Ya ben körüm ya da turuncu bu aralar yok dimi kızlar???
Görenlerin duyanların topiğimize getirmelerini rica ediyorum arkadaşımızı:128:
Kayra nasıl acaba? Turuncuuuu iyi haberlerle dön hadi:109:
Yarım kaldı yazamadım defne uyandı :) bakıcı içn face te duyuru yaptım. Ve diğer tüm sosyal medyada :) bi yerden haber gelecek ümitliyüm :) azimle sıçan duvarı delermiş , delcem ben de az kaldı :)
evet turuncummmm biyologcummmm sekerimserbetimcimmm nerdesiniz kızlar yaaa
Yemeğimin yanmasına olan üzüntümü paylaşan tüm arkidişlerim sizlere tşk ediyorum
Baby Ceren evlendiğimden beri ilk defa tek başıma sarma sarmıştım anlam ve önemi büyüktü beni içi ama çöpe gitti bende yapamayanlardanım yanii:)genelde annem geldiğinde hazırlar yapar yada ablam
Kızlar yaa bebeklerinizle hangi onları oynuyosunuz ben artık oynuycak bi şey bulamıyorum...bütün oyunlardan sıkıldım
Bazen yerde tek başına oyuncaklarıyla oynuyo ama 2 gündür elini bile sürmüyo hiç birine..genelde kapının önüne gidiyo orda bekliyo sokak istiyo yanii:)bu gün yerde hiç bırakmadım camdan baktırdım,birlikte oynadık,fışfış kayıkçı,top yuvarlama,telefon görüşmesi vs. Başka neler oynanır
Bu arada Tarık Buğra telefonu kulağına tutunca çok kaba bi şekilde heeeee diyo
Tv yi açmak için sabahları kumandayı elime aldığım zamanda direkt tv ye bakıyo kumanda ve tv arasında ki ilişkiyi biliyo Zeki yavrum...öğrene öğrene tv ve kumandayı öğrendi
Molfix reklamına bayılıyo başladığı zaman hayat duruyo ve kahkahalar atıyo bittiği zaman ağlıyo
Benim annem Gölcük'lü canım ve tüm arkadaşları o civarlarda...Sen tam olarak nerde oturuyorsun yahya kaptan/yuvam gibi.. ve bakıcı Defne Karen'e ne kadar(haftada kaç gün kaç saat) bakacak, fiyat ne düşünüyorsın? İstersen özelden yaz bana,,bende bi sorayım anneme,,kulağı kesiktir
Referanslı biri çıkarsa görüşürsün???
dün geldi okuldan dediki'' anne yarın okula tiyatro gelecek 2 lila verecekmişsin''
2 liraya tiyatromu olur belki 5 liradır dedim..hayır 2 lila dedi...
okullarında tiyatro gösterisi oldugu zaman 5 lira gönderiyoruz hep..
neyse sabah verdim eline 2 lira gitti okula..
dedim ögretmenini arıyım soruyum bir yanlışlık olmasın..
az önce aradım dedim böyle böyle ceren 2 tl aldı tiyatro varmı yokmu..
dediki ceren yanlış anlamış tiyatro gösterisi hafta sonu ve 5 lira...
zaten size bugün bilgi verecektim ben,dedi..
aramışken cereni falanda sordum biraz konuştuk..
ceren anlamış benimle konuştugunu telefonu istedi ögretmeninden
neyse kadında hoşçakalın dedi telefonu verdi cerene..
''anneeeee''
_yavrummmm_
''seni çok özledim anneeee''
_ceren 2 lirayı kaybetme cebine koy tamammı_
''anneee zaten cebimde kaybetmedimmmm''
_kızım sussana çaktırmasanaaaa:18:_
''ttamam annecim çaktırmıyorum''
ah ceren ahhh şu anneni rezil etmesen olmazdı demi
yanlış anlaşılmasın ben parada degilim sadece elindeki paraya sahip olmayı ögrensin diye öyle dedim
gelsin ısıracam heryerini
tatlıcadıııı sana inanamıyorummmm güzelim dolmaları nasıl yakarsın
yakmayaydın gelir yerdik üzerine yoğurt dökerdik misss gibi ımhh ımh ımhhh
Cok hos..masallah,bizde hic tv acilmadigi icin tepkisini bilemiyorum, ama benim soyledigim derma catma kayikci sarkisini bizimkide cok seviyor, ben birde hamile iken telfonumdaki muzikleri dinlerdin onlari simdi dinletiyorum seviyor valla...ne ekersen onu bicersin durumu gibi sanki
Mutluanneeee mesaj kutuna bak anacımmm :) bu arada benim nerdeyse bütün akrabalarım şehremini küçük hamam ve kocamustafapaşa civarında oturuyo :) sen vatan caddesindeydin sanırım di mi :)
Evet cicim Ayy sende bı akrabalarına gelsene o zaman Defne'yleakraba bahane,sizi gormek sahane olurdu insan insana her zaman lazım,, iyi oldu bildigim
afiyet olsun yarasınportakal yermisiniz teyzeler
cnm sen bu lafları nerden çıkarıyorsunhayırdır inş..havadan dır belki canım..
saatide yanlış yazmızmış saat 15:03az kaldı canım sabret...
tatlıcadı_sana inanmıyorumnasıl yaktın o güzelim sarmaları
saran var saramayan var..yapan var yapamayan var..
ben olsam başında beklerdim..ocagın ayarını ölçümler yaparak tespit ederdim dogru açıda pişirirdim
ben yılda bir kaç kez yaptıgım için öyle yapardım..
neyse saglık olsun üzme kendini:84:
seni merakla takip ediyorumbende akşam türlü yapmayı düşünüyorum..
