Çok sağol canım ben de anlamadım dünden beri sıcak kompres uygulayıp masaj yapıyorum ve sağıyorum ama geçmedi bir kaç gün daha deneyeceğim geçmezse bi dr a görünmeyi düşünüyorumNeden acaba, temizleyince sanki incileri dokulur..ne hamim evladi oldular bunlar yaa..neyse ben benim adam icin soyluyorum..
Gecmis olsun cnm, benim oyle sutle pek aram olmadi bu yuzden bilemiyecem, ama belki icindeki sut sikismis disari cikamadigi icinde baski yapiyor olabilir...
Offf Turuncu, cnm neler yasamissiniz oyle...inan cok uzuldum hele Kayra nin dususunu okurken icim fena oldu, gozlerim sulandi inan..
Bazen aksilikler gelirken ust uste gelirmis oyle olmus sizinkide..
Gecmis olsun ve ayrica mevlamdan sana yar yardimci olmasini diliyorum tum kalbimle..birde vitamin bizde onumuzdeki hafta doktordan istiyecez, yoksa benim velette iyiye gitmiyor :)) vitamin isini iyi dusunmussun, sifa olur ins.
Bencede canım. Geçen mybabylove yazmıştı yemek yarışması var diye yemek yakma yarışması olsa ikimiz birinci olurduk kesinKızlarrr bu gün buraya uğrayamadımmm yine temizlik yaptımda
Yaklaşık 1saat önce bi sürü alıntıyla cevap verecektim ki yine gitti hepsi
Eşim sırf aynı oda da olalım diğer odaya pc başına geçmeyim diye okulun tabletini getiriyor
Bu alettede parmağın bi yere değmeye görsün benim pc bundan daha güzel
Bu arada eşim bu gün geç gelicek yemek yapmadımkalpli pasta yaptım pembiş pembiş bende pembe giydim oğlumada pembe giydiricektim ama pembe kıyafeti yok
turuncuseni gördüğüme çok sevindim..merak ettik canım seni ve kayrayı...kayra düşmüş çok üzüldüm içim yandııgeçmiş olsun inş bu son olur..
İştahsızlık sorumu devam ediyormuşcanım pütürlüye ara versen yine blendar kullansan belki az da olsa yer:44:
İştahı düzeldiği zaman pütürlü çalışmalarına devam edersin
Bu arada şeker-tuz sorun oluyo demişsin..isteyen istediği yorumu yapsın canım bi bebeği annesinden fazla kimse düşünemez
Ve biz burda sorunlarımızı paylaşmak için varız...bizlere anlatmıycanda kime anlatıcan aşk olsunnn
Tarık Buğra da saç,yüz,kulak meraklısı..ayrıca terlik,kumanda,bez,ıslak mendil:)şu anda bunu yazarken bile ayağımın dibinde eli terliğimde valla
Arkadaşların yorumlarını okudum ama ben biraz katıyım galiba bu konuda:44:ben ellememesi gereken şeylere hayırrr diyorum öylede bi anlıyo ki:)
Yüzüme dokunduğu zaman,babasının kulağıyla oynadığı zaman izin veriyoruz ama saç çekince,mamasının içine elini sokmak isteyince hayırrr diyorum eli havada kalıyo:)
Kucak istediği zaman kıyamıyorum alıyorumnumaradan ağladığı zaman istediklerini yapmıyorum oynatıyorum,gıdıklıyorum susuyo..bi ara bizimkide çığlık atıyordu daha önce yazmıştım buraya bende onunla birlikte bağırıyordum yaklaşık 10 gün sonrasında unuttu...çok yazdım özlemişim valla seni hemen Kaya'nın resimlerine bakıcam yakışıklımıda görimm
çiçek-çiçekne çok şey yazmışsın canım yaaa:)bravo valla3 vakte kadar yeniden yaparsın cümlene çok güldümm..fal baktırasım geldi..fala inanma falsız kalma öptüm seni ve masalı
ZADAdarısı zeynep adanın başına canım inş emmeye başlar..göğsünün ucuna sevdiği bi şeyler sürsen belki emer tatlım:44:
anneZeynepömer de emmeye başlamışşşaferin kuzuya anne memesi gibi var mı Tarık Buğra benim yakamı çekiştirince çok mutlu oluyorum
Makarna maceranızı merakla bekliyorum inş sever Ömer cikk
siyahlalenerelerdesin şekerim..diş buğdayınız ve bebeğiniz hayırlı olsun canım
babycerenparmağını ağrıtmışsın canım yaaaçok sağol o kadar yazmış izah etmişsin
En iyisi ben 2. Bebemi bekleyim erkenden yorum yapmayim
ilkimçorba yakmışsın canımgeçmiş olsun...biz unutkan değiliz canım sorun ocaklarda onlar yakıyo
Süpermiş. Ben istemem valla öyle farklı bir erkek.
