2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım sana katılmıyorum,bu konudaki düşüncemi yukarıda belirttim.Tamam yazında çok doğru şeylere parmak basmışsın fakat öğün miktarı vb. konular gene bebeklerimizin gelişimi ile ilgili hususlar katılan olur katılmayan olur,kullanan olur kullanmayan olur ben şahsen belirtilmesinden yanayım.[/QUOTE]

pınarcım burada neredeyse %80 miz ek gıdayla ilgili problem yaşıyor.ben bu problemlerin yada yediğinin konuşulmamasını rica etmedim. sadece miktar konusunu çok belirtmezsek daha iyi olacağını düşündüm ve belirttim. tabi çoğunluğun fikri önemlidir benim için. bütün önceliğimiz bebeklerimiz değil mi bebeğim için burada paylaşımlar yapıp okuyorsam gerekirse okumayabilirimde. kimseyi kısıtlamak gibi bir hakkım olamaz.

Beste hanım bugün 5 te uyanarak yine rekorlara koşuyor.
Normalde eşim hafta sonları evde oluyodu. Sabahları alıyodu kızı ben de uyuyodum bi güzel; fakat o da eğitim dolayısıyla izmir'e gitti.
Yalnızlık, uykusuzluk, yorgunluk... gerçekten çok bunaldım. Bunlar asla isyan değil, Allah'ım bana gül gibi bi evlat bağışladı şükürler olsun ki; ama bazen sadece 1-2 saat dinlenmek istiyorum

Çok sağol canım ben de anlamadım dünden beri sıcak kompres uygulayıp masaj yapıyorum ve sağıyorum ama geçmedi bir kaç gün daha deneyeceğim geçmezse bi dr a görünmeyi düşünüyorum
Bencede canım. Geçen mybabylove yazmıştı yemek yarışması var diye yemek yakma yarışması olsa ikimiz birinci olurduk kesin
Süpermiş. Ben istemem valla öyle farklı bir erkek.
Valla ben de anlamadım şekerim doğumdan hemen sonra olmuştu bayağı sıkıntı çekmiştim şimdi tekrar oldu. Annem ve akranları canın bir şey isteyip yemediysen olur falan diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Canım Allah kolaylık versin sana hayırlısıyla atlatırsın inşallah şu zorlu iki günü
kızlar butikbebede cok güzel albümler var 3lü cok sirin bakın isterseniz
Butikbebe mi? Kızım saat kaç ya tam gece kuşu oldunuz valla

Günaydın canım hay allah yine mi hastalandı kuzu çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun. Bizim kız da önceki haftalarda hastalanmıştı ben hemen dr a götürdüm peditus vermişti. Belki hastalığın başlangıcı olduğu için bize çok iyi geldi. İstersen sen de bi dr a göster canım acil şifalar diliyorum

kızlar günaydınlar herkese... ben grupta hamileliğimi geçirmiştim ama bi yasaktan dolayıda banlanmıştım. Ne hikmetse sağolsun adminler geri verdi Özlediğim belki beni unutmadıklarını düşündüğüm bir kaç arkadaş var aslında girmicektim ama hal hatırlarını sormak istedim çünkü uzun ve zor bir süreci beraber geçirdik Turuncu nasılsın? oğlun nasıl? umarım herşey yolundadır... Aklıma düştükçe gruptaki arkadaşlara seni sordum ve iyi haberlerini aldım beykoz ve siyahlale sevgi006 umarım sizlerde iyisiniz ve bebişlerinizde iyidir kızlar sizleri ve sohbetlerinizide özledim... Buraya pek girebileceğimi söyleyemem çünkü buradan malum banlanmamdan dolayı soğudum... Bizi merak ederseniz gebelik geriliğim vardı kızım 2490 47 cm doğdu 5 gün sonra ana sağlıkta 2300 44 cm şeklinde ölçüldü spinal sezeryan yaptım ve şuanda 8. ayımızı bugün itibariyle doldurduk şükür. Sağlığımız yerinde 1 tane incimiz var adınıda Hira Nas koyduk. Ek gıdalara tam gaz devam ve arada anne sütüne devam ve eskisi gibi iğrenç iş yerimde çalışmayada devam ediyorum... sizleri çok öpüyorum kuzucuklara ve kendinize iyi bakın allaha emanet olun

