Gözünüz aydın canım bestenin sadece alt iki dişi çıktı. O yüzden bilemedim şimdi.günaydın güzel tatlı mayıs anneleri...
benim kızın 4. dişide çıktı ama çok entrasan üst ortadaki diş yerine yanlardaki çıktı..üst dişte böle çıkanınız varmı normalmi bu...koca karı dişi gibi oldu kızımın dişleri
kalk kız çok uyudun
günaydın kızlarr.
bizde erkenciyiz bgn. kv gelicek. azradan fırsat bulup yapamam diye, 6.30da kalktım banyo wc temizledim.
sonra kv seviyor diye yoğurt çorbasıyla sulu köfte yaptım. çok erken oldu ama napıyım.
akşama kalmıyo zaten, en geç 6-7 gibi geri gidiyo. azrayı durdurabilirsem bi makina tutacağım.
diyorumki bi kereviz+
salatası yapayım tatlı olarak sütlaç yapayım. ama kafam durdu pilavda yapayımda başka ne yapayım??
güya bugün eşim evdeydi, işi varmış gitti oda.. neyse..
bgn kızım çok masum bakıyo bana. azra böyle baktığı zamankar içim çok garip oluyo:2:
kızlar birde diş çıkarmayla ilgili bi sorum olacak size.
azranın henüz hiç dişi yok.
ama bu sıralar ağzında salya maşallah. devamlı parmak ağızda ne bulursa da götürüyo.
ama anlamadığım ishal gibi derken kızarıp bi ıkınıyo kabız gibi.. sizlerdede böyle bişey oldumu?
hepinize güzel bir gün diliyorum
günaydınnnn herkeseeee
dün patron hadı çıkın deyince öylee bir kapamışımki bilgisayarıucarak eve gitiim ne güzel yaa hep böyle işe geç gelip erken çıksakk bugunde aynı performansı bekliyorum kar yağışından hadı bakalımmmm inşşş ben gidip bir geçmişi okuyayım bakalım çok kaynatmışsınızdır yineee
Eki Görüntüle 599649 dün çaglanın 6 dişi birden çıkınca nasadan aradılar
yavrumu incelemeye alacaklarmış
hazırlıklar tamam gidiyo çağla:18:
bu arada nasa ne alakaysa
günaydın güzel tatlı mayıs anneleri...
benim kızın 4. dişide çıktı ama çok entrasan üst ortadaki diş yerine yanlardaki çıktı..üst dişte böle çıkanınız varmı normalmi bu...koca karı dişi gibi oldu kızımın dişleri
kalk kız çok uyudun
kızlar kardan dolayı 4:30 da çıkıyoruz yaşasın..çalışan annecikler inş.. sizin patronlarda insafa gelir...
Eki Görüntüle 598980 künefe diye diye canımı istettiniz ya
alın size künefe
herkes kendi tarafından yesin..kimse kimsenin parçasına degmesin..
melegimede ayırın en son o yesinki tepsiyi o temizlesin
melegim tepsi kazımayı seviyosun o yüzden dedim
Kızlar,deprem oldu burda,,çok kötü sallandık!
slm hanımlar nasılsınız?bebeklerımız sağlıklıdır ınsallah löpür löpür yıyolardır mamalarınıannelerını uzmuyorlardır umarım.
bır sorum olacak ayse duru*m çay a dadanmıs durumda kımın elınde bardak görse yalanıp yutkunuyor dayanamayıp verıyorum acık bır kac yudum, acaba dıyorum devam sutune karıstırsam azıcık devam sutunun etkısını azaltır mı? var mı bılgınız hepınıze sevgıler
Bugun misafirlige gitmistim ve Oglum resmen gunumuzu fitil fitil burnumuzdan getirdi tabiri vardir yaa oyle gecmesine neden oldu, bu oglani anlamiyorum,gorseniz Elifin sirinligini ama bizimki huysuzlugu ile deli etti hepimizi..Bizimki artik kimi gorse agliyor, birde orda iken otururken kafayi kut diye yere vurdu, ha tam oldu dedim zaten durmuyordu bir yarim saatte sakinlestirmek surdu efeyi..yaa kizlar benim oglan nasil bu hale geldi..onceleri herkese gulen..sevimli minak guzel tig gibi delikanli idi,simdi ise kafayi siyirtcak kadar sabri zorlayan biri oldu..