Valla ben de anlamadım şekerim doğumdan hemen sonra olmuştu bayağı sıkıntı çekmiştim şimdi tekrar oldu. Annem ve akranları canın bir şey isteyip yemediysen olur falan diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum.çiçeğim daha bugün eşime nolur izin almaya çalış gel dedim. sonra senin yazını okudum daha da üzüldüm. özlem çok hırpalıyıcı bir duygu oluyor. hele bebeklerimizin sorumluluğu üstümüzdeyken. Allah başka ayrılık vermesin ama işimiz çok zor senin bir artın ailenin yanında olman ama hiç kimse kimsenin yerini tutamıyor. güçlü olmaya çalışalım bu günlerde geçicek inşallah.
bambucan Azramıza maşallahecede de aynısı var. şimdiki amacı hep koltuğun üstünden birşey almak yada yerden alıp koymak. yerden alırken koltuklar yüksek arada dengesini kaybediyor yada dediğin gibi aldığı şeyi dalıp iki elinle tutunca düşüp gidiyor. düşme sesine göre müdahele ediyorum artık yoksa başa çıkamıyacam kudurgunla:)) ayrıca güzel yorumların içinde teşekkür ediyoruz.
ilkimcim noldu bize şekerim göğüsler aldı başını gidiyorlar özlemişim böyle dolgun ve kocaman olmalarını:)) şaka bir yana benimki tamamen sütlaçsal:))) uzun zamandır yemiyordum geçen akşam misafirlikte yedim bir tabakta eve verdiler bende hoopp miğdeye nolduysa ondan sonra oldu:)) ben sağmadım zaten akıp durdular.birde değişik bir püf noktası öğrendim sizinle paylaşayım. fırında sütlaç yaparken üstü eşit yanmıyor yada yanıp acı oluyor ya genelde. 1 yumurta sarısını sütlacın suyunla çırpıp birer kaşık üstlerine dağıtarak koyunca harika oluyor. benim gibi ağzına yumurta sokmayan biri bile anlamadı.
Canım Allah kolaylık versin sana hayırlısıyla atlatırsın inşallah şu zorlu iki günümutlu anne resimleri yolladim
Daha cok cekmistim ama bulanik cikmislar bir dahakine telafi edecegim
Geceniz guzel gecmistir umarim. Mira.ya kim bakti?
Bizim kutlama cok keyiofliydi. Esimin arkadasimi suprizimle cok mutlu oldu.
Omer.i delice sevdiler beslediler gezdirdiler biz de esimle bos bos takildik :)
Yeni bosanmis bir arkadas vardi
Benim hic bu kadar guzel bir cocugum olmayacak dedi
Cok uzuldum bogazim dugumlendi
Rabbim insallah acilarini dindirir hayirli bir evlat verir
Opuyorum hepinizi
Yarin icin bana dua edin
Her turlu uyduruk bahaneye varim yeter ki gelmesinler
saka bir yanaBasimin ustunde yerleri var ama hem yarin hem pazar cok zor olacak simdiden yoruldum
Butikbebe mi?kızlar butikbebede cok güzel albümler var 3lü cok sirin bakın isterseniz
Kizlar gunaydin,biraz erken bir aydin, sanirim Masal yine hastalaniyor ya artik kalbim dayanmiyor,annelige hazirmi degildim arkadas resmn cokuyorum ya inanin gozumu kirpmadim.Belirtiler suanda geniz akintisi,genizden gelen hafif hirilti ve cok hafif burun tikanikligi ama makesef bu boyle kalmaz kiii ya ilerlemeden ne yapmaliyim calla aetik ilaca bile tepkili degilim yeterki ilerlemesin,aglamak istiyorum...
Beste hanım bugün 5 te uyanarak yine rekorlara koşuyor.
Normalde eşim hafta sonları evde oluyodu. Sabahları alıyodu kızı ben de uyuyodum bi güzel; fakat o da eğitim dolayısıyla izmir'e gitti.