cnm bnm günaydın.. rabbimize şükürler olsun tabiki ama hepimiz istiyoruz uykuyu isyan olurmu?
eşinde yok daha zor olcak senin için, inş beste gündüz uykusuna yattığında sende uyuyabilirsin.. yoksa ben uykumu alamayınca sersem gibi oluyorum ondan dedim. besteyide kocaman öpüyorum izninle

pınarcım burada neredeyse %80 miz ek gıdayla ilgili problem yaşıyor.ben bu problemlerin yada yediğinin konuşulmamasını rica etmedim. sadece miktar konusunu çok belirtmezsek daha iyi olacağını düşündüm ve belirttim. tabi çoğunluğun fikri önemlidir benim için. bütün önceliğimiz bebeklerimiz değil mi bebeğim için burada paylaşımlar yapıp okuyorsam gerekirse okumayabilirimde. kimseyi kısıtlamak gibi bir hakkım olamaz.[/QUOTE]

cnm bnde nacizane fikrimi belirtmek isterim.. burda herşey yazılmalı buna %100 katılıyorum. ama bnde bazen sen gibi azrayı zorluyorum ister istemez kıyaslıyorum. öğünler paylaşılırken miktar yazılmayabilir. ama bende sen gibi çoğunluktan yanayım tabiki.. kendimiz kıyaslama yapmayalım diye başkasının ihtiyacına engel olacaksam bunuda istemem yani..

cnm bi havlu ütüle göğsüne koy ve sık sık burnunu temizle.. ben bunu azra ne zaman hırıltı yaşasa ve öksürse hemen yaparım ve çokta iyi gelir.
masalada iyi gelir umarım. üzülme annesi hiçte ilerlemez ve ayrıca eminim sen çok iyi bir annesin.
burdaki bütün anneler böyle.. öyle olmasa burda herşeyi irdelemez akışına bırakır geçerdik.. rabbim şifa versin inş

cnm merhaba. ismimi değiştirdiğim için beni hatırlamayacaksın ben searchbau.
seni iyi hatırlıyorum. hatta uzun bir süre göremeyince seni sormuştum burda.face grubunuzdan bir arkadaşında iyi olduğunu ve selamını getirmişti.
hamileliğinde otobüste düşmene kadar iyi hatırlıyorum seni. banlanmana üzüldüm çok aktif biriydin çnk.
senin ve hira nasın iyi olmasına çok sevindim.. kendine ve bebeğine çok ii bak sende allaha emanet ol.
ama burayada ara sıra uğra bnce

Canim cok tsk ederim,bende sabaha karsi hisseder hissetmez peditus verip ustune sut icirdim tekrar yatirdim.simdi doktorunu aricam ne derse artik onu yapariz.Sanirim bunyemiz hassas biraz,uzgunum umarim ilerlemeden engel olabilirim.

Günaydın...günaydınnnnn..günaydınnnnn
Gece Tarık Buğra uyumadı çok ağladı yavrum zor susturduk bi yeri ağrıyordu o kesin ama neresi ağrıdı anlayamadık..ben her zamanki gibi dişlerinden diye düşündüm
Alt tarafta ki diş yerleri belirginleşmiş bazen çıt çıt sesi duyuyorum bazen duymuyorum..bi çıksada kurtulsak diycem ama daha üst dişler var
Sabahta erken uyandı ama benim enerjim bitmezzzzz

Bu arada kızlar dün ocağa çay suyu koydum ve sonrasında unuttumgittiğimde çaydanlığın içinde hiç su kalmamış ve çatırtı sesleri geliyodu mutfağın kapısı kapalı olduğu için kokuda almadık:18:ben bu aralar iyi değilim galiba
İlkim cim dediğin gibi kesin 1. Oluruz inş biz bu gidişle evi yakmayız:18:artık yemek yaptığım zaman saat kurucam..

