az önce geçtim banyoya..saç düzleştiricisini aldım elime..
bir güzel fönledim saçımı...sonra düşündüm ben neden geçtim banyoya
banyo yapacaktımmmm
o güzelim fönlü saçlarla yıkandım
ama tavsiye ederim herkese süper oluyo
fönlüyken saç daha güzel su akıyo saçımızdannn
Kızlar hepinize kocaman bir merhaba,
Bilenler bilir bel fıtığımdan dolayı 32 gündür yatıyorum hala düzelemedim. Ama çok şükür ki eskisi gibi kıvrandırmıyor fıtıklarım saolsunlarFıtıklardan büyük olan patlamış ve sinirlere bası yapıyormuş, bu şekilde yaşayan da varmış ameliyat olanda. Benim ameliyatım 3 ay ertelendi. Egzersiz, fizik tedavi ve kilo verme sürecinin sonucuna göre bir karar verilecek umarım hakkımda hayırlısı olur :44:
Hala kızımı kucağıma alamıyorum bu yüzden onu çok özlüyorum. O uyanık oldukça hep yanına uzandım oyunlar oynadık boncuklaBuraya fazla giremedim. Sağolsunlar beykoz, yavru kedi, mybabylove ve babyceren beni sormuşlar. Aklınıza gelmek beni çok mutlu etti inanın, sağolun kızlar
Çiçek-çiçek ve azraece kuzucuklara çok geçmiş olsun. Umarım ilerlemeden atlatırsınız. Kızlar zaten aklınızdadır ama ufak bir hatırlatma yapayım ; mümkün olduğunca burunlarını açmaya çalışın. Tıkanınca çok zor oluyor. Benim kızım burnunu temizletmeyince bende uykusunda temizliyorumNapiim amaaa
İlkim benim kızımda 2 ay boyunca sabah 5te kalkıyorduBizde artık akşam çok uyutmuyoruz eskiden uyuduğu düzeni bozup 3 saat oynuyoruz onunla, şimdi kalkmasını 7:30a çektik. Sende dene istersen.
Turuncu Kayranın düşmesine üzüldüm. Düşe kalka büyüyecekler ama umarım canları acımadan büyürler. İştahsızlık konusunda gerçekten ne diyecek bir şeyim var ne de işe yarar bir önerim. Şekilden şekle girerek yemek yediriyoruz. Kafa çevirmeler, ağız kilitlemeler bir görsen. Ya daha kaşık ağzına girmeden kaşığı koklayan bir kızım var. Kokusunu beğenmiyorsa imkanı yok yemiyor. Şu meşhur her şeyi araştıran İsviçreli bilim adamları acep buna bir çare bulamazlar mı .
Tatlıcadıcımmm hala temizlik yapmakta ısrar edip beni burada çok üzüyorsunCanım o güzel beline yazık. Boşver keyfine bak, o ocağıda değiştir lütfen Yemek yaktım deyince aklıma evliliğimin ilk ayları geldi. Evimize ilk defa misafir çağırmıştık ama çok yakın arkadaşlardı. Fırınımı da hiç kullanmamışım bilmiyorum . Aksi gibi de kakaolu kek yapiim dedim. Tabi benim kek yanmış ama ben camdan bakıp kakolu ya yandığını anlamadım henüz yanık kokusu sinmemişti Misafirler geldi. Kızlardan biri mutfağa yanıma geldi servis esnasında, dedim ben keki yaktım. Hayır canım öyle demiceksin dedi. Biraz fazla kızarmış diceksin dedi. İçeri gittim ay kusura bakmayın kekim biraz fazla kızardı dedim. Yarısı yenmişti
Brokoli ve kivi hakkında da konuşulmuş. Herşeyin azı karar çoğu zarar mantığıyla yaklaşırsak içimiz rahat eder diye düşünüyorum. Sonuçta kimse tek tip beslenmiyor. Herşeyden makul miktarda yiyerek bir denge oluşturulmalı.
Kanserin ilacının bulunduğunu düşünüyorum ama ilaç pazarının pasta payı o kadar büyükki patronlar milyon dolarlarım gitmesinin peşindeler. Kanseri teşhise yönelik araştırmalar çoğunlukta. Hatta teknokentlerde yeni çipler yapılıyor. Kandan ve tükürükten kanserleri tiplendirebilecekler. Aynı gebelik testi mantığıyla, kan ya da tükürüğü damlatıp çıkan çizginin yerine göre hastalıklar söylenecek.
