canım sana yazmıstım ama sildimmm sen kocanı özlemişssin tek sorun bu...
beykoz dümenim kopardın yine beni:)) adam gideli 2 hafta bile olmadı daha:)) ona özlediğimi söyleyim bari şımarsın birazcık:))
olsun kız o sarıldıgındaki döşünün sıcaklıgı özlenmezmi ah canım benim herif gidecek agustosta ben ne edecem 15ay
Yaklaşık 2 dakika önce kızımın çorbasını yaktım hey Allah'ım ya sen aklıma mukayyet ol.
Bir gün evi yakmazsam iyi.
önemli: kısaltmalar... çöp kutusu(çk)-ben(ben)
ben- canım nasılsın ne yemek istersin bugün...
çk -ne yapmak istersen yerim.taş versen onu bile yerim ben
ben-sana bugün enfes bir sebze çorbası yapacam beklee..
çk -tamam agzım açık bekliyorumm..
(1 saat sonra)
ben-canım benim yemek pişti ama önce dur çağla baksın tadına..belki güzel degildir damak tadını bozmıyım..
çk -ok bekliyorum
ben-çağla 3 tk yedi ama fazla vermedim sana kalsın diye...aç bakıyım agzınıı
çk -aaaaa açtımmm
ben-al kasedekileri hatta tenceredekileri alagzında amma büyükmüş..beni bile yersin sen
çk -yerim yerim ne versen yerim ben..senide çerez niyetine yerimm
ben-valla benide yersin sen
çk -akşama kadar böyle çok verirsen kusabilirim etrafı kirletmeyim sonra
ben-gece yarısından önce temiz poşet getirirm merak etme..hoşçakal
çok duygusal dimi
Günaydın kızlar...
Nasılsınız görüşmeyeli ?....
Ben son 4 gündür Kayra ile boğuşuyorum.Paşam açlık grevine başlamıştı,sadece su ile yaşamaya çalışırken anası daha fazla dayanamayıp dün doktora götürdü.En sevdiği mercimek çorbasını ve yoğurdu bile ret ediyor artık !
Görünüşte hiç bir sıkıntı yok,sadece üst dişler yolda ama onunda sıkıntı yapmayacağını söyledi doktor.
Yinede çiş-kaka sayısının gözetim altında olması gerektiğini belirtti çünkü kakası azalıp sertleşmiş ve çiş sayısı oldukça azalmıştı.
Belli ki kaşıktan soğuduğu için kendince tepki veriyor...Bir kaç vitamin yazdı ve evimize geldik.4 gün boyunca hiç üzerine düşmedim,sadece yemek zamanı geldiğinde teklif ettim ve kafasını çevirdiği an herşeyi kaldırdım.Tabi bir anne olarak bunu yapmak hiç kolay olmadı..(ne oyunlar döktüm,sırf yesin diye tv bile açtık eşimle ama hiç fayda etmedi)
Gündüzleri aç gezdiği için gece de beslenmeyi ret edip uyumamaya başlamıştı.
O aç ben aç,o uykusuz ben uykusuz....İkimizde de bir huysuzluk...Allahtan kar tatili falan oldu da eşim yardımcı oldu çünkü ben çok bitkin düşmüştüm.Moral sıfır olunca çocukla ilgilenmek bir o kadar zor oluyor.
Bugün güne çok kötü başlamış olsak da az biraz içtiği süt ve yediği muhallebi içime su serpti.
Sabah oğluşla oynadıktan sonra "babası sen bak ben kahvaltı hazırlayayım" diye kalktım.Babasıda uyandı tamam dedi.Ben o ilgileniyor sanarken güüüüüüüüüüm diye bir ses geldi.Bir an yüreğime ateş düştü sanki.Kayranın ağlama sesiyle elim ayağım boşaldı.Eşime bağırıp kızıyor bir yandan da ağlıyordum.Yani o yere düşme sesi ile kısa süreli şok geçirdim diyebilirim.Evet tahmin ettiğiniz gibi kayra yüz üstü beton zemine çakıldı yataktan.Bir yarım saat kendimize gelemedik.Düşme anında çıkan o ses o kadar kötüydü ki kesin bir yeri kırıldı sandım...2 saat uyanık tuttum ve vucudunu yokladım.Bir ağrı sızısı yok sanırım ki çok neşeli..