Yalnızlık, uykusuzluk, yorgunluk... gerçekten çok bunaldım. Bunlar asla isyan değil, Allah'ım bana gül gibi bi evlat bağışladı şükürler olsun ki; ama bazen sadece 1-2 saat dinlenmek istiyorum
Tatlım sana katılmıyorum,bu konudaki düşüncemi yukarıda belirttim.Tamam yazında çok doğru şeylere parmak basmışsın fakat öğün miktarı vb. konular gene bebeklerimizin gelişimi ile ilgili hususlar katılan olur katılmayan olur,kullanan olur kullanmayan olur ben şahsen belirtilmesinden yanayım.
Kizlar gunaydin,biraz erken bir aydin, sanirim Masal yine hastalaniyor ya artik kalbim dayanmiyor,annelige hazirmi degildim arkadas resmn cokuyorum ya inanin gozumu kirpmadim.Belirtiler suanda geniz akintisi,genizden gelen hafif hirilti ve cok hafif burun tikanikligi ama makesef bu boyle kalmaz kiii ya ilerlemeden ne yapmaliyim calla aetik ilaca bile tepkili degilim yeterki ilerlemesin,aglamak istiyorum...
kızlar günaydınlar herkese... ben grupta hamileliğimi geçirmiştim ama bi yasaktan dolayıda banlanmıştım. Ne hikmetse sağolsun adminler geri verdiÖzlediğim belki beni unutmadıklarını düşündüğüm bir kaç arkadaş var aslında girmicektim ama hal hatırlarını sormak istedim çünkü uzun ve zor bir süreci beraber geçirdik Turuncu nasılsın? oğlun nasıl? umarım herşey yolundadır... Aklıma düştükçe gruptaki arkadaşlara seni sordum ve iyi haberlerini aldım beykoz ve siyahlale sevgi006 umarım sizlerde iyisiniz ve bebişlerinizde iyidir kızlar sizleri ve sohbetlerinizide özledim... Buraya pek girebileceğimi söyleyemem çünkü buradan malum banlanmamdan dolayı soğudum... Bizi merak ederseniz gebelik geriliğim vardı kızım 2490 47 cm doğdu 5 gün sonra ana sağlıkta 2300 44 cm şeklinde ölçüldü spinal sezeryan yaptım ve şuanda 8. ayımızı bugün itibariyle doldurduk şükür. Sağlığımız yerinde 1 tane incimiz var adınıda Hira Nas koyduk. Ek gıdalara tam gaz devam ve arada anne sütüne devam ve eskisi gibi iğrenç iş yerimde çalışmayada devam ediyorum... sizleri çok öpüyorum kuzucuklara ve kendinize iyi bakın allaha emanet olun
Çok sağol canım ben de anlamadım dünden beri sıcak kompres uygulayıp masaj yapıyorum ve sağıyorum ama geçmedi bir kaç gün daha deneyeceğim geçmezse bi dr a görünmeyi düşünüyorum
Bencede canım. Geçen mybabylove yazmıştı yemek yarışması var diye yemek yakma yarışması olsa ikimiz birinci olurduk kesin
Süpermiş. Ben istemem valla öyle farklı bir erkek.