Desertflower hoşgeldinnnn sen beni tanımıyorsun ama ben seni hatırlıyorum..daha dün geçmiş sayfaları okudum hamileliğinizde sizlerin yazdığı ve benim sizleri takip ettiğim sayfaları:)çok aktif bi üye olduğun için banlanmanada şaşırmıştım..meleğin minicik doğmuşönemli olan sağlıklı olması tabii umarım şu anda gelişimi iyidir

Pınar'dadoğa yine kusmuş canım yaa çok üzüldümacaba verdiğin miktar fazla geliyorda fazlasını mı çıkarıyo Doğa:44:

canım hatırlıyorum seni banlanmış olman sogutmasın gel herzaman bizle olmanı isterizzzz maasallah kızımıza adıyla yasasın sende Allaha emanet ol canım öptüm kocaman seni ve kızını

aboww daha gitmeden özledi kocasını:) bilmem bilirmisin benim lisedeki lakabım bir demet tiyatrodaki feriştahtı:)) artık o 15 ay boyunca sen beykoz değil feriştah olursun kuzum:))
Feristah mii en sevdigim tiplemelerdendir yillarim onun taklidini yaparak gecti :)
Cok mu kuduruktun kiz niye feristah derlerdi
22 kisi nerde yemek yiyecek, benim kafam ona takildi simdi, salonda oturcak yer bulunmaz o sayiyada ne biliyim isin zor allah yardimcin olsun ins
Valla sorma canim Alllah.tan bir tatli bir tuzlu siniri koymuslar isime geldi
Salona tikistiricam hepsini sigmayan mutfaga balkona calisma odasina fln dagilir artik

AZRAECEcim aslinda sana katiliyorum
Miktar paylasimlarimiz istahsiz ya da ek gidaya yavas yavas baslayan anneleri panikletebiliyor
Daha cok yesin diye zorlarken tam tersi tepkilerle iyice yemekten soguyabiliyorlar
Ben kendi adima ozellikle miktarla ilgili bir sorum yoksa daha hassas olmaya calisacagim canim
Sen de kizimizi cok zorlama
Yazik onlar icin hersey yeni
Tam dunyaya adapte oluyorlar ek gida basliyor
Tam kasigi taniyorlar disler zorluyor
Kiyamam ben prensesime annesi
Vereceksen de daha az ama yogun kivamli ver ki besleyici olsun
Esin izin alabvildi mi son durum ne??

siz ne tatlı kızlarsınız yaw...Allah iyiliğinizi verssin...sizi ve bebişlerinizi kocaman öpüyorum bu arada siz beni tanımazsınız.bendeniz topiğin en yaşlı annesi hepinizin de ablası oluyorum:)))
benim ablam olmasını çok isterdim kısmet deilmiş olmadı..
sen benim ablam ol o zaman:))
bende seni kocaman öpüyorum:)
canım sana yazmıstım ama sildimmm sen kocanı özlemişssin tek sorun bu...
sen çok yaşa emi:))

sen hep gül canım..gülmek sana yakışıyo:))

mutlu anne__ akşam gülme seslerin bize kadar geliyodu
çokmu güzeldi
çokmu eglendiniz
afferim sizeeee
ben gidemeyecem malesef..

sabah cerenle tiyatro izlemeye gittik..aman ne sıkıcıydı ya
çok çocukça bir gösteriydi
hele o çocukların çıglıkları hala kulagımdasanki komik bir şey varmış gibi gülüyolardı
neyse ceren begendi ya önemli deil

canim benim hic unuturmuyum hep aklimdaydin zaten tekrar girse diyordum dondun nihayet gitme bi daha bi yerkere hira nas in resmini koyabilir misinmerek ediyorum pitircigimii