Ama boncuk gözlümün sol alın,çene ve elmacık kemiğinin oralarda kızarıklık ve morluk oluştu.Yüzünün üzerine düştüğü çok belli yani....Neyse.
Düşmeyi bir kenara bırakırsak artan iştahsızlığımızın nereye gideceğini hiç bilmiyorum.İnşaallah en kısa zamanda düzelir...Şu aralar en sevdiği şeyleri yapıp iştahını açmaya çalışıyorum.Doktor artık bizim yediklerimizi yemesi gerektiğini söyledi ama pütür problemini aşamadık henüz.Yine bizimle sofrada yediklerimizden teklif ederim ama genel olarak sevdiği çorbalarla geçireceğim bu haftayı.
Son olarak bir kaç gündür foruma uğramamanın sebebi aslında biraz moral bozukluğu birazda "şekerli-tuzlu yedirme "davasından çok sıkılmış olmam.Benim oğlan ne zaman bişey yese olay oluyor bu forumda...O yüzden artık ne kayranın yeme düzeninden ne de iştahsızlığımızdan kesinlikle bahsetmeme kararı aldım...
Hepinizi çok seviyorum ve dualarınızı bekliyorum.
Tatlım öncelikle seni tekrar gördüğüme çook sevindim,buralarda gözüm hep seni aradı,aklımdan çıkmadın hiç.Acaba hasta mı,annesine mi gitmiş,Kayrayla ilgili bir durum mu var diye düşünüyordum.Neyse ki döndün...kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinizede çok teşekkür ediyorum...
Benim sormak istediğim bir kaç şey var .
kayra kucağıma geldiğinde yüzümle oynuyor sürekli.Kulağımı burnumu gözümü saçımı çekiştiriyor.Ben bunun alışkanlık yapmasından korkuyorum açıkcası.Bu durum bebeklerin gelişiminde normal olan bir süreç mi yoksa şimdiden "hayır"diyerek yapmaması gerektiğinimi öğretmek mi lazım.Sizlerde durum nedir?
Birde benim oğlan evin patronu gibi öyle bir nara atıyor ki...Bu bağırma durumu bütün bebeklerde var mı ?
Şu aralar istediği bir şeyi vermeyince ağlıyor ve dediğini yaptırmaya çalışıyor.Mesela kucak için numaradan ağlamalar yapıyor veya mesela dün illa leptopu almaya çalıştı babasından.Babasıda vermedikçe kıyameti kopardı.Neticede ben daha bebek düşüncesi ile verdim ama artık "hayır" eğitimine başlasak mı bilemedim.
Kucak ağlamalarını dikkate almalımıyım acaba.Yani evet kendisini güvende hissetmeye ihtiyacı var ama bunu ağlayarak yaptırması alışkanlık haline gelecekmiş gibi geliyor.Eşim kucak için ağlamaya başladığında ilgisini farklı bir yöne çek,ağlaması bitince kucağına al ki alışmasın diyor.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?Eğitime başlamalı mı yoksa daha zamanı var mı ?
Eeee ne iyecek bu veletler peki?Hep problemin üzerinde dururlar kimse çözümleyici yaklaşım sergilemez.Eki Görüntüle 601849 Eki Görüntüle 601851
şok şok şokkkk....
dün bilim adamının yaptıgı açıklamayı duyan brokoli ve kivi gerçekleri anlatıyor...
