2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

zadacım geçmiş olsun zeynep adaya inş mühim birşey değildir
biran önce atlatır,dişleriniz hayırlı uğurlu olsun bizim oğlanda daha tık yok
galiba en son biz diş çıkarıcaz:)oğluşum hapşırıp duruyo bu sabah umarım hasta olmaz
hepize selam olsun oğlumla bizden

Gözünüz aydın canım bestenin sadece alt iki dişi çıktı. O yüzden bilemedim şimdi.

Valla çok hamaratsın canım maşallah. Ben hiçbir şeye yetişemiyorum valla sanırım sorun bende.
Beste de diş çıkarırken salya akıtıyodu, ne bulursa ağza götürülmesi kızımda zaten sürekli olan bir durum.
Kabızlık olayı bizde de oldu hatta diş çıkarırken ishal olunabilir derler ama bizde tam tersi oldu

Günaydın şekerimmm,,Zeyno'nun yeni resmine bayıldım,,küçük şirine kemirgen prenses Çok tatlı kuzum
Patronunu tanımadan sevdim

Günaydınnnn kızlar uyuyamayanlar kıskanmasın ama bu gün bir uymuşum bir uyumuşum sormayınnn
Doğumdan beri nerdeyse ilk defa 24:30 civarında uyudum ve gece oğlum 1 kez uyandı nasıl güzel bi şeymiş uyumak
Tabii sabah 8 de uyandı ama olsunn

Allah senin iyiliğini versin...bundan sonra çağla nın adı binbir surat çağlaçok tatlı olmuşş boncuk gözlüm
Ceren in pusetide tam boyuna göre euheuhe çok masum duruyo kuzumm

Yerim onun ağzını bennn yakalayabilirsen resim istiyorum şekerim eminim çok tatlı olmuştur

kızlar kardan dolayı 4:30 da çıkıyoruz yaşasın..çalışan annecikler inş.. sizin patronlarda insafa gelir...

bizde 3.30 da çıktıkk canım süperdiii

olmaz amaaa yaa sabah sabahhhhh

Kızlar,deprem oldu burda,,çok kötü sallandık!

ayy evet ya allah korusun hepimizi ben yoldaydım hissetmedim tabi ama annem evde hissetmiş çok kötüydü baya sallandı kar olmasa zeynoyu alıp çıkardım diyor çok korkarda depremden allah beterinden korusun

canım bencede çay verme ya zaten bu mınnoşlar elimizde ne görse ister oldu özellikle çay değildir onun istediği zaten herşeyle kandırabilirsin şuanda onu

canım çalışan anne olarak duaların için aminn diyorumm mahirde zeyno gibi yabancı görünce ağlamaya başlar zeynomda yılbaşında erkek kardeşim geldi içeri girdiği gibi başladı ağlamaya zeyno ee tabi ayda bir iki kere görünce dayısını tanımıyor yavrum, ama sonra alışıyor sonrada yüzünü sevmeye başladı dayısının ahh ahhh ikiside benim canımmmm mahirde bir süre sonra alışmıyormu ortama ve insanlara, napalım şekerim kimseleri görmüyor bebeler evde

süper olmuşşşş

herkesi meraklandırmışsın ama benim okuduğumda aklıma mercimek gelmedi yahuu o senin için çok olağan ve rutin çünkü şekerimmm kar keyfi güzel olmuş ama bizde terasımızda kardan adam yaptık eşimle zeynodan camdan bize baktı sonra kardan adamı camın kenarına dayayıp misafir yaptık salonumuza tabi zeyno nerdeyse camdan dışarı fırlıcaktı dokunmak için ama güzeldi özlüyoruz karla oynamayı hele ben eskişehirli olarak bol karlı kışlara alışığım her model kardan adam yaparım yaniii