Aynen canim zaten hemen isiriyorum totosunuuu kucuk seytan ayboyle deyince annem kiziyo melek melek:)
Canim ya o terbiye meselesi cok dusunduruyo beni insallah muvaffak oluruz
canım diş bugdayınızda teyze olusunda hayırlı olsun ablanı tebrik ederim kucagına aldıgınıda görürsünüz inş canım
Tesekkur ederim beykozcummm:-*
Dis bugdayinda neler yaptin anlatabilirmisin tatlim?ben de somestr tatilinde yapmayi planliyorum.Bu gidisle ha suydu ha buydu derken kizimin butun disleri cikacak.
Canim benim ben once tatlituzlu cesitcesit ikramlar yaptim cayla onlari servis ettim sonra da dis bugdaylarini dagittim
tepsiye makas tarak cevsen kalem koydum hangisini sececek bakalim diye sonra da hediyeler verildi
dis bugdayi icin bugdayi hasladim kaselere biiki kasik koydum fazla olmasin tadimlik oe diye sonra icine kuru uzum findik nar tarcinkoyup verdim findik yerini ceviz de olur bende findik vardi onu kullandim azcikta toz seker serptim

Tesekkür ederim hayatim işler gücler deken anca gelebildim:)

Kızlar hepinize kocaman bir merhaba,

Bilenler bilir bel fıtığımdan dolayı 32 gündür yatıyorum hala düzelemedim. Ama çok şükür ki eskisi gibi kıvrandırmıyor fıtıklarım saolsunlar Fıtıklardan büyük olan patlamış ve sinirlere bası yapıyormuş, bu şekilde yaşayan da varmış ameliyat olanda. Benim ameliyatım 3 ay ertelendi. Egzersiz, fizik tedavi ve kilo verme sürecinin sonucuna göre bir karar verilecek umarım hakkımda hayırlısı olur :44:

Hala kızımı kucağıma alamıyorum bu yüzden onu çok özlüyorum. O uyanık oldukça hep yanına uzandım oyunlar oynadık boncukla Buraya fazla giremedim. Sağolsunlar beykoz, yavru kedi, mybabylove ve babyceren beni sormuşlar. Aklınıza gelmek beni çok mutlu etti inanın, sağolun kızlar

Çiçek-çiçek ve azraece kuzucuklara çok geçmiş olsun. Umarım ilerlemeden atlatırsınız. Kızlar zaten aklınızdadır ama ufak bir hatırlatma yapayım ; mümkün olduğunca burunlarını açmaya çalışın. Tıkanınca çok zor oluyor. Benim kızım burnunu temizletmeyince bende uykusunda temizliyorum Napiim amaaa

İlkim benim kızımda 2 ay boyunca sabah 5’te kalkıyordu Bizde artık akşam çok uyutmuyoruz eskiden uyuduğu düzeni bozup 3 saat oynuyoruz onunla, şimdi kalkmasını 7:30’a çektik. Sende dene istersen.

Turuncu Kayra’nın düşmesine üzüldüm. Düşe kalka büyüyecekler ama umarım canları acımadan büyürler. İştahsızlık konusunda gerçekten ne diyecek bir şeyim var ne de işe yarar bir önerim. Şekilden şekle girerek yemek yediriyoruz. Kafa çevirmeler, ağız kilitlemeler bir görsen. Ya daha kaşık ağzına girmeden kaşığı koklayan bir kızım var. Kokusunu beğenmiyorsa imkanı yok yemiyor. Şu meşhur her şeyi araştıran İsviçreli bilim adamları acep buna bir çare bulamazlar mı….

Tatlıcadıcımmm hala temizlik yapmakta ısrar edip beni burada çok üzüyorsun Canım o güzel beline yazık. Boşver keyfine bak, o ocağıda değiştir lütfen Yemek yaktım deyince aklıma evliliğimin ilk ayları geldi. Evimize ilk defa misafir çağırmıştık ama çok yakın arkadaşlardı. Fırınımı da hiç kullanmamışım bilmiyorum . Aksi gibi de kakaolu kek yapiim dedim. Tabi benim kek yanmış ama ben camdan bakıp kakolu ya yandığını anlamadım henüz yanık kokusu sinmemişti Misafirler geldi. Kızlardan biri mutfağa yanıma geldi servis esnasında, dedim ben keki yaktım. Hayır canım öyle demiceksin dedi. Biraz fazla kızarmış diceksin dedi. İçeri gittim ay kusura bakmayın kekim biraz fazla kızardı dedim. Yarısı yenmişti

Brokoli ve kivi hakkında da konuşulmuş. Herşeyin azı karar çoğu zarar mantığıyla yaklaşırsak içimiz rahat eder diye düşünüyorum. Sonuçta kimse tek tip beslenmiyor. Herşeyden makul miktarda yiyerek bir denge oluşturulmalı.

