2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

az önce geçtim banyoya..saç düzleştiricisini aldım elime..
bir güzel fönledim saçımı...sonra düşündüm ben neden geçtim banyoya
banyo yapacaktımmmm
o güzelim fönlü saçlarla yıkandım
ama tavsiye ederim herkese süper oluyo
fönlüyken saç daha güzel su akıyo saçımızdannn

Topikçe sıyırdık hepimiz.

birazdan akraba ziyaretlerine gidecez cerenle başbaşa
ziyaretlerimiz çarsıda,pazarda,magaza önlerinde gerçekleşecek
cerenle biraz gezelim diyoruz ee burası küçük bir yer..herkes çarsı geziyodur bugün
şimdi yolda 50 tane akraba,arkadaş görürüz
hepsiyle birkaç cümle konuşuruz hal hatır sorarız
güzel bir yönttem demi..
kim ugraşacak misafirlige gitmekle..
sonra onlar ziyareti iade ye gelecekler falan
hiç strese girmeye gerek yok

Ah canım ahhh bilmem mi o ağrıyı..ben hala oturduğum yerden zor kalkıyorum,kalktığım zaman dik duramıyorum
Senin taşıyamadığın gibi bende kuzumu taşıyamıyorumyatağından alırken ve yatırırken çok zorlanıyorum çünkü hafifte olsa eğilmem gerekiyor ve eğilemiyorum
Senin fıtığın patlamış patlaması kötü bi şey mi?
Ben beyin cerrahından randevu alıp gitmedim bile ameliyat olan bi kaç tanıdığım var fizik tedavi ve ameliyat sonuç veremiyomuş öyle söyledilerinş sen sonuç alırsın ağrıların hafifler
Ve ben hala bu halimle temizlik yapıyorum artık hiç düzelmeyecek hiç iyileşemiyceğim diye düşünüyorum hiç önemsemiyorum yani
Canım rapor sonucun çok uzun değilse yazarmısın?
Kek maceranada çok güldüm bende fırında yakarsam yemeklerimi fazla kızarmış diyorumOcakta yakarsam ocak fazla yanıyo diyorum
Seni ve şimali öpüyorum

Topikçe sıyırdık hepimiz.

aynen öyle sıyırdık galiba
ya banyoya giderken düşünüyodum hızlıca duşumu alıyımda sonra saçımı düzleştiriyim
sırayı karıştırmışım
zamanıma mı yanıyım giden elektirigemi yanıyım
tekrar saç düzleştirmekle ugraştıgımamı yanıyımmmm
neyseki saçım düz sayılır bir kat fönlemem yetiyo....

çok konuştum gidip hazırlansam iyi olacak...
çarşı beni bekleeeeee
kocacım kredi kartını hazırlaaaaa

Şu an gülme krizine girdim
Sen çok yaşa emiii

ŞEKERİMŞERBETİM

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 602759
kızlar bence sorun bizde..bu bebekler kilo almak istemiyo..
fit olmak istiyolar..
lütfen saygı gösterelimmmmm
Bu kesin Tuana olmali

Canim goremiyorum seni kac zamandir umarim her sey yolundadiresinle durumlar nasil uzmuyor seni dimi
Sagol canim benim iyiyim cok sükür evde net yok havalarda soguyuma anneme gidemedm ne zamandr orda net var ordan giriyodum
simdiel.den giriyorum anca Tuana uyuyunca o da iş güc falan anca firsbuluyorum

kocamda bildiginiz gibi :) iş ev geliyo yemek cay cekirdek hurra yatmaya
izin günlerde de evdeyiz ya ev aldik borc ödüyo ondan boyle dicemde ya insan bari izin günüünde karinla bi gez demi
ay ne biliyim iste bosverdim artik alistim daha dogrusu napayim degistiremiyorum,degismiyo

aay kafanizi şişirdim

allah senı emi bu çoçuklar aklımızı aldı valla

günaydin ve iyi hafta sonları mayıs anneleri datlu fındıkları sağlıklı sıhatlı hastalıksız bir hafta sonu olsun işlaaa

yorgun bir gecenın bununu yaşıyorum ben öle bir uykum varkı sormayın

hala kabız tavşanım B...K nöbetindeyim ( kemal sunal bir film vardı eşek elmas vardı karnında aynı haldeyiz eşimde ) fitil sokunca kaka yapıo napcam bilmiyorum dr gitcem pazartesi bakalım ne olcak:26:

şuan tavşanım mama sandalyesinde hem mama yediriom hem buraya yazıom çok huysuz oldu hiç durmuyo ALLAH sabır versin

Son düzenleme:

Canim cok tsk ederim,umarim sende biran once iyilesir, kuzunu doya doya kucaklar,havalara havalara ziplatirsin,aminnnnnnn

kızlar ya şu kışı hiç sevmiyorum bi geçse eve tıkandık kaldık hastalıklar offf bu seferde burun tıkanıklıkları evde herkes salya sümük

kızlar ya şu kışı hiç sevmiyorum bi geçse eve tıkandık kaldık hastalıklar offf bu seferde burun tıkanıklıkları evde herkes salya sümük

Ben de sevmiyorum canim ya yazin bi günes acsa yetiyo kisin depqesyona giriyorum resmen ya da paran cok olcak atlican arabaya pastane lokanta ajlisveris he o zaman güzel olurdu

cnm ben seni hatırlıyorum bebegin zayıf olmasından konusmustuk çünkü benim oğlumda zayıftı hatta seninki gibi 2500 gr dogdu hala da zayıf tekrar gelmene sevindim

Son düzenleme:
Hmmmmm... Bugün cumartesi herkes gezmelerde mi? Pek sessiz kalmış forum biz evdeyiz her zaman olduğu gibi

Şekerim şerbetim; çok geçmiş olsun şekerim. Merak etmiştik seni. Acil şifalar diliyorum.

Annezeynep; senin blogun adı neydi ?

Babyceren; süpersin devam et böyle

Hasta olan tüm bebişlere ve annelerine geçmiş olsun.

Öptüksizi defne karenle :)

o kadar yorgunum ki su an tarif edemem
Sabah 8:45te kalktim kahvalti hazirla evi topla banyoyu yika balkonlari yika omere corba yap yika esinin karnini doyur yika mutfaga seker dokulsun supur kabak bozuk ciksin pazara git al gel pisir tatlin son dakikada olsun omere mayaladigin yogurdu petekte unut bozulsun lavabodan su tassin yerleri sil omer eline kurabiye gecirip unufak etsin onu yika yerleri bi daha supur misafir sayisi cogalinca panikle cocuk yatirirlarsa diye yatak odandaki dag gibi camasiri peteklere as kurut katla yerlestir omer yine aciksin meyvesini pisir kuru meyvesini hasla yedir esin markete gidip saatlerce gelmesin omer 3 saat gecsin 4saat gecsin hala uyumasin yangin vaaAAARRRRRRRRRR

Uyandigimdan beri yemegimi bile ayakta yedim sirtim kemiklerim of anam off ne demeye buyuttun beniiiii

Bu gece tirlatirsam bakirkoye ziyaretime gelirsiniz :82::92:

Oy masallahhhh :)

canım hiç pratik degilsin..
uyandıgınızda ömer eliyle kurabiyeyi parçalamalıydı ki sonra ev süpürülsün..
sonra lavabodan su taşmalıydıki,rahatça banyo ve balkonlar yıkansın..
sonra kabak almaya gitmeliydin,kabagı almışken eşinin yerine markete de geçmeliydin
sonra sen eve gelince o şeker direk kabagın üzerine dökülmeliydi ki tatlın hazır olsun
sen bunları yaparken zaten ömer uyumuş olurdu..
eşinde bir zahmet kendi yemegini kendi yesin yerkende ömere yedirseydi
herşeyi anladımda o yogurdu nasıl petekte unuttun onu çözemedim
ya bak ne kadar basit ..bir daha böyle yap tamam mı canım

(ben istanbulun yabancısıyım..bakırköy ne tarafta canım)

Ahh canııım sen istersinde ben sana cevabı en üste yazmazmıyım
Banyo olayına da çok güldüm bilesin.
Bu bebeler aklımızı başımızdan aldı artık bizim

Çok zekisiiinnnn.