Annezeynep Ankaraya geliyormuşsunBuluşmayı ne çok isterim inan. Ama ben kızımı taşıyamıyorum artık. Eğer eşim şehir dışında olmazsa onunla birlikte geliriz. Ankaradan da katılım olur, hem de ne güzel olur. Kış vakti bebişlerle içimiz ısınır valla
Babyceren senin o tatlı kızın Cerenin hikayelerine bitiyorumBizimle paylaştığın için teşekkürler
Nagihancımmm verdiğin kilolara çok sevindimTanışma ve doğum hikayeni okudum çok duygulandım:2: Allah ayırmasın canım
Bambucan yeni ismin hayırlı olsun canımAzrayı öpüyorum
Unuttuğum arkadaşlar varsa affola. Burayı çok özledim. Uzun oldu ama nolur kusura bakmayın.
Kızımla sizleri öpüyoruz kocaman
Topikçe sıyırdık hepimiz.
banyo yapacaktımmmm
Çoook geçmiş olsun canım,senin adına üzüldüm.Bir an önce ayaklanmanı dilerim..ŞU KANSER,BROKOLİ VB. KONUSUNDA DA HAKLISIN CANIM.Hayat zaten dengeler üzerine kurulu,o bakımdan her şey ölçüsüne göre kullanılırsa bir problem yaşanılmaz.
Bu kesin Tuana olmaliEki Görüntüle 602759
kızlar bence sorun bizde..bu bebekler kilo almak istemiyo..
fit olmak istiyolar..
lütfen saygı gösterelimmmmm
Sagol canim benim iyiyim cok sükür evde net yok havalarda soguyuma anneme gidemedm ne zamandr orda net var ordan giriyodumCanim goremiyorum seni kac zamandir umarim her sey yolundadiresinle durumlar nasil uzmuyor seni dimi
banyo yapacaktımmmm
Bilenler bilir bel fıtığımdan dolayı 32 gündür yatıyorum hala düzelemedim. Ama çok şükür ki eskisi gibi kıvrandırmıyor fıtıklarım saolsunlarFıtıklardan büyük olan patlamış ve sinirlere bası yapıyormuş, bu şekilde yaşayan da varmış ameliyat olanda. Benim ameliyatım 3 ay ertelendi. Egzersiz, fizik tedavi ve kilo verme sürecinin sonucuna göre bir karar verilecek umarım hakkımda hayırlısı olur :44:
Hala kızımı kucağıma alamıyorum bu yüzden onu çok özlüyorum. O uyanık oldukça hep yanına uzandım oyunlar oynadık boncuklaBuraya fazla giremedim. Sağolsunlar beykoz, yavru kedi, mybabylove ve babyceren beni sormuşlar. Aklınıza gelmek beni çok mutlu etti inanın, sağolun kızlar
Çiçek-çiçek ve azraece kuzucuklara çok geçmiş olsun. Umarım ilerlemeden atlatırsınız. Kızlar zaten aklınızdadır ama ufak bir hatırlatma yapayım ; mümkün olduğunca burunlarını açmaya çalışın. Tıkanınca çok zor oluyor. Benim kızım burnunu temizletmeyince bende uykusunda temizliyorumNapiim amaaa
İlkim benim kızımda 2 ay boyunca sabah 5te kalkıyorduBizde artık akşam çok uyutmuyoruz eskiden uyuduğu düzeni bozup 3 saat oynuyoruz onunla, şimdi kalkmasını 7:30a çektik. Sende dene istersen.
Turuncu Kayranın düşmesine üzüldüm. Düşe kalka büyüyecekler ama umarım canları acımadan büyürler. İştahsızlık konusunda gerçekten ne diyecek bir şeyim var ne de işe yarar bir önerim. Şekilden şekle girerek yemek yediriyoruz. Kafa çevirmeler, ağız kilitlemeler bir görsen. Ya daha kaşık ağzına girmeden kaşığı koklayan bir kızım var. Kokusunu beğenmiyorsa imkanı yok yemiyor. Şu meşhur her şeyi araştıran İsviçreli bilim adamları acep buna bir çare bulamazlar mı .