İyi geceler kızlar,,ben yatiim artık birazdan kalkıp ise gidicem ya

canımmm ya allah yardım etsin sana şekerimm oldum sabah okuyuncaaa amaaa sen enerjinle üstesinden gelirsinnnn

ohhhh hayırlı olsun dişlerinizzz kolay kolay çıksınlar inşş

ya bu bebişler ne zaman geç saatlere kadar uyuyacaklar o günün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum, tabii o ara ikinciyi yapmazsam

sabahları uzun uyusalarda çalışan annelerin kalkış saati aynı gecede uyanmasınlar inş diyelim birdeee

ilkimden sonra 2. günaydın da bende olsunn

kızlar gece uyumamıssınız bende uyuyamadım yahuu ne oldu bize

ben şu 20 dakika yı izledim puff ekisinde kalıyorum çok fena yaa üff kasveti benide kasvetlendirdi

ayy ben izlemiyorum canım öyle dizilerr komik diziler izliyoruz biz salı geceleri 80'ler günü bizim içinn tavsiye ederimmm

bambucann cımm yeni ismin hayılı olsun şekerimm, buarada bu ne maharet yahuu valla özeniyorum burada güzel yemekler yapan arkadaşlara, benim kv gelse içli köfteleri ve mantılarıyla gelir kalan yemekleride bizim evde yaparr, gelinden hayır yokmu diyor acabaa yok yokk demez sagolsunnn, canım kv'm benimmm

Gözünüz aydın canım bestenin sadece alt iki dişi çıktı. O yüzden bilemedim şimdi.

sağol tatlım..geçen tvde bir reklamda gördüm aynı Ada gibi orta diş yerine yandan çıkmıştı bir bebişin...int ten araştırdığım kadarıylada üst 4 diş çıkma sırası değişebiliyomuş...komik duruyo ama

teşekkürler cnm..kızlar bu arada zeynom hasta değil geçen çekmeceyi açıp düşmüstü kaşından aşağıya çizildi yüzü..kızlar onun için geçmiş olsun dediler..
inş hassta olmaz hejarcım..onların yerine biz olalım..

ohh ellerine sağlık..şimdiden afiyet olsun cnmm..bu arada nickin çok güzel eskisini bende unutuyodum

sağol tatlım...köpek dişlerine daha var cnm yaa ama evet bizede demişti doktor çok zor çıkıyo diye..

Kızımın 5 dişi çıktı,6.sı da yolda.1.5-2 ay gibi bi sürede nerdeyse 10 günde bir diş çıkarıyoruz.hafta sonu dr ile bu konuyu konustuk.bizim durum da normalmiş,ilk dişin 13.ayda çıkması da normalmiş.hatta bebeğin bir sağlık sorunu yoksa 18.ayda bile ilk dişini çıkaran bebekler varmış.çıkacaktır sizin de ilk dişler,endişelenmeyin.

Mahirimmm nazarlar mi degdi sana guzel dudakli prensimm
Mahir dedikce aklima Karadayi ve Kenan Imirzalioglu geliyor
Dag gibi bir delikanli olsun adam gibi adam olsun insallahhh
Kocaman cikmisss masallah annesi cok sevimli ama ablaya kiyamadim arkada anakucagina yatiyor galiba
Ohhh mis gibi bembeyaz karlarda tepinmeyi bend e cok severim muhakkak kimse yurumeden cikar yurur izimi birakirim
Gecen sene esimle 2ye kadar oynayip oglumuza kucuk kendimize kocaman kardanadam yapmistik
Dun aksam esim karsidaki parka adimi yazmis arabamin tavanina da kalp yapmis eve geldi camdan baksana parka kardanadam yapmislar dedi bir baktim kocaman adim yaziyor sevincten deliye dondum :)

İyi geceler kızlar,,ben yatiim artık birazdan kalkıp ise gidicem ya
Sen o saate kadar uyanik degildin di mi?????????
Benimki o gruptan olacak sanirim ama hic sorun etmiyorum boyle de cok tatli :)
Dis bugdayi icin sabirsizlaniyorum o kadar :)

Günaydın şekerimmm,,Zeyno'nun yeni resmine bayıldım,,küçük şirine kemirgen prenses Çok tatlı kuzum
Patronunu tanımadan sevdim

aynennn kemirgennnn benim kızım teyzesiii patronlarımı severim bende öğrencilikten beri aynı işyerindeyim, yalnız bazı iş arkadaşlarım için aynı şeyi söyleyemicem malsef ama onlarıda takmıyorum çünkü onlara ragmen patronun tavrı ve kişiliği önemli herkes gelip geçici bir işyerinde bende dahil tabii

babyceren naber şekerim ikimiz varız misafiler dışında herkes öğle yemeğine gitti galiba bende gidip yemeğimi yiyeyim şekerimm öptüm seni ve şeker kızlarınıııı (yalnız yemek arkasındanda bir künefe olsa iyi olurduu

iyidir canım senden naber
afiyet olsun canım...dünkü tepside kalmamış hem ben sana bayatını
yedirtmem taze taze ye afiyet olsun