''arkadaşlar bizim bir suçumuz yok o bilim adamı üzerimize korkunç bir iftira atmıştır
yiyin bizi gerçekten biz kanser falan yapmıyoruz...çok yiyinde neslimiz tükenmesin öhüü öhüüü
sırf hepimiz ona kalalım diye o bol bol yesin diye korkunç biriftiraya ugradık''
brokoli metanetini korurken kivinin agrasif halleri dikkatlerden kaçmadı
Sağol Çiçekçiğim ben de senin adına sevindim.Kızımın bu kusmaları geçmeyecek hiç,bugün bütün kahvaltısını afiyetle kustu.Akşam meyvesini afiyetle kustu...Çok sinir yıpratıcı bir şey.Moral alt üst oluyor.Hayırlı olsun canım,biz geçen kız görmeye gittik fakat abimin işi olmadı,biraz görüştüler frekansları tutturamadılar.Merhaba arkadaslar,aklim hep sizde suraklide takip ediyorum ama kizim tableti daha elimde gormesiyle beraber cok huysuzlaniyor malesef yazamiyorum,dun bugun istedigin kadar mizmizlan arkadaslarima yazacagim dedim ama ahi tuttu sanirim Masal hanimin yazdiklarim silindiBugun sansa birakmicam worldde yazacagim,artik kac saatte gonderebilirsem
TURUNCU, canim seni cok merak ediyorum umarim hersey yolundadir lutfen bir ses ver(tabi ben yazana kadar belkide gelmis olursun )TATLICADI, off canim gitti sarmalar uzuldum ama olsun sen hamarat hatunsun yaparsin uc vakte kadar birdaha.Karizmatik erkegimizin fotosuna bittim tam bir kucuk herif gibi oturmu mama sandalyesine, kolunu atisina cok guldum yaa sipaaaa
ANNEZEYNEP,esinin jesti superrrr ya inan bana oyle birsey yapsa esim heralde ayaginin altina bir paspas olmadigim kalir ;-)Yurtdisi olayina gelince fikrim iki ay cok uzun degil bir sekilde gecerki laf olsun diye soylemiyorum, ustesinden gelecegine eminim,sanirim artisi cok daha fazla olacak,hakkinizda hayirlisi olsun.sss eger gittiginde bizi ihmal edip,omer pasamiza hasret birakacaksan,baslatma kariyerine falan ;-);-);-)
ZADA,umarim bu kezki istahsizlik enfeksiyona bagli degildir canim,donem donem oluyor istah sorunu yeterki saglikli olsunlar,optum siziAZRAECE,kader arkadasim cok gecmis olsun,bir cirpida iylesir ecemiz insallah.Baba yokken bebeislerin hastalanmasi iki kat daha zor cunku tek basina o sorumlulugu ustleniyorsun allah yardimcimiz olsun canim Disari sk sk cikmaniz cok guzel bende kizimi hergun disari cikariyordum,meyvemi ve corbami hazirlayip yanima aliyordum,ama birkac gundur okadar soguduki hava,yetiskinler bile hep hasta ve titriyerk disardan geliyorlar,biraz ara vedim gezmelere.Bu arada senin durumun benden bir tik daha iyi sanki,esin cok sukur ara ara geliyor,benim esim gideli uc ay olcak ve daha mart sonunda izni :'( Neyse sagsalim donsunde baska birsey istemiyorum.ikinizide kocaman opuyorum canim.
MELEGIM, canim Mahirimizin gezmede mizmizlanma nedeni,forumdaki kizlara sadik kalmak icindi hic anlamiyorsun annesiSaka biryana bende merak ediyorum birgun gelip soyle kendi kendilerine oynayip hupur hupur yedikleri gunler gelcekmi
MYBABYLOVE, kizimizin azmine hayranim vallahi Masal duymasin ama cok tembeliz biz,birak yurumek,ayakta durmak,emeklemek hala arada bir otururken cok egilip dogrulurken dustugu oluyorcok kafaya takmak istemiyorum illaki birgun sirayla yapacak dimi Hem senin gibi tez canli hamarat sosyal bir anneden boyle bir prenses dogabilirdi
BAMBICAN, ismini yazabilmenin ozgurluguyle tutamadim kendimiAzracim iyidir insallah?