Valla ben de anlamadım şekerim doğumdan hemen sonra olmuştu bayağı sıkıntı çekmiştim şimdi tekrar oldu. Annem ve akranları canın bir şey isteyip yemediysen olur falan diyolar ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Canım Allah kolaylık versin sana hayırlısıyla atlatırsın inşallah şu zorlu iki günü
Butikbebe mi?Kızım saat kaç ya tam gece kuşu oldunuz valla
Günaydın canım hay allah yine mi hastalandı kuzu çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun. Bizim kız da önceki haftalarda hastalanmıştı ben hemen dr a götürdüm peditus vermişti. Belki hastalığın başlangıcı olduğu için bize çok iyi geldi. İstersen sen de bi dr a göster canım acil şifalar diliyorum
kızlar günaydınlar herkese... ben grupta hamileliğimi geçirmiştim ama bi yasaktan dolayıda banlanmıştım. Ne hikmetse sağolsun adminler geri verdiÖzlediğim belki beni unutmadıklarını düşündüğüm bir kaç arkadaş var aslında girmicektim ama hal hatırlarını sormak istedim çünkü uzun ve zor bir süreci beraber geçirdik Turuncu nasılsın? oğlun nasıl? umarım herşey yolundadır... Aklıma düştükçe gruptaki arkadaşlara seni sordum ve iyi haberlerini aldım beykoz ve siyahlale sevgi006 umarım sizlerde iyisiniz ve bebişlerinizde iyidir kızlar sizleri ve sohbetlerinizide özledim... Buraya pek girebileceğimi söyleyemem çünkü buradan malum banlanmamdan dolayı soğudum... Bizi merak ederseniz gebelik geriliğim vardı kızım 2490 47 cm doğdu 5 gün sonra ana sağlıkta 2300 44 cm şeklinde ölçüldü spinal sezeryan yaptım ve şuanda 8. ayımızı bugün itibariyle doldurduk şükür. Sağlığımız yerinde 1 tane incimiz var adınıda Hira Nas koyduk. Ek gıdalara tam gaz devam ve arada anne sütüne devam ve eskisi gibi iğrenç iş yerimde çalışmayada devam ediyorum... sizleri çok öpüyorum kuzucuklara ve kendinize iyi bakın allaha emanet olun
Feristah mii en sevdigim tiplemelerdendir yillarim onun taklidini yaparak gecti :)aboww daha gitmeden özledi kocasını:) bilmem bilirmisin benim lisedeki lakabım bir demet tiyatrodaki feriştahtı:)) artık o 15 ay boyunca sen beykoz değil feriştah olursun kuzum:))
Valla sorma canim Alllah.tan bir tatli bir tuzlu siniri koymuslar isime geldi22 kisi nerde yemek yiyecek, benim kafam ona takildi simdi, salonda oturcak yer bulunmaz o sayiyada ne biliyim isin zor allah yardimcin olsun ins
cnm bi havlu ütüle göğsüne koy ve sık sık burnunu temizle.. ben bunu azra ne zaman hırıltı yaşasa ve öksürse hemen yaparım ve çokta iyi gelir.
masalada iyi gelir umarım. üzülme annesi hiçte ilerlemez ve ayrıca eminim sen çok iyi bir annesin.
burdaki bütün anneler böyle.. öyle olmasa burda herşeyi irdelemez akışına bırakır geçerdik.. rabbim şifa versin inş
Canim su uzuntumde bile adini gorunce hafiften utanip guluyorum bambican ehehehehehe,yoook artik unutmam bambucan
Cok sagol arkadasim ilgin icin,ben zaten canim hasta olsun olmasin surekli sirtina Masal icin yaptirdigim pamuklu tulbent kumaslardan koyarim uyurken hafifte olsa telerse hasta olmasin diye ve surekli degisir, degisirkende sobada isitirim,yaaaaa aglamak istiyorum daha napim ya
Doktorunu aradim simdilik peditus ve burun spreyi ver ilerlerse getirirsin dedi,yarinda pazar diye korkmuyor degilim ama henuz durumu cok agir degil,kizlar bir el ativein de dualarimizla ilerlemesini engelleyelim
benim ablam olmasını çok isterdim kısmet deilmiş olmadı..siz ne tatlı kızlarsınız yaw...Allah iyiliğinizi verssin...sizi ve bebişlerinizi kocaman öpüyorumbu arada siz beni tanımazsınız.bendeniz topiğin en yaşlı annesi hepinizin de ablası oluyorum:)))
sen çok yaşa emi:))canım sana yazmıstım ama sildimmm sen kocanı özlemişssin tek sorun bu...
Resmen oldum gulmekten, inan ama inan bu kadar cok gulmemistim uzum zamandir, catlama noktasina geldim yaw...guzelim sende ne cevherler varmista bilmiyorduk, ne guzel oldu ama senin gibi bir anneyi tanidigima cok memnunum cok,,cok yasa hemi..
Durumumuzu bile bu sekilde ifade edebilmen bundan bile hatta guzel paylar cikarabilmen harika
Aynen canim zaten hemen isiriyorum totosunuuu kucuk seytan ayboyle deyince annem kiziyo melek melek:)hayır dedigimizde gülerek yapıyolar ya o an ısırmak istiyorum onu totosundan..
sende ısırıyomusun
evet ögrensinler yavaş yavaş dimi canım..
inşallah terbiyelerini çok düzgün bir şekilde verebiliriz...
ilerde küfür yemememiz için çok önemli bir konu bu
Tesekkur ederim beykozcummm:-*canım diş bugdayınızda teyze olusunda hayırlı olsun ablanı tebrik ederim kucagına aldıgınıda görürsünüz inş canım
Canim benim ben once tatlituzlu cesitcesit ikramlar yaptim cayla onlari servis ettim sonra da dis bugdaylarini dagittimDis bugdayinda neler yaptin anlatabilirmisin tatlim?ben de somestr tatilinde yapmayi planliyorum.Bu gidisle ha suydu ha buydu derken kizimin butun disleri cikacak.
