2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Tamam tatlım sağol.
Yok tatlım daha bakamadım,pinardanın yeterince zamanı olsa hem bütün arkadaşlarınkini okur hem de kendi hikayesini yazardı.Hala yazacağım hala yazacağımGene de mesleki açıdan bir göz atmam gerekiyor seninkine

Tatlım şimdi nerden çıktı bu?Sen bence patronuna şöyle de:Teklifiniz çok cazip biliyorum görevim ve de aksatmamam gerekiyor fakat yurt dışına çıkma görevini şimdilik ben üstlenmesem olur mu,malum bebeğimle de gitsem burda da bıraksam sonuçta ne işime ne de bebeğime konsantre olamayacağım.Dolayısıyla yeterince verimli olabileceğimi düşünmüyorum,mazur görün lütfen..
Nasıl?
Baktın olmadı e artık sana izin almak düşer...En azından Ömer 1 yaşını bir geçsin daha iyi olur.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun,,büyük üzüntü yaşamışsınız,,neyseki geçmiş gitmiş,,hastalıklar uzak dursun bebişlerimizden
Ben kendi adıma söyliyim yorulmaya bile vaktim yok walla,çünkü ben yorulsam bebiş yorulmuyo
Allah hepimize sağlık versin de koşturalım bebişlerin peşinden

Teşekkür ederim canım. Aslında oğlum çok normalde çok yormuyor ama işte hastalık.dün yapılan aşı tabiki etkiledi. Allah sağlık sıhhat versinde.

Çok gecmiş olsun. O gözler hep kapanmaya calışıyo ama kapanamıyo bi turlu

kızlar kardan dolayı 4:30 da çıkıyoruz yaşasın..çalışan annecikler inş.. sizin patronlarda insafa gelir...

Ohhhh ne güzel iyi yapmışsın canım ailecek afiyetle yiyin..bende puding yaptım kuplara doldururken aralara oğlumun toz bisküvisinden koydum komşumada götürdüm daha sıcakken yemiş arasındakinin ne olduğunu öğrenmeye gelip tarif aldı

Euheuhe duygularını ifade eden cümlelerine bayıldımmmmm
Müdürün için sadistçe
Künefe için obezce
Prenses mira için annece duygular besliyorsun

peki doktora deseydin siz sincapmı bakıyorsunuz onlar hayvan bizim kadar zekaları olması imkansız aramızdaki en büyük fark düşünebiliyor olmamız degilmi zaten... onları egitmek için bile ya karsılıgında yemek veriyoruz yada rabbimin onlara verdigi duygulardan dolayı sahiplerini digerlerinden ayırıyorlar komutlarına uyuyorlar ... ne alaka sincaplar zeka küpü olurdu insanmı onlar karsılastırma yapıyor ... insanların bedenleri ayrı tipleri ayrı iç organlarının işlemleri bile ayrı kiminin bagırsakları emilim yapamazken kimininki az yapar kiminin troidleri iyi calısırken digerinin az calısır yani kimine ceviz yarar kimine az yarar buyuzden verirken illa süper zeka olsun diye degil biraz bile olsa bişeylerden yararlansın diye veriliyor ...ve anne bebegini doktordan daha iyi tanır ...

canım saglık ocagı aradı cagırdı ben hemen gitmedim ... 6aydan büyük bebeklere yapıyorlarmıs 1yasındada asısı var bizim kilomuza boyumuza baktı hemsire doktora yolladı oda onay verdi öyle olduk hayatım...