PINARDA,canim Dogacigimin istahinin duzelmesine cok sevindim,bizimde cok sukur daha iyi.Hala bayilarak yemese bile bir sekilde yedirebiliyorum,ahh ahh ne cektim ama agzina anne sutunu bile enjeksiyonla skiyordum hatirlamak istemiyorum.Bu arada yeni sacin hayirli olsun, bende bu ay sonunda roflemi yaptiracagim,kardesime kiz isticez bakimli bi gorumce olmaliyim degilmi;-);-)
Canım en azından sütünle beraber gün içinde kahvaltısını,sebze ve meyvesini mutlaka tüketsin.Gelişimi ve gıdalara alışması için gerekli.kızlar valla devamlı yazamasamda enerjınize hayranım..
bnm yazmama azra izin vermiyokimodemi tuttuğu gibi çıkarıyo valla.. nerdeyse laptop kafamın üzerinde yazıcam o haldeyim
cicek_cicek cnm bnm sağolasın azrada iyi çok şükür ama bambi değil kız bambuneyse sen yazda ben bunada razıyım
turuncu hoşgeldin.. kayranın düşmesine inan çok üzüldüm. allah korusun yavrularımızı.. bunla geçmiş olsun cnm..
yeme düzenine gelince. olaya bide şu tarafından bak. kayra bunca çabana rağmen azıcık yiyo diyosun ama ayda bi 300 gr alıyo.
azranın yemesi çok güzel olmasada kayra gibide değil yiyor yani.. emiyorda üstelik ama 300 gr aldı geçtiğimiz ay. buna ne demeli. demekki azda olsa verdiğin herşey yarıyo maşallah.
tatlı tuzlu olayına takılıp girmemezlik yapma ayrıca. bizler bunları paylaşmak için burdayız, bunları okumaktan rahatsız olanlar için sağolsun kk bir sürü topic açmış beğenmeyenler oraya gitsin..
babyceren valla karikatürlerine hayranım..cerene, 6 dişi çıkan çağlaya, ve bunu duyan nasanın çağlayı takibe almasına
cerenin seni her daim bozmasına(öğretmeniin yanındayken tiyatro parası olayında ve arkadaşına vurmanı söylemene karşılık seni şikayet edicek olmasına)
herşeyine yani..iyiki varsın
annezeynep cnm yurtdışı işi bayağı kafanı karıştırıyor anlaşılan. burda dursanda ömer için gitsende ömer için..
İK eğer annen ve ömerin masraflarını karşılarsa bence çok güzel olur.. bunca sıkıntının karşılığını ilerde ona iyi bir gelecek sunarak almış olacaksın..
ben sadece ömer gelemeyecek olursa, yada şöyle deyim bnm başıma gelseydi ve azrayı götüremeyecek olsaydım, maddi olarak alacağım karşılık ne olursa olsun gitmezdim.
yapacağın tercihlerin kararların için allah yar ve yardımcın olsun. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun cnm:26:
meleğim sen karar verirsen merak etme alırsın o ehliyeti.. mahir paşaylada bolca gezersiniz.. hem bende paso evdeyim yalnız değilsin merak etme..
kızlar sizlere bikaç sorum olacak.
1.hametanı her bez değiştirmemde hafif bir kızarık görsem dahi +rahatlıkla uygulayabilirmiyim?
2. azra hala emdiği için ek gıdaya çok yüklenmiyoum. ve kilo alışı aylık 300grdı geçtiğimiz ay. sizce yanlışmı yapıyorum ek gıda az vermekle.
önceliğim alabildiği kadar anne sütü yetmediği yerde ek gıdaydı bu güne kadar. ama az kilo alınca yanlış yapıyor hissine kapıldım.
eşim azranın çok hareketli olmasına bağlıyor.