Son düzenleme:
o kadar künefe resminden sonra eminim kimse
bir daha künefe istemeyecek.
neyse sırada daha çok yemek var..aşür var oruk var tepsi kebabı...

annezeynep ve mybabylove_ cerenin pusetteki hali dikkatinizi çekmiş..
cerenin uykusu geldiginde 10 yer gezer..çekyata uzanır,yatagına gider gelir,pusete geçer çıkar
halıya uzanır...vs.. orasıda 3.duragıydı
en son çekyata geldi oturdugu yerde uyudu yavrum..

beykoz_ canım dün karda düşüşünü hayal ettimde foto koydum şakacıktan..
bana kızmadın demi..sevdigim insanlara takılmayı çoookk severim:109:

portakal yermisiniz teyzeler

Eklentiler

• $DSCF3787.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 54

kızarmıyım gııı o yazımın üstüne iyi gitti saol hayatım esprili insanlara bayılırım sanada bayılıyorummm (eşin görmesin)
canlarım sabah laptopum limonlu soda içti koca k.çım sayesinde bir carptım Allah eşimin laptobu bide benimki yeni diye saklıyorum onunki o.spu donu gibi ortada basına neler geldi eşim karsımdaydı caktırmadan temizlemeye calısıyorum bide offf ya falan yapıyorumki bişey demesin diye sabahları kırmızı görmüs boga gibidirde canımıniçi Allahtan bişey demedi yoksa evde kung-fu sahneleri yasanabilirdi

Ohhh mis gibi bembeyaz karlarda tepinmeyi bend e cok severim muhakkak kimse yurumeden cikar yurur izimi birakirim
Gecen sene esimle 2ye kadar oynayip oglumuza kucuk kendimize kocaman kardanadam yapmistik
Dun aksam esim karsidaki parka adimi yazmis arabamin tavanina da kalp yapmis eve geldi camdan baksana parka kardanadam yapmislar dedi bir baktim kocaman adim yaziyor sevincten deliye dondum :)

ZEYNEPCİĞİM ne güzel bir sürpriz öyle. Benim eşim hayatta öyle şeyler yapmaz. Hoş ben de çok romantik biri değilimdir ama böyle duyunca hoşuma gitmiyor değil.

Portakalı değil de seni yemek istiyorum ben çok tatlısın sen ya.

Son düzenleme:
Kızlar bugün içimde anlamsız bir can sıkıntısı var..
Canım çalışmak istemiyor.. Eve gidesim var ama müdür ve bir arkadaş bugün yurt dışına çıkacağı için onlar erken çıkacak ben çıkamıyorum
Off saat daha 14:30.. off off

Bi kaç gündür istisnasız her gün yemek yakıyorum yakmasam bile dibine tutuyo
Şu anda evim yanık kokuyo çünkü bu günde yemeğim yandı
Hemde bu gün yaktığım yemek yaprak sarması
Dün akşam oturdum emek emek sardım bu güne sadece pişirmesi kalsın diye ama gitti
Başka tencereye boşalttım ama kokusu sinmiş çöpe gideceği için çok üzgünüm
Yeniden yemek yapmak zorunda olduğum için daha da üzgünümmmm
Bu yemeklerin yanmasında bende bi unutkanlık falan olduğunu düşünmüyorum kesinlikle ocağım hızlı yanıyo yoksa her gün her gün yemek mi yanar canım

hem portakalı hem seni yerim ben..bakışlarını sevsinler maşşallah paşama

off off gitti güzelim dolmalar..cocuk olduğundan beri kafalar cok dalgın benımde bazen olabiliyor..hadi cnm kolları sıva yeni yemeye koyul ama buu sefer unutma...saatini kur pişme süresine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…