turuncucum ben gece kuşlarındanım gecede okuyup cıkıyorum uzun zamandır. kızım tam bi terminatör oldu sürekli kucakğımda bir haftadırda köydeydik eşimin teyzesinde kaldık daha doğrusu köyde mahsur kaldık da dene bilir. buraya bi kar yağdı elektiriklerimiz gitti sularımız gitti bizde toplandık hooop köye gittik. bu arada sonunda incililer kervanına katıldık bizde kızımın dişi cıktı. kızımı karlara attım yuvarladım bir sürü karda resim cektim. en kısa zamanda yüklicem resimlerimizi....Pampis ,Jerenimo ; Hoşgeldiniz
Ne zamandır uğramıyorsunuz.Nasılsınız görüşmeyeli ?
Pampis ,Jerenimo ; Hoşgeldiniz
Ne zamandır uğramıyorsunuz.Nasılsınız görüşmeyeli ?
iyi akşamlar güzel anneler
ben de kızıma gece yatarken mama veriyorum bazen gece sütüm yetmediğinde de aynı şekilde,onun yerine ne verebilirim bir fikriniz varmı?Keçi sütünü sulandırıp versem olur mu acaba.Fikirlerinizi söylerseniz sevinirim:26:
allah senı emibu çoçuklar aklımızı aldı valla
günaydin ve iyi hafta sonları mayıs anneleri datlu fındıkları sağlıklı sıhatlı hastalıksız bir hafta sonu olsun işlaaa
yorgun bir gecenın bununu yaşıyorum ben öle bir uykum varkı sormayın
hala kabız tavşanım B...K nöbetindeyim ( kemal sunal bir film vardı eşek elmas vardı karnında aynı haldeyiz eşimde ) fitil sokunca kaka yapıo napcam bilmiyorum dr gitcem pazartesi bakalım ne olcak:26:
şuan tavşanım mama sandalyesinde hem mama yediriom hem buraya yazıom çok huysuz oldu hiç durmuyo ALLAH sabır versin
Sevindim canım,yarasın kuzumuza.Pinarcim krep demisken gecn gun yaptim okise tuzsuz yaptim bi tane eline kucuk kucuk durup verdim hosuna gitti parcik pincik etti ama yemeye calistiyedide yavrum
moralim sıfırın altında 8...
çağla hasta
dün birazöksürügü vardı..bugün iyice arttı..
azönce balgam kustu yavrum..
sekrol verdim..bide buhar makinesine yarım ventol koyduk verdik..
pazartesi doktora gidecez..
Sevindim canım,yarasın kuzumuza.
Geçmiş olsun tatlım,geçen bir arkadaş keçiboynuzu özü,üzüm çekirdeği tozu,çörek otu tozu,ısırgan otu tozu ve keçi boynzu pekmezini karıştırım her saba 1 tatlı kaşığı verin demişti.Ayrıca arkadaşın annesi 1 tatlı kaşığı hakiki zeytinyağına 3 damla limon suyu sıkıp içirin diye yazmıştı çok iyi balgam söktürücüymüş.
iyi akşamlar güzel anneler
ben de kızıma gece yatarken mama veriyorum bazen gece sütüm yetmediğinde de aynı şekilde,onun yerine ne verebilirim bir fikriniz varmı?Keçi sütünü sulandırıp versem olur mu acaba.Fikirlerinizi söylerseniz sevinirim:26:
moralim sıfırın altında 8...
çağla hasta
dün birazöksürügü vardı..bugün iyice arttı..
azönce balgam kustu yavrum..
sekrol verdim..bide buhar makinesine yarım ventol koyduk verdik..
pazartesi doktora gidecez..
Kızlar ya aslında ne kadar da hassasmışım bebeğimle ilgili,çünkü inanır mısınız kızım doğduğunda ilk 4 ay dışarı çıkmamıştım hala da sık sık çıkarmıyorum ,aman hastalanmasın aman mikrop kapmasın diye...Az evvel gördüm Ebru destan yeni doğmuş oğluyla akmerkezde dolanıyor.Millet ne rahatmış yahu.Yani ben mi doğru yapıyorum yoksa hayatını kısıtlamayan bazı anneler mi doğru yapıyor anlamadım.Yalnız şu var burdaki bazı arkadaşlar da dahil olmak üzere hepimiz bu konuda titizliğimizden ötürü hayli yorulduk.Zihinsel yorgunluktan söz ediyorum.Öyle sıkıldım ki evde dört duvar artık üstüme üstüme geliyor.Bazı arkadaşların eşleri yanlarında yok ,onlar nasıl dayanıyor öyle(Çiçek,Azraece) bir başlarına?Hayır fiziksel yorgunluk da var galiba çünkü hiçbir şey yapasım gelmiyor ki...Ne yemek,ne temizlik,ne banyo(mecburen az evvel yaptım).Yemeği de 2 gündür eşim yapıyor.Eşim eve geç geldiğinden haftasonlarını değerlendiremiyoruz,kış olunca kızımla gezemiyorum.Öylece eve hapsoldum.Kukuman kuşu gibi düşün düşün düşün.Artık kendi kendime pepe şarkıları mırıldanır oldumeppe peppe yaralanmıış:26:..Hayır düşünüyorum düşünüyorum başka şarkı gelmiyor ki aklıma:44:Galiba asosyal oldum çıktım,uzun zamandır kitap da okumuyorum,vücudum normal kiloda fakat göbeğim çıkık vaziyette erit beni diyor adeta...Yok yok benim bir değişikliğe ihtiyacım var.Ne demiş Moğallar:BİR ŞEY YAPMALI!
Kizlar gunaydin,biraz erken bir aydin, sanirim Masal yine hastalaniyor ya artik kalbim dayanmiyor,annelige hazirmi degildim arkadas resmn cokuyorum ya inanin gozumu kirpmadim.Belirtiler suanda geniz akintisi,genizden gelen hafif hirilti ve cok hafif burun tikanikligi ama makesef bu boyle kalmaz kiii ya ilerlemeden ne yapmaliyim calla aetik ilaca bile tepkili degilim yeterki ilerlemesin,aglamak istiyorum...
Günaydın...günaydınnnnn..günaydınnnnn
Gece Tarık Buğra uyumadı çok ağladı yavrum zor susturduk bi yeri ağrıyordu o kesin ama neresi ağrıdı anlayamadık..ben her zamanki gibi dişlerinden diye düşündüm
Alt tarafta ki diş yerleri belirginleşmiş bazen çıt çıt sesi duyuyorum bazen duymuyorum..bi çıksada kurtulsak diycem ama daha üst dişler var
Sabahta erken uyandı ama benim enerjim bitmezzzzz
Bu arada kızlar dün ocağa çay suyu koydum ve sonrasında unuttumgittiğimde çaydanlığın içinde hiç su kalmamış ve çatırtı sesleri geliyodu mutfağın kapısı kapalı olduğu için kokuda almadık:18:ben bu aralar iyi değilim galiba
İlkim cim dediğin gibi kesin 1. Oluruz inş biz bu gidişle evi yakmayız:18:artık yemek yaptığım zaman saat kurucam..:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?