Zada cnm, Zeynep Ada hastami oldu,kiyamam guzelime gecmis olsun,rabbimden sifa diliyorum ins hemencecik iyilesir..
Bu arada kizlar gecmisi cok okuyamuyorum halan gunun etkisindeyim, ustun koru goz atabildim, mazur gorun hemi, ins kacirdigim onemli ve geri donemedigim icin kirilan annelerimiz olmaz...
Depremi yasayanlarada gecmis olsun, 99 da ist olup yasayan biri olarak nasil oldugunu cok iyi biliyorum.,mevlam hepinizi korusun ins..
Karli Istanbul gunlerine benden selam olsun, ozleniyor her sekli ile ama kar ayni zamanda heleki calisanlar icin buyuk zorluk ,,tum calisan annelerimize allah kolaylik versin..
Eki Görüntüle 599649 dün çaglanın 6 dişi birden çıkınca nasadan aradılar
evet acıklıyorum dısarı cıktım ve kartopu oynadım bayırdan kaydım yere kapaklandım cok eglenceliydi cooookkk
içimdeki bu sevinç hiç bitmesin evlendigim zaman kasımdı ve ocakta kar tutmadı oynayamadım
dedimki bir dahaki kıs kesin kaycam bu bayırdan ama ne oldu enes bebegi yaptıkkk ama cıkıp kara dokundum
bu sefer gönlümce eglendim eşimle
buarada üzerinizde nasıl etki bırakmısım
herkez mercimek dedi
İyi geceler kızlar,,ben yatiim artık birazdan kalkıp ise gidicem ya
günaydın güzel tatlı mayıs anneleri...
kalk kız çok uyudun
ya bu bebişler ne zaman geç saatlere kadar uyuyacaklar o günün gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum, tabii o ara ikinciyi yapmazsam
ilkimden sonra 2. günaydın da bende olsunn
kızlar gece uyumamıssınız bende uyuyamadım yahuu ne oldu bize
ben şu 20 dakika yı izledim puff ekisinde kalıyorum çok fena yaa üff kasveti benide kasvetlendirdi
günaydın kızlarr.
bizde erkenciyiz bgn. kv gelicek. azradan fırsat bulup yapamam diye, 6.30da kalktım banyo wc temizledim.
sonra kv seviyor diye yoğurt çorbasıyla sulu köfte yaptım. çok erken oldu ama napıyım.
akşama kalmıyo zaten, en geç 6-7 gibi geri gidiyo. azrayı durdurabilirsem bi makina tutacağım.
diyorumki bi kereviz+
salatası yapayım tatlı olarak sütlaç yapayım. ama kafam durdu pilavda yapayımda başka ne yapayım??
bgn kızım çok masum bakıyo bana. azra böyle baktığı zamankar içim çok garip oluyo:2:
ama bu sıralar ağzında salya maşallah. devamlı parmak ağızda ne bulursa da götürüyo.
ama anlamadığım ishal gibi derken kızarıp bi ıkınıyo kabız gibi.. sizlerdede böyle bişey oldumu?
Gözünüz aydın canım bestenin sadece alt iki dişi çıktı. O yüzden bilemedim şimdi.
zadacım geçmiş olsun zeynep adaya inş mühim birşey değildir
biran önce atlatır,dişleriniz hayırlı uğurlu olsun bizim oğlanda daha tık yok
galiba en son biz diş çıkarıcaz:)oğluşum hapşırıp duruyo bu sabah umarım hasta olmaz
hepize selam olsun oğlumla bizden
günaydın kızlarr.