Benim gozler de gidiyor ama uyumamam icin muhakkak birseyler oluyor
Kah ertesi gun misafir geliyor kah esim kahve istiyor kah Omer mizmizlaniyor uykuya dalamiyor kah ust komsum esyalarinin yerini degistiriyor kah mercimek firin muhabbeti derken Omer dogdu dogali geceyarisini gormeden uyuyamadim hala
Soyle canim isteyince uzanip 10dk olsun uyuyabilmek isterdim!
Bu arada cook cok gecmis olsun
Beni daha once de gondermek istediler yeni evliydim gittim ama 2ayda aglaya zirlaya dondum kocam da kocam diye :)
Hamileyken gondermek istediler doktorum yollamadi
Ise ilk girdigimde de yollayacaklardi gerekirse ayrilirim ama gitmem dedim
Tam anlamiyla MIMLIyim yani
Umarim o kiz da kisa sureli gidiyordur
Hatta gitmesin yaa ne isi var cocuklu kadinin gurbette!
Omeri oynatmak yatirmak doyurmak ne bileyim cok zor geldi

Nagihancığım hikayeni bir çırpıda okudum bile..
Nasıl duygulandım anlatamam...
Çok hoş bir anı olmuş...
Önce bakışma,
tanışma,
buluşma,
görüşme,
vedeeeeeeeee
KAVUŞMAAAA...
Harika bir hikaye,imla hatalarına bakmayı da unutmuşum,o kadar kaptırmışım hani yazına...
ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN CANIM...

babyceren espiri yapanlara bayılırım ...cok begendim dişlerinizi gidip bende babayı arayıp diş isteyeyim bariiii

kızlar bir topik var dün gece gülmekten agzım yırtıcaktı bakarsınız belki

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...ilinizle-yasadiginiz-utandiran-anlariniz.html

Teşekkür ederim .Benim oğlum tam bir uykucu. Zaten o yüzden sütüm artmadı ve mamaya başlamak zorunda kaldık. Şimdi hem emziriyorum hem mama kullanıyoruz. Keşke bende gece bende kalksaydım emzirseydim

Saglıklı olsunlar da biz gerekirse uykusuz kalırız napalım... Hepimizin derdi ayrı işte. Önemli olan onların mutluluğu. Ama inan 10 dk ila 1 saat aralıklarla kalkmak istemezdin

künefe diye diye canımı istettiniz ya
alın size künefe
herkes kendi tarafından yesin..kimse kimsenin parçasına degmesin..
melegimede ayırın en son o yesinki tepsiyi o temizlesin
melegim tepsi kazımayı seviyosun o yüzden dedim

Canım teşekkür ederim. Bende o saate kadar herşeyi halletmeye çalışıyorum. Oğullarımıda uyutup kanepeye uzandığım an uyuyorum. Allah sanada yardım etsin canım. İşin gerçekten zor. eN ZORUDA BABASINDAN AYRI KALMASI.

Canım teşekkür ederim. Bende o saate kadar herşeyi halletmeye çalışıyorum. Oğullarımıda uyutup kanepeye uzandığım an uyuyorum. Allah sanada yardım etsin canım. İşin gerçekten zor. en zoruda babasından ayrı kalması.

10 üye 5 ziyaretçi..birde melegim
16 tıya bölmek zor olur..
beykoz sen yeme kız kocanda evde yok fazla enerji yüklemesi olmasın
yerken şilesini içine damlattmayın hiç sevmem
önce biz doyalım kalırsa ziyaretçiler yer..
misafir umdugunu degil buldugunu yerrr

Arkadaşlar dün gecikmeli olarak aşıya gittik. Hemşireye anne sütünün çok az olduğunu ve mama kullandığımı ne kadar mama kullanmam gerektiğini sordum. Hemşire bana mamayı tavsiye etmediklerini ne kadar sütüm varsa okadarını verip ek gıdayla doyurmamaı gerekirse inek sütünü sulandırıp vermemi istedi. Bende hemşireye şaşkınlıkla baktım. Bu arada bu simgeleri nasıl kullanıyoruz.

kızlar kardan dolayı 4:30 da çıkıyoruz yaşasın..çalışan annecikler inş.. sizin patronlarda insafa gelir...

Walla bende çıkıcam artık ama çıkacak olan yerlerim ağrıyo
Mail bekliyorum,,outlookla aramda özel bir bağ var şuanda:108:
Çok sevindim senin adına Koş zada koş,,Zeynep Ada'ya koşşş,
Bekle mutlu anne bekle,daha çok beklersin:120:

Ben yiyemem rejimdeyim.Daha yeni başladım zaten. Bende künefe memleketindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…