Tatlıcadıcımmm hala temizlik yapmakta ısrar edip beni burada çok üzüyorsunCanım o güzel beline yazık. Boşver keyfine bak, o ocağıda değiştir lütfen Yemek yaktım deyince aklıma evliliğimin ilk ayları geldi. Evimize ilk defa misafir çağırmıştık ama çok yakın arkadaşlardı. Fırınımı da hiç kullanmamışım bilmiyorum . Aksi gibi de kakaolu kek yapiim dedim. Tabi benim kek yanmış ama ben camdan bakıp kakolu ya yandığını anlamadım henüz yanık kokusu sinmemişti Misafirler geldi. Kızlardan biri mutfağa yanıma geldi servis esnasında, dedim ben keki yaktım. Hayır canım öyle demiceksin dedi. Biraz fazla kızarmış diceksin dedi. İçeri gittim ay kusura bakmayın kekim biraz fazla kızardı dedim. Yarısı yenmişti
Brokoli ve kivi hakkında da konuşulmuş. Herşeyin azı karar çoğu zarar mantığıyla yaklaşırsak içimiz rahat eder diye düşünüyorum. Sonuçta kimse tek tip beslenmiyor. Herşeyden makul miktarda yiyerek bir denge oluşturulmalı.
Kanserin ilacının bulunduğunu düşünüyorum ama ilaç pazarının pasta payı o kadar büyükki patronlar milyon dolarlarım gitmesinin peşindeler. Kanseri teşhise yönelik araştırmalar çoğunlukta. Hatta teknokentlerde yeni çipler yapılıyor. Kandan ve tükürükten kanserleri tiplendirebilecekler. Aynı gebelik testi mantığıyla, kan ya da tükürüğü damlatıp çıkan çizginin yerine göre hastalıklar söylenecek.
Annezeynep Ankaraya geliyormuşsunBuluşmayı ne çok isterim inan. Ama ben kızımı taşıyamıyorum artık. Eğer eşim şehir dışında olmazsa onunla birlikte geliriz. Ankaradan da katılım olur, hem de ne güzel olur. Kış vakti bebişlerle içimiz ısınır valla
Babyceren senin o tatlı kızın Cerenin hikayelerine bitiyorumBizimle paylaştığın için teşekkürler
Nagihancımmm verdiğin kilolara çok sevindimTanışma ve doğum hikayeni okudum çok duygulandım:2: Allah ayırmasın canım
Bambucan yeni ismin hayırlı olsun canımAzrayı öpüyorum
Unuttuğum arkadaşlar varsa affola. Burayı çok özledim. Uzun oldu ama nolur kusura bakmayın.
Kızımla sizleri öpüyoruz kocaman
kızlar ya şu kışı hiç sevmiyorum bi geçse eve tıkandık kaldık hastalıklar offf bu seferde burun tıkanıklıkları evde herkes salya sümük
kızlar günaydınlar herkese... ben grupta hamileliğimi geçirmiştim ama bi yasaktan dolayıda banlanmıştım. Ne hikmetse sağolsun adminler geri verdiÖzlediğim belki beni unutmadıklarını düşündüğüm bir kaç arkadaş var aslında girmicektim ama hal hatırlarını sormak istedim çünkü uzun ve zor bir süreci beraber geçirdik Turuncu nasılsın? oğlun nasıl? umarım herşey yolundadır... Aklıma düştükçe gruptaki arkadaşlara seni sordum ve iyi haberlerini aldım beykoz ve siyahlale sevgi006 umarım sizlerde iyisiniz ve bebişlerinizde iyidir kızlar sizleri ve sohbetlerinizide özledim... Buraya pek girebileceğimi söyleyemem çünkü buradan malum banlanmamdan dolayı soğudum... Bizi merak ederseniz gebelik geriliğim vardı kızım 2490 47 cm doğdu 5 gün sonra ana sağlıkta 2300 44 cm şeklinde ölçüldü spinal sezeryan yaptım ve şuanda 8. ayımızı bugün itibariyle doldurduk şükür. Sağlığımız yerinde 1 tane incimiz var adınıda Hira Nas koyduk. Ek gıdalara tam gaz devam ve arada anne sütüne devam ve eskisi gibi iğrenç iş yerimde çalışmayada devam ediyorum... sizleri çok öpüyorum kuzucuklara ve kendinize iyi bakın allaha emanet olun
o kadar yorgunum ki su an tarif edemem