diyorumki bi kereviz+
Kız çıksın da hangisi çıkarsa çıksınMaşallah Zeynoya En zor köpek dişleri çıkar dedi dr. bakalım napıcaz
Çok uyudum hakkaten şekerim hala daha içten içe uyuyorum:129: Bugün işe yılan dansıyla sürünerek geldim
Mahirimmm nazarlar mi degdi sana guzel dudakli prensimmGecmis olsun cnm, ins devam etmez oksuruk..Eceye sifa sanada sabir diliyorum, normalde zorlar artik birde hastalandiklarinda dahada kotu oluyorlar..Mahir in gecirdigi o yogun usutmeden sonra huyu suyu ne varsa herseyi degisti, sanki baska bir velet geldi..adida huysuz Mahir oldu
Kocaman cikmisss masallah annesi cok sevimli ama ablaya kiyamadim arkada anakucagina yatiyor galibaEki Görüntüle 599649 dün çaglanın 6 dişi birden çıkınca nasadan aradılar
Ohhh mis gibi bembeyaz karlarda tepinmeyi bend e cok severim muhakkak kimse yurumeden cikar yurur izimi birakirimevet acıklıyorum dısarı cıktım ve kartopu oynadım bayırdan kaydım yere kapaklandım cok eglenceliydi cooookkk
içimdeki bu sevinç hiç bitmesin evlendigim zaman kasımdı ve ocakta kar tutmadı oynayamadım
dedimki bir dahaki kıs kesin kaycam bu bayırdan ama ne oldu enes bebegi yaptıkkk ama cıkıp kara dokundum
bu sefer gönlümce eglendim eşimle
buarada üzerinizde nasıl etki bırakmısım
herkez mercimek dedi
Sen o saate kadar uyanik degildin di mi?????????İyi geceler kızlar,,ben yatiim artık birazdan kalkıp ise gidicem ya
Benimki o gruptan olacak sanirim ama hic sorun etmiyorum boyle de cok tatli :)Kızımın 5 dişi çıktı,6.sı da yolda.1.5-2 ay gibi bi sürede nerdeyse 10 günde bir diş çıkarıyoruz.hafta sonu dr ile bu konuyu konustuk.bizim durum da normalmiş,ilk dişin 13.ayda çıkması da normalmiş.hatta bebeğin bir sağlık sorunu yoksa 18.ayda bile ilk dişini çıkaran bebekler varmış.çıkacaktır sizin de ilk dişler,endişelenmeyin.
Günaydın şekerimmm,,Zeyno'nun yeni resmine bayıldım,,küçük şirine kemirgen prensesÇok tatlı kuzum
Patronunu tanımadan sevdim
babyceren naber şekerim ikimiz varız misafiler dışında herkes öğle yemeğine gitti galiba bende gidip yemeğimi yiyeyim şekerimm öptüm seni ve şeker kızlarınıııı(yalnız yemek arkasındanda bir künefe olsa iyi olurduu
iyidir canım senden naber
afiyet olsun canım...dünkü tepside kalmamış hem ben sana bayatını
yedirtmemtaze taze ye afiyet olsunEki Görüntüle 599906
o kadar künefe resminden sonra eminim kimse
bir daha künefe istemeyecek.
neyse sırada daha çok yemek var..aşür var oruk var tepsi kebabı...
annezeynep ve mybabylove_ cerenin pusetteki hali dikkatinizi çekmiş..
cerenin uykusu geldiginde 10 yer gezer..çekyata uzanır,yatagına gider gelir,pusete geçer çıkar
halıya uzanır...vs.. orasıda 3.duragıydı
en son çekyata geldi oturdugu yerde uyudu yavrum..
beykoz_ canım dün karda düşüşünü hayal ettimde foto koydum şakacıktan..
bana kızmadın demi..sevdigim insanlara takılmayı çoookk severim:109:
portakal yermisiniz teyzeler
Bi kaç gündür istisnasız her gün yemek yakıyorum yakmasam bile dibine tutuyo
Şu anda evim yanık kokuyo çünkü bu günde yemeğim yandı
Hemde bu gün yaktığım yemek yaprak sarması
Dün akşam oturdum emek emek sardım bu güne sadece pişirmesi kalsın diye ama gitti
Başka tencereye boşalttım ama kokusu sinmiş çöpe gideceği için çok üzgünüm
Yeniden yemek yapmak zorunda olduğum için daha da üzgünümmmm
Bu yemeklerin yanmasında bende bi unutkanlık falan olduğunu düşünmüyorum kesinlikle ocağım hızlı yanıyo yoksa her gün her gün yemek mi yanar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?