çağla yada türlüden pütürlü olarak veriyim diyorum..
başka türlü verilirmi bilmiyorum..
türlü türlü yolu vardır ama
sizce türlüyü hangi türlü yedirsem..
pütürlümü pütürsüzmü
cnm bizimkide kumandayı eline alınca tv tutuyor tesadüf sandım bastan ama klima kumandasını alıncada klimaya bakıyor sanırım bilinçliYemeğimin yanmasına olan üzüntümü paylaşan tüm arkidişlerim sizlere tşk ediyorum
Baby Ceren evlendiğimden beri ilk defa tek başıma sarma sarmıştım anlam ve önemi büyüktü beni içi ama çöpe gitti bende yapamayanlardanım yanii:)genelde annem geldiğinde hazırlar yapar yada ablam
Kızlar yaa bebeklerinizle hangi onları oynuyosunuz ben artık oynuycak bi şey bulamıyorum...bütün oyunlardan sıkıldım
Bazen yerde tek başına oyuncaklarıyla oynuyo ama 2 gündür elini bile sürmüyo hiç birine..genelde kapının önüne gidiyo orda bekliyo sokak istiyo yanii:)bu gün yerde hiç bırakmadım camdan baktırdım,birlikte oynadık,fışfış kayıkçı,top yuvarlama,telefon görüşmesi vs. Başka neler oynanır
Bu arada Tarık Buğra telefonu kulağına tutunca çok kaba bi şekilde heeeee diyo
Tv yi açmak için sabahları kumandayı elime aldığım zamanda direkt tv ye bakıyo kumanda ve tv arasında ki ilişkiyi biliyo Zeki yavrum...öğrene öğrene tv ve kumandayı öğrendi
Molfix reklamına bayılıyo başladığı zaman hayat duruyo ve kahkahalar atıyo bittiği zaman ağlıyo
Çok sevindim,seven insan bir yolunu bulur kar da kış da olsa aşkını tazeler demekki...Benimki de sabah okuldan aradı,aşkım pencereden baksana diye.Tabi ben hemen anladım kar yağdığını çok sevindik akat ne yazıkki hemencecik durdu...Mahirimmm nazarlar mi degdi sana guzel dudakli prensimm
Mahir dedikce aklima Karadayi ve Kenan Imirzalioglu geliyor
Dag gibi bir delikanli olsun adam gibi adam olsun insallahhh
Kocaman cikmisss masallah annesi cok sevimli ama ablaya kiyamadim arkada anakucagina yatiyor galiba
Ohhh mis gibi bembeyaz karlarda tepinmeyi bend e cok severim muhakkak kimse yurumeden cikar yurur izimi birakirim
Gecen sene esimle 2ye kadar oynayip oglumuza kucuk kendimize kocaman kardanadam yapmistik
Dun aksam esim karsidaki parka adimi yazmis arabamin tavanina da kalp yapmis eve geldi camdan baksana parka kardanadam yapmislar dedi bir baktim kocaman adim yaziyor sevincten deliye dondum :)
Sen o saate kadar uyanik degildin di mi?????????
Benimki o gruptan olacak sanirim ama hic sorun etmiyorum boyle de cok tatli :)
Dis bugdayi icin sabirsizlaniyorum o kadar :)
Hangisini annesi?portakal yermisiniz teyzeler
Geçmiş olsun canım,demek tek unutkan ben değilmişim.Tatlım sen de bir dahaki sefere saat kur ne olur ne olmaz.Hem sana nacizane tavsiyem yemekleri mümkün mertebe harlı ateşte pişirme,çünkü az ateşte ve yavaş pişen yemekler herzaman daha lezzetlidirBi kaç gündür istisnasız her gün yemek yakıyorum yakmasam bile dibine tutuyo
Şu anda evim yanık kokuyo çünkü bu günde yemeğim yandı
Hemde bu gün yaktığım yemek yaprak sarması
Dün akşam oturdum emek emek sardım bu güne sadece pişirmesi kalsın diye ama gitti
Başka tencereye boşalttım ama kokusu sinmiş çöpe gideceği için çok üzgünüm
Yeniden yemek yapmak zorunda olduğum için daha da üzgünümmmm
Bu yemeklerin yanmasında bende bi unutkanlık falan olduğunu düşünmüyorum kesinlikle ocağım hızlı yanıyo yoksa her gün her gün yemek mi yanar canım
Sorma bir kaç gündür ben de bekliyorum,ha bugün geldi ha bugün gelecek diye.İnşallah her şey yolundadır.Aksi halde ihmal etmez bizi...Ya ben körüm ya da turuncu bu aralar yok dimi kızlar???
Görenlerin duyanların topiğimize getirmelerini rica ediyorum arkadaşımızı:128:
Kayra nasıl acaba? Turuncuuuu iyi haberlerle dön hadi:109:
Valla senın herıf aynı benım nur deene rekalm yoksa tvnın yuzune bakmaz sureklı bı emekleme cabası bıde her buldugu seyın altına gırıyo yurutecı tamamen farklı bı amacla kullanıyo altına gırıyo ve emeklıyo yukardan bakan tek basına gıden bı yurutec gorur:) mama sandalyesının altına gırıyo :) molfıx relamı bızımkınınde favorsıs bıde ıng bankın aslanlı reklamı :) bıde kablo hastası gordumu fısek gıbı. Hala dısı yok buarada oysakı herseyıde hazır dıs bugdayı ıcın. Herhalde yasını beklıyo kızım masraf olmasın anne ıkısını bırarada cıkaralım dıyo kesın anası gıbı ekonomık benım kızıım :)bu arada. Analltıfım herseyın altına gırme fotoları albume eklıyorum haberınız olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?