Kızlarrr bu gün buraya uğrayamadımmm yine temizlik yaptımda
Yaklaşık 1saat önce bi sürü alıntıyla cevap verecektim ki yine gitti hepsi
Eşim sırf aynı oda da olalım diğer odaya pc başına geçmeyim diye okulun tabletini getiriyor
Bu alettede parmağın bi yere değmeye görsün benim pc bundan daha güzel
Bu arada eşim bu gün geç gelicek yemek yapmadımkalpli pasta yaptım pembiş pembiş bende pembe giydim oğlumada pembe giydiricektim ama pembe kıyafeti yok
turuncuseni gördüğüme çok sevindim..merak ettik canım seni ve kayrayı...kayra düşmüş çok üzüldüm içim yandııgeçmiş olsun inş bu son olur..
İştahsızlık sorumu devam ediyormuşcanım pütürlüye ara versen yine blendar kullansan belki az da olsa yer:44:
İştahı düzeldiği zaman pütürlü çalışmalarına devam edersin
Bu arada şeker-tuz sorun oluyo demişsin..isteyen istediği yorumu yapsın canım bi bebeği annesinden fazla kimse düşünemez
Ve biz burda sorunlarımızı paylaşmak için varız...bizlere anlatmıycanda kime anlatıcan aşk olsunnn
Tarık Buğra da saç,yüz,kulak meraklısı..ayrıca terlik,kumanda,bez,ıslak mendil:)şu anda bunu yazarken bile ayağımın dibinde eli terliğimde valla
Arkadaşların yorumlarını okudum ama ben biraz katıyım galiba bu konuda:44:ben ellememesi gereken şeylere hayırrr diyorum öylede bi anlıyo ki:)
Yüzüme dokunduğu zaman,babasının kulağıyla oynadığı zaman izin veriyoruz ama saç çekince,mamasının içine elini sokmak isteyince hayırrr diyorum eli havada kalıyo:)
Kucak istediği zaman kıyamıyorum alıyorumnumaradan ağladığı zaman istediklerini yapmıyorum oynatıyorum,gıdıklıyorum susuyo..bi ara bizimkide çığlık atıyordu daha önce yazmıştım buraya bende onunla birlikte bağırıyordum yaklaşık 10 gün sonrasında unuttu...çok yazdım özlemişim valla seni hemen Kaya'nın resimlerine bakıcam yakışıklımıda görimm
çiçek-çiçekne çok şey yazmışsın canım yaaa:)bravo valla3 vakte kadar yeniden yaparsın cümlene çok güldümm..fal baktırasım geldi..fala inanma falsız kalma öptüm seni ve masalı
ZADAdarısı zeynep adanın başına canım inş emmeye başlar..göğsünün ucuna sevdiği bi şeyler sürsen belki emer tatlım:44:
anneZeynepömer de emmeye başlamışşşaferin kuzuya anne memesi gibi var mı Tarık Buğra benim yakamı çekiştirince çok mutlu oluyorum
Makarna maceranızı merakla bekliyorum inş sever Ömer cikk
siyahlalenerelerdesin şekerim..diş buğdayınız ve bebeğiniz hayırlı olsun canım
babycerenparmağını ağrıtmışsın canım yaaaçok sağol o kadar yazmış izah etmişsin
En iyisi ben 2. Bebemi bekleyim erkenden yorum yapmayim
ilkimçorba yakmışsın canımgeçmiş olsun...biz unutkan değiliz canım sorun ocaklarda onlar yakıyo
Tatlım sana katılmıyorum,bu konudaki düşüncemi yukarıda belirttim.Tamam yazında çok doğru şeylere parmak basmışsın fakat öğün miktarı vb. konular gene bebeklerimizin gelişimi ile ilgili hususlar katılan olur katılmayan olur,kullanan olur kullanmayan olur ben şahsen belirtilmesinden yanayım.