Tatlım çok güzel yazmışın...Sana sonuna kadar katılıyorum.
Alıyoruz bir kaseyi önümüze,filancanın bebeği şu kadar cc yiyor düşüncesi ile dolduruyoruz mamayı içine,sonra da "hadi bakalım hepsi bitecek" !!...
Şimdi biz hep beraber sofraya oturduğumuzda hepimiz aynı miktarlarda yemek yiyebiliyor muyuz ?...
Veya her gün aynı iştahla sofraya oturuyor muyuz ?
Kendi adıma söyleyeyim,ben de yazılan miktarlardan çok fazla etkilenerek kıyaslama yapıyordum devamlı.Bu yüzdende yavrumu zorluyordum ama hep ters tepti bugüne kadar.
Ama aklım başıma geldi artık.Azıcık yemesi hiç yememesinden iyidir diyorum ve bu şekilde ikimizde mutluyuz
O yüzden sen de kafana takma.

Canım yaaa evet bunlar bağırırda aksırırda tıksırırda ama etrafımda gördüğüm bazı bebekler var.Mesela kuzenimin kızı 1.5 yaşında ve durup dururken oyun ortasında kalkıp annesine veya bir başkasına tokatı geçirebiliyor.Veya Kayrayı sevme bahanesi ile sallıyor tokatı.
Aynı şekilde bir tanıdığın 1.5 yaşındaki oğlu Kayrayı görür görmez hırpalamaya çalışıyor,durduk yerde çığlık atıyor ve annesini dinlemeyip onuda dövmeye ve ısırmaya çalışıyor.Bu örnekler etrafta çok olunca bebekleri ne zaman terbiye etmeliyiz acaba diye düşünmeye başlamıştım.:44:

Canım ben anne olmadan önce her bebeği sevemezdim.İçim ısınmazdı hiç ama şimdi bütün bebekleri bir ayrı şefkatle bakıyorum.
Herhalde anneliğin vermiş olduğu bir duygu olsa gerek.E birde okiş gibi cimcime olursa karşımda ben de dayanamayıp dalarım tabi

Ah canım yaaaa.
Sen bu kızın üzerine titredikçe daha da kötü oluyor.Aslında terlemekle üşümekle hasta olunmuyor,hastalık sadece virüsü kapınca ortaya çıkıyor.Eve gelen giden çok oluyor mu ?Çok öpüyorlar mı masalı ?
Yine benim yaz kış demeden yaptığım şey.Sabah kalktıktan sonra yatak odasından çıkarken pencereyi açıyorum ve 5-6 dakika havalandırıyorum.Sonra Kayra ilk uykusuna yatınca kullandığımız diğer odaları havalandırıyorum.

Canım beste gündüz kaç kere ve kaç saat uyuyor ?
Gece kaç kere ve en son kaçta besliyorsun ?

Kayra gündüz 2 uyku yatınca gece daha uzun uyuyor ve yine sabaha karşı saat 4 gibi o uykudayken mamasını verince saat 6.30a kadar uyuyor.Yine uzun değil ama 5te uyanmasından iyidir
Tabi yarın sabah 5 te kalkmayacağının garantisini veremem ama en azından 1 haftadır bu yöntem iyi gidiyor

Aaaa hoşgeldiinn canımm
Muhabbetimizin en sıkı fıkı olduğu dönemde ban yemiştin,hepimiz çok üzülmüştük.Şimdi tekrar güzel haberlerini almak çok güzel.Hira Nas söylediğin gibi biraz ufak doğmuş ama maaşallah sağlığı yerinde ve şimdi eminim kocaman bir fıstık olmuştur
Beni hatırlayıp hal hatır sormana çok sevindim.27 nisanda spinal sezeryan ile oğlum Eymen Kayra dünyaya geldi.Şu aralar annesini biraz iştahsızlık ile üzüyor olsa da sağlıklı olması en büyük mutluluğum.
Arada bir aramıza gel ki haberini alalım.Çok öpüyorum seni ve kızını

Canım çok ama çok geçmiş olsun ya.İnşaallah fizik tedaviden olumlu sonuç alırsın...
Benim babamında fıtığı patlamıştı,sonra lazer ile ameliyat oldu ve şuan sonuçtan çok memnun.O kadar ağrısı oluyordu ki ameliyattan sonra "yeniden doğmuş gibiyim"dedi.
İnşaallah sen tedaviden olumlu sonuç alırsın da hiç gerek kalmaz buna.
Çok öpüyorum boncuğumla seni.

BabyCeren ce bir yorum
Dur üste alayım hemen seni

Heh şimdi oldu

Oooooowwwwwww
Okurken bile yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…