çok şükür emekliyoruz sağ sol her türlü dönüyoruz. tutunabildiğmiz her yerden kuvvet alarak ayağa kalkıyoruz.
hatta eşim azranın yakında dans edeceğini söylüyor. ayağa kalkıp tek elini bırakıyor ve eğilip kalkıyor aynı dans eder gibi çok güzel görünüyor
tabi sonra diğer elide bırakıyor ve ben o anda hızlıca yakalıyorum düşmemesi için, maşallah heran böyleyiz. zaten ben dangers diyorum azraya. korkarım ilk kelimesi bu olacak
düşün düşün ... işin derler ya o haldeyim. dün eceye zorla çorba içirmek istedim bardaktan genzine kaçtı çok üzüldüm beraber ağlaştık sonra o sustu ama ben ağlamaya devam ettim neden yapıyorum bunu çocuğuma diyerek. aslında ortada çok açık gerçekler var ama biz anneler bunları neden görmek istemiyoruz. ece çok ağlayan bir bebek değildi kucakçıydı sadece. 4. ayını doldurana kadar geceleri ağlamayan bir çocuktu. ne zaman ki memeyi red etme dönemine girdi ağlamaya başladı. o geçti derken büyüme atakları oldu. o küçücük bedenlerinde ne fırtınalar kopuyordu kimbilir dilimi var anlatsın ağlıyacak tabi ki. sonra dişler gelmeye başladı. hepimiz biliyoruz biz büyükler bile diş dedilermi ne kadar acı verdiğini. çocuğun o acıyan yerinden bekliyoruz ki yemek yesin. birde üstüne hasta yavrum ama illaki tabaktaki bitecek benim için. burada çok iyi niyetli yazılan öğün miktarları var ve ben kendi adıma onlardan etkileniyorum yada karşılaştırma yapıyorum ki farkında olmadan eceyi yemeğe zorluyorum. nerde duyulmuş ki bebek yemek yememişte küçük kalmış, hastalanmış. bebek üşütür, mikrobu dışarıdan alır hastalanır. çocuk anne ve babasına bağlı ırsi büyür illa iri olacak şartımı var bunun. bu dediklerimin istisnası da olacak tabi ki ama genellemesi yoktur bunun. yemeğe bu kadar adapte etmemiz hem bizi hem bebeklerimizi üzüyor. sizden ricam burada bende dahil öğün miktarlarını yazmayalım ek gıda topiğine yazmak isteyenler yazsın. pütürlü içinde diş doktoru komşum çok aceleci olduğumu söyledi. çiğneme denilen şey ağızda diş ile yapılır 2 tane diş ile bebeğin bunu yapmasını bekleme reflekstir bu zamanla gelişir. yiyen bebek varmı evet var ama onlarda zaten parçalamıyorlar ağızlarında yuvarlayıp yutuyorlar sadece dedi. kayrayı düşünüyorum. ek gıdayla ne kadar erken tanışmak zorunda kaldı. biz bile bazen bıkıyoruz yemeklerden ki onların ki tatsız tuzsuz şeyler. zaman tanıyalım bebeklerimize. onlar huysuz değil sadece anlayış istiyorlar gibime geliyor. içimden geldiği gibi yazdım ya yanlış anlaşılmaz umarım.
Kizlar cok özledim siziii
diş bugdayi yapicam demiştim ya geçen pazar yaptim anca kendime glebildim
Mina Tuana min 4 dişinide cikarttim ama hala sirada cikacak olanlar var ki kaşintilari devam ediyo
birazdan albüme resim atcam benim kiz makas taragi tuttu babasi berber yanina cirak olcak heralde
bu arada ablam temmuzda evlenmisti hamile teyze olcam inşallaah daha cok yeni rabbim tamamina erdirsin.