Kızlar hepinize kocaman bir merhaba,
Bilenler bilir bel fıtığımdan dolayı 32 gündür yatıyorum hala düzelemedim. Ama çok şükür ki eskisi gibi kıvrandırmıyor fıtıklarım saolsunlarFıtıklardan büyük olan patlamış ve sinirlere bası yapıyormuş, bu şekilde yaşayan da varmış ameliyat olanda. Benim ameliyatım 3 ay ertelendi. Egzersiz, fizik tedavi ve kilo verme sürecinin sonucuna göre bir karar verilecek umarım hakkımda hayırlısı olur :44:
Hala kızımı kucağıma alamıyorum bu yüzden onu çok özlüyorum. O uyanık oldukça hep yanına uzandım oyunlar oynadık boncuklaBuraya fazla giremedim. Sağolsunlar beykoz, yavru kedi, mybabylove ve babyceren beni sormuşlar. Aklınıza gelmek beni çok mutlu etti inanın, sağolun kızlar
Çiçek-çiçek ve azraece kuzucuklara çok geçmiş olsun. Umarım ilerlemeden atlatırsınız. Kızlar zaten aklınızdadır ama ufak bir hatırlatma yapayım ; mümkün olduğunca burunlarını açmaya çalışın. Tıkanınca çok zor oluyor. Benim kızım burnunu temizletmeyince bende uykusunda temizliyorumNapiim amaaa
İlkim benim kızımda 2 ay boyunca sabah 5’te kalkıyorduBizde artık akşam çok uyutmuyoruz eskiden uyuduğu düzeni bozup 3 saat oynuyoruz onunla, şimdi kalkmasını 7:30’a çektik. Sende dene istersen.
Turuncu Kayra’nın düşmesine üzüldüm. Düşe kalka büyüyecekler ama umarım canları acımadan büyürler. İştahsızlık konusunda gerçekten ne diyecek bir şeyim var ne de işe yarar bir önerim. Şekilden şekle girerek yemek yediriyoruz. Kafa çevirmeler, ağız kilitlemeler bir görsen. Ya daha kaşık ağzına girmeden kaşığı koklayan bir kızım var. Kokusunu beğenmiyorsa imkanı yok yemiyor. Şu meşhur her şeyi araştıran İsviçreli bilim adamları acep buna bir çare bulamazlar mı….
Tatlıcadıcımmm hala temizlik yapmakta ısrar edip beni burada çok üzüyorsunCanım o güzel beline yazık. Boşver keyfine bak, o ocağıda değiştir lütfen Yemek yaktım deyince aklıma evliliğimin ilk ayları geldi. Evimize ilk defa misafir çağırmıştık ama çok yakın arkadaşlardı. Fırınımı da hiç kullanmamışım bilmiyorum . Aksi gibi de kakaolu kek yapiim dedim. Tabi benim kek yanmış ama ben camdan bakıp kakolu ya yandığını anlamadım henüz yanık kokusu sinmemişti Misafirler geldi. Kızlardan biri mutfağa yanıma geldi servis esnasında, dedim ben keki yaktım. Hayır canım öyle demiceksin dedi. Biraz fazla kızarmış diceksin dedi. İçeri gittim ay kusura bakmayın kekim biraz fazla kızardı dedim. Yarısı yenmişti
Brokoli ve kivi hakkında da konuşulmuş. Herşeyin azı karar çoğu zarar mantığıyla yaklaşırsak içimiz rahat eder diye düşünüyorum. Sonuçta kimse tek tip beslenmiyor. Herşeyden makul miktarda yiyerek bir denge oluşturulmalı.
Kanserin ilacının bulunduğunu düşünüyorum ama ilaç pazarının pasta payı o kadar büyükki patronlar milyon dolarlarım gitmesinin peşindeler. Kanseri teşhise yönelik araştırmalar çoğunlukta. Hatta teknokentlerde yeni çipler yapılıyor. Kandan ve tükürükten kanserleri tiplendirebilecekler. Aynı gebelik testi mantığıyla, kan ya da tükürüğü damlatıp çıkan çizginin yerine göre hastalıklar söylenecek.