Kanserin ilacının bulunduğunu düşünüyorum ama ilaç pazarının pasta payı o kadar büyükki patronlar milyon dolarlarım gitmesinin peşindeler. Kanseri teşhise yönelik araştırmalar çoğunlukta. Hatta teknokentlerde yeni çipler yapılıyor. Kandan ve tükürükten kanserleri tiplendirebilecekler. Aynı gebelik testi mantığıyla, kan ya da tükürüğü damlatıp çıkan çizginin yerine göre hastalıklar söylenecek.

Annezeynep Ankara’ya geliyormuşsun Buluşmayı ne çok isterim inan. Ama ben kızımı taşıyamıyorum artık. Eğer eşim şehir dışında olmazsa onunla birlikte geliriz. Ankara’dan da katılım olur, hem de ne güzel olur. Kış vakti bebişlerle içimiz ısınır valla

Babyceren senin o tatlı kızın Ceren’in hikayelerine bitiyorum Bizimle paylaştığın için teşekkürler

Nagihancımmm verdiğin kilolara çok sevindim Tanışma ve doğum hikayeni okudum çok duygulandım:2: Allah ayırmasın canım
Bambucan yeni ismin hayırlı olsun canım Azra’yı öpüyorum

Unuttuğum arkadaşlar varsa affola. Burayı çok özledim. Uzun oldu ama nolur kusura bakmayın.

Kızımla sizleri öpüyoruz kocaman…

kızlar bence sorun bizde..bu bebekler kilo almak istemiyo..
fit olmak istiyolar..
lütfen saygı gösterelimmmmm

hani toplu alıntı yapıyoruz ya uzun uzunnn..
benimle ilgili yorum yapıyosunuz ama altlarda kalıyo ve ben ismimi görüyorum ama önce üsttekiileri
okumam gerekiyo...aklım altta kaldıgı için üsttekileri hızlı hızlı okuyorum ve hiç bir şey anlamıyorummm
ya en üste yazın beni
yada aralara bir yere sıkıştırında gözüme çarpmasın..okurken tesadüfen görüyüm

umarım anlatabilmişimdir

şekerimşerbetim__canım çok üzüldüm geçmiş olsun umarım ameliyat gerekmez ki eger daha iyi olacaksanda
olsun canım..senin saglıgın herşeyden önemli..
kızımı kucagıma alamıyorum demişsin ya çoookk üzüldümm
Allah saglık versin canım..çok öpüyorum seni ve güzel gözlü kızını

pınarcım burada neredeyse %80 miz ek gıdayla ilgili problem yaşıyor.ben bu problemlerin yada yediğinin konuşulmamasını rica etmedim. sadece miktar konusunu çok belirtmezsek daha iyi olacağını düşündüm ve belirttim. tabi çoğunluğun fikri önemlidir benim için. bütün önceliğimiz bebeklerimiz değil mi bebeğim için burada paylaşımlar yapıp okuyorsam gerekirse okumayabilirimde. kimseyi kısıtlamak gibi bir hakkım olamaz.[/QUOTE]

Estafurullah,ne demek gerekirse okumayıveririm .Ben de ek gıda ve iştah sorunu yaşayanların başında geliyorum zaten,ben de öğünleri kah fazla kah az bulmuşumdur, yalnız ben sadece böyle durumların belirtilmemesinden ziyade özelikle belirtilmesinden yanayım.Kendiminkiyle kıyaslamak istiyorum çünkü.Ece ye sevgiler...

Çoook geçmiş olsun canım,senin adına üzüldüm.Bir an önce ayaklanmanı dilerim..ŞU KANSER,BROKOLİ VB. KONUSUNDA DA HAKLISIN CANIM.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…