TURUNCU canim cok gecmis olsun yvrum kayram cok üzüldüm dikkat edin nolur rabbim koruyo zaten
geçen gün bende Tuana yi yatagima koydum arkami döndüm pat diye bi ses bi dönerim kizim yerde Allahtan kedi gibi 4 ayak üstüne düşmüş
ondan bikac gün sonra sirtüstü düstü kafayida hafif gardrobun kenarina vuqdu onuda siyirdik cok sükür şimdi artik dikkat ediyorum cok hareketlendiler çünkü:26:
bugun zaten 15dk one alinan paydosu bir 15dk ben one cektim ve ogluma gidiyorummmm
Aksam disari cikacagiz arkadaslar Omeri yemek icin sabirsizlaniyor
Bir de esimin arkadaslarindan birinin dogumgunuydu ona supriz hazirladim
Umarim Omer icin de bizim icin dekyifli bir aksam olur
Yarin 22kisi misafirim var obur gun de esimin akrabalari bu gece kopmam lazimmmm
Pinarcim krep demisken gecn gun yaptim okise tuzsuz yaptim bi tane eline kucuk kucuk durup verdim hosuna gitti parcik pincik etti ama yemeye calisti11 AYLIK VE SONRASI İÇİN YEDİRİLECEK ÇEŞİTLER:
Pirinç unu kurabiyesi: 2 yemek kaşığı tereyağ.125 gr pirinç unu iki y.k pekmez bir yumurta sarısı.hepsini yoğur.170 derece de 10_15 dakika pişir.
Balkabakli pankek; bir s.b kabak püresi bir buçuk bardak s.b un üç yemek kaşığı pekmez 2 y.k erimiş tereyağ 1 s.b süt 1 yumurta karıştır krep gibi tavada pişir
Canım benimmm açıkta kalan yerlerine saglıkKızzz bende rüyamda mutlu anneyi gördüm valla
Bize yenilemem gereken elektrik süpürgem ve bilgisayar taşıma çantam var çok eskidiler ama param yok diyo
Bizde buradaki herkes olarak kişi başına 2 lira para topluyoduk
Acaba cerenin şu tiyatro parası 2 lira mı bilinç altımda kaldı
Geceye noktayı bu topikte koyuyoruz sonra böyle rüyalar görüyoruz
Biz seni gördüğümüze cok sevindik ablasiz ne tatlı kızlarsınız yaw...Allah iyiliğinizi verssin...sizi ve bebişlerinizi kocaman öpüyorumbu arada siz beni tanımazsınız.bendeniz topiğin en yaşlı annesi hepinizin de ablası oluyorum:)))
Senin su samimiyetine hastayim yaBenim oglum neden teke gibi kokuyor, habire ziplayip hoplayip ve fena kokuyor kizlar :)) Eminim Mina misssler gibi kokuyordur, boncugun herseyi guzel yeyim onu ben :)) izin ver annesi cok opesin var ....
Babyceren mutlaka gitmelisin ama cerensizmutlu anne resimleri yolladim
Daha cok cekmistim ama bulanik cikmislar bir dahakine telafi edecegim
Geceniz guzel gecmistir umarim. Mira.ya kim bakti?
Annezeyno,,mutlaka ama mutlaka gidin,,tek kelimeyle Superdi,,cok keyif aldım,,gülmekten gözlerimden yaslar geldi,,Miraya dedesi baktı,Kızımın keyfinin yerinde olduğunu tel.de öğrenince gitmemize de gerek kalmadı arada,hemen fotolara bakıyorum canım
Melegim canim cok gecmis olsun hayatim duzelir hemencik istahi pasamizin tos topalak olsun zaten bembeyaz yavrum kar topu gibi yok yok nur topu gibi olsun insallahbu arada sorayim sorayim diyorum unutuyorum Mahir in dr kontrolleri ne durumda hayatim boyun kaslari icin dr nededi en son?zaten onemli bir sey olacagini sanmiyorum yavruşlar kendilerini tartmayi ogrendiginde olay bitiyor zaten [/B][/FONT][/COLOR]
Canım benimmm açıkta kalan yerlerine saglıkrüyalarda kalmasın görüşelim insallah
Biz seni gördüğümüze cok sevindik ablaSık paylaşımlar bekliyoruz,,tecrübe konuşsun yani
Senin su samimiyetine hastayim yaÖyle ictensin ki...Mahir'imize de laf etme bozuşuruz ama Misssler gibi kokuyordur eminim