Sabah 8:45te kalktim kahvalti hazirla evi topla banyoyu yika balkonlari yika omere corba yap yika esinin karnini doyur yika mutfaga seker dokulsun supur kabak bozuk ciksin pazara git al gel pisir tatlin son dakikada olsun omere mayaladigin yogurdu petekte unut bozulsun lavabodan su tassin yerleri sil omer eline kurabiye gecirip unufak etsin onu yika yerleri bi daha supur misafir sayisi cogalinca panikle cocuk yatirirlarsa diye yatak odandaki dag gibi camasiri peteklere as kurut katla yerlestir omer yine aciksin meyvesini pisir kuru meyvesini hasla yedir esin markete gidip saatlerce gelmesin omer 3 saat gecsin 4saat gecsin hala uyumasin yangin vaaAAARRRRRRRRRR
Uyandigimdan beri yemegimi bile ayakta yedim sirtim kemiklerim of anam off ne demeye buyuttun beniiiii
Bu gece tirlatirsam bakirkoye ziyaretime gelirsiniz:82::92:
Sabah 8:45te kalktim kahvalti hazirla evi topla banyoyu yika balkonlari yika omere corba yap yika esinin karnini doyur yika mutfaga seker dokulsun supur kabak bozuk ciksin pazara git al gel pisir tatlin son dakikada olsun omere mayaladigin yogurdu petekte unut bozulsun lavabodan su tassin yerleri sil omer eline kurabiye gecirip unufak etsin onu yika yerleri bi daha supur misafir sayisi cogalinca panikle cocuk yatirirlarsa diye yatak odandaki dag gibi camasiri peteklere as kurut katla yerlestir omer yine aciksin meyvesini pisir kuru meyvesini hasla yedir esin markete gidip saatlerce gelmesin omer 3 saat gecsin 4saat gecsin hala uyumasin yangin vaaAAARRRRRRRRRR
Uyandigimdan beri yemegimi bile ayakta yedim sirtim kemiklerim of anam off ne demeye buyuttun beniiiii
hani toplu alıntı yapıyoruz ya uzun uzunnn..
benimle ilgili yorum yapıyosunuz ama altlarda kalıyo ve ben ismimi görüyorum ama önce üsttekiileri
okumam gerekiyo...aklım altta kaldıgı için üsttekileri hızlı hızlı okuyorum ve hiç bir şey anlamıyorummm
ya en üste yazın beni
yada aralara bir yere sıkıştırında gözüme çarpmasın..okurken tesadüfen görüyüm
umarım anlatabilmişimdir
birazdan akraba ziyaretlerine gidecez cerenle başbaşa
ziyaretlerimiz çarsıda,pazarda,magaza önlerinde gerçekleşecek
cerenle biraz gezelim diyoruz ee burası küçük bir yer..herkes çarsı geziyodur bugün
şimdi yolda 50 tane akraba,arkadaş görürüz
hepsiyle birkaç cümle konuşuruz hal hatır sorarız
güzel bir yönttem demi..
kim ugraşacak misafirlige gitmekle..
sonra onlar ziyareti iade ye gelecekler falan
hiç strese girmeye gerek yok
düşün düşün ... işin derler ya o haldeyim. dün eceye zorla çorba içirmek istedim bardaktan genzine kaçtı çok üzüldüm beraber ağlaştık sonra o sustu ama ben ağlamaya devam ettim neden yapıyorum bunu çocuğuma diyerek. aslında ortada çok açık gerçekler var ama biz anneler bunları neden görmek istemiyoruz. ece çok ağlayan bir bebek değildi kucakçıydı sadece.
Benim oglum neden teke gibi kokuyor, habire ziplayip hoplayip ve fena kokuyor kizlar :)) Eminim Mina misssler gibi kokuyordur, boncugun herseyi guzel yeyim onu ben :)) izin ver annesi cok opesin var sekeri...
Turuncu ilahi, cnm bunlar bagirir aksirir tiksirir yani ozellikle benim velet.. oyle bagiriyorki bazen komsular bu cocuga eziyet ettigimi dusunup polisi ararlar diye korkuyorum, oyle boyle degil cok fena sesi cikiyor..birde burda Tr den farkli durumlar, cocuga eziyet ve kotu davranis basa bele olabilir..bu cocuk benim basima belaya sokucak isin gidisati onu gosteriyor ehueheuheu
Hayir , su kelimeden nefret ediyorum, sunlar adam gibi olsada bizde o kelimeyi kullanmasak ne iyi olurdu dimi, ben suan kullanmiyorum erken yani benim oglan daha anlamiyor ,onu anladim...yalniz bir keresinde oyuncaklarini surekli yere atiyordu bende her seferinde burnunu siktim ve yoruldu atmaktan vazgecti....