Annezeynep Ankara’ya geliyormuşsunBuluşmayı ne çok isterim inan. Ama ben kızımı taşıyamıyorum artık. Eğer eşim şehir dışında olmazsa onunla birlikte geliriz. Ankara’dan da katılım olur, hem de ne güzel olur. Kış vakti bebişlerle içimiz ısınır valla
Babyceren senin o tatlı kızın Ceren’in hikayelerine bitiyorumBizimle paylaştığın için teşekkürler
Nagihancımmm verdiğin kilolara çok sevindimTanışma ve doğum hikayeni okudum çok duygulandım:2: Allah ayırmasın canım
Bambucan yeni ismin hayırlı olsun canımAzra’yı öpüyorum
Unuttuğum arkadaşlar varsa affola. Burayı çok özledim. Uzun oldu ama nolur kusura bakmayın.
Kızımla sizleri öpüyoruz kocaman…
cnm bnm günaydın.. rabbimize şükürler olsun tabiki ama hepimiz istiyoruz uykuyu isyan olurmu?
eşinde yok daha zor olcak senin için, inş beste gündüz uykusuna yattığında sende uyuyabilirsin.. yoksa ben uykumu alamayınca sersem gibi oluyorum ondan dedim. besteyide kocaman öpüyorum izninle
Sağol canım aynen ben de uykumu alamazsam çekilmez biri oluyorum. Ama sanırım bu duruma alışmamız lazım. Bu arada Beste de seni öpüyormuş teyzesi.
Ben dedim ya kesin 1.oluruz diye. Yazımın üstüne, bir yakma olayı daha gerçekleştirmen süper olmuş yalnız.Günaydın...günaydınnnnn..günaydınnnnn
Gece Tarık Buğra uyumadı çok ağladı yavrum zor susturduk bi yeri ağrıyordu o kesin ama neresi ağrıdı anlayamadık..ben her zamanki gibi dişlerinden diye düşündüm
Alt tarafta ki diş yerleri belirginleşmiş bazen çıt çıt sesi duyuyorum bazen duymuyorum..bi çıksada kurtulsak diycem ama daha üst dişler var
Sabahta erken uyandı ama benim enerjim bitmezzzzz
Bu arada kızlar dün ocağa çay suyu koydum ve sonrasında unuttumgittiğimde çaydanlığın içinde hiç su kalmamış ve çatırtı sesleri geliyodu mutfağın kapısı kapalı olduğu için kokuda almadık:18:ben bu aralar iyi değilim galiba
İlkim cim dediğin gibi kesin 1. Oluruz inş biz bu gidişle evi yakmayız:18:artık yemek yaptığım zaman saat kurucam..
Desertflower hoşgeldinnnn sen beni tanımıyorsun ama ben seni hatırlıyorum..daha dün geçmiş sayfaları okudum hamileliğinizde sizlerin yazdığı ve benim sizleri takip ettiğim sayfaları:)çok aktif bi üye olduğun için banlanmanada şaşırmıştım..meleğin minicik doğmuşönemli olan sağlıklı olması tabii umarım şu anda gelişimi iyidir
Pınar'dadoğa yine kusmuş canım yaa çok üzüldümacaba verdiğin miktar fazla geliyorda fazlasını mı çıkarıyo Doğa:44:
Ben de hep aynı şeyi söylüyorum umarım bir gün evi yakmam:111:
Canım dualarım seninle umarım en yakın zamanda iyileşir masalımız.Doktorunu aradim simdilik peditus ve burun spreyi ver ilerlerse getirirsin dedi,yarinda pazar diye korkmuyor degilim ama henuz durumu cok agir degil,kizlar bir el ativein de dualarimizla ilerlemesini engelleyelim
Kızlar hepinize kocaman bir merhaba,
Bilenler bilir bel fıtığımdan dolayı 32 gündür yatıyorum hala düzelemedim. Ama çok şükür ki eskisi gibi kıvrandırmıyor fıtıklarım saolsunlarFıtıklardan büyük olan patlamış ve sinirlere bası yapıyormuş, bu şekilde yaşayan da varmış ameliyat olanda. Benim ameliyatım 3 ay ertelendi. Egzersiz, fizik tedavi ve kilo verme sürecinin sonucuna göre bir karar verilecek umarım hakkımda hayırlısı olur :44:
Hala kızımı kucağıma alamıyorum bu yüzden onu çok özlüyorum. O uyanık oldukça hep yanına uzandım oyunlar oynadık boncuklaBuraya fazla giremedim. Sağolsunlar beykoz, yavru kedi, mybabylove ve babyceren beni sormuşlar. Aklınıza gelmek beni çok mutlu etti inanın, sağolun kızlar
Çiçek-çiçek ve azraece kuzucuklara çok geçmiş olsun. Umarım ilerlemeden atlatırsınız. Kızlar zaten aklınızdadır ama ufak bir hatırlatma yapayım ; mümkün olduğunca burunlarını açmaya çalışın. Tıkanınca çok zor oluyor. Benim kızım burnunu temizletmeyince bende uykusunda temizliyorumNapiim amaaa
İlkim benim kızımda 2 ay boyunca sabah 5’te kalkıyorduBizde artık akşam çok uyutmuyoruz eskiden uyuduğu düzeni bozup 3 saat oynuyoruz onunla, şimdi kalkmasını 7:30’a çektik. Sende dene istersen.