Babyceren mutlaka gitmelisin ama cerensiz
Ve son olarak beykoooz,senin avatarın ne kadar guzel öylehepsini yerim onlarin
Aman aman cok sukur canim yaaa aynen bende kilolu olmasini hic istemiyorum saglikli olsunlar yeter valla canim :44:himmm 45 olmusmudur bilmiyorum ama10 aralikta 42,5 du kafa cevresi bakalim sali gunu kontrol var ama ayda 1 cm atmisti mesela kasim 10 da 41,5 du cokta buyuk degil hayatim yaaa saglikli olsunda yavrularimiz cok sukur valla canim Allah bizlere bagislasin kuzularimiziSimdilik sorun yok boyunda ama bizim burda genel bir kontrolumuz olcak, bebekler 8 ay olduktan sonra cagiriyorlar kontrol icin..o zaman geldiginde de iyice bakilir artik..suan itibari ile boynunu tutuyor ama ben sunu farkettim benim oglanin kafasi vucuduna gore sanki cok buyuk, hatta o gun aldim elime mezura ile oldum 45 cm geldi...bilmiyorum aranizda olcan varmi ama sanki buyuk gibi ve bu yuzden tutma sikintimiz oldu..ins cikmaz sorun.. aslinda Maybabylove ne var biliyormusun cnm, yani ben oglumu ton ton yapma derdinde degilim inan, hatta fit olsun saglikli olsun sorun degil ama bir bebek nerde ise 7 saat hicbirsey yemiyince insan ister istemez endiseleniyor..acep ne var diye, malum saglikli bebek yer dimi..en azindan bu kadar saat beklemez..bunun icinde dr den randevu aldik bakalim hakkimizda hayirlisi olsun ins.
Okisi cok ozledik arada resim koy, su ozellikle yerde yaptigi bir kac hareketleri ile..icimiz gonlumuz senlensin ..simdi Kayra yi gordum ve cok mutlu oldum o kadar masumki kiyamam ben bu kuzulara..herbiri melek
Kizlar bugun teyzemin komsusunun gelini bizim okis i gordu oylee icten sevdiki sasirdim kendi bebegi 13 aylik erkek ama okis i deli gibi sevdi bende esime dedimki nasil sevebiliyor kendi bebegi varken baskasinin bebegini dedim veeee bende Bi resimlere bakayim derkennn Enes imin yastiktaki pozu Kayramizin oyuncak sepetindeki pozuna oyyy kuzum yaaa dedim ve guldum esimde diyorki bak sende bir baskasinin bebegini sevebiliyorsun dedi ve heeee hiiii immmm dedim ama siz baskasiniz yawwww yuz yuze gorusmek onemli degilki ben butun yavrularin kokusunu hissediyorum sanki
Kizlar bugun teyzemin komsusunun gelini bizim okis i gordu oylee icten sevdiki sasirdim kendi bebegi 13 aylik erkek ama okis i deli gibi sevdi bende esime dedimki nasil sevebiliyor kendi bebegi varken baskasinin bebegini dedim veeee bende Bi resimlere bakayim derkennn Enes imin yastiktaki pozu Kayramizin oyuncak sepetindeki pozuna oyyy kuzum yaaa dedim ve guldum esimde diyorki bak sende bir baskasinin bebegini sevebiliyorsun dedi ve heeee hiiii immmm dedim ama siz baskasiniz yawwww yuz yuze gorusmek onemli degilki ben butun yavrularin kokusunu hissediyorum sanki
Ahh su eslerHemen acik kollayıp golü atmak istemezler miii Ayni durum bende de var canım,,sanki hep birlikteyiz gibi,,sanırım resimlerini de görebiliyoruz ya icimize işliyor meleklerimiz Mesela ben annezeynoyla karşılasıp Ömer'i görünce,,sanki onu hep tanııyormuşum gibi hissettim Cok tuhaf ama gercek teyzesi gibi Onun ne yiyip ne yemediğini,nelerden hoşlandığını,ne triplere girdiğini biliyorum ya gördüğüm de devam ettik sanki kaldığımız yerden insallah birgun hepimiz karşılaşırız gercekten de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?