Kizlar bugun teyzemin komsusunun gelini bizim okis i gordu oylee icten sevdiki sasirdim kendi bebegi 13 aylik erkek ama okis i deli gibi sevdi bende esime dedimki nasil sevebiliyor kendi bebegi varken baskasinin bebegini dedim veeee bende Bi resimlere bakayim derkennn Enes imin yastiktaki pozu Kayramizin oyuncak sepetindeki pozuna oyyy kuzum yaaa dedim ve guldum esimde diyorki bak sende bir baskasinin bebegini sevebiliyorsun dedi ve heeee hiiii immmm dedim ama siz baskasiniz yawwww yuz yuze gorusmek onemli degilki ben butun yavrularin kokusunu hissediyorum sanki
Kizlar gunaydin,biraz erken bir aydin, sanirim Masal yine hastalaniyor ya artik kalbim dayanmiyor,annelige hazirmi degildim arkadas resmn cokuyorum ya inanin gozumu kirpmadim.Belirtiler suanda geniz akintisi,genizden gelen hafif hirilti ve cok hafif burun tikanikligi ama makesef bu boyle kalmaz kiii ya ilerlemeden ne yapmaliyim calla aetik ilaca bile tepkili degilim yeterki ilerlemesin,aglamak istiyorum...
Beste hanım bugün 5 te uyanarak yine rekorlara koşuyor.
Normalde eşim hafta sonları evde oluyodu. Sabahları alıyodu kızı ben de uyuyodum bi güzel; fakat o da eğitim dolayısıyla izmir'e gitti.
Yalnızlık, uykusuzluk, yorgunluk... gerçekten çok bunaldım. Bunlar asla isyan değil, Allah'ım bana gül gibi bi evlat bağışladı şükürler olsun ki; ama bazen sadece 1-2 saat dinlenmek istiyorum
kızlar günaydınlar herkese... ben grupta hamileliğimi geçirmiştim ama bi yasaktan dolayıda banlanmıştım. Ne hikmetse sağolsun adminler geri verdiÖzlediğim belki beni unutmadıklarını düşündüğüm bir kaç arkadaş var aslında girmicektim ama hal hatırlarını sormak istedim çünkü uzun ve zor bir süreci beraber geçirdik Turuncu nasılsın? oğlun nasıl? umarım herşey yolundadır... Aklıma düştükçe gruptaki arkadaşlara seni sordum ve iyi haberlerini aldım beykoz ve siyahlale sevgi006 umarım sizlerde iyisiniz ve bebişlerinizde iyidir kızlar sizleri ve sohbetlerinizide özledim... Buraya pek girebileceğimi söyleyemem çünkü buradan malum banlanmamdan dolayı soğudum... Bizi merak ederseniz gebelik geriliğim vardı kızım 2490 47 cm doğdu 5 gün sonra ana sağlıkta 2300 44 cm şeklinde ölçüldü spinal sezeryan yaptım ve şuanda 8. ayımızı bugün itibariyle doldurduk şükür. Sağlığımız yerinde 1 tane incimiz var adınıda Hira Nas koyduk. Ek gıdalara tam gaz devam ve arada anne sütüne devam ve eskisi gibi iğrenç iş yerimde çalışmayada devam ediyorum... sizleri çok öpüyorum kuzucuklara ve kendinize iyi bakın allaha emanet olun
canım hiç pratik degilsin..
uyandıgınızda ömer eliyle kurabiyeyi parçalamalıydı ki sonra ev süpürülsün..
sonra lavabodan su taşmalıydıki,rahatça banyo ve balkonlar yıkansın..
sonra kabak almaya gitmeliydin,kabagı almışken eşinin yerine markete de geçmeliydin
sonra sen eve gelince o şeker direk kabagın üzerine dökülmeliydi ki tatlın hazır olsun
sen bunları yaparken zaten ömer uyumuş olurdu..
eşinde bir zahmet kendi yemegini kendi yesin yerkende ömere yedirseydi
herşeyi anladımda o yogurdu nasıl petekte unuttun onu çözemedim
ya bak ne kadar basit ..bir daha böyle yap tamam mı canım
(ben istanbulun yabancısıyım..bakırköy ne tarafta canım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?