Turuncu Kayra’nın düşmesine üzüldüm. Düşe kalka büyüyecekler ama umarım canları acımadan büyürler. İştahsızlık konusunda gerçekten ne diyecek bir şeyim var ne de işe yarar bir önerim. Şekilden şekle girerek yemek yediriyoruz. Kafa çevirmeler, ağız kilitlemeler bir görsen. Ya daha kaşık ağzına girmeden kaşığı koklayan bir kızım var. Kokusunu beğenmiyorsa imkanı yok yemiyor. Şu meşhur her şeyi araştıran İsviçreli bilim adamları acep buna bir çare bulamazlar mı….
Tatlıcadıcımmm hala temizlik yapmakta ısrar edip beni burada çok üzüyorsunCanım o güzel beline yazık. Boşver keyfine bak, o ocağıda değiştir lütfen Yemek yaktım deyince aklıma evliliğimin ilk ayları geldi. Evimize ilk defa misafir çağırmıştık ama çok yakın arkadaşlardı. Fırınımı da hiç kullanmamışım bilmiyorum . Aksi gibi de kakaolu kek yapiim dedim. Tabi benim kek yanmış ama ben camdan bakıp kakolu ya yandığını anlamadım henüz yanık kokusu sinmemişti Misafirler geldi. Kızlardan biri mutfağa yanıma geldi servis esnasında, dedim ben keki yaktım. Hayır canım öyle demiceksin dedi. Biraz fazla kızarmış diceksin dedi. İçeri gittim ay kusura bakmayın kekim biraz fazla kızardı dedim. Yarısı yenmişti
Brokoli ve kivi hakkında da konuşulmuş. Herşeyin azı karar çoğu zarar mantığıyla yaklaşırsak içimiz rahat eder diye düşünüyorum. Sonuçta kimse tek tip beslenmiyor. Herşeyden makul miktarda yiyerek bir denge oluşturulmalı.
Kanserin ilacının bulunduğunu düşünüyorum ama ilaç pazarının pasta payı o kadar büyükki patronlar milyon dolarlarım gitmesinin peşindeler. Kanseri teşhise yönelik araştırmalar çoğunlukta. Hatta teknokentlerde yeni çipler yapılıyor. Kandan ve tükürükten kanserleri tiplendirebilecekler. Aynı gebelik testi mantığıyla, kan ya da tükürüğü damlatıp çıkan çizginin yerine göre hastalıklar söylenecek.
Annezeynep Ankara’ya geliyormuşsunBuluşmayı ne çok isterim inan. Ama ben kızımı taşıyamıyorum artık. Eğer eşim şehir dışında olmazsa onunla birlikte geliriz. Ankara’dan da katılım olur, hem de ne güzel olur. Kış vakti bebişlerle içimiz ısınır valla
Babyceren senin o tatlı kızın Ceren’in hikayelerine bitiyorumBizimle paylaştığın için teşekkürler
Nagihancımmm verdiğin kilolara çok sevindimTanışma ve doğum hikayeni okudum çok duygulandım:2: Allah ayırmasın canım
Bambucan yeni ismin hayırlı olsun canımAzra’yı öpüyorum
Unuttuğum arkadaşlar varsa affola. Burayı çok özledim. Uzun oldu ama nolur kusura bakmayın.
Kızımla sizleri öpüyoruz kocaman…
Canım hoş geldin ve çok geçmiş olsun. Umarım şu fizik tedavi yanıt verir de ameliyat olmadan atlatırsın hastalağını. Ve güzel kızını kucağına alıp bol bol öpüp koklarsın. Ayrıca hasta halinle bizleri düşünüp bana yazdığın öneri için de teşekkür ederim. Dediğin gibi iyice yorup biraz daha geç yatırayım bakalım durum değişecek mi?
Seni ve güzel kızını öpüyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?