeğime konsantre olamayacağım.Dolayısıyla yeterince verimli olabileceğimi düşünmüyorum,mazur görün lütfen..
Nasıl?
Baktın olmadı e artık sana izin almak düşer...En azından Ömer 1 yaşını bir geçsin daha iyi olur.
Eki Görüntüle 598432 şoklardayız çaglanın 6 dişi birden çıktı
(haribo şekersiz ve tuzsuzdur zeten azıcık yaladıben yinede
çağlanın agzını domestosla sildim temizledim)
Teşekkür ederim .Benim oğlum tam bir uykucu. Zaten o yüzden sütüm artmadı ve mamaya başlamak zorunda kaldık. Şimdi hem emziriyorum hem mama kullanıyoruz. Keşke bende gece bende kalksaydım emzirseydim
Benim gozler de gidiyor ama uyumamam icin muhakkak birseyler oluyor
Kah ertesi gun misafir geliyor kah esim kahve istiyor kah Omer mizmizlaniyor uykuya dalamiyor kah ust komsum esyalarinin yerini degistiriyor kah mercimek firin muhabbeti derken Omer dogdu dogali geceyarisini gormeden uyuyamadim hala
Soyle canim isteyince uzanip 10dk olsun uyuyabilmek isterdim!
Bu arada cook cok gecmis olsun
Beni daha once de gondermek istediler yeni evliydim gittim ama 2ayda aglaya zirlaya dondum kocam da kocam diye :)
Hamileyken gondermek istediler doktorum yollamadi
Ise ilk girdigimde de yollayacaklardi gerekirse ayrilirim ama gitmem dedim
Tam anlamiyla MIMLIyim yani
Umarim o kiz da kisa sureli gidiyordur
Hatta gitmesin yaa ne isi var cocuklu kadinin gurbette!
Omeri oynatmak yatirmak doyurmak ne bileyim cok zor geldi
Benim gozler de gidiyor ama uyumamam icin muhakkak birseyler oluyor
Kah ertesi gun misafir geliyor kah esim kahve istiyor kah Omer mizmizlaniyor uykuya dalamiyor kah ust komsum esyalarinin yerini degistiriyor kah mercimek firin muhabbeti derken Omer dogdu dogali geceyarisini gormeden uyuyamadim hala
Soyle canim isteyince uzanip 10dk olsun uyuyabilmek isterdim!
Bu arada cook cok gecmis olsun
Beni daha once de gondermek istediler yeni evliydim gittim ama 2ayda aglaya zirlaya dondum kocam da kocam diye :)
Hamileyken gondermek istediler doktorum yollamadi
Ise ilk girdigimde de yollayacaklardi gerekirse ayrilirim ama gitmem dedim
Tam anlamiyla MIMLIyim yani
Umarim o kiz da kisa sureli gidiyordur
Hatta gitmesin yaa ne isi var cocuklu kadinin gurbette!
Omeri oynatmak yatirmak doyurmak ne bileyim cok zor geldi
kızlar kardan dolayı 4:30 da çıkıyoruz yaşasın..çalışan annecikler inş.. sizin patronlarda insafa gelir...
Eki Görüntüle 598980 künefe diye diye canımı istettiniz ya
alın size künefe
herkes kendi tarafından yesin..kimse kimsenin parçasına degmesin..
melegimede ayırın en son o yesinki tepsiyi o temizlesin
melegim tepsi kazımayı seviyosun